🌹پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله و سلم) فرمودند «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة»
✔️به رسم ادب و ارادت هر روز صبح سلام می دهیم به ارباب بی کفن
💐السَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن💐
🌹#شهید_القدس
🌹#حاج_قاسم
🇮🇷eitaa.com/ghadir_ch
❤️سلام مولا جانم
🌺 خوش بحال قلبهایی، که هر صبح؛
رو به یاد تـــو، باز میشوند...
طراوت همه عالم...در گروی
تکرار یاد تـــوست حضرت صاحب دلم!
🌺اللھمعجلݪوݪیڪاݪفࢪج
🇮🇷eitaa.com/ghadir_ch
🍁🍂🍃🍁🍂🍃🍁🍂🍃
✔️تفسیر آيه ١٦٥ سوره اعراف:
💠 در اين آيه مىفرمايد: سرانجام دنياپرستى بر آنان غلبه كرد و فرمان خدا را به دست فراموشى سپردند «امّا هنگامى كه تذكّراتى را كه به آنها داده شده بود فراموش كردند (لحظۀ عذاب فرا رسيد، و) نهى كنندگان از بدى را رهايى بخشيديم؛ و كسانى را كه ستم كردند، به خاطر نافرمانيشان به عذاب شديدى گرفتار ساختيم» (فَلَمّا نَسُوا ما ذُكِّرُوا بِهِ أَنْجَيْنَا الَّذِينَ يَنْهَوْنَ عَنِ السُّوءِ وَ أَخَذْنَا الَّذِينَ ظَلَمُوا بِعَذابٍ بَئِيسٍ بِما كانُوا يَفْسُقُونَ).
📚برگزیده تفسیر نمونه
🍁🍂🍃🍁🍂🍃🍁🍂🍃
🇮🇷eitaa.com/ghadir_ch
🍁🍂🍃🍁🍂🍃🍁🍂🍃
💠 چه كسانى رهايى يافتند؟
💠 از آن سه گروه (گنهكاران، ساكتان و اندرزدهندگان) تنها گروه سوّم از مجازات الهى مصون ماندند و بطورى كه در روايات آمده است آنها هنگامى كه ديدند اندرزهايشان مؤثّر واقع نمىشود ناراحت شدند و گفتند: ما از شهر بيرون مىرويم، شب هنگام به بيابان رفتند و اتّفاقاً در همان شب #كيفر_الهى دامان دو گروه ديگر را گرفت.
🍁🍂🍃🍁🍂🍃🍁🍂🍃
🇮🇷eitaa.com/ghadir_ch
🔰 پيامبراکرم (صلى الله عليه و آله) :
💠 مـن براى كـسى كه بـگو مـگو را رها كند، هر چند حق با او باشد،
🔅و براى كسى كه دروغ گفتن را اگر چه به شوخى باشد، ترك گويد,
🔹 و براى كسى كه اخلاقش را نـيكو گرداند،
🧮 خانه اى در حومه بهشت و خانه اى در مركز بهشت و خانه اى در بالاى بهشت ضمانت مى كنم.
📚 (خصال ص ۱۴۴، ح ۱۷۰)
🇮🇷eitaa.com/ghadir_ch
🔴استغفار باید حقیقی باشد
✍رهبر معظم انقلاب :یک روایتی دیدم من که ظاهراً از حضرت رضا(علیهالسلام) است، که میفرماید:«مَنِ استَغفَرَ بِلِسانِه و لَم یَندَب بِقَلبِه فَقَدِ استَهزَاَ بِنَفسِه»(بحار/کتابالروضه/بابالمواعظ/ص۱۱)
♦️کسی که به زبان استغفار میکند، اما در دل پشیمان نیست ازگناه، خیلی هم خوشحال است که این گناه را انجام را داده است، اما به زبان هم میگوید «استغفرالله»، در این روایت، امام فرمودهاند که این آدم خودش را دارد مسخره میکند. این چه جور استغفاری است؟ این استغفار نیست.
♦️استغفار یعنی انسان برگردد، واقعا از خدای متعال به طور جد بخواهد که خدا انسان را به خاطر این کارِ خلاف ببخشد. چطور تصمیم دارد باز همان کار خلاف را انجام دهد، رویش میشود از خدای متعال، طلب بخشش کند؟!
«توبه برلب، سُبحِه در کف، دل پر از شوق گناه
معصیــت را خنـده می آیــد ز استغفــار مـا»
-این چهجور استغفار کردنی است؟! این استغفار کافی نیست. استغفار باید جدی باشد، حقیقی باشد
🇮🇷eitaa.com/ghadir_ch
✔️احکام شرعی
‼️ به کار بردن لفظ رکیک
🔷 س ۸۴۹۵: دشنام و فحش چیست و چه حکمی دارد؟
✅ ج: اگر مسلمانی را به عمل یا صفتی زشت بنامند؛ مثلاً به او بخیل یا گدازاده بگویند، یا کور یا به نام حیوانی، صدا کنند، چنانچه این تعبیرات در عرف، شتم و تحقیر محسوب شود، دشنام و حرام میباشد.
🇮🇷eitaa.com/ghadir_ch