زمین خوار اعظم قرن کیست؟
🔹اینکه رضاخان میرپنج که به قول سلیمان بهبودی، در اوایل مشهور شدنش، با قرض کردن از دیگران توانست خانهای در تهران بخرد، چگونه توانست در کمتر از 15 سال به ثروتمندترین پادشاه آسیا و مالک مرغوبترین اراضی ایران تبدیل شود، روایتی عجیبوغریب دارد.
📃«هارت» از اعضای سفارت آمریکا در گزارشی به دولت متبوعش در مورد زمینخواریهای گسترده رضاخان چنین مینویسد:« رضاشاه در سال 1932 بزرگترین ملّاک جهان بود! ... او در این رؤیا به سر میبرد که عرض و طول املاکش به صدها مایل برسد و تا چشم کار میکند در مالکیت او باشد!»
#شاه_دزد
#دشمن_ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ گوگل چه اطلاعاتی از شما دارد؟
قطعاً یکی از خطرناکترین جنگافزار اختراع شده توسط آمریکا، گوگل است
مراقب اطلاعات شخصی خودتون باشید✌️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥جرعهای از زلال قرآن
📖سوره مبارکه انبیاء، ۳۵
💠 كُلُّ نَفْسٍ ذَائِقَةُ الْمَوْتِ ۗ وَنَبْلُوكُمْ بِالشَّرِّ وَالْخَيْرِ فِتْنَةً ۖ وَإِلَيْنَا تُرْجَعُونَ
💠 هر انسانی طعم مرگ را میچشد! و شما را با بدیها و خوبیها آزمایش میکنیم؛ و سرانجام بسوی ما بازگردانده میشوید!
#پندانـــــــهـــ
🔥 کودک بودم، مادرم که آتش می کرد اول به چوب های نازک شعله می داد و آنگاه هیزم های بزرگ به راحتی شعله می گرفتند!
🎯 همانجا فهمیدم گناهان کوچک، پای گناهان بزرگ را به زندگی باز می کنند.
📚 استاد رنجبر
10.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💚از اعمال روز اول ماه رجب زیارت
امام حسين عليه السلام است.
.
*اَلسلامُ علی الحُسین*
*وعلی علی بن الحُسین*
*وَعلی اُولادالـحسین*
*وعَلی اصحاب الحسین*
🔰#برشی_از_کتاب🔰
📚عنوان: امام محمد باقر (ع)
📆به مناسبت فرا رسیدن میلاد با سعادت امام محمد باقر(ع)
📌مجموعه چهارده جلدی قصههای زندگانی چهارده معصوم (ع) به زندگی چهارده معصوم می پردازد و ادوار مختلف زندگانی آن بزرگواران را از بدو تولد تا پایان عمر با نثر داستانی بیان میکند.
📌این مجموعه شامل مینیمالها و داستانکهایی با موضوعاتی نظیر ارتباط معصوم با مردم، حاکمان، دوستان و دشمنان است.
🔷من، ابوبصیر، یکی از یاران امام پنجم (ع) هستم. روزی همراه آن حضرت به مسجد مدینه میروم. مردم در رفتوآمد هستند.
🔹 امام (ع) رو به من کرده و میفرماید:
🔸- ابوبصیر، از مردم بپرس، ببین مرا میبینند؟
از هرکس میپرسم که آیا ابوجعفر، امام محمد باقر (ع)، را دیدهای، پاسخ منفی میدهد و این در حالی است که آن بزرگوار در کنار من ایستادهاند.
🔸 در همین هنگام چشمم به ابوهارون میافتد. وی یکی از دوستانِ خوبِ امامباقر (ع) است که نابینا هم هست.
🔸امام پنجم (ع) دوباره رو به من میکنند و...
#برشی_از_کتاب
#میلاد_با_سعادت_امام_محمد_باقر_ع
💠 سوء محاسبه عراق
رقابت جام کشورهای عربی حاشیه خلیجفارس که به میزبانی عراق در حال برگزاری است، با حاشیهای کهنه و «فرافکنی» ناصوابی به نام استفاده عمدی از واژه مجعول خلیج «عربی» همراه است که از همان روزهای نخست، اعتراض رسمی جمهوری اسلامی ایران را در پی داشته است. مسئله قابل تأمل که در این میان وجود دارد، استفاده مقتدی صدر و همچنین محمد شیاعالسودانی نخستوزیر عراق از این واژه مجعول و چاپ تمبر با این عنوان است که واکنش جمهوری اسلامی ایران را در پی داشته و در کانون توجه قرار گرفته است.
♟️گزارههای تحلیلی:
در خصوص مسئله به وجود آمده دو نکته قابل تأمل وجود دارد: اول اینکه، اصطلاحات جغرافیایی که به مناطق مختلفی اطلاق میشود، جزو اصطلاحات و واژگانی هستند که به ندرت دستخوش تغییر میشوند مگر اینکه فلسفه، عوامل و بسترهای پیدایش تاریخی و تمدنی آنها از بین برود. حتی حقوق و معاهدات بینالمللی هم نمیتوانند اصطلاحات تاریخی را تغییر دهند. ضمن اینکه احاطه یک یا چند کشور به یک منطقه یا آبراه یا دریا، دلیلی بر هویتبخشی زبانی و نژادی و قومی به آن منطقه نیست. احاطه ایران به دریای عمان هرگز باعث تبدیل نام دریای عمان به دریای ایران نگردیده، یا احاطه هندیها به دریای عرب به تغییر نام این دریا به دریای هند منجر نشده است. یا اندونزی، اقیانوس هند را به اقیانوس اندونزی تغییر نداده است. خلیجفارس نیز این قائده مستثنا نیست و احاطه شش کشور عربی به آن هرگز باعث تغییر نام تاریخی و چندین هزار ساله آن نمیشود.
دوم اینکه، برخی کشورهای عربی حاشیه خلیجفارس، گاهاً در صدد استفاده و کاربرد آشکار عنوان مجعول خلیج «عربی» هستند، به خاطر خصومت و کینهای که این کشورها از جمهوری اسلامی، تمدن بزرگ ایرانی و اقتدار و توانمندیهای منحصربفرد ایران در منطقه دارند، یک امر طبیعی بوده و در واقع بخش اجتنابناپذیری از ماهیت خصومت و رقابتشان با ایران به شمار میرود. حتی ممکن است در این زمینه شرکای عربی ایران در منطقه را هم برای اتخاذ چنین رفتارها و گفتارهایی هم تحت فشار قرار دهند. ولی در نقطه مقابل، این مسئله از کشورهای دوست پذیرفتنی نیست. حداقل این انتظار از طرف عراقی وجود دارد که در خصوص «ارزش و جایگاه راهبردی» جمهوری اسلامی در منطقه و «نقش استراتژیک» ایران در تحولات خارجی و داخلی این کشور، به دلایل مختلفی اعم از القائات و ترجیحات بازیگران خارجی، دچار «سوءنگری» نشود. وضعیت کنونی امنیت و ثبات عراق، بیش و پیش از هر عامل دیگری مدیون حمایتهای بیدریغ جمهوری اسلامی ایران از این کشور است. زمانی که داعش با یک نیروی حداقلی و چند هزار نفری در کمترین زمان ممکن تا دروازههای بغداد رسیده بود، به غیر از جمهوری اسلامی ایران هیچ کشوری حتی کشورهای عربی حاضر به دفاع از امنیت، تمامیت ارضی، حاکمیت ملی و جان و مال عراقیها در مقابل تروریستهای داعش نبودند.
👈نکته راهبردی؛ مسئله اصلی این نیست که در مواجهه با خلیجفارس و واژه مجعول دیگر، روایت صحیح کدام است و عراق باید در کدام سمت قرار بگیرد. بلکه مسئله توجه عراق به حساسیتهای ایران است. جمهوری اسلامی مهمترین متحد عراق در سختیهاست. کمکهای مستشاری، اطلاعاتی، فنی و سیاسی ایران «نقش بنیادین» در جلوگیری از سقوط دولت عراق، نابودی داعش، اعاده یکپارچگی سرزمینی و احیای حاکمیت ملی این کشور داشته است. قائدتا کشوری که از روابط ممتاز و نقش استراتژیک در عبور عراق از بحران داخلی برخوردار است، در عین حال عراق نیز به خوبی خطوط قرمز و حساسیتهای سیاست خارجی ایران را میشناسد، به هر دلیلی درست نیست در زمین دولتهای متخاصم و رقیب بازی کند.
#بصیرت
23.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👌 پیشنهاد
سلسله مباحث کاربردی سرکارخانم مظفری با موضوع تربیت فرزند
#قسمت_اول