⛔️🚕 ممانعت شهرداری سقز از تاکسیهای اینترنتی به نفع تاکسیرانی معمولی.
گزارش زیر از یکی از تاکسی های اینترنتی است👇
در شهرستان سقز خط آژانس و تاکسی به فروش میرسد الان نزدیک به سه سال تاکسی های اینترنتی فعالیت دارند الان تاکسي رانی مانع کسب وکار و فعالیت تاکسي های اینترنتی در شهر ستان شده وبا عضویت کردن راننده ها و کندن علائم شرکت ماکسیم در داخل شهر مانع کسب وکار ۳ هزار راننده که امورات خود و معیشت خانواده را با مسافرکشی درمیآورند شده آست. از دولت مردمی که حامی مستضعفین هست تقاضا داریم که به خاطر رضای خدا مشکل راننده های اینترنتی را حل بفرمایید
23.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ببینید چگونه جو سازی و تخریب می کنند.
من.گفته ام معتقدم که کسی که ۵۰ هزار تومان هم.رشوه می گیرد باید به اشد مجازات برسد ولی باید اندازه اختلاس ها را هم بدانیم.
اینطوری مطلب را بریدند و سانسور کردند تا تخریب کنند.👇
🕦آقای قدیری ابیانه هستند که این صحبتها و استدلالهای آبکی را می کنند! تفکر مردم راجع به اختلاسها غلط است، چون این پولها را اگر تقسیم بر جمعیت ایران کنیم، مبلغ ناچیزی می شود!🤯
💻📱ԼαԼαԼαɴƊ™⭐
🔵 مراسم بزرگداشت حماسه ۹ دی با سخنرانی قدیری ابیانه در مصلای نماز جمعه بویین میاندشت برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ در این مراسم، سفیر اسبق ایران در مکزیک و استرالیا و عضو شورای بین الملل پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و با اشاره به اتفاقات و حوادث بعد از انتخابات سال ۸۸ گفت: دشمن با علم به اینکه نمیتواند از طریق نظامی به ایران ضربه بزد، سعی کرد همانند کشورهای دیگر انقلاب رنگی به راه بیندازد؛ به همین دلیل، برای مسلط شدن بر ذهن ها، همین شبکههای تلویزیونی مانند بی بی سی و ایران اینترنشنال را رایگان برای ما ایجاد کردند تا به اهداف خود برسند.
محمد حسن قدیری ابیانه افزود: در انقلابهای رنگی بهترین زمان برای تحریک و تهییج افکار عمومی و سوار شدن برموج هیجانات زمان انتخابات است؛ چرا که در این زمان، رقبا همدیگر را تخریب میکنند و موجب بالا رفتن هیجان هواداران خود میشوند
وی با بیان اینکه دشمن از راههای مختلف هم سعی در جذب و خرید افراد میکند، افزود: دشمن از همان ابتدای انتخابات، به دنبال افرادی که در نظام اعتبار داشتند و پیرو امام (ره) و ولایت مدار ارزیابی میشدند، رفت تا آنها را جذب کند و روی این موضوع هم بسیار کار کردند و من معتقدم در این خصوص، دشمن، آقای میرحسین موسوی را خریده بود.
محمد حسن قدیری ابیانه گفت: در قانون آورده شده است که هرکس نسبت به تقلب در انتخابات شاکی باشد، میتواند اسناد ارائه کند تا شورای نگهبان بررسی کند؛ اما آقای موسوی، قبل از پایان انتخابات و شروع شمارش آرا پیروزی خود را اعلام کرد و ادعاب بروز تقلب را مطرح گرد و با این جنگ روانی باعث بروز فتنه در کشور شد.
وی در بخشی از سخنان خود هم به موضوع فتنه مهسا امینی هم اشاره کرد و گفت: در این قضیه، برخی نظام را متهم به قتل کردند و عدهای چه در داخل و چه در خارج، که با در دست گرفتن عکس مهسا امینی، از این موضوع حمایت کردند؛ امروز، این همه بمب بر سر زنان و کودکان غزه و فلسطین ریختند محکوم نکردند و حتی بمب هم در اختیار صهیونیستها گذاشتند.
https://www.iribnews.ir/00HDsN
🔵 مراسم بزرگداشت حماسه ۹ دی با سخنرانی قدیری ابیانه در مصلای نماز جمعه بویین میاندشت برگزار شد.
https://www.iribnews.ir/00HDsN
هدایت شده از دکتر قدیری ابیانه
پاورپوینت تورم.pptx
921K
پاورپوینت علل تاثیرگذار بر ارزش پول ملی و تورم
دکتر محمد حسن قدیری ابیانه
قدیری ابیانه:🔎 ملاک محاسبه در انتخابات اکثریت آراء شرکت کنندگان است و نه دارندگان حق رای
قدیری ابیانه فعال سیاسی اصولگرا در گفتوگو با همشهریآنلاین با تاکید بر ضرورت حضور حداکثری در پای صندوق رای، اظهارکرد: نکتهای که باید مورد توجه قرار گیرد، این است که در همهجای دنیا، ملاک محاسبه آرا، رای اکثریت شرکتکنندگان در انتخابات است، نه اکثریت دارندگان «حق رای».
محمدحسن قدیریابیانه افزود: با توجه به چنین واقعیتی باید جامعه به این تصویر شفاف دست یابد که هرچه مشارکت در انتخابات پایینتر باشد، افرادی با آرای پایین وارد مجلس خواهند شد که از کارایی لازم برای انجام وظایف محوله برخوردار نخواهند بود و نمیتوانند تصمیمسازیها و قانونگذاریهای لازم بهمنظور رفع مشکلات موجود در کشور را انجام دهند.
وظیفه سنگین نخبگان و تریبونداران
وی با اشاره به وظایف نخبگان و تریبونداران و همچنین رسانهها در زمینه تشویق مردم به مشارکت در انتخابات، گفت: اینگونه افراد و قشرها باید برای افکارعمومی جامعه تبیین کنند که "میزان اختیارات نمایندگان، براساس تعداد آرای کسب شده ازسوی آنان نخواهد بود."
قدیریابیانه افزود: بنابراین نمایندگانی که با رای پایین وارد مجلس میشوند، همان اختیاراتی را دارند که نماینده با آرای حداکثری از آن برخوردار است. با توجه به این موضوع، راهیابی افرادی با تواناییهای پایین که از میزان آرای کمتری نیز برخوردارند، آسیبهای بسیاری برای جامعه و ساختارهای حکومتی بهدنبال دارد.
وی ادامهداد: با توجه به این موضوع، حضور نمایندگانی با آرای بالا و توانمندیهای بیشتر، میتواند بسترساز رفع هرچه سریعتر مشکلات و چالشهای مبتلابه جامعه شود.
🔎 گذشته، چراغ راه آینده
این فعال سیاسی همچنین تاکید کرد: یکی از عواملی که میتواند سبب سرد شدن تنور انتخابات شود، نارضایتی مردم از افرادی است که در دورههای گذشته انتخاب شدهاند و نتوانستهاند در انجام وظایف محوله موفق باشند و باری از دوش مردم و جامعه بردارند. بنابراین انتخاب نمایندگان و مسئولان با حساسیت و دقت بیشتر، میتواند راهگشای رفع بسیاری از مشکلات جامعه باشد.
قدیریابیانه تصریح کرد: برخی جریانها داخلی و خارجی میکوشند با هر بهانهای مشروعیت و مقبولیت انتخابات را زیرسئوال ببرند. این راهبرد در شرایطی پررنگتر میشود که برخی جریانها درمییابند جامعه به آنان توجهی ندارد و در تحقق راهبردهای خود با شکست سنگینی مواجه شدهاند.
وی ادامهداد: برخی دیگر از جریانها و گروههای سیاسی نیز زمانی که به این نتیجه میرسند شانسی برای پیروزی در انتخابات ندارند، جوسازیها و فضاسازیهای بیاساس خود را آغاز میکنند و میکوشند با حاکم کردن فضای دلسردی بر جامعه، مشارکت حداکثری جامعه در انتخابات را مختل کنند.
🔎مطالبه مردم از شوراینگهبان
این فعال سیاسی با تاکید بر اینکه شوراینگهبان همواره تلاش کرده مشارکت مردم در انتخابات «حداکثری" باشد، عنوانکرد: این شورا در دورههای گذشته انتخابات کوشیده میدان برای رقابت کاندیداها باز باشد و مردم گزینهها متنوعی برای انتخاب داشته باشند.
قدیریابیانه افزود: معتقدم شوراینگهبان با نصبالعین قرار دادن رهنمودهای انتخاباتی رهبرمعظمانقلاب، مانند همیشه فضای رقابتی مناسبی را در انتخابات پیشرو مهیا خواهد کرد.
وی به مطالبات مردمی از شوراینگهبان اشاره کرد و گفت: بارها شاهد گلایههای مردم بودهام که مطرح کردهاند چرا افرادی که از صلاحیت کافی برخوردار نبودهاند، برای حضور در انتخابات تاییدصلاحیت شدهاند. این موضوع نشاندهنده حساسیت بالای عملکرد شوراینگهبان در بررسی صلاحیت کاندیداهاست.
قدیریابیانه اضافهکرد: بنابراین معتقدم شوراینگهبان ضمن عمل به توصیههای راهبردی رهبر معظم انقلاب، همچنان باید با قاطعیت جلوی حضور افراد فاقد صلاحیت را در انتخابات بگیرد، چراکه تجربه نشان داده عملکرد اینگونه افراد لطمههای سنگینی به کشور وارد کردهاست.
hamshahrionline.ir/x8YLx
قدیری ابیانه:🗳 نظارت شورای نگهبان به دوران نمایندگی افراد هم تعمیم داده شود
📆 ۱۰ دی ۱۴۰۲
تحلیلگر مسائل سیاسی گفت: تفسیر قانون اساسی با شورای نگهبان است؛ بنابراین اگر کسی این را قبول نداشته باشد نظرش خلاف قانون اساسی است.
یکشنبه 10 دي 1402 , 11:190
محمدحسن قدیری ابیانه، فعال سیاسی درباره انتخابات و انتقادها نسبت به نظارت استصوابی شورای نگهبان گفت: تفسیر قانون اساسی با شورای نگهبان است؛ بنابراین اگر کسی این را قبول نداشته باشد نظرش خلاف قانون اساسی است. ما باید بین نظر قانون اساسی و این افراد یکی را انتخاب کنیم که طبق قانون اساسی اولویت با شورای نگهبان است.
وی با اشاره به مخالفت جریان اصلاح طلب با نظارت استصوابی شورای نگهبان بیان کرد: علت مخالفت اصلاح طلبان با نظارت استصوابی این است که آنها میخواهند افراد مساله دار و سست عنصر را وارد کنند؛ هر چند که شورای نگهبان هم الزاما تمام نظراتش صحیح نبوده است و برخی اوقات نیز اذعان به اشتباه کردند؛ زیرا متصل به وحی الهی نیست!
قدیری ابیانه افزود: متاسفانه نظارت بر انتخابات شورای شهر بر عهده شورای نگهبان نیست و شورای نگهبان خودش این مسئولیت را بر عهده نگرفت و نتیجه عدم نظارت شورای شهر این شده که هر از چند گاهی خبر دستگیری برخی از اعضا بر اساس تخلفات متعدد پخش می شود.
این فعال سیاسی تاکید کرد: مشکل دیگری هم که در قانون اساسی داریم این است که نظارت شورای نگهبان تا زمانی است که فردی وارد مجلس میشود و زمانی که وارد مجلس شد دیگر شورای نگهبان اختیاری ندارد و اگر فردی در زمان نمایندگی خلافی انجام دهد متاسفانه شورای نگهبان نمیتواند اقدامی انجام دهد. معتقدم که یکی از اصلاحاتی که باید در قانون اساسی وارد شود این است که نظارت شورای نگهبان به دوران نمایندگی افراد هم تعمیم داده شود تا جلوی فعالیت افرد خطاکار گرفته شود.
https://www.yjc.ir/00aDzj
📰اظهارات دوست ایتالیایی ادواردو در مورد به قتل رسیدن او
https://rahyafteha.ir/5608
قدیری ابیانه:✍️ آنها که در انتخابات شرکت نمیکنند ضریب تاثیرگذاری رایدهندگان را افزایش میدهند.
اگر فرض کنیم که ۴۰ میلیون نفر حق دادن رای را داشته باشند و همه شرکت کنند لذا هر کس رأیش یک چهل میلیونم محسوب میشود.
اما اگر فقط نیمی از دارندگان حق رای شرکت کنند لذا اثر رای هر یک از آنها یک بیست میلیونم خواهد بود.
یعنی تاثیرگذاری رای، دو برابر شرایط شرکت کردن همه در انتخابات میشود.
اگر فقط یک چهارم دارندگان حق رای شرکت کنند، تاثیرگذاری هر رای چهار برابر خواهد شد.
در حقیقت کسانی که در انتخابات شرکت نمیکنند حق رای خود را داوطلبانه به کسانی واگذار میکنند که در انتخابات شرکت مینمایند.
لازم به ذکر است که در همه کشورها محاسبه آراء در انتخابات فقط بر اساس تعداد رای دهندگان است و نه تعداد دارندگان حق رای.