هوش سفید
در گفتوگو با خبرنگار کیهان:
نماینده نائین: من هم به CFT رای منفی دادم
پوربافرانی میگوید که در روز بررسی CFT در مجلس هم خواستار رای شفاف بوده و هم به این لایحه استعماری رای منفی داده اما نامش در لیستی که رسانهها منتشر کردند نیامده بود.
نائین- خبرنگار کیهان:
«عباسعلی پوربافرانی» نماینده شهرستانهای نایین و خور و بیابانک در گفتوگو با خبرنگار کیهان گفته است: «لیستی از کسانی که به لایحه الحاق ایران به CFT در رسانهها منتشر شد که تنها نام 96 نماینده در آن ذکر شده بود.»
این عضو کمیسیون بهداشت و درمان در ادامه افزود: «آن روز 120نفر به لایحه الحاق ایران به کنوانسیون CFT رای منفی دادند و بنده نیز مخالف این طرح بوده و هم خواستار شفافیت رای خود بودم.» لازم به یادآوری است که روز شنبه لیستی از افرادی که به لایحه CFT رای منفی دادند در روزنامههای کیهان و فرهیختگان منتشر شد. این لیست دربرگیرنده نام 96 نماینده بود، حال آنکه 120 نفر از نمایندگان آگاه و بصیر ملت به این لایحه استعماری رای منفی داده بودند. دلیل انتشار نام 96 نماینده اعلام موافقت این نمایندگان با انتشار اسامی بوده است. به هر طریق کیهان ضمن انتشار این خبر نام این نماینده مجلس را نیز در شمار مخالفان لایحه استعماری و در ادامه لیست منتشر شده در روز شنبه میآورد.
@aledavood
هوش سفید
پیامبر اکرم(ص):
یاعلی!
خداوند دلهای پاک سرشتان و بندگان برگزیدهاش را چنان قرار داده که به سوی شما کشیده میشوند...
برخی مردمِ بیمقدار زائران را به خاطر زیارت شما سرزنش میکنند؛ آنان بدترینِ امت من هستند. هرگز مباد که شفاعتم به آنها رسد.
تهذیب الاحکام/ج۶/ص۲۲
یامین پور
@aledavood
هوش سفید
🔴تلگرام، جذابترین پیام رسان برای تروریست ها و منافقین
✍سید عليرضا آل داود
🔶نبود مدیریت واحد و شبکه ملی اطلاعات ... در سطح کشور، ما را با تهدیداتی بسیار جدی در جهان مجازی امروز روبرو کرده است؛ در جهان امروز، فضای مجازی با بهرهگیری از فناوری رمزنگاری اطلاعات که قرار بود حافظ حریم خصوصی و اطلاعات مردم باشد، به عنوان بافت عملیاتی تروریستها و مجرمین شناخته میشود و این فضا ویژگیها و مزایایی دارد که آن را برای تروریستها جذاب میکند.
🔶سیالیت مرز، کاهش هزینه جرم، امکان وارد آوردن خسارات مالی بدون رساندن آسیبهای جسمی، سهولت تدارک امکانات و عوامل مورد نیاز برای اقدامات تروریستی، امکان هماهنگی لحظه ای عملیات تروریستی مانند حمله داعش به مجلس در خرداد ماه 96، انجام بهینه، غیرقابل شناسایی و سریع فعالیتهای پولی و بانکی با ارز دیجیتالها و وجود فضای مبتنی بر رمزنگاری اطلاعات(زیست ناشناس و بدون هویت یا با هویت جعلی) جذابیتهای فضای مجازی برای تروریستها و جنایتکاران است.
🔶صحبتهای خانم "ترزا می" در اجلاس داوس به خوبی نشان داد چه میزان شبکههای اجتماعی، موتورهای جستجو و پیامرسانها مورد استفاده تروریستهاست و حتی وی بهعنوان پیشنهاد به سران اقتصادی حاضر در آن اجلاس گفت تا زمانیکه خدمات دهنگان این سرویس ها نتوانند بسترشان را از مواردی چون محتوای و گروههای تروریستی، قاچاق انسان و مباحث و مطالب مربوط به کودکآزاری پالایش کنند، از سرمایهگذاری بر روی این شرکتها توسط آنها برای عمل به قوانین و محدودیتهای مورد انتظار خودداری شود.
🔶سرقت Bigdata کشور و فروختن آن به امریکا، انگلیس، رژیم صهیونیستی و عربستان(هماهنگ با گروههای تروریستی داعش و منافقین) و ... بهمنظور تحلیل و بررسی آن، حمله تروریستی به مجلس و حرم مطهر حضرت امام(ره) با 17 شهید و چندین زخمی، بستر خبرسازی، شایعهسازی، براندازی و اغتشاش آفرینی در دی ماه 96، بستر تحریک فرقه دروایش و 4 شهید و چندین مجروح و خسارات مالی عمده به مردم، بستر تغییر سبک زندگی و انحراف خانوادهها و جوانان، بستر پولشویی و کالای قاچاق، بستر ایجاد انواع شغلهای نامشروع، بستر عقب مانده یکطرفه ارائه محتوا به مخاطب، بستر فریب امثال امیرحسین به عنوان قاتل ستایش قریشی در ورامین و ... خسارات حضور تلگرام داخل کشور ما است.
@aledavood
هوش سفید
🔴 دشمن با تلگرام و اینستاگرام به دنبال براندازی در کشور است
✍سید عليرضا آل داود
🔷یکی از برنامههای گروهکهای تروریستی مخالف نظام جمهوری اسلامی ایران، بهرهگیری از فضای مجازی، پیامرسانهایی نظیر تلگرام و شبکه اجتماعی نظیر اینستاگرام با هدف تنشافزایی، ایجاد بحران و شکاف میان سطوح جامعه و حاکمیت است و از جمله این تهدیدات میتوان به ارتباط تلفنی و اینترنتی با برخی مسئولان رده میانی و تلاش برای تخلیه اطلاعاتی آنان در فضای سایبر، شناسایی نخبگان و افراد تاثیرگذار برای جذب یا ترور آنها، رخنه در صفحات شخصی، کانالها و وبلاگ شخصی خبرنگاران و اعلام تمایل برای جذب هدفمند خبرنگار آزاد در محیطهای مجازی (به عنوان مثال گروهک منافقین با نفوذ در وبلاگ خبرنگاران، ارتباطدهی و ابراز تمایل برای همکاری با آنان بدون افشای هویت خود تلاش میکند از آنها در راستای جمعآوری اطلاعات بهرهبرداری ابزاری کند) اشاره کرد.
🔷نفوذ و فریب مسئولان و خانواده آنها بر بستر فضای مجازی و فریب آنان یا گرفتن یک نقطه منفی از آنان و سپس گروگانگیری اطلاعات و اخاذی، وجود کانالهای خاص مرتبط با سرویسهای اطلاعاتی غربی مانند آمدنیوز(صدای مردم)، شبکه خبری بیان و ... که مروج اختلاف افکنی میان مردم و مسئولان، قومی و تجزیهطلبی هستند که در ماجرای رفراندوم کردستان عراق نقش بسیار خطرناکی را در کشور بازی کردند، وجود سرویسهایی خاص در پیامرسان تلگرام مانند Instant View و پراکسی که به عنوان فیلترشکن داخلی تلگرام عمل میکنند، از دیگر تهدیدات جدی حضور تلگرام در داخل کشور است.
🔷رصد و جمعآوری اطلاعات یکی از مهمترین شاخصها سایبر تروریسم است که این ماموریت مهم بر عهده آژانس امنیت ملی امریکا است و جالب اینجاست تلگرام از سوی کشورهایی نظیر امریکا، انگلستان و هلند پشتیبانی فنی ـ مالی می شود و این کشورها در رتبههای نخست حملات تروریستی در بستر فضای سایبری بر ضد کشور ما هستند.
@aledavood
هوش سفید
دکتر محسن رضایی:
ارزش #پول_ملی به امنیت، ثبات سیاسی، جمعیت، منابع طبیعی و انسانی، تولید و تجارت وابسته است.
پنج مؤلفه اول را داریم. ملت ما همان طور که #سیاست و #امنیت را سامان داد، تولید و تجارت را هم اصلاح و از سختیها عبور خواهد کرد و و اعتبار #پول ملی را باز میگرداند.
@aledavood
هوش سفید
قال الإمام حسن عليه السلام:
إنَّ الَّذي يُؤتى إلَىَّ ، سَمٌّ يُدَسُّ إلَىَّ فَاُقتَلُ بِهِ ولكِن لايَومَ كَيَومِكَ يا أباعَبدِاللّه ِ ؛
امام حسن مجتبی علیه السلام می فرمایند:
آنچه به من مى رسد، زهرى است كه با دسيسه به كامم ريخته مى شود، امّا اى ابا عبد اللّه هيچ روزى مانند روز [مصيبت] تو نيست .
الأمالى، صدوق ، ص 177 .
۷ صفر سالروز شهادت امام حسن مجتبی علیه السلام تسلیت باد.
@aledavood
هوش سفید
🔴 افزایش اعتیاد اینترنتی در کشور
سید علیرضا آل داود، پژوهشگر فضای مجازی درباره اعتیاد اینترنتی و وضعیت کشورمان در این حوزه اظهار کرد: یکی از معضلات جدی این روزهای فضای مجازی کشور، اعتیاد اینترنتی است.
وی افزود: برخی مطالعات نشان داده که بیش از 14 درصد از کاربران اینترنت، مبتلا به علائم رفتارهای وسواسی، حالت روانشیدایی، افسردگی، انزوای اجتماعی، عزتنفس پایین و ... هستند که متاسفانه در کشو ما هیچ آماری از میزان اعتیاد افراد به اینترنت وجود ندارد و این در حالیست که مردم کشور ما در روز بیش از 5 تا 9 ساعت از این فضای استفاده میکنند.
این پژوهشگر فضای مجازی با اشاره به اینکه بر مبنای گزارش وزارت آموزش و پرورش در سال 93، از مجموع یک میلیون و 300 هزار دانشآموزی که در امتحان نهایی شرکت کردهاند، بیش از 80 درصد دانشآموزان با میانگین نمره 12 قبول شدند، متذکر شد: این گزارش نشان میدهد که با وجود پایین بودن کیفیت آموزشی در سطح کشور (که بر کسی پوشیده نیست)، با نوعی افت شدید تحصیلی در جامعه مواجهایم که استفاده از تلفن همراه و ورود دانشآموزان به فضای مجازی و سرگرم شدن در شبکههای اجتماعی و بازیهای اینترنتی، یکی از دلایل مهم افت تحصیلی دانشآموزان است.
آل داود به ملاکهای تشخیصی مطرح شده بهمنظور تشخیص اعتیاد اینترنتی اشاره کرد و افزود: اینترنت نخستین اولویت زندگی، اضطراب، تفکرهای وسواسی، اختلالات عاطفی، کجخلقی، انزوای اجتماعی، عزت نفس پایین، افسردگی، کنارهگیری، از همگسیختگی روابط اجتماعی، بیقراری، فقدان کنترل زمان، رفتار نادرست و شیفتگی استفاده مدام، از ملاکهای تشخیص اعتیاد اینترنتی در افراد است که خانوادهها اگر چنین حالاتی را در فرزندانشان یا خودشان مشاهده میکنند باید هرچه سریعتر نسبت به رفع آن اقدام کنند.
این پژوهشگر فضای مجازی به روشهای درمان ابتدایی اعتیاد اینترنتی بخصوص برای فرزندان توسط والدین اشاره کرد و افزود: یکی از روشهای بسیار موثر، شکستن عادات فردی است بطوریکه در این روش فرد باید دریابد که استفاده وی از اینترنت از حد متعارف خیلی بالاتر است و برای کاهش استفاده تا حد معمول باید روال عادی زندگی خود را عوض کند به عنوان مثال میتوان روز بدون موبایل را در کنار خانواده یا دوستان برنامهریزی کرد.
وی ادامه داد: روش دوم این است که افراد باید برای پر کردن اوقات خود کارهای دیگری در نظر بگیرند یعنی افراد دچار اعتیاد به اینترنت که میخواهند از این عادت رهایی یابند باید برای اوقات بیکاری خود یا اوقاتی که روی خط اینترنت نیستند، کارها و فعالیتهای دیگری را در نظر بگیرند که میتوان به جایگزین کردن کتاب با دستگاهها و ابزارهای هوشمند متصل به اینترنت اشاره کرد.
آل داود تصریح کرد: روش سوم، روش تمرین وارونه است؛ این تمرین به اینصورت است که مثلاً اگر شما عادت کردهاید که هر روز صبح که از خواب بیدار میشوید، شبکههای اجتماعی، پیامرسانها یا ایمیل خود را بررسی کنید این روند را تغییر دهید، شما میتوانید به جای این کار ابتدا یک دوش بگیرید یا صبحانه بخورید یا به عنوان مثال از ساعتهای کلاسیک برای بیدار شدن بجای تلفن همراه استفاده کنید.
این مدرس سواد رسانهای با اشاره به اینکه برنامهریزی کردن نیز از راههای ترک اعتیاد اینترنتی است، ادامه داد: برای اینکه زیاد از اینترنت استفاده نکنید شما باید یک برنامه هفتگی برای خودتان تهیه کنید که در آن تعداد جلسات استفاده از اینترنت مشخص شده باشد و برای هر جلسه اهداف معقولی درنظر گرفته باشید، به مرور میتوان تعداد جلسات و مدت آن را در برنامه کم کرد.
آل داود با بیان اینکه تنظیم پرسشنامه نیز یکی از روشهای دیگر ترک اعتیاد اینترنتی است، گفت: در این روش از خودتان بپرسید: « موقعی که من از اینترنت استفاده میکردم چه چیزهایی را از دست دادم؟» پاسخ و فعالیتهایی را که در جواب این سؤال پیدا میکنید زیر هم بنویسید، وقتی فهرست بیپایان این فعالیتها را ببینید متعجب خواهید شد این کار شما را در رهایی از اعتیاد اینترنتی مصممتر خواهد ساخت.
وی با اشاره به نقش خانواده در ترک اعتیاد اینترنتی اظهار کرد: حمایت خانوادگی از اصلیترین راههای ترک اعتیاد اینترنتی است؛ از آن جایی که اعضای خانوادهتان میدانند که شما بهتر از اکثر مردم هستید و شما را دوست دارند، حمایت آنها کمک فراوانی به شما خواهد کرد تا از این وابستگی نجات پیدا کنید.
@aledavood