#خطبه_فدکیه قسمت 9
🌿ثُمَّ قَبَضَهُ اللّهُ عَزَّ وَ جَلَّ اِلَيْهِ قَبْضَ رَأْفَةٍ وَ رَحْمَةٍ وَ اخْتِيارٍ، رَغْبَةً بِمُحَمَّدٍ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ عَنْ تَعَبِ هَذِهِ الدَّارِ، مَوْضُوعاً عَنْهُ اَعْباءُ الْاَوْزارِ، مَحْفُوفاً بِالْمَلائِكَةِ الْاَبْرارِ، وَ رِضْوانِ الرَّبِّ الْغَفّارِ، وَ مُجاوَرَةِ الْمَلِكِ الْجَبّارِ.
صَلَّى اللّهُ عَلىٰ أَبِى، نَبِيِّهِ، وَ أَمِينِهِ عَلَى الْوَحْىِ وَ صَفِيِّهِ، وَ خِيَرَتِهِ مِنَ الْخَلْقِ وَ رَضِيِّهِ .فَعَلَيْهِ الصَّلاةُ وَ السَّلامُ وَ رَحْمَةُ اللّهِ وَ بَرَكاتُهُ.
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🌿سپس خداوند با رأفت و مهر و اختيار خويش او را برگرفت تا از رنج اين جهان برهاند و سنگينىها و سختیهاى نبوّت را از دوشش بردارد. پس او را برگرفت و به جهان ديگر بُرد، به همراهى فرشتگان نيكوكار و در پرتو خشنودى پروردگار آمرزنده و همسايگى فرمانروای چیره.
درود خدا بر پدرم، فرستاده و امانت دار وحى او و برگزيده و نيكوكار در ميان آفريدگان و مورد خشنودى آفريدگار. پس بر او باد درود و سلام و رحمت و بركات خداوند!
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
#Fadak_Sermon(9)
🌿then Allah took him, Mohammad, bless be upon him and his Descendants,back with kindness and the option of goodness and inclination and preference (the option to stay or to die).
Thus Mohammad, bless be upon him and his Descendants, is now in comfort and free of the toils and tribulations of this world,
Allah's angels are gathered around him,
He is covered by the pleasure of the All-Sustaining, and All-Forgiving Allah.
He is in the environs of the Almighty King of the kings.
May praise of Allah be upon my father,
The Prophet of Him,
He was trusted the revelation, by the Almighty,
He was the Divine chosen and the selected one from amongst Allah's creation,
The one with whom Allah is most pleased.
May peace be upon him and may Allah's Mercy and Benefaction be on him.
#کانال_تحلیلی_حامیان_ولایت
#معرفت_فاطمی (۹)
بزرگترین پیام و فریاد فاطمیه به شیعیان دوران غیبت این است که ما به امام نیاز داریم. اینکه بدانیم که غیر از این راه و مسیر، راه دیگری وجود ندارد و راه های دیگر همه بیراهه و چاه است. تنها راه همین است همچنان که رسول خدا صل الله علیه و آله فرمودند: «تنها کشتی نجات اهل بیت(علیهم سلام) هستند و غیر از آن هلاکت است» حتی اگر فرزند حضرت نوح باشید. (یعنی جایگاهی داشته باشید که تصور کنید این جایگاه بسیار بالایی است)
این بصریت و نوع نگاه و درس گرفتن از فاطمیه خود به خود حرکت آفرین خواهد بود. نگاه ما به امام فقط یک نگاه تفنّنی نباشد، فقط نگاه به یک عمل ثواب نباشد. نگاهمان این نباشد که ما یک ذکر مصیبتی و یک عزاداری و آخر مجلس فقط دعای داشته باشیم. فقط این نیست، بالاتر از این است. باید امام را به عنوان تنها راه ، به عنوان راهنمایی که راهِ آمده را می داند، راهِ رفته را می داند، چگونگی راه را می داند، شناخت. این که غیر از این، گمراهی و بازگشت به جاهلیت است.....
یا فاطر بحق فاطمه عجل لولیک الفرج...
#کانال_تحلیلی_حامیان_ولایت
#فضائل_فاطمی_قرآن_روایت شماره9
✅حضرت زهرا سلام الله علیها یکی از ابرار
✨انَّ الابرارَ یَشرَبونَ✨
👈منظور از ابرار در این آیه امیرالمؤمنین حضرت علی علیه السلام و حضرت فاطمه سلام الله علیها و امام حسن و امام حسین علیهما السلام می باشد.
📖سوره انسان، آیه5
📚عوالم العلوم، ج11، ص115
#کانال_تحلیلی_حامیان_ولایت
#نور_در_کلام_نور شماره 9
🔅قالَتْ علیها السلام: لاتُصَلّی عَلَیَّ اُمَّةٌ نَقَضَتْ عَهْدَ اللّهِ وَ عَهْدَ ابی رَسُولِ اللّهِ فی امیرالْمُؤمنینَ عَلیّ، وَ ظَلَمُوا لی حَقیّ، وَأخَذُوا إرْثی ، وَخَرقُوا صَحیفَتی اللّتی کَتَبها لی ابی بِمُلْکِ فَدَک.
🌷حضرت فاطمه زهرا علیهاالسلام:
کسانی که عهد خدا و پیامبر را درباره امیرالمؤمنین علیّ علیه السلام شکستند، و در حقّ من ظلم کرده و ارثم را گرفتند و نامه پدرم نسبت به فدک را پاره کردند، نباید بر جنازه من نماز بگذارند.
📚کشف الغمّة :ج 2، ص 494
#کانال_تحلیلی_حامیان_ولایت