تونباید آن کسی باشی که دیگران میخواهند،ودیگران نباید آن کسی باشند که تو میخواهی.... پس بهترین خودت باش ودیگران را همانگونه که هستند پذیرا باش...
شبتون بخیر🤲🤲
التماس دعا🙏🙏
🆔eitaa.com/ghadir_ch
سپاس خدايي را که اول است
بي آنکه پيش از او اولي باشد،
و آخر است بي آنکه پس
از او آخري باشد خدايي که
ديدههاي بينندگان از ديدنش
فرو مانده و انديشههاي
توصيف کنندگان از وصفش
عاجز شدهاند....
سلام✋✋
صبحتون بخیر🤲🤲
🆔eitaa.com/ghadir_ch
💐بزم ما را
🎊باز آمد عالم آرایى دگر
💐کز قدومش
🎊بزم ماگردیده سینایى دگر
💐قرنها بگذشته
🎊از موسى و شرح رود نیل
💐آمده اینک
🎊به فتح نیل موسایى دگر
💐 میلاد باب الحوائج امام موسی کاظم(علیـه السلام) مبارک💐
🆔eitaa.com/ghadir_ch
✔️به رسم ادب و ارادت هر روز صبح سلام می دهیم به ارباب بی کفن
💐السَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن💐
🆔eitaa.com/ghadir_ch
🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿
✔️سوره نساء آیه ۹۰
إِلَّا الَّذِينَ يَصِلُونَ إِلَىٰ قَوْمٍ بَيْنَكُمْ وَبَيْنَهُمْ مِيثَاقٌ أَوْ جَآءُوكُمْ حَصِرَتْ صُدُورُهُمْ أَنْ يُقَاتِلُوكُمْ أَوْ يُقَاتِلُوا قَوْمَهُمْ ۚ وَلَوْ شَآءَ اللَّهُ لَسَلَّطَهُمْ عَلَيْكُمْ فَلَقَاتَلُوكُمْ ۚ فَإِنِ اعْتَزَلُوكُمْ فَلَمْ يُقَاتِلُوكُمْ وَأَلْقَوْا إِلَيْكُمُ السَّلَمَ فَمَا جَعَلَ اللَّهُ لَكُمْ عَلَيْهِمْ سَبِيلًا
🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿
🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿
✔️شأن نزول آيه ٩۰:
🍂از روايات مختلفى كه در شأن نزول آيه وارد شده چنين استفاده مىشود كه: دو قبيله در ميان قبايل عرب به نام «بنى ضمره» و «اشجع» وجود داشتند كه قبيلۀ اوّل با مسلمانان پيمان ترك تعرّض بسته بودند و طايفۀ اشجع نيز با بنى ضمره هم پيمان بودند. بعضى از مسلمانان از قدرت طايفۀ بنى ضمره و پيمان شكنى آنها بيمناك بودند، لذا به پيغمبر اكرم «صلّى اللّه عليه و آله» پيشنهاد كردند كه پيش از آن كه آنها حمله را آغاز كنند مسلمانان به آنها حملهور شوند. پيغمبر «صلّى اللّه عليه و آله» فرمود: «نه، هرگز چنين كارى نكنيد، زيرا آنها در ميان تمام طوايف عرب نسبت به پدر و مادر خود نيكوكارترند، و از همه نسبت به اقوام و بستگان مهربانتر، و به عهد و پيمان خود از همه پايبندترند» !
🍂 پس از مدّتى مسلمانان باخبر شدند كه طايفۀ اشجع به سركردگى «مسعود بن رجيله» كه هفتصد نفر بودند به نزديكى مدينه آمدهاند، پيامبر «صلّى اللّه عليه و آله» نمايندگانى نزد آنها فرستاد تا از هدف مسافرتشان مطلّع گردد، آنها اظهار داشتند: ما از يك طرف توانايى مبارزه با دشمنان شما را نداريم، چون عدد ما كم است، و نه قدرت و تمايل به مبارزه با شما داريم، زيرا محل ما به شما نزديك است؛ لذا آمدهايم با شما پيمان ترك تعرّض ببنديم. در اين هنگام آيه نازل شد و دستورهاى لازم را در اين زمينه به مسلمانان داد.
🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿
🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿
✔️تفسيرآیه۹۰ سوره نساء: استقبال از پيشنهاد صلح:
🍂به دنبال دستور به شدّت عمل در برابر منافقانى كه با دشمنان اسلام همكارى نزديك داشتند، در اين آيه دستور مىدهد كه دو دسته از اين قانون مستثنا هستند:
✔️ ١- «آنها كه با يكى از هم پيمانان شما ارتباط دارند و پيمان بستهاند .
✔️٢- «كسانى كه از نظر موقعيّت خاصّ خود در شرايطى قرار دارند كه نه قدرت مبارزه با شما را در خود مىبينند، و نه توانايى همكارى با شما و مبارزه با قبيلۀ خود دارند».
🍂 سپس براى اين كه مسلمانان در برابر اين پيروزيهاى چشمگير مغرور نشوند و آن را مرهون قدرت نظامى و ابتكار خود ندانند و نيز براى اين كه احساسات انسانى آنها در برابر اين دسته از بيطرفان تحريك شود مىفرمايد: «اگر خداوند بخواهد مىتواند آن (جمعيّت ضعيف) را بر شما مسلّط گرداند تا با شما پيكار كنند».
🍂 بنابراين، همواره در پيروزيها به ياد خدا باشيد و هيچ گاه به نيروى خود مغرور نشويد و نيز گذشت از ضعيفان را براى خود خسارتى نشمريد.
🍂در پايان آيه بار ديگر نسبت به دستۀ اخير تأكيد كرده و با توضيح بيشترى چنين مىفرمايد: «اگر آنها از پيكار با شما كنارهگيرى كنند و پيشنهاد صلح نمايند، خداوند به شما اجازۀ تعرّض نسبت به آنها را نمىدهد» و موظّفيد دستى را كه به منظور صلح به سوى شما دراز شده بفشاريد.
📚برگزیده تفسیر نمونه جلد سوم
🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿
🆔eitaa.com/ghadir_ch
🌹 قالَ الإمام موسى بن جعفر الكاظم (عليه السلام) : وَجَدْتُ عِلْمَ النّاسِ فى أرْبَع: أَوَّلُها أنْ تَعْرِفَ رَبَّكَ، وَالثّانِيَةُ أنْ تَعْرِفَ ما صَنَعَ بِكَ، وَالثّالِثَةُ أنْ تَعْرِفَ ما أرادَ مِنْكَ، وَالرّبِعَةُ أنْ تَعْرِفَ ما يُخْرِجُكَ عَنْ دينِكَ.
🌺حضرت امام موسي كاظم (عليه السلام) فرمود: تمام علم مردم را در چهار مورد شناسائى كرده ام:
اوّلين آن ها اين كه پروردگار و آفريدگار خود را بشناسى و نسبت به او شناخت پيدا كنى.
دوّم، اين كه بفهمى كه از براى وجود تو و نيز براى بقاء حيات تو چه كارها و تلاش هائى صورت گرفته است.
سوّم، بدانى كه براى چه آفريده شده اى و منظور چه بوده است.
چهارم، معرفت پيدا كنى به آن چيزهائى كه سبب مى شود از دين و اعتقادات خود منحرف شوى (يعنى راه خوشبختى و بدبختى خود را بشناسى و در جامعه چشم و گوش بسته حركت نكنى).
📚 بحارالأنوار، ج ۷۸ ص ۳۲۸
🆔eitaa.com/ghadir_ch
✔️زندگی امام موسیبن جعفر(ع)؛تلاشی جهت تحقق اسلام ناب
✍رهبر معظم انقلاب :این مقطع سیوپنج ساله (از ۱۴۸ تا ۱۸۳ هجری) یعنی دوران امامت حضرت ابیالحسن موسیبن جعفر(علیهماالسّلام) یکی از مهمترین مقاطع زندگینامهی ائمه(علیهمالسّلام) است. دو تن مقتدرترین سلاطین بنی عباس - منصور و هارون - و دو تن از جبّارترین آنان - مهدی و هادی - در آن حکومت میکردند. بسی از قیامها و شورشها و شورشگرها در خراسان، در افریقیه، در جزیرهی موصل، در دیلمان و جرجان، در شام، در نصیبین، در مصر، در آذربایجان و ارمنستان و در اقطاری دیگر، سرکوب و منقاد گردیده و در ناحیهی شرق و غرب و شمال قلمرو وسیع اسلامی، فتوحات تازه و غنایم و اموال وافر، بر قدرت و استحکام تخت عباسیان افزوده بود.
♦️جریانهای فکری و عقیدتی در این دوران، برخی به اوج رسیده و برخی زاده شده و فضای ذهنی را از تعارضات، انباشته و حربهیی در دست قدرتمداران و آفتی در هوشیاری اسلامی و سیاسی مردم گشته و میدان را بر عَلَمدارانِ صحنهی معارف اصیل اسلامی و صاحبان دعوت علوی، تنگ و دشوار ساخته بود...
♦️در این دوران، تنها چیزی که میتوانست مبارزه و حرکت فکری و سیاسی اهل بیت (علیهمالسّلام) و یاران صدیق آنان را مجال رشد و استمرار بخشد، تلاش خستگیناپذیر و جهاد خطیر آن بزرگواران بود و توسل به شیوهی الهی «تقیه». و بدین ترتیب است که عظمت حیرتآور و دهشتانگیز جهاد حضرتموسیبنجعفر (علیهوعلیابائهالتحیّةوالسّلام) آشکار میگردد.
🆔eitaa.com/ghadir_ch
✍آیتالله فاطمی نیا(ره) :
بدترین سخن این است که شخص بگوید:دعا کردم و نشد!زیارت کردم و نشد! این نشدها خیلی خطرناک است. این ناامیدیها و این نحو برخورد با دعا و توسل بسیار ضرر دارد. هیچچیز برای شیطان، شیرینتر از این نشدها نیست!
📚 نکتهها از گفتهها، دفتر اول، ص ۱۸
🆔eitaa.com/ghadir_ch
🌷وقتی کوثرش از خواب بیدار میشد و بی قراری می کرد، بغلش می کرد و بلند میشد و می ایستاد
بعد دور اتاق راه می رفت و آروم آروم همینطور که تکونش میداد تکرار می کرد:
#علی،#علی،#علی،#علی....*
گاهی چند دقیقه پشت سر هم ذکر علی(ع) رو تکرار می کرد و کوثر دوباره میخوابید...
شهید محمودرضا بیضائی
راوی: برادر شهید
🌹شادی روح مطهر شهدا صلوات🌹
🆔eitaa.com/ghadir_ch
🌿🌿🌿🌿
🌿🌸🌸
🌿🌸
🌸 نکات قرآنی 🌸
✔️نشانههای شرک
✍یکی از نشانههای شرک، بهانه گیری در برابر قانون الهی است. قرآن به بعضی از آنها اشاره نموده، میفرماید:
🔹 آیا هرگاه پیامبر قانونی آورد که با سلیقه ی شما هماهنگ نبود، تکبّر میورزید؟
🌹«أفکلّما جاءکم رسول بما لاتهوی انفسکم استکبرتم»۱
🔹 همین که فرمان جهاد میرسید، میگفتند: چرا به ما دستور جنگ و جهاد دادید؟
🌹 «لِمَ کتَبتَ علینا القِتال» ۲
🔹هنگامی که غذا برای گروهی از بنی اسرائیل رسید، گفتند: چرا این غذا؟
🌹«لن نَصبِرَ علی طعام واحد»۳
🔹 هرگاه خداوند مثالی میزد، میگفتند: چرا این مثال؟
🌹 «ماذا اراد اللّه بهذا مثلاً» ۴
🔻نشانه ی دیگر شرک، برتری دادن فامیل، مال، مقام و... بر اجرای دستور خدا است. در آیه ۲۴ سوره توبه میخوانیم: اگر پدران، فرزندان، برادران، همسران، فامیل، ثروت، تجارت و مسکن نزد شما از خدا و رسول و جهاد در راه او محبوب تر باشد، منتظر قهر خدا باشید.
👈شرک به قدری خطرناک است که با وجود آن که قرآن چهار مرتبه در کنار توحید، به احسانِ والدین سفارش کرده، امّا اگر والدین فرزند خود را به غیر خدا فرا خوانند، قرآن میفرماید: نباید از آنها اطاعت کرد.۵
📚سوره بقره، آیه ۸۷. نساء، ۷۷. بقره، ۶۱. بقره، ۲۶.عنکبوت، ۸ و لقمان، ۱۵.
🌸🌿
🌸🌸🌿 🆔eitaa.com/ghadir_ch 🌿 🌿🌿🌿
🍂🍂🍂🍂🍂
🍂🍂🌸🌸
🍂🌸🌸
🍂🌸
🍂
✔️اصول دعوت به نماز
4⃣ تقویت جرئت و شهامت
👈نکته اساسی برای دعوت به نماز این است که باید خود و فرزندانمان را از خجالتهای نابه جا دور کنیم.
✅ بهترین راه هم برای ایجاد جرئت، اذان گفتن است. کسی که روی بام برود و با صدای بلند
فریاد بزند و اذان بگوید، ضمن دریافت پاداش اذان، امر به معروف، موعظه، تذکر، غفلت زدایی از جامعه و تکبیر و تهلیل، یک عیب مهم خود را که خجالت نابه جاست، از خودش دور میکند.
👈مؤذن باید بداند که اگر فضای سکوت را شکست و نام خدا را در میان غافلان مطرح کرد، بهترین حرفها را زده است.
🌺زیرا قرآن کریم میفرماید: «وَ مَنْ أَحْسَنُ قَوْلاً مِمَّنْ دَعا إِلَی اللَّه»؛۱ حرف چه کسی بهتر از آن است که مردم را به سوی خدا دعوت کند؟!
📚فصلت آیه ۳۳.
🔻ادامه دارد
🆔eitaa.com/ghadir_ch
🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷
✔️عوامل درونی و برونی انسان که در تزکیه انسان نقش دارند...
6⃣خوف خداوند:
در اين هيچ شکي نيست که مهمترين وسيله براي تزکيه و تربيت نفس خوف از خداوند متعال است.
خوف از خداوند باعث مى شود انسان نفس را از هواها و خواسته هاى باطل نهى کرده و از ارتکاب گناه دورى گزیند انذارهاى انبیاء الهى را بشنود و در نتیجه نفس خود را از آلودگیها پاک نماید.
🥀زماني که خوف و خشيت الهي در قلبها جايگزين شوند مواضع شهوت را مي سوزاند و دنيا را از آن دور مي کند چرا که خوف الهي شلاقي است که خداوند متعال به وسيله آن افراد منحرف و کج را راست مي کند و آنها را از آتش سوزان عذاب دردناک جهنم نجات مي دهد.
ادامه دارد.....
🆔eitaa.com/ghadir_ch
✔️محیط تربیتی
رهبر معظم انقلاب:
بعضیها میگویند شما که میگویید فرزند زیاد داشته باشید، اگر فرزندان زیاد شدند، نمیتوانیم تربیتشان کنیم.
این حرف غلط است! توجّه داشته باشید که تربیت فرزندان اینجور نیست که انسان بخواهد، یکیک بچّهها را مثل یک شاگرد معیّنی دعوت و تربیت کند.
تربیت فرزندان، تربیت تکتک فرزندان نیست، تربیت «محیط خانواده» است. محیط خانواده که خوب بود، چه بچّه یکی باشد چه پنج تا، فرقی نمیکند. بهطور طبیعی، خوب تربیت میشوند.
(شرح حدیث ۱۳۹۵/۹/۱۵)
🆔eitaa.com/ghadir_ch
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
دل شکستی و شبی یک نفر از جنس خودت'خنده ای تلخ به چشمان ترت خواهد کرد
مراقبدلِآدماباش
🆔eitaa.com/ghadir_ch
🥐صبحی بـی نـظیـر
🥤آرامـشـی عـمـیـق
🥐خدایی همیشه همراه
🥤لــبــخنــدی از سـر
🥐خوشبختی و شادی
🥤تقدیم لحظههاتون
🥐سلام،صبح زیبـاتون بخیر🥤✨
🆔eitaa.com/ghadir_ch
✔️به رسم ادب و ارادت هر روز صبح سلام می دهیم به ارباب بی کفن
💐السَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن💐
🆔eitaa.com/ghadir_ch