👑 ناصرالدینشاه قاجار در ماه مبارک رمضان نامه ای به مرجع تقلید آن زمان میرزای_شیرازی به این مضمون نوشت:
که من وقتی روزه میگیرم از شدت گرسنگی و تشنگی عصبانی میشوم و ناخودآگاه دستور به قتل افراد بیگناه میدهم؛ لذا جواز روزه نگرفتن مرا صادر بفرمایید!
آیت الله العظمی میرزای شیرازی درجواب ناصرالدین شاه نوشت:
بسمه تعالی
حکم خدا قابل تغییر نیست. لکن حاکم قابل تغییر است. اگر نمیتوانی به اعصابت مسلط شوی از مسند حکومت پایین بیا تا شخص با ایمانی در جایگاه تو قرار گیرد و خون مومنین بیهوده ریخته نشود!
🔵همه ی جهان حجاب دارد:
✨1_کره زمین دارای پوشش است...
✨2_ میوه های تر وتازه دارای پوشش اند...
✨3_ شمشیر نیز داخل غلافش حفظ میشود...
✨4_ قلم بدون پوشش جوهرش خشک میشود و فایده اش از بین میرود.
✨5_ سیب هم اگر پوسته اش گرفته شود و رها شود فاسد میشود...
و......
⚡️ در تعجبم از مردی که ماشینش را از ترس خط و خش افتادن چادر می پوشاند؛
⚡️ اما دختر یا همسر و یا خواهر خود را بدون پوشش رها میکند!!
🌷🌷🌷
کارﮔﺮﺩﺍﻥ ﺍﯾﻦ ﺩﻧﯿﺎ ﺧﺪﺍﺳﺖ ...
ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺍﺯ ﺳﺨﺖ ﺑﻮﺩﻥ ﻧﻘﺶ ﮔﻠﻪ ﻣﻨﺪ ﺑﻮﺩ ،
ﭼﺮﺍﮐﻪ ﺳﺨﺖ ﺑﻮﺩﻥ ﻧﻘﺶ ﻧﺸﺎﻧﻪ ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ
ﮐﺎﺭﮔﺮﺩﺍﻥ ﺑﻪ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﺑﺎﺯﯾﮕﺮ ﺍﺳﺖ ...
ﺍﻣﯿﺪ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻫﺮ ﻧﻘﺸﯽ ﻫﺴﺘﯿم خوش بدرخشیم
🌷🌷🌷
📌 زندگینامه حضرت خدیجه(س)
نام پدر: خويلد از قبيله بنى اسد از بطن قريش.
نام مادر: فاطمه.
همسر رسول خدا(ص) و مادر فاطمه(س).
در جوانی به دلیل پاکدامنی، به طاهره مشهور بود.
قبل ازدواج، تاجر بود.
پیامبر(ص)، شریک تجاری خدیجه در سفر به شام بود.
خدیجه با اطمینان از توانایی، صداقت و رفتار نیکوی رسول خدا(ص) در تجارت، پیشنهاد ازدواج به او داد.
رسول خدا(ص) با مشورت ابوطالب، خدیجه را به همسری پذیرفت.
سن ازدواج با رسول خدا(ص):
برخی مورخان قدیمی: در حدود سن ۴۰ سالگی.
برخى از محققان معاصر براساس اسناد کهن معتقدند:
وی باكره و حدود ۲۸ یا۲۵ سال داشته است.
فرزندانى هم كه به آن بزرگوار نسبت داده شده (رقيه، هند، زینب و ام كلثوم) از او نبوده؛ بلكه فرزندان خواهرش بوده اند و حضرت خديجه پس از وفات خواهرش، سرپرستى آن فرزندان را به عهده گرفته بود.
📍تمام اموالش را برای اسلام خرج کرد.
در سختی ها به ویژه در شعب_ابوطالب همراه پیامبر(ص) بود و جان خود را تقدیم راه اسلام کرد.
استاد مرتضی مطهری(ره)🌹
🌿🌿اساساً برنامه ماه مبارک رمضان برنامه انسان سازی است که انسانهای معیوب در این ماه خود را تبدیل به انسانهای سالم، و انسانهای سالم خود را تبدیل به انسانهای کامل کنند. برنامه ماه مبارک رمضان برنامه تزکیه نفس است، برنامه اصلاح معایب و رفع نواقص است، برنامه تسلط عقل و ایمان و اراده بر شهوات نفسانی است، برنامه دعاست، برنامه پرستش حق است، برنامه پرواز به سوی خداست، برنامه ترقی دادن روح است، برنامه رقاء دادن روح است....
🌸🌼🌻🌷🍂🌼🌸
♦️ ۷ خرداد ساعت ۱۳:۴۸ هر جا رو به خورشید بایستید، قبله خواهد بود.
مدیر انجمن نجوم آماتوری ایران:
🔹دوشنبه ۷ خرداد یکی از روزهای تعیین دقیق قبله در سال جاری خواهد بود. در ساعت ۱۳:۴۸ دقیقه (هنگام اذان ظهر در مکه مکرمه) خورشید عمود بر خانه خدا تابیده و خانه کعبه در ساعت مذکور سایه نخواهد داشت.
🔹در این ساعت در هرکجای کره زمین که در وضعیت روز باشد اگر به سمت خورشید بایستیم، دقیقاً راستای قبله خواهد بود.
بر سر سفره افطار به غذا لب نزنم
تا زمانی که مؤذن ببرد نام عــلــی
✍️ رسول الله ( صل الله علیه و آله و سلم ) فرمودند:👇
✅ اگر همه مردم به راهی رفتند و علی (علیه السلام) به راهی دیگر رفت، راه علی (علیه السلام) را اختیار کن و مردم را واگذار
زیرا علی (علیه السلام) تو را از هدایت دور نمی کند و به گمراهی نمی کشاند.
📙کشف الیقین ص161
📗مناقب خوارزمی ص124
راه جز راه "علی" عاقبتش چاه بُوَد…
ذکر بی نام "علی" مثل پر کاه بُوَد…
دشمن بی خرد و پست بدان رکن اذان
اشهد و انا علیا ولی الله بود .
.
دل اگر خداشناسی،
به لبت بگو "علی حق"
که حق از "علی" برآید،
و "علی" بُود "مَعَ الحَق"
#پرسش
❔قرآن درباره لواط و گناه آن و #جرمش چیز خاصی نوشته یا نه ❗️اساسا بر اساس چه مستنداتی لواط در اسلام حرام است ❕❕
💠#پاسخ💠
👌حرمت و زشتی عمل #همجنس گرایی و لواط مورد اشاره مستقیم قرآن قرار گرفته و می فرماید ؛
« و لوط را فرستاديم هنگامى كه به قوم خود گفت ، شما كار بسيار زشتى انجام مى دهيد كه احدى از مردم جهان قبل از شما آن را انجام نداده ، آيا شما به سراغ مردان مى رويد، و راه تداوم نسل انسان را قطع مى کنيد، و در مجلستان اعمال منكر انجام مى دهيد؟!، اما پاسخ #قومش جز اين چيزى نبود كه گفتند اگر راست مى گويى عذاب الهى را براى ما بياور ، (لوط) عرض كرد پروردگارا مرا در برابر اين قوم مفسد يارى فرما » ( عنکبوت 28_30)
👌و می فرماید ؛
« قوم لوط فرستادگان (خدا) را تكذيب كردند. هنگامى كه برادرشان لوط به آنها گفت" آيا تقوى پيشه نمى كنيد؟ من براى شما رسول امينى هستم.تقوى الهى پيشه كنيد و مرا اطاعت نمائيد. من از شما اجرى نمى خواهم اجر من فقط بر پروردگار عالميان است.آيا در ميان جهانيان، شما به سراغ #جنس ذكور مى رويد؟ (اين زشت و ننگين نيست؟). و همسرانى را كه خدا براى شما آفريده است رها مى كنيد؟ شما قوم تجاوزگرى هستيد »( شعراء 160_166)
👌و می فرماید ؛
« و لوط را (به يادآور) كه به او حكم و علم داديم، و از شهرى كه اعمال زشت و كثيف ( لواط ) انجام مى دادند #رهايى بخشيديم، چرا كه آنها مردم بد و فاسقى بودند » ( انبیاء 74)
❕پیامبر گرامی فرمود ؛
« هر کس با نوجوانی لواط کند ، روز #قیامت جنب محشور می شود و غضب و لعنت خدا بر او است و خداوند برای او جهنم را آماده کرده است »
📚الکافی ج 5 ص 544
👌امام صادق علیه السلام فرمود ؛
« حرمت دبر بزرگتر از حرمت فرج است ، چرا که خداوند امتی را به خاطر حرمت دبر هلاک کرد اما امتی را به خاطر حرمت #فرج هلاک نکرد »
📚وسائل الشیعه ج 20 ص 329
❕امام رضا علیه السلام فرمود ؛
« علت تحریم لواط برای مردان و مساحقه برای زنان آن است که وقتی مردان به مردان و زنان به زنان بسنده کنند ، انقطاع نسل و #فساد و خرابی دنیا را در پی خواهد داشت »
📚عیون الاخبار ج 2 ص 97
👌و فرمود ؛
« اگر سزاوار بود کسی دو مرتبه #سنگسار شود ، بی شک شایسته لواط کار بود که دو مرتبه سنگسار شود »
📚عقاب الاعمال ص 316
❕و در نقل دیگر آمده است ؛
« زمانی که عمل قوم لوط ( لواط ) صورت بگیرد ، زمین ناله و شکوه و گریه می کند به گونه ای که این ناله و شکوه به آسمان می رسد و آسمان نیز #ناله و شکوه و گریه می کند به گونه ای که تا عرش الهی می رسد »
📚المحاسن ص ۱۱۰
👈عن النبى(صلی الله علیه و آله و سلم): يقول الله تبارك و تعالى:👇
✅ ولاية على بن ابى طالب حصنى،فمن دخل حصنى امن من نارى....
✍️پيامبر اكرم(صلی الله علیه و آله و سلم) فرمودند:خداوند مى فرمايد: 👇
🔷 ولايت على بن ابيطالب دژ محكم من است، پس هر كس داخل قلعه من گردد، از آتش دوزخم محفوظ خواهد بود.
📙 جامع الاخبار: 52، ح 7.
گرفتارى هاى اجتماعى سياسى امام، هرگز فرصت و اجازه چنين سرگرمى هاى مسأله ساز و لغو را به امام نمى داد. چه اين كه حل و فصل امور مردم در خيلى از مواقع، به عهده ايشان بوده است. در اين باره مدائنى نقل مى كند: «امام مجتبى عليه السلام هر روز بعد از نماز صبح، تا طلوع آفتاب در محراب عبادت مى نشست؛ لكن پس از طلوع آفتاب تا ظهر، جواب گوى گرفتارى هاى مردم بود.»
ا توجه به علاقه زيادى كه امام به عبادت، تهجد، شب زنده دارى و روزه داشته است به طورى كه حتى روز شهادتش نيز روزه داشت.و عبادت هايش زبانزد عام و خاص بوده و تعداد سفر هاى حجش از مدينه تا مکه با فاصله 450 كيومتر آن هم با پاى پياده، به بيست و پنج بار مى رسيد. و نيز اموال خويش را سه مرتبه در راه خدا تقسيم كرد؛ آيا چنين شخصى با گرفتارى ها و علائق فوق، مى تواند چهارصد زن داشته باشد؟ آيا داستان كثيرالعيال بودن امام، به داستان كوسه و ريش پهن نمى ماند؟ آيا انسان منصف و حقيقت جو، اطمينان به وجود توطئه عظيم از سوى دشمنان اسلام و اهل بيت عليهم السلام پيدا نمى كند؟ و آيا آمار ادعايى را كذب محض نمى بيند؟
ب) بلاذرى مى نويسد: «حسن بن على با 90 زن ازدواج كرد، سپس على عليه السلام فرمود: آن قدر حسن ازدواج كرد و طلاق داد كه مى ترسم عمل او سبب دشمنى ديگر اقوام و قبايل عليه ما گردد.»
نقد و بررسى احايث فوق، به ويژه راويان آن، نشان مى دهد مصدر و مرجع بيشتر اين گونه احاديث، يكى از سه راوى ذيل است:
ابوطالب مكى، محمد بن على بن عطيه، (م 380 ه.ق.)؛
محمد بن عمر واقدى، (مشهور به واقدى) مورخ معروف، (م 207 ه.ق.)؛
ابوالحسن مدائنى، على بن محمد بن عبدالله بصرى، (م 225 ه.ق.).
راويان فوق كه اغلب سر منشأ روايات مورد بحث بودند، نه تنها از ديدگاه عالمان رجالى شيعه مورد وثوق و اطمينان نيستند؛ بلكه از ديدگاه عالمان اهل سنت هم مورد خدشه قرار گرفته اند. ابوطالب مكى: بسيارى، اخبار او را سست شمرده و گفته اند: او در آخر عمرش گرفتار جنون شده است.عالمان رجال گفته اند: او (ابوطالب مكى) احاديثى را نقل كرده كه اصل و اساسى ندارد.
خطيب بغدادى گفته است: در كتاب «قوت القلوب» مطالب نازيبا و زشتى وجود دارد كه خود، گواه بر دروغ بودن آن هاست. و چنانچه كسى چيزى را از او نقل كند، بايد گفت از چگونگى حالش بى خبر بوده است. حال، با توجه به مطالب فوق، آيا مى توان به گفته هاى اغراق آميز او (مكى) اعتماد كرد؟
واقدى: روايات واقدى نيز خالى از خدشه و اشكال نيست؛ چرا كه اولاً او را محكوم به سرقت علمى كرده اند و شافعى گفته است: نوشته هاى واقدى كذب محض است. معاوية بن صالح نيز احاديث او را ضعيف شمرده، و عبدالله بن على مدنى از قول پدرش گفته است: نزد واقدى 000/20 حديث بود كه هرگز شنيده نشده بود.
ابوالحسن مدائنى: گفته شده است كه مدائنى از ثناگويان اموى بود. او اخبار خود را از عوانة بن حكم (م 158 ه .ق.) گرفته است، كه وى عثمانى بوده و براى حكام بنى اميه حديث مى ساخته است. و ديگر اين كه مدائنى تحت تأثير افكار سمرة بن حبيب كه مولاى او بود، قرار گرفته و صد در صد از دشمنان اهل بيت عليهم السلام بوده است. وى در ثناى معاويه نيز اشعارى سروده است.
مؤلفِ صحيح مسلم نيز از نقل مطالب و روايات توسط مدائنى خوددارى مى كرد. و ابن عدى در كتاب خود ( الكامل) گفته است: احاديث مدائنى از قوت و اعتبار برخوردار نيست و كمتر روايتى را نقل مى كند كه مسند باشد.
اگر چنين چيزى در مورد امام حسن عليه السلام حقيقت داشت، دستگاه تبليغاتى بنى اميه، به سركردگى معاوية بن ابى سفيان، به سادگى از كنار آن نمى گذشتند، و بدون ترديد در راستاى مخدوش نمودن چهره امام، از آن بهره مى جستند.
وقتى كه در سال 136 هجرى، منصور دوانقى به رغم بيعت با حسنى ها، خود به حكومت رسيد و بنى الحسن، به ويژه برجستگان و مجاهدان آن ها را در مقابل خود مزاحم ديد خصوصاً كه در آن ايام نهضت هاى مهمى هم از طرف علويان و سادات حسنى، صورت مى گرفت كه گاهى تا حد سقوط و نابودى منصور هم پيش می رفت در اين رويداد مهم است كه منصور جهت خاموش كردن قيام هاى مردمى، شروع به «ترور شخصيت» مى كند. و در همين راستا اولين تير افتراء و بُهتان خود را به شجره طيبه امام حسن عليه السلام نشانه مى رود. منصور در همين جهت براى توجيه خلافت غاصبانه خود، در خطابه اى براى مردم خراسان به صراحت مى گويد: «فرزندان ابوطالب در امر خلافت بهره اى ندارند. پدرشان على براى خلافت به پا خاست ولى سرانجام با شكست مواجه شد و نهايت امر، خود نيز قربانى گشت. پس از آن، فرزندش حسن به پاخاست. به خدا قسم! پول هايى را كه به وى عرضه شده بود، پذيرفت و معاويه او را فريب داد و از حكومت محرومش كرد تا اين كه او از شهر كوفه به شهر خود (مدينه) بازگشت و روى به زنان نمود؛ امروز با يكى ازدواج مى كرد و فرداى آن روز، يكى را طلاق مى داد؛ با اين شيوه به سر برد تا در بستر خويش بمرد».
خيلى از اين زنان ادعايى، حتى نامشان نيز مجهول است.
اگر كسى اين تعداد همسر داشته باشد، مى بايد چندين برابر آن، فرزند داشته باشد درحالی که بین 7 تا 31 فرزند نوشته اند. فقط سه داماد براى آن حضرت معرفى شده است كه عبارتند از:
امام زين العابدين عليه السلام، شوهر فاطمه (ام عبدالله)؛
عبدالله بن زبير، شوهر ام الحسن؛
عمرو بن منذر، شوهر ام سلمه.