✔️سه توصیه سیدالشهدای مقاومت به نوجوانی از اقوام: مهدی جان!
1⃣ تمام کسانیکه به کمالی رسیدند خصوصا کمالات معنوی که خود منشأ و پایه دنیوی هم میتواند باشد، منشأ همه آنها سحر است. سحر را دریاب نماز شب در سن شما تأثیری شگرف دارد اگر چندبار آنرا با رغبت تجربه کردی، لذت آن موجب میشود به آن تمسک یابی.
2⃣ زیربنای تمام بدیها و زشتیها دروغ است.
3⃣ احترام و خضوع در مقابل بزرگترها خصوصاً پدر و مادر؛ به خودت عادت بده بدون شرم دست پدر و مادرت را ببوسی، هم آنها را شاد میکنی و هم اثر وضعی بر خودت دارد.
🆔eitaa.com/ghadir_ch
✔️ویژگیهای مربی
2⃣ خودسازی
👈دومین ویژگی که یک مربی باید از آن برخوردار باشد و به آن توجه داشته و برای آن تلاش نماید تزکیه (به معنای خودسازی پیش از دگرسازی) نفس است.
🌷از آنجا که هدف غایی تربیت بنا به فرموده حضرت امام خمینی(ره)لقاءالله است، لذا یک مربی تربیتی قبل از پرداختن به دگرسازی به منظور قرب الهی باید تزکیه نفس نموده و خود را پاک نماید حضرت امام با توضیح خودسازی در کنار فراگیری علم و با اشاره به مهم بودن تزکیه می فرماید:
🔻هر قدمی که برای تحصیل علم بر می دارید قدمی هم برای کوبیدن خواسته های نفسانی، تقویت صفات روحانی، کسب مکارم اخلاق و تحصیل معنویات بردارید تحصیل این علوم در واقع مقدمه تهذیب نفس و تحصیل فضایل،آداب و معارف الهیه می باشد تا پایان عمر در مقدمه نمایید که نتیجه را رها سازید.(جهاد اکبر،ص٣٠)
🔸تقوا و تزکیه نفس نردبان رسیدن به مدارج عالی و کمالات انسانی است بدون آن ابواب معارف آسمانی و گنجینههای عقل و فطرت و انسان گشوده نخواهد شد و نمیتوان به مدارج عالی رسید.
🔹امام علی (علیه السلام)می فرمایند:
نفس خویش را از آلودگی شهوات بزداید تا به درجات بلند نایل آیید.(تصنیف غرر،ص٢٣٩)
🆔eitaa.com/ghadir_ch
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 قالَ اللهُ تَعَالَی:
﴿إِنَّ اللَّهَ وَمَلَائِكَتَهُ يُصَلُّونَ عَلَى النَّبِيِّ ۚ يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا صَلُّوا عَلَيْهِ وَسَلِّمُوا تَسْلِيمًا﴾ [اﻷحزاب: ۵۶]
«أَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ عَلَی آلِ مُحَمّدوَعَجِّل فَرَجَهُم💎⭐️💎
🆔@ghadir_ch
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✔️به رسم ادب و ارادت هر روز صبح سلام می دهیم به ارباب بی کفن با صدای سیدالشهدای مقاومت
🌷السَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن🌷
🆔eitaa.com/ghadir_ch
🌼🍂🌼🍂🌼🍂🌼🍂🌼🍂
سوره آل عمران ــ آیه ۶۹
وَدَّتْ طَآئِفَةٌ مِنْ أَهْلِ الْكِتَابِ لَوْ يُضِلُّونَكُمْ وَمَا يُضِلُّونَ إِلَّآ أَنْفُسَهُمْ وَمَا يَشْعُرُونَ
گروهی از اهل كتاب آرزو دارند كه كاش شما را [از راه خدا] گمراه كنند، در حالی كه جز خودشان را گمراه نمیكنند، و [این واقعیت را] درك نمیكنند.
🌼🍂🌼🍂🌼🍂🌼🍂
🌼🍂🌼🍂🌼🍂🌼🍂🌼🍂
(شأن نزول آيه ٦٩سوره ال عمران ):
♦️جمعى از يهود كوشش داشتند افراد سرشناس و مبارزى از مسلمانان پاكدل چون «معاذ» و «عمّار» و بعضى ديگر را به سوى آيين خود دعوت كنند و با وسوسههاى شيطانى از اسلام باز گردانند. آيه نازل شد و به همۀ مسلمانان در اين زمينه اخطار كرد!
📚برگزیده تفسیر نمونه جلد دوم
🌼🍂🌼🍂🌼🍂🌼🍂🌼🍂
🆔eitaa.com/ghadir_ch
🌼🍂🌼🍂🌼🍂🌼🍂🌼🍂
✅(تفسيرآیه ۶۹سوره ال عمران) :
🌱اين آيه ضمن افشاى نقشۀ دشمنان اسلام براى دور ساختن تازه مسلمانان از اسلام، به آنها ياد آور مىشود كه دست از كوشش بيهودۀ خود بردارند، مىفرمايد: «جمعى از اهل كتاب دوست داشتند شما را گمراه كنند». غافل از اين كه تربيت مسلمانان در مكتب پيامبر «صلّى اللّه عليه و آله» به اندازهاى حساب شده و آگاهانه بود كه احتمال بازگشت وجود نداشت، آنها اسلام را با تمام هستى خود دريافته بودند. بنابراين دشمنان نمىتوانستند آنها را گمراه سازند، بلكه به گفتۀ قرآن در ادامۀ اين آيه «آنها تنها خودشان را گمراه مىكنند و نمىفهمند».
🌱زيرا آنها با القاء شبهات و نسبت دادن خلافها به اسلام و پيامبر «صلّى اللّه عليه و آله» روح بدبينى را در روح خود پرورش مىدادند.
📚برگزیده تفسیر نمونه جلد دوم
🌼🍂🌼🍂🌼🍂🌼🍂
🆔eitaa.com/ghadir_ch
🌷پیغمبر اکرم(صل صلی الله علیه و آله و سلم) فرمودند:
«مِن سَعادَةِ المَرءِ المُسلِمِ الزَّوجَةُ الصّالِحَةُ وَالمَسکَنُ الواسِعُ وَالمَرکَبُ البَهیُّ وَالوَلَدُ الصّالِحح»
🌺 از خوشبختی مرد مسلمان، داشتن همسری شایسته، خانهای بزرگ، وسیلهای راحت برای سواری و فرزندی خوب است.
📚بحارالأنوار، ج۷۶، ص۱۵۵
🆔eitaa.com/ghadir_ch
✔️رفتار صحیح اسلامی را ترویج کنید
✍️رهبرمعظم انقلاب: اخلاق اسلامی و رفتار اسلامی را در بین کتابهای اخلاق و از علمای اخلاق بگیرید و به مردم منتقل کنید، با استفاده از هنر که کار شما هنر است -شعر و آواز، هنر است- اخلاق را ترویج کنید، رفتار صحیح اسلامی را ترویج کنید، برادریِ بین مردم را ترویج کنید، محبّت و مهربانی را ترویج کنید، اتّحاد ملّی را ترویج کنید؛ اُنس با قرآن را، اُنس با نماز را، توجّه به خدا را، پرهیز از گناه را به مخاطبینِ خودتان یادآوری کنید؛ این تذکّرات خیلی ارزش دارد؛ هم برای مخاطبتان ارزش دارد، هم برای خودتان؛ برای خودمان هم ارزش دارد. وقتی ما نصیحت میکنیم کسی را، در واقع خودمان را هم نصیحت کردهایم؛ برای خودمان هم ارزش دارد.۹۶/۱۲/۱۷
🆔eitaa.com/ghadir_ch