🌷﷽🌷
❤️السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ وَ عَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً مابَقیتُ وَ بَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ،
اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَعَلی عَلِیِّ بْنِالْحُسَیْنِ وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَصْحابِالْحُسَیْنِ(ع)❤️
همراهان گرامی گفتمان انقلاب ودولت انقلابی
سلام وعرض ادب
صبحتون مهدوی و عیدتون مبارک 🌹🌹🌹
8.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸فرمایشات امام خمینی ره پیرامون شخصیت الهی امیرالمومنین علیه السلام
( عید سعید غدیر مبارک باشد )
7.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥 فضائل عجیب غدیر
استاد پناهیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆توصیه های ائمه(ع) درباره عید غدیر
⭕️تمسک به ارزشهای اسلامی، اساس کار تمسک به ولایت
ما، بخصوص کسانی که پایبند به غدیریم، مسألهی غدیر را اساس اعتقادات خود میدانیم
اصلاً شیعه، مسألهی غدیر را پایه و ریشهی عقایدِ شیعی خود میداند
ما باید از این قضیه حداکثرِ تبعیّت و استفاده و پیروی را بکنیم
در دوران طاغوت، که روز عید غدیر معمول بود، میخواندیم: «الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام.»
این تمسّک به ولایت، آن روز در اعتقادات و عواطف بود؛ امّا در عمل که ولایتی نبود
در عمل، ولایتِ طاغوت بود؛ ولایتِ استکبار بود؛ ولایت دشمنان دین بود
آن روز دوستان ما میخواندند: «الّلهم اجعلنا من المتمسکین بولایة امیرالمؤمنین.» یعنی از خدا میخواستند که متمسّک به ولایت امیرالمؤمنین علیهالصّلاة والسّلام باشند
امروز این دعا مستجاب شده است
ملت ایران، امروز با نظام اسلامیای که به تدبیر امام بزرگوار، از حاقِّ قرآن و دین استخراج شد و در این کشور به اجرا درآمد، به ولایت امیرالمؤمنین علیهالصّلاة والسّلام تمسّک کرده است
این تمسّک را باید هر چه بیشتر کنیم
اساس کارِ تمسّک به ولایت هم، تمسّک به ارزشهای اسلامی است
۱۳۷۳/۰۳/۰۸
بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار کارگزاران نظام
12.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏝 یکی از استدلالهای قرآنی و مهم شیعه بر مساله امامت🏝
🎤استادمطهری
⚘عید سعید غدیر خم، روز اکمال دین و اتمام نعمت و عید الله الاکبر مبارک باد!
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
#عیدسعیدغدیرخممبارک
⛔️⛔️توجه :
مرکز پژوهشهای مجلس اطلاعیه داد
روابط عمومی مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی : مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی با انتشار اطلاعیهای، توضیحاتی در خصوص نحوه بررسی طرح صیانت از فضای مجازی ارائه کرد.
مرکز پژوهشهای مجلس اطلاعیه داد
صبح امروز (۶ مرداد ماه ۱۴۰۰) نمایندگان مجلس شورای اسلامی، بررسی طرح «حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی» را در دستورکار قرار دادند و با رأی موافق نمایندگان مقرر شد براساس اصل ۸۵ قانون اساسی، طرح مذکور برای بررسی به کمیسیون مشترک و ویژهای که در مجلس تشکیل خواهد شد، ارسال شود.
در شرح این مصوبه قابل ذکر است، آنچه که به تصویب رسیده، صرفاً تعیین «نحوه بررسی طرح» در مجلس است که به اشتباه در برخی از خبرگزاری ها به عنوان «تصویب طرح فضای مجازی» منعکس شد. بر این اساس، طرح مذکور به کمیسیون مشترکی متشکل از کمیسیونهای تخصصی مجلس بازگردانده خواهد شد تا پس از مدت زمانی مشخص (یک تا دو ماه) با حضور صاحبنظران، فعالان فضای مجازی و کارشناسان دولت و بخش خصوصی بررسیهای لازم در مورد آن انجام پذیرد.
روند بررسی طرح به این نحو خواهد بود که هر حکم تصویبی از سوی این کمسیون به طور عمومی و روزانه انتشار پیدا خواهد کرد و پس از مهلت یک تا دو ماه، طرح مجدداً به صحن علنی ارجاع خواهد شد تا در صورت موافقت نمایندگان، مهلت آزمایشی بودن آن تعیین و برای تأیید به شورای نگهبان ارسال شود.
🔴 در جلسه آخر هیئت دولت با مقام معظم رهبری چه گذشت؟
🔹گفته شده در این جلسه روحانی بسیار دیر به جلسه آمد!
🔹 قبل از آمدن روحانی حضرت آقا با وزرا نشسته بودند و چندین بار ساعت خود را نگاه کردند تا بالاخره روحانی با تاخیر حضور پیدا کرد.
🔹 یک کلمه حضرت آقا از دولت و شخص روحانی تعریف نکرد و فقط فرمودند: این جلسه برای خستهنباشید به آقایانِ اعضای دولت است، چه آنهایی که هشت سال بودند، چه آنهایی که کمتر بودند.
🔹 رهبر انقلاب، ۱۷ دقیقه صحبت کردند که نصف آن در مورد عید غدیر بود و در نهایت با کنایه به تاخیر روحانی فرمودند: وقت تمام شد؛ البته حرف هست، حرف برای گفتن زیاد است، منتها دیگر مجال نیست؛ یک مقداری از وقت مقرّرمان هم گذشت.
🔹 برعکس تمام دیدارهای آخر دولتهای قبلی که حضرت آقا با دولتیها عکس یادگاری میگرفت و به عنوان تشکر به آنها قرآن هدیه میدادند، در این جلسه نه عکس یادگاری گرفتند با اعضای دولت روحانی و نه قرآن هدیه دادند.