ادامه مصاحبه قدیری ابیانه👈آمریکا در حال افول از موضع تک ابرقدرتی است.
✔ قسمت سوم
آمریکا به دنبال تسخیر کشورهای نفتی است، چراکه میداند اگر بتواند کنترل نفت جهان را در اختیار بگیرد، کشورهای قدرتمند جهانی بار دیگر مجبور به پیروی از آمریکا خواهند شد.
👈* جمهوری اسلامی مانع بزرگی در مقابل خواستههای نامشروع آمریکا
سفیر اسبق ایران در مکزیک و استرالیا با اشاره به اینکه هدف آمریکا تصاحب منابع نفتی ایران است و این نیاز آمریکاست، تصریح کرد: آمریکا متوجه این شده که جمهوری اسلامی مانع بزرگی در مقابل خواستههای نامشروع آنها است و به همین دلیل به دنبال فشار به کشور است تا به اهداف خود دست یابد.
وی اضافه کرد: آمریکا به خوبی میداند که هیچگاه نمیتواند به ایران حمله کند، چراکه اگر این اقدام صورت پذیرد در روز نخست حمله تمام ناوگان دریاییاش در منطقه غرق و حداقل ۲۰هزار آمریکایی نیز کشته میشوند.
قدیریابیانه با تاکید بر اینکه اصرار و تلاش آمریکا در عدم وجود توان موشکی در جمهوری اسلامی ایران به دلیل این است که اگر روزی نیاز بود تا به کشور ما حمله کند، توانایی دفاع از خود نداشته باشیم، گفت: برخی نظریه پردازها عنوان میکنند که عصر موشک گذشته و عصر گفتگوی تمدنها است، باید به آنها گفت اگر عصر موشک گذشته چرا آمریکا هرسال بودجه نظامی خود را افزایش میدهد؟!
وی با بیان اینکه اگر آمریکاها به پیروزی ۵۰ درصدی علیه ای ان امیدوار بودند بیدرنگ وارد عرصه نظامی با جمهوری اسلامی میشدند.
وی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه در شرایطی اسرائیل شعار از نیل تا فرات را میدادند اما امروز دور خود را دیوار کشیده است، افزود: با این وجود باز هم احساس امنیت نمیکنند و از بادکنکهای آتشزای فلسطین هم وحشت میکنند.
وی با بیان اینکه عدم احساس امنیت اسرائیلیها و درخواست آنها برای بازگشت به میهن اصلیشان مهمترین نگرانی امروز اسرائیل است، تاکید کرد: هر پیروزی برای حزب الله و حماس و جهان اسلام اسرائیل را به لحظه اضمحلال خود نزدیک میکند.
قدیری ابیانه با بیان اینکه آمریکا قدرت و توان حمله نظامی به جمهوری اسلامی را ندارد، تاکید کرد: هدفگذاری آمریکا بعد از ناامیدی از حمله نظامی به کشور در این است که ما را از درون بپاشاند و در این خصوص علاوه بر تحریمهای اقتصادی، در صدد است فتنههای اجتماعی را شکل دهد.
وی با بیان اینکه برنامه امروز دشمن برای ما نابودی از درون است و در این راستا در تلاش برای فتنههای اجتماعی است، افزود: دشمن در این راستا به دنبال القای ناکارآمدی و فریب برخی اقشار تأثیرگذار در کشور است.
👈* آمریکا به هیچ عنوان دست از سر نفت ایران برنمیدارد
سفیر اسبق ایران در مکزیک و استرالیا به تحصنهای معلمان اشاره و بیان کرد: دشمن با ایجاد ناامیدی و فتنه اجتماعی معلمان را به تحصن و اغتشاش تشویق و اعتصابات را دامن میزند.
وی با بیان اینکه کاهش ارزش پول ملی، زندگی را برای مردم دشوار کرده است، گفت: دشمن به برخی اعتراضات مردم امیداور شده و فکر میکنند از این طریق میتوانند به نتیجه برسند و دیگر انقلاب به ۴۰ سالگی خود نمیرسد در صورتی که این یک خیال خام است.
قدیری ابیانه در ادامه سخنان خود با تاکید بر اینکه تجزیه ایران از اهداف قطعی غرب است، عنوان کرد: آمریکاییها میدانند که هرگز نمیتوانند به فرض محال سرنگونی نظام به صورت بلند مدت در این کشور حضور داشته باشند، چراکه بار دیگر ملت ایران قیام کرده و مانند دوران طاغوت، آنها را از کشور خود بیرون خواهند راند.
وی با بیان اینکه آمریکا در حال سقوط است و تنها راه برای رهایی از سقوط دست یابی به منابع نفتی ایران است، اضافه کرد: آمریکا به این نتیجه رسیده که برای رسیدن به اهداف خود چارهای جز تجزیه ایران ندارد چراکه تجزیه ایران شرط لازم برای تاراج منابع نفتی ایران و مقدمه لازم برای تصاحب منابع نفتی منطقه است که به واسطه آن مجدد میتوانند به تک ابرقدرتی جهان دست یابد که بر این اساس مذاکره با آمریکا معنی و دستاوردی ندارد.
این کارشناس مسائل سیاست خارجی با تاکید بر اینکه مذاکره با آمریکا فایدهای ندارد و رهبری از ابتدا بر این تاکید داشتند، یادآور شد: این دولت ادعا کرد که دولتهای قبلی روش مذاکره را بلد نبودند و توانایی آن را نداشتند، که البته در مذاکرات نیز بیش ازحد گاف دادند به طوری که آب خوردن خود را به برجام وصل میکردند، دولتمردان امتیازات بسیاری به آمریکا دادند اما در مقابل آمریکاییها بدون اینکه به وعده محدود خود عمل کنند، بار دیگر تحریمها را بازگرداندند.
وی با اشاره به اینکه گاف بزرگ دولت و تیم مذاکره کننده اعتماد به آمریکا بود، خاطرنشان کرد: ...
👈ادامه مصاحبه در
basijnews.ir/fa/news/9086316
💵سایت بدهی های آمریکا
💵 Usdebtclock.org
@Ghadiri1404
Ghadiri.ir
👈ادامه مصاحبه قدیری ابیانه: آمریکا در حال افول از موضع تک ابرقدرتی است.
✔قسمت چهارم
...وی با اشاره به اینکه گاف بزرگ دولت و تیم مذاکره کننده اعتماد به آمریکا بود، خاطرنشان کرد: آنها مفت فروشی کردند و در قبال توان هستهای که دادند تنها یک چک بیمحل گرفتند، تمام امتیازات را دادند تا تحریمها لغو شود، اما وقتی آمریکا تمام امتیازت مدنظر خود را گرفت دیگر دلیلی ندارد که به وعده های خود عمل کند.
قدیری ابیانه با بیان اینکه دولت در جریان مذاکرات هستهای امیدار بود اما فریب خورد، گفت: آقای ظریف را با مصدق مقایسه می کنند حال آنکه مصدق، دشمن را نشناخت و بلکه به حمایت آن امیدوار بود که نتیجه این امیدواری برای مصدق سقوط دولت او و گرفتاری ۲۵ ساله مردم ایران شد اما در شرایط فعلی تدبیر و تیزبینی رهبری مانع از سقوط کشور شد.
وی با تاکید بر اینکه اگر در جریان مذاکرات تمامی امتیازات را هم میدادیم آنها باز از هدف تصاحب نفت نمیگذشتند، تصریح کرد: آمریکا به هیچ عنوان دست از سر نفت ایران برنمیدارد، ضمن اینکه اگر از اسلام هم دست بکشیم باز هم آمریکا جمهوری اسلامی ایران را رها نمی کند.
سفیر اسبق ایران در مکزیک و استرالیا با بیان اینکه سه کشور اروپایی دیگر نیز تنها به منافع خود فکر میکنند، ابراز داشت: عملکرد اتحادیه اروپا هم به نفع ما نخواهد بود چراکه آنها هم دشمن ما هستند؛ این نرمش قهرمانانه فایدهای که برای کشور داشت این بود که برای آنها که برای ارتباط با آمریکا لهله میزدند ثابت کرد که رابطه به آمریکا فایدهای ندارد و آنها تنها به دنبال دشمنی با ایران هستند.
خبر در حال تکمیل است...
basijnews.ir/fa/news/9086316
💵سایت بدهی های آمریکا
💵 Usdebtclock.org
دکتر محمد حسن #قدیری #ابیانه
#سایت:
Ghadiri.ir
شبکههای اجتماعی
@Ghadiri1404
#ارتباط_مستقیم
@GhadiriAbyaneh
#اینستاگرام:
Instagram.com/ghadiri.ir
#ایمیل:
Mh.ghadiri@gmail.com
قدیری ابیانه:👈اگر عصر گفتوگوی تمدنهاست چرا بودجه نظامی آمریکا افزایش میيابد؟
✔قسمت اول
قدیری ابیانه با بيان اينكه اگر عصر گفتوگوی تمدنهاست چرا بودجه نظامی آمریکا افزایش میيابد؟ گفت: آنهایی که برای ارتباط با آمریکا له له میزدند به چشم خود ديدند که آمريكا تنها دنبال دشمنی با ايران است.
به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، محمدحسن قدیریابیانه عصر امروز در نشست بصیرتی با عنوان «افول آمریکا، توهم یا واقعیت» با بیان اینکه ایران اسلامی آمریکا و رژیم صهیونیستی را زمینگیر کرده است، اظهار کرد: بدهی دولت آمریکا 21 هزار میلیارد دلار است که دربرگیرنده بیش از 430 سال درآمد نفت ایران است.
وی با اشاره به افول وضعیت اقتصادی آمریکا افزود: هر سال بیش از 2 هزار میلیارد دلار به بدهی آمریکا اضافه میشود.
سفیر سابق ایران در استرالیا و مکزیک با بیان اینکه سرانه بدهی هر آمریکایی 2 میلیارد و 600 میلیون تومان است، تصریح کرد: میزان بدهی مجموع مردم، شرکتها، بخش خصوصی و دولت آمریکا بسیار زیاد است به طوری که معادل 1400 سال درآمد نفت ایران را شامل میشود.
وی با اشاره به تلاش دشمن به منظور سقوط سوریه و شکست آن با تدبیر ایران گفت: قدرتهای غربی به سوریه پیشنهاد دادند مقابل ایران بایستد اما این کشور حاضر نشد، با این وجود برخی میگویند مسئله سوریه و لبنان به ما چه ربطی دارد؟
قدیریابیانه در بخش دیگری از سخنانش افزود: روزگاری انگلستان در دنیا مستعمرههای بسیاری داشت اما قدرت آن پس از جنگ جهانی دوم افول کرد و حتی هند را نیز از دست داد.
👈آمریکا به دنبال تسخیر کشورهای نفتی است
وی با بیان اینکه دیگر نمیتوان از لقب «بریتانیای کبیر» برای انگلیس استفاده کرد و باید به آن «بریتانیای صغیر» گفت اظهار کرد: قدرت آمریکا هم در حال افول است.
سفیر سابق ایران در استرالیا و مکزیک با اشاره به اینکه آمریکا نمیتواند با همه کشورها وارد جنگ شود افزود: آمریکا اگر بتواند بر منابع نفتی مسلط شود، کشورهای دیگر مجبور به اطاعت از آن هستند به همین دلیل به دنبال تسخیر کشورهای نفتی است.
وی گفت: البته این کشور خوب میداند که جمهوری اسلامی مانع بزرگی در مقابل خواستههای نامشروع آن است و به همین خاطر دنبال فشار به ایران برای رسیدن به اهداف خود است.
قدیریابیانه با اشاره به اینکه خود آمریکاییها هم میدانند که نمیتوانند به ایران حمله کنند، گفت: این کشور اگر به ایران حمله کند روز اول تمام ناوگان دریاییاش در منطقه غرق میشود و چندین هزار نفرشان کشته میشوند.
👈اگر عصر گفتوگوی تمدنهاست چرا آمریکا بودجه نظامی خود را افزایش میدهد؟
وی با طرح این سوال که اگر عصر گفتوگوی تمدنهاست چرا آمریکا هر سال بودجه نظامی خود را افزایش میدهد؟ اظهار کرد: آمریکاییها به پیروزی 50 درصدی هم امیدوار نیستند چراکه اگر بودند بیدرنگ حمله میکردند.
وی با بیان اینکه شعار از نیل تا فرات اسرائیل امروز رنگ باخته است گفت: تشکیل داعش برای به تأخیر انداختن اضمحلال اسرائیل بود، اما هر پیروزی برای حزب الله و حماس این رژیم منحوس را به اضمحلال نزدیک میکند.
قدیری ابیانه ادامه داد: آمریکا بعد از ناامیدی از حمله به ایران هدفگذاری خود را لطمه به نظام آن هم از داخل قرار داد که در این میان به دنبال القای ناکارآمدی و فریب برخی اقشار تأثیرگذار در کشور بود.
وی با بیان اینکه آمریکا فتنهها و اغتشاشها را به این منظور راهاندازی کرد خاطرنشان کرد: ترامپ گفته بود که سه ماه دیگر انقلاب نابود میشود، قبلیها هم از 6 ماه حرف میزدند که این ادعا حماقت ترامپ و دیگران را نشان میدهد.
قدیریابیانه با بیان اینکه مذاکره با آمریکا مفید به فایده نبود و نخواهد بود، اظهار کرد: آیا بگوبخند با آمریکا موجب میشود آنها با ایران کاری نداشته باشند و از تصاحب نفت ایران بگذرند؟ قطعا آنها حاضر نیستند که جهان تکقطبی را از دست بدهند.
وی افزود: اگر در مذاکرات همه امتیازها را بدهیم آیا آنها از نفت ما میگذرند؟ خیر؛ آمریکا به هیچ عنوان دست از سر نفت ایران برنمیدارد.
وی با بیان اینکه اگر از اسلام هم دست بکشیم باز هم آمریکا ایران را رها نمیکند، تصریح کرد: مذاکرات با آمریکا فایده ندارد در صورتی که دولت معتقد بود قبلیها دیپلماسی بلد نبودند و ما بلدیم که البته موفق هم نشد.
👈مذاکره با آمریکا مفید به فایده نبود و نخواهد بود
وی خاطرنشان کرد: امتیازهای زیادی به آمریکا دادیم اما دولتمردان این کشور بدون اینکه به وعده خود عمل کنند همه تحریمها را بازگردانند.
قدیریابیانه با اشاره به اینکه مصدق هم به آمریکا خوشبین بود ولی راه به جایی نبرد، اظهار کرد: مصدق هم آمریکا را نشناخت و باعث شد دولتش سقوط کند تا آن جا که پس از آن 25 سال کشور در سیاهی و تاریکی فرو رفت.
👈بقیه مصاحبه در
hamedan.farsnews.com/news/13970912000923
👈ادامه سخنرانی قدیری ابیانه👈 اگر عصر گفتوگوی تمدنهاست چرا بودجه نظامی آمریکا افزایش میيابد؟
✔قسمت دوم
... وی با اشاره به اینکه اروپا با ایجاد اتحادیه اروپا از معامله بین.کشورهای اروپایی با دلار رهایی یافته اند، خاطرنشان کرد: زمانی اقتصاد آمریکا بیش از 50 درصد اقتصاد جهان را شامل میشد اما سهم امروز او به حدود از 20 درصدند و تنها به دنبال دستیابی به منافع خودند.
وی ادامه داد: آنهایی که برای ارتباط با آمریکا له له میزدند به چشم خود دیدند که آمریکا تنها دنبال دشمنی با ایران است.
وی با اشاره به اینکه اگر رابطه با آمریکا باعث پیشرفت میشد باید تاکنون پاکستان و مصر پیشرفت میکردند، خاطرنشان کرد: اگر کشورهایی چون کره جنوبی و ژاپن پیشرفت کردند به دلیل کار کردن، قناعت در مصرف و تلاش و بالا بودن ساعت کاری مفید آنهاست.
قدیریابیانه ضمن اینکه 15 درصد مشکلات اقتصادی را به خاطر تحریمها دانست و مابقی آن را داخلی، گفت: امسال پیشبینی شده که درآمد صادراتی نفت و گاز و میعانات گازی ایران 96 هزار میلیارد تومان باشد که به ازای هر ایرانی ماهانه معادل ۱۰۰ هزار تومان است.
وی با بیان اینکه تنها با صادرات نفت نمیتوان نیازهای 80 میلیون نفر را برآورده کرد، افزود: باید از دیگر ظرفیتهای کشور بهره برد.
قدیری ابیانه گفت: قوه قضاییه با عوامل اختلاس 3 هزار میلیارد تومانی برخورد کرد و عامل اصلی اعدام شد و املاکی بیش از این ارزش مصادره شد اما این مهم به خوبی منعکس نشده است در صورتی که سیستم رسانهای کشور میتوانست در اطلاعرسانی بهتر عمل کند.
👈امروز تنبلی اجتماعی مطالبات را غیر واقعی کرده است
وی با اشاره به اینکه امروز تنبلی اجتماعی مطالبات را غیر واقعی کرده است گفت: ما جزو کشورهایی هستیم که بیشتری تعطیلات مناسبتی در دنیا را داریم.
قدیریابیانه با بیان اینکه تصور مردم از میزان درآمدهای نفتی چندین برابر واقعیت است که به نفع کشور نیست گفت: در ایران به طور متوسط هر نفر کمتر از دو ساعت کار مفید میکند، یعنی در فرهنگ کاری و مصرف وضعیت خوبی نداریم.
وی گفت: ساعات مفید کاری در ادارات دولتی ایران حدود 22 دقیقه در روز و ساعت مفید کل مشاغل حدود 11 ساعت در هفته است.
قدیری ابیانه خاطرنشان کرد: تنبلی در کار، هجوم اخیر مردم برای خرید ارز و طلا و کالا باعث بروز مشکلات زیادی شد.
وی با اشاره به اینکه مردم هم باید در حوزه فرهنگ کار و وجدان کاری به وظایف خود عمل کنند، گفت: مشکلات گرانی همه به دولت و تحریمها بازنمیگردد بلکه رفتار مردم نیز در این حوزه تأثیرگذار است و برای حل مشکلات مردم نباید منتظر دیگران بمانند.
قدیریابیانه در بخش دیگری از سخنانش با تأکید بر لزوم مقابله با اختلاس گفت: باید با پدیده اختلاس شدید برخورد شود حتی اگر مبلغ آن کم باشد، چه رسد به ارقام نجومی میلیاردی، دهها، صدها و یا چندهزار میلیاردی.
وی افزود: خساراتی که این اختلاسها ایجاد میکنند هزاران برابر رقم مادی آن است چراکه سرمایه اجتماعی و به عبارتی اعتماد عمومی را خدشهدار میکند که زیان آن، گاه جبرانناپذیر است.
وی با اشاره به اینکه ایران روزانه در مواقع غیر تحریم حدود 2 میلیون و 300 هزار بشکه نفت خام صادر میکند، بیان کرد: یعنی به ازای هر ایرانی کمتر از یک بشکه در هر ماه صادر میشود.
وی ادامه داد: مجموع صادرات نفت خام، گاز و میعانات گازی روزانه معادل 2 میلیون و 600 هزار بشکه نفت در بودجه سال 97 پیشبینی شده است یعنی باز هم کمتر از یک بشکه به ازای هر ایرانی در هر ماه.
قدیریابیانه تأکید کرد: به عبارت دیگر دولت با این درآمدها نمیتواند پاسخگوی همه نیازهای مردم باشد و این موضوع تفاوت اساسی و عمده با کشورهای نفتخیز و حاشیه خلیج فارس دارد که یک سال صادرات نفت یک تبعه قطر یا کویت و امارات معادل بیش از ۶۰ سال صادرات نفت یک ایرانی است.
وی با بیان اینکه آمریکا 6 هزار میلیارد دلار تنها به خارجیها بدهکار است که به اندازه 120 سال درآمد نفت ایران میشود، ادامه داد: ترامپ ادعا کرد که آمریکا در عراق و افغانستان بیش از 7 هزار میلیارد دلار هزینه کرده که معادل ۱۴۰ سال درآمد نفت ایران است که البته هیچ نتیجهای برای آنها نداشت.
👈اقتصاد آمریکا سقوط کرده است
قدیریابیانه در بخش دیگری از سخنانش افزود: حمله آمریکا به عراق با هدف تصاحب منابع نفتی این کشور بود که به دلیل حضور مرجعیت و مردم و تدابیر ایران موفق نشد.
وی با اشاره به اینکه بیش از 40 میلیون نفر در آمریکا زیر خط فقر هستند، تصریح کرد: میلیون ها کارتنخواب در آمریکا وجود دارد و سالانه بسیاری از طبقه متوسط به طبقه ضعیف سقوط میکنند.
👈ادامه مصاحبه👇
hamedan.farsnews.com/news/13970912000923
ادامه سخنرانی قدیری ابیانه:👈اگر عصر گفتوگوی تمدنهاست چرا بودجه نظامی آمریکا افزایش میيابد؟
✔قسمت سوم و پایانی
قدیری ابیانه با تأکید بر اینکه اگر طی سالهای آینده بشنویم که اقتصاد آمریکا سقوط کرده است جای تعجب ندارد، ادامه داد: امروز اروپا با چاپ یورو و دیگر کشورها به دنبال جایگزینی دلار برای ارتباطات تجاری هستند که البته هنوز پول جدیدی برای تجارت جهانی جایگزین نشده اما کشورهایی چون چین و روسیه به دنبال تحقق این امر هستند
وی با اشاره به اینکه اروپا با ایجاد اتحادیه اروپا از معامله بین.کشورهای اروپایی با دلار رهایی یافته اند، خاطرنشان کرد: زمانی اقتصاد آمریکا بیش از 50 درصد اقتصاد جهان را شامل میشد اما سهم امروز او به حدود از 20 درصد رسیده است.
قدیریابیانه با بیان اینکه عمده کشورهایی که امروز توسط آمریکا تحریم شدند روزی در تحریمهای علیه ما مشارکت کردند، تصریح کرد: امروز تحریمهای مالی آمریکا برای 14 کشور اعمال شده و تحریمهای غیر مالی به 20 کشور رسیده است.
وی تأکید کرد: کشورهایی که تحت تحریم مالی هستند به دنبال نجات خود از وابستگی به دلار هستند و با اشاره به اینکه اروپاییهایی نیز میگویند که چرا آمریکا برای ما تعیین تکلیف کند، اظهار کرد: اگر کشورها با پول خودشان معامله کنند و یا پول واحدی را ایجاد کنند، در آن صورت خسارت آن برای آمریکا از اصابت چند بمب اتم بیشتر است.
وی با اشاره به اینکه ما، ونزوئلا و کشورهای دیگر در تلاش هستیم که نفت خود را با دلار معامله نکنیم، افزود: امروز آمریکا با چاپ پول بدهی خود را به کشورهای دیگر منتقل میکند که باید با تدبیری مقابل این اتفاق ایستاد.
hamedan.farsnews.com/news/13970912000923
دکتر محمد حسن #قدیری #ابیانه
#سایت:
Ghadiri.ir
شبکههای اجتماعی
@Ghadiri1404
#ارتباط_مستقیم
@GhadiriAbyaneh
#اینستاگرام:
Instagram.com/ghadiri.ir
#ایمیل:
Mh.ghadiri@gmail.com
قدیری ابیانه:👈 دولت به دنبال آن است تا با عضو شدن در عهده نامه های بین المللی و عمل به خواستههای قدرتهای بزرگ، بهانه را از دست آنان بگیرد. ولی این روش غلطی است زیرا آنها به استناد همین منطق هر روز بهانه جدیدی را مطرح میکنند و ما را به بهانه گرفتن بهانه از دست آنان، به پذیرش رفتار و عمل مورد نظرشان سوق میدهند و دستاورد ما میشود گرفتن بهانه از آنها و زیانهای بازیخوردنهای پی در پی و مستمر.
ما باید اصل را در نپیوستن به این پیمانها قرار دهیم مگر اینکه مطمئن شویم که پذیرش این پیمانها بر اساس یک ارزیابی واقعی منطبق بر منافع ملی ماست.
دکتر محمد حسن #قدیری #ابیانه
#سایت:
Ghadiri.ir
شبکههای اجتماعی
@Ghadiri1404
#ارتباط_مستقیم
@GhadiriAbyaneh
#اینستاگرام:
Instagram.com/ghadiri.ir
#ایمیل:
Mh.ghadiri@gmail.com
📺هم اکنون پخش زنده سخنرانی قدیری ابیانه در رامسر از طریق اینستاگرام
Www.instagram.com/rmsrtv
روز دانشجو قدیری ابیانه رامسر_1397-9-14-17-53.aac
41.9M
📣 🎵 صوت سخنرانی دکتر قدیری ابیانه به مناسبت روز دانشجو
⏰۸۴ دقیقه
📥۴۰ مگ
✔ رسالت دانشجو دانشمند شدن است.
✔ دانشجو بیش از اینکه مطالبهگر باشد باید پاسخگو باشد.
✔ بیش از حقوق دانشجو باید از وظایف دانشجو سخن گفت.
✔ دانشجو باید خود را "راهحل" بداند و نه "صورت مسئله".
✔ دانشجو باید با کسب مهارت در رشته تحصیلی خود، کارآفرین باشد و نه کارجو
✔ دانشجو باید امکان آفرین باشد نه متقاضی امکانات
✔ دانشجو باید واقعبین و آرمانگرا باشد.
✔ تحقق چشمانداز ۱۴۰۴ و چشم انداز ۵۰ ساله باید توسط دانشجویان امروز محقق گردد.
✔ دانشجو باید بهترین تفریح را علمآموزی و کار بداند.
✔ دانشجو باید به فکر این باشد که دست دیگران را بگیرد نه اینکه دنبال این باشد دستش را بگیرند.
✔ خودباوری، امید، تلاش، همت و داشتن آرمان لازمه حرکت و پیشرفت است.
📆۱۴ آذر
🎓دانشگاه آزاد اسلامی رامسر
دکتر محمد حسن #قدیری #ابیانه
#سایت:
Ghadiri.ir
شبکههای اجتماعی
@Ghadiri1404
#ارتباط_مستقیم
@GhadiriAbyaneh
#اینستاگرام:
Instagram.com/ghadiri.ir
#ایمیل:
Mh.ghadiri@gmail.com
رضایی اعزام سخنران عمار:
🔆 مجموعه همایش های مردمی یوم الله ۹ دی، شبکه اعزام سخنران و استاد عمار آماده همکاری جهت حضور اساتید در سراسر کشور میباشد.
🔻ثبت درخواست سخنرانی👇
🌐 http://ammarnet.ir/?p=3785
➕ @ammarnet_ir
ستاد_مبارزه_با_مواد_مخدر_سخنرانی_1397-9-15-11-25.aac
28.21M
🎵صوت سخنرانی دکتر قدیری ابیانه در ستاد مبارزه با مواد مخدر
✔ حمایت استکبار از قاچاق مواد مخدر
✔ ناامیدی نسبت به آینده و کمبود اعتماد به نفس زمینه اعتیاد را فراهم میکند.
✔ تنبلی اجتماعی آفت اقتصاد کشور است.
✔ رهایی از وابستگی اقتصاد کشور از وابستگی به نفت بدون رهایی از وابستگی ذهنی به نفت ممکن نیست.
✔ چگونگی خنثی سازی تحریمها
@Ghadiri1404
GHADIRI.IR
قدیری ابیانه در مناظره:👈 اگر اعضای FATF با پولشویی مخالفند چرا خاوری را تحویل نمیدهند
👈قسمت اول
مناظره سیاسی اقتصادی تحت عنوان "اقتصاد و جهانی شدن" که بسیج دانشجویی دانشگاه نوشیروانی بابل با حضور قدیری ابیانه و شکوهی از فعالین سیاسی کشور برگزار کرد با استقبال خوب دانشجویان همراه و در آن انتقاداتی به عملکرد دولت توسط سخنرانان وارد شد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، به مناسبت روز دانشجو مناظرهای تحت عنوان "اقتصاد و جهانی شدن" بعد از ظهر امروز با حضور قدیری ابیانه استراتژیست، سفیر اسبق ایران در استرالیا و مکزیک و علی شکوهی روزنامه نگار و فعال سیاسی در سالن آمفیتئاتر دانشگاه فنی مهندسی نوشیروانی بابل از سوی بسیج دانشجویی این دانشگاه برگزار شد.
در ابتدای این مناظره که با روش پرسش و پاسخ از سوی دانشجویان همراه شد سوال اول یکی از دانشجویان اینگونه مطرح شد:
*با توجه به وجود دو رویکرد در کشور که از یک سو مشکلات را با امضای قراردادهای خارجی قابل حل میدانند و دیگری توجه به ظرفیتهای داخلی را مدنظر قرار دارد، پذیرش قراردادهای بینالمللی مثل برجام و FATF چقدر میتواند به بهبود و جهانی شدن اقتصاد ما اثر بگذارد؟
✔اگر اعضای FATF با پولشویی مخالف هستند چرا خاوری را تحویل نمیدهند.
قدیریابیانه در پاسخ به این سوال اظهار کرد: قراردادهای مثل CTF ،NPT، FATF و سایر موارد در متن نوشتهشان چیزهای مثبتی قراردارد مانند NPT که در آن ذکر شده کشورها اجازه گسترش سلاح هستهای را ندارند و جهت اطمینان از این عدم گسترش اجازه بازدید به آژانس بدهند و در ازای این اجازه، سازمان انرژی اتمی ضمانت میکند که در موارد صلحآمیز هستهای از آنها حمایت کند، اما در واقع با اینکه ما عضو NPT هستیم نه تنها حمایتمان نکردند بلکه تحریم هم شدیم. بنابراین ما چه سودی از آن بردیم؟ در صورتی که اسرائیل که اعلام کرد سلاح هستهای دارد اما بازدیدی از آن انجام نمیشود چون عضو این NPT نیست و برای او این عدم عضویت امتیازی است.
وی افزود: در برجام نیز فشار آوردند و دولت با دادن امتیازات بسیاری آن را امضا کردند، در مقابل آنها تعهداتی دادند، دولت پیشاپیش به تعهدات خود عمل کرد اما آنها عمل نکردند و تحریمها برداشته نشد، هنوز نمیتوان بودجه سفارتخانههای مان را از طریق بانک ارسال کنیم و از امتیازات برجام خبری نیست.
سفیر سابق ایران در استرالیا ادامه داد: در FATF که فعلاً ما را در لیست خاکستری قرار دادند تا اگر امور بانکیمان شفاف باشد معاملات بانکی با ما اشکال نداشته باشد اما اولا مسئولان FATF که مسئول شفافیت بانکها هستند آمریکایی بوده و مسئول مستقیماً تحریم ایران هستند؛ اینها بهدنبال مبارزه با پولشویی نیستند بلکه دنبال این هستند که ببینند ما چگونه تحریمها را دور میزنیم تا فشار بیشتری وارد کنند.
قدیری تصریح کرد: اگر به مقرارات FATF هم عمل کنیم، اگر آنها ما را در لیست سفید هم قرار دهند و مانعی برای تبادلات بانکی اعلام.نکنند اما آمریکا به بانکها اجازه ندهد، بهنظر شما بانکها به حرف چه کسی عمل میکنند، مسلماً حرف آمریکا را گوش میدهند، آقای ظریف هم گفتند که "هیچ تعهدی ندارند که تحریمها برداشته شود" و آنها اگر با پولشویی مخالف هستند خاوری را تحویل دهند، ما اگر عضو کنوانسیون.پالرمو شویم میگویند ما بههیچ وجه نباید به تروریستها کمک کنیم و حماس و حزبالله را تروریست میدانند اما منافقین را خیر.
این استراژیست با اشاره به نگاه غربی و متخاصم آمریکا به ایران اسلامی گفت: غربیها آنهایی که در اهواز مردم را به تیر بستند را تروریست نمیدانند. چگونه ممکن است آنها سلاح داعش را تامین کنند اما آنها را تروریست هم بخوانند. بنابراین این کنفوانسیونها حتی در صورتی حق تحفظ برای خود قائل شویم قابل اعتماد نیستند اما آنها راهی برای حق تحفظ نیز باقی نگذاشتند، اگر قرار است بهانه را از دشمن بگیریم خوب اگر به خواست آنها عمل کنیم و آنها چیز دیگری را بهانه کردند چه؟ این روش غلط است، باید اعلام کنیم ما عضو کنوانسیونی نمیشویم مگر اینکه برای ما منفعتی داشته باشد.
- سوال دانشجویان: آیا پذیرش عهدنامههای بینالمللی باعث ترقی جمهوری اسلامی میشود؟
قدیریابیانه در پاسخ به این سوال بیان کرد: سنجیدن مصلحت، سود و زیان صحیح است اما سر اینکه مصلحت چیست اختلاف وجود دارد، آیا عمق مالی ما باید برای آمریکا شفاف باشد یا برای خودمان، آمریکاییهایی که بهدنبال بستن راهها بر ما هستند آیا لازم است امور مالی ما برای آنها شفاف شود.
وی افزود: تنها ۳۵ کشور عضو FATF هستند، کدام مصلحت از شفافیت مالی ما برای آمریکا میگوید، آیا شفافیت مالی آمریکا برای ما مشخص است، از کمک آنان به منافقان خبر داریم،
Www.goo.gl/Z4831S
👈بقیه در👇
ghadiri.ir/post/6375
@Ghadiri1404
ادامه مناظره👈 قدیری ابیانه: اگر اعضای FATF با پولشویی مخالفند چرا خاوری را تحویل نمیدهند؟
👈قسمت دوم
... در خصوص حضور در سازمانملل نیز جمعبندی نظام اینگونه بود که در مجموع منافع ما بیشتر از زیانش است اما FATF هم اینگونه است؟ یا آنها میخواهند تحریم خود موثرتر بکنند؟
سفیر سابق ایران در مکزیک ادامه داد: ارزیابی بنده بهعنوان یک کارشناس این است که نباید وارد این کنوانسیون شویم. تازه اگر وارد لیست سفید شویم و آنها بگویند از طرف ما بلامانع است اما کافی است آمریکا تشر بزند و بگوید نکنید، اروپاییها تجارتشان با آمریکا بیش از ۱۰۰۰ میلیارد دلار است و ما زیر ۲۰ میلیارد دلار. پس آنها نمیآیند برای زیر ۲۰ میلیارد رابطهشان را با آمریکا خراب کنند.
✔چرا دولت پیشاپیش اعلام کرد اگر آمریکا از برجام خارج شود ما میمانیم؟!!
قدیری تصریح کرد: ما در اینجا از دولت انتقاد میکنیم که چرا پیشاپیش اعلام میکرد آمریکا از برجام خارج شود ما در برجام میمانیم، خوب میگویند ایران که میماند. اینجوری دستمان برایشان رو شده است، از این اشتباهات متاسفانه دولت زیاد داشت، ما دنبال این نیستیم که بگوییم با غرب رابطه نداشته باشید یا دنبال جذب سرمایهها نباشید که از خارج به ایران بیاید، ولی میگوییم اول خودمان را درست کنیم، سرمایههای ما سرگردان است، یک روز سراغ خرید طلا، یک روز خرید دلار و یک روز جای دیگر، این سرمایه دارد به ضرر اقتصاد کشور عمل میکند و آقایان نشستهاند سرمایه از خارج بیاید تا مشکل را حل بکند.
وی افزود: سرمایهها باید بروند به سمت تولید، این تصور که دیگران برای ما کاری خواهند کرد غلط است. به شما بگویم همه کشورها، چه آمریکا و چه اروپا، چین و روسیه دنبال تحقق منافع ما نیستند، هر کشوری دنبال منافع خودش است، ما هم دنبال منافع خودمان هستیم، ممکن است در تعریف منافع دیدگاهمان فرق کند، شما که میروید نانوایی نان میخرید نمیروید آنجا که به نانوا کمک کرده باشید شما نیاز به نان دارید. نانوا هم برای کمک به شما نیست که نان میپزد. میخواهد خرج خودش را در بیاورد، موقعی که یک معاملهای جور میشود که هر دو طرف نفع ببرند. اینجا توافق حاصل میشود. در مذاکره بینالملل هم همین است، باید فقط منافع خودمان را ببینیم. البته درچیستی و چگونگی تأمین منافع بین کارشناسان اختلاف دیدگاه است، اما در نهایت این نظام است که تصمیم نهایی را میگیرد.
این استراتژیست گفت: ما باید روی نیروهای خودمان تکیه کنیم، یکی از اشکالاتی که کمک کرد به این رکود وحشتناک، وعدههایی بود که آقای روحانی داد، بنده چون هم دکترای مدیریت دارم و هم در سیاست خارجی بودم و هم در مسایل اقتصادی سررشته دارم، بعضیها میآمدند مراجعه میکردند، میگفتند میخواهم مثلا ساختمان بسازم؟ بسازم یا بگذارم برجام به نتیجه برسد؟ میگفتم بساز معطل برجام نشو، اما خیلیها معطل برجام شدند بهخاطر وعدههایی که آقای روحانی و دولت دادند و همین باعث شد خیلی از پروژهها و سرمایهگزاریها متوقف شد و همین باعث رکود شد.
✔مردم و مسئولین باید طبق اقتصاد مقاومتی جلو بروند.
قدیریابیانه یادآور شد: هی وعده دادند رابطه با خارج فلان میشود، آن زمان هم برای من روشن بود که این اتفاقات نخواهد افتاد. الان هم میگویند بایستید ببینیم اروپا چه میکند، ما نباید بایستیم، ما باید کار خودمان را بکنیم، باید هم مردم و هم مسئولین طبق اقتصاد مقاومتی جلو برویم، فقط هم به مسئولین حوزههای مختلف بستگی ندارد، من و شما هم موثریم، اگر این مسئله حل شد که چه بهتر اما اگر نشد خودمان را معطل نکرده باشیم.
وی اظهار کرد: مثلا همین چشمانداز ۱۴۰۴ که قرار است یک چشمانداز پنجاه ساله هم تدوین شود، چشمانداز که تدوین میشود در دنیا به این معنی است که میخواهی در فلان سال بهکجا برسید، همه باید تلاش کنند به آن چشمانداز برسیم، مثلا شما دانشجویان در حوزه تحصیلی خود، تا سال ۱۴۰۴ ببینید مثلا در بحث کشاورزی قرار است به کجا برسیم، چقدر گندم تولید کنیم، چقدر گوشت، این مقدار تولید چقدر دانشجو و فارغالتحصیل نیاز دارد و برنامهریزی کنیم.
این فعال سیاسی افزود: سوال من این است که در این دانشگاه و یا دقگر دانشگاهها یکبار به دانشجویان معرفی شده که چشمانداز چیست؟ جایی نوشتهاند؟ مطمئنم نه در اینجا و نه در نقاط دیگر کشور انجام نشده و این اشکال بزرگ است، کسی خود را مسئول تحقق این چشمانداز نمیداند در صورتی که همه باید خود را مسئول بدانند.
Www.goo.gl/Z4831S
👈ادامه مناظره در 👇
ghadiri.ir/post/6375
@Ghadiri1404
GHADIRI.IR