✔️بمناسبت سالروز آزادسازی سوسنگرد:
🌹حضرت آقا در خط مقدم جبهه و منطقه عملیاتی
♦️آزادسازی سوسنگرد به روایت رهبرمعظم انقلاب:«مرحوم اشراقى - داماد امام - از تهران با من تلفنى تماس گرفت گفت كه امام فرمودند تا فردا بايستى سوسنگرد آزاد بشود... نشستم دو تا نامه نوشتم، يكى ساعت يكونيم بعد از نصف شب يكى ساعت دو.
♦️آنى كه ساعت يكونيم نوشتم را به آقاى سرهنگ قاسمى فرماندهى لشگر ۹۲ نوشتم. يك نامه هم ساعت دو نوشتم براى تيمسار_فلاحى، آن هم همين تفصيل را - يعنى پيغام را از قول امام - ذكر كردم.
♦️آن وقت هر دو نامه را هم دادم به شهيد چمران گفتم كه شما هم يك چيزى بنويس كه نظر هردومان باشد، ايشان هم پاى هر كدامى يك شرح دردمندانهاى نوشت.
♦️صبح زود كه از خواب پا شدم من براى نماز درصدد برآمدم كه ببينم وضع چه جورى است، ديدم نه الحمدلله وضع خوب است ...اينها ساعت پنج صبح كه هوا هنوز تاريك بود،شروع كرده بودند به كار و از خط عبور كرده بودند.
♦️من هم راه افتادم رفتم طرف جبهه، منطقه عمليات. البته وقتى كه رفتم آنجا ديدم هم آقاى چمران، هم آقاى فلاحى، هم آقاى غرضى رفته بودند، ... الحمدلله ساعت دو و نیم بچهها وارد سوسنگرد شدند؛ مظفر و پیروز.»
🆔eitaa.com/ghadir_ch
✔️زبان؛ عامل ترقی یا بدبختی؟ انتخاب با توست...
✍زبان، میتواند عامل ترقی و رشد و یا عامل بدبختی باشد. بستگی دارد چطور از آن استفاده کنی. ناسزا گویی، نشانه ضعفِ روحی روانی و بدنی است.
✍پیامبر فرمودند:«بهشت، بر هر ناسزاگوی بی شرمی که باکی از آنچه میگوید و از آنچه به او گفته میشود ندارد، حرام است.»
📚اصول کافی، ج ۴، ص ١۴
📌چرا کسی که ادعا میکند منتظر است، نباید دشنام بدهد؟ با توجه به نشانه های گفته شده، منتظر نباید ضعف روحی _ روانی داشته باشد؛ چون پشتوانه ای بزرگ را میشناسد. بنابراین دلیلی وجود ندارد که دشنام بدهد.
🆔eitaa.com/ghadir_ch
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✔️شیطان هم او را قبول نمی کند....
🆔eitaa.com/ghadir_ch
🍂🌸🍂🌸🍂🌸🍂🌸🍂
✔️ویژگیهای قلب منیب
✍خداوند در آیات قرآنی، نه صفت برای قلب کفّار بیان کرده است: ۱
♦️الف: انکار. «قُلوبُهم مُنکِرة» ۲
♦️ب: تعصّب. «فی قلوبهم الحَمیّة»۳
♦️ج: انحراف. «صَرفَ اللّه قُلوبهم» ۴
♦️د: قساوت. «فَویلٌ لِلقاسیَة قلوبهم» ۵
♦️ه: موت. «لا تَسمعُ المَوتی» ۶
♦️و: زنگار. «بَل رانَ علی قلوبهم» ۷
♦️ز: مرض. «فی قلوبهم مَرض» ۸
♦️ح: ضیق. «یجعلْ صَدره ضَیّقاً» ۹
♦️ط: طبع. «طَبع اللّه علیها بکفرهم» ۱۰
📚ذیل آیه ۷ سوره بقره.
📚سوره نحل، آیه ۲۲.
📚سوره فتح، آیه ۲۶.
📚سوره توبه، آیه ۱۲۷.
📚سوره زمر، آیه ۲۲.
📚سوره روم،آیه ۵۲.
📚سوره مطففین، آیه ۱۴.
📚سوره بقره، آیه ۱۴.
📚سوره انعام، آیه ۱۲۵.
📚سوره نساء،آیه ۱۵۵.
🆔eitaa.com/ghadir_ch
🍂🌸🍂🌸🍂🌸🍂🌸🍂
✔️میوه عدم تعلق به امور مادی چیست؟
👈در امور مادی به پایینتر از خود نگاه کنید
♦️ در امور مادی به کسانی نگاه کنید که پایینتر از شما هستند؛ چرا که اگر انسان به زندگی کسی که پایینتر از او قرار دارد نگاه کند، هیچگاه حس زیاده طلبی در او زنده نمیشود؛ بلکه حس قناعت در او زنده میگردد. اگر انسان در امور دنیایی و مادی به مافوق خود نگاه کند، حس زیاده طلبی در او زنده میشود.
🌷خداوند در قرآن کریم میفرماید: «وَ لا تَمُدَّنَّ عَیْنَیْکَ إِلى ما مَتَّعْنا بِهِ أَزْواجاً مِنْهُمْ زَهْرَةَ الْحَیاةِ الدُّنْیا لِنَفْتِنَهُمْ فیهِ وَ رِزْقُ رَبِّکَ خَیْرٌ وَ أَبْقى»؛
✅و مبادا که به خاطر دنیا چشمت به همسران ایشان باشد؛ زیرا روزیِ پروردگارت بهترین روزی و همیشگی است.
🔻ادامه دارد.....
🆔eitaa.com/ghadir_ch
✍ یکی از مسائلی که در تربیت وجود دارد اینست که ما جای تقدیرات را برای پوشش تقصیرات بکار نبریم .
👈خیلی موارد که ما مساله ی قضا و قدر را مطرح می کنیم، جای این کار نیست و این عواقب و تبعاتی دارد و در تربیت اثرات خیلی ناهنجاری می گذارد ...
#تربیت_دینی
#آیت_الله_حائری_شیرازی
🆔eitaa.com/ghadir_ch
✔️جایگاه مادر در اسلام
✅ج) سیره امامان معصوم(علیهم السلام)
👈در تبیین جایگاه و منزلت مادر، سخنان بسیاری روایت شده است که به برخی از سخنان در این زمینه اشاره می نمائیم.
🌷امام علی بن الحسین(علیه السلام) درباره حق مادر و عظمت و منزلت وی میفرماید:
🌺حق مادر بر تو این است که بدانی او، تو را حمل کرد، آن گونه که هیچ کس، دیگری را حمل نمی کند و از میوه قلبش به تو داد که هیچ کس به دیگری نمی دهد. تو را با جمیع اعضا و جوارحش در آغوش گرفت و باکی نداشت از اینکه گرسنه باشد، در حالی که تو را سیر میکرد یا [خود] تشنه باشد، آن هنگام که تو را سیراب میساخت و نیز هراس نداشت که خود برهنه باشد، آن گاه که تو را میپوشانید و در آفتاب باشد تا تو را به سایه ببرد. خواب را به خاطر تو ترک و تو را از سرما و گرما محافظت کرد و تو نمی توانی شکرگزار خدمات او باشی مگر به یاری و توفیق پروردگار.
📚 محمد صدوق، من لایحضره الفقیه، ج ۲، ص۴۶۰
🔻ادامه دارد....
🆔eitaa.com/ghadir_ch
✔️چگونه به کودکان بياموزیم از خود دفاع كنند!
👈معمولا كودكان حدود دو سالگي در زمان بازي يكديگر را هول مي دهند، گاز ميگيرند و يا كتك ميزنند. آنها به شدت از رفتار همسالان خود خشمگين ميشوند زيرا هنوز رابطه برابر را نياموخته اند.
🔺آيا والدين بايد دخالت كنند؟
♦️اين وظيفه كودكان در اين محدوده سني نيست كه از خود مراقبت كنند.
آنها نياز دارند شخص بزرگسالي كنار آنها باشد تا اگر كودكي اقدام به زدن يا هول دادن ديگري كرد، فرد بزرگسال بدون داد زدن يا دعوا كردن او را متوقف كنند.
❗️اين جمله "اگر زد تو هم بزن"، آسيب فراواني به كودك ما خواهد زد. تمام آموخته هاي کودکان زير سوال خواهد رفت و اين سوال پيش مي آيد پس اگر كسي كار بدي كرد من هم ميتوانم آنرا تكرار كنم؟ كودكي كه مي زند درونش لبريز از حس بد به خود و ديگران است.
🔹در حقيقت كودكي كه كتك مي زند از كودكي كه كتك ميخورد بيشتر آسيب ميخورد و احساسات منفي بيشتري را درون خود احساس ميكند.
🔸به علاوه او را در خطر آسيب فيزيكي بعضا جبران ناپذير قرار ميدهيد و به كودكان خشم، مجازات و كينه ورزي را آموزش خواهد داد.
🔻پس چه رفتاري داشته باشيم؟
🌷بايد بدانید زماني كه كار به برخورد فيزيكي رسيد، به کودکان بياموزيد بهتر است دست خود را بالا بياورد و بگويد نزن. با آموزش اين رفتار به، شما به او مي آموزيد كه در رابطه با ديگران ميتواند حد و مرز مشخصي قرار دهد و از خود دفاع كند.
👈اگر طرف مقابل به كار خود ادامه داد، کودک بايد محيط را ترك كند. با اين كار به او مياموزيد كه انسانهايي در زندگي سر راه ما قرار خواهند گرفت كه دچار اختلالات رفتاري هستند، و عاقلانه ترين واكنش اين است كه با اين افراد درگير نشويم. ترك كردن محيط نه نشانه ترسو بودن شخص است، و نه دليل بر بي عرضگي او مي باشد، تنها نشان ميدهد شخص فرق خوب و بد، و درست و غلط را ميداند.
🆔eitaa.com/ghadir_ch