قدیری ابیانه: ✍️جنگ روانی برای برهم زدن آرامش فکری و تحریک معلمان
✅معلمان قشر وسیعی از جامعه هستند.
مورد احترام جامعه هستند و با حدود ۱۲ میلیون دانش آموز سروکار دارند.
✅قدرت تأثیرگذاری بر روی دانشآموزان و خانوادههایشان را دارند و در برخی موارد الگو و مراد دانشآموزان قرار میگیرند و لذا مورد توجه و طمع سازمانهای جنگ روانی دشمنان هستند و در معرض تبلیغات دروغین بیگانگان و عوامل درونیشان قرار دارند.
■دشمنان تلاش میکنند:
✅توقعاتشان را افزایش دهند.
✅به حرکات اعتراضی ترغیبشان کنند.
✅به تحصن و تظاهرات راغبشان سازند.
معمولاً این سازمانها با تقاضاهای صنفی شروع میکنند و سعی میکنند آنها را به سمت شعارهای سیاسی و براندازانه سوقشان دهند.
■برخی روشهای به کار گرفته شده در این جنگ روانی عبارتند از:
✅مقایسه با حقوق معلمان در کشورهای ثروتمند بدون توجه به درآمد سرانه آن کشورها
✅انتشار مطالب دروغ مثل برابری حقوق معلمان با پزشکان در ترکیه
✅بیشتر بودن حقوق معلمان نسبت به وزرا در دورههایی در آلمان
✅مقایسه با حقوق دستگاههایی در ایران که حقوق بیشتری دارند، مثل شرکت نفت.
ایجاد تصور کاذب از میزان بالای درآمدهای دولت.
✅برنامهریزی و تلاش در جهت نفوذ بین معلمان برای فعالیت به نفع دشمن و دامن زدن به مطالبات و اغتشاشات.
✅تأکید بر لزوم افزایش حقوق معلمان بدون توجه به وضعیت مالی دولت و در آستانه تحریمهای جدید.
■ #ملاحظات: قابل توجه است که میزان بدهی دولت به بیش از ۷۰۰ هزار میلیارد تومان تا اول سال ۹۶ که یعنی به ازای هر خانواده ۴ نفری ۳۵ میلیون تومان بدهی رسیده بود که میبایست تا اکنون به ۴۰ میلیون تومان رسیده باشد.
■همسویی عملی عدهای هر چند معدود از معلمان با آمریکا که تأکید کرده با تحریمهای بیشتر قصد دارد به معیشت مردم و اقتصاد مردم لطمه وارد آورده و از سوی دیگر نارضایتی ها را در ایران دامن بزند و آن را تا براندازی دنبال کند.
■هرچند کسانی که در دام دشمن افتادهاند بسیار کماند و نیروهای وفادار به نظام در بین معلمان بیشمارند اما نباید از توطئه دشمن غافل شد.
■چالش پاره کردن احکام اداری توسط معدودی از معلمان در اعتراض به میزان افزایش حقوق، نمونهای از این ترفندهاست. هرچند به رغم پاره کردن احکام، مبلغ افزایش را دریافت میدارند.
در شرایط موجود که با تحریم های سهمگین مواجهیم، همه اقشار ملت باید دولت را یاری کنند تا دشمن در اهدافش موفق نشود.
■اما خطاب به مسئولین نیز باید گفت که بزرگترین مانع ذهنی قشرهای معترض برای همراهی و مشارکت با دولت در گذراندن دوران دشوار بحران اقتصادی و تحریمها، عدم برخورد قاطع با اختلاسها، حقوقهای نجومی، رانتخواریها و بیتوجهی نسبت به مفاسد و یا درگیربودن برخی مقامات عالیرتبه و بستگانشان در مفاسد مالی، اقتصادی و اداری است که تأثیر سوء آن کمتر از توطئه دشمن نیست، اگر نگوئیم که بیشتر است.
-------
دکتر محمدحسن قدیری ابیانه
سایت:
Ghadiri.ir
شبکههای اجتماعی:
@Ghadiri1404
اینستاگرام:
Instagram.com/ghadiri.ir
ایمیل:
Mh.ghadiri@gmail.com
قدیریابیانه: 👈کمکاری و تنبلی مسئولان در شرایط فعلی غیرقابل توجیه است.
منبع خبر: خبرگزاری رسا: پنجشنبه ۲۸ تیر
تحلیلگر مسائل سیاسی با بیان اینکه همه تلاش مسئولان باید صرف رسیدگی به امور مردم و کشور شود، گفتد: مسئولان باید از تنبلی و کمکاری اجتناب کرده و تلاش کنند تا کشور را از تحریمها و تهدیدات دشمن به سلامت عبور دهند.
محمدحسن قدیری ابیانه تحلیلگر مسائل سیاسی و استراتژیک در گفتوگو با خبرنگار رسا با تاکید بر اینکه مسؤولان باید از تنبلی، اشرافیگری و تکبر اجتناب کنند، گفت: کشور ما در یک جنگ دائمی سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و تبلیغاتی قرار دارد، در ایامی جنگ نظامی هم بود اما امروز با توجه به قدرت نظامی که ایران کسب کرده کسی جرات ورود به این عرصه را ندارد اما در سایر عرصهها این جنگ همچنان ادامه دارد.
وی افزود: جنگ اقتصادی مشکلاتی برای مردم و کشور بوجود میآورد اما برای عبور از این مشکلات و پیچ توطئهها مشارکت مردم و تحمل سختیها بسیار ضروری خواهد بود؛ بنابراین با این شرایط طبیعی است که مسؤولان از مردم بخواهند در زمینههای مختل اقتصادی برخی امور را رعایت کرده و با صرفهجویی و پرهیز از اسراف، مسؤولان را در زمینه حل بحران اقتصادی یاری کنند.
قدیری ابیانه ادامه داد: اما اگر مسؤولان خود اهل اشرافیگری و ثروتاندوزی باشند طبیعتا کلام آنان نه تنها در جامعه اثر مطلوبی نخواهد داشت بلکه اثر معکوس در اذهان عمومی مردم به جای خواهد گذاشت؛ زیرا اگر مردم ببینند خودشان در مشکلات و معضلات هستند اما مسؤولان در رفاه کامل و فراتر از رفاه، رفتاری اشراف گرایانه و ولخرجیهای آنچنانی دارند آن انگیزه لازم برای مشارکت و صبر بر مصائب و مشکلات را از دست میدهند و این ضرری دو چندان برای کشور به همراه خواهد داشت.
تحلیلگر مسائل سیاسی نخستین ضرر اشرافیگری و اسراف مسؤولان را بیتوجهی آنان به بیتالمال بیان کرد و اظهار داشت: دومین زیان این معضل اثر منفی است که در افکار عمومی ایجاد میکند و باعث میشود مشارکت مردم برای حل مشکلات اقتصادی کاهش یابد؛ بنابراین نمیشود جامعه با مشکلات اقتصادی دست و پنجه نرم کند و مردم با بیکاری و تامین معیشت اولیه مشکل داشته باشند اما مسؤولان در ناز و نعمت به تفریح بپردازند.
سفیر اسبق ایران در مکزیک و استرالیا با تاکید بر اینکه مسؤولان نباید اهل کبر و تکبر باشند، ابراز کرد: مسؤولان باید نسبت به مردم متواضع باشند و نباید فراموش کنند که رای خودشان را به صورت مستقیم و غیر مستقیم از همین مردم اخذ کردهاند و نباید فراموش کنند آنچه که از بیت المال در اختیار آنان قرار دارد متعلق به همه مردم کشور است.
وی افزود: همچنین مسؤولان باید بدانند تنها مسؤول کسانی که به آنها رای دادند نیستند بلکه نسبت به کسانی که به آنها رای ندادند نیز مسؤول هستند. از این رو اگر کاندیدی رییس جمهور شد رییس جمهور همه مردم است بنابراین احترام همه مردم را باید نگاه دارد و نسبت به آنها تکبر نداشته باشد.
قدیری ابیانه با بیان اینکه تکبر سبب میشود بین مردم و مسؤولان فاصله ایجاد شود، گفت: تواضع مردم را به مسؤولان و مسؤولان را به مردم نزدیک میکند. این نیز از موارد بسیار مهم است که دولت و دولتمردان باید به آن توجه داشته باشند.
این تحلیلگر مسائل سیاسی با تاکید بر اینکه همه هم و غم مسؤولان باید صرف رسیدگی به امور مردم و کشور شود، عنوان کرد: مسؤولان باید به جد از تنبلی و کم کاری اجتناب کنند و تلاش خود را به کار بگیرند تا کشور را از تحریمها، فشارها و تهدیدات دشمن به سلامت عبور دهند؛ بنابراین با شرایط امروز تنبلی، کم کاری و بی توجهی توسط مسؤولان اصلا قابل قبول نیست ضمن اینکه مسؤولان باید این فرصت چند ساله خدمت را مغتنم بدانند و با خدمت به مردم آخرت خودشان را تضمین کنند.
سفیر اسبق ایران در مکزیک و استرالیا ادامه داد: اگر بر اثر تنبلی و کم کاری مسؤولان کشور دچار مشکل شود و مردم در تامین حداقلهای زندگی خودشان دچار مشکل شوند این مسؤولان باید در دنیا و آخرت پاسخگو باشند لذا تنبلی و کم کاری توسط مسؤولان به هیچ وجه پذیرفته شده نیست. یک مسؤول نمیتواند بگوید من ساعت کارم از فلان ساعت صبح تا فلان ساعت عصر که اگر بخواهد این گونه رفتار کند این رفتار کارمندی است نه رفتار مسؤولی که در ردههای بالای مسؤولیت قرار دارد و باید همه هم و غم خود را اختصاص دهد تا گره از مشکلات مردم باز کند.
وی افزود: اما اجتناب از تنبلی تنها مختص مسؤولان نیست. اقشار مختلف مردم نیز باید از تنبلی و کم کاری دوری کنند، ما نباید تصور کنیم که تنها دولت باید پرکار، متواضع و مردمی باشد و اهل تدبیر و تحلیل باشد، درست است که دولت باید وظایف خودش را به خوبی انجام دهد اما باید به این نکته هم توجه داشته باشیم که دولت با اتکا به درآمدهای نفتی و سایر منابع نمیتواند همه نیازهای کشور را، از جمله نیازهای مردم را برآور
ده کنند، زیرا میزان صادرات نفت ایران به ازای هر یک نفر ایرانی در هر ماه کمتر از یک بشکه است در حالی که تصور مردم از درآمدهای نفتی دهها، صدها و گاهی هزار برابر واقعیت است و این تصور در اذهان عمومی شکل گرفته که حکومت از جمله دولت مسؤول تامین نیازهای مردم است در حالی که در دنیا مردم میدانند آنها باید هزینههای دولت را تامین کنند.
قدیری ابیانه ادامه داد: البته این چیزی از وظایف دولت برای اختصاص بهینه بودجه و هدایت کشور به سمت پیشرفت و توسعه کم نمیکند اما واقعیت این است که نقش بسیار مهمی را خود مردم دارند و هر گونه تنبلی، افراط و عدم رعایت انضباط اجتماعی و اقتصادی و کم کاری مردم به اقتصاد کشور لطمه میزند و اگر این تنبلی فراگیر باشد خسارت وارده با توجه به جمعیت ایران ضریب آن 80 میلیون برابر میشود.
وی با بیان اینکه بخش قابل توجهی از مسؤولان اجرایی گرفتار تفکر اشرافیگری هستند و این امر در میان مردم نیز نفوذ داشته است، گفت: همچنین مشاهده میشود برخی از مسؤولان و مردم کمکار و تنبل بوده و اسراف و اتلاف انرژی نیز توسط برخی مسؤولان و مردم صورت میپذیرد، بنابراین اشرافیگری، تنبلی و اسراف همه به ضرر کشور بوده و پسندیده نیست بنابراین سبک زندگی عمومی مردم نیز باید اصلاح شود.
این تحلیلگر مسائل سیاسی خاطرنشان کرد: امروز مردم از مسؤولان گلایه دارند جدای از اینکه این گلایهها ممکن است به حق و یا ناحق باشد اما یادمان نرود که همین مسؤولان را مردم انتخاب کردند و اگر مشکلی در مسؤولان است این مشکل به خود مردم بر میگردد. پس اگر میخواهیم این مشکل رفع شود باید مردم در نوع رای دادنهای خودشان تجدید نظر کنند.
ghadiri.ir/post/6255
دکتر محمدحسن قدیری ابیانه
سایت:
Ghadiri.ir
شبکههای اجتماعی:
@Ghadiri1404
اینستاگرام:
Instagram.com/ghadiri.ir
ایمیل:
Mh.ghadiri@gmail.com
قدیری ابیانه:✍ زن مشارکتی نگیرید!
توصیه بنده به مردانی که می خواهند ازدواج کنند این است که زن مشارکتی نگیرند، یعنی زنی بگیرند که جذابیت های جنسی شان را به مشارکت عموم نگذارند.
محمد حسن قدیری ابیانه با اشاره مقایسه چهره آرایش کرده و بی آرایش برخی هنرپیشه های ایرانی در یک سایت، در وبلاگش نوشته است: این عکس ها می تواند نشانه خوبی برای کسانی باشد که ملاک زیبا بودن در انتخاب همسرشان برایشان مهم است.
بسیاری از زنان محجبه که ممکن است نسبت به بزک کرده ها زیبا جلوه نکنند، در صورت آرایش می توانند از این زنان پیشی بگیرند با این تفاوت که آنها آرایش و زیبایی و جذابت خود را انحصارا برای همسرشان می خواهند و راضی نمی شوند به صورتی در ملا عام ظاهر شوند که شهوت نامحرمان را برانگیزند.
توصیه بنده به مردانی که می خواهند ازدواج کنند این است که زن مشارکتی نگیرند، یعنی زنی بگیرند که جذابیت های جنسی شان را به مشارکت عموم نگذارند و آن را صرفا برای همسرشان بخواهند و در این زمینه حتما انحصار طلب باشند. پس در لحاظ زیبایی، یادتان نرود همسرتان را صرفا از بین زنان محجبه و مومنه انتخاب کنید.
پیامبر گرامی اسلام (ص) فرموده اند: بهترين زنان شما، زني است که براي شوهرش آرايش و خودنمايي کند، اما خود را از نامحرمان بپوشاند.
این مطلب در سال ۱۳۹۰ نوشته شد و انعکاس زیادی داشت.
-----------
دکتر محمدحسن قدیری ابیانه
سایت:
Ghadiri.ir
شبکههای اجتماعی:
@Ghadiri1404
اینستاگرام:
Instagram.com/ghadiri.ir
ایمیل:
Mh.ghadiri@gmail.com
🌏🌐🌋🌏🌐🌋🌏🌐🌋🌏🌐
✔رمزگشایی از یک خبر ساختگی: چند نفر در بانک مرکزی پشت ماجرا هستند
✍متن کامل نامه منوچهر متکی درباره شایعات اخیر: آقای سیف! در بانک مرکزی چه خبر است؟
در ۴۰ سال اخیر نه یک ریال وام گرفته ام نه یک متر زمین و مسکن
بنام خداوند بخشنده مهربان
جناب آقای دکتر ولیالله سیف
ریاست محترم بانک مرکزی
باسلام و احترام
به دنبال درج خبر کذب «دریافت مبلغ 124 میلیارد تومان» توسط اینجانب از مؤسسه مالی اعتباری ثامن الحجج در روزنامه شرق در تاریخ 26/4/1397، با مدیرمسئول این روزنامه تماس گرفته و خواستار تکذیب خبر مندرج در ارتباط با خود شدم. به ایشان گفتم که این تکذیب نه فقط برای 124 میلیارد که برای 100، 50، 10 و حتی یک میلیارد تومان است. اطلاع یافتم که در منتشر کردن گزارش مذکور بین سردبیر و مدیرمسئول روزنامه شرق اختلاف وجود داشته است. در نهایت آقای مدیرمسئول که شرمنده و متأثر به نظر می رسید به اینجانب گفت که از «بانک مرکزی» به ما گفتهاند این گزارش را منتشر کنید.
متعاقب انتشار این مطلب در روزنامه شرق، در فضای مجازی خبر کذب دیگری به نقل از برخی مقامات بانک مرکزی با سرعت بدین مضمون منتشر شد که به آقای متکی گفته شده این پول ها را برگردانید و ایشان گفته اند که این پول شخصی من است! اینها و برخی موارد دیگر دلایل نگارش این نامه به شماست.
جناب آقای سیف
در بانک مرکزی چه خبر است؟! این مقامات بانک مرکزی که ظاهرا بجای محفوظ داشتن دین خود، صرفا امضایشان محفوظ است در پشت پرده اشاعه این اکاذیب چه اهدافی را دنبال می کنند؟
از جنابعالی می خواهم ظرف روزهای آینده با ردیابی و پیگیری دو اتهام فوق نسبت به شناسایی این مقامات! و مجازات آنان و اعلام به افکار عمومی اقدام فرمایید. بدیهی است حق اینجانب در پیگیری حقوقی و تعقیب قانونی منتشرکنندگان چنین اکاذیبی محفوظ خواهد بود.
جناب آقای سیف
جنابعالی و آحاد مردم عزیز ایران از اینجانب به خاطر مسئولیت هایی که به برکت نظام جمهوی اسلامی برعهده داشتم شناخت اجمالی دارید اما لازم می بینم نکاتی را در این نامه برایتان بنویسم:
اینجانب فرزند پدری هستم که به شهادت همشهریانم، کوهی از طلا و تلی از خاک در نگاه او تفاوتی با هم نداشتند.
اینجانب در تمام چهل سال گذشته علیرغم مسئولیت های وکالت مجلس، سفارت و وزارت حتی یک متر مربع زمین و یا یک متر مربع ملک مسکونی از دولت ها و نهادهای مختلف کشور نگرفتهام.
در سال 1365 وزیر وقت مسکن و شهرسازی مرحوم مهندس کازرونی طی نامه ای رسمی به اینجانب مصوبه هیأت زمین شهری تهران مبنی بر واگذاری قطعه زمینی در خیابان ملاصدرا را ابلاغ نمود که اینجانب طی یادداشتی ضمن تشکر اعلام کردم که نیازی به زمین تخصیص یافته ندارم و این در حالی بود که طی سالهای نمایندگی مردم در دوره اول مجلس شورای اسلامی و در آن زمان در تهران مستأجر بودم و هیچگونه ملکی نداشتم.
جناب آقای سیف
در یک جستجوی ساده توسط همکاران شما در تمامی بانک های دولتی و غیر دولتی کشور آشکار می شود که اینجانب طی چهل سال گذشته حتی یک ریال وام از هیچ بانکی دریافت نکرده ام.
در تمام سالهای خدمت و اشتغال در نظام جمهوری اسلامی از 1358 (اعاده به کار معلمی) تا 1389 (بازنشستگی از وزارت امور خارجه) در هیچ فعالیت اقتصادی شخصی به صورت مستقیم و یا غیر مستقیم مشارکت نداشته ام.
اینجانب و نیز فرزندانم که مدارج تحصیلی عالیه را طی کرده اند از بورس خارج یا داخل کشور استفاده نکردهایم. همسرم با مدرک دکترای داروسازی از دانشگاه تهران فرزند معلم شهیدی است که اساتید و متخصصین بسیاری شاگردان تحصیلی و تربیتی او هستند.
بیان مراتب فوق صرفا بیان افتخار و وابستگی اعتقادی به دولت (نظام) کریمه ای است که نیاکان ما در دعاهایشان آرزو می کردند و علما و خطبا و مبارزین ما حقانیت چنین نظامی را فریاد می زدند.
جناب آقای سیف
آیا فکر نمی کنید برخی از مقامات بانک مرکزی که این روزها امضایشان محفوظ است! بجای پاسخگویی در قبال ناکارآمدی های فاحش خود که موجب بروز چنین وضع آشفته و تأسفباری برای نظام پولی و بانکی کشور شده است، در محافل تیمی خود اقدام به تشکیل اتاق جنگ روانی-تبلیغاتی کرده اند؟ به یاد عبارتی از مرحوم دکتر شریعتی افتادم که می گفت: همه چیز را گفتن برای نگفتن یک چیز!
مطالب گفتنی دیگری هست که بیان آنها را به فرصتی مناسب موکول می کنم.
توفیق جنابعالی را در مأموریت خطیری که به رسم امانت بر عهده شما گذاشته اند از خدای متعال آرزومندم.
خداوندا
ما به اسلام، امام راحل، ولایت و خدمت به ملت شریف و قهرمان ایران وفادار خواهیم ماند.
بنده خدا- منوچهر متکی
هدایت شده از محمد حسن قدیری ابیانه
📅👈برنامه های قدیری ابیانه در مرداد ماه: رودهن، فیروزکوه، مشهد، سبزوار، تهران
📅2مرداد دوشنبه رودهن: ساعت 16 الی 20 در اردوی دانشجویان بسیجی دانشگاه چمران اهواز
📅۷ مرداد یکشنبه: ساعت ۱۵ دفتر نشر رهبری
📅۸ مرداد دوشنبه فیروزکوه اردوگاه بسیج دانشجویی استان
📅9 مرداد سه شنبه مشهد: دو جلسه برای نیروی زمینی سپاه قراگاه ثامن الائمه سپاه
📅10 مرداد چهارشنبه نیشابور و سبزوار:👇
🗓نیشابور: ساعت 7:30 تیپ 21 امام رضا ع
🗓سبزوار: ساعت 11 برای گروه 147 سلمان سپاه
🗓سبزوار: ساعت ۱۴:۳۰ کنفرانس ویدئویی با بسیج استان
📅۱۸ مرداد پنجشنبه تهران: ساعت۱۵ در جمع دانشجویانی در زمینه اقتصاد
✍تغییرات برنامه ها در 👈
ghadiri.ir/page/page-11
—------------—
هدایت شده از محمد حسن قدیری ابیانه
نفت-اختلاس-اغتشاش.pdf
396.8K
"نفت، اختلاس، اغتشاش" نوشته دکتر قدیری ابیانه در 4 صفحه A4
هدایت شده از محمد حسن قدیری ابیانه
نفت-اختلاس-اغتشاش.pdf
396.8K
✍ سه مقاله مهم از دکتر قدیری ابیانه
👉3⃣ ghadiri.ir/post/6257
👈نفت، اختلاس، اغتشاش
ghadiri.ir/post/6237
👈میزان اختلاسها از ادعا تا واقعیت
ghadiri.ir/post/6163
👈هدف نهایی تحریم و آلودهسازی
ghadiri.ir/post/6215
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قدیری ابیانه👈مقایسه تعطیلات در ایران و خارج (قسمت#اول)
✅کشورهایی که دو روز در هفته تعطیلاند، ساعات کار هفتگی را بر ۵ روز تقسیم می کنند، لذا ساعات بیشتری در روز کار میکنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قدیری ابیانه👈مقایسه تعطیلات در ایران و خارج (قسمت#دوم)
✅تعطیل مناسبتی برای استراحت نیست.
✅تعطیلا مناسبتی آمریکا ۷ روز، انگلستان ۸ روز، فرانسه و آلمان ۱۰روز و ایران ۲۷ روز است.
✅بینالتعطیلین هم داریم
چرا روحانی تغییر کرد؟/👈 قدیری ابیانه: مواضع رئیسجمهور خوب و انقلابی بود.
👈ترامپ به اصلاح مواضع روحانی کمک کرد
👈اگر روحانی به مواضع اخیرش اعتقاد دارد از نیروهای اصولگرا در ترمیم کابینه استفاده کند.
👈روحانی متوجه شد اگر یک قدم عقب بنشیند آمریکایی ها چندین قدم جلو می آیند.
تحلیلگر مسائل سیاسی گفت: اگر آقای روحانی به مواضع اخیرش اعتقاد داشته باشد باید از نیروهای اصولگرا در ترمیم و اصلاح کابینه و سایر سطوح مدیریتی استفاده کند.
گروه سیاست نامه نیوز: مدتی است حسن روحانی مواضع ضدآمریکایی صریح و قاطعی را اتخاذ می کند. او هیچ فرصتی را برای تحقیر ترامپ از دست نمی دهد.
محمدحسن قدیری ابیانه نزدیک شدن مواضع روحانی به اصولگرایان را تأیید میکند و میگوید: ظاهر و باطن این تغییر مواضع چقدر با هم منطبق است؟
محمدحسن قدیری ابیانه درباره اتخاذ مواضع جدید حسن روحانی علیه ترامپ به نامهنیوز گفت: از آقای روحانی مواضع خوب و انقلابی را شاهد هستیم، در حقیقت همان مواضعی را اتخاذ کرد که به قول دولتیها دلواپسان اتخاذ کردند. یعنی نمیشود به آمریکای جنایتکار اعتماد کرد و باید مقابل آمریکا ایستاد.
وی افزود: آقای روحانی متوجه شد اگر یک قدم عقب بنشیند آمریکاییها چندین قدم جلو میآیند بنابراین میتوان گفت بیان مواضع آقای روحانی تغییر کرده اما باید منتظر ماند و دید مواضعش هم مثل بیانش تغییر کرده است یا خیر.
وی درباره چرایی نزدیک شدن بیان مواضع روحانی به سمت اصولگرایان اظهار کرد: آقای روحانی بسیار امیدوار بود که اگر با آمریکا به تفاهم برسد تحریمها برداشته و سرمایهگذاران خارجی به ایران وارد میشوند. اما الان به این نتیجه رسید که تمام آن تحلیلها اشتباه بود. غربیها وقتی قراردادهای با ایران را ترک کردند زیانش بیش از این بود که وارد مذاکره و معامله با ایران نشوند چون زمان زیادی برای مذاکره وقت تلف شد و پروژههای ایران معطل ماند.
این تحلیلگر مسائل سیاسی با بیان اینکه ترامپ به اصلاح مواضع روحانی و دیدگاه بخشی از مردم کمک کرد، درباره آینده روابط روحانی با اصلاحطلبان افزود: بسیاری از اصولگرایان و طرفداران پروپا قرص نظام را در دولت یازدهم و دوازدهم از کار برکنار و منزوی کردند. در عوض کسانی مسئولیت گرفتند که با نظام زوایای زیادی داشتند و از فتنهگران یا از ساکتین فتنه بودند و گرایشهای به شدت غرب گرایانه دارند.
وی با بیان اینکه باید منتظر ماند و دید آیا آقای روحانی افراد دخیل در فتنه را از دولت دفع میکند و آیا کسانی که طرد شدند به مسئولیت بر میگردند یا خیر؟، درباره سهم اصولگرایان و اصلاحطلبان از اصلاح و ترمیم کابینه گفت: اگر از نیروهای اصولگرا استفاده کند نشان میدهد که او در عملی کردن شعار وحدت جدی است.
قدیری ابیانه تأکید کرد: اگر آقای روحانی به مواضع اخیرش اعتقاد داشته باشد باید از نیروهای اصولگرا در ترمیم و اصلاح کابینه و سایر سطوح مدیریتی استفاده کند، در واقع اصلاح و ترمیم، فقط نباید در سطح کابینه باشد چون در سطوح مختلف مدیریتی سعی کردند نیروهای وفادار به نظام را منزوی و طرد کنند اما من به شخصه زیاد امیدوار به اعمال چنین رویکردی از سوی آقای روحانی نیستم.
برچسب ها: روحانی ، کابینه ، دلواپسان
namehnews.ir/fa/news/498183
قدیری ابیانه:💶ضرورت استقلال بانک مرکزی از دولت
دولتها میآیند و میروند و چاپ اسکناس در اختیار آنهاست. رئیس بانک مرکزی هم زیر مجموعه ریاست جمهوری و دولت و وزارت اقتصاد و دارایی است و موظف است طبق دستور عمل کند.
دولتها برای حل مشکل امروز خود با دستور چاپ اسکناس بدونپشتوانه مشکل امروز خود را با ایجاد هزینه بیشتر برای مردم و کشور به آینده منتقل میکنند.
چاپ اسکناس بدونپشتوانه یعنی کاهش ارزش پول و هزینه کردن از جیب همه مردم، گویی دست در جیب همه مردم میکنند.
دولت چه حقی دارد که دست در جیب مردم کرده و از اموال آنان بردارند، حال آنکه اگر دولت بخواهد اموال افراد را مصادره کند به حکم قضایی نیاز دارد اما دستبردن در جیب مردم و برداشت از اموال آنان توسط دولت از طریق چاپ اسکناس بدونپشتوانه در دستان بانک مرکزی و در حقیقت در دستان رئیس جمهور و هیات دولت است.
برای رفع این مشکل در کشورهای مختلف، مکانیسمی تعبیه کردهاند که بانک مرکزی مستقل از دولت عمل کند. در ایران هم باید مکانیسمی پیشبینی شود که بانک مرکزی نیز مستقل از دولت عمل نماید.
بهترین راهکار در شرایط ایران این است که مقام معظم رهبری حکم ریاست بانک مرکزی را صادر فرمایند تا رئیس بانک مرکزی بتواند در مقابل فرصتطلبی دولتها و برداشت از جیب مردم با انتشار پول بدونپشتوانه مقاومت و امتناع نماید.
البته شرکت در هیات دولت توسط رئیس بانک مرکزی ضروری است.
هم اینک شاهد تعویض رئیس بانک مرکزی توسط رئیس جمهور هستیم. آیا این تعویض میتواند در حل مشکلات مؤثر باشد؟ میتواند کمکی باشد ولی رئیس جمهور میتواند هر رئیس بانک مرکزی را مجبور به انتشار بدونپشتوانه پول نماید.
تا زمانی که رؤسای جمهور میتوانند به تشخیص و تصمیم خویش دستور چاپ اسکناس و در حقیقت برداشت از اموال مردم دهند، آش همین آش و کاسه همین کاسه هست.
دکتر محمد حسن قدیری ابیانه
goo.gl/cdz17V
-------------
سایت:
Ghadiri.ir
شبکههای اجتماعی:
@Ghadiri1404
اینستاگرام:
Instagram.com/ghadiri.ir
ایمیل:
Mh.ghadiri@gmail.com