💠سید علیرضا آل داود در برنامه زنده انعکاس رادیو گفتگو:
✅مأیوسسازی دشمنان ایران؛ هدف راهبردی "جهادتبیین"
💠کارشناس حوزه رسانه ضمن معناشناسی "جهاد تبیین"گفت: "جهاد تبیین" در حوزه رسانه و فضای مجازی باید اتفاق افتد که کارویژه این فضا نیز مایوس سازی دشمن است.
🌐http://radiogoftogoo.ir/NewsDetails/?m=177106&n=994852
💠سید علیرضا آل داود در برنامه زنده رادیو گفتگو:
✅«جهاد تبیین» با هر ادبیات و منطقی ممکن نیست
💠آل داود در رادیو گفت وگو با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری برای تحقق جهاد تبیین، چارچوبها و سلاح هایی را تعیین فرمودند اظهارکرد: با هر ادبیاتی نمی توان جهاد تبیین را انجام داد.
🌐 http://seda.ir/sh/?3537234
سند فساد یا فسادستیزی؟ | خبرگزاری فارس
https://www.farsnews.ir/news/14001202000174/%D8%B3%D9%86%D8%AF-%D9%81%D8%B3%D8%A7%D8%AF-%DB%8C%D8%A7-%D9%81%D8%B3%D8%A7%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D8%B2%DB%8C
✅الزامات «جهاد تبیین» در فضای مجازی/ ۳ نقطه ضعف جبهه انقلاب در این فضا
✍سیدعلیرضا آل داود
🛑رهبر حکیم انقلاب اسلامی در ۶ ماه گذشته بارها به فریضه قطعی و فوری جهاد تبیین اشاره کرده اند.از آنجایی که پس از کوید۱۹ عمده فعالیت ها در بستر فضای مجازی دنبال می شود و این فضای رها شده در داخل تحت مدیریت و کنترل دشمنان مردم ما است، لزوم این جهاد در برابر دشمن بیش از پیش واجب می شود.
🛑در همین حال شاهد هستیم که در این فضا، دشمن از انواع فناوریها در حوزههایی مانند علوم داده و هوش مصنوعی برای تولید محتوای هدفمند و مهندسی ذهن مخاطب با بستر پلتفرم های خارجی که ما را در محاصره تبلیغاتی قرار داده اند استفاده میکند که باید در این زمینه تبیین صورت گیرد.
🛑از مهمترین جنگ افزارهای سایبری دشمن بر ضد ما که باید در خصوصش تبیین صورت بگیرد نوع ساختار و چرایی نفوذ شبکه غیراجتماعی تصویر محور اینستاگرام در ایران با محوریت جریان تحریف است که با بهره گیری از هوش مصنوعی، فیلترینگ حبابی و دروازه بانی محتوایی شیطنت آمیز ضد ارزشهای اسلامی و ایرانی ما فعالیت میکند و این در حالیست که شبکههای اجتماعی و پیام رسان های غربی دیگر نیز هم اکنون اقدامات خصمانهای را در بستن صفحات رسمی ارگانهای رسمی کشور به کار گرفتهاند که در میان آنان اینستاگرام کثیف ترین نوع دیکتاتوری رسانه ای و تروریسم سایبری را به معرض نمایش گذاشته است.
🛑حال در این فضای مجازی ول علاوه بر کنشگری در برابر پلتفرمهای خارجی، با توسعه سخت افزار، نرم افزار و فناوریهای نوظهور بومی میتوانیم قوی شویم.
🛑در این شرایط قسمت بسیار مهم «جهاد تبیین» در فضای مجازی تبیین چرایی و لزوم راه اندازی شبکه ملی اطلاعات در داخل کشور است. لازم به ذکر است پیشرفتهترین کشورهای دنیا شبکه ملی اطلاعات دارند و به بومی سازی و حکمرانی فضای مجازی و حاکمیت سایبری اهمیت میدهند. اینها الزامات «جهاد تبیین» در فضای مجازی است.
💠با توضیحات فوق الذکر به طور خلاصه میتوان جهاد تبیین در فضای مجازی را اینگونه تعریف کرد: «جهاد تبیین»پر فضای مجازی یعنی یک جریان جهادی-انقلابی اصیل برای ابهام زدایی از شبهات، اخبار جعلی و تحریف در سطح جامعه وجود داشته باشد.
🛑اما متاسفانه اکنون مخاطبان ایرانی به واسطه فضای مجازی ول و حضور در پلتفرمهای خارجی در جنگ شناختی ترکیبی تغییر ذائقه پیدا کرده و نسبت به ارزشهای خودش دچار ابهام شده که از الزامات جهاد تبیین اینست که باید در این فضا به صورت فوری تابآوری مردم را در برابر حملات شناختی دشمن بالا ببریم،
🛑در آخر باید گفت ما با ۳ ضعف در جبهه انقلاب در فضای مجازی مواجه هستیم:
۱.فقدان راهبرد در حوزه حکمرانی سایبری انقلاب اسلامی و عدم اهتمام کافی برای اجرای بیانیه راهبردی گام دوم انقلاب
۲.ضعف گفتگوی هدفمند با یکدیگر و تشتت میان نیروهای خودی
۳. ضعف دانشی در حوزه تبیین در فضای مجازی و رسانه(فقر سواد رسانه ای، سواد فضای مجازی، سواد دیجیتال، روش های اقناع مخاطب و...)
🛑ادامه دارد
منتقدان دلسوز #طرح_حمایت برای قانونمند شدن فضای مجازی در کشور موافق پیاده سازی قوانین و راهبردهای حاکمیت سایبری - داده ها و قانون #GDPR اتحادیه اروپا در ایران هستند؟
دکتر رضا #تقی_پور، رئیس کمیسیون مشترک طرح صیانت:
🔹️ربط دادن کاهش سرعت 🇺🇸اینستاگرام به #طرح_صیانت شبیه به شوخیست.
🔹️بررسی طرح صیانت در مجلس، شفافیت بیسابقهای داشته است.
🔹️هدف از این طرح رفع تبعیض میان سرورهای مجازی داخلی و خارجی است.
🔹️بسترهای مجازی خارجی باید قوانین و ارزشهای جمهوری اسلامی ایران را رعایت کنند.
🔹️امروز تاکتیکهای جنگ رسانههای اجتماعی در کشور ما پیاده شده است.
🔹️رسانه نباید به ما تحمیل کند که چه تصمیمی را اتخاذ کنیم.
🔴 فیلترینگ یا محدودسازی پهنای باند در طرح نظام تنظیم مقررات خدمات فضای مجازی مطرح نشده است
🔻رضا تقی پور رییس کمیسیون مشترک بررسی طرح حمایت از کاربران در فضای مجازی:
🔹اعضای کمیسیون مشترک بارها از مردم و منتقدین خواهش کرده اند که به جای توجه به مسائل فضای مجازی این طرح مجلس را به خوبی مطالعه کنند؛ زیرا در متن طرح به محدودسازی یا بستن شبکه اجتماعی هیچ اشاره ای نشده است.
🔹امروز بعد از ۵ ماه بررسی کلیات طرح حمایت از کاربران در فضای مجازی کلیات آن در کمیسیون مشترک به تصویب رسید در این پنج ماه ۴۸ جلسه برگزار شده است که تمام این جلسات به صورت پخش زنده بوده است پس این که بیان می شود کمیسیون مشترک در عرض ۵ یا ۱۰ دقیقه طرح حمایت از کاربران در فضای مجازی را به تصویب رسانده است کاملا غلط است.
🔹تمام جلسات کمیسیون مشترک ثبت و ضبط شده است و حدود ۱۴ جلسه توسط کمیسیون مشترک برگزار شده است و ۳۴ جلسه نیز با حضور کارشناسان مرکز پژوهشها، تشکلها و اتحادیه ها برگزار شده است که حاصل تمام این جلسات ختم به این طرح مصوب شده است.
🔹حتی نام طرح قبلی نیز در طرح جدید تغییر کرده است و این طرح به نام نظام تنظیم گری خدمات فضای مجازی مطرح شده است و موضوعاتی همچون محدودسازی یا فیلترینگ در طرح جدید مطرح نیست.
🔹این که مطرح میشود در طرح مجلس مسدود سازی یا فیلترینگ وجود دارد اصلاً چنین موضوعی در طرح حمایت از کاربران در فضای مجازی نیامده است و هر کسی که این موضوع را مطرح می کند دروغ می گوید.
🔹همچنین اصلاً در رابطه با محدود سازی پهنای باند شبکه های اجتماعی در طرح مذکور به آن هیچ اشاره ای نشده است.
🔹شبکه های اجتماعی خارجی ابتدا باید به قانون ایران پایبند باشند و اگر موردی در این رابطه قبول نداشته باشند میتوانند از طریق گفتوگو و مذاکره آن را حل و فصل کنند و اگرمذاکرات به نتیجه نرسید تصمیم ادامه کار یا عدم استفاده از آن شبکه اجتماعی بر عهده مسئولان اجرایی کشور خواهد بود.
🔥 @Moohem
باز هم دیکتاتوری و نمایش سایبر تروریسم آمریکا در #اینستاگرام
حذف خبر رادیو گفتگو مرتبط با حاج قاسم و پیروزی آقای رئیسی
حذف یادداشت در خصوص #کاپیتولاسیون_مجازی و...
با این وضعیت تاسف بار مصمم تر از گذشته از #طرح_حمایت_از_حقوق_کاربران دفاع خواهم کرد ان شاء الله...