💐💐🍃💐💐🍃💐💐🍃
✔️سوره نساء آیه ۸۱
وَيَقُولُونَ طَاعَةٌ فَإِذَا بَرَزُوا مِنْ عِنْدِكَ بَيَّتَ طَآئِفَةٌ مِنْهُمْ غَيْرَ الَّذِي تَقُولُ ۖ وَاللَّهُ يَكْتُبُ مَا يُبَيِّتُونَ ۖ فَأَعْرِضْ عَنْهُمْ وَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ ۚ وَكَفَىٰ بِاللَّهِ وَكِيلًا
و [آنان در محضر تو] میگویند: ما مطیع و فرمانبرداریم، ولی هنگامی كه از نزد تو بیرون میروند، گروهی از آنان در شبنشینیهای مخفیانه خود بر خلاف آنچه تو میگویی، [و غیر آنچه در حضورت میگفتند] تدبیر میكنند. خدا آنچه را كه در شبنشینیهای مخفیانه تدبیر میكنند [در پرونده اعمالشان] مینویسد. بنابراین از آنان روی برتاب، و بر خدا توكّل كن؛ و كارساز بودنِ خدا [نسبت به امور بندگان] بس است.
💐💐🍃💐💐🍃💐💐🍃
💐💐🍃💐💐🍃💐💐🍃
✔️تفسیرآيه ٨١سوره نساء :
🍂در اين آيه اشاره به وضع جمعى از #منافقان و يا افراد ضعيف الايمان كرده و مىگويد: آنها به هنگامى كه در صف مسلمانان در كنار پيغمبر «صلّى اللّه عليه و آله» قرار مىگيرند براى حفظ منافع و يا دفع ضرر از خويش با ديگران همصدا شده و اظهار اطاعت فرمان پيامبر «صلّى اللّه عليه و آله» مىكنند «و مىگويند با جان و دل حاضريم از او پيروى كنيم» (وَ يَقُولُونَ طاعَةٌ) . «امّا هنگامى كه مردم از خدمت پيامبر«صلّى اللّه عليه و آله» خارج شدند، آن دسته از منافقان و افراد ضعيف الايمان گفتهها (و پيمانهاى خويش را به دست فراموشى مىسپارند) و در جلسات شبانه تصميمهايى بر ضدّ سخنان پيغمبر«صلّى اللّه عليه و آله» مىگيرند و خداوند آنچه را در اين جلسات مىگويند مىنويسد».
🍂 ولى خداوند به پيغمبرش دستور مىدهد كه «از آنها روى بگردان و از نقشههاى آنها وحشت نكن و هيچ گاه آنها را تكيّهگاه در برنامههاى خود قرار مده، تنها بر خدا تكيّه كن؛ خدايى كه بهترين يار و مددكار و مدافع است».
📚برگزیده تفسیر نمونه جلد سوم
💐💐🍃💐💐🍃💐💐🍃
🆔eitaa.com/ghadir_ch
🍃 رهبر انقلاب :
🔹 دشمنان ملّتهای مسلمان در تاریخ اخیر، کوشش انبوهی را برای سست کردن دو اکسیر زندگیبخش، یعنی وحدت و معنویّت، در میان ملّتهای ما به کار گرفتهاند. معنویّت را با ترویج سبک زندگی غربی که تهی از روح معنوی و برآمده از کوتهبینی مادّی است، کمرنگ و بیرمق میکنند، و وحدت را با گسترش و شدّت بخشیدن به انگیزههای موهوم تفرقه مانند زبان و رنگ و نژاد و جغرافیا به چالش میکشند...
🆔eitaa.com/ghadir_ch
✔️احکام شرعی
📚حکم انتشار عکس با چادر در فضای مجازی
❓سوال:
برخی از خانمها در شبکههای مجازی با قصد خیر و هدف ترویج حجاب اسلامی و چادر مشغول به فعالیت هستند و عکسهای خود را با حجاب کامل منتشر مینمایند. لکن در برخی موارد همین تصاویر موجب سوء استفاده قرار میگیرد؛ تکلیف چیست؟
✅ جواب:
اگر این تصاویر مورد سوءاستفاده قرار گیرد یا تحریکآمیز باشد یا مفسدهای برای خانم داشته باشد، جایز نیست.
🆔eitaa.com/ghadir_ch
🍃 رجبعلی خیاط(ره):
اگر مواظب دلتان باشید و غیر خدا را در آن راه ندهید، آنچه را دیگران نمی بینند شما می بینید، و آنچه را دیگران نمی شنوند شما می شنوید...
🆔eitaa.com/ghadir_ch
🍃شهید محمد ابراهیم همت:🍃
ما در قبال تمام کسانی کہ
راهکجمیروند
مسئولیم..!
حق نداریمبا آنهابرخوردتندکنیم..¡¡
ازکجا معلوم که ما در
انحراف اینها نقش
نداشتہ باشیم؟!
🍃هدیه به ارواح مطهر شـهدا صلوات🍃
🆔eitaa.com/ghadir_ch
🌿🌿🌿🌿
🌿🌸🌸
🌿🌸
🌸 نکات قرآنی 🌸
✔️فلسفه عبادت خداوند(۲)
سؤال: چرا باید خدا را عبادت کنیم؟
پاسخ: در چند جای قرآن پاسخ این پرسش چنین آمده است:
* چون خداوند خالق و مربّی شماست. «اعبدوا ربّکم الّذی خلقکم» [۳]
* چون تأمین کننده رزق و روزی و امنیت شماست. «فلیعبدوا ربّ هذا البیت الذی اطعمهم من جوع و آمنهم من خوف» [۴]
سؤال: در قرآن آمده است: «واعبد ربّک حتّی یاتیک الیقین» [۵] یعنی عبادت کن تا به یقین برسی. پس آیا اگر کسی به یقین رسید، نمازش را ترک کند؟!
پاسخ: اگر گفتیم: نردبان بگذار تا دستت به شاخه بالای درخت برسد، معنایش این نیست که هرگاه دستت به شاخه رسید، نردبان را بردار، چون سقوط میکنی. کسی که از عبادت جدا شد، مثل کسی است که از آسمان سقوط کند؛ «فکانّما خرّ من السماء» [۶] به علاوه کسانی که به یقین رسیده اند مانند: رسول خدا و امامان معصوم، لحظه ای از عبادت دست برنداشتند. بنابراین مراد آیه، بیان آثار عبادت است نه تعیین محدوده ی عبادت.
[۳]: ۲۵. مشرکان خالقیّت را پذیرفته ولی ربوبیّت را انکار مینمودند، خداوند در این آیه دو کلمه «ربّکم» و«خلقکم» را در کنار هم آورده تا دلالت بدین نکته کند که خالق شما، پروردگار شماست.
[۴]: ۲۶. قریش، ۳-۴.
[۵]: ۲۹. حجر، ۹۹.
[۶]: ۳۰. حج، ۳۱.
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🆔eitaa.com/ghadir_ch
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✔️#استوری_روز_شماره_عید_غدیر
🌸 ۷روز مانده تا عید سعید غدیر🌸
🆔eitaa.com/ghadir_ch
🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷
✔️عوامل درونی و برونی انسان که در تزکیه انسان نقش دارند:
1⃣توفیق الهى
مهمترین عامل تزکیه بشر توفیق الهى و فراهم کردن اسباب از جانب خداوند است که اگر فضل و رحمت خداوند در این مورد وجود نداشته باشد هیچ انسانى قادر به تزکیه خود نخواهد بود
لکن تزکیه بشر از سوى خداوند دو نوع است.
🔸گاهى موهبتى و غیراکتسابى است به این معنى که خداوند از همان آغاز برخى انسانها همچون انبیاء امامان و برخى اولیاء خاص الهى را بر فطرت پاک خلق کرده و آنان را در برابر آلودگیها از حمایت ویژه خود برخوردار مى نماید.
🔹گاهى اکتسابى است که بشر خود باید با تلاش، نفس خویش را از آلودگیها منزه سازد ولى خداوند اسباب و زمینه هاى تزکیه را فراهم مى کند مانند فرستادن پیامبران الهى براى آشنا کردن انسان با معارف دینى و تطهیر انسان و یا توفیق و یا امور دیگرى همچون عبادات و...
ادامه دارد.....
🆔eitaa.com/ghadir_ch