💠از فیلتر خبری تا حباب فیلتر /دنیای آزاد اطلاعات در فضای سایبر فعلی بزرگترین دروغ قرن است
✍ سید علیرضا آلداود
🔸«نوام چامسکی» و «هرمان»، پیش از بوجود آمدن اینترنت، تئوریای داشتند تحت عنوان «فیلترهای خبری.» بر مبنای این نظریه، رسانهها با پنج فاکتور مجبور میشدند خود و مخاطبانشان را فیلتر کنند. از سیاست رسانه گرفته تا صاحبان آگهی و حتی گاه بازخوردهای خود مخاطبان شاکله این نظریه را تشکیل میداد.
🔹اما با پیشرفت رسانهها به خصوص رسانههای ارتباطی و اجتماعی سایبرپایه، این تئوری - که روزی با فیلترهای خبری رسانه را وادار میکرد مواضعی خاص و جهت دار اتخاذ کنند- امروز با شکلی دیگر با عنوان " حباب اطلاعاتی"بسیار حرفهای تر به موضوع فیلتر خبری میپردازد، به طوریکه مخاطب در سانسور خبری بسیار عمیق قرار گرفته و تنها به اطلاعات و اخباری در بستر رسانههای وب ۳ یا وب مفهومی دسترسی پیدا میکند که صاحبان این سکوها و رسانهها میخواهند.
🔸این رسانههای ارتباطی و اجتماعی با بهرهگیری از هوش مصنوعی و ابزارهای هوشمند نظیر تلفنهای همراه با سیستمعامل های اندروید و ios کاربر را به دقت تحلیل و پردازش کرده و سپس برایش ذائقه و رفتار سازی میکنند.
🔸اینگونه است که مخاطب به صورت هدفمند و سازمان یافته با محتواهای ضد ارزشها-اعتقادات-فرهنگ و هویت خودش بمباران اطلاعاتی شده و کم کم بینش، نگرش و رفتارش در همین سکوهای هوشمند تغییر پیدا میکند و اصطلاحا دچار اختلال شناختی و خطای محاسباتی-ادراکی شده و دروازه بانان خبری نیز با سو استفاده از این امکان، برایش سوگیریهای شناختی مدنظرشان را میسازند.
🔸همچنین «مانوئل کاستلز» ؛ هم بر این باور بود که شبکههای اجتماعی، «قدرت شبکهای» ایجاد کرده است و این قدرت در بستر شبکههای اجتماعی میتواند جنبشهای اجتماعی نظیر فتنه ۸۸ و جنگ شناختی-ترکیبی به بهانه مهسا امینی و... را ایجاد کنند که با درنظر گرفتن هوش مصنوعی و الگوریتمهای خاص طراحی شده برای این شبکههای اجتماعی آمریکایی، این سکوها میتوانند تبدیل به سلاحهای کشتارجمعی افکار عمومی در جنگ شناختی ترکیبی شوند.
🔴 نقطهی عطف کارکرد و نمایش این حباب فیلتر و اطلاعاتی نیز در انتخابات ۲۰۲۰ ریاستجمهوری آمریکا بود که پس از توییت ترامپ مبنی بر تقلب در انتخابات، وی و تمام کمپینش را در حالیکه هنوز رئیس جمهور آمریکا بود بستند و سپس در حصر رسانهای سایبری قرارش دادند و حتی اجازه ندادند شبکهی اجتماعی مخصوص خودش را هم راه اندازی کند.
🔸 حال در این دنیای جدید شهروند آنلاین باید با مختصات محیط زیست جدیدش با مسلح شدن به سلاح تربیت رسانهای آشنا شده تا در این جنگ شناختی-ترکیبی مورد اصابت تیر های آن قرار نگرفته و در توهم لایک و اثرگذاری مخصوصا در سکوهای دشمن قرار نگیرد.در لایه حاکمیتی و مدیریتی نیز علاوه بر ارتقای تربیت رسانهای مدیران باید راهبردهایی نظیر توجه به حاکمیت سایبری مستقل ایران اسلامی و سیاستگذاری برای این فضا و... مورد توجه جدی قرار بگیرد.
🔷 تجویز اصلی برای مواجهه فعال و هوشمند با این فضا را هم بارها رهبر حکیم انقلاب اسلامی برای ما داشتهاند که در متنهای قبلی به آنها اشاره کردهام، اما پیاده سازی منویات امام امت در باب فضای مجازی یک نفر مانند شهید حاج قاسم سلیمانی میخواهد...
🔴کجاست حاج قاسم سلیمانی فضای مجازی؟؟؟
┄┅┅┅✿✾❀✾✿┅┅┅┄
💠 مدرس سواد و تربیت رسانهای شوید 📱
💠https://eitaa.com/joinchat/225181696C454655872b
┄┅┅┅✿✾❀✾✿┅┅┅┄
همین وحوش وقتی دستگیر میشن یا یک مرض و بیماری دارن یا هشتک های نه به اعدام و مجازات براشون زده میشه...
رأفت اسلامی سر جای خود، اما رحم به این وحوش اغتشاشگر که دنبال راه اندازی جنگ داخلی و برادر کشی هستند رحم به پلنگ تیز دندان است.
خواص کمی خودشان را با مکتب سلیمانی هماهنگ کنند هم برای دنیایشان خوب است هم آخرت...
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
📣ماجرای پیشخور کردن دلارهای بلوکه شده ایران در دولت روحانی/ خیانت بزرگی کردند
ابوترابی، عضو شورای مرکزی فراکسیون انقلاب اسلامی:
🔸دولت روحانی تمام شاخص های اقتصادی را با قمار برجام باخت و فرصتهای اقتصادی را سوزاند و عملاً هیچ پیشرفتی در کشور حاصل نشد.
🔹️روحانی دولت را با کسری بودجه ۵۴۰ هزار میلیارد تومانی به آیتالله رئیسی تحویل داد. در سال۱۴۰۰، هم زمان با انتقال دولت، در شش ماهه اول سال دولت اعتدال ۹۰ درصد بودجه را پیشخور کرد و برای شش ماه دوم سال در زمان دولت آیتالله رئیسی فقط ۱۰ درصد بودجه باقی مانده بود. آیتالله رئیسی با هنرمندی توانست بودجه را تامین کرده و حقوق کارمندان را پرداخت کند.
🔸معادل ریالیِ دلارهای بلوکه شده ایران در خارج از کشور در دولت روحانی پیشخور شد. این خیانت و ظلم بزرگ به دولتهای بعدی بود.
🔹️به عبارت دیگر طلبهای ایران در خارج از کشور که در بانک های مختلف بلوکه شده است تبدیل به ریال شده و دولت قبل آن را پیشخور کرد.
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاترپیلار به این شکل فوقالعاده یک سرپناه موقتی میسازه تا زمان خوردن غذا از چشم شکارچی پنهان بمونه
ببینید طبیعت چقدر شگفتانگیزه
اینها همه آفریدههای خدا هستند
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
میگن کجای قرآن گفته #حجاب داشته باشید:
سوره الأحزاب آیه ۵۹:
يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُل لِّأَزْوَاجِكَ وَبَنَاتِكَ وَنِسَاءِ الْمُؤْمِنِينَ يُدْنِينَ عَلَيْهِنَّ مِن جَلَابِيبِهِنَّ ذَٰلِكَ أَدْنَىٰ أَن يُعْرَفْنَ فَلَا يُؤْذَيْنَ وَكَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَّحِيمًا
ﭘﻴﺎﻣﺒﺮ!ﺑﻪ ﻫﻤﺴﺮﺍﻥ ﻭ ﺩﺧﺘﺮﺍﻧﺖ ﻭ ﺯﻧﺎﻥ ﻣﺴﻠﻤﺎﻧﺎﻥ بگو ﻛﻪ ﺑﺎ ﭼﺎﺩﺭﻫﺎ ﻭروسری های بلندشان ﺧﻮﺩ ﺭﺍﻛﺎﻣﻞ ﺑﭙﻮﺷﺎﻧﻨﺪ.ﺍﻳﻦ ﺑﺮﺍی ﺁﻧﻜﻪ ﺁﻧﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﭘﺎﮎﺩﺍمنی ﺑﺸﻨﺎﺳﻨﺪ ﻭﺍﺫﻳﺘﺸﺎﻥ ﻧﻜﻨﻨﺪ، ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺳﺖ.
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
🔴از تولیدات "بسیار فاخر" سینمای خانگی تحت نظر وزارت ارشاد چخبر؟!
از یه طرف لوله کثافت کاری های ضد فرهنگی را بروی ملت باز میکنند و از طرف دیگر از بچه بسیجی و هیئتی و طلبه میخوان که برن کف میدون کار فرهنگی کنند.خب ببندید شیر لوله کثافت کاری ها رو...
🔴 #بیداری_ملت
💠نقش شبکههای اجتماعی در بروز افسردگی
📌نتایج یک پژوهش جدید که در بخش سلامت مجله اینسایدر منتشر شده است، نشان میدهد که شبکههای اجتماعی ممکن است با افزایش احساس انزوا و ناامیدی و کمبود خواب به افسردگی کمک کنند.
🔸به گزارش انتخاب این مقاله که توسط مایرا مندز، دکترای روان درمانی تدوین شده و به ین موضوع اشاره میکند که شبکههای اجتماعی مستقیماً باعث افسردگی نمیشوند، اما میتوانند عاداتی را ایجاد کنند که بروز افسردگی را تسهیل کنند. وقتی درگیر شبکههای اجتماعی هستید، بیشتر بیدار میمانید، حواس پرت میشوید و مسئولیتها را نادیده میگیرید. در یک مطالعه بزرگ کانادایی در سال ۲۰۱۹ روی دانش آموزان کلاس هفتم، محققان دریافتند که به ازای هر ساعتی که در شبکههای اجتماعی میگذرانیم، علائم افسردگی مانند احساس تنهایی، ناراحتی و ناامیدی، به طور قابل توجهی افزایش مییابد.
🔹استفاده از شبکههای اجتماعی باید برای جلوگیری از مشکلات روانی تحت کنترل قرار بگیرند. احساس انزوا یکی از مهمترین پیامدهای حضور مداوم در شبکههای اجتماعی محسوب میشود.
یکی از دردناکترین علائم افسردگی ناامیدی است. اگر بیشتر از آنچه نیاز دارید اخبار تماشا میکنید یا بیشتر به محتوای منفی توجه میکنید، این امر به افسردگی کمک میکند. شبکههای اجتمعی سرشار از خبرهای مختلف است و متاسفانه بسیاری از افراد بیشتر به این نوع خبرها توجه میکنند.
🔸گذراندن وقت در شبکههای اجتماعی مستلزم بیدار بودن است، احتمالاً دیرتر از آنچه بدن شما نیاز دارد. یک مطالعه در سال ۲۰۱۹ اثرات استفاده از شبکههای اجتماعی بر خواب برای نوجوانان ۱۳ تا ۱۵ ساله را بررسی کرد. افرادی که بیش از پنج ساعت در روز در شبکههای اجتماعی میگذرانند ۷۰ ٪ بیشتر احتمال دارد که بعد از ساعت ۱۱ شب بخوابند. کمبود خواب میتواند اضطراب را افزایش داده و روحیه را بدتر کند. در حقیقت، شواهد فزایندهای وجود دارد که نشان میدهد کمبود خواب ممکن است افسردگی را القا کند یا آن را تشدید کند.
🔹شبکههای اجتماعی همچنین مقایسه زندگی شما با دیگران را آسانتر میکند و باعث میشوند بسیاری از افراد حس بدی نسبت به خود داشته باشند. در حالی که استفاده از شبکههای اجتماعی مستقیماً باعث افسردگی نمیشود، اما با افزایش احساس انزوا، کمبود خواب و آزار و اذیت اینترنتی میتواند احتمال بروز علائم افسردگی را افزایش دهد. آگاهی از احساس شما در سیستم عاملهای مختلف شبکههای اجتماعی و استراحت، میتواند به کاهش این پیامدهای منفی کمک کند.
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
10.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕ سندروم مغز بی قرار! 🧠
👈 پنج روشی که شبکههای اجتماعی مغز شما را تغییر میدهند!
💬 شما کدوم یک از این تجربه ها رو داشتید؟
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
روایتی از «شکوه و زیبایی آزادی مطلق بیان» در ایالات متحده؛
دولت آمریکا پلتفرم چینی تیک تاک را مجبور کرده یک گزارش انتقادی دربارهی نحوهی انعکاس اخبار زلنسکی در رسانههای آمریکایی را حذف کند.
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
خطاب به سیاسیون کشور...
نکتهای کوتاه خطاب به سیاسیون کشور دارم: چه آنهایی [که] اصلاحطلب خود را مینامند و چه آنهایی که اصولگرا. آنچه پیوسته در رنج بودم اینکه عموماً ما در دو مقطع، خدا و قرآن و ارزشها را فراموش میکنیم، بلکه فدا میکنیم. عزیزان، هر رقابتی با هم میکنید و هر جدلی با هم دارید، اما اگر عمل شما و کلام شما یا مناظرههایتان بهنحوی تضعیفکننده دین و انقلاب بود، بدانید شما مغضوب نبی مکرم اسلام و شهدای این راه هستید؛ مرزها را تفکیک کنید. اگر میخواهید با هم باشید، شرط با هم بودن، توافق و بیان صریح حول اصول است. اصول، مطوّل و مفصّل نیست. اصول عبارت از چند اصل مهم است:
اول آنها، اعتقاد عملی به ولایت فقیه است؛ یعنی این که نصیحت او را بشنوید، با جان و دل به توصیه و تذکرات او بهعنوان طبیب حقیقی شرعی و علمی، عمل کنید. کسی که در جمهوری اسلامی میخواهد مسئولیتی را احراز کند، شرط اساسی آن [این است که] اعتقاد حقیقی و عمل به ولایت فقیه داشته باشد. من نه میگویم ولایت تنوری و نه میگویم ولایت قانونی؛ هیچ یک از این دو، مشکل وحدت را حل نمیکند؛ ولایت قانونی، خاصّ عامه مردم اعم از مسلم و غیرمسلمان است، اما ولایت عملی مخصوص مسئولین است که میخواهند بار مهم کشور را بر دوش بگیرند، آن هم کشور اسلامی با این همه شهید!
اعتقاد حقیقی به جمهوری اسلامی و آنچه مبنای آن بوده است؛ از اخلاق و ارزشها تا مسئولیتها؛ چه مسئولیت در قبال ملت و چه در قبال اسلام.
#وصیتنامه شهید حاج قاسم سلیمانی
13.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 اعتیاد به فضای مجازی
🔸فضای مجازی به خاطر دوپامینی که در مغز ترشح میکند همانند سیگار، مشروب و مواد مخدر اعتیاد آور است.
🔹این اعتیاد را جدی بگیرید و از خود و فرزند دلبندتان در این فضا مراقبت کنید.
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏