🌺امام خمینی(ره)
"اگر بخواهید بیخوف و هراس مقابل باطل بایستید و از حق دفاع کنید و ابرقدرتان و توطئههای آنان شما را از میدان به در نکند، خود را به ساده زیستن عادت دهید."
🔹۷خرداد۶۳
🆔eitaa.com/ghadir_ch
7.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✔️معنای آمادگی ظهور
🌺رهبر معظم انقلاب
🆔eitaa.com/ghadir_ch
🌺آیت الله کشمیری (ره): طبق آنچه که در روایات است، افضل اعمال امت فرج است.
🔹شیعه واقعی کسی است که همیشه در انتظار این فرج و گشایش باشد و عبادت واقعی همین است. در فرج هم تبرا هست و هم تولا و محبت و عشق. در زمان غیبت اگر شیعه ای باشد که چنین انتظاری در باطن او شکل نگرفته باشد، باید در اعتقاد خودش نسبت به حضرت تردید کند.
🆔eitaa.com/ghadir_ch
کاش یک قاصدک
از تو خبری میآورد ....🍃🍃
یک بار گفت:« میآیی نماز شب بخوانیم؟» گفتم:« بله.» او ایستاد به نماز و من هم پشت سرش نیت کردم. نماز طولانی شد، من خسته شدم، خوابم گرفت، گفتم:« تو هم با این نماز شب خواندنت... چقدر طولش میدهى؟ من که خوابم گرفت، مؤمن خدا... .» گفت: « سعی کن خودت را عادت بدهى. مستحبات، انسان را به خدا نزدیک ترمیکند.
✍به روایت همسربزرگوارشهید
سردارجاویدالاثر حمیدباکری🌷
🌷شادی روح مطهر شهدا صلوات
🆔eitaa.com/ghadir_ch
📌 زمستانِ غیبت...
❄️ در زمستانِ غیبتت رویا میبافم؛ رویایی نهچندان دور، رویایی از جنس نور، رویایِ جهانِ پس از ظهور... رویایی به گرمی حضورت و به دلچسبی نگاهت. رویایی به زیبایی روی ماهت...
❣ دانههایش را با عشق، امید و دلتنگی سر میاندازم و اینگونه آغاز میکنم: غصّه به زیر، شادی به رو، درد به زیر، درمان به رو، ظلمت به زیر، روشنایی به رو، جنگ به زیر، صلح به رو...
🔅 و تکرار میکنم این رَج را تا آن روز که خودت بیایی و تحقق ببخشی این رویای صادقهٔ قریبالوقوع را: غصه به زیر، شادی به رو...
❤️اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❤️
🆔eitaa.com/ghadir_ch
✔️ بزرگ ترين مدرسه اخلاقى كدام است؟
✍بزرگ ترين مدرسه اخلاقى، آيات قرآن كريم، روايات ائمه معصومين (عليهم السلام) و ادعيه شريفه ايشان مانند ادعيه توبه و مكارم الاخلاق و ساير ادعيه صحيفه سجاديه مى باشد.
🌺حضرت آیت الله العظمی سید محمدصادق روحانی (مد ظله العالی)
🆔eitaa.com/ghadir_ch
✔️فرزندان جهانی
✍ تربیت مهدوی در خانواده های ما یک اصل است و همه هدف ما شیعیان این است که فرزندانمان در این مسیر باشند.
🔸 اگر بخواهیم خانواده و فرزندان مهدوی داشته باشیم باید نکات خاصی را رعایت کنیم که در شکل گیری ساختار ذهنی فرزندان و اهل خانه تاثیر فراوان دارد؛
🔹 در واقع باید فرزندان جهانی تربیت کنیم که هر جای عالم که رفتند نماینده فرهنگ دین و مهدویت باشد.
1⃣ نکته اول این است که پدر و مادر باید خودشان به شکلی رفتار کنند که فرزندان این شیوه را در یابند و با دیدن رفتار ما اصلاح شوند.
2⃣ نکته دیگر آن است که فرزندان را در یک شیب ارتباط با خدا قرار دهیم؛
🔸 برخی از والدین منتظر هستند که فرزندانشان به سن تکلیف برسند و بعد بگویند که نماز بخوان که این مساله درست نیست؛ باید از همان روز اول آنها را با معنویات همراه کنیم.
🔆 والدین باید بدانند که از همان کودکی باید به فرزندان القا کنند که کار او در این دنیا، بندگی خداست؛
🌀 باید کودکان را از همان سنین کودکی با سجود و رکوع و… آشنا کنیم یعنی کاری کنیم که تا سن ۹سالگی نماز را کامل یاد بگیرند.
4⃣یکی از نکات دیگر در تربیت فرزندان،لقمه و روزی حلال است؛ ممکن است روزی کسی زیاد باشد ولی از مال حرام انباشته باشد و هیچ ارزشی ندارد بلکه ارزش آن معکوس و منفی نیز خواهد بود؛
5⃣ یکی دیگر از وظایف ما در تربیت فرزندان، آشنا کردن آنان با مراکز دینی و تربیتی است؛
🔺 باید پیوند فرزندان بااماکن مذهبی و بزرگان دین و حوزه حفظ کرد؛ نباید به بهانه گرانی که ارتباطی به روحانیت ندارد، ذهن مردم و فرزندان را نسبت به روحانیت خراب کنند زیرا همین فرزندان باید دین خود را از همین روحانیون بگیرند.
📚استاد تراشیون
🆔eitaa.com/ghadir_ch
✔️سیمای دولت امام مهدی(علیه السلام)
8⃣وسایل و امکانات زندگی اجتماعی در استخدام بشر
✍در دولت امام مهدی(علیه السلام)، وسایل و امکانات زندگی اجتماعی به استخدام بشر در میآید و از پیشرفت و تنوع گسترده ای برخوردار میشود. خداوند همه ی امور را در اختیار و سیطره ی دولت امام مهدی و کارگزاران او قرار میدهد و اداره ی شؤون مختلف زندگی با کمک این امکانات پیشرفته و اعجازآمیز به راحتی امکان پذیر میشود.
🔹این دولت بر مبنای حاکمیت عقل است؛ زیرا عقل و خرد انسانها در عصر ظهور به کمال میرسد.
👈وقتی قائم قیام کند، دست (عنایتش) را بر سر بندگان مینهد و بدین وسیله عقل آنها زیاد شده و فهمشان بالا میرود.۱
📚 اصول کافی، ج۱، ص۲۵
🔹ادامه دارد.....
🆔eitaa.com/ghadir_ch
✔️تعلیم وتربیت در عصر ظهور
✍تربیت، فرآیندی است پیوسته که روند آن از آغاز انعقاد نطفه شروع و تا زمان مرگ ادامه مییابد. به عبارت دیگر انسان در سراسر زندگی به یادگیری و تجربه اندوزی عمدی و غیر عمدی میپردازد و تحت تأثیر متقابل محیط فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی خود قرار میگیرد.
🔹در بیان اهمیت تعلیم و تربیت: همین بس که تحقّق گوهر آدمی منوط بدان است؛ مراقبتهایی که تحت عنوان تعلیم و تربیت در مورد انسان اعمال میشود، شرط لازم رسیدن او به مرحله کمال است.
🆔eitaa.com/ghadir_ch