7.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ولایت امیرالمؤمنین ناموس شیعیان است
از زبان علامه امینی بشنوید
2⃣ تنها دو روز تا عید الله الاکبر
امام رضا:
غدیر روز زینت کردن است و هر کس به خاطر این روز تزیین کند خداوند متعال گناهان او را بیامرزد، خواه کبیره باشد و خواه صغیره و همچنین فرشتگانی را بفرستد تا برای او حسنات بنویسند و درجات او را بالا ببرند، تا سال آینده در همین روز و اگر در این یک سال بمیرد شهید مرده باشد (اقبال الاعمال، ج ۲ ص ۲۶۱)
غدیر را مثل نوروز خاطره ساز کنیم
🌿🥀🌼🌸🌺💐🌹
اگر اطاعت از کلام رسول الله را بر خود لازم میدانیم کمر همت بسته و به فرمان پیامبر، مبلغ غدیر باشیم .
👇🌼🌻🌺🍀🌹🌷🌿
چند پیشنهاد به شیعیان امیرالمومنین
برای ترویج عید بزرگ غدیر
🔰🔰🔰🔰🔰
2⃣ تنها دو روز تا عید الله الاکبر
امام رضا:
غدیر روز زینت کردن است و هر کس به خاطر این روز تزیین کند خداوند متعال گناهان او را بیامرزد، خواه کبیره باشد و خواه صغیره و همچنین فرشتگانی را بفرستد تا برای او حسنات بنویسند و درجات او را بالا ببرند، تا سال آینده در همین روز و اگر در این یک سال بمیرد شهید مرده باشد (اقبال الاعمال، ج ۲ ص ۲۶۱)
غدیر را مثل نوروز خاطره ساز کنیم
🌿🥀🌼🌸🌺💐🌹
اگر اطاعت از کلام رسول الله را بر خود لازم میدانیم کمر همت بسته و به فرمان پیامبر، مبلغ غدیر باشیم .
👇🌼🌻🌺🍀🌹🌷🌿
چند پیشنهاد به شیعیان امیرالمومنین
برای جذابیت عید بزرگ غدیر:
♦️1- تهیه عیدی و هدیه برای کودکان خود و یا فرزند اقوام و همسایگان خود ( اسکناس یا کتاب داستانی پیرامون حضرت علی ع و یا حتی یک خوراکی یا بادکنک)
افزایش پول توجیبی بچه ها از عید غدیر.
♦️2- تهیه و نصب پرچم هایی با ذکر نام و فضائل امیرالمومنین در محله و کوچه و بالای در خانه
♦️3- دادن غذا به فقرا و یا اقوام و همسایه:
حتی میتوان به تعداد 2 یا سه نفر از همسایگان غذا بیشتر درست کرد و به انان داد (در رابطه با اطعام هیچ روزی همانند روز غدیر ائمه سفارش فراوان نکرده اند)
♦️4-اهدای هر نوع هدیه مانند نهج البلاغه های جیبی و یا...
♦️5- مسابقه برای کودکان: میتوان از کودکان بخواهیم تا با نقاشی و یا رنگ امیزی نقاشی های اماده، جایزه ای مانند کتاب داستان در رابطه با حضرت علی(ع)،سربند، پازل و یا حداقل بادکنک یا لوازم التحریر به انها هدیه داد.
و یا به کودکانی که اسم علی را دارند جوایز ی اهدا شود
و یا همخوانی و یا پخش سرود “من بچه شیعه هستم” همراه با اهدای جوایز
♦️6-مسابقه برای جوانان و بزرگسالان
♦️7- موبایل خود را با انتشار مطالب متناسب علوی کنید
♦️8- دید و بازدید از سادات و بزرگان محل و ترغیب سادات محل به تشکیل جشن عمومی
♦️9- مدیریت ایستگاه صلواتی توسط نوجوانان : پخش و توزیع شرینی و شربت به عموم مردم و گرفتن کمک از خود مردم
♦️10- پشت نویشی اتومبیل ها و یا توزیع برچسب هایی که به شیشه عقب ماشین و یا موتور میچسبانند. این کار میتواند همراه با هدیه یک سی دی صوتی از جشن غدیر و حضرت علی (ع) باشد تا در ماشین ها استفاده شود.
♦️12_ آذین بستن و تزیین کردن.
این کار میتواند در منزل و جلوی مغازه ها یمان با لامپهای رنگی یا پرچمهای رنگی و مزیّن به نام امیرالمومنین سلام الله علیه باشد و لازم نیست حتماً در حدّ خیلی اعلا باشد بلکه با هزینه خیلی کم در حدّ نیم متر ریسهٔ رنگی یا پارچه یا هر وسیلهٔ تزیینی دیگری میتوانیم به اهل بیت عرض ارادت کنیم.
♦️13_ پخش شکلات ،شیرینی ،و... در مغازه ها ، محل کار، ایستگاههای صلواتی و...
♦️14_ پخش سرودها ومداحی های مربوط به این ایام در خودرو ، محل کسب و کار و...
♦️15 - بهعشق امیرالمؤمنین و بزرگداشت غدیر، صاحبخانهها کمی با مستأجرین مدارا کنند و حتی اعلام کنند مثلا بهمناسبت عید #غدیر کرایه امسال را زیاد نمیکنیم.
♦️ 16 - نشر پیامکهای مربوط به غدیر مخصوصاً پیامی که الان مطالعه کردید( این لا اقل کاریست که برای تبلیغ از غدیر و ولایت امیرالمومنین میتوانیم انجام بدهیم)
🆔 @ggg1400
۱۲ فضیلت کوتاه و گویا از حضرت مولا امیرالمؤمنین امام علی علیه السلام
۱. حضرت امیرالمؤمنین امام علی علیه السلام در هیچ جنگ و جهادی شرکت نکردند، مگر این که پیروز برگشتند. (۱)
۲. رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند: «عَلی اَشْجَعُ النّاسِ قَلْبا: علی، شجاع ترین و قویدل ترین مردم است.» (۲)
۳. حریف را تنها با یک بار زدن میکشت و در حدیث است که: «کانت ضرباتة وترا: ضربت شمشیر او همیشه تک ضرب بود.» (۳)
۴. پیامبر اسلام (ص) فرمودند: «علی سیفُ اللّه عَلی اَعْدائِهِ / علی، شمشیر خدا است که بر روی دشمنان خدا کشیده میشود.» (۴)
۵. حضرت امیرالمؤمنین امام علی علیه السلام بیشتر پیاده میجنگیدند و اگر هم سوار اسبی میشدند، چندان برای ایشان مهم نبود.
به ایشان گفته شد که چرا سوار اسب نمیشود؟ پاسخ دادند: اسب یا برای تعقیب حریفی است که از میدان بگریزد یا برای این است که کسی بخواهد خود بگریزد. من نه کسی هستم که پشت به دشمن کنم و بگریزم و نه کسی هستم که اگر کسی گریخت، او را تعقیب کنم. پس اسب را برای چه میخواهم؟ (۵)
۶. زره حضرت، تنها سینه ایشان را میپوشاند و هرگز پشت نداشت. از ایشان پرسیدند که چرا زره حضرت پشت ندارد؛ آیا نمیترسند که کسی از پشت به ایشان ضربتی بزند؟ مولا علی (ع)در پاسخ فرمودند: من هرگز به دشمن پشت نمیکنم و از میدان نمیگریزم و خدا هرگز آن روز را نخواهد آورد. (۶)
۷. شجاعت و استواری حضرت مولا امام علی علیه السلام در جنگها چنان بود که هر گاه مشرکان و کافران ایشان را در جنگ میدیدند، به همدیگر وصیت میکردند؛ مثل این که مرگ را با چشم خود دیده باشند. (۷)
۸. هر گاه دو صف برای جنگ مقابل هم صف میکشیدند، مردم به یکدیگر میگفتند: ملک الموت در همان صفی باید باشد که علی (ع) با آن صف است و صف مقابل، خواهی و نخواهی، باید خود را برای مرگ آماده کند. (۸)
۹. روزی یکی از سرداران سپاه حضرت مولا امام علی (ع) به ایشان گفت که اگر اسبها آشفتند و ما از همدیگر دور شدیم، شما را کجا بیابیم؟ حضرت در پاسخ فرمودند: در همان جایی که از من دور شده اید. یعنی در همین جایی که هستم، خواهم بود. (۹)
۱۰. وقتی که در جنگ جمل، مولا علی (ع) پرچم را به پسر خود ـ محمّد حنفیه ـ سپردند، به او چنین فرمودند: «کوهها هم از هم بپاشند،
تو از خود مپاش، دندان هایت را به هم بفشار، کاسه سرت را به خدا بسپار، پاهایت را چون میخ به زمین بکوب، به انتهای سپاهیان دشمن چشم بدوز، از تنگ نظری و دون همّتی، چشم بپوش و بدان که پیروزی بی گمان از آنِ خداوند سبحان است.» (۱۰)
۱۱. حضرت مولا امیرالمؤمنین امام علی علیه السلام از نان دنیا به نان جو بسنده کرده بودند و از نان گندم نمیخوردند، تا آن جا که مردم از تعجّب میپرسیدند: پسر ابوطالب با این غذا و خوراک اندک چگونه در کشتن هماوردان و پهلوانان ناتوان نمیشود؟!
مولا علی علیه السلام در پاسخ فرمودند: بدانید درختی که در بیابان خشک میروید، شاخه آن سختتر باشد، اما سبزهها و گیاهان خوش نما را پوست نازکتر باشد. آری خارها و بوتههای صحرایی را آتشی افروختهتر باشد و خاموشی آنها دیرتر رخ دهد، اما گیاهی که در ناز و نعمت روییده باشد، چون بیدی به هر بادی بلرزد. (۱۱)
۱۲. از سخنان آن حضرت است که فرمودند: «وَ اللّه لَو تَظاهَرَتِ الْعَرَبُ عَلی قِتالی لَمّا وَلَّیتُ عَنها... به خدا سوگند اگر همه عربها پشت به پشت هم دهند و به جنگ با من بشتابند، هرگز از آنان روی برنتابم و اگر فرصتی دست دهد، به پیکار همه بشتابم.» (۱۲)
پینوشتها:
(۱) - طبرانی، معجم الاوسط ۳/۸۷ (۲۱۷۶)؛ مسند احمد ۱/۱۹۹ (۱۷۲۰).
(۲) - ابن مغازلی، مناقب علی بن ابیطالب / ۱۴۳ (۱۸۸).
(۳) - ابن ابی الحدید، شرح نهج البلاغه ۱ / ۲۰.
(۴) - شیخ صدوق، الامالی / ۶۱.
(۵) - ابن شهر آشوب، مناقب آل ابیطالب ۳ / ۲۹۸.
(۶) - ابن بکار، الاخبار الموفقیات / ۳۴۳ (۱۹۴)؛ ابن ابی الحدید، شرح نهج البلاغه ۲۰ / ۲۸۰.
(۷) - ابن مغازلی، مناقب علی بن ابیطالب / ۱۴۰ (۱۰۹)؛ زمخشری، ربیع الابرار ۳ / ۳۱۹.
(۸) - راغب اصفهانی، المحاضرات ۳ / ۱۳۸.
(۹) - ابشیهی، المستطرف ۱ / ۱۷۸ باب ۴۱.
(۱۰) - نهج البلاغه، خطبه ۱۱.
(۱۱) و (۱۲) - نهج البلاغه، نامه ۴۵.
السلام علیک یا امیرالمومنین یا علی بن ابی طالب و رحمت الله و برکاته
🌸 رسول خدا صلی الله علیه و آله به امیرالمومنین علیه السلام فرمودند :
🌸 یاعلی!
🔹تو و شیعیانت در کنار حوض کوثر هرکه را بخواهید سیراب میکنید و هرکه را نخواهید منع میکنید.
🔸شمایید که در آن روز که روز فزع اکبر است ، زیر سایه ی عرش خداوند جای دارید.
درحالیکه مردم در شدت و سختی و هراس هستند و شما در امن و آرامش به سر میبرید .. 🌷
📌 بحارالأنوار ج 39 ، ص 307
17.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نامه علامه امینی به امیرالمؤمنین
وشفای دختر سنی
🖼 رو منم حساب کنید!
🔹یکی از سنتهای مهم غدیر، اطعام نیازمندان هست. لازم نیست واسه اطعام همه کارشو خودمون انجام بدیم، میتونیم کار و مقدماتشو بین آشنا و دوست و فامیل تقسیم کنیم که با یه تیر چند نشون هم زده باشیم.
@Farsna