🚦از چه سنی برای فرزندم موبایل یا تبلت بخرم ؟
📍در حاشیه تمام کارگاه ها این سوالی است که والدین حاضر در جلسه مطرح می کنند. در پاسخ به این سوال باید گفت دو مرحله باید قبل از اقدام به خرید طی شود. ابتدا از خودتان درباره آمادگی فرزندتان برای در اختیار داشتن این امکان سوال کنید و دوم تعیین شروط استفاده از آن برای فرزندتان. پس قبل از اجرای تصمیمتان این دو مرحله را سپری کنید.
🔸سوالاتی که باید برای آنها پاسخ مناسب داشته باشید:
- آیا فرزند شما احساس مسوولیت پذیری دارد؟ آیا فرزند شما در زندگی روزمره نیاز به دسترسی سریع به دوستانش از طریق شبکه های اجتماعی دارد یا خیر؟ آیا فکر می کنید که فرزندتان استفاده مسوولیت پذیرانه ای از موبایل خواهد داشت مثل استفاده نکردن از موبایل در حین درس یا حتی در مدرسه یا اینکه موجب مزاحمت با موبایل و تبلت برای دیگران نخواهد داشت؟ آیا اگر برای فرزندتان محدودیت برای صحبت با موبایل و تبلت با دوستانشان بگذارید به آن عمل می کند؟
حال از خودتان بپرسید با این شرایط آیا فرزندم در سن مناسبی برای استفده از موبایل است؟ آیا نسبت به آسیب های استفاده از موبایل و تبلت اطلاعات کافی دارد؟ آیا آگاهی های لازم را به او داده ام؟ اگر جواب نه است پس هنوز برای خرید موبایل و تبلت اقدام نکنید چون بعد از خرید موبایل و تبلت برای کودک دیگر به سختی می توان این جعبه کوچک جادویی را از او پس گرفت.
✍ #معصومه_نصیری
@aledavood
🚦مهارت مقابله با شایعه
📍شایعه در اصطلاح:
شایعه، خبر یا اطلاعات تأیید نشدهای است که مورد توجه گروه یا جمعیت خاصی بوده و برای ایجاد باور نزد دیگران معمولاً از فردی به فرد دیگری به طور شفاهی بدون هیچگونه اطمینان و دلیل و مدرک کافی انتقال مییابد.
▪️ در ارتباطات اجتماعی خواسته یا ناخواسته بخشی از محاورههای روزانهی ما را شایعات یا چیزهای ساختگی تشکیل میدهد.
▪️ در جوامعی که فقر اطلاعرسانی حاکم باشد شایعات رواج دارد.
▪️ همچنین در بین جمعیتهایی که به لحاظ سادگی و زودباوری و تأثیرپذیری آمادگی روانی بیشتری برای دریافت و انتقال شایعه دارند، شایعه رونق بیشتری دارد.
▪️ می گویند:
شایعه چون آب دریاست یعنی هرچه نوشیده شود، بیشتر ایجاد عطش می کند.
چرا که معمولا شایعه ایجاد ترس و نگرانی در جامعه می نماید و مردم به علت عدم دسترسی به اطلاعات دقیق به آن پناه می برند و آن را دهان به دهان نقل می کنند و گاه بر آن می افزایند.
🔹 ویژگیهای انسانهای شایعه گو:
▫️ ساده لوح هستند
▫️ ناامنی و زودبرانگیختگی خاصی دارند.
▫️ گزافه گویی می کنند.
▫️ ایستایی شخصیت دارند(دچار نوعی اختلال شخصیت هستند)
▫️ کژاندیشی انها بالا می باشد.
▫️ دروغ گویی در انها زیاد است.
▫️ دارای رشد اجتماعی بالایی نیستند.
▫️ انسان های فرصت طلبی هستند.
▫️ دنبال مقاصد و منافع شخصی و گاه غیرانسانی هستند.
▫️ دارای رشد اخلاقی بالایی نیستند.
🔹 در شرایط زیر شایعات انتشار مییابد:
1. اهمیت خبر
2.ابهام در جامعه
3.نگرانی و اضطراب شخصی و اجتماعی
4. استعداد شایعه پذیری:
(افرادی که سلامت روان و اندیشهی متعادل و خلاق داشته و هنگام مواجه شدن با سخن لغو، بدون تعییر وضعیت روانی و نشان دادن حالات احساسی و هیجانی و تأیید یا تکذیب آنی، با تأمل و تأنی بهصورت مستقیم و غیر مستقیم در پی وارسی شواهد علمی و دلایل منطقی و مدارک بر میآیند کمتر دچار پذیرش شایعات میشود.)
🔹 عواملی که در شایعه موثرند عبارتند از:
الف) عوامل فردی🔻
1- بی خبر از خبرهای درست و مطمئن
2- پرکردن اوقات و انواع سرگرمی ها
3- جلب توجه دیگران که می توانند از اختلالات شخصیت هم نشات بگیرد.
4- ایجاد قدرت یا تسلط بر شنونده و غلبه بر آنها
5- وصول به منافع شخصی و مطامع شخصی و نفسی خود
ب) عوامل اجتماعی🔻
1- خلاء خبری و تشنگی در شنیدن خبر و رویدادهای مهم
2- انواع ابهامات در خبر و رویدادها در موقعیت های مورد نظر
3- نیازمندی انسان ها به انواع تنوع ها
4- انواع ترس های اجتماعی
5- ارضای نیازهای کاذب
6- وجود انواع رخداد مهم اجتماعی در موقعیت های خاص
7- نوعی پرخاشگری نسبت به فرد، گروه یا قشری از جامعه (به معنای اعتراض اجتماعی)
8- ترور شخصیت و زیر سوال بردن برخی شخصیت های اجتماعی
9- ایجاد نوعی وجهه برای خود و گروه خود
✅ راهکارهای پیشگیری و مقابله ای
1) در مقابل شخص شایعه گو، این چند سوال لزوماً پرسیده شود:
- آیا میتوانید شخصاً صحت آن را ثابت کنید؟
- مستندات شما در ارتباط با این خبر چیست؟
- از کدام منبع شنیدهاید؟
2) آگاه نگه داشتن مردم نسبت به رویدادهای اجتماعی، اطلاعرسانی سریع و صحیح
3) تلاش در جهت زدودن اضطراب و نگرانی عمومی مانند رفع بعضی از نگرانیهای عمومی، نظیر دسترسی به مراکز بهداشتی و خدمات درمانی، برخورداری از تصویری مثبت و روشن به آیندهی خود و..
4) دانشافزایی عمومی و تعمیق بینش مردم در مورد شایعه
5) هماهنگی و استمرار در ارائهی اطلاعات صحیح
6) بی توجهی به شایعهها و عدم تکرار آن
7) شناسایی منابع و افراد شایعه ساز و بی اعتبار کردن منبع آن
8) پرورش تفکر و اندیشه منطقی در مقابله با انواع افکار سطحی مانند شایعه و دروغ و ..
9) تقویت روح اخلاق محوری در امور فردی و اجتماعی
✍ #دکترعلیرضاسفیدچیان/ روانپزشک
@aledavood
👁🗨 کریمی قدوسی در رشته توییتی عوامل نفوذی در دستگاه ریاست جمهوری را نام برد و گفت:
🔹نهاد های امنیتی نبایستی سفر بشار را به اطلاع رئیس جمهور و وزیر امور خارجه میرساندند.اگر این دقت به عمل نمی آمد چه بسا هواپیما حامل بسار اسد در سفر به تهران و یا برگشت به دمشق مورد حمله آمریکا و زژیم صهیونیستی واقع میشد و قطعا حقظ و حراست از اسرار هیچ ناراحتی و استعفایی را برنمی تابد.
@aledavood
🔴 رودست خوردن سرویس های اطلاعاتی
💠 مهم تربن پیام قسمت دوم مستند فاخر "ایستگاه پایانی دروغ" این بود که همه سرویس های اطلاعاتی را مجبور خواهد کرد تا تمام اپوزیسیون و مرتبطین ضدانقلاب ایرانی را دوباره #چک کنند و با نگاه #مظنونین_جدید به آنها نگاه کنند.
💠 با این اقدام مهم و پیچیده، از این پس ، اعتماد سرویس های اطلاعاتی اروپایی، رژیم صهیونیستی و عربی به ضدانقلاب خارج نشین بشدت متزلزل شده و باید منتظر #پاکسازی ضدانقلاب توسط سرویس ها از یک سو و تسویه حساب درونی آنها از دیگر سو بود.
#ایران_مقتدر
#باخت_باخت (ضدانقلاب _ سرویس ها)
📚 #تبیین
@aledavood
🚦آیا ما به #عصر_جدید نیاز داریم؟ عصر جدید یا عصر ابتذال شعارهای فرهنگی؟
🔺نقدی بر تقلید صداوسیما از برنامههای سرگرمیمحور غربی
🔸برنامه استعدادیابی #عصر_جدید که این شبها از شبکه سه پخش میشود؛ به دلیل تاثیرگذاری، نقطهی عطفی در تلویزیون ایران محسوب میشود. برنامهای که نمونههای اصلی آن، سالهای سال در شبکههای سرگرمی جهان پخش میشده و همواره مورد استقبال تودهی مردم قرار میگرفته است. #علیخانی که بیش از هر چیز #ماه_عسل را تداعی میکند، یک کپی تمیز از #تلنتشوها ارائه کرده، تا مخاطب جای دیدن #گاتتلنت آمریکا از شبکهی منوتو، تلویزیون خودمان را تماشا کند.
🔸این یعنی ما قبول کردیم آنها راه درستی برای جذب مخاطب دارند؛ و این یک شکست تمام عیار است. این یعنی چهل سال پس از انقلاب، شعارهای ما در حوزهی فرهنگ شکست خورده و ما از کسانی کپی میکنیم که آنها را با نام امپریالیسم، کاپیتالیسم و استکبار، انکار میکنیم. ما در حالی از علوم انسانی اسلامی سخن میگوییم که تلویزیون، برنامههای پر مخاطب غربی را کپی میکند. از #برندهباش گلزار تا همین #عصر_جدید تا #تب_تاب و... . ما در عمومیترین وجه فرهنگ، یعنی تلویزیون رسمی، سرگرمی غربی را نشان میدهیم و مردم را تشویق میکنیم مثل آنها جهان را نگاه کنند، اما در شعارهای فرهنگی ژست ضد آن را میگیریم.
🔸ما غرب را میخواهیم، عین آن عمل میکنیم، اما مدام آن را به باد ناسزا میگیریم. ما اندیشهی فلسفی غربی را، که بسیار بالنده و پویا و تاثیرگذار است، کنار میگذاریم، اما فرهنگ غربی را در قالب وطنی تکثیر میکنیم. ما سریالهای ترکیهای را تقبیح میکنیم، اما سریالهایی با عشق مثلثی میسازیم. ما در مبتذلترین شکل غرب گرفتاریم، و خوبیهای آن را پس میزنیم. اندیشهشان را منحط میدانیم و برنامههایشان را عین به عین تقلید میکنیم. حال آنکه ما به فلسفهی غربی احتیاج داریم تا با استفاده از آن جهان فکریمان را رو به جلو پیش برانیم.
🔸اما میتوانیم در فرم و محتوا خلاقتر باشیم که نیستیم. این نئولیبرالیسم رسوخ کرده در مدیران به ظاهر انقلابی ماست. این تعارف ماست که با خودمان داریم. ساختن یک جامعهی مصرفی تمامعیار. «عصر جدید» نماد ورود ما به عصر جدیدی است که فقط در آن ظاهر را حفظ میکنیم، اما بیوقفه فرهنگ غرب و نه اندیشهاش را در ذهن مردم پمپاژ مینماییم. عصر جدید، بهرغم خوبی ساختاریاش، نقطهی عطف فریاد تزویر و ریاکاری سیاستهای فرهنگی ماست!
✍ #دکتر_امیررضا_مافی
@aledavood
💢شاید زمان آن رسیده که #دختر_خانم های نوجوان درباره مدیریت رابطه با فضای مجازی تجدیدنظر کنند!!!
♨️گزارش ها از یک تحقیق جدید حاکی از این است که دخترهای نوجوان و آنهایی که در آستانه نوجوانی هستند و زمان بسیار زیادی را در فیسبوک یا اینستاگرام و دیگر فضاهای مجازی سپری می کنند احساس بدی نسبت به خود دارند.
دخترخانم ها در اوایل دوران نوجوانی زمان بسیار زیادی را در فضای مجازی فعال هستند. در همین راستا تحقیقات نشان داده زمانی که آنها در فضای مجازی سپری می کنند باعث کاهش شادی و احساس تندرستی ایشان می شود.
تحقیقات انجام شده در دانشگاه اکسس انگلیس نشان داده دخترخانم هایی که در سن ۱۰ سالگی در فضای مجازی فعالیت زیادی دارند در سن ۱۵ سالگی با مشکلات اجتماعی و روحی مواجه می شوند. این در حالیست که نتایج مشابهی در همین رابطه برای پسرها به دست نیامده است.
@aledavood
🔴هشدار هشت ماه پیش رهبر معظم انقلاب به دولت
🔺ما مشکل اقتصادی کشور را به برجام موکول کردیم و برجام نتوانست کمک قابل توجهی کند. نتیجه این شد که مردم نسبت به برجام شرطی شدند. حالا هم مردم را درباره بسته اروپایی شرطی نکنیم. کارهایی در کشور داریم؛ بهبود اقتصاد کشور را به چیزی که از اختیار ما خارج است گره نزنیم.
🔺اروپاییها در همین زمینه دارند بدجنسی میکنند. من به آقای رئیسجمهور هم گفتم، اینها همان ماه نوامبری را که از اول گفتند را دنبال میکنند. بعد که همه چیز تثبیت شد و تحریمها جاافتاد، یک چیزکی مثلاً بدهند یا ندهند. خباثت اینهاست.
🔺بنده یک سینه حرف دارم در زمینه اروپاییها. نه بهخاطر سیاستهای امروزشان. بهخاطر ذات خبیثی که حکومتهای اروپایی در طول این چند قرن از خودشان نشان دادهاند. البته ارتباطات باید حفظ بشود.
🔺دوستانی که با من مرتبط بودهاند، میدانند عقیده من در زمینه دیپلماسی این است که ارتباطات باید روزبهروز تقویت بشود. عقیده من کنار رفتن و قطع کردن نیست؛جز در موارد معدودی مثل آمریکا. رابطه با شرق و غرب تقویت بشود؛ هر چه میتوانیم تحرک عملیاتی و هدفمند دیپلماسی بایستی افزایش پیدا کند.
@aledavood
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 این ویدئوی مفید را ببینید تا درباره کودکان خود شناخت بیشتری پیدا کنید ...
#انیمیشن
🔻برای دیگران ارسال کنید !
@aledavood
ساعت 13:30 تا 14:30
برنامه زنده رادیو گفتگو
مناظره سید علیرضا آل داود با سید مرتضی موسویان با موضوع شبکه ملی اطلاعات
اطلاع رسانی کنید! #خبر_خوب ی در انتظار شماست! البته بعضی ها را هم سورپرایز خواهد کرد!
@aledavood
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سید علیرضا آل داود در شبکه خبر:
اصرار نخست وزیر انگلیس ترزا می برای ایجاد اینترنت جدید که توسط دولت ها قانونگذاری و کنترل شود برای چیست؟
چرا وزیر ارتباطات ما اصرار دارد سرویس های دشمن در کشور فعال باشند؟
@aledavood
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 «صرامی»، کارشناس رسانه و فضای مجازی: مستند ایستگاه پایانی دروغ، توانست پیدا و نهان جریان اپوزیسیون و پشت صحنه آنها را به خوبی نشان دهد.
@jaarchi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انیمیشن #سیخونک
این قسمت: بحران آب
@aledavood