مقام معظم رهبری: *عزیزان من! دشمن از جوانان ما میترسد. هر گامی که شما برای ارتقای علمی و عملی و اخلاقی خودتان بردارید، مثل گلولهای است که به سمت دشمن شلیک میکنید. این جنگ و این رزم، جهاد بزرگی است.*
🎊 ولادت باسعادت سرو باغ احمدی، آینه محمدی، حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان مبارک باد. 🎊
⛔️از عضو شدن یا عضو کردن دیگران در گروههایی که ادعا میکنند در قبال جذب اعضا به شما پول پرداخت میکنند، خودداری کنید.
⭕️ رسیدهای منتشر شده در این گروهها جعلی است و معمولا توسط نرم افزارهای رسیدساز طراحی میشود.
🔺در گزارشهای رسیده کاملا واضح است که رسید جعلی است. چرا که سقف انتقال وجه کارت به کارت از طریق نرم افزار آپ از مبدا بانک ملت 1 میلیون تومان است.
🔺 عموما مدیر گروه بعد از اینکه فرد به تعداد کافی دوستانش را عضو کانال کرد، یک رسید جعلی برایش ارسال می کند و آن را در گروه منتشر میکند. چنانچه فرد نسبت به جعلی بودن رسید اعتراض نماید، توسط مدیر گروه بلاک خواهد شد.
⚠️ از این گروهها معمولا برای اهداف تبلیغاتی و مخرب استفاده میشود. درواقع پس از عضوگیری، گروه به فروش رسیده و از آن برای اهداف مختلفی استفاده میشود.
🌹با کانال انقلابی هوش سفید بروز باشید🌹
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/225181696C454655872b
🎯تاثیر اخبار جعلی و شایعات در زمان شیوع ویروس کرونا بر حوزه شناختی افراد
🔻عضو کمیته علمی کنفرانس علوم شناختی و رسانه در گفت و گو با خبرگزاری فارس با بیان اینکه اخبار جعلی در زمان شیوع کرونا خسارات جدی بر حوزه شناختی افراد داشت، گفت: در معرض مداوم اخبار بودن بر روی فرایندهای شناختی و تفکری مخاطب اثرات منفی دارد.
🔻معصومه نصیری اساسا نداشتن استراتژی دقیق جهت زیست رسانه ای مخصوصا در شرایط بحرانی مانند شیوع کرونا را به دلیل ایجاد اختلال دائم در فرایند تفکرشان را دارای عوارضی همچون سطحینگری و کم عمقی عنوان کرد و تصریح کرد: مخاطبانی با اطلاعات به وسعت یک اقیانوس و عمق یک بند انگشت از تبعات در معرض مداوم اخبار بودن است.
👉 http://fna.ir/ewj7rz
#علوم_شناختی
#سوادرسانه
@asrehooshmandi
#سرقت_اطلاعات با عنوان تست #کرونا
اپلیکیشنهایی که با عنوان تست سلامتی با اثر انگشت منتشر شده اند جعلی بوده و پس از گذاشتن انگشت کاربر روی صفحه، عددی تصادفی نشان داده و هیچ اعتباری ندارند، متاسفانه شاهد انتشار این برنامهها در فروشگاهای نرم افزار ایرانی بودهایم که هدف اصلی آنها سرقت اطلاعات کاربران است
salamat.gov.ir تنها مرجع رسمی غربالگری کرونا است
#پلیس_فتا
🔴 محبوبترین پیامرسانها در کشورهای پیشرفته و قدرتمند جهان
آمریکا:
پیامرسان واتساپ
ساخت آمریکا
ژاپن:
پیامرسان لاین
ساخت ژاپن
چین:
پیامرسان ویچت
ساخت چین
کره جنوبی:
پیامرسان کاکاوتاک
ساخت کره جنوبی
هند:
پیامرسان نیمباز
ساخت هند
کانادا:
پیامرسان کیک
ساخت کانادا
ایران و ازبکستان:
پیامرسان تلهگرام
ساخت اسرائیل
اندونزی:
پیامرسان بیبیام
ساخت اندونزی
⚡️ خطرناکتر از #کرونا مسئولین فضای مجازی کشورند! إنشاءالله #مجلس_انقلابي شرشان را کم کند...
🔴 بیداری ملت
@bidariymelat
@bidariymelat
✳ بندهی من! بر بلای من صبر کن!
📌 خداوند به حضرت موسی علیه السلام وحی کرد: ای موسی! مخلوقی محبوبتر از بندگان مؤمن خود نیافریدهام. او را گرفتار #بلا و #مصیبت میسازم چون خیر او در آن است. و اگر #عافیت به او میدهم باز هم خیر او در آن است. و شر را از او باز میدارم برای اینکه خیر او در آن است و من میدانم که صلاح او در چیست. پس مؤمن باید بر بلای من صبر کند و بر نعمتهای من شاکر و به قضای من راضی باشد. اگر به رضای من عمل و امر مرا اطاعت کند، او را در زمره صدیقین قرار میدهم.
👤 #آیت_الله_جوادی_آملی
📚 از کتاب #حماسه_و_عرفان
📖 ص ۲۵۶
آیت الله بهجت میفرماید:
تکان می خوری بگو یا صاحب الزمان،
می نشینی بگو یا صاحب الزمان،
برمی خیزی بگو یاصاحب الزمان
صبح که ازخواب بیدار میشوی مؤدب بایست، صبحت را با سلام به امام زمانت شروع کن وبگو آقا جان دستم به دامنت،
خودت یاریم کن، شب که می خواهی بخوابی اول دست به سینه بگذار و بگو السلام علیک یا صاحب الزمان بعد بخواب، شب و روز را به یاد محبوب سر کن. اگر اینطور شد شیطان دیگر در زندگی توجایگاهی نداره، دیگر
نمی توانی گناه کنی، دیگرتمام وقت بیمه امام زمانی...
وخود امیرالمؤمنین علیه السلام فرموده است که: درحیرت دوران غیبت فقط کسانی بردین خود ثابت می مانند که
با روح یقین مباشر وبامولا و صاحب خود مأنوس باشند.
🍁اللهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفرج 🍁
هوش سفید
کانال تخصصی آموزشی هوش سفید، سواد فضای مجازی ورسانه 🇮🇷 در روبیکا افتتاح شد...
👇👇👇
https://rubika.ir/aledavood
هشدار/مراقب نصب این نرم افزار ها باشید! سازمان های اطلاعاتی پشت پرده نرم افزارهای ثبت چهره و ویدیوهای جعل عمیق!
✍سید علیرضا آل داود
⭕️ این روزها اپلیکیشن های بسیاری با پوشش های سرگرمی و ... تولید می شوند که با بررسی برخی از آنان که دسترسی های بسیاری بر روی تلفن همراه افراد باز میکنند مشخص شد این دسترسی ها میتواند خطرات بسیاری را برای افراد در زمینه حریم خصوصی ایجاد کند.
⭕️ در چند هفته گذشته نیز اپلیکیشن هایی با پوشش ویدیو های جعل عمیق و ... تبلیغ می شوند که برای تکمیل پایگاه داده سازمان های اطلاعاتی غربی برای شناسایی دقیقتر چهره، صدا و داده های بیومتریک طراحی شده اند.
🔴از نصب این اپلیکیشن ها خودداری کنید.🔴
🌹با کانال انقلابی هوش سفید بروز باشید🌹
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/225181696C454655872b
#وعده_کار_در_منزل شیوه مجرمان سایبری
مجرمان سایبری با تبلیغ جذب همکار در سایتهای آگهی اینترنتی به صورت دورکاری یا کار در منزل سعی میکنند تا با استفاده از اطلاعات حساب و کارت بانکی جرایم خود را به قربانی فریب خورده منتسب کنند.
حسابداری، مدیرفروش، بازاریابی اینترنتی مشاغل پیشنهادی مجرمان است، پس قبل از شروع همکاری بیشتر تحقیق کنید.
#پلیس_فتا
💐بیا بیا که سوختم ز هجر روی ماه تو
بهشت را فروختم به نیمی از نگاه تو
اگر نیست باورت بیا که رو برو کنم
بدان امید زندهام که باشم از سپاه تو💐
🌹میلاد امام زمان عج مبارک باد🌹
Alireza Beiranvand - Be Soye Mouood (128).mp3
3.56M
آهنگ به سوی موعود با صدای علیرضا بیرانوند خواننده جوان و انقلابی ...
فقط ♫ نشستن برای تو ♫ کمه..♫♬
باید بلند ♫ بشیم برای ♫ تو همه..♫♬
فقط ♫ نشستن برای ♫ تو کمه..♫♬
باید بلند ♫ بشیم برای ♫ تو همه..♫♬
که چشم ♫ به راه تو تموم ♫ عالمه..♫♬
🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌹
🌹با کانال انقلابی هوش سفید بروز باشید🌹
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/225181696C454655872b
🎥تصحیح و توضیح امروز رهبر انقلاب درباره آمار تلفات کرونا
🔺 رهبر انقلاب اسلامی فرمایشات امروز خویش پیرامون آمار تلفات ناشی از شیوع بیماری کرونا در سطح جهان را تصحیح کردند.
🔺 حضرت آیت الله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی در تصحیح فرمایشات امروز خویش پیرامون آمار کشته شدگان ناشی از شیوع بیماری کرونا در سطح جهان اظهار داشتند: مطلبی که من گفتم یک میلیون نفر از بیماری کرونا کشته شدهاند اشتباه بود، بیش از یک میلیون نفر به این بیماری مبتلا شدند. کسانی که از این بیماری در سطح جهان از دنیا رفته اند خیلی کمتر بوده است.
🔺 ایشان تاکید کردند: یک میلیون نفر در سطح جهان به این بیماری مبتلا شدند، من اشتباه گفتم که یک میلیون نفر از این بیماری از دنیا رفتند و یا کشته شدند.
باز انتشار/پژوهشگر فضای مجازی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
⭕️نخستین اختلال ناشی از اینستاگرام اعتیاد اینترنتی است /دولت به جای سرمایهگذاری روی ارتقای سواد رسانهای مردم به گسترش اینترنت رهاشده دامن میزند
🔴سید علیرضا آل داود پژوهشگر ارشد فضای مجازی و مدرس سواد رسانهای در گفتگو با خبرنگار حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان با تأکید بر اینکه طبق پژوهش های متعدد در سطح دنیا اینستاگرام تاثیرات بسیار منفی بر روی زندگی افراد گذاشته است، افزود: سازمان بهداشت انگلیس باور دارد، شبکههای اجتماعی به بحران سلامت روان در میان کاربران جوان دامن میزنند؛ طبق این تحقیق اینستاگرام اثر مخربی بر میزان رشد، خواب، سلامت روحی-روانی و جسمی کاربران جوان نیز دارد.
🔴این مدرس سواد رسانه ای با اشاره به اینکه مردم ما بدون فراگیری سواد و دانش رسانه ای از این فضا استفاده می کنند، اظهار داشت: متاسفانه دولت به جای سرمایه گذاری بر روی ارتقای دانش و سواد رسانه ای مردم مدام به گسترش اینترنت رهاشده و بیقانون و شبکههای اجتماعی غربی دامن میزند و این درحالیست که ما در هیچ کشور دیگری در دنیا این موضوع خطرناک گسترش فضای مجازی بدون فرهنگ سازی را مشاهده نمی کنیم.
⭕️آل داود با تاکید بر اینکه اینستاگرام می تواند منجر به اختلالات روانشناختی متعدد در جوانان و نوجوانان شود، تصریح کرد: به دلیل محیط جذاب بصری و وجود محتواهای خاص در اینستاگرام، نخستین اختلالی که دامنگیر مخاطبان می شود، اعتیاد اینترنتی است که افسردگی، شیفتگی استفاده مداوم، انزوا، تلف شدن شدید وقت، شکست های متعدد عاطفی و ... از عوارض آن است.
👇👇
🌐 https://www.yjc.ir/00RhLp
🌹با کانال انقلابی هوش سفید بروز باشید🌹
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/225181696C454655872b
⭕️ فرکانسهای صداوسیما دردی از وزارت ارتباطات دوا نمیکند/ تا زمانی که زیرساختهای وزارت ارتباطات تقویت نشود، مشکل اینترنت در کشور حل نخواهد شد
🔸سید علیرضا آل داوود کارشناس فضای مجازی در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
🔹وزارت ارتباطات به دنبال ارائه 5G است و استفاده از فرکانسهای ۷۰۰ و ۸۰۰ هزینه کمی برای آنها دارد. اما موضوع این است که ارائه فناوری 5G نیاز به فرکانس بالای ۲۰ گیگاهرتز دارد و تلاش وزارت ارتباطات برای استفاده از فرکانس ۷۰۰ و ۸۰۰ این شائبه را ایجاد میکند که وزیر ارتباطات قصد دارد فقط علامت 5G را بر روی گوشی مشترکان به نمایش بگذارد و خبری از اینترنت باکیفیت نیست.
🔹باند ۷۰۰ و ۸۰۰ جزو فرکانسهای آنالوگ است که در حال حاضر با هزینه پایین میتواند در مواقع بحرانی در خدمت یگانهای امدادی و آمبولانسها قرار گیرد.
🔹فرکانسهای صداوسیما دردی از آذری جهرمی دوا نمیکند؛ وزارت ارتباطات نیازمند تقویت زیرساختهای خود است و این موضوع زمانی محقق میشود که «شبکه ملی اطلاعات» با ساختاری امن و پایدار در دسترس عموم مردم قرار گیرد تا شاهد حملات سایبری پیاپی به کشور نباشیم.
🆔 @YjcNewsChannel
Ali Fani - Atashe Eshgh.mp3
9.07M
جز در خانه ی تو در نزنم جای دگر
نروم از سر کوی تو به ماوای دگر
ما همه بنده تویی صاحب ما سردر ما
چون تویی در همه جا حامی ما یاور ما
اللهم عجل لولیک الفرج
🔹بعد از اینکه یک مرد ۹۳ ساله در ایتالیا از بیمارستان مرخص می شود، به او گفته شد که هزینه یک روز ونتیلاتور (دستگاه تنفّس مصنوعی) بیمارستان را بپردازد. پیرمرد به گریه افتاد. پزشکان به او دلداری دارند تا بخاطر صورتحساب بیمارستان گریه نکند. ولی آنچه پیرمرد در جواب گفت، همه پزشکان را گریه انداخت
🔸پیرمرد گفت: "من به خاطر پولی که باید بپردازم گریه نمی کنم. تمام پول را خواهم پرداخت." گریه من بخاطر آن است که 93 سال هوای خدا را مجانی تنفس کردم، و هرگز پولی نپرداختم. در حالیکه برای استفاده از دستگاه ونتیلاتور در بیمارستان به مدت یک روز باید اینهمه بپردازم. آیا می دانید چقدر به خدا مدیون هستم؟ من قبلاً خدا را شکر نمی کردم"
🔹سخنان آن پیر مرد ارزش تأمل دارد. وقتی هوا را بدون درد و بیماری آزادانه تنفس می کنیم، هیچ کس هوا را جدی نمی گیرد.
🔻این داستان ما را به یاد درسی از گلستان سعدی انداخت: «منّت خدای را عز و جل که طاعتش موجب قربتست و به شکر اندرش مزید نعمت هر نفسی که فرو می رود ممدّ حیاتست و چون بر می آید مفرّح ذات پس در هر نفسی دو نعمت موجودست و بر هر نعمت شکری واجب...»🙏
⭕️ سید علیرضا آل داود در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان؛
🔴 فقدان شبکه ملی اطلاعات و عدم مدیریت اینترنت رایگان سبب ایجاد ناامنی روانی؛ ارتقای سواد رسانهای مسئولان و مدیران گام نخست در اتخاذ تصمیمات درست است
🔴 فضای مجازی، سرویسها و خدمات آن در دنیای رسانهای و شبکهای امروز نقش بسیاری در وقایع و زندگی انسانها در حوزههای شناختی، ادراکی، رفتاری و در سبک زندگی آنها داشته است. همین تأثیرگذاری شناختی منجر به تصمیم سازی برای بسیاری از کشورها شده است که باید خود بر روی این فضای جدید حکمرانی را تعریف کرده و زیر ساخت، سرویسها و خدمات، کاربر ومحتوا را مستقلاً مدیریت کنند تا کمترین آسیب از طریق روایتها و کشورهای رقیب یا دشمنان آنها بر روی افکار عمومی آنها انجام شود.
🔴 در ایام کرونا شاهد بودیم که این دو کشور در کنار مبارزه با ویروس منحوس کرونا، به دلیل داشتن شبکه ملی اطلاعات و حکمرانی سایبری رسانههای داخل مرزهای حقیقی خود و جلوگیری از ایجاد اخبار و پیامهای جعلی توانستند این شرایط را به خوبی مدیریت کنند و حداقل از طریق فضای مجازی، ناامنی روانی ناشی از ایجاد پیامهای غرض ورزانه جعلی، سیاسی و امنیتی در میان افکار عمومی آنها بسیار کمتر بود.
🔴 اما متاسفانه در کشور ما به دلیل فقر سواد رسانهای و سواد فضای مجازی مسئولان دولتی و متاسفانه وجود یک جریان بدنام لیبرال غربگرانه، نه از حکمرانی رسانهای-سایبری خبری بود و نه از شبکه ملی اطلاعات و از آن تاسفبارتر ارائه پهنای باند رایگان اینترنت رها شده، بی ضابطه و بی قانون که حاصل آن حملات گسترده شناختی از سوی منافقین و جریان نفوذ تا آمریکایی ها به اذهان و قلوب مردم بود که علاوه بر ایجاد استرس و ناامنی روانی منجر به آسیبهای گسترده فرهنگی و اجتماعی شده است که نتایج آن پس از دوران قرنطینه و سالهای بعد بیش از پیش خود را نشان خواهد داد.
⭕️ادامه خبر
🌐 https://www.yjc.ir/00UgEi
🌹با کانال انقلابی هوش سفید بروز باشید🌹
👇👇
http://eitaa.com/joinchat/225181696C454655872b
⭕▪در راه مشهد, شاه عباس تصمیم گرفت دو بزرگ را امتحان کند!!
به شیخ بهایی که اسبش جلو میرفت گفت:
این میرداماد چقدر بی عرضه است اسبش دائم عقب می ماند.
شیخ بهائی گفت: کوهی از علم و دانش بر آن اسب سوار است، حیوان کشش این همه عظمت را ندارد.
ساعتی بعد عقب ماند به میر داماد گفت:
این شیخ بهائی رعایت نمیکند، دائم جلو می تازد.
میرداماد گفت: اسب او از اینکه آدم بزرگی چون شیخ بهائی بر پشتش سوار است سر از پا نمی شناسد و می خواهد از شوق بال در آورد.
🔆این است رسم رفاقت در
غیاب یکدیگر ، حافظ آبروی هم باشیم!!!
🔴پژوهشگر فضای مجازی در گفتگو با فارس:
🔸سونامی اخبار بد زندگی ما را درنوردیده است/ درماندگی آموخته شده تاثیر فرود آمدن بهمن اطلاعات و خبرهای منفی است
🔸سید علیرضا آل داود در گفتگو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری فارس، با اشاره به اینکه در عصری زندگی میکنیم که به آن عصر انفجار اطلاعات میگویند و مردم در این عصر باید هوشمندانهتر با رسانهها برخورد کنند، افزود: متاسفانه طی سالهای اخیر با هجمه گسترده اخبارهای منفی و بد در رسانههای اینترنتی داخل کشور روبرو بودهایم که تکرار روزانه اینگونه اخبار در خصوص موضوعات مختلف توسط مردم که تنها دریافت کننده آن هستند و نمیتوانند بر روی آن تاثیر بگذارند، آنها را در برخورد با این رسانهها منفعل ساخته است.
🔸وی ادامه داد: این میزان اخبار منفی ناامنی روانی در سطح جامعه به وجود آورده است و متاسفانه جهانبینی افراد تحت این بمباران اطلاعاتی – خبری دچار تغییراتی نظیر بدبین شدن به اجتماع و افراد در آن، متوقف شدن پیشرفت و ناامیدی در آنان شده است که اصطلاحا به آن درماندگی آموخته شده Learned helplessness میگویند که از عوامل مهم افسردگی و درماندگی است.
🔸این پژوهشگر فضای مجازی با تاکید بر اینکه درماندگی آموخته شده معرف منفیترین حالت درک فرد از خود و جامعه است، تصریح کرد: بهمن اطلاعات منفی و گزارههای مایوس کننده در شبکههای اجتماعی و پیام رسانهای رهاشده در کشور مردم ما را به این سمت میبرد و امروز ما با انسانهای تسلیم شده در برابر این چنین اخبار و اطلاعاتی روبرو هستیم که آنچنان تحت تاثیر قرار گرفتهاند که هیچ تلاشی برای بهبودی شرایطشان انجام نمیدهند و به سمت افسردگی، اضطراب و پریشانی حرکت میکنند.
🔸وی ادامه داد: توهم همه چیز دانی، جهل، اضطراب، تشویش و افزایش هیجانات، فعال شدن شدید مدار لذت و پاداش ذهن و وابستگی شدید به اطلاعات متناقض و منفی و رفتارهای خارج از کنترل، قضاوتهای سطحی و غلط، افزایش وسواسهای ذهنی، محدود کردن خلاقیتهای ذهنی، اتلاف وقت، منفی گرایی، بدبینی و کاهش اعتماد فردی و جمعی، بزرگنمایی از وقایع معمولی و کم ارزش، ناامیدی و افزایش احساس درماندگی، خیالپردازی و آرزوهای دراز، تاثیر پذیری افراطی از اخبار، پرخاشگری، تاثیر پذیری افراطی در برابر تبلیغات رسانهها و تسلیم شدن در برابر آن از اثرات بسیار مهم اخبار منفی به شمار میرود.
🔸این مدرس سواد رسانهای با تاکید بر اینکه ما باید در کنار ارتقای مهارت استفاده از رسانه و فضای مجازی مردم در لایه حاکمیت نیز با الگوگیری از دیگر کشورها برای مقابله با اخبار و اطلاعات منفی اقدام کنیم، تصریح کرد: راه اندازی شبکه ملی اطلاعات و الزام پیام رسانها و شبکههای اجتماعی به انتقال سرورهایشان به داخل ایران و فعالیت بر اساس قوانین کشور از قدمهای اولیه حاکمیتی برای سالم سازی این فضا به حساب میآید.
🌐 http://fna.ir/a3v30l
@aledavood
📽نگاهی به #خروج حاتمی کیا از منظر سواد رسانهای
✍️معصومه نصیری ـ مدرس و پژوهشگر سواد رسانهای
▫️فیلم خروج آخرین ساخته ابراهیم حاتمی کیا که طی روزهای نخست اکران اینترنتی مورد استقبال تماشاگران قرار گرفته است، از زوایای مختلف قابل نقد و بررسی است. بررسی جنبههای تخصصی فیلم قطعاً از سوی منتقدان و صاحبنظران این حوزه انجام اما این اثر را از منظر سواد رسانهای نیز میتوان مورد توجه قرار داد.
▫️تصور اینکه در عصر گسترش فناوریهای نوین ارتباطاتی تنها این تحریریه رسانهها هستند که جریان سازی می کنند، تصوری است که حوزه محاسبات را دچار خطای راهبردی جدی می کند. امروز نورافکن شهروند خبرنگاران می تواند حتی محاسبات رسانههای جریان اصلی را نیز دستخوش تغییر کند.
▫️خروج بهخوبی نشان میدهد جوامع و افراد در سطوح تحلیل مختلف بهرغم وجود مسافت بسیار در میانشان و بهصرف داشتن یک وسیله هوشمند و دسترسی به اینترنت، در وضعیت همزمانی قرار میگیرند. این کمرنگ شدن ابعاد مکانی و زمانی ایده موسوم به دهکده جهانی را تحقق عینی بخشیده و دولتها و مردم در جهانی زندگی میکنند که از هر لحاظ تحت نگاه تیزبین یکدیگر قرار دارند و در حقیقت زیست در «اکواریوم جهانی» یا «جهان شیشهای» محقق شده است. جهانی که یک کشاورز با لایو اینستاگرام می تواند بدون در نظر گرفتن زمان و مکان جریان ساز شود.
▫️ظهور شبکه های اطلاعاتی و ارتباطی از جمله اینترنت سبب شده در زمانی کوتاه، حجم وسیعی از اطلاعات به هر کجا که لازم است یا گاها بدون تعیین هدف مشخص، منتقل شود. در این زمانه صرف نگاه حذفی به تکنولوژی و رسانهها از یکسو و عدم آگاهی از مهارتهای لازم جهت بهرهگیری از ابزارها و کارکردهای آن توسط شهروندان از سوی دیگر می تواند هزینههای جدی برای حاکمیتها ایجاد کند.
▫️امروز باید این واقعیت که هر تلفن همراه یک رسانه است را بپذیریم و نسبت به آموزش مهارتهای لازم به شهروندان جهت زیست دقیقتر در عصر انفجار اطلاعات و انقلاب تکنولوژی اطلاعاتی اقدام ملی شود. نداشتن سواد رسانهای و اطلاعاتی می تواند مسائل درون سرزمینی را به چالش جدی برای یک کشور در خارج از مرزهای جغرافیای اش تبدیل کرده و منجر به رفتارهایی با چاشنی دوری از عقلانیت و مبتنی بر شتابزدگی شود.
▫️#خروج از مرحله انکار تکنولوژی و توجه به ضرورت فراگیری دانشهای مرتبط با آنکه منجر به تربیت شهروندانی با رفتارهای هوشمندانهتر شود، بایسته مورد تأکید زندگی در جامعه شبکهای است.
@asrehooshmandi