ماه رجب آمد
ماه عسل
ماهی که تکلیف ما تا ابد با به دنیا آمدن حیدر کرار مشخص شد
ماهی که می شود در آن حاج قاسم شد
حججی شد
آرمان شد
شوشتری شد...
جلال افشار شد
تورجی زاده شد...
میلاد امام محمد باقر علیه السلام مبارک 💐🌹
#وصیتنامه شهید جواد جلیلی
◾️بسم الله الرحمن الرحیم
🌹درود خداوند متعال بر تو باد ای رهبر عالی قدر و بزرگوار سلام شهیدان ایران. ..حسین جان! جوانان ما در جبهه ها به یاد تو سینه های خود را جلوی گلوله های سبک و سنگین قرارمی دهند و جان خود را می دهند پروردگارا من می دانم تو ما را خلق کردی و تو به ما جان داده ای....خداوندا مرا یاری کن اگر تو یاری نکنی یاوری جز تو ندارم و ای مردم مسلمان این خون پاک شهیدان است که پیچ و خم قلاب را صاف و هموار می کند که شاید با ریخته شدن این خونهای پاک کسانی که در نادانی هستند بهراه الله نماینده شوند و از شما مردم مسلمان و دوستان و آشنایان تقاضا می کنم که با انقلاب به حالت سستی برخورد نکنید انقلاب هدف بزرگی را دنبال کرده است و از شما می خواهم که جلوگیری از فرزندان خود نکرده و بگذارید راهی راه می خواهند بروند و اگر کسی مانع از رفتن فرزندش به جبهه های جنگ شود به خدا قسم مسئول است..... خدایا تو را شکر می کنم که به من قدرت تشخیص حق از باطل را دادی و خدایا تو را شکر می کنم که رهبرم را شناساندی که به من چنین پدر و مادری دادی خدایا تو را شکر می کنم که مرا در نادانی نمیراندی مادر عزیزم می دانم که شما را اذیت کردم و برای شما نتوانستم فرزند خوبی باشم.... بعد از مردن من حجله ای برای من مگذارید چون درنزد خدا هیچ ارزشی ندارد گل بر سر قبرم نیاورید چون این گلها بعد از 2 یا 3 روز پلاسیده می شوند مرا در بهشت زهرا (س) دفن کنید. والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته
7.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
◾️خطای دید (یا Optical Illusion) همیشه برای ما انسانها جذاب بوده است.
◾️شاید از دوران مدرسه هم به خاطر داشته باشید که خطای دید، سوژهی کتابهای درسی و مجلات تفریحی نوروزی بود.
◾️البته طی این سالها، بحث خطاهای بصری هم مانند سایر بحثها، پیشرفتهای زیادی داشته است و به کمک تکنولوژی، عکسها و تصاویر شگفتانگیزی خلق میشوند که به سختی میتوانیم خطای دید خودمان را در مواجهه با آنها بپذیریم.
◾️نیکولا کولچیک هنرمند صربستانی، مجموعهی زیبایی از خطاهای بصری دو بعدی را آماده کرده است که اگر ویدئوی آنها را نشانمان نمیداد، نمیتوانستیم به سادگی باور کنیم که با یک عکس مواجه هستیم.
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
#کلاب_هاوس یک سکوی گفتمان ساز هست، عدهای روی موضوع واحدی بحث میکنند و نهایتاً جمع را به یک #گفتمان ارتقاء یافته با رویکرد #توحیدی یا #شیطانی سوق میدهند.
از جبهه انقلاب تعداد محدودی مثل #علی_قلهکی در این فضا حضور داشتند که به نظر آوردهای نداشت.
عمده فعالیت ها هم #غیراخلاقی یا علیه نظام است.
#تعقل
✍ رضا حاتمی
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
چقدر جالب
وسط جنگ ترکیبی، آمریکا برخی تحریمهای سلاحهای اینترنتی این جنگ را برای ایران برداشته است.
به طور قطع برداشتن این تحریمها در جهت شعلهور کردن مجدد آتش این جنگ و ویرانی هویتی -نسلی نوجوانان و جوانان است.
مشغول سازی ما در لایه کاربری قطعا غفلت در ۲ حوزه حاکمیت و مدیریت را در بر خواهد داشت
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
🔷هوشمندسازی شهرها و روندهای تحول دولت ها
◾️دولتها روز به روز به سمت مدلهای چابک تر و دیجیتالی مهاجرت می کنند. شناخت 9 روند تحول در دولتها، اولین قدم برای مهاجرت آنها به سوی تحقق شهر هوشمند و سازگاری با تحولات آن است.
1. دولت تقویت شدهAI: صعود به منحنی بلوغ AI. فنآوریهای شناختی که در جهانِ مصرفکننده رو به رشد هستند، به دولت ها ورود می یابند. نحوه پاسخ دولتها به AI ، چه به عنوان تنظیمکننده و چه به عنوان کاربر، در سالهای آینده جوامع و حتی ژئوپلیتیک یک کشور را شکل میدهد.
2. شهروند دیجیتالی: بهبود ارائه خدمات عمومی انتها به انتها از طریق یک هویت دیجیتالی منحصربهفرد. بهره گیری از شناسههای دیجیتالی، می تواند آغازگر رسیدن به داده ها و تجربه خدمات یکپارچه توسط شهروندان باشد، این امر باعث می شود تا در کیفیت خدمات، بهره وری بالا و انتقال به یک مدل تحول دیجیتال، جهش چشمگیری صورت گیرد.
3. ترغیب شهروندان در کسب تجارب خوب: بهره گیری از علوم رفتاری برای بهبود نتایج دولت. از انجا که استفاده از فناوریهای شناختی، درک عمیقی از رفتارهای شهروندان می دهد، شناخت ذائقه و نیازهای شهروندان و بدنبال آن ارائه خدمات شخصی سازی شده و متناسب با نیازهای او، جایگزین رفتارهای سخت و محدود کننده دولت ها می شود.
4. ظهور دادهها و اخلاق هوش مصنوعی: مدیریت پیچیدگیهای اخلاقی در عصر کلان داده. اطلاعات، قدرت است و از قدرت برای همه افراد چه خوب چه بد استفاده میشود. دولتها نه تنها به عنوان "مالک" کلان دادهها بلکه به عنوان تنظیم گر استفاده از دادههای شرکتها، در ارتقای اخلاق داده نقش عمده ای دارند. باید اطمینان حاصل نمود که حریم شخصی، عدالت و شفافیت عملکرد ماشینهای هوشمند خدشه دار نشود.
5. پیش بینی های دولت: پیشگیری از طریق تجزیه و تحلیل. تجزیهوتحلیل دادهها، سناریوها و شبیه سازی به ما امکان می دهد تا مشکلات احتمالی مانند از کشف تقلب تا مقابله با بیماری همه گیر را قبل از وقوع، مورد هدف قرار دهیم.
6. ابر به عنوان محرک نوآوری: پایه و اساس استفاده از فناوریهای نوظهور در دولتها. در حال حاضر رایانش ابری یکی از عوامل اصلی برای محقق شدن سایر روندهای نوآورانه است (تقریباً 87 درصد شرکتهایی که از هوش مصنوعی استفاده می کنند این کار را مبتنی بر ابر انجام می دهند). ازآنجا که ابر مکانیزمی را برای اتصال به توسعهدهندگان فناوری و کاربران فراهم می کند، نقش آن به عنوان پایهای برای نوآوری مهمتر خواهد شد (تقریباً 50 درصد از نرمافزارهای جدید امروزه فقط در ابر ساخته میشوند).
7. شتابدهنده نوآوری: ایجاد فضاهای امن برای تحقق نوآوری در دولتها. آزمایش و تست ایمنی برای ایجاد نوآوری در همه موارد ( از مراقبتهای بهداشتی گرفته تا ارز) بسیار دارای اهمیت است. شتابدهندهها، کسب وکارهای نوپا و آزمایشگاه های دولتی، بخشی از اکوسیستم در حال ظهور هستند.
8. دولت هوشمند: راه حلهای شهر هوشمند در خدمات عمومی. شهر هوشمند، دولتهای یکپارچه، متصل و پایدار، فناوری را برای خدمت به شهروندان به صورت مشترک و جامع بکار می گیرند و موجب بهبود ورتیکالها و فضاهای مختلف می گردد.
9. محوری شدن تجربه شهروندان در دولت: برخورد با شهروندان مانند مشتریان برای دستیابی به ارزش سهگانه. چگونه سیستمهای عمومی بزرگ می توانند خدماتی را ارائه دهند که نیازهای افراد را برآورده سازد؟ از طریق ابزارهای تجربه مشتری ([7]Cx) میتوان به طور مؤثر نه تنها به مشتریان دولت بلکه به کارمندان دولت، نهادهای تنظیم شده و مشاغل نیز خدمت کرد.
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
🔷مارک پالمر وتغییر صلحآمیز حکومت در ایران
◾️استفاده از تکنیکهای جنگ شناختی به خصوص توسط حکومت آمریکا سبقهای طولانی دارد. به عنوان مثال، در دهه 1970 و در بحبوحه جنگ سرد میان شوروی و آمریکا یکی از وظایف کمیتهای به نام «کمیته خطرات فعلی»، به زانو در آوردن دشمن از طریق جنگ نرم و تبلیغات و هجمههای رسانهای بود. بعد از فروپاشی شوروری فعالیت این کمیته برای مدتی معلق شد، اما بعد از حوادث 11 سپتامبر 2001 گروهی از اعضای این کمیته بار دیگر گرد هم آمدهاند تا همان فعالیتها علیه شوروی را علیه دیگر کشورهای دشمن با آمریکا نظیر چین، روسیه و ایران در پیش بگیرند.
◾️«مارک پالمر»، یکی از تئوریپردازان این کمیته است که در حوزه ایران فعالیت میکند. او تئوری «تغییر صلحآمیز حکومت در ایران» را مطرح کرده و با اذعان به اینکه جنگ نظامی علیه تهران، نه امکانپذیر است و نه اثربخش خواهد بود طی گزارشی در سال 2004، پانزده راهکار که محور اکثر آنها را جنگ نرم تبلیغاتی تشکیل میدهد برای تغییر نظام حاکمیتی ایران از درون پیشنهاد داده است.
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
کانال خبری ، تحلیلی گردباد نیوز
🔷مارک پالمر وتغییر صلحآمیز حکومت در ایران ◾️استفاده از تکنیکهای جنگ شناختی به خصوص توسط حکومت آمر
🔷پروژه دلتا
◾️در تاریخ دهم خرداد ماه 1384، پایگاه خبرى ـ تحلیلى خط نهم از پروژه اى به نام پروژه دلتا خبر داد. دکترین «مهار، نبرد رسانه اى و سازمان دهى نافرمانى مدنى» از موضوع هاى اصلى راهبرد جدید امریکا علیه نظام جمهورى اسلامى ایران است. در دستورالعمل «کمیته خطر جارى» براى مقام هاى امریکایى، تنها راه تغییر نظام جمهورى اسلامى ایران، پى گیرى «جنگ نرم» به جاى «جنگ سخت» معرفى شده و آمده است: «پس از شکست ده ها راهبرد علیه ایران، اکنون این راهبرد را مى توان «پروژه دلتا» نامید که سه محور اصلى آن، استفاده از شیوه هاى «دکترین مهار»، «نبرد رسانه اى» و «ساماندهى نافرمانى مدنى» است».
◾️«کمیته خطر جارى»، کمیته اى است که در دهه 1970 م. و در اوج جنگ سرد، گروهى از سناتورهاى امریکایى، مسئولان ارشد وزارت خارجه، استادان برجسته علوم سیاسى، مؤسسه مطالعاتى امریکن اینتر پرایز و گروهى از مدیران باسابقه سیا و پنتاگون تأسیس کردند.
به گزارش خبرگزارى مهر، در میان اعضاى این کمیته در دهه 70 میلادى، نام افراد زیر برجسته است:
◾️ینیوت گینگویچ، رئیس سابق مجلس نمایندگان؛ جورج شولتز، وزیر خارجه دولت ریگان؛ جان لیبرمن، سناتور دموکرات؛ جان کیل، سناتور جمهورى خواه؛ جوزف شولتز، سناتور برجسته امریکایى؛ جیمز ووسى، رئیس اسبق سازمان جاسوسى امریکا؛ جرج تنت، از مدیران برجسته سازمان سیا و مسئول بخش خاورمیانه؛ جوزف بایدن و مایکل لدین از عناصر افراطى یهودیان امریکا؛ مادلین آلبرایت، وزیر خارجه اسبق امریکا؛ کنت پولاک، مدیر تحقیقات مرکز سیاست خاورمیانه اى سابان در مؤسسه برو کینگز و مدیر مؤسسه مطالعه خاور نزدیک (وابسته به یهودیان هوادار اسرائیل)؛ مارک پالمر، استراتژیست امریکایى (که در کاخ سفید از وى به عنوان یکى از نوآوران سیاست خارجى امریکا نام مى برند) و کاندولیزا رایس، وزیر خارجه کنونى امریکا که در آن زمان، قائم مقام رئیس پنتاگون در حوزه آسیاى مرکزى و قفقاز و اتحاد جماهیر شوروى بود.
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏
در مدرسهای که آقای میثم خامنهای، فرزند رهبر انقلاب درس میخواندند، معلم از دانشآموزان میخواهد که مقوایی برای درس ریاضی تهیه کنند و این رسمی که در تصویر میبینید را روی آن ترسیم کنند و به مدرسه بیاورند. ایّام جنگ بود و کمبود اقلام؛ مقوا هم به راحتی پیدا نمیشد لذا آقای خامنهای، رئیس جمهور وقت یک پاکت مقوایی که آن زمان به جای کیسه نایلونی برای خرید میوه و اقلام استفاده میشد را باز میکنند و برای انجام رسم به فرزندشان میدهند و این جمله را خطاب به معلم روی آن مقوا مینویسند:
«آقای آموزگار محترم! مقوا نداشتیم، من به میثم و دیگر بچهها گفتهام از این کاغذها که باید دور ریخته میشد استفاده کنند. لطفا مؤاخذه نکنید بلکه تشویق هم بفرمائید.
سید علی خامنهای»
👤- به روایت آقای سادات اعلایی
معلم دبستان علوی تهران
پ.ن:
بسیار میترسم که از عهده شکر نعمت این ولیّ خدا بر نیاییم.
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
✏️ @aledavood 👈 عضو شوید 🙏