شدت یافتن بیماری آیتالله فاطمینیا
🔹دیشب درپی شدت یافتن بیماری آیتالله فاطمینیا بیت ایشان از مردم درخواست کرد، برای سلامتی ایشان دعا کنند. فرزند آیتالله به فارس گفته: در ۱۵ روز گذشته بیماری سرطان پدرم عود کرده و در روزهای اخیر هم شدت بیشتری گرفته است. استاد هماکنون در بخش مراقبتهای ویژه بستری است.
💠نوروز و دنیای رسانه ای شدهی پساکرونا
✍ سید علیرضا آلداود
💠آخرین ساعت های قرن را سپری میکنیم.قرنی که برای کشور ما پر از فراز و نشیب و مهمترین اتفاقش ظهور انقلاب اسلامی در تاریکترین دوران ایران در زمان پهلوی بود و پس از پیروزی انقلاب شاهد انواع و اقسام توطئه های داخلی و خارجی نظیر حمله عراق به ایران، حملات منافقین، دولت های واداده اصلاحات و اعتدال، نفوذ جریان انحرافی و تحریف، تحریم های ظالمانه، حملات تروریستی سایبری، جنگ شناختی ترکیبی، فتنههای ۷۸، ۸۸ و ۹۸ ... که با شجاعت، دوراندیشی، تدبیر و از جان گذشتگی امامین انقلاب اسلامی یعنی امام راحل(ره) و سپس جانشین صالحش امام خامنهای و وجود مردمی بصیر این کشتی نجات تا امروز از این تلاطم ها نجات پیدا کرده است.
💠اما پس از این فراز و نشیب ها زندگی ما پس از حمله بیولوژیکی کرونا به دو قسمت در ۲ سال گذشته تقسیم شد، پیش از کرونا و پساکرونا.
💠در پساکرونا عاملی که شدت خسارات را در کشور ما شدیدتر میکرد وجود دولتی واداده با عناصری غربگرا که ذرهای عرق ملی در کل وجودشان نبود و مردم عزیز را دچار سختیهای بسیاری در کنار کرونا کردند، بود که ابزارشان تحریف و تعویض جای جلاد و شهید با بستر فضای مجازی ول بود.
💠اما امسال به لطف خدا تب کرونا و کرونا هراسان فروکش کرده و در دولت ما شخصی انقلابی و شجاع و دوستدار سرزمین مادری قرار دارد و با اتخاذ راهبرد درست در برابر فتنهی کرونا ما به زندگی عادی بازگشتیم، هرچند که هنوز کرونا هم هست و باید بهداشت را رعایت کنیم، اما کروناهراسی و آن کرونای بنفش دیگر نیست.
💠در کنار تمام وقایع این دوسال شاهد آسیب های بسیار فضای مجازی ول در کشور بودیم که خیانت بنفشها و فقر سواد رسانه ای در میان مسئولان، مدیران و مردم بر تاثیر مخرب این فضا اضافه کرده بود و مردم عزیز از فرصت های بی نظیر این فضا بیبهره مانده بودند.
💠امسال به یاد بیاوریم شرایط قرنطینههای سخت را و بخاطر تمام شدنش خدا را بیشتر شکر کنیم. از قرنطینهها و ارتباطات تلخ و بی روح آنلاین درس بگیریم و اگر عزیزانمان در قید حیات هستند حداقل در ساعات اولیه سال پس از سال تحویل موبایل و فضای مجازی را کنار بگذاریم و بیشتر کنارشان باشیم.
🔴کرونا به ما مسائل سختی را آموخت که یکی از مهمترینهایش بودن کنار عزیزانمان را بود و اینکه دیگر مجبور نیستیم با فاصله گذاری های سرد و تلخ از عزیزانمان دور باشیم.
💠ان شا الله سال ۱۴۰۱ یعنی نخستین سال از قرن جدید برای کشور و مردم عزیز ما مملو از سلامتی، شادی، عزت و رفع مشکلات اقتصادی و معیشتی شان باشد و همه کمک کنیم کشور از فضای مجازی ول رهایی پیدا کرده و سواد فضای مجازی همه مطابق با فرهنگ غنی ایرانی-اسلامیمان در کشور ارتقا پیدا کند.
🌹در این ساعات پایان سال یادمان نرود شهدای عزیز را مخصوصا شهید حاج قاسم سلیمانی که آرامش امروزمان را مدیون آنها هستیم.
🌼السلام علی المهدی...
نوروز شما مبارک.🌺🌹💐
🌹سید علیرضا آلداود - مدرس سواد فضای مجازی -۲۹ اسفند آخرین سال قرن
یکی از مهمترین راههای اشتغال آفرینی خودباوری و حمایت از جوانان خلاق در حوزه کسب و کارهای جدید است.در عصر هوش مصنوعی بهترین و کم هزینهترین راهش سرمایهگذاری بر روی مشاغل سایبرپایه است.
#تولید_دانش_بنیان_اشتغال_آفرین
#جنگ_ادراکی به روایت تصویر
فقط احمقها دستکش مخملین روی پنجه چدنی را باور میکنند! باور ندارید از حسن روحانی و ظریف بپرسید که چطور ۸ سال از این ژنرالهای جنگ شناختی فریب خوردند...
💠الزامات تحقق شعار سال 1401
✍یادداشت/یدالله جوانی: رهبر حکیم انقلاب اسلامی با نگاهی عالمانه و واقع بینانه، در پیام نوروزی خود با تمرکز بر مشکل اصلی کشور و مردم، شعار ۱۴۰۱ را باهدف رفع این مشکل تعیین و اعلام کردند. معظم له در پیام خود با مروری بر شیرینی ها، تلخی ها، فرازها و فرودها در سال ۱۴۰۰؛ مهم ترین تلخی سالی را که گذشت، درد و رنج مردم در مشکل معیشت دانسته و فرمودند: « تلخی هایی هم داشتیم، که از بین همه تلخی ها، آنی را که از همه به نظر من سخت تر و مهم تر است عرض می کنم و آن تنگی معیشت مردم، مسئله گرانی ها و تورم و از این قبیل موضوعات بود که خب باید حتما علاج بشود». حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) با تشخیص درست، مشکل اصلی کشور در سال های اخیر از یک سو و با ریشه یابی این مشکل از سویی دیگر، شعارهای چندسال گذشته را با هدف حل این مشکل تعیین کردند.
🌐 http://fna.ir/1o5080
سردار جلالی، رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور:
🔴 ۸۵ درصد شبکههای اجتماعی کشور تحت اشغال شبکههای خارجی است؛ اثر آن، هدایت افکار عمومی علیه دولت و حکومت است
🔹 فضای مجازی و سایبری یک فرصت برای داشتن آینده شغلی خوب است و به همین دلیل بر این باوریم که این فضا باید کاملا امن، قانونمند و ضابطهمند باشد.
🔹 ۸۵ درصد شبکههای اجتماعی کشور تحت اشغال شبکههای خارجی هستند که فعالان آن ایرانی اند و اثر آن تولید و هدایت افکار عمومی علیه دولت و حکومت است.
12.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مهارت_های_زندگی
⭕️ موضوع : 22-آسیبهای شبکههای اجتماعی(قسمت سوم)
🎙 سخنران : استاد آلداوود
همچنین برای مشاهده تمام کلیپ ها وارد لینک زیر شوید:
👉 https://shamiim.ir/Category/List
🆔 @Shamimeashena
19.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مهارت_های_زندگی
⭕️ موضوع : 23-آسیبهای شبکههای اجتماعی(قسمت چهارم)
🎙 سخنران : استاد آلداوود
همچنین برای مشاهده تمام کلیپ ها وارد لینک زیر شوید:
👉 https://shamiim.ir/Category/List
🆔 @Shamimeashena
15.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مهارت_های_زندگی
⭕️ موضوع : 24-آسیبهای شبکههای اجتماعی(قسمت پنجم)
🎙 سخنران : استاد آلداوود
همچنین برای مشاهده تمام کلیپ ها وارد لینک زیر شوید:
👉 https://shamiim.ir/Category/List
🆔 @Shamimeashena