قدیری ابیانه:🛢📣 *صادرات یک سال نفت یک تبعه امارات متحده عربی معادل ۴۲ سال صادرات نفت یک ایرانی در شرایط قبل از تحریم است.*
🛢👤 *میزان صادرات نفت یک تبعه امارات در یک سال به نسبت هر ایرانی در بودجه مصوب ۱۴۰۰ ایران معادل ۹۵ سال صادرات نفت یک ایرانی*
✅👈 *تصور مردم از درآمد به ازای هر ایرانی از صادرات نفت صدها و گاه هزاران برابر واقعیت است.*
✅ *بسیاری از افراد بدون توجه به این واقعیات مرتباً رفاهیات کشورهای نفتخیز عربی حوزه خلیج فارس را با رفاهیات و خدمات در ایران مقایسه میکنند.*
👥جمعیت بومی امارات یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر
🛢میزان صادرات امارات ۲ میلیون بشکه در روز
👥جمعیت ایران ۸۴ میلیون
🛢صادرات نفت ایران قبل از تحریم ۲۳۰۰۰۰۰ بشکه در روز
🛢 صادرات نفت ایران مطابق با قانون بودجه سال ۱۴۰۰ روزانه یک میلیون بشکه
📣 *لطفا به دیگران هم ارسال فرمایید.*
✍️ *محمد حسن قدیری ابیانه*
💻 ghadiri.ir
📱ایتا، سروش، بله، تلگرام:
📱 @ghadiri1404
📱ایتا، تلگرام:
📱 @Gozideha1404
📲 chat.whatsapp.com/Dr2NfoYmg9yLRN2RqGPBLf
🖼 instagram.com/ghadiri.ir/igshid83bhjwd5y8pn
📺 Aparat.com/dr.ghadiri
📧 mh.ghadiri@gmail.com
📝 @GhadiriAbyaneh
قدیری ابیانه: 🛢👤 *میزان صادرات نفت خام یک تبعه قطری در یک سال به نسبت هر ایرانی در بودجه مصوب ۱۴۰۰ ایران معادل بیش از ۳ قرن (۳۰۸سال) صادرات نفت خام یک ایرانی است.*
🛢👤 *صادرات یک سال نفت خام یک تبعه قطر معادل ۱۳۵ سال صادرات نفت خام یک ایرانی در شرایط قبل از تحریم است.*
✅👈 *تصور مردم از درآمد به ازای هر ایرانی از صادرات نفت صدها و گاه هزاران برابر واقعیت است.*
✅ *بسیاری از افراد بدون توجه به این واقعیات مرتباً رفاهیات کشورهای نفتخیز عربی حوزه خلیج فارس را با رفاهیات و خدمات در ایران مقایسه میکنند.*
👥جمعیت بومی قطر کمتر از ۴۰۰ هزار نفر
🛢میزان صادرات قطر ۱۴۸۰۰۰۰بشکه در روز
👥جمعیت ایران ۸۴ میلیون نفر
🛢صادرات نفت خام ایران قبل از تحریم ۲۳۰۰۰۰۰ بشکه در روز
🛢 صادرات نفت خام ایران مطابق با قانون بودجه سال ۱۴۰۰ روزانه یک میلیون بشکه
📣 *لطفا به دیگران هم ارسال فرمایید.*
✍️ *محمد حسن قدیری ابیانه*
💻 ghadiri.ir
📱ایتا، سروش، بله، تلگرام:
📱 @ghadiri1404
📱ایتا، تلگرام:
📱 @Gozideha1404
📲 chat.whatsapp.com/Dr2NfoYmg9yLRN2RqGPBLf
🖼 instagram.com/ghadiri.ir/igshid83bhjwd5y8pn
📺 Aparat.com/dr.ghadiri
📧 mh.ghadiri@gmail.com
📝 @GhadiriAbyaneh
قدیری ابیانه:🏅 *اهدای جوایز به مدال آوران باید ساماندهی شود*
این روزها در مورد خانم کیمیا علیزاده که تو المپیک قبلی بعد مدال گرفتنش همه بهش تبریک گفتند
🏅پس از بازگشت کیمیا علیزاده به شهر محل زندگیاش کرج، جشن باشکوهی برای وی گرفته شد و ربیعی وزیر وقت کار و تعاون سخنران ویژه این جشن شد.
🏅وی در همان برنامه شمش طلا به کیمیا علیزاده هدیه داد.
🏅وزارت ورزش و جوانان ۳۰۰ سکه طلا به وی اهدا کرد.
🏅استانداری البرز هم یک دستگاه آپارتمان به کیمیا علیزاده تقدیم کرد.
🏅یک دستگاه خودرو پژوپارس و ۱۰۰ میلیون تومان وجه نقد هم به وی دادند.
🔴متاسفانه کیمیا علیزاده اسیر دست عده ای شیاد شد که به خاطر اهداف سیاسی شان علیزاده را فریب داده و از کشور خارج کردند.
🏅حالا از همه مباحث که بگذریم مگر مسئولان حق دارند از بیت
المال ببخشند.
🏅استانداری البرز چرا یک آپارتمان به او هدیه داد؟
🏅چرا یک دستگاه پژو و نیز ۱۰۰.میلیون تومان بعلاوه یک شمش طلا و ۳۰۰ سکه طلا هدیه دادند؟
🏅در زمان پیروزی تیم فوتبال ایران بر استرالیا نیز که یک موج شادی عظیم در بین مردم و مسئولان شکل گرفت، موج بخشش از بیتالمال به اعضای تیم در کل کشور ایجاد شد.
🏅رقابتی بین مسئولان دستگاهها شکل گرفت تا هر کدام مقداری از بیتالمال را ببخشند.
🏅این روال باید متوقف شود.
فقط وزارت ورزش و رئیس جمهور میتوانند مشخص سازند که چه جایزهای برای برندگان جوایز جهانی در نظر بگیرند و نه هر کسی که دستش به بیتالمال میرسد.
✍️ *محمد حسن قدیری ابیانه*
💻 ghadiri.ir
📱ایتا، سروش، بله، تلگرام:
📱 @ghadiri1404
📱ایتا، تلگرام:
📱 @Gozideha1404
🖼 instagram.com/ghadiri.ir/igshid83bhjwd5y8pn
📲 chat.whatsapp.com/LKcx366QjwE9ozFjObHScb
📺 Aparat.com/dr.ghadiri
📧 mh.ghadiri@gmail.com
📝 @GhadiriAbyaneh
🏅🏅
فورواردی👈 🔥 *واکاوی بیانیه ضدانقلابیونی که خواستار تظاهرات براندازانه از نقطهای از شهر به نقطه دیگری شدهاند.*
این تظاهرات را برای بعد از استقرار آیت الله رییسی اعلام کرده اند.
فرصت خوبی است برای شناسایی و سرکوب ضد انقلابیون برانداز و احمق.
مثل حمله منافقین بعد از پذیرش قطعنامه ۵۹۸ که قرار بود ظرف سه روز به تهران برسند ولی در مرصاد منجر به قتل عام منتافقین شد و چنان ضربهی سنگینی بابت این حماقت خوردند که کمر منافقین را شکست.
حالا حماقتی دیگر از سوی معاندین که در این ۴۲ سال تکرار شده است و مثل هر بار یک عده از نیروهایشان را با وعده سرنگونی نظام به میدان فرستاده و دچار تلفات کردهاند.
و اما بعد.
در سال ۶۷ تعداد زیادی از منافقینی که دستگیر شده بودند و بر موضع ضدیت با نظام و مردم باقی مانده بودند اعدام شدند. این روش خوبی نیست. وقتی کسی با دشمنی که به کشور تجاوز کرده و خواستار تجزیه کشور هست همکاری می کند باید به فوریت محاکمه و اعدام شود. نگهداری آنها اشتباه است. حتی کشورهایی که اعدام ندارند در مورد همکاری با دشمن در زمان مورد تجاوز قرار گرفتن کشور اعدام می کنند.
شهید صیاد شیرازی توسط کسانی ترور شد که با رأفت اسلامی آزاد شده و خود را تواب جلوه داده بودند.
اینک نیز گروههایی که از سوی دشمنان استخدام شده و حقوق بگیر آنها هستند و مأموریت به آشوب کشاندن کشور و تحریک مردمی که دچار مشکلات شدهاند را برعهده دارند باید شناسایی و دستگیر و بابت جاسوسی و مزدوریشان به حکم اعدام محکوم شوند.
توجه شود که منطور کسانی نیستند که تحریک شده و بدون مزدوری و ماموریت، اغتشاش می کنند. البته شامل کسانی که اسلحه بدست گرفته و به روی مردم و مأموران شلیک می کنند میشود.
به هر حال این نوع اعلام تظاهرات و اغتشاشات برنامهریزی شده از سوی دشمن فرصت مناسبی برای تارومار کردن عوامل دشمن است.
و اما در شرایط موجود کشور که مردم بر اثر بیتدبیری و خیانت دولتمردانی دچار مشکلات عدیده اقتصادی شدهاند و اغتشاشات اوضاع را بدتر میکند نباید فریب خورده و دم از رأفت اسلامی زد و باید قاطعیت عدالت را در دستور کار قرار داده و مزدوران دشمن را مثل عملیات مرصاد تارومار نمود.
یادمان باشد که این.نوع اقدامات دشمن بیش از اینکه تهدید باشد برای نظام یک فرصت است. فرصت ضربات سنگین بر پیکره ضدانقلابیون مزدور.
قدیری ابیانه:📣 *جریانهای رسانهای غیروابسته عملا به چالشی برای دولت آمریکا تبدیل شدهاند*
📆 ۰۵ مرداد ۱۴۰۰
اقدام اخیر دولت آمریکا در مسدود سازی دامنه دات کامِ جریانهای رسانهای محور مقاومت مخصوصا شبکه پرس تی وی، به وضوح نشان داد که آنها به مرحله تاثیرگذاری رسیدهاند و در عرصه معادلات رسانهای، نقش تعیین کنندهای را بازی میکنند.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، وزارت دادگستری آمریکا اخیرا در اقدامی، دامنه وب سایت های 36 رسانه خبریِ ایران (از جمله پرس تی وی) و وابسته به محور مقاومت را مسدود کرده است. واشنگتن دلیل اصلی این اقدام خود را که در تناقض آشکار با ادعاهای دور و دراز آن مبنی بر حمایتِ بی چون و چرا از اصول آزادی بیان و رسانه هاست، «نقض تحریم های آمریکا» عنوان کرده است. امری که البته به عقیده بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران نظیر ریچارد مدهرست، به هیچ عنوان حقیقت ندارد و آمریکا صرفا این اقدام را با هدف بارزه با آن دسته از رسانه هایی در منطقه خاورمیانه عملیاتی کرده که نقطه اصلی تاکید خود را بر مبارزه با استعمار و امپریالیسم قرار دادهاند. رسانه هایی که عملا با افشاگری از رویه های غلط ایالات متحده آمریکا در عرصه بینالمللی، عملا منافع و دستورکارهای خارجی دولت آمریکا را که بدون توجه به منافع مردم منطقه اتخاذ می شوند، با چالش رو به رو می کنند.
در این راستا، محمد حسن قدیری ابیانه، کارشناس مسائل بینالملل و سفیر اسبق ایران در استرالیا و مکزیک، در گفتگو با خبرگزاری تسنیم، به بررسی دلایل، محرک ها و همچنین پیامدهای اقدام اخیر دولت آمریکا در مسدودسازی دامنه وب سایت های خبری ایران و محور مقاومت پرداخته است.
✅ *تسنیم: به نظر شما دلیل و محرک اصلی اقدام اخیر دولت آمریکا در مسدود کردن دامنه دات کامِ شماری از جریانهای رسانهای وابسته به محور مقاومت از جمله شبکه خبری پرس تی وی چه بود؟*
قدیری ابیانه: اقدام اخیر دولت آمریکا در عینِ غیرقانونی بودن نشان داد که جریان های رسانهای محور مقاومت مخصوصا شبکه پرس تی وی، به مرحله تاثیرگذاری رسیدهاند و در عرصه معادلات رسانهای، نقش تعیین کنندهای را بازی میکنند. تاثیرگذاری این جریان های رسانهای نیز تا حد زیاد ناشی از این مسئله است که حتی در خودِ کشورهای غربی نیز بسیاری از افکار عمومی و نخبگان رسانهای به این نتیجه رسیدهاند که جریان های سیاسی و رسانهای غربی، قادر به اقناع مخاطبان خود نیستند و به دنبال صداهای جدید می گردند. در این شرایط، اطلاع رسانی درستِ جریان های رسانهای جدید در دنیا نظیر شبکه پرس تی وی و دیگر رسانه های خبری غیروابسته غربی، عملا به چالشی برای دولت های غربی و به ویژه دولت آمریکا تبدیل شده است و برخورد اخیر آن ها با این جریانهای رسانهای و حذف دامنه دات کام جریان های رسانهای وابسته به محور مقاومت هم، نمودی عینی از تناقضی است که دورویی دولت آمریکا را در برخورد با صداهای مخالف نشان می دهد. آن ها مدام دَم از دموکراسی و ضرورت شنیدن صدای مخالفان می زنند اما در عمل، جریان های رسانهای را که بخواهند حق و حقیقت را بگویند، به شدیدترین وجه ممکن سرکوب کرده و سعی می کنند که آن ها را بایکوت کنند. امری که تاثیری مخرب و فاجعه بار بر قدرت نرم آمریکا در عرصه بینالمللی داشته و دارد.
✅ *تسنیم: همانطور که مستحضرید در جریان مذاکرات هستهای وین، شبکه خبری پرس تی وی به نقل از منابع آگاه، اقدام به اطلاع رسانی در مورد ماهیت مذاکرات مذکور می کرد. در این رابطه حتی برخی منابع در داخل کشورمان عنوان می کردند که این مسئله می تواند منجر به بی اعتمادی طرف های غربی در جریان مذاکرات، به کشورمان شود. شما این گزاره را چگونه ارزیابی می کنید؟*
قدیری ابیانه: شبکه پرس تی وی در مورد مذاکرات هستهای وین در مورد چیزهایی اطلاع رسانی کرده که به نحو مشابه و به طرق مختلف، جریان های سیاسی و رسانهای غربی نیز به آن ها اشاره کردهاند. از این رو، این شبکه، به ماموریت اصلی خود که همان اطلاع رسانی صحیح و شفاف سازی در مورد مذاکرات هستهای وین بوده عمل کرده و از این بابت نه تنها نباید با آن برخورد شود، بلکه باید از این شبکه خبری تقدیر نیز کرد. من این رویکرد پرس تی وی را کاملا در راستای منافع ملی کشورمان می بینم. به هرحال نباید فراموش کرد که دیپلماسی رسانهای یکی از ارکان اصلی دیپلماسی و سیاست خارجی رسمی کشور است و باید حتما به آن توجه کرد. بدون تردید حذف آن از دیپلماسی کشور در مسائل مهمی نظیر مذاکرات هستهای با قدرت های جهانی، خطایی بزرگ برای ایران خواهد بود. ما به طور خاص در مورد کشوهای غربی و رویکرد آن ها به مذاکرات هستهای با کشورمان به کرات شاهد بودهایم که آن ها اغلب با دست خالی در مذاکرات حاضر می شوند و تکیه زیادی به جریان ها و ابزارهای رسانهای خود دارند و حقایق واضح را نیز وارونه نشان می دهند و سعی م
ی کنند خود را از موضع بدهکار خارج و ژست طلبکاران را بگیرند. در این راستا بارها شاهد بودهایم که رسانه هایی نظیر رویترز، بلومبرگ و بسیاری از رسانههای مطرح غربی، در این پازل بازی کردهاند و سعی داشتهاند به طرق مختلف ایران را تحت فشارِ خواست های نامتعارف و غیرمنطقی خود قرار دهند. در این راستا، بعید نیست که اقدام اخیر دولت آمریکا علیه پرس تی وی و دیگر رسانه های جریان مقاومت، نیم نگاهی به نقشِ آگاهی بخش این شبکه و جریان های رسانهای نیز داشته و به نوعی به دنبال نوعی تسویه حساب با آن ها بوده باشد. از این منظر، شفاف سازی این جریان های رسانهای در مورد مذاکرات وین و دیگر مسائل مهم منطقهای و بینالمللی، عصبانیت دولت آمریکا را به دنبال داشته و به اصطلاح، مُشت آن ها و اهداف پلیدشان را برای افکار عمومی باز کرده و همین مسئله واشنگتن را وادار کرده تا به برخورد قهری علیه این جریان های رسانهای روی بیاورد.
✅ *تسنیم: در منطقه نیز شاهد تحولاتی هستیم. در شرایط فعلی، نیروهای آمریکایی در حال خروج از افغانستان هستند و دولت بایدن نیز برنامه دارد تا میزان حضور نظامی آمریکا در خاورمیانه را تا جای ممکن کاهش دهد. آیا هدف قراردادن جریان های رسانه ای محور مقاومت و همزمان شدن آن با این مسئله، می تواند گویای یک واقعیتِ معنا دار باشد؟*
قدیری ابیانه: بدون تردید محور مقاومت در منطقه در حال رشد است. اگر قرار باشد از اقدام اخیر آمریکا علیه جریان های رسانهای محور مقاومت تعجب کنیم، این تعجب باید معطوف به این مسئله باشد که چرا تاکنون این اقدام را علیه آن ها انجام ندادهاند. جریان های رسانهای غربی و مخصوصا آمریکایی سال هاست که حقایقِ منطقه خاورمیانه را آنگونه که مطلوبِ خودشان است، پوشش می دهند و در این مسیر از هیچ دروغ و تحریفی فروگذار نمی کنند. بدون تردید بلند شدنِ صدای جریان های رسانهای محور مقاومت مخصوصا شبکه پرس تی وی در عرصه بینالمللی، چالشی اساسی را برای آمریکا ایجاد کرده و در آینده نیز این چالش ابعاد وسیع تری را به خود خواهد گرفت. آمریکایی ها و به طور کلی غربی ها مایلاند آن روایت و گفتمانی در منطقه خاورمیانه از پدیده ها و تحولات این منطقه جا بیفتد که به موثرترین وجه در راستای اهداف و منافع آن ها باشد. چالش جریان های رسانهای نظیر پرس تی وی علیه آن ها در این شرایط، حقیقتا پر هزینه و خسارت بار است و با توجه به اینکه آن ها به طور منطقی نمی توانند با این چالش برخورد کنند، راهی جز برخورد قهری ندارند. امری که نمود آن را در مسدودسازی دامنه دات کام شبکه پرس تی وی و دیگر جریان های رسانه ای محور مقاومت در مدت اخیر مشاهده کردیم. از این رو می توان اینگونه نیز استدلال کرد که کاهش حضور و تاثیرگذاری آمریکا در منطقه و در جبهه مقابل، حضور پررنگِ محور مقاومت و جریان های رسانه ای وابسته به آن در عرصه معادلات منطقه خاورمیانه، عملا واشنگتن را آشفته کرده و این کشور را بر آن داشته تا به برخورد قهری با این جریان های روشنگر روی بیاورد.
tn.ai/2544690
قدیری ابیانه بیان کرد:3️⃣ *سه اقدام دولت سیزدهم برای فعالسازی دیپلماسی اقتصادی*
سفیر پیشین کشورمان در مکزیک با بیان اینکه اولویت اصلی سیاست خارجی در دولت سیزدهم فعالسازی دیپلماسی اقتصادی است، گفت: در این راستا باید سه اتفاق در وزارت امور خارجه بیفتد؛ ساختار وزارت امور خارجه اصلاح شود، نیروهای وزارت امور خارجه آموزشهای لازم را در زمینه مسائل اقتصادی ببینند و سوم اینکه در تعیین مسئولان اقتصادی در دستگاه دیپلماسی و سفارتخانهها نباید محدود به کارکنان این وزارتخانه شد و بهترین افراد اقتصادی در سطح کشور را باید انتخاب کرد و به مأموریت فرستاد.
محمدحسن قدیری ابیانه، کارشناس عالی مدیریت استراتژیک و سفیر اسبق ایران در استرالیا و مکزیک، در گفتوگو با ایکنا درباره رویکردهای سیاست خارجی دولت سیزدهم گفت: در وضعیت فعلی که کشور در جنگ اقتصادی قرار دارد به طور طبیعی اولویت اول و اصلی نظام و مطالبه مردم، مباحث اقتصادی است و در عرصه سیاست خارجی نیز فعال کردن دیپلماسی اقتصادی و جهت دهی اقتصادی به سیاست خارجی اولویت اصلی دولت سیزدهم است و سیاست خارجی در سطح کلان و دستگاه دیپلماسی و سفارتخانهها باید کمککننده به حوزه اقتصادی کشور باشند و در جهت تقویت صادرات و جذب سرمایههای مفید و مولد برای کشور عمل کنند.
وی افزود: برای اینکه وزارت امور خارجه بتواند در این راستا عمل کند باید جهتگیری عمده سیاست خارجی حول محور اقتصاد باشد و لازم است سه اتفاق در این باره بیفتد؛ ساختار وزارت امور خارجه اصلاح شود، نیروهای وزارت امور خارجه آموزشهای لازم را در زمینه مسائل اقتصادی ببینند و سوم اینکه در تعیین مسئولان اقتصادی در وزارت امور خارجه و سفارتخانهها نباید خود را محدود به کارکنان دستگاه دیپلماسی کرد و در سطح کشور بهترین کسانی که میتوانند این مسئولیتها را بپذیرند، انتخاب کنیم تا دیپلماسی اقتصادی به معنای واقعی فعال شود و آثار ملموس آن در داخل مشاهده شود.
قدیری ابیانه اظهار کرد: برای پیگیری این هدف باید موقعیتها و ظرفیتهای موجود در همه نقاط جهان را به خوبی شناخت. واقعیت این است که جهان از حالت تکقطبی به چندقطبی در حال حرکت است و اقتصاد جهانی از غرب به شرق در حال انتقال است. در بین قطبهای جدید قدرت در حال شکلگیری، قطب جهان اسلام، در حال حرکت رو به رشد است و استراتژیستهای دوست و دشمن اذعان دارند که انقلاب اسلامی ایران رهبر طبیعی این قطب قدرت جدید است. در این مسیر روابطی خارجی ما باید به سمت کشورهای شرقی سوق پیدا کند اما این سوق پیدا کردن به معنای زیر سلطه شرق رفتن نیست بلکه در راستای منافع، مصالح و امنیت ملی باید روابط کشور را با کشورهای شرقی توسعه داد چون آینده اقتصاد آینده جهان در شرق است.
✅ *خنثی کردن عملی تحریمها با توسعه رابطه با شرق*
سفیر اسبق کشورمان در مکزیک با بیان اینکه این مسئله به معنای قطع رابطه با غرب نیست، گفت: یکی از نتایج توسعه رابطه با شرق خنثی کردن یا کاهش توطئهها و فشارهای ضد ایرانی غرب است. برای نمونه قرارداد ۲۵ ساله راهبردی ایران و چین با ارزش ۴۵۰ میلیارد دلار، دیوار تحریمهای غرب را دچار ترک و ریزش میکند و وقتی غربیها ببینند که تحریم به یک سلاح بیاثر تبدیل شده و روابط اقتصادی ایران به سمت شرق توسعه پیدا کرده، سعی میکنند سهمی از اقتصادی ایران داشته باشند و این به خنثیسازی عملی تحریمها میانجامد.
قدیری ابیانه یادآور شد: نگاه دولت سیزدهم در زمینههای اقتصادی در وهله اول باید به تواناییها و ظرفیتهای داخلی باشد و تلاش کند تهدیدها و تحریمها را به فرصت تبدیل کند و سیاست خارجی وظیفه دارد به این مسئله کمک کند و راهبرد کشور در این باره اقتصاد مقاومتی است که برپایه دو اصل درونزایی و برونگرایی است؛ تولید داخلی و به دست آوردن بازارهای خارجی برای صادرات.
✅ *رشد اقتصادی دو رقمی امکانپذیر است*
این کارشناس مسائل استراتژیک ابراز کرد: با توجه به اینکه ایران به لحاظ مساحت بزرگتر از مجموع کشورهای انگلیس، ایتالیا، اسپانیا، آلمان و فرانسه است و ذخایر عظیم نفت، گاز و معادن و تنوع آب و هوایی و محصولات دارد و از یک موقعیت ژئواستراتژیک بالا برخوردار است در صورت عملکرد صحیح دولت سیزدهم، همکاری و همافزایی مجموعه قوا و اصلاح سبک زندگی از سوی عموم مردم، ایران قادر است که حتی یک رشد دو رقمی را تجربه کند و از وضعیت نامطلوب اقتصادی فعلی خارج شود.
وی تأکید کرد: لازمه تحقق این هدف مشارکت همگانی، اعم از دولت، مجلس، مردم و بخش خصوصی است و به خصوص در بعد سیاست خارجی وزارت امور خارجه یک نقش کلیدی دارد. البته همه دستگاهها و وزارتخانهها که بخش بینالملل دارند باید با دستگاه دیپلماسی همکاری کنند تا ذیل سیاستهای کلی کشور منافع ملی را پیش ببرند.
✅ *وابستگی زیاد بخش خصوصی به دولت در حوزه تجارت خارجی*
قدیری ابیانه با بیان اینکه متأسفانه بخش خصوصی در ایران کند و متکی به دولت است، گفت: این بخش بیشتر منتظر است که دولت برای آنها در حوزه تجارت خارجی کاری کند به جای اینکه خود به سرعت وارد عمل شود که از دست دادن فرصتهای موجود در قطر و عراق نمونه بارز از دست دادن فرصتها توسط دولت و بخش خصوصی است. در حالی که ایران به عراق برای حفظ تمامیت ارضیاش در مقابل داعش بسیار کمک کرد و ترکیه به عراق تجاوز کرد اما حجم صادرات ترکیه به عراق بسیار بیشتر از صادرات ایران به عراق است و همه این اشکال به دولت و وزارت امور خارجه برنمیگردد بلکه بخش خصوصی به لحاظ ذهنی بسیار وابسته به دولت است در حالی که باید ذهنیت مستقل داشته باشد و با شناسایی فرصتها به سرعت بهرهبرداری لازم اقتصادی را انجام دهد و لذا هماهنگی و همافزایی بخش خصوصی، وزارت امور خارجه و وزارتخانههای اقتصادی یک ضرورت گریزناپذیر در مسیر تحرکبخشی دیپلماسی اقتصادی است.
انتهای پیام
iqna.ir/fa/news/3986936
دکتر قدیری ابیانه
✅ *وابستگی زیاد بخش خصوصی به دولت در حوزه تجارت خارجی* قدیری ابیانه با بیان اینکه متأسفانه بخش خصوص
*قدیری ابیانه:🛢 *آیا میدانید که نمیدانید؟!*
🛢 آیا میدانید میزان صادرات نفت خام کشورهای عربستان، امارات متحده عربی، کویت و قطر به ازای هر تبعه این کشورها در یک سال به نسبت صادرات نفت خام ایران به ازای هر ایرانی در شرایط قبل از تحریم معادل چند سال یک ایرانی است؟
1️⃣🛢 *عربستان ۱۸ سال،*
2️⃣🛢 *امارات ۴۲ سال،*
3️⃣🛢 *کویت ۵۳ سال*
4️⃣🛢 *قطر ۱۳۵ سال*
👈 *ملاحظات:*
1️⃣جمعیت بومی عربستان ۲۲ میلیون و صادرات نفت خام آن ۱۰ میلیون و ۸۰۰ هزار بشکه در روز
2️⃣جمعیت بومی امارات یک میلیون ۴۰۰ هزار نفر و صادرات نفت خام آن دو میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه در روز
3️⃣جمعیت بومی کویت یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر و صادرات نفت خام آن روزانه ۲ میلیون و ۵۰ هزار بشکه
4️⃣جمعیت قطر کمتر از ۴۰۰ هزار نفر و صادرات آن یک میلیون و ۴۸۰ هزار بشکه در روز
5️⃣جمعیت ایران ۸۴ میلیون نفر و صادرات نفت خام ایران قبل از تحریم دو میلیون و سیصد هزار بشکه در روز
6️⃣هر مقایسه ای بین رفاهیات در ایرانی و کشورهای فوق باید با لحاظ واقعیات فوق در نظر گرفته شود.
7️⃣لازم به ذکر است که ایران در شرایط تحریم گاهی صادرات نفت ایران بین ۱۰۰ هزار تا ۷۰۰ هزار بشکه در روز بوده است
📣 *لطفا برای دیگران نیز ارسال فرمایید.*
✍️ *محمد حسن قدیری ابیانه*
💻 ghadiri.ir
📱ایتا، سروش، بله، تلگرام:
📱 @ghadiri1404
📱ایتا، تلگرام:
📱 @Gozideha1404
🖼 instagram.com/ghadiri.ir/igshid83bhjwd5y8pn
📲 chat.whatsapp.com/LKcx366QjwE9ozFjObHScb
📺 Aparat.com/dr.ghadiri
📧 mh.ghadiri@gmail.com
📝 @GhadiriAbyaneh
خبرفوری 🛑✅نمام
*تصویب قانون نظارت بر شبکههای اجتماعی در پارلمان ترکیه*
🔹امروز پارلمان ترکیه گسترش قانون رسانه ۵۶۵۱ را تصویب كرد. این قانون پلتفرمهای با بیش از یک میلیون کاربر را موظف به بازگشایی شعبهای در ترکیه میکند.
🔹اگر توییتر و دیگر شبکهها از افتتاح دفتر نمایندگی در خاک ترکیه امتناع کنند، دادگاههای ترکیه میتوانند پهنایباند آنها را تا ۹۵ درصد کاهش دهند.
🔹علاوه بر این برای انتشار هر "محتوای مشکوکی" در آینده، جریمهای بین یک تا ده میلیون لیر مجازات درنظر گرفته شده است.
🔹قانون جدید، شرکتهای بزرگ رسانهای مانند فیسبوک و توییتر را ملزم میکند که در ترکیه دفاتر نمایندگی داشته باشند و از طریق این دفاتر در قبال طرح شکایات دربارۀ محتوای مطالب منتشر شده در این شبکهها پاسخگو باشند.
🔹بر اساس این قانون اگر شبکههای اجتماعی از دایر کردن نمایندگی در کشور خودداری کنند، موظف به پرداخت جریمههای سنگین مالی هستند و با ممنوعیتهای تبلیغاتی و کاهش پهنای باند نیز روبرو خواهند شد. این امکان وجود دارد که با رای دادگاه، پهنایباند آنها در ابتدا تا ۵۰ درصد و سپس بین ۵۰ درصد تا ۹۰ درصد کاهش یابد.
🔹کاهش پهنای باند باعث میشود که سرعت استفاده از شبکههای اجتماعی بسیار پایین آید.
🔹این قانون همچنین دفاتر نمایندگی را موظف میکند که به شکایتهای فردی در موضوعاتی همچون نقض حریم خصوصی، ظرف ۴۸ ساعت پاسخ دهند. چنانچه محتوای مطلب مورد شکایت نیز حذف نشود، آنگاه این شبکهها در قبال خسارات وارده به فرد شاکی مسئول هستند.
🔹براساس قانون جدید از ارائه دهندگان خدمات شبکههای اجتماعی خواسته است تا دادههای کاربران را در ترکیه ذخیره کنند.
⭕️ در آمریکا ۲۷۰ قانون برای مدیریت فضای مجازی وجود دارد
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس اظهار داشت: در آمریکا ۲۷۰ قانون برای مدیریت فضای مجازی وجود دارد. در هیچ جای دنیا فضای مجازی رها نیست اما عده ای در ایران افتخار می کنند که فضای مجازی رها باشد.
طرح صیانت
👤 حسین مهدوی (عید غدیر مبارک)
@TWTenghelabi
🌹 در شام میلاد امام موسی کاظم علیه السلام ، در کاظمین نایب الزیاره همه مخاطبان ارجمند گروه احادیث هستم.
💠 امام كاظم عليه السلام:
لَيْسَ مِنّا مَنْ لَمْ يُحاسِبْ نَفْسَهُ فى كُلِّ يَوْمٍ فَاِنْ عَمِلَ خَيْرا اسْتَزادَ اللّه َمِنْهُ وَ حَمِدَ اللّه َ عَلَيْهِ وَ اِنْ عَمِلَ شَيْئا شَرّا اسْتَغْفَرَ اللّه َ وَ تابَ اِلَيْهِ.
✳️ از ما نيست كسى كه هر روز اعمال خود را محاسبه نكند تا اگر نيكى كرده از خدابخواهد بيشتر نيكى كند و خدا را بر آن سپاس گويد و اگر بدى كرده از خدا آمرزش بخواهد و توبه نمايد.
📚 الاختصاص، ص ۲۶
💠 امام كاظم عليه السلام:
وَاللّه ِ ما اُعْطِىَ مُوْمِنُ قَطَّ خَيْرَ الدُّنْيا وَالآْخِرَةِ، اِلاّ بِحُسْنِ ظَـنِّهِ بِاللّه ِعَزَّوَجَلَّ وَ رَجائِهِ لَهُ وَ حُسْنِ خُلْقِهِ وَالْكَفِّ عَنِ اغْتياب الْمُؤمِنينَ.
✳️ به خدا قسم خير دنيا و آخرت را به مؤمنى ندهند مگر به سبب حسن ظن واميدوارى او به خدا و خوش اخلاقى اش و خوددارى از غيبت مؤمنان.
📚 بحارالأنوار، ج ۶، ص ۲۸، ح۲۹
💠 امام كاظم عليه السلام: اِدْفَعوا مُعالَجَةَ الاَْطِبّاءِ مَا انْدَفَعَ الدّاءُ عَنْكُمْ فَاِنَّهُ بِمَنْزِلَةِ الْبِناءِ قَليلُهُيَجُرُّ اِلى كَثيرِهِ.
✳️ تا زمانى كه بيمارى، به جد با شما درگير نشده است، درگير معالجه طبيبان نشويد،كه درمان به مانند ساختمان است كه اندك آن، شخص را به مقدار فراوانش مى كشاند.
📚 علل الشرايع، ص، ۴۶۵، ح ۱۷
💠 : امام كاظم عليه السلام:
كانَ لُقمانُ عليه السلام يَقولُ لاِبنِهِ:... يا بُنَيَّ، خُذ مِنَ الدُّنيا بُلغَةً، ولا تَدخُل فيها دُخولاً يَضُرُّ بِآخِرَتِكَ، ولا تَرفُضها فَتَكونَ عِيالاً عَلَى النّاسِ.
✳️ امام كاظم عليه السلام: لقمان همواره به پسرش مى گفت: «... پسرم! از دنيا به اندازه كفايت (نياز) برگير و آن چنان در دنيا فرو نرو كه به آخرتت زيان رسانَد، و چنان هم رهايش نكن كه سربار مردم گردى».
📚 بحارالأنوار، ج ۱۳، ص ۴۱۶
💠 امام كاظم عليه السلام:
إنّي لأَعمَلُ في بَعضِ ضِياعي حَتّى أعرَقَ ـ و إنَّ لي مَن يَكفيني ـ لِيَعَلَمَ اللّه ُ أنّي أطلُبُ الرِّزقَ الحَلالَ.
✳️ امام كاظم عليه السلام:
من در برخى از زمين هاى كشاورزى ام كار مى كنم تا آن كه عرق از بدنم سرازير مى شود، در حالى كه هستند كسانى كه به جاى من كار كنند و مرا از كار كردن بى نياز كنند، ولى من كار مى كنم تا خداوند ببيند كه در جست و جوى روزى حلالم.
📚 الكافى، ج ۵، ص ۷۷
💠 امام كاظم عليه السلام: رَجُلٌ مِن أهلِ قُم يَدعُو النّاسَ إلَى الحَقِّ يَجتَمِعُ مَعَهُ قَومٌ كَزُبَرِ الحَديِدِ.
✳️ امام كاظم عليه السلام:
مردى از اهل قم مردم را به حق فرا خواهد خواند و گروهى استوار، چون پاره هاى آهن، پيرامون او گرد خواهند آمد و او را یاری خواهند کرد.
📚 بحار الأنوار، ج ۶۰، ص ۲۱۶
💠 امام كاظم عليه السلام:
مَن وَلَهَهُ الفَقرُ أبطَرَهُ الغِنى.
✳️ آن كه نادارى حيرانش كند، توانگرى هم سرمستش خواهد کرد.
📚 بحار الأنوار، ج ۷۴، ص ۱۹۸
💠 امام كاظم عليه السلام:
ما تَسابَّ اثنانِ إلاّ انْحَطَّ الأعلى إلى مَرتَبَةِ الأسفَلِ.
✳️ هيچ گاه دو تن به هم دشنام ندادند جز آن كه بالاتر به مرتبه فروتر سقوط كرد.
📚 بحار الانوار، ج ۷۵، ص ۳۳۳، ح ۹
💠 امام كاظم عليه السلام: قُلِ الحَقَّ و إن كانَ فيهِ هَلاكُكَ، فَإنَّ فِيهِ نَجاتُكَ.
✳️ امام كاظم عليه السلام:حق را بگو، اگرچه نابودى تو در آن باشد؛ زيرا نجات تو در همان است.
📚 میزان الحکمه، ج ۱، ص ۶۵۶، ح ۸۹۰
💠 امام كاظم عليه السلام: إيّاكَ أن تَمنَعَ في طاعَةِ اللّه ِ فَتُنفِقُ مِثلَيهِ في مَعصِيَةِ اللّه.
✳️ مبادا از خرج كردن در راه طاعت خدا خوددارى كنى، و آن گاه لاجرم دو برابرش را در معصيت خدا خرج كنى.
📚تحف العقول، ص ۴۰۸
💠 امام كاظم عليه السلام:
كُن فِي الدُّنيا كَساكِنِ دارٍ لَيسَت لَهُ، إنَّما يَنتَظِرُ الرَّحيلَ.
✳️ در دنيا، مانند كسى باش كه در خانه اى ساكن است كه مال او نيست و منتظر رفتن است.
📚 تحف العقول: ص ۳۹۸
💠 امام کاظم عليهالسلام:
الْمُؤْمِنُ مِثْلُ كفَّتَي الْمِيزَانِ كلَّمَا زِيدَ فِي إِيمَانِهِ زِيدَ فِي بَلَائِهِ
✳️ امام کاظم علیه السلام: مؤمن همانند دو کفه ترازوست؛ هر چه ایمانش فزونى یابد، بلایش نیز بیشتر شود.
📚 بحارالانوار، ج ۷۵، ص۳۲۰
💠 حضرت امام كاظم عليه السلام:
لَو مَيَّزتُ شِيعَتي لَم أجِدْهُم إلاّ واصِفَةً، و لَوِ امتَحَنتُهُم لَما وَجَدتُهُم إلاّ مُرتَدِّينَ، و لَو تَمَحَّصتُهُم لَما خَلُصَ مِنَ الألفِ واحِدٌ، و لَو غَربَلتُهُم غَربَلَةً لَم يَبقَ مِنهُم إلاّ ما كانَ لي، إنّهُم طالَ مَا اتَّكَوا عَلَى الأرائكِ فقالوا نحنُ شِيعَةُ عَلِيٍّ! إنّما شِيعَةُ عَلِيٍّ مَن صَدَّقَ قَولَهُ فِعلُهُّ.
✳ اگر شيعيان خود را جدا
كنم و بیازمایم، در ميان آنان جز اهل حرف پيدا نكنم و اگر آنان را امتحان کنم، مرتدّ از كار در آيند و اگر آنان را تصفیه کنم، از هر هزار نفر يك نفر خالص پيدا نشود و اگر ايشان را از غربال دقیق بگذرانم، جز نزدیکانم که با من هستند كسى باقى نماند. آنها مدت هاست كه بر اريكه ها لميده اند و مى گويند ما شيعه على هستيم! در صورتى كه شيعه على فقط كسى است كه كردار او مؤيّد گفتارش باشد.
📚 الکافی، ج۸، ص۲۲۸
💠 حضرت امام کاظم علیه السلام:
فأي شئ لي بذلك؟
قال: لك بذلك أن تكون معهم يوم القيامة، قلت: الله أكبر [ف] لي بذلك؟! قال: نعم، ثلاث مرات.
✳️ کسی که ختم قرآنش را به امامش هدیه کند روز قیامت با او خواهد بود.
📚 الکافی: ج ۲، ص ۶۱۷
💠 حضرت امام کاظم علیه السلام:
اسْتَحْيوا مِن اللّه ِ في سَرائرِكُم كما تَسْتَحْيونَ مِن النّاسِ في عَلانِيَتِكُم.
✳️ در نهان از خدا حيا كنيد همچنان كه در آشكار از مردم حيا مىكنيد.
📚 تحف العقول: ص۳۹۴
💠 حضرت امام کاظم علیه السلام:
لَيسَ مِن دواءٍ إلاّ و هو يُهَيِّجُ داءً، و ليسَ شيءٌ في البَدنِ أنفَعَ مِن إمساكِ اليدِ إلاّ عمّا يَحتاجُ إلَيهِ.
✳️ هيچ دارويى نيست، مگر آنكه خود بيمارى تازهاى را دامن مىزند. براى بدن چيزى سودمندتر از پرهيز و خوردن غذا مگر در حدّ رفع نياز ضروری بدن نيست.
📚 الكافی: ج۸، ص۲۷۳
💠 حضرت امام کاظم علیه السلام:
الذَّهَبِ وَ الْفِضَّهًِْ مَتَاعُ الَّذِینَ لا یُوقِنُونَ.
✳️ طلا و نقره، کالای آنانی است که (به آخرت) یقین ندارند.
📚 بحار الأنوار: ج۶۳، ص۵۲۹
💠 امام کاظم علیه السّلام:
مَثَلُ الدُّنیا مَثَلُ ماءِ البَحرِ، کُلَّما شَرِبَ مِنهُ العَطشانُ اَزدادَ عَطَشاً حَتّی یَقتُلَهُ؛
✳️ مثل دنیا همچون آب شور دریاست. تشنه هر چند از آن بنوشد، او را تشنه تر می کند، تا آن که او را می کشد.
📚 بحارالانوار، ج ۷۵، ص ۳۱۱
🔸 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم والعن اعدائهم اجمعین
📰 *قدیری ابیانه در باره نقش وزارتخارجه در پیشبرد اهداف اقتصادی کشور*
📆۹ مرداد ۱۴۰۰
محمدحسن قدیری ابیانه، کارشناس سیاست خارجی و سفیر اسبق ایران در استرالیا درخصوص نقش وزارت امورخارجه در پیشرفت اقتصادی در دولت سیزدهم، گفت: *دولت آیت الله رئیسی باید حتی وزارت خارجه را هم در خدمت اقتصاد مقاومتی قرار دهد.* چرا که این موضوع منجر به افزایش تعاملات تجاری با همسایگان و کشورهای منطقه می شود.
به گزارش راهبرد معاصر، وزارت خارجه در دولت وزارتخانهای با کارکردهای گوناگون از تعاملات و ارتباطات خارجی و سیاست گذاری برای تعاملات با دنیای خارج است تا نقش مهمی که در تحقق اهداف رو به رشد اقتصاد کشورها را برعهده دارد. وزارت خارجه دولت آیتالله رئیسی از چه جهاتی باید با وزارتخانه دولت آقای روحانی در هشت سال گذشته متفاوت باشد، موضوع مورد گفت وگوی ما با محمد حسن قدیری ابیانه کارشناس سیاست خارجی و استراتژیست است که در ادامه میخوانید.
محمد حسن قدیری ابیانه کارشناس سیاست خارجی و روابط بین الملل در گفتوگو با راهبرد معاصر درخصوص راهبردهایی که می تواند دولت سیزدهم را به سوی موفقیت پیش ببرد گفت: *مقدمه لازم برای موفقیت دولت سیزدهم بخصوص در عرصه سیاست خارجی، داشتن اعتماد به نفس، خودباوری ملی و فعال کردن انرژی ملت در زمینه های مختلف است. موضوع مهمی که متاسفانه در دولت آقای روحانی مشاهده نشد*. آنچه در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران باید حائز اهمیت باشد بر سه اصل عزت، حکمت و مصلحت است که سالهای دور توسط مقام معظم رهبری تدوین شده است. اگر ساختار وزارت خارجه مبتنی بر سه اصل یاد شده حرکت کند و نیروهایی را به کار بگیرد که با این سه اصل همخوانی داشته باشند، قطعا در این حوزه راهبردها و عملکرد موفقی خواهیم داشت.
وی با بیان اینکه این اصول در وزارت خارجه دولت آقای روحانی دیده نشد تصریح کرد: متاسفانه *در وزارت خارجهی دولت آقای روحانی شاهد حضور مدیرانی بودیم که از عزت و حکمت لازم برخوردار نبودند و تحت تاثیر محافل خارجی قرار داشتند و در مواردی هم تبدیل به ضد نظام هم شدهاند*، در حالی که به عنوان مدیران انقلاب اسلامی باید از نظام جمهوری اسلامی در سطح جهانی دفاع میکردند اما متأسفانه شاهد بودیم به منافع ملی علاقه و اهمیت چندانی از خود نشان ندادند.
قدیری ابیانه در این باره خاطر نشان کرد: طبیعتاً این افراد نباید در ارکان مدیریتی قرار بگیرند با توجه به اینکه در حال حاضر در جنگ اقتصادی به سر می بریم و طبیعتاً در این جنگ، همه دستگاهها باید بر روی استفاده از ظرفیتهای ملی متمرکز شوند، از جمله وزارت امور خارجه.
کارشناس سیاست خارجی و استراتژیست درباره فعالیت های وزارت خارجه برای پیشبرد اهداف تجاری کشور گفت: بی تردید *جهتگیری اقتصادی و فعالیت های اقتصادی وزارت خارجه باید نسبت به جنگ اقتصادی تشدید شود*، لذا *هم ساختار وزارت خارجه باید متناسب با چنین جنگی طراحی شود و نیروهایی به کار گرفته شوند که برای تحقق اهداف اقتصادی کشور توانا، متبحر و با انگیزه باشند.* خوشبختانه آیتالله رئیسی متوجه اهمیت سیاستگذاریهای درست در وزارت خارجه و تأثیر آن در خنثی کردن توطئهها علیه ملت هستند. لذا در این راستا باید تلاش کنیم توطئههای آمریکا و همپیمانانش را در مسائل اقتصادی و تحریم ها خنثی کنیم.
قدیری ابیانه با اشاره به اعتراف آمریکایی ها در شکست سیاست های تحریمی آنها علیه ایران توضیح داد: با توجه به اینکه تحریمهای به کار گرفته شده علیه ایران به قول آمریکایی ها، سنگین ترین تحریمهای تاریخ است اما دولت جدید آمریکا اعتراف کرده سیاست های تحریم اقتصادی علیه ملت ایران شکست خورده، چرا که ملت ایران در موارد متعددی نشان داده می تواند تحریمها را به فرصت بیشتری برای پیشرفت کشور تبدیل کند و گشایش هایی را در اوج سختی ها کلید بزند. بنابراین انتظار داریم این روند در دولت سیزدهم ادامه داشته باشد. پیشبینی دشمنان این است که بعد از دوره سختی ها دوره گشایش برای ایران بر اساس مقاومت در مقابل سختی ها پیش می آید. سیاست خارجی دولت آیتالله رئیسی باید به دور از سیاست غرب زدگی و غرب گرایانه دولت آقای روحانی باشد.
وی با تاکید براینکه نگاه دولت سیزدهم از غرب باید معطوف به شرق شود گفت: واقعیت این است که قدرت اقتصادی از کشورهای غربی به سمت کشورهای شرقی سوق پیدا کرده است. این موضوع یک واقعیت غیرقابل انکار است. بنابراین *نگاه ما به شرق باید تقویت شود. نگاه به شرق به معنی وابستگی به شرق نیست، بلکه گسترش روابط با شرق مد نظر است،* لذا باید تلاش کنیم از طریق گسترش روابط با شرق تحریمها را تضعیف و برطرف کنیم.
قدیری ابیانه در نقد سیاست خارجی دولت آقای روحانی گفت: متاسفانه *دولت آقای روحانی در جهت رفع تحریم ها سیاست ملتمسانهای را در پیش گرفت و تلاش کرد ترحم غربیها را نسبت به ایران برانگیزد. جملاتی مثل
«ادعای وابستگی حل مشکل آب خوردن ما به غرب»، حتی اگر گمان کنیم این سیاست، سیاست با حسن ظن مطرح شده نه خیانت یا غفلت، می توان گفت که این سیاست ناشی از غرب باوری و اعتقاد به غرب است کما اینکه *آقای ظریف نیز در رابطه با برجام اعلام کرد امضای کری ضمانت است در حالی که امضای رئیس جمهور و مصوبه کنگره هم ضمانت نبود کما اینکه مصوبه شورای امنیت سازمان ملل نیز درباره برجام ضمانتی نداشت.*
محمد حسن قدیری ابیانه با تاکید بر استفاده از ظرفیت های داخلی کشور گفت: لذا ضمن اینکه برای رفع تحریم ها باید تلاش کنیم، تکیه بر ظرفیت و توان داخلی و تقویت ظرفیت های تولید داخلی و در حقیقت تحقق اقتصاد مقاومتی در سطح کشور، در سیاست خارجی نیز موضوع مهمی است که دولت آیتالله رئیسی باید حتی وزارت خارجه را هم در خدمت اقتصاد مقاومتی قرار دهد. چرا که این موضوع منجر به افزایش تعاملات تجاری با همسایگان و کشورهای منطقه می شود.
وی مزیتهای اقتصادی ایران وآنچه در آینده می تواند به وقوع بپیوندد را اینگونه توضیح داد: تعداد زیاد کشورهای همسایه ایران، یک ویژگی و مزیت اقتصادی برای ما به شمار میرود. وسعت ایران از مجموع وسعت کشورهای آلمان، انگلستان، فرانسه، ایتالیا و اسپانیا بیشتر است، بنابراين *اگر سیاست درستی اتخاذ شود طی حدود ۱۰ سال آینده، نه تنها میتوانیم مشکل اشتغال را حل کنیم، بلکه نیازمند نیروهای بیشتری خواهیم بود که ناچار خواهیم شد آنها را از خارج وارد کنیم.*
قدیری ابیانه خاطر نشان کرد: خوشبختانه ما دارای ظرفیت بسیار گستردهای در اقتصاد برای پیشرفت اقتصادی هستیم که بخشی از تحقق آن منوط به سیاستهای دولت است و بخشی هم وابسته به عملکرد مردم در رابطه با سیاست های افزایش جمعیت دارد. متاسفانه عده ای با سیاست های استعماری و غافل از اهداف کشورهای استعماری شعار کنترل جمعیت و کاهش جمعیت سر می دهند، در حالی که *ژاپن که یک چهارم ما وسعت دارد با ۱۳۰ میلیون نفر و نداشتن منابع طبیعی ایران همچنان به دنبال افزایش جمعیت و اعطای مشوق های مختلفی برای افزایش جمعیت است. به این علت که آنها نیروهای کاری و کارآفرین تربیت می کنند و متاسفانه ما نیروهای مطالبه گر تربیت میکنیم.*
وی با تاکید بر لزوم ایجاد تغییراتی در سطح وزارت خارجه گفت: متاسفانه در کشور افراد را به گونه ای تربیت می کنیم که متاسفانه از فرهنگ کار و مصرف درست برخوردار نیستند. *امام علی علیه السلام فرمودند: "بهترین تفریح کار است"، در حالی که متاسفانه باور ما این است که "بهترین کار تفریح است".* لذا باید در تربیت از آموزش و پرورش تا دانشگاه ها و رسانه ها تجدید نظر کنیم و در سیاست خارجی نیز ما باید تقویت کننده میدان باشد، میدان اقتصادی، حتی سفارتخانههای جمهوری اسلامی ایران باید برای اقتصاد درآمدزایی داشته باشند، در حالی که در دولت آقای روحانی خیلی از سفارتخانههای ما هزینه ساز هستند تا درآمدزا، ما نیازمند تغییرات اساسی هم در سیاست های خارجی کشور هم در ساختار وزارت خارجه و در نیروهایی که در وزارت خارجه باید مستقر شوند و مأموریت های مهم را به سرانجام برسانند هستیم.
قدیری ابیانه عمل به سیاست های اقتصاد مقاومتی را عامل مهمی در پیشرفت اقتصاد خواند و دراین باره گفت: نیروهایی که در پیشبرد سیاست خارجی برای رفع تحریم ها تلاش شبانه روزی داشته باشند مورد نیازند، چرا که مهمترین عوامل موثر در رفع تحریم ها تقویت اقتصاد مقاومتی است. *رفع تحریم به دشمن بستگی دارد اما خنثی سازی آن در دست ما است و وابسته به تلاش ما، لذا اگر بتوانیم تحریم ها را خنثی کنیم تحریم ها خود به خود لغو می شود.*
وی در پایان خاطر نشان کرد: لازم میدانم نکتهای را هم در پایان عرض کنم و آن این است که با روی کار آمدن دولت آقای رئیسی، اگر همه قوی و متحد عمل کنیم میتوانیم به سرعت مشکلات را بر طرف نمائیم و مشکلات معیشتی را برطرف نمائیم اما *اتفاقاتی مثل اغتشاشات در برخی مناطق اولا دشمن را به تاثیر تحریمها امیدوار میکند و رفع تحریمها را با دشواری مواجه میسازد و ضمنا این نوع رفتارها باعث کاهش ارزش پول ملی و در نتیجه تورم و گرانی شده و وضعیت معیشتی مردم و اقتصاد کشور را با دشواری بیشتری مواجه میسازد.* لذا باید همگان مراقب باشند تا در دام توطئههایی که عوامل مزدور بیگانه مامور انجام آن هستند نیفتند.
کلمات کلیدی: وزارت امور خارجه ایران تحریم اقتصاد پیشرفت اقتصاد مقاومتی دولت سیزدهم آیتالله رییسی
rahbordemoaser.ir/fa/news/97049
قدیری ابیانه:🌍 *داستان رئیس جمهور فرانسه برای روحانی یک ننگ است/ رفتن دولت روحانی یک پیروزی در سیاست خارجی*
کارشناس مسائل سیاسی گفت: *جملهای را آقای روحانی در آخرین مصاحبه خود با صدا و سیما مطرح کرد که رئیس جمهور فرانسه گفته بود که ما ۵ کشور تصمیم گرفته بودیم به ایران حمله بکنیم ولی با رئیس جمهور شدن شما این مسئله منتفی شد که اقای روحانی به دفعات این موضوع را به عنوان افتخار برای خود اعلام کردهاند و این در حالی است که این جملات نقاط ننگی برای این دولت حساب میشود.*
📆تاریخ انتشار: چهارشنبه ۱۴۰۰/۰۵/۱۳
محمد حسن قدیری ابیانه در گفتوگو با صاحب نیوز گفت: *سیاست خارجی اقای روحانی یک سیاست مبتنی بر تواناییهایی کشور ما نبوده است، بلکه دولت از یک موضع ضعیف و ملتمسانه و تحقیرآمیز با غربیها و به خصوص با امریکاییها وارد مذاکره شد.*
✅ *دولت روحانی در مذاکرات کاملا تحقیر پذیر بود*
سفیر سابق ایران در مکزیک اشاره کرد: دولت آقای روحانی کاملا تحقیرپذیر وارد این گفتگوها شد و تلاش کرد وضعیت ایران را از همه لحاظ وخیم نشان داده تا ترحم آمریکاییها را برانگیزد و به همین دلیل و منطق است که آقای روحانی حتی آب خوردن مردم را نیز به تعامل با آمریکا گره میزند و حتی وزیر خارجه دولت اقای روحانی، آقای ظریف نیز بیان میکند که هر توافقی بهتر از عدم توافق است و یا بیان کردند که امضای جان کری وزیر امور خارجه آمریکا در دولت های پیشین را تضمین اعلام میکند و در حالیکه قرار بر این بوده حسب نظر مقام معظم رهبری در برابر وعدههایی که آنها میدهند از انها ضمانت گرفته شود و این امضا ضمانت محسوب نمیشود.
✅ *برجام ۸سال وقت ملت را تلف کرد*
وی افزود: در هر صورت این روندی بود که ما شاهد آن بودیم. مسائل مختلف کشور را به تحقق برجام گره زدند و همیشه بدنبال اثبات حسن نیت به آمریکاییها بودند و این در حالی است که آمریکاییها بایستی حسن نیت خود را برای ما اثبات میکردند و گره زدن روانی جامعه به تحول با برجام خود از عوامل رکود در جامعه بود زیرا بسیاری منتظر بودند که تا برجام به نتیجه برسد و آثار آن را بر قیمتها بگذارد تا بتوانند به کارهای خود بپردازند و همین مسئله باعث ضربه به اقتصاد کشور شد و ۸ سال را عملا در اتلاف وقت گذراندیم.
✅ *داستان رئیس جمهور فرانسه برای روحانی ننگ است*
این کارشناس مسائل سیاسی اظهار داشت: جملهای را آقای روحانی در آخرین مصاحبه خود با صدا و سیما مطرح کرد که رئیس جمهور فرانسه گفته بود که ما ۵ کشور تصمیم گرفته بودیم به ایران حمله بکنیم ولی با رئیس جمهور شدن شما این مسئله منتفی شد که اقای روحانی به دفعات این موضوع را به عنوان افتخار برای خود اعلام کردهاند و این در حالی است که این جملات نقاط ننگی برای این دولت حساب میشود زیرا دشمنان ما که قصد حمله به ایران را داشتند رئیس جمهور شدن اقای روحانی را مخربتر از آغاز جنگ با ایران دانستند و واقعا نیز همین گونه بوده است و اقای روحانی لطماتی را که به اقتصاد کشور و زندگی مردم زد در وصف نمیگنجد و البته ما شاهد این هستیم که این دولت نه تنها تلاش کرده در ۸ سال دولت خویش وضعیت اقتصادی کشور را با مشکل مواجه کند بلکه عمدی نیز به نظر میرسد و نشان بی تدبیری نیست.
✅ *روحانی با افزایش بدون پشتوانه حقوق ها بار دولت آینده را سنگین تر کرد*
قدیری تاکید کرد: این دولت سعی کرده است دولت بعدی را نیز فشل بکند و زمین سوخته در اختیار او قرار بدهد، در حالیکه برای پرداخت حقوق کارکنان شاغل و بازنشسته دولت منبع مالی لازم وجود ندارد و به چاپ پول بی پشتوانه اتکا کرده است و از این طریق ارزش پول کشور را کم و تورم را افزایش داده است در ایام اخیر سعی کرده است با اعلام افزایش حقوق یکسری از اقشار یک بار مالی سنگینی بر دوش دولت بعدی قرار بدهد و این نمیتواند از روی دلسوزی باشد و بنده این را ناشی از خیانت این دولت میدانم و این دولت قدرت پرداخت حقوق فعلی را نداشته حال چطور ممکن است با افزایش حقوق اقشار مختلف موافقت میکند در حالیکه منبع مالی ان مشخص و تامین نشده است.
✅ *رفتن روحانی یوم الله است*
وی در پایان اعلام کرد: به هر حال رفتن آقای روحانی که امروز شاهد آن بودیم یوم الله است و جای جشن و پایکوبی دارد و از این زمان به بعد غربیها ناچار هستند در روابط خود با ایران وجود یک دولت انقلابی را مدنظر قرار بدهند و وعدههای پوچ و فریبنده نمی تواند ایران را پایبند آن چیزی بکند که آنها مایل هستند ایران پایبند باشد و آن ها دست و پای ایران را در زنجیر میخواهند و برجام هم یکطرفه به نفع غرب بوده و ایران از امتیازاتی که در برجام به صورت نسیه نوشته شده بود نیز نمیتوانست استفاده بکند و لذا رفتن دولت آقای روحانی یک پیروزی در سیاست خارجی ما نیز تلقی میشود.
snai.ir/1057899
📘 *کتاب "این است اسلام" نوشته دکتر محمد حسن قدیری ابیانه*
📘کتاب اسپانیایی "این است اسلام"
📘 goo.gl/XBVXVd
📗کتاب انگلیسی "این است اسلام"
📗 goo.gl/5V9982
📗ترجمه کتاب "این است اسلام" به فارسی
📗bayanbox.ir/info/1517539817220321304
📘 *تصاویر توزیع کتاب "این است اسلام" به زبان اسپانیایی نوشته "محمد حسن قدیری ابیانه" در مکزیک توسط شیعیان نو مسلمان در مکزیک*
https://www.instagram.com/p/CSvpI-JLQup/?utm_medium=copy_link
📘کتاب اسپانیایی "این است اسلام"
📘 goo.gl/XBVXVd
📗کتاب انگلیسی "این است اسلام"
📗 goo.gl/5V9982
📗ترجمه کتاب "این است اسلام" به فارسی
📗bayanbox.ir/info/1517539817220321304
قدیری ابیانه:⚓️ *کشور مثل کشتی پارویی است. دولت کاپیتان کشتی است و همه مردم پارو زن آن هستند. هر کدام به وظایف خود خوب عمل نکنیم کشتی به مقصد نمیرسد.*
✍️ محمد حسن قدیری ابیانه:
📲 chat.whatsapp.com/GvBZJlk1EAW7t4boyFoseS
🖥 Www.ghadiri.ir
@ghadiri1404
📷📹 Instagram.com/ghadiri.ir
📺 Aparat.com/dr.ghadiri
📩 mh.ghadiri@gmail.com
📱 *آیا وقت آن نرسیده تا اطلاعات مرتبطین حکومتی با کانال ضدانقلابی آمدنیوز و روحالله زم منتشر شود؟*
📜 *اسناد سری آمریکا در مورد فعالیتهای قدیری ابیانه در دوران سفارت در مکزیک*
✅ افشا شده در سایت ویکیلیکس
سایت ویکیلیکس چند سند در مورد قدیری ابیانه را که مربوط است به اقدامات قدیری ابیانه در دوران سفارتش در مکزیک منتشر کرده است.
یکی از گزارشات سری سفارت آمریکا در مکزیک مبین فعالیتهای وی در زمینههای اقتصادی میباشد:
*"سفیر جدید ایران در مکزیک، محمد حسن قدیری ابیانه به صورت پر انرژی تلاش میکند تا روابط علمی، تکنولوژیکی و تجاری بین ایران و مکزیک را برقرار نماید.*
The new Iranian Ambassador to Mexico, Mohammed Hassan Ghadiri Abyaneh, is energetically seeking to establish science, technology and business exchanges in Mexico. In response to Iran's charm offensive in Latin America, Mexico has indicated it would like to improve commercial and trade ties working within the context of applicable UN resolutions.
Mexico has told us no deals are presently under consideration describing Iran's offer to sell natural gas to Mexico is "dead in the water." The Foreign Ministry's Assistant Director for the Middle East Gustavo Barrera told us last year that Iran's political situation undermines near-term prospects for economic cooperation. "
*سفیر جدید ایران در مکزیک، محمد حسن قدیری ابیانه با انرژی در پی برقراری روابط علمی، تکنولوژیکی و تبادل تجاری با مکزیک است. در پاسخ به تهاجم افسون کننده ایران در آمریکای لاتین، مکزیک تاکید کرده که مایل به افزایش روابط بازرگانی و تجاری با ایران در چارچوبی که قطعنامه های سازمان ملل اجازه میدهد میباشد.*
*مکزیک به ما گفت که معاملاتی در حال حاضر در دست اجرا نیست و پیشنهاد ایران برای فروش گاز طبیعی به مکزیک در آب دفن شده است.*
*مشاور مدیر خاورمیانهای وزارت امور خارجه آقای گوستاوو باررا سال گذشته به ما گفت که وضعیت سیاسی ایران موجب تضعیف افق نزدیک همکاری اقتصادی است.*
قدیری ابیانه در این ارتباط تاکید کرده است که وزارت امور خارجه وی را دعوت کردند و خواستند که علیه آمریکا و اسرائیل مصاحبه نکند. او هم پاسخ داد که تا زمانی که رسانه های مکزیک به نقل از آمریکائیها و اسرائیلیها در مکزیک مطالبی علیه ایران بیان میدارند به خاطر اهمیت و احترامی که برای تنویر افکار عمومی مکزیک قائل است و مطابق با کنوانسیون وین موظف است پاسخ این اراجیف را بدهد و عدم پاسخگویی وی به عدم درج اتهامات بی اساس علیه ایران بستگی دارد و از آنها خواسته که جلوی درج این اتهامات را بگیرند و در این صورت او نیز قول میدهد به آن نپردازند..
*قدیری در رابطه با رای مکزیک برای تحریم ایران در شورای امنیت سازمان ملل از رای مکزیک به این قطعنامه انتقاد کرده و خواستار آن شد که حق را فدای رضایت آمریکا نکنند و تاکید کرد که انتظار نداشتیم که مکزیک که با رای ما نیز به شوری امنیت راه یافته به جنگ رای دهد. وی این تحریمها را مقدمه جنگ معرفی کرد.*
زمانی که دولت مکزیک چند کیلو اورانیوم بسیار غنی شده خود را به آمریکا تحویل داد قدیری سؤال کرد که آیا با توجه به اینکه آمریکا حمله احتمالی اتمی پیشگیرانه علیه ایران را نیز از گزینه های روی میز عنوان کرده آیا مکزیک تعهدی از آمریکا گرفته است که آمریکا این اورانیوم را در ساخت بمب اتمی که با آن ایران را تهدید میکند استفاده نخواهد کرد؟
چند بار به خواست آمریکا دولت خواستار تصویب مصوباتی در مجلس شد که مکزیک در صورت مورد حمله واقع شدن آمریکا بتواند فضای خود را در اختیار نظامیان آمریکا قرار دهد که با تماس قدیری با نمایندگان مجلس و سنا و طرح این موضوع که آیا ضمانتی هست که آمریکا از فضای مکزیک برای جنگ افروزی علیه ایران استفاده نکند، مانع تصویب آن شد.
📜سند سری سفارت آمریکا منتشره توسط ویکیلیکس مینویسد:
Ambassador Mohammad Hassan Ghadiri Abyaneh arrived in Mexico in July 2007 and has been making waves since. In interviews and public statements, he freely shares his opinions and ignites controversy by discussing, among other things, a possible US invasion of Iran, US domination of Latin America, and Iran’s nuclear program. He is actively working to increase Iran’s presence in Mexico for political and religious ends, attempting to build Mexican support for Iran in the international arena and to exert control over Mexico’s small Muslim community.
*سفیر محمد حسن قدیری ابیانه در جولای 2007 به مکزیک آمد و از آن زمان به موج آفرینی پرداخت. وی در مصاحبهها و بیانیه های عمومی خویش و از طریق سخنرانیها و سایر طرق که به صورت آزادانه نشر میدهد از جمله احتمال حمله آمریکا به ایران، سلطه ایالات متحده آمریکا بر آمریکای لا
تین و برنامه هسته ای ایران پرداخته است.*
*او به طور فعالی برای ارتقاء حضور ایران در مکزیک برای اهداف سیاسی و مذهبی فعالیت میکند. تلاش میکند حمایت مکزیک از ایران در ابعاد بینالمللی را بدست آورد و جامعه کوچک مسلمانان مکزیک را کنترل نماید.*
📜در جای دیگری از گزارش سری آماده است:
Ambassador Ghadiri Abyaneh is especially adept at playing to Mexico’s sensitivities and framing issues involving Iran — no matter how fanciful — in ways that make GOM support for Iran seem natural. In a December interview with La Jornada, he said he was confident Mexico would support Iran’s right to develop a nuclear program with peaceful ends. He also said calling Latin America the United States’ backyard was an insult to the region, adding that Iran is waiting for the day when Latin America will break free and discover the falsehood of the "American dream." He insisted that Latin America is underdeveloped and its people are forced to emigrate because of a history of US dominance in the region. Finally, Ghadiri Abyaneh said that because Mexico spoke out against US intervention in Iraq, he expects that Mexico will maintain that commitment to non-intervention in the future, noting that silence on the part of other countries in the face of a US attack on Iran would amount to participating in the war.
*سفیر قدیری ابیانه مهارت خاصی در بازی با حساسیتهای مکزیک و اموری که به ایران مربوط میشود دارد. مهم نیست چه مقدار خیالی باشد- از طرقی که حمایت دولت مکزیک از ایران طبیعی به نظر برسد.*
*در یک مصاحبهاش در دسامبر با روزنامه لا خورنادا، او گفت که اطمینان دارد که مکزیک از حقوق هستهای ایران در توسعه برنامه هستهای صلح آمیز ایران حمایت خواهد کرد. او همچنین گفت که محسوب کردن آمریکای لاتین به عنوان حیاط خلوت آمریکا توهین به این منطقه است. او اضافه کرد که ایران منتظر روزی است که آمریکای لاتین آزاد شود و به دروغ بودن رویای آمریکایی پی ببرد. او تاکید کرد که آمریکای لاتین توسعه نیافته است و مردمش به خاطر تاریخ سلطه آمریکا بر منطقه ناچار به مهاجرت به ایالات متحده آمریکا شدهاند. در پایان قدیری ابیانه گفت چون مکزیک با دخالت نظامی آمریکا در عراق مخالفت کرده است او انتظار دارد که کماکان مکزیک با حفظ این موضع با دخالتهای نظامی آمریکا در آینده نیز مخالفت کند و اشاره کرد که سکوت کشورها در صورت حمله آمریکا به ایران به منزله مشارکت در جنگ خواهد بود.*
*شکایتهای سفیر اسرائیل از سفیر ایران هم که از جسور بودن سفیر ایران گلایه میکند در گزارش ویکیلیکس آمده است:*
While he signaled concerns with Iran’s intentions and the energy being put into furthering them by its Ambassador here, the Israeli DCM also said Ghadiri Abyaneh may have been too bold in his public posture and activities.
*او نگرانی خود را از اهداف ایران و فعالیتهای پر انرژی که سفیرشان در اینجا بر ای پیشبرد آن بکار میبرد ابراز داشت. دیپلمات اسرائیلی همچنین گفت ممکن ا ست قدیری ابیانه خیلی در فعالیتهای عمومی خود جسور شده باشد.*
📜مطابق با سند محرمانه دیگری از ویکیلیکس رئیس جمهور مکزیک در دیدار با رئیس مجموعه سازمانهای امنیتی آمریکا به فعالیتهای هوگو چاوز در آمریکای لاتین و فعالیت بسیار گسترده سیاسی سفارت ایران در آمریکا اشاره میکند. *(سفیر ایران در مکزیک از نظر سیاسی خیلی فعال است.*
the Iranian Embassy in
Mexico is very politically active.)
*وی در این ملاقات خواستار حضور پررنگتر ایالات متحده آمریکا در آمریکای لاتین شده است.*
Mexican President Felipe Calderon told a U.S. official last year that Latin America “needs a visible U.S. presence” to counter Venezuelan President Hugo Chavez’s growing influence in the region, according to a U.S. State Department cable leaked to WikiLeaks and posted online Thursday [...] Calderon also said he was concerned about Venezuela’s ties to Iran, and that the Iranian Embassy in Mexico is very politically active. Calderon added that Iran’s influence is growing in the region thanks to Venezuela’s help, the memo said.
*رئیس جمهور مکزیک سال گذشته به یک مقام آمریکایی گفت که آمریکای لاتین نیاز به حضور قابل مشاهده ایالات متحده آمریکا برای مقابله با هوگو چاوز رئیس جمهور ونزوئلا که نفوذش رو به افزایش است دارد. مطابق با سند منتشره در ویلکیلیکس کالدرون همچنین نگران روابط رو به گسترش ونزوئلا و ایران است و اینکه سفارت ایران در مکزیک خیلی فعالیت گسترده ای از لحاظ سیاسی دارد