اینجانب قدیری ابیانه با نام
@ghadiri.ir
در
Instagram
هستم.
برای دنبال کردن عکسها و ویدیوهای اینجانب قدیری ابیانه این برنامه را نصب کنید.
instagram.com/invites/contact/?i=17znjeqh0aet9&utm_content=vomxpu
قدیری ابیانه: 👈خاتمی نامزد شود تأیید صلاحیت نخواهد شد.
✅خاتمی حتی اگر بخواهد به میدان ریاست جمهوری بازگردد تایید صلاحیت نخواهد شد و حتی اگر موضعش را تغییر دهد بازهم نمیتواند رئیس جمهور شود، زیرا او به بنبست رسیده و همه تلاشش را برای ضربه زدن به نظام انجام داده اما موفق نشده است و الان هم مورد انتقاد شدید اصلاحات به سبب حمایتی است که از روحانی کرده و سکوتی که در برابر فساد داشت؛ البته این موضوع تازهای نیست.
📆۱۴ خرداد ۹۹
khabarfarsi.com/ua/86773542
قدیری ابیانه:👈ضرورت اصلاح قانون و منع نامزدی بیش از دو دوره ریاست جمهوری
✅هاشمی، خاتمی، احمدینژاد و موسوی که زمانی زمام امور اجرایی کشور را در دست داشتند مایل به بازگشت به قدرت بوده و هستند.
✅ روحانی هم همینطور خواهد بود.
خوب است قانونی وضع شود که یک نفر کلا بیش از دو دوره نتواند رئیس جمهور شود تا دندان طمع کشیده شود.
✅اگر هنری دارند در همین دو دوره بکار بگیرند.
✅البته بازهم راه فرار خواهند داشت. مثل احمدینژاد که میخواست مشایی )
(یعنی پدر عروسش) بشود رئیس جمهور تا خودش بشود معاون اول و البته مجدداً همه کاره امور اجرایی کشور یعنی همان طرح پوتین مدودف.
✅برای آن هم باید چارهای اندیشید.
قدیری ابیانه:👈 پیشنهاد تحقیق و تفحص در مورد مدرک دکترا و دو تابعیتی بودن روحانی
✅مجلس تحقیق و تفحص در مورد تحصیل روحانی در انگلستان، محل تأمین هزینههای رفت و آمد او، کیفیت رساله دکترای او و احتمال دو تابعیتی بودنش را در دستور کار قرار دهد.
✅آیا در مدتی که دکترا نداشته در احکام اداری حقوق دکترا دریافت کرده یا نه؟
✅همچنین در مورد ملاقاتش با مقام اسرائیلی در فرانسه و اظهارات او در این ملاقات راستی آزمایی کند.
✅پیشنهاد میکنم دستگاههای اطلاعاتی ایران و قوه قضائیه و شورای نگهبان به دستگاههای دروغسنج مجهز شوند. و بویژه در مورد نامزدهای ریاست جمهوری و سمتهای مهم از این دستگاهها استفاده شود؟
قدیری ابیانه:👈 پرچم عرب گرایی در مبارزه با رژیم صهیونیستی تبدیل به پرچم اسلام گرایی شد
۱۴ خرداد ۱۳۹۹
سفیر اسبق ایران در استرالیا و مکزیک گفت: انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی{ره} موجب شد پرچم عرب گرایی در مبارزه با رژیم صهیونیستی تبدیل به پرچم اسلام گرایی شود.
به گزارش خبرگزاری تهران پرس، محمدحسن قدیری ابیانه سفیر اسبق ایران در استرالیا و مکزیک در گزارش اختصاصی با تهران پرس در ارتباط با موفقیت منطق مقاومت در همه عرصه ها گفت: در یکی از دیدارها با میهمانان خارجی در جماران ،حضرت امام خطاب به میهمانان فرمودند: "منتظر نباشید که قدرت بگیرید، اعتراض کنید؛ اعتراض کنید قدرت خواهید گرفت".
یعنی ما موظف به ادای تکلیف هستیم، تکلیفی که خداوند برایمان مشخص کرده و در این صورت خداوند ما را یاری خواهد کرد، این یک وعده الهی است که حضرت امام باور داشتند. خیلی از افراد هر روز بارها ذکر الله اکبر میگویند و نماز میخوانند ولی وعده های الهی را باور ندارند.
قدیری ابیانه درمورد سیره زندگی حضرت امام بیان کرد: حضرت امام وعده الهی را باور داشتند، از جان و دل به قرآن ایمان داشتند و براساس رهنمود های قرآن، انقلاب را هدایت کردند، امام در رهنمودهایی که به مردم میدانند، چیزی برای خود نمیخواستند، در یک منزل بسیار ساده مستقر شدند و از آنجا انقلاب اسلامی را هدایت کردند .
سفیر اسبق ایران در استرالیا و مکزیک در ادامه گفت: پیامبران وقتی مردم را دعوت به پیروی از فرامین الهی میکردند، تاکید میکردند که ما برای خود چیزی نمیخواهیم ،امام هم در طول انقلاب چیزی برای خودشان نمیخواستند، هرآنچه میخواستند برای سعادت این دنیا و آن دنیای مردم بود، طمعی به داشتههای کشورهای خارجی نداشتند و آزادی ملتها را از سلطه استکبار خواستار بودند، همین موضوع باعث شد که هیچ قدرتی نتوانست جلوی انقلاب را بگیرد، خدمات زیادی حضرت امام خمینی{ره} در مراحل پایانی عمر خویش به مردم و ملت کردند، یکی اینکه نظر خود را درباره فردی که باید جایگزین امام شود در جمع محدودی از مقامات اعلام کردند و همین رهنمود هم کمک کرد که مقام معظم رهبری با رای بالا به رهبری انتخاب شوند و انصافا ایشان در همان مسیری که حضرت امام روشن کرده بودند تاکنون قدم گذاشتند و این مسیر صحیح انقلاب را از دشواریهای جنایات، تحریم و … دشمنان نجات داد، ایرانی که قرار بود به گفته دشمن فروبپاشد، امروز نفوذش به مدیترانه رسیده و از دریای اطلس عبور کرده و پا گذاشته به دریای کاراییب.
محمدحسن قدیری ابیانه در ارتباط با تحولی که انقلاب امام خمینی در دنیا ایجاد کردند افزود: انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی{ره} موجب شد پرچم عرب گرایی در مبارزه با رژیم صهیونیستی تبدیل به پرچم اسلام گرایی شود، پرچم آزادیخواهی و عدالتخواهی از پرچم کمونیستی در بسیاری از کشورهای اسلامی به پرچم اسلامخواهی تبدیل شود و از آن پس یکی پس از دیگری پیروزیها برای ملتها حاصل گردید. اسراییلی که شعار میداد و خواستار سلطه از نیل تا فرات بود، ناچار شد که به دور خود دیوار بکشد و باز هم احساس امنیت ندارد، آمریکایی که به دنبال ایجاد اغتشاش و فروپاشی در کشور ما بود، امروز دچار اختشاش شده و فروپاشی آن هم اکنون از نظر استراتژیست ها نمایان است، تحریمهایی که قرار بود تهدیدهایی اساسی برای کشور ما ایجاد کند، به فرصتهای بزرگی برای پیشرفت تبدیل شد. حتی تحریمهای نفتی که ترامپ با اعمال آن میخواست ایران را از درآمد نفتی محروم کند،، دارد به رهایی اقصاد ایران از وابستگی به درامد نفتی میانجامد.
در اخر بیان کرد: امروز در جهان به نیکی از امام خمینی {ره} یاد میشود و تصور دشمنان ما که با رحلت امام، قیام امام و نهضت امام خاموش میشود به شکست گرایید و این پیام بیش از گذشته به جهان رسید و روز به روز به ابعاد پیروزیهای مسلمانان و پیروزیهای آنان افزوده شد، اگر در ابتدای انقلاب ما خواستار بیداری ملتها بودیم، خوشبختانه این بیداری را اکنون در یمن، سوریه، لبنان … میبینیم، آنچه در جهان در حال رخ دادن است تغییر جهان از جهان تک قطبی به جهان چند قطبی است و روند شکل گیری قطب بزرگ اسلامی به رهبری انقلاب اسلامی ایران بر اساس تفکرات امام خمینی (ره) میباشد، نهضت امام خمینی و رهنمودهای امام خمینی در جوامع، مهم و تاثیرگذار است.
tehranpress.com/?p=305929
♨️در آخرين گزارش مركز پژوهشهاي مجلس مطرح شد:
📌متوسط نرخ ۲۰ درصدی #تورم بلندمدت
📌متوسط نرخ #رشد_اقتصادی صفر درصدی در بازه ۹۱ تا ۹۶
📌کاهش یک سومی #قدرت_خرید هر ایرانی نسبت به سال ۹۰
📌بدهی ۱۰۲۵ هزار میلیارد تومانی دولت و شرکتهای دولتی
📌درآمدسرانه کشور از سال ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۸، کاهشی ۳۴درصدی داشته و در صورت تحقق رشد اقتصادی ۸درصدی از سال ۱۳۹۹ به بعد
📌حداقل به ۶ سال زمان نیاز داریم تا به سطح درآمدسرانه سال ۱۳۹۰ برگردیم
منبع: مرکز پژوهشهای مجلس
@drpeymanmolavi
قدیری ابیانه👈مجلس لغو مالیات از سلبریتیها را ملغی کند. آنها هم باید مثل بقیه مالیات بدهند.
✅دولت روحانی برای جلب حمایت آنها در انتخابات مالیات دادن آنها را ملغی کرد. یک نوع رشوه.
✅ مجلس شورای اسلامی به این فضاحت پایان دهد.
✅البته این سلبریتیها در اتتخابات ۱۴۰۰ برای کسی تبلیغ خواهند کرد که آنها را از مالیات معاف کند. ولی معتقدم اخذ مالیات از آنها خوشایند مردم است و اثر تبلیغاتی آنها را نیز خنثی خواهد کرد.
چرا نباید مالیات بدهند؟
قدیری ابیانه:👈 انتخاب مقام معظم رهبری به عنوان جانشین امام خمینی (ره) جلوی توطئهها را گرفت
سفیر اسبق ایران گفت: انتخاب سریع مقام معظم رهبری به عنوان جانشین حضرت امام خمینی (ره) تمام توطئهها را خنثی کرد.
محمدحسن قدیری ابیانه سفیر اسبق ایران در گفتوگو با خبرنگار احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) در بازخوانی حوادث آن روز گفت: چهاردهم خردادماه ۱۳۶۸ یکی از غم انگیزترین روزهای زندگی من و مردم کشورم بود؛ زیرا امامی که یک نعمت الهی برای ما و نجات دهنده این دنیا و آن دنیای ملت ما بود و کشور را پس از ۲۵۰۰ سال از نظام شاهنشاهی رهایی بخشیده بود و حاکمیت رسمی اسلام و قرآن بر قوانین کشور را با حمایت مردم برقرار نمود از بین ما رفت.
او با اشاره به تشییع پیکر امام خمینی (ره) ادامه داد:چنین تشیع پیکر باشکوهی در طول تاریخ سابقه نداشته، نه استقبالی که وقتی ایشان وارد ایران شدند و نه تشییع پیکر مطهر ایشان تا به حال اینگونه سابقه نداشته است.
قدیری ابیانه با اشاره به واکنش رسانههای غربی، افزود: رسانههای غربی حتی قبل از رحلت حضرت امام خمینی (ره) هم امیدوار بودند که با رحلت ایشان چراغ انقلاب اسلامی خاموش شود و خودشان را آماده کرده بودند تا از این فرصت استفاده کنند؛ چرا که بیماری و سن حضرت امام خمینی (ره) هم به گونهای بود که میشد پیش بینی کرد دیر یا زود این فاجعه رخ دهد؛ لذا هم دشمنان داخلی و هم دشنان خارجی در اوج آمادگی برای سو استفاده از این اتفاق بودند.
سفیر اسبق ایران خاطر نشان کرد: با این وجود اما انتخاب سریع مقام معظم رهبری به عنوان جانشین حضرت امام خمینی (ره) توسط مجلس خبرگان رهبری تمام توطئهها را خنثی کرد (اگرچه که تشییع گسترده حضرت امام از قبل این توطئه هارا خنثی کرده بود) اما در هر حال دشمن هم فرصتی برای سو استفاده پیدا نکرد و کسی جانشین امام شد که همچون ایشان به قرآن، انقلاب ، خط انقلاب و امام کاملا پایبند بود و انتخاب ایشان خیلی کمک کرد که مسیر انقلاب و امام همچنان ادامه پیدا کند و تا امروز همچنان شاهد پیروزیها و پیشرفتهای کشور در زمینههای مختلف هستیم.
تحلیلگر مسائل سیاسی تاکید کرد: البته خود حضرت امام خمینی (ره) هم قبلا در جمع مسئولان اصلی کشور نظر خود را در این باره که چه کسی مناسب است برای جایگزینی اعلام کرده بود و این اعلام هم کمک کرد به این که مجلس خبرگان رهبری با انتخاب مقام معظم رهبری در مسیر درست خود حرکت کند.
قدیری ابیانه در پایان بیان کرد: مجلس خبرگان رهبری سه اقدام اصلی دارد مبنی بر انتخاب رهبر، نظارت بر رهبر و تعیین جانشین او که در آن مقطع مجلس خبرگان رهبری بسیار سریع و به موقع بهترین تصمیم را گرفت.
yjc.ir/00UwbV
📺ناگفتههای قدیری ابیانه در مورد شهید ادواردو آنیلی
⏰۷۲ دقیقه
m.youtube.com/watch?v=FDE8GBN4rgw
🌷﷽🌷
موضوع :
#بیانیه_گام_دوم_انقلاب
📚باحضور_استاد_محمدحسن_قدیری
⏰ ساعت گفتگو: ۲۲
🗓 زمان: شنبه ۱۳۹۹/۰۳/۱۷
🌍 مکان: گروه #گام_دوم_انقلاب_اسلامی
لینک گروه:
http://eitaa.com/joinchat/1963524107C2412dc3224
🛑 برای #گفتگویآنلاین با میهمان برنامه دراین سمینارمشارکت و ما راهمراهی بفرمائید 🛑
قدیری ابیانه:👈حکومت ریاستی، پارلمانی یا ولایی / کدام مطلوب ترند؟
باسمه تعالی
برخی ها اخیرا با تکیه بر این جمله حضرت امام (ره) که فرموده اند که "مجلس در راس امور است" خواستار حذف پست ریاست جمهوری و انتخاب نخست وزیر توسط مجلس شده اند. و یا حتی با حفظ پست ریاست جمهوری خواستار انتخاب هم رئیس جمهور و هم نخست وزیر به سبک آلمان و ایتالیا و هند توسط مجلس شده اند.
اینکه گفته شده مجلس در راس امور است به خاطر این است که قانون در راس امور است.
ولی در رابطه با اعمال حکومت ولی مطلقه فقیه در راس امور است.
با حذف پست ریاست جمهوری و وجود نخست وزیر موافقم ولی نخست وزیر و یا رئیس قوه مجریه را باید رهبر انتخاب کند و نه مجلس. مجلس می تواند در مورد وزرا رای اعتماد دهد و بر آنها نظارت کند.
حذف ریاست جمهوری هیچ لطمه ای به جمهوریت نظام نمیزند.
مگر هند، آلمان، ایتالیا و آمریکا جمهوری نیستند ولی رئیس جمهوری که مستقیماً منتخب مردم باشند ندارند!
در هند و آلمان و ایتالیا رئیس جمهور را مجلسین انتخاب می کند
ولی در آمریکا رئیس جمهور منتخب کنگره نیست. بلکه مردم در ایالت های مختلف افرادی را انتخاب می کنند. آن افراد جلسه ای تشکیل می دهند و هستند که در آن جلسه نفر اول کشور را انتخاب می کنند و البته بلافاصله منحل می شوند و کارکرد دیگری ندارند.
در کشور ما هم مردم عده ای را انتخاب می کنند (مجلس خبرگان رهبری) و آنها هستند که نظرشان در مورد نفر اول کشور (رهبر) تعیین کننده است و البته دوره آن 8 ساله است و آنها هر آن اراده کنند می توانند رهبر را تغییر دهند.
بنابراین اگر رئیس جمهور هم نداشته باشیم، همینکه نفر اول مملکت را مجلسی منتخب مردم انتخاب می کند جمهوریت آن مستحکم تر از جمهوریت آمریکاست.
بهتر است رهبر یا به عبارتی ولی مطلقه فقیه خود رئیس قوه مجریه را تعیین کند و هر آن که اراده کند بتواند او را تغییر دهد، شبیه به اختیاری که رئیس جمهور آمریکا یا رئیس جمهور خودمان در نصب و عزل معاون اول خود دارد. حال هر اسمی که مایلیم برای مسئول اجرایی منصوب رهبر انتخاب کنیم.
در اینجا ممکن است گفته شود در اینصورت مسئولیت امور کشور و از جمله ناملایمات آن بر دوش رهبر خواهد افتاد. وقتی رهبر خود رئیس قوه مجریه را انتخاب کند مسئولیت عواقبش را هم طبیعتا می پذیرد و پاسخگو خواهد بود. هم اکنون نیز رهبر پاسخگوی مجلس خبرگان رهبری است.
معتقد به نظام ولایی هستم و معتقدم اگر این نقیصه رفع شود امور کشور گردش بهتری خواهد داشت و ثبات بیشتری را در همه امور شاهد خواهیم بود.
حضرت امام خمینی(ره) در این باره میفرماید:[1]
«... این توهم که اختیارات حکومتی رسول اکرم(ص) بیشتر از حضرت امیر(ع) بود، یا اختیارات حکومتی حضرت امیر(ع) بیش از فقیه است، باطل و غلط است. البته فضایل حضرت رسول اکرم(ص) بیش از همه عالم است و بعد از ایشان فضایل حضرت امیر(ع) از همه بیشتر است؛ لیکن زیادی فضایل معنوی اختیارات حکومتی را افزایش نمیدهد. همان اختیارات و ولایتی که حضرت رسول و دیگر ائمه(ع) در تدارک و بسیج سپاه، تعیین ولایت و استانداران، گرفتن مالیات و صرف آن در مصالح مسلمانان داشتند، خداوند همان اختیارات را برای حکومت فعلی قرار داده است؛ منتها شخص معینی نیست، روی عنوانِ "عالم عادل" است».
ایشان در تبیین مسأله یاد شده، بر این مسأله انگشت میگذارند که:
فرق است بین «مقامات تکوینی» و «مقامات اعتباری». مسأله ولایت «به معنای زعامت و حکومت»، امری اعتباری است که شارع به افراد دارای صلاحیت واگذار کرده است؛ لیکن هر کس رهبری و حکومت را در دست گیرد - چه معصوم باشد و چه فقیه عادل - باید از اختیارات لازم و کافی مربوط به حکومت و اداره اجتماع، برخوردار باشد. بنابراین در این زمینه، فرقی بین پیامبر(ص) و امام(ع) و ولی فقیه نیست. آنچه فرق هست، در حوزه ولایت تکوینی و مقامات معنوی حقیقی و نیز در توسعه فراحکومتی ولایت اعتباری است.
لذا میفرماید:[2]
« برای امام مقامات معنوی هم هست که جدا از وظیفه حکومت است و آن مقام خلافت کلی الهی است که گاهی در لسان ائمه (ع) از آن یاد شده است، خلافتی است تکوینی که به موجب آن جمیع ذرات در برابر «ولی امر» خاضع اند».
✍️محمدحسن قدیری ابیانه
📆 ۲۰ تیر ۱۳۹۵
👈پاورقی:
[1] - امام خمینی، ولایت فقیه، ص 40، چاپ هفتم، 1377
[2] - همان، صص 42 - 43.
هدایت شده از دکتر قدیری ابیانه
قدیری ابیانه:👈حکومت ریاستی، پارلمانی یا ولایی / کدام مطلوب ترند؟
باسمه تعالی
برخی ها اخیرا با تکیه بر این جمله حضرت امام (ره) که فرموده اند که "مجلس در راس امور است" خواستار حذف پست ریاست جمهوری و انتخاب نخست وزیر توسط مجلس شده اند. و یا حتی با حفظ پست ریاست جمهوری خواستار انتخاب هم رئیس جمهور و هم نخست وزیر به سبک آلمان و ایتالیا و هند توسط مجلس شده اند.
اینکه گفته شده مجلس در راس امور است به خاطر این است که قانون در راس امور است.
ولی در رابطه با اعمال حکومت ولی مطلقه فقیه در راس امور است.
با حذف پست ریاست جمهوری و وجود نخست وزیر موافقم ولی نخست وزیر و یا رئیس قوه مجریه را باید رهبر انتخاب کند و نه مجلس. مجلس می تواند در مورد وزرا رای اعتماد دهد و بر آنها نظارت کند.
حذف ریاست جمهوری هیچ لطمه ای به جمهوریت نظام نمیزند.
مگر هند، آلمان، ایتالیا و آمریکا جمهوری نیستند ولی رئیس جمهوری که مستقیماً منتخب مردم باشند ندارند!
در هند و آلمان و ایتالیا رئیس جمهور را مجلسین انتخاب می کند
ولی در آمریکا رئیس جمهور منتخب کنگره نیست. بلکه مردم در ایالت های مختلف افرادی را انتخاب می کنند. آن افراد جلسه ای تشکیل می دهند و هستند که در آن جلسه نفر اول کشور را انتخاب می کنند و البته بلافاصله منحل می شوند و کارکرد دیگری ندارند.
در کشور ما هم مردم عده ای را انتخاب می کنند (مجلس خبرگان رهبری) و آنها هستند که نظرشان در مورد نفر اول کشور (رهبر) تعیین کننده است و البته دوره آن 8 ساله است و آنها هر آن اراده کنند می توانند رهبر را تغییر دهند.
بنابراین اگر رئیس جمهور هم نداشته باشیم، همینکه نفر اول مملکت را مجلسی منتخب مردم انتخاب می کند جمهوریت آن مستحکم تر از جمهوریت آمریکاست.
بهتر است رهبر یا به عبارتی ولی مطلقه فقیه خود رئیس قوه مجریه را تعیین کند و هر آن که اراده کند بتواند او را تغییر دهد، شبیه به اختیاری که رئیس جمهور آمریکا یا رئیس جمهور خودمان در نصب و عزل معاون اول خود دارد. حال هر اسمی که مایلیم برای مسئول اجرایی منصوب رهبر انتخاب کنیم.
در اینجا ممکن است گفته شود در اینصورت مسئولیت امور کشور و از جمله ناملایمات آن بر دوش رهبر خواهد افتاد. وقتی رهبر خود رئیس قوه مجریه را انتخاب کند مسئولیت عواقبش را هم طبیعتا می پذیرد و پاسخگو خواهد بود. هم اکنون نیز رهبر پاسخگوی مجلس خبرگان رهبری است.
معتقد به نظام ولایی هستم و معتقدم اگر این نقیصه رفع شود امور کشور گردش بهتری خواهد داشت و ثبات بیشتری را در همه امور شاهد خواهیم بود.
حضرت امام خمینی(ره) در این باره میفرماید:[1]
«... این توهم که اختیارات حکومتی رسول اکرم(ص) بیشتر از حضرت امیر(ع) بود، یا اختیارات حکومتی حضرت امیر(ع) بیش از فقیه است، باطل و غلط است. البته فضایل حضرت رسول اکرم(ص) بیش از همه عالم است و بعد از ایشان فضایل حضرت امیر(ع) از همه بیشتر است؛ لیکن زیادی فضایل معنوی اختیارات حکومتی را افزایش نمیدهد. همان اختیارات و ولایتی که حضرت رسول و دیگر ائمه(ع) در تدارک و بسیج سپاه، تعیین ولایت و استانداران، گرفتن مالیات و صرف آن در مصالح مسلمانان داشتند، خداوند همان اختیارات را برای حکومت فعلی قرار داده است؛ منتها شخص معینی نیست، روی عنوانِ "عالم عادل" است».
ایشان در تبیین مسأله یاد شده، بر این مسأله انگشت میگذارند که:
فرق است بین «مقامات تکوینی» و «مقامات اعتباری». مسأله ولایت «به معنای زعامت و حکومت»، امری اعتباری است که شارع به افراد دارای صلاحیت واگذار کرده است؛ لیکن هر کس رهبری و حکومت را در دست گیرد - چه معصوم باشد و چه فقیه عادل - باید از اختیارات لازم و کافی مربوط به حکومت و اداره اجتماع، برخوردار باشد. بنابراین در این زمینه، فرقی بین پیامبر(ص) و امام(ع) و ولی فقیه نیست. آنچه فرق هست، در حوزه ولایت تکوینی و مقامات معنوی حقیقی و نیز در توسعه فراحکومتی ولایت اعتباری است.
لذا میفرماید:[2]
« برای امام مقامات معنوی هم هست که جدا از وظیفه حکومت است و آن مقام خلافت کلی الهی است که گاهی در لسان ائمه (ع) از آن یاد شده است، خلافتی است تکوینی که به موجب آن جمیع ذرات در برابر «ولی امر» خاضع اند».
✍️محمدحسن قدیری ابیانه
📆 ۲۰ تیر ۱۳۹۵
👈پاورقی:
[1] - امام خمینی، ولایت فقیه، ص 40، چاپ هفتم، 1377
[2] - همان، صص 42 - 43.
─═इई🔆﷽🔆ईइ═─
🔮کنفرانس همراه با پرسش و پاسخ(آنلاین)
🕹موضوع: امام خمینی (ره)
💰
💰 goo.gl/Y9iTZj
به قلم قدیری ابیانه
🎙ارائه :جناب دکتر قدیری ابیانه
@ghadiri1404
www.ghadiri.ir
زندگینامه
📽 aparat.com/v/1w4aZ
زندگینامه مکتوب PDF
🗂 b2n.ir/501447
⏰ ساعت: ۲۱:۳۰
🗓 تاریخ: یکشنبه 1399/3/18
📌اجرا:گروه فداییان امام خامنه ای عزیز
https://eitaa.com/joinchat/2128871435C7db9a13d97
آرشیوکنفرانس ها
@Fedayeen
قدیری ابیانه: ضروری است فورا کل اسناد این موضوع از کره جنوبی دریافت و ترجمه شود و نیز فیلم مستندی با مصاحبه با محققین این موضوع تولید گردد.
این فیلم قابل استفاده زیاد خواهد بود.👇👇👇👇👇