در سریال "رهایم نکن" که از شبکه 3 سیما پخش می شود ساعت 21:30 شنبه 19 خرداد پخش شد، در میهمانی با چند میوه خارجی پذیرایی می کنند.
وقتی می پرسند چرا از این میوه های خارجی خریدی می گوید: "چون لیاقتش را داریم".
این هم از فرهنگ سازی در سریال مذکور در سال حمایت ار تولید داخلی
پس ما که میوه ایرانی می خوریم بی لیاقتیم؟!!!
• @Ghadiri1404
• www.ghadiri.ir
• @GhadiriAbyaneh
• instagram.com/ghadiri.ir
• mh.ghadiri@gmail.com
رسالت :نگاه قدیری ابیانه به 29 سال زعامت و رهبري حضرت آيتالله خامنهاي
👈 #دشمن شناسي و شناخت اهداف دشمن
✅واقع بيني، تدوين و حرکت به سمت آرمانها، اعتماد به مردم و تلاش براي شناساندن واقعيتها به مردم و جلب مشارکت مردم، امري كه براي رسيدن به وضعيت مطلوب مورد توجه رهبري بوده است. رسيدن به وضعيت مطلوب باتوجه به دشمن شناسي و شناخت اهداف و خنثي کردن تلاش دشمن و حرکت کردن در مسيري که حضرت امام راحل ترسيم کرده بودند مورد نظر رهبري بوده است و اين همان حرکت اسلامي مبتني بر قرآن است.
bayanbox.ir/view/1257376263021022585/قدیری-در-مورد-رهبری-در-روزنامه-رسالت.jpg
goo.gl/Xz3szu
goo.gl/aHCBMb
قدیری ابیانه:👈هشدار رهبری درباره خطر نفوذی ها در سوء استفاده از مطالبات مردمی را جدی بگیریم
قم نیوز: کارشناس و تحلیلگر مسایل سیاسی تصریح کرد: در شرایط کنونی بیش از هر زمان دیگری باید هشدار مقام معظم رهبری درباره خطر نفوذی ها و سوء استفاده آن ها از مطالبات مردمی را جدی بگیریم.
✅هشدار رهبری درباره خطر نفوذی ها در سوء استفاده از مطالبات مردمی را جدی بگیریم
به گزارش قم نیوز دکتر محمدحسن قدیری ابیانه با اشاره به سخنان بسیار مهم رهبر معظم انقلاب در مراسم عظیم سالگرد ارتحال حضرت امام (ره) اظهار داشت: رهبر حکیم انقلاب با صلابت و درایت خاص خویش بار دیگر خطر نفوذی ها در کشور را مورد توجه قرار داده و خواستار برخورد سخت و قاطعانه با آن ها و جدا کردنشان از صفوف ملت شدند.
وی افزود: نفوذی ها و عوامل بیگانه به شدت دنبال این هستند که با سوء استفاده از مطالبات به حق مردم در عرصه اقتصاد و معیشت ، مشکلی برای نظام ایجاد کرده و به زعم خود مردم را از نظام و رهبری و حاکمیت جدا کنند و حال آن که مردم ما نشان داده اند که همواره حامی نظام و رهبری هستند اما به هر حال نباید نسبت به خطر نفوذ و تحرکات جنگ روانی دشمن غافل بود.
سفیر اسبق ایران در مکزیک و استرالیا همچنین تاکید کرد: راه مقابله با تحرکات دشمن همانا حفظ و تقویت وحدت زیر سایه تبعیت از مقام معظم رهبری و نیز تقویت اقتصاد کشور برای مقابله با بحران های اقتصادی است.
وی گفت: ما اگر روی پای خود نایستیم و اقتصاد مقاومتی را در عرصه های گوناگون محقق نسازیم در برابر بیگانه ضعیف می شویم و در آن صورت دشمن راحت تر می تواند به نظام و انقلاب ضربه بزند.
qomnews.ir/news/65048
هدایت شده از محمد حسن قدیری ابیانه
26.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥بقایی: والله والله والله اگر احمدی نژاد بگوید بمیر نمی گویم چرا. می گویم چگونه؟!
او مرد و نیروی امام زمان است!
☠️چه کسی از بقایی خواسته تا با اعتصاب غذا تا مرگ پیش برود⁉️
@Ghadiri1404
ghadiri.Ir
قدیری ابیانه:👈دستور مقام معظم رهبری؛ تقویت کننده موضع ایران و هشدار جدی به وقت کشی اروپایی ها
به گزارش ایکنا؛ رهبر معظم انقلاب در بخشی از بیانات خود در سخنرانی روز 14 خرداد در خصوص برجام فرمودند: «از برخی حرف های بعضی از دولت های اروپایی این جور برمی آید که اینها توقع دارند ملت ایران، هم تحریم ها را تحمل کند و با تحریم ها دست وپنجه نرم کند، و هم از فعالیت هسته ای خود که نیاز قطعی آینده کشور است دست بکشد و این محدویت هایی را که بر او تحمیل کرده اند ادامه بدهد. من به این دولت ها می گویم بدانند که این خواب آشفته، تعبیر نخواهد شد؛ ملت ایران و دولت ایران، این را تحمل نخواهند کرد که هم تحریم باشند، هم در محدودیت هسته ای و حبس هسته ای قرار داشته باشند؛ این نخواهد شد. سازمان انرژی هسته ای موظف است سریعاً مقدمات و آمادگی های لازم را برای رسیدن به 190 هزار سو -فعلاً در چهارچوب برجام- فراهم بکند و برخی مقدمات دیگر را که رئیس جمهور محترم دستور آن را دادند، از همین فردا آغاز کند».
موضع رهبر انقلاب در رابطه با برجام همواره تقویت کننده مذاکره کنندگان بوده است
محمد حسن قدیری ابیانه، کارشناس عالی مسائل استراتژیک و سفیر اسبق ایران در استرالیا و مکزیک، در گفت وگو با خبرنگار ایکنا درباره آثار دستور رهبر معظم انقلاب بر آشکار شدن میزان صداقت طرف اروپایی برای اجرای تعهدات خود در برجام بدون امریکا و جلوگیری از اتلاف زمان گفت: مواضعی که رهبر معظم انقلاب همواره از گذشته در رابطه با برجام اتخاذ کرده اند تقویت کننده ایران در مذاکرات با 5+1 بوده است و این بر عکس مواضعی نظیر محتاج بودن ایران به برجام، گره زدن حل همه مشکلات کشور به برجام و ... است که تضعیف کننده موضع ایران با طرف های خارجی است.
وی ادامه داد: موضع اخیر مقام معظم رهبری مبنی بر فراهم ساختن زیرساخت های لازم برای رسیدن به 190 هزار سو و اعلام شروط برای اروپا هم تقویت کننده موضع ایران در مذاکرات با 1+4 و هم یک هشدار جدی و واقعی به اروپایی هاست تا به جای وقت کشی اقدامات عملی ملموس و روشنی را برای تأمین منافع ایران از برجام انجام دهند. اروپایی ها با این موضع گیری رهبری باید از این خیال خام دست بردارند که برجام به تعبیر وزیر خارجه انگلیس هم دست بندی به دست ایران باشد و هم اینکه تعهدات خود به ایران را عملی نکنند.
قدیری ابیانه اظهار کرد: اروپایی ها ادعا می کنند که میخواهند برجام را حتی بدون آمریکا حفظ کنند اما به نظر می رسد این برجام فقط عمل ایران به تعهدات خود را شامل می شود و در مورد عمل خودشان به مفاد برجام سکوت می نمایند. این رویه ای است که اروپایی ها چه با امریکا و چه بدون آمریکا در پیش گرفتند و تحریم ها را همچنان باقی نگه داشته اند.
✔️اروپایی ها قادر به مقابله با تحریم های آمریکا نیستند
سفیر اسبق ایران در مکزیک عنوان کرد: چه در دوران اوباما و چه در دوران ترامپ و چه پس از خروج آمریکا از برجام عباراتی نظیر «فقط ایران می تواند برجام را از بین ببرد» یا «خروج هر یک از کشورها نمی تواند برجام را از بین ببرد» در حقیقت انداختن توپ در زمین ایران است. اینها عباراتی است که مقامات عالی سه کشوراروپایی و خانوم موگرینی بیان کرده اند. همچنین اظهارنظر وزیر خارجه انگلیس مبنی بر اینکه «برجام قطعنامه شورای امنیت است و از بین رفتنی نیست» بدین معناست که ایران نمی تواند از برجام خارج شود و باید به تعهدات خود عمل کند هرچند طرف های دیگر به تعهدات خود عمل نکنند و این نشان دهنده شیطنت آنهاست که متأسفانه پاسخ درخوری جز از زبان مقام معظم رهبری دریافت نکردند.
وی یادآور شد: اروپایی ها با این شیطنت ها می خواهند اگر ایران از برجام خارج شد ایران را به عنوان ناقض قطعنامه شورای امنیت معرفی و محکوم کنند و پس از آن قطعنامه های معلق شده شورای امنیت علیه ایران را برگردانند. این در حالی است که آنها حتی حاضر به طرح شکایت از آمریکا بابت خروج از برجام به عنوان قطعنامه شورای امنیت، نشدند. هر چند آمریکا به دلیل برخورداری از حق وتو می تواند جلوی این قطعنامه علیه خود را بگیرد.
قدیری ابیانه تأکید کرد: واقعیت این است که اروپایی ها نه می خواهند و نه می توانند در مقابل تحریم های آمریکا بایستند و خروج شرکت های اروپایی که با ایران قرارداد داشتند نشانه همین ضعف اروپایی هاست. این نشان می دهد فرمایش مقام معظم رهبری که از ابتدا فرمودند ما باید به خودمان تکیه کنیم و به ملت مان اعتماد نماییم و امور کشور را معطل برجام و عمل غربی ها به تعهدات شان نکنیم یک نگاه درست و استراتژیک بوده و هست.
وی تصریح کرد: راه حل اصلی خنثی کردن تحریم ها تقویت درونی در ابعاد مختلف به ویژه در بعد اقتصادی و انسجام ملی است که در بعد اقتصادی عمل به سیاست های اقتصاد مقاومتی راه حل ناکام گذاشتن تحریم هاست.
✔تشدید ایران هراسی و ممانعت از برگزار تظاهرات روز قدس در اروپا؛ اهد
👈مصاحبه با قدیری ابیانه در مورد احمدی نژاد/
👈من طرح یارانهها را به احمدی نژاد دادم.
قدیری ابیانه: 👈من طرح یارانه ها را به احمدی نژاد دادم/
👈دلیل محبوبیت احمدی نژاد پیشنهاد من بود.
در ادامه سوالات مصاحبه مثبت نیوز با محمدحسن قدیری ابیانه سفیر اسبق ایران در استرالیا و مکزیک را درباره مسائل اقتصادی، سیاسی و اجتماعی می خوانید.
✔- چرا با وجود نفت فراوان کشور دچار مشکل است؟
✔- مردم ناراضی هستند و هیچ بهبودی در وضع اقتصاد حاصل نشده است؟
✔- ۹۷، سال حمایت از کالای ایرانیست، وظیفه دولت و مردم چیست؟
✔- حقوق ها مناسب نیست و خانواده ها در فشار هستند.
✔- آیا وضعیت معلمان هم مشکلی ندارد
✔- شاهد این هستیم که در کشورهای جنوب حوزه خلیج فارس به اندازه حقوق یک کارمند ایرانی یارانه میدهند. این قضیهاش چیست؟
✔- مقصر بیکاری کیست؟
✔- آیا اختلاس ها اقتصاد کشور را فلج نکرده است؟
✔- انتخابات سال ۸۸ را چطور تحلیل می کنید؟
✔- تغییر روند احمدی نژاد را کجا آغاز شد؟
✔- فساد مالی در دوره احمدی نژاد را چطور ارزیابی می کنید؟
✔- هدیه دادن سکه توسط رییس جمهور به مسوولین هم جزو فساد مالی محسوب می شود؟
✔- چرا احمدی نژاد تغییر مسیر داد؟
✔- آیا مشایی در این اتفاقات نقش دارد؟
✔- هدفمندی یارانه ها و پرداخت آن را مناسب می دانید؟
✔- دولت آقای روحانی را چطور می بینید؟
🗓دوشنبه, ۲۱ خرداد ۱۳۹۷
👈مشاهده متن کامل مصاحبه در👇
ghadiri.ir/post/6223
• @ghadiri1404
• www.ghadiri.ir
• @GhadiriAbyaneh
• mh.ghadiri@gmail.com
• instagram.com/ghadiri.ir
اف دوره گردی نتانیاهو
قدیری ابیانه درباره دوره گردی های اخیر نخست وزیر رژِیم صهیونیستی به کشورهای اروپایی برای مجاب کردن آنها به خروج از برجام و همراهی با آمریکا گفت: صهیونیست ها به خوبی می دانند که رو به اضمحلال هستند. هم پنتاگون و هم برخی سیاستمداران باسابقه آمریکایی ماند کیسینجر پیش بینی نابودی اسرائیل را در سال 2025 کرده بودند که البته ممکن است این تاریخ به خاطر عملکرد داعش قدری به عقب بیفتد اما حتمی است.
وی با بیان اینکه اسرائیلی ها منشأ این اضمحلال را بیداری اسلامی می دانند، گفت: این باعث شده پرچم مبارزه با اسرائیل از عرب گرایی به اسلام گرایی تغییر یابد و محور این بیداری نیز ایران اسلامی است. اما نتانیاهو با این سفر می خواست هم پروژه ایران هراسی را با وادار کردن اروپایی ها به خروج از برجام تشدید کند و هم اینکه جلوی تظاهرات روز قدس را در کشورهای غربی بگیرد که این بیانگر آن است که اسرائیل تا چه انداره از ابعاد این روز وحشت دارد.
این کارشناس عالی مدیریت استراتژیک افزود: افراطی گری های نتانیاهو امروز فقط خوشایند ترامپ است اما کشورهای دیگر این نوع افراط گری ها را نمی پسندند. حتی کشورهایی که به شدت حامی رژیم صهیونیستی هستند. هر چند این مقامات اروپایی به خاطر نفوذ مالی و رسانه ای صهیونیست ها در کشورهای خود به نوعی مجبور به همراهی با نتانیاهو هستند. به هر حال این نوع دوره گردی ها نمی تواند سرنوشت محتوم اضمحلال رژیم صهیونیستی را منتفی سازد.
گفت وگو از مهدی مخبری
iqna.ir/fa/news/3721589
ره و عنوان کرد: در کشور ما دانشگاههایی برای تحصیل پنج میلیون دانشجو ایجاد شده است اما باید دید دانشجویان و اساتید تا چه میزان به تربیت علمی و آموزش گیری توجه دارند. اگر این افراد نیز به وظایف خود در زمینه علم آموزی به درستی عمل کنند، میتوانند مسیر روشنی را پیش روی مسئولان امر قرار دهند و آنان را برای حمایت از نیازمندان و روشهایی که میتوانند بیشترین اثرگذاری را داشته باشد، مورد مشاوره و راهنمایی قرار دهند.
khabarban.com/19102461
قدیری ابیانه:👈یک اصل قرآنی که شهر را عاری از نیازمندان میکند
محمدحسن قدیری ابیانه، کارشناس مسائل سیاسی در گفت وگو با ایکنا، به موضوع حمایت اجتماعی از نیازمندان اشاره و اظهار کرد: کمک به همنوع در حد مقدورات شخصی و نیازمندی افراد از شاخصه های انسانیت محسوب می شود و در تعالیم اسلامی از قالب های مختلفی همچون کفاره، فطریه و زکات برای مشارکت گیری افراد جامعه در امور خیرخواهانه بهره برده شده است؛ در این میان نیز ابتدا رسیدگی به اقوام و خویشان، همسایگان و ... را مورد توجه قرار داده است تا مشکلات در حلقه های اولیه حل شود و به معضل اجتماعی تبدیل نگردد.
محمدحسن قدیری ابیانه، کارشناس مسائل سیاسی در گفتوگو با ایکنا، به موضوع حمایت اجتماعی از نیازمندان اشاره و اظهار کرد: کمک به همنوع در حد مقدورات شخصی و نیازمندی افراد از شاخصههای انسانیت محسوب میشود و در تعالیم اسلامی از قالبهای مختلفی همچون کفاره، فطریه و زکات و ... برای مشارکت گیری افراد جامعه در امور خیرخواهانه بهره برده شده است؛ در این میان نیز ابتدا رسیدگی به اقوام و خویشان، همسایگان و ... را مورد توجه قرار داده است تا مشکلات در حلقههای اولیه حل شود و به معضل اجتماعی تبدیل نگردد. تأکید اسلام همواره به رسیدگی به خویشاوندان است چرا که اگر هر فردی نسبت به وضعیت اطرافیان خود حساس باشد، نوعی مشکل زدایی از درون ایجاد میشود که از رسوخ و گسترش آسیب جلوگیری میکند.
وی با بیان اینکه در زمینه حمایت از نیازمندان نباید تمام نگاهها معطوف به دولت و حکومت باشد، گفت: البته این سخن چیزی از وظایف دستگاههای حکومتی برای تلاش برای سامان دهی وضعیت زندگی و معاش نیازمندان کم نمیکند ولی با وجود محدود بودن منابع در اختیار دولتها، تصور عموم مردم از درآمدهای کشور چندین برابر میزان واقعی است و همین امر باعث میشود برخی افراد زیر بار مسئولیتهای اجتماعی و شهروندی خود نروند و صرفا دولتها را در این زمینه مسئول بدانند در صورتی که در تعالیم اسلامی برای هر طیفی در زمینه حمایت از نیازمندان وظایف خاصی برشمرده شده است.
وی تولید ثروت را اهم از توزیع ثروت خواند و گفت: اگر نگاهها پیرامون توزیع ثروت باشد، تصور مردم از نقش دولت بسیار بیشتر از واقعیت میشود و نقش شهروندی در این حمایتها نادیده گرفته میشود. حمایت از نیازمندان از مشخصههای دولت اسلامی است اما این امر به مقدورات دولتها نیز باز میگردد چرا که درآمدهای دولتی نیز با میزان وجوهاتی که مردم به بدنه مملکت تزریق میکنند مرتبط است. به عنوان مثال بخشی از این حمایتها میتواند به تحقق شعار حمایت از تولید داخلی مرتبط شود که هم سبب اشتغال زایی میشود و هم درآمدهای داخلی را افزایش میدهد.
وی افزود: اگر در سایر کشورها خدمات اجتماعی برای نیازمندان بیشتر است، باید انصاف داد که درآمدهای دولت نیز بیشتر است به نحوی که ساعت کار مفید در کره جنوبی 9 ساعت و 30 دقیقه و در ایران بسیار پایین تر از این رقم است، همچنین قناعت و پرهیز از اسراف نیز در سایر کشورها پررنگتر از ایران است و ما دارای بدترین الگوهای مصرف هستیم.
قدیری ابیانه با تأکید بر اینکه دریافت کمک از دولت نباید به نحوی باشد که نوعی عادت محسوب و افراد صرفا دست بگیر پیدا کنند، تصریح کرد: این کمکها باید به نحوی باشد که افراد به سمت بی نیاز شدن با کار و تلاش پیش روند. شناسایی و حمایت از نیازمند باید روندی را طی کند که فرد نیازمند پس از سپری کردن دورهای مشخص به توانمندی اقتصادی برسد. در این میان ایجاد اشتغال مهمترین سهم را بر عهده دارد.
✔استفاده از توانمندیهای محلی در مساجد
این کارشناس سیاسی بر ضرورت بهرهمندی از توانمندیهای محلی در مساجد و حسینههای محلی نیز تأکید و تصریح کرد: مساجد میتوانند مکانی برای رفع مشکلات گروهی باشند اگر مردم نسبت به وضعیت یکدیگر حساس باشند.
وی پررنگ برشمردن سهم مردم در حل مشکلات نیازمندان را به واسطه اصل قرآنی «إِنَّ اللَّهَ لا يُغَيِّرُ ما بِقَومٍ حَتّىٰ يُغَيِّروا ما بِأَنفُسِهِم؛(امّا) خداوند سرنوشت هیچ قوم (و ملّتی) را تغییر نمیدهد مگر آنکه آنان خودشان را تغییر دهند» خواند و گفت: مسئولانی که میتوانند حلال مشکلات افراد جامعه و مسلط به مدیریت اسلامی باشند نیز توسط مردم انتخاب میشوند، بنابراین بصیرت عموم افراد جامعه میتواند به صورت غیرمستقیم به روند حمایت از نیازمندان کمک کند، این در حالی است که یک اشتباه در انتخاب مدیران ناکارامد بارها تکرار میشود.
وی حقوقهای نجومی و خبرهای گویای رشوه و رانت خواری مسئولان را سبب ضربه خوردن اعتماد عمومی و سرمایه اجتماعی دانست و گفت: در ایران از شکستها درس عبرت گرفته نمیشود و مردم به برخی مسئولانی که مکررا دچار اشتباه شدهاند اعتماد میکنند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به نقش نخبگان و رسانهها در حمایت اجتماعی از نیازمندان اشا
قدیری ابیانه:👈رمزگشایی از 6 امضا پای بیانیه جی7!
جنگ تجاری آمریکا و اروپا در حالی در نشست اخیر گروه 7 بالا گرفت که بسیاری از کارشناسان و ناظران بینالمللی، تصمیمات و سیاستهای کاخ سفید در ایجاد محدودیت تجاری برای شرکای غربی واشنگتن را آخرین تیر ترکش کاخ سفید برای جبران انبوه مشکلات اقتصادی خود میدانند.
درحالیکه همه سران گروه جی -7 با متن بیانیه مشترک پایانی موافق بودند، «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا پس از اظهارنظر «جاستین ترودو»، نخستوزیر کانادا مبنی بر توهینآمیز بودن تعرفههای تجاری کاخ سفید و بعد از ترک زودهنگام اجلاس توسط ترامپ برای سفر به سنگاپور، طی چند توئیت، متحد کانادایی خود را هدف ناسزا قرار داد، وی را فردی ضعیف و متقلب خواند و بهاینترتیب، 6 امضا پای بیانیه گروه 7 زده شد! ترامپ معتقد است که کانادا تعرفههای گستردهای را بر بخش صنعت و کشاورزی آمریکا اعمال کرده و تعرفههای گمرکی اخیر بر واردات فولاد از کانادا و سایر کشورها در پاسخ به نابرابری تجاری بروکسل علیه واشنگتن وضعشده است.
بنابراین، دعوای تجاری کانادا – آمریکا که این روزها به تیتر یک رسانههای دنیا تبدیلشده، درواقع، مناقشه میان اروپا با آمریکاست و به نظر میرسد تا وقتیکه آمریکا درگیر بحرانهای اقتصادی است، تلاش خواهد کرد که از جیب متحدین اروپایی خود پلی برای عبور از بحرانهایی که بخشی از آنها در ادامه ذکر خواهد شد، بسازد.
یکم: آمریکا از یکسو خود را رهبر جهان میداند و از سوی دیگر، با معضلات اقتصادی بسیاری دستوپنجه نرم میکند، لذا به فکر چاره افتاد تا به اربابی متمول تبدیل شود! آمریکاییها با جدیت برای به دست آوردن بازار سایر کشورها، سازمان تجارت جهانی را ایجاد و قوانین آن را با این هدف وضع کردند که با تکنولوژی برتر خود در کنار کوتاه کردن دیوار تعرفههای گمرکی، بتوانند کالاهای خود را به سایر کشورها صادر کنند و سود سرشاری به دست آوردند اما با واقعیت جدیدی روبهرو شدند و آن اینکه بازار بیش از 300 میلیونی آمریکا برای سایر کشورها بسیار جذاب بود و آنها توانستند بخش قابلتوجهی از این بازار را به دست آورند. این اتفاق، موجب تعطیلی بسیاری از کارخانجات، بیکاری گسترده و بروز فقر در این کشور گردید و بهعنوان نمونه، واردات 37 میلیارد دلاری و صادرات 7.5 میلیارد دلاری، کارنامه بدی را برای صنعت خودروی آمریکا رقم زد.
دوم: تراز تجاری این کشور با بسیاری از کشورها بهشدت منفی است؛ بهگونهای که بیش از 370 میلیارد دلار به نفع چین و به ضرر آمریکاست. تراز تجاری منفی آمریکا با مکزیک نیز حدود 60 میلیارد دلار تخمین زدهشده است. سرمایهداران آمریکایی برای سود بیشتر خود، مردم را به مدد تبلیغات رنگارنگ به مصرفگرایی بیشازحد ترغیب کردند و قیمت ارزانتر محصولات سایر کشورها هم موجب شد که مصرفگرایی به نفع واردکنندگان خارجی تمام شود. بسیاری از تولیدکنندگان آمریکایی به دلیل دستمزدهای پایینتر و نیروی کار ارزانتر در چین و مکزیک، کارخانجات خود را به این کشورها منتقل کردند تا بتوانند به رقابت در حوزه تولید ادامه دهند که این تدبیر صاحبان سرمایه، موجب اسبابکشی بسیاری از کارخانجات آمریکایی به خارج گردید و روزبهروز، بازار کار این کشور وخیمتر شد.
سوم: مطابق با گزارش نهادهای رسمی آمریکا، نیمی از مردم این کشور حتی یک سنت هم پسانداز ندارند. بیش از 40 میلیون نفر زیرخط فقر قرار دارند که وضعیت 18.5 میلیون نفر از آنها وخیم است. بدهی دولت آمریکا به بیش از 21 هزار میلیارد دلار معادل بیش از 420 سال درآمد نفت ایران بالغ شده و سالانه حدود 3 هزار میلیارد دلار بر این بدهی افزوده میشود.
در این شرایط وخیم بود که ترامپ توانست با وعده حل مشکلات و شعار «اول آمریکا» در کاخ سفید مستقر شود. اما این نکته حائز اهمیت است که بدانیم بر اساس واقعیت های غیر قابل انکار، وضعیت اقتصادی آمریکا بهگونهای است که چارهای جز اتخاذ تدابیر اخیر تعرفهای پیش روی خود ندارد.
این تدابیر ضمن اینکه منافعی برای آمریکا به همراه دارد، خساراتی را هم با خود به بار آورده است. از یکسو، اختلاف آمریکا و اروپا بر سر تعرفههای تجاری به کشورهای متحد واشنگتن لطمه زده، بازار اشتغال غرب را با کساد روبهرو کرده و امتیاز انتفاع از بازارهای آمریکا را از آنها گرفته است و از سوی دیگر، رهبری آمریکا بر متحدین اروپایی خود بهشدت زیر سؤال رفته و در بروکسل این گمانه تقویتشده است که واشنگتن آنها را در میانه راه تنها گذاشته و بهجای یک توافق برد – برد، تنها به مصالح مالی و تجاری خود میاندیشد.
آلمانیها گویا بیش از همه از مواضع اخیر ترامپ گزیده شدهاند زیرا «آنگلا مرکل»، صدراعظم آلمان در این خصوص تأکید کرده است «کشورش و اروپا دیگر نباید با نسنجیدگی به آمریکا متکی باشند»
به همین دلیل، اروپا کمتر از گذشته خود را موظف به پیروی از