خرید کالای هر کشوری منجر به تقویت اشتغال، اقتصاد و ارزش پول کشور تولید کننده کالا منجر میشود. با ترجیح کالای تولید کشورمان نسبت کالاهای خارجی، اشتغال، اقتصاد و پول کشورمان را تقویت کنیم.
نگذاریم بازار ۸۳ میلیون نفری ایران به بازار مصرف کالاهای خارجی تبدیل شود.
ترجیح کالای خارجی به نسبت کالای ایرانی "خودتحریمی" است که برای اقتصاد کشور خطرناکتر از تحریمهای خارجی است.
خودمان توطئه تحریم دشمنان علیه کشورمان را با خودتحریمی کامل نکنیم.
مطالبه گری در چهارچوب امکانات کشور یک حق است ولی مسئولیتپذیری یک وظیفه است.
بخشی از راهحل باشیم و نه بخشی از "صورت مسئله
دانی که خدا چرا تو را داده دو دست
من معتقدم که اندر آن سری هست.
یک دست به کار خویشتن پردازی
با دست دگر ز دیگران گیری دست.
دستگیر دیگران باشیم.
پرهیز از اسراف به مبلغ هزار تومان در هر ماه به ازای هر ایرانی مبلغی حدود هزار میلیارد تومان در سال میشود.
خیلی بیش از این میتوان صرفهجویی کرد.
با واردات هر کالایی چه از مبادی رسمی و چه قاچاق ارز از کشور خارج میشود.
نیاز ایران به ارز خارجی موجب تضعیف ارزش پول ملی میشود.
با نخریدن کالاهای خارجی ارزش پول کشورمان را تقویت کنیم.
میزان صادرات نفت قبل از تحریم روزانه دو میلیون و سیصد هزار بشکه در روز بوده یعنی به ازای هر ایرانی ماهیانه ۸۵ صدم یک بشکه.
در شرایط فعلی روزی دو میلیون بشکه بر اثر تحریم کم شده یعنی به ازای هر ایرانی با دور زدن تحریمها سالیانه یک و سه دهم بشکه صادر میگردد.
میزان صادرات نفت در کشورهای کویت و قطر و امارات، با توجه به جمعیت بومی و حجم صادرات به ازای هر تبعه این کشورها معادل ۶۰ سال صادرات نفت به ازای هر ایرانی در شرایط قبل از تحریم بوده است.
با توجه به تحریم نفتی، یک سال صادرات نفت به ازای هر تبعه این کشورها معادل حدود ۵ قرن صادرات نفت به ازای هر ایرانی در شرایط تحریمی است.
ایران روی دریای نفت و گاز است لیکن قبل از تحریم روزانه ۴ میلیون بشکه تولید میشد یعنی به ازای هر ایرانی ماهیانه یک و نیم بشکه.
از این مقدار تولید فقط ۲۳۰۰۰۰۰ هزار بشکه صادر میشد یعنی به ازای هر ایرانی کمتر از یک بشکه (85 صدم یک بشکه) در شرایط صادر میشد.
تولید نفت تقریبا نصف شده و صادرات نفت روزانه دو میلیون بشکه کمتر شده است.
با اتکای به درآمدهای نفتی نیازهای مردم قابل تأمین نیست و نمیتواند جای تلاش آحاد مردم را بگیرد.
دانی که خدا چرا تو را داده دو دست
من.معتقدم که اندر آن سری هست.
یک دست به کار خویشتن پردازیم
با دست دگر ز دیگران گیری دست.
دستگیر دیگران باشیم.
قدیری ابیانه: 🛢کاهش دو میلیون بشکهای صادرات نفت
🛢ایران روی دریای نفت و گاز است لیکن قبل از تحریم روزانه ۴ میلیون بشکه تولید میشد یعنی به ازای هر ایرانی ماهیانه یک و نیم بشکه.
🛢از این مقدار تولید فقط ۲۳۰۰۰۰۰ هزار بشکه صادر میشد یعنی به ازای هر ایرانی کمتر از یک بشکه (85 صدم یک بشکه) در شرایط صادر میشد.
🛢تولید نفت تقریبا نصف شده و صادرات نفت روزانه دو میلیون بشکه کمتر شده است.
🛢با اتکای به درآمدهای نفتی نیازهای مردم قابل تأمین نیست و نمیتواند جای تلاش آحاد مردم را بگیرد.
قدیری ابیانه:🛢مقایسه صادرات نفت ایران با کویت، قطر و امارات
🛢میزان صادرات نفت در کشورهای کویت و قطر و امارات، با توجه به جمعیت بومی و حجم صادرات به ازای هر تبعه این کشورها معادل ۶۰ سال صادرات نفت به ازای هر ایرانی در شرایط قبل از تحریم بوده است.
🛢با توجه به تحریم نفتی، یک سال صادرات نفت به ازای هر تبعه این کشورها معادل حدود ۵ قرن صادرات نفت به ازای هر ایرانی در شرایط تحریمی است.
قدیری ابیانه: 🛢میزان صادرات نفت به ازای هر ایرانی
🛢میزان صادرات نفت قبل از تحریم روزانه دو میلیون و سیصد هزار بشکه در روز بوده یعنی به ازای هر ایرانی ماهیانه ۸۵ صدم یک بشکه.
🛢در شرایط فعلی روزی دو میلیون بشکه بر اثر تحریم کم شده یعنی به ازای هر ایرانی با دور زدن تحریمها سالیانه یک و سه دهم بشکه صادر میگردد.
پیشبینی قدیری ابیانه:⚛️ اقدام بعدی دبیرکل سازمان بینالمللی انرژی هستهای
⚛️دبیرکل سازمان بینالمللی انرژی هستهای نفوذی و تحت تأثیر اراده کشورهای غربی بوده و مهره آمریکایی برای تکمیل پازل فشار بر جمهوری اسلامی ایران است
⚛️پیشبینی بنده این است که در گزارش بعدی آژانس با موضوع ایران که قرار است چند روز دیگر منتشر شود، رویکرد منفی در قبال کشورمان ادامه داشته و تهران به همکاری نکردن با این نهاد متهم میشود و بر عدم رعایت تمامی تعهدات برجامی که خود ما آن را به تلافی عدم عمل غرب به تعهداتش اعلام کردهایم تأکید خواهد کرد تا به این طریق واشنگتن بهانهای دیگر برای تکمیل فشار بر ایران برای تمدید تحریمهای ایران آنهم در آستانه انتخابات آمریکا و در ادامه مانورهای انتخاباتی ترامپ و تلاش آن کشور پیدا کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تغییر نسبت جمعیت پیروان اسلام نسبت به ۶ دین برتر جهان از سال ۱۹۴۵ تا به امروز
✅ ببینید از بعد از جنگ دوم جهانی چگونه پارامتر مهم قدرت در حال جابجایی است.
✅ خودتان به راحتی می توانید آینده را پیش بینی کنید.....
@kharej2025
قدیری ابیانه: 👈حکومت های عربی بدون حمایت استکبار نمیتوانند روی پای خود بایستند
📆تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۳۹۹
محمد حسن قدیری ابیانه کارشناس عالی امور استراتژیک در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در خراسان رضوی؛ اظهار کرد: کشورهای عربی بدون حمایت استکبار بخصوص آمریکا نمیتوانند روی پای خود بایستند، لذا تکیه به خارج دارند بن زاید در راس امور امارات قرار دارد و دارای ثروت فراوان و عظیم است، اما باز هم برای حفظ قدرتش تکیه اش به خارج است.
وی گفت: آمریکا حامی رژیم صهیونیستی است و این رژیم سیاست خاورمیانهای آمریکا را تعیین میکند، و از این رو بن زاید به این نتیجه رسیده برای حفظ قدرت باید حمایت رژیم صهیونیستی را داشته باشد.
این کارشناس استراتژیک افزود: این توافق امتیازات زیادی برای رژیم صهیونیستی دارد و آنها حاضر بودند برای علنی کردن این روابط که از قبل هم وجود داشته در حوزه تجارت، اقتصاد امتیازاتی بدهند ولی طبق اخبار شنیده شده این اسراییل است که از امارات امتیازات زیادی دریافت کرده و کنترل خیلی از مسائل امارات را بدست گرفته است.
وی اشاره کرد: طبق قرائن این ارتباط به خواست بن سلمان بوده تا به هدفش که جانشینی است دست یابد هر چند بن سلمان نیز با اسرائیل روابط پنهان دارد، ولی علنی نیست منتظر است تا کشورهای دیگر این ارتباط را علنی کنند و بحرین حتما این کار را انجام خواهد داد.
وی افزود: حتی سودان با رژیم صهیونیستی ارتباط دارد حاکم سودان به اسرائیل سفر داشته است، اما به آن رسمیت نداده، چون ارتش سودان ضد صهیونیست است و اگر مخالفت صورت بگیرد ترس کودتا علیه خودش وجود دارد، از طرفی آمریکا و اسرائیل دارند کشورها را به سمت ارتباط علنی و رسمی با این رژیم هدایت میکنند، اما این امتیازها بیشتر برای در راس قدرت ماندن خودشان است تا کشورشان و به خاطر آن، قدرت؛ حیثیت، منافع، استقلال کشورشان را قربانی رژیم صهیونیستی میکنند.
قدیری ابیانه گفت: با نزدیکتر شدن انتخابات در آمریکا و نداشتن دستاورد طی این سالها توسط ترامپ، آمریکا در سیاست خارجی وارد مرحله رویارویی با کشورهای مختلف از جمله تحریم چین، روسیه، اروپا، ناتو... شده است. وضعیت ترامپ به قدری وخیم است که برخی جمهوری خواهان سرشناس نیز اعلام کرده اند که به او رای نخواهند داد بلکه به رقیب دموکراتش رای خواهند داد و این بی سابقه است.
وی افزود: آمریکا از آل سعود به عنوان گاو شیرده یاد میکند و این دستاورد رابطه امارات با اسرائیل میتواند به عنوان موفقیت ترامپ در انتخابات پیش رو محسوب شود زیرا که نفوذ پرقدرت صهیونیستها در رسانههای گروهی را به سمت خود جلب میکند تا از او در انتخابات حمایت کنند. از طرفی این رقابت در اسرائیل بین نتانیاهو و رقیبش وجود دارد و او میتواند به مردمش بگوید توانسته رابطه علنی با امارات برقرار کند، و این کار باعث این میشود تا کشورهای دیگر نیز روابطشان را علنی کنند.
وی ادامه داد: با همه این وادادگیهای امارات، اسرائیل مخالف دادن هواپیمای اف ۳۵ به امارات شده و علنا این موضوع را اعلام کرده و این در حالی است که آمریکا برای سرپا نگه داشتن صنایع نظامی وبه فروش سلاح نیازمند است، پمپو گفته است قصد دارد هواپیما به امارات بفروشد، اما با حفظ برتری رژیم صهیونیستی در منطقه.
سفیر سابق ایران در مکزیک اشاره کرد: رژیم صهیونیستی رو به اضمحلال است و تا ۲۰ سال آینده وجود نخواهد داشت منتهی این رژیم تلاش دارد به هر نحو که شده سرنوشت محتوم خود را به عقب بیندازد. حکام منطقه هم از جانب.ملتهای خود احساس امنیت نمیکنند و رژیم خودشان را پایدار نمیبینند؛ معتقد هستند امور به شکلی به سمت قیامهای مردمی جهت کسب مشارکت در حکومت حرکت میکند.
وی در پایان تصریح کرد: در عربستان بن سلمان شروع به حذف مخالفان کرده که این حذفها به نفع او و حکومتش نیست. حکومت آل سعود ناپایدار است و این توافقات در نهایت به ضرر این کشورها و مردمشان تمام خواهد شد هر چند افرادی، چون بن زاید و بن سلمان برای منافع شخصی تن به دادن امتیازات بزرگ به دشمنان جهان اسلام خواهند داد.
basijnews.ir/fa/news/9271271
قدیری ابیانه:👈 بی تدبیری مخابرات روی موج کرونا
گلایه از عملکرد مخابرات بهویژه در مورد خطوط ثابت نه تنها دغدغه مردم است که پای برخی چهرهها را نیز به این چالش کشانده است. تا آن جا که محمدحسن قدیری ابیانه (دیپلمات ارشد)
صراحتا میگوید: «مدتی هست که قبض کاغذی برای تلفن صادر نمیشود، به همین دلیل خیلیها یادشان میرود صورتحساب را تلفنی بگیرند و بپردازند. وقتی متوجه میشوند که تلفن یکطرفه میشود.»
وی در ادامه میگوید: «اما دیگر مثل سابق نمیشود بعد از یکطرفه شدن پرداخت غیرحضوری داشته باشند؛ یعنی باید اول به مرکز مخابرات مربوطه مراجعه حضوری کنند، بعد به امور مشترکین که به احتمال زیاد در ساختمان دیگری هست، مراجعه کنند، قبض بگیرند، پول پرداخت کنند تا خط برقرار شود.»
قدیری ابیانه در تکمیل صحبتهایش میگوید: «جالب هست که وقتی برای پرداخت حضوری رفته بودم، تا زمان حضور من ۳۴۰ مراجعه انجام شده بود! پیدا کنید علت اجبار مردم به پرداخت حضوری در این شرایط کرونایی را؟ آیا مخابرات قصد دارد بیماران بیشتری به وزارت بهداشت و درمان روانه کند؟ یا قصد دارد بیکفایتی دولت را بیش از این ثابت کند.»
کیهان: ۱۲ شهریور ۹۹