کانال خبری ، تحلیلی گردباد نیوز
امام خامنهای:
💠پای حرف حق تا آخر باید ایستاد
💠یک توصیه که توصیهی مهمی است، این است که شما که بحمدالله ویژگیهای خوبی دارید: انقلابی هستید، پُرتلاش هستید، پُرتوان هستید، دنبال کار هستید؛ این ویژگیها را حفظ کنید، این ویژگیها را تا آخر دوره نگه دارید. حالا «تا آخر عمر» باید گفت، امّا لااقل تا آخر دوره این ویژگیها را نگه دارید. خیلیها بودند که در اوّلِ کار همین جور خصوصیّات را داشتند، انقلابی بودند، پُرتوان بودند، پُرانرژی بودند، با حرارت حرف میزدند، با حرارت کار میکردند، لکن به مرور زمان نتوانستند در مقابل وسوسهها مقاومت کنند؛ وسوسهی مال، وسوسهی مقام، وسوسهی شهرت، وسوسهی نام و نشان. نتوانستند مقاومت کنند، راه کج شد، رفتار عوض شد، گاهی به ۱۸۰ درجه اختلاف با اوّل کار منتهی شد. لذا میبینید خدای متعال در قرآن میفرماید: اِنَّ الَّذینَ قالوا رَبُّنَا اللهُ ثُمَّ استَقاموا تَتَنَزَّلُ عَلَیهِمُ المَلٰئِکَة؛(۱) تنزّل ملائکهِی رحمت الهی مال آن کسانی است که میایستند پای این حرف: ثُمَّ استَقاموا؛ استقامت میکنند، میایستند. بِایستید پای این ویژگیهای خوب. خب حالا برای اینکه بتوانیم خودمان را انقلابی نگه داریم باید چه کار کنیم؟ توصیهی بنده این است که باید مراقبه کنیم، باید حسابکشی کنیم از خودمان. مراقبهی دائمی لازم است. ما انسانها ضعیفیم، در معرض خطریم، در معرض لغزشیم؛ مراقب باشیم، مراقب خودمان باشیم. این مراقبت، در اصطلاح قرآنی و اسلامی، اسمش تقوا است؛ تقوا یعنی همین مراقبت دائمی از خود که دامن انسان گیر نکند به این خارهای دُور و بَر. خب، یک توصیه این بود که به نظر من توصیهی اصلی همین است.۱۴۰۰/۰۳/۰۶
بیانات در ارتباط تصویری با نمایندگان مجلس شورای اسلامی
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
شگردهای جریان سازی رسانهای:
ويژگي اصلي اقناع، تشويق افراد به جاي توجيهگري است. البته همانگونه كه گفته شد، اين تشويق، از طريق دستكاري پنهان بيشتر نمايان ميشود و اگر پيامگيرنده با اين تصور روبهرو شود كه پيامگذار با استفاده از واقعيتهاي مجازي، درصدد جذب وي به عنوان مخاطب رسانهاي است، نه تنها اقناعسازي از فرآيند خود فاصله ميگيرد، بلكه زمينههاي رويگرداني پيامگيرنده يا اقناعشونده را از پيام اقناعي فراهم ميسازد.
در واقع، فرآيند اقناعسازي ـ كه مقدمهاي بر جريانسازي است ـ هميشه بوده است و رسانهها همواره وساطت آنها را بر عهده نداشتهاند.
به همين دليل، ريموند بوئر در مقام روانشناس اجتماعي، در مقاله خود با عنوان «حدود ترغيب و اقناع» ميگويد: «كابوس دستكاري و فريب و ترغيب پنهان، تمام سرزمينهايي را كه تاكنون بشر در آنها سكني گزيده، تسخير كرده است»
همانگونه كه در تعريف ديده ميشود، مهمترين ويژگيهای اقناع يا متقاعدسازي عبارتند از:
الف) موفقيتزدايي؛
ب) عامدانه بودن جريان متقاعدسازي؛
ج) متقاعدشونده داراي درجهاي از آزادي است؛
د) از طريق اقناع حاصل ميشود.
در فرآيند اقناع، موفقيت، نقطه پايان جریان است؛ به اين معنا كه دستيابي به نتيجه در متقاعدسازي، يكي از شرطهاي اساسي است.
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
هزینهی ویزای بی وطنی مثل علی کریمی از سوی رژیم تروریست آمریکا
خون جوانان وطن بود...
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
🔴«جوزف نای» معتقد است جنگ نرم شیوه جدیدی است که یک اقدامکننده بدون استفاده از زور به خواستههایش جامه عمل میپوشاند و جنگ نرم مستلزم برخـورداری از قدرت نرم است که قدرت نرم خود واجد ۲ توانمندی ویژه جذب و متقاعدسازی و ارضای ایدئولوژیک است.
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
🔴پروژه دلتا
🛑سیاستگذاران پنتاگون و سیا در ایالات متحده بـا بهکارگیری ۳ راهبرد دکترین مهار، نبرد رسانهای و ساماندهی نافرمانی مدنی اتحاد شوروی را به فروپاشی و شکست واداشتند. این راهبرد بعدها در مناطق مختلف و علیه دیگر مخالفان آمریکا از جمله جمهوری اسلامی ایران در منطقه خاورمیانه ادامه پیدا کرد.
مارک پالمر، یکی از راهبردشناسان معروف آمریکا، صراحتاً با ایده تهـاجم نظـامی علیـه جمهوری اسلامی ایران مخالفت و اعلام کرده ایران به لحاظ وسعت سرزمینی، کمیـت جمعیت، کیفیت نیـروی انسـانی، امکانـات نظـامی، منـابع طبیعـی سرشـار و موقعیـت جغرافیایی ممتاز در منطقه خاورمیانه و نظام بینالملل به قدرتی کمنظیر تبدیل شده که دیگر نمیتوان با یورش نظامی و جنگ نظامی با آن به مقابلـه پرداخـت، بلکـه تنهـا راه مقابله با نظام جمهوری اسلامی پیگیری مکانیسمهای جنـگ نـرم و اسـتفاده از فنـون عملیات روانی تبلیغاتی با استفاده از ۳ تاکتیک دکترین مهار، نبرد رسانهای و سـاماندهی و پشتیبانی از نافرمانی مدنی است که آن را «پروژه دلتا» نام نهادند.
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
🔴تعریف متفاوت از جنگ شناختی
⭕️ژنرال «وینسنت استوارت» از تفنگداران دریایی ایالات متحده و مدیر آژانس اطلاعات نظامی آمریکا موسوم به «دیا» آگوست ۲۰۱۷ اشارات محدود اما مهمی درباره جنگ شناختی دارد:
⭕️جنگشناختی، عاملی تعیینکننده در نبردهای امروزی است. امروز عرصههای نبرد لزوماً فیزیکی نیست، بسیاری اوقات ما در وضعیت جنگی هستیم که وابسته به حرکت نیروهای محرکه نظامی نیست. ما در مواجهه با تغییر در ویژگیهای نبرد هستیم. اگر اطلاعات را کنترل نکنید یا چرخه تصمیمگیری شما مختل باشد و قابلیتهای شناختی شما تحلیل رفته باشد، در آن صورت پیروز نخواهید شد و قادر به مبارزه مؤثری نخواهید بود. در جنگهای مدرن قرن ۲۱، عامل موفقیت، پیروزی در عرصه اطلاعات است، آنچه اصطلاحاً آن را فضای تصمیمگیری Decision Space نام مینهیم. این مقام نظامی- امنیتی بلندپایه آمریکایی تأکید میکند جنگ شناختی پدیدهای است که بهطور عمومی آن را جنگهای نسل پنجم میخوانیم. امروز مخالفان بالقوه ما از فضای اطلاعاتی بهمنظور نبرد در سطوح شناختی بهره میگیرند. نبرد مدرن، نبرد شناختی است. برای موفقیت باید کوشید تا اطلاعات را کنترل کنیم:
«Those That Win The Fight For Information Will Win It All»
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
برادران و خواهران ایمانی! بدانید خداوند ما را از تمامی نعمت های بیکرانش بهرهمند ساخته است یکی از آن نعمت ها وجود رهبری است. به وسیله رهبری پیامبر گونه امام امت، و وجود علمای راستین، خطرهای سد راه اسلام اصیل شناخته می شود. مبادا ناسپاسی این نعمت های بزرگ را بنمایید که “لئن شکرتم لازیدنکم و لئن کفرتم انّ عذابی لشدید”.
وحدت کلمه، وحدت رهبری ، وحدت هدف و جهت را حفظ کنید تا زمینه ظهور حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف آماده شود و به دست مبارکش پرچم لا اله الا الله در سراسر جهان به اهتزاز در آید
مبادا به دست خود ظهور امام علیه السلام را به تأخیر اندازید. دشمن ظالم باشید و یاور مظلوم. بجنگید و کفار را بکشید که سازش و تسلیم در برابر آنان مرگ است. حیات انسانیت به واسطه مرگ کفار به دست خواهد آمد.
به فلسفه قیام حسین بن علی علیه السلام توجه داشته باشید. محرم و عاشورا را فراموش نکنید که استاد شهادت در میان خون تدریس نمود.
#وصیتنامه شهید جلال افشار
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
10.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کلاس درس دشمنشناسی
🔺رهبر انقلاب: دشمنتان را بشناسید،اگر مغز یک ملتی را توانستند تصرف کنند، آن ملت سرزمین خودش را دو دستی به دشمن تقدیم می کند
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
رژیم مصرف رسانه یعنی مراقب خوراک هایی که رسانه ها برای ذهن و قلب ما می سازند باشیم:
3شرط مهم برای داشتن رژیم مصرف رسانه ها:
ارتقای مهارت، دانش و سواد
سالم بودن رسانه
استفاده محدود به میزان مورد نیاز
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
چرا #جهاد_تبیین از نان شب واجبتر است؟!
صحبتهای مجیدرضا رهنورد که میگفت فضای مسموم اینستاگرام دید منو عوض کرد و برادر کشی کردم یک حقیقت محض بود.
در جنگ شناختی با بهرهگیری از قدرت فرامتن پیامها یقین به شک و حب به بغض تبدیل میشود مخصوصا بین جوانان و نوجوانان
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
گزارش بی بی سی را از تاثیرات منفی اینستاگرام بر روی ذهن جوانان و نوجوانان بخوانید
Instagram 'worst for young mental health'
Instagram is rated as the worst social media platform when it comes to its impact on young people's mental health, a UK snapshot survey suggests.
The poll asked 1,479 people aged 14-24 to score popular apps on issues such as anxiety, depression, loneliness, bullying and body image.
Instagram said keeping the platform a safe and supportive place for young people was a top priority.
Mental health charities urged companies to act to increase users' safety.
یک نظرسنجی فوری در بریتانیا نشان می دهد که اینستاگرام از نظر تأثیر آن بر سلامت روانی جوانان به عنوان بدترین پلتفرم رسانه اجتماعی رتبه بندی شده است.
در این نظرسنجی از 1479 نفر 14 تا 24 ساله خواسته شد تا به اپلیکیشن های محبوب در مورد موضوعاتی مانند اضطراب، افسردگی، تنهایی، قلدری و تصویر بدنی امتیاز دهند.
اینستاگرام اعلام کرد که این پلتفرم یک مکان امن و حمایتی برای جوانان یک اولویت است.
خیریه های سلامت روان از شرکت ها خواستند تا برای افزایش ایمنی کاربران اقدام کنند.
ادامهی مطلب
https://www.bbc.com/news/health-39955295
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏