🌹پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله و سلم) فرمودند «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة»
✔️به رسم ادب و ارادت هر روز صبح سلام می دهیم به ارباب بی کفن
💐السَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن💐
🌹#شهید_القدس
🌹#حاج_قاسم
🇮🇷eitaa.com/ghadir_ch
❤️ سلام مولا جانم
باور دارم
🍃یکی از همین #صبح ها
🌼که بی هوا و خسته چشم باز میکنم،
🍃بوی نرگسدر همه #عالم دمیده است...
آمدن، برازنده ی #توست
«أللَّھُمَ ؏َـجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْفَرَج»
🇮🇷eitaa.com/ghadir_ch
15.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✔️تلاوت_روزانه_قرآن_کریم
✅ سوره انفال آیه ۶۵
🇮🇷eitaa.com/ghadir_ch
🌸🌸☘🌸🌸☘🌸🌸☘🌸🌸
✔️تفسیر آيه ٦٥ سوره انفال: منتظر برابرى قوا نباشيد:
⚡️ در اين آيه و آيۀ بعد نيز دستورات نظامى و احكام جهاد اسلامى تعقيب مىشود.
⚡️ نخست به رسول اكرم «صلّى اللّه عليه و آله» دستور مىدهد كه «اى پيامبر! مؤمنان را به جنگ (با دشمن) تشويق كن» ! (يا أَيُّهَا النَّبِيُّ حَرِّضِ الْمُؤْمِنِينَ عَلَى الْقِتالِ) . آيۀ فوق اهميّت تبليغ و تقويت هر چه بيشتر روحيّۀ سربازان را به عنوان يك دستور اسلامى روشن مىسازد.
⚡️ و به دنبال آن دستور دوّمى مىدهد و مىگويد: «اگر از شما بيست نفر سرباز با استقامت باشند بر دويست نفر غلبه خواهند كرد و اگر از شما صد نفر باشند بر هزار نفر از كافران غلبه مىكنند» (إِنْ يَكُنْ مِنْكُمْ عِشْرُونَ صابِرُونَ يَغْلِبُوا مِائَتَيْنِ وَ إِنْ يَكُنْ مِنْكُمْ مِائَةٌ يَغْلِبُوا أَلْفاً مِنَ الَّذِينَ كَفَرُوا). و به اين ترتيب مسلمانان نبايد منتظر اين باشند كه از نظر نفرات جنگى با دشمن در يك سطح مساوى قرار گيرند بلكه حتّى اگر عدد آنها يك دهم نفرات دشمن باشد باز وظيفۀ جهاد بر آنها فرض( واجب) است.
⚡️ سپس اشاره به علّت اين حكم كرده، مىگويد: «اين به خاطر آن است كه دشمنان بىايمان شما جمعيّتى هستند كه نمىفهمند» (بِأَنَّهُمْ قَوْمٌ لا يَفْقَهُونَ). اين تعليل در آغاز عجيب و شگفتآور به نظر مىرسد كه چه ارتباطى ميان «آگاهى» و «پيروزى» يا «عدم آگاهى» و «شكست وجود دارد؟ ولى در واقع رابطه ميان اين دو بسيار نزديك و محكم است چه اين كه مؤمنان، راه خود را به خوبى مىشناسند. اين مسير روشن و اين آگاهى، به آنان صبر و استقامت و پايمردى مىبخشد. امّا افراد بىايمان و يا بت پرستان، درست نمىدانند براى چه مىجنگند؟ تنها روى يك عادت تقليد كوركورانه و يا تعصّب خشك و بىمنطق به دنبال اين مكتب افتادهاند و اين تاريكى راه و ناآگاهى از هدف اعصاب آنها را سست مىكند، و توان و استقامتشان را مىگيرد، و از آنها موجودى ضعيف مىسازد.
📗برگزیده تفسیرنمونه
🇮🇷eitaa.com/ghadir_ch
☘☘🌷☘☘🌷☘☘🌷☘☘
🍃امام علی(علیه السلام):
اگر نیازمندی را یافتی که قدرت بر دوش نهادن زاد و توشه ات را تا قیامت دارد و در فردای محشر که به آن توشه نیازمند شدی،در اختیارت بگذارد،وجودش را غنیمت بدان و توشه ات را بر دوشش بگذار و اگر قدرت افزودن توشه را داری،تا بتوانی اضافه کن. چه بسا با از دست رفتن فرصت،چنین شخصی را به روز دارندگی بجویی و نیابی.
📗نهج البلاغه/نامه۳۱
🇮🇷eitaa.com/ghadir_ch
✔️نامزد اصلح!!👆👆
🍃رهبر انقلاب:
امیدوارم انشاءاللّه خدا ملّت ایران را سرافراز از این انتخابات خارج کند. سرافرازی به چیست؟
«مشارکت حدّاکثری»، در درجهی بعد، «انتخاب اصلح». #اصلح کسی است که👆
🇮🇷eitaa.com/ghadir_ch
✔️احکام شرعی
📚 شیوه وضو گرفتن با دست زخمی
❓سؤال: در اعضای وضو زخمی است که خونش بند آمده و روی آن باز است، برای وضو چه وظیفه ای دارم؟
✅ جواب: اگر روی زخم سله بسته و دیگر خون نباشد باید به طور معمول وضو بگیرید اما اگر روی زخم، خون است و شستن برای آن مضر است، اطراف آن را به قصد وضو بشويید و احتیاط آن است که پارچه پاکی روی زخم بگذارید و دست تَر روی آن بکشید.
🇮🇷eitaa.com/ghadir_ch
🍃 حجت الاسلام رفیعی:
بر اساس روایات ما چهار چیز بدتر از گناه است:
1⃣شادمانی کردن به گناه:
یعنی بعد از گناه خوشحالی کردن مثلا بگویی عجب کلاهی سرش گذاشتم، کیف کردم.
2⃣اصرار برگناه:
مثلا بگویی خوب کردم زدم، بازهم میزنم! خوب کردم رشوه گرفتم، بازم میگیرم، خوب کردم مواد فروختم، بازم میفروشم، تازه راه و چاهش را بلد شدهام.
3⃣کوچک شمردن گناه:
یعنی وقتی به نامحرم نگاه شهوت آلود میکنی به خودت بگویی: اینکه چیز مهمی نیست، زنا که نکردیم، قتل که نکردیم.
4⃣توجیه گناه:
مثلا میگی آقا غیبت نکن میگه نه بحث سیاسیه، میگی رشوه نگیر میگه نه این هدیه ست و ...
🇮🇷eitaa.com/ghadir_ch