📌 زمستانِ غیبت...
❄️ در زمستانِ غیبتت رویا میبافم؛ رویایی نهچندان دور، رویایی از جنس نور، رویایِ جهانِ پس از ظهور... رویایی به گرمی حضورت و به دلچسبی نگاهت. رویایی به زیبایی روی ماهت...
❣ دانههایش را با عشق، امید و دلتنگی سر میاندازم و اینگونه آغاز میکنم: غصّه به زیر، شادی به رو، درد به زیر، درمان به رو، ظلمت به زیر، روشنایی به رو، جنگ به زیر، صلح به رو...
🔅 و تکرار میکنم این رَج را تا آن روز که خودت بیایی و تحقق ببخشی این رویای صادقهٔ قریبالوقوع را: غصه به زیر، شادی به رو...
❤️اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❤️
🆔eitaa.com/ghadir_ch
✔️ بزرگ ترين مدرسه اخلاقى كدام است؟
✍بزرگ ترين مدرسه اخلاقى، آيات قرآن كريم، روايات ائمه معصومين (عليهم السلام) و ادعيه شريفه ايشان مانند ادعيه توبه و مكارم الاخلاق و ساير ادعيه صحيفه سجاديه مى باشد.
🌺حضرت آیت الله العظمی سید محمدصادق روحانی (مد ظله العالی)
🆔eitaa.com/ghadir_ch
✔️فرزندان جهانی
✍ تربیت مهدوی در خانواده های ما یک اصل است و همه هدف ما شیعیان این است که فرزندانمان در این مسیر باشند.
🔸 اگر بخواهیم خانواده و فرزندان مهدوی داشته باشیم باید نکات خاصی را رعایت کنیم که در شکل گیری ساختار ذهنی فرزندان و اهل خانه تاثیر فراوان دارد؛
🔹 در واقع باید فرزندان جهانی تربیت کنیم که هر جای عالم که رفتند نماینده فرهنگ دین و مهدویت باشد.
1⃣ نکته اول این است که پدر و مادر باید خودشان به شکلی رفتار کنند که فرزندان این شیوه را در یابند و با دیدن رفتار ما اصلاح شوند.
2⃣ نکته دیگر آن است که فرزندان را در یک شیب ارتباط با خدا قرار دهیم؛
🔸 برخی از والدین منتظر هستند که فرزندانشان به سن تکلیف برسند و بعد بگویند که نماز بخوان که این مساله درست نیست؛ باید از همان روز اول آنها را با معنویات همراه کنیم.
🔆 والدین باید بدانند که از همان کودکی باید به فرزندان القا کنند که کار او در این دنیا، بندگی خداست؛
🌀 باید کودکان را از همان سنین کودکی با سجود و رکوع و… آشنا کنیم یعنی کاری کنیم که تا سن ۹سالگی نماز را کامل یاد بگیرند.
4⃣یکی از نکات دیگر در تربیت فرزندان،لقمه و روزی حلال است؛ ممکن است روزی کسی زیاد باشد ولی از مال حرام انباشته باشد و هیچ ارزشی ندارد بلکه ارزش آن معکوس و منفی نیز خواهد بود؛
5⃣ یکی دیگر از وظایف ما در تربیت فرزندان، آشنا کردن آنان با مراکز دینی و تربیتی است؛
🔺 باید پیوند فرزندان بااماکن مذهبی و بزرگان دین و حوزه حفظ کرد؛ نباید به بهانه گرانی که ارتباطی به روحانیت ندارد، ذهن مردم و فرزندان را نسبت به روحانیت خراب کنند زیرا همین فرزندان باید دین خود را از همین روحانیون بگیرند.
📚استاد تراشیون
🆔eitaa.com/ghadir_ch
✔️سیمای دولت امام مهدی(علیه السلام)
8⃣وسایل و امکانات زندگی اجتماعی در استخدام بشر
✍در دولت امام مهدی(علیه السلام)، وسایل و امکانات زندگی اجتماعی به استخدام بشر در میآید و از پیشرفت و تنوع گسترده ای برخوردار میشود. خداوند همه ی امور را در اختیار و سیطره ی دولت امام مهدی و کارگزاران او قرار میدهد و اداره ی شؤون مختلف زندگی با کمک این امکانات پیشرفته و اعجازآمیز به راحتی امکان پذیر میشود.
🔹این دولت بر مبنای حاکمیت عقل است؛ زیرا عقل و خرد انسانها در عصر ظهور به کمال میرسد.
👈وقتی قائم قیام کند، دست (عنایتش) را بر سر بندگان مینهد و بدین وسیله عقل آنها زیاد شده و فهمشان بالا میرود.۱
📚 اصول کافی، ج۱، ص۲۵
🔹ادامه دارد.....
🆔eitaa.com/ghadir_ch
✔️تعلیم وتربیت در عصر ظهور
✍تربیت، فرآیندی است پیوسته که روند آن از آغاز انعقاد نطفه شروع و تا زمان مرگ ادامه مییابد. به عبارت دیگر انسان در سراسر زندگی به یادگیری و تجربه اندوزی عمدی و غیر عمدی میپردازد و تحت تأثیر متقابل محیط فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی خود قرار میگیرد.
🔹در بیان اهمیت تعلیم و تربیت: همین بس که تحقّق گوهر آدمی منوط بدان است؛ مراقبتهایی که تحت عنوان تعلیم و تربیت در مورد انسان اعمال میشود، شرط لازم رسیدن او به مرحله کمال است.
🆔eitaa.com/ghadir_ch
✔️فلسفه غیبت امام زمان(عج الله تعالی فرجه الشریف)
✅آزمایش مردم
✍امتحان کردن مردم یکی از سنّتهای خداوند است. او بندگان خود را به اسباب گوناگون میآزماید تا میزان استواریشان در مسیر حق روشن شود. البتّه نتیجه امتحان برای خداوند معلوم است ولی در کوره آزمایشها این بندگان هستند که ساخته میشوند و به جوهر وجود خود پی میبرند.
🌺امام کاظم(علیه السلام) فرمود:
«هنگامی که پنجمین فرزندم غایب شد، مواظب دین خود باشید تا کسی شما را از آن بیرون نکند برای صاحب این امر غیبتی خواهد بود که گروهی از پیروان او از اعتقاد خود دست بر میدارند و این غیبت، آزمونی است که خداوند با آن بندگانش را امتحان میکند. ۱
📚الغیبة طوسی، فصل ۵، ح ۲۸۴، ص ۲۳۷.
🆔eitaa.com/ghadir_ch
✔️فرق بین یاران خاص و یاوران
✍بین یاران خاصّ حضرت مهدی(علیه السلام) و یاوران آن حضرت تفاوتی هست: اصحاب و یاران خاصّ ۳۱۳ نفرند.
🌿آنان کسانی اند که امام علی(علیه السلام) و امام صادق(علیه السلام) از آنان به «پرچمداران» تعبیر فرموده اند و هر یک از این یاران خاصّ، نقش عظیمی در فرماندهی سپاه و گشودن شهرها و اداره امور و … دارند.
🍃«یاوران» مؤمنان صالحی اند که به حضرت مهدی(علیه السلام)در مکه و غیر آن ملحق میشوند. زیر پرچمش گرد میآیند و با دشمنان خدا و پیامبر خدا(صلی الله علیه و آله)میجنگند.
🔹از روایات استفاده میشود حضرت از مکه خارج نخواهد شد؛ مگر آنکه همراهشان ده هزار تن از یاوران خواهند بود.
📚بحارالانوار، ج ۵۲، ص ۳۰۷، ح ۸۱.
🔻البته این تعداد، جمعی از یاوران ایشانند و نه همه آنان به عنوان نمونه تنها سید هاشمی با دوازده هزار نیرو به حضرت در عراق ملحق میگردند.
اللهم عجل لولیک الفرج🤲
🆔eitaa.com/ghadir_ch
دوباره جمعه و 🌼🍃
ما ودل و چشم انتظاری
قدم برچشم ما
کی می گذاری 🌼🍃
أللَّھُمَ عجِلْ لِوَلیِڪْ ألْفَرَج
برای تعجیل در فرج 🌼🍃
آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف ) صلوات
🆔eitaa.com/ghadir_ch
📌 عافیتطلبی...
🍃 گفتم: از «مَهدی» چه خبر؟
گفت: منتظریم تا که بیاید
گفتم: برای تعجیل در ظهورش چه میکنی؟
گفت: دعا!
گفتم: مردم کوفه نیز برای دیدار با اباعبدالله، هم نامههای بسیار نوشتند و هم بسیار دعا کردند، اما لحظهٔ آمدنش هیچکس یار نبود! چون پشت دعا و نامههای کوفیان نه حرکتی بود و نه قیامی؛ و در انتها هم به ایستادن مقابل امام زمان خویش رضایت دادند…
🔸مردم کوفه بهجای پذیرش آزادی و آزادگی، زیر سایهٔ ظلم و جهلبودن را پذیرفتند. آنها در واقع عافیتطلبی در دنیا را به ایستادگی مقابل ظلم ترجیح دادند.
#تلنگر
🆔eitaa.com/ghadir_ch