هدایت شده از دکتر قدیری ابیانه
─═इई🔆﷽🔆ईइ═─
🔮کنفرانس همراه با پرسش و پاسخ(آنلاین)
🕹موضوع: امام خمینی (ره)
💰
💰 goo.gl/Y9iTZj
به قلم قدیری ابیانه
🎙ارائه :جناب دکتر قدیری ابیانه
@ghadiri1404
www.ghadiri.ir
زندگینامه
📽 aparat.com/v/1w4aZ
زندگینامه مکتوب PDF
🗂 b2n.ir/501447
⏰ ساعت: ۲۱:۳۰
🗓 تاریخ: یکشنبه 1399/3/18
📌اجرا:گروه فداییان امام خامنه ای عزیز
https://eitaa.com/joinchat/2128871435C7db9a13d97
آرشیوکنفرانس ها
@Fedayeen
قدیری ابیانه:👈حکومت ریاستی، پارلمانی یا ولایی / کدام مطلوب ترند؟
باسمه تعالی
برخی ها اخیرا با تکیه بر این جمله حضرت امام (ره) که فرموده اند که "مجلس در راس امور است" خواستار حذف پست ریاست جمهوری و انتخاب نخست وزیر توسط مجلس شده اند. و یا حتی با حفظ پست ریاست جمهوری خواستار انتخاب هم رئیس جمهور و هم نخست وزیر به سبک آلمان و ایتالیا و هند توسط مجلس شده اند.
اینکه گفته شده مجلس در راس امور است به خاطر این است که قانون در راس امور است.
ولی در رابطه با اعمال حکومت ولی مطلقه فقیه در راس امور است.
با حذف پست ریاست جمهوری و وجود نخست وزیر موافقم ولی نخست وزیر و یا رئیس قوه مجریه را باید رهبر انتخاب کند و نه مجلس. مجلس می تواند در مورد وزرا رای اعتماد دهد و بر آنها نظارت کند.
حذف ریاست جمهوری هیچ لطمه ای به جمهوریت نظام نمیزند.
مگر هند، آلمان، ایتالیا و آمریکا جمهوری نیستند ولی رئیس جمهوری که مستقیماً منتخب مردم باشند ندارند!
در هند و آلمان و ایتالیا رئیس جمهور را مجلسین انتخاب می کند
ولی در آمریکا رئیس جمهور منتخب کنگره نیست. بلکه مردم در ایالت های مختلف افرادی را انتخاب می کنند. آن افراد جلسه ای تشکیل می دهند و هستند که در آن جلسه نفر اول کشور را انتخاب می کنند و البته بلافاصله منحل می شوند و کارکرد دیگری ندارند.
در کشور ما هم مردم عده ای را انتخاب می کنند (مجلس خبرگان رهبری) و آنها هستند که نظرشان در مورد نفر اول کشور (رهبر) تعیین کننده است و البته دوره آن 8 ساله است و آنها هر آن اراده کنند می توانند رهبر را تغییر دهند.
بنابراین اگر رئیس جمهور هم نداشته باشیم، همینکه نفر اول مملکت را مجلسی منتخب مردم انتخاب می کند جمهوریت آن مستحکم تر از جمهوریت آمریکاست.
بهتر است رهبر یا به عبارتی ولی مطلقه فقیه خود رئیس قوه مجریه را تعیین کند و هر آن که اراده کند بتواند او را تغییر دهد، شبیه به اختیاری که رئیس جمهور آمریکا یا رئیس جمهور خودمان در نصب و عزل معاون اول خود دارد. حال هر اسمی که مایلیم برای مسئول اجرایی منصوب رهبر انتخاب کنیم.
در اینجا ممکن است گفته شود در اینصورت مسئولیت امور کشور و از جمله ناملایمات آن بر دوش رهبر خواهد افتاد. وقتی رهبر خود رئیس قوه مجریه را انتخاب کند مسئولیت عواقبش را هم طبیعتا می پذیرد و پاسخگو خواهد بود. هم اکنون نیز رهبر پاسخگوی مجلس خبرگان رهبری است.
معتقد به نظام ولایی هستم و معتقدم اگر این نقیصه رفع شود امور کشور گردش بهتری خواهد داشت و ثبات بیشتری را در همه امور شاهد خواهیم بود.
حضرت امام خمینی(ره) در این باره میفرماید:[1]
«... این توهم که اختیارات حکومتی رسول اکرم(ص) بیشتر از حضرت امیر(ع) بود، یا اختیارات حکومتی حضرت امیر(ع) بیش از فقیه است، باطل و غلط است. البته فضایل حضرت رسول اکرم(ص) بیش از همه عالم است و بعد از ایشان فضایل حضرت امیر(ع) از همه بیشتر است؛ لیکن زیادی فضایل معنوی اختیارات حکومتی را افزایش نمیدهد. همان اختیارات و ولایتی که حضرت رسول و دیگر ائمه(ع) در تدارک و بسیج سپاه، تعیین ولایت و استانداران، گرفتن مالیات و صرف آن در مصالح مسلمانان داشتند، خداوند همان اختیارات را برای حکومت فعلی قرار داده است؛ منتها شخص معینی نیست، روی عنوانِ "عالم عادل" است».
ایشان در تبیین مسأله یاد شده، بر این مسأله انگشت میگذارند که:
فرق است بین «مقامات تکوینی» و «مقامات اعتباری». مسأله ولایت «به معنای زعامت و حکومت»، امری اعتباری است که شارع به افراد دارای صلاحیت واگذار کرده است؛ لیکن هر کس رهبری و حکومت را در دست گیرد - چه معصوم باشد و چه فقیه عادل - باید از اختیارات لازم و کافی مربوط به حکومت و اداره اجتماع، برخوردار باشد. بنابراین در این زمینه، فرقی بین پیامبر(ص) و امام(ع) و ولی فقیه نیست. آنچه فرق هست، در حوزه ولایت تکوینی و مقامات معنوی حقیقی و نیز در توسعه فراحکومتی ولایت اعتباری است.
لذا میفرماید:[2]
« برای امام مقامات معنوی هم هست که جدا از وظیفه حکومت است و آن مقام خلافت کلی الهی است که گاهی در لسان ائمه (ع) از آن یاد شده است، خلافتی است تکوینی که به موجب آن جمیع ذرات در برابر «ولی امر» خاضع اند».
✍️محمدحسن قدیری ابیانه
📆 ۲۰ تیر ۱۳۹۵
👈پاورقی:
[1] - امام خمینی، ولایت فقیه، ص 40، چاپ هفتم، 1377
[2] - همان، صص 42 - 43.
📺 اقتصاد ایران - دکتر قدیری ابیانه ذر شبکه 5
📺 tv5.ir/Program/117710
📥 dl.tv5.ir/tv5/2KfZgtiq2LXYp9ivINin24zYsdin2YY=/960210eghtesad.mp4
10.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قدیری ابیانه: 📺ضرورت تشریح دیدگاه اسلام و یهودیان نسبت به مسیحیت
⏰2 و نیم دقیقه
قدیری ابیانه👈اعتراضات در آمریکا نشاندهنده عمق مشکلات در جامعه لیبرال است
محمدحسن قدیری ابیانه کارشناس امور بینالملل گفت: این حجم از اعتراضات در کنار نمایش خشونت طلبی و نژادپرستی در آمریکا نشاندهنده عمق مشکلات در جامعه لیبرال و سرمایهداری آمریکاست.
محمد حسن قدیری ابیانه در گفتگو با خبرنگار یزدآوا، با اشاره به اعتراضات گسترده در آمریکا گفت: این حجم از اعتراضات و تظاهرات در کنار نمایش خشونت طلبی و نژاد پرستی در آمریکا نشاندهنده عمق مشکلات در جامعه لیبرال و سرمایه داری آمریکاست.
وی ادامه داد: این حجم از خشونت که در سطح جهانی به نمایش گذاشته شد نشان میدهد که حاکمیت آمریکا در دفاع از روابط نامشروع، ناحق و استفاده از زور چقدر بیرحمانه عمل می کند و زمانی که آمریکاییها با اتباع کشور خودشان اینگونه ظالمانه برخورد میکنند معلوم میسازد که چه حجم از وحشی گری علیه دیگران در سطح جهان اعمال میکند و آنچه مشاهده میشود در وهله اول شکست لیبرالیسم است و پایان آن نزدیک است.
کارشناس و تحلیلگر مسائل بینالملل در خصوص مشکلات و بحرانهای موجود در آمریکا گفت: پیش از شیوع کرونا 40 میلیون آمریکایی زیر خط فقر زندگی می کردد به نحوی که بسیاری از آنها برای تامین خوراک روزانه خود نیاز به کمک دارند، آمریکا همچنین نیم میلیون نفر کارتن خواب دارد و در دوران اخیر با شیوع کرونا، بیش از 42 میلیون نفر بیکار شدند و پیش بینی شده حتی با برطرف شدن کرونا نیز بیش از 40 درصد این جمعیت بیکار امید به بازگشت به کار قبلی خود را ندارند.
قدیری ابیانه افزود: پیش از شیوع کرونا سالانه 2.5 میلیون نفر در امریکا از طبقه متوسط به طبقه فقیر سقوط میکردند و شعارهای ترامپ تحقق نیافته و شکاف طبقاتی، مشکلات اقتصادی، اجتماعی و ... در آمریکا اعتراضات گسترده شهروندان را به دنبال داشته است.
اصلاح طلبان به دنبال کسی هستند تا پشت او سنگر بگیرند
فعال اصولگرا گفت: اصلاح طلبان به دنبال کسی هستند که بتوانند پشت او سنگر بگیرند که سبد رای داشته باشد.
📌اصلاح طلبان به دنبال کسی هستند تا پشت او سنگر بگیرند.
محمدحسن قدیری ابیانه سفیر اسبق کشورمان در گفتوگو با خبرنگار احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره احتمال کاندیداتوری علی لاریجانی در انتخابات ۱۴۰۰ گفت: واقعیت این است که جریان اصلاحات بازی را باخته و حتی اگر شورای نگهبان صلاحیت نامزدهای آنها را تایید کند کسی را برای مطرح کردن ندارند.
او ادامه داد: از همین رو نیز آنها به دنبال کسی هستند که بتوانند پشت او سنگر بگیرند که رای داشته باشد؛ در سال نود و دو هم انتخاب روحانی به این سبب بود که آمارها نشان میداد عارف ۷ درصد بیشتر رای نداشت و برای اینکه بتوانند این ضعف را پنهان کنند خود را پشت روحانی پنهان کردند؛ امروز هم اگر بتوانند کسی را مثل لاریجانی پیدا کنند همین کار را خواهند کرد.
قدیری ابیانه افزود: لازم به ذکر است که نمیتوان گفت لاریجانی اصلاح طلب است، زیرا او در دوره آخر مجلس با حمایت جامعه مدرسین رای آورد؛ اصولا معتقدیم که اصلاح طلبان رای چندانی ندارند و این را در انتخابات مجلس نشان دادند، برای مثال در همه لیستها مجید انصاری سر لیست همه گروههای اصلاح طلبان بود که آن هم تنها در حدود ۷۰ هزار نفر رای داشت.
سفیر اسبق کشورمان همچنین با اشاره به انتخابات سال ۹۶ و کناره گیری جهانگیری، گفت: جهانگیری معاون روحانی بود و جرات این را نداشت که در برابر او بایستد و اصلا او وارد عرصه نامزدی شد برای اینکه ضربه گیر روحانی شود، ولی اگر او نامزد اصلی بود رای نمیآورد و من حتی معتقدم که او برای انتخابات ۱۴۰۰ هم اگر کاندید شود رای نخواهد آورد، زیرا برادرش پرونده فساد نجومی دارد و او هم هیچ موضعی در این زمینه نگرفته است.
او بیان کرد: ظریف اگر وارد صحنه رقابت هم شود، به عنوان کاندید جریان اصلاح طلبان وارد خواهد شد، اما او هم رای ندارد، زیرا نشان داد که یک استراتژیک نیست و شکست خورده و اصولا تسلطی بر مسائل داخلی و اقتصادی نیز ندارد و در مذاکرات هستهای نیز موفقیتی نداشت و در عرصه سیاست خارجی هم از او ناراضی هستند؛ بنابراین به نفع اوست که وارد عرصه انتخابات نشود، زیرا اگر هم وارد شود پیروز نخواهد شد.
قدیری ابیانه:👈 ایران محور ثبات در منطقه است.
روزنامه رسالت: 📰برای تبیین ویژگی های پیام رهبری و نیز بازخوانی دوباره ارزش های این حرکت ارزشمند گفت و گویی با دوتن از کارشناسان حوزه دیپلماسی خارجی صورت گرفته که در ادامه می خوانید.
📌* ایران محور ثبات در منطقه است
محمدحسن قدیری ابیانه سفیر سابق ایران در استرالیا و مکزیک، به اقدام جسورانه ایران در ارسال بنزین به ونزوئلا اشاره کرد و به «رسالت» گفت: حرکت و به سلامت رسیدن نفتکش ها با پرچم ایران و رادار روشن که امکان رصد آنها را فراهم می کند، علی رغم تهدیدهای آمریکایی صلابت نیروهای کشورمان را به رخ همه جهان کشاند و این نتیجه بسیار مهمی برای کشور به همراه داشت.
وی افزود: رسیدن سالم و بدون مشکل نفتکش های ایرانی در نتیجه آمادگی نیروهای مسلح کشورمان در صورت تعرض به نفتکش ها و در راستای ضربه زدن به منافع آمریکا بود. این آزمایشی بود که قبل از این درباره توقیف کشتی انگلیسی رخ داده بود و آمریکا از تبعات اقدام خود آگاه بود. در نتیجه منجر به انفعال دشمن شد و آمریکا علی رغم همه تهدیدها اجازه انجام هیچ حرکتی را به خود نداد، زیرا می دانست ایران در انجام اقدام متقابل جدی است.
قدیری ابیانه با بیان اینکه عده ای در داخل کشور نگران حماقت آمریکا و دخالت های این کشور در قبال نفتکش های ایرانی بودند، اضافه کرد: با وجود این احتمال همه نیروهای مسلح در آمادگی کامل قرار داشتند، زیرا ایران به ونزوئلا که حیاط خلوت آمریکا محسوب می شود، وارد شد.
این دیپلمات پیشین کشورمان با اشاره به تحریم های آمریکا علیه ونزوئلا گفت: تحریم های شدید باعث کاهش بنزین و فرآورده های نفتی در این کشور شده است به طوری که پالایشگاه های ونزوئلا امکان تولید بنزین نداشته باشند، اما ایران این توطئه را خنثی کرد. این در حالی است که ونزوئلا اعلام کرده صد هزار بشکه بنزین به کوبا صادر می کند. ایران علاوه بر بنزین، تجهیزات و مواد لازم برای راه اندازی پالایشگاه های ونزوئلا ارسال کرده است تا این مراکز بر خلاف میل آمریکا به فعالیت خود ادامه دهند.قدیری ابیانه با اشاره به تاثیر اقدام ایران بر کشورهای منطقه گفت: کشورهای منطقه امنیت خودشان را در اتکاء به حضور نظامی آمریکا و پشتیبانی این کشور از خودشان می دانند اما مقابله ایران با آمریکا با زدن پهپاد آمریکا و حمله به عین الاسد و اقدام جسورانه در ارسال نفتکش ها به ونزوئلا، ابهت این کشور در منطقه را از بین برده است.
وی تاکید کرد: محور ثبات در منطقه ایران است، نه آمریکا و تحولات اخیر نشان داده وجود و دخالت این کشور در کشورهای دیگر ضرر و آسیب به دنبال خود می آورد. قدیری ابیانه در پایان تقدیر رهبر معظم انقلاب از این حرکت را ارزشمند و نشان از توان و قدرت بالای کشورمان در عرصه های بین المللی دانست و یادآور شد تلاش های تمامی خدمه و کارکنان این نفتکش ها نیز از نگاه ایشان دور نمانده و باید از تمامی پرسنلی که خطرات این اتفاق مهم را به جان خریدند قدردانی شود.
resalat-news.com/?p=23041
♨️لایو اینستاگرام در مورد شهید ادواردو در زاد روز این شهید را در پیج دکتر ادواردو آنیلی با حضور دکتر قدیری ابیانه دوست ادواردو ببینید
https://instagram.com/edoardoagnelli_official?igshid=pvqkhdjfu1do
💠کانال رهیافتگان
🌐 @rahyafte_com
محمد حسن قدیری ابیانه:
Www.ghadiri.ir
@ghadiri1404
@Gozideha1404
Instagram.com/ghadiri.ir
قدیری ابیانه:👈 پیشنهاد دهندگان مذاکره با آمریکا اصول اولیه دیپلماسی را نمیدانند/ این افراد باید از سیاست خداحافظی کنند.
محمد حسن قدیری ابیانه گفت: کسانی که دم از مذاکره با آمریکا می زنند، اصول اولیه دیپلماسی و روابط بین الملل را نمی شناسند و این افراد باید برای همیشه از سیاست خداحافظی کنند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد حسن قدیری ابیانه در گفتگو با راه آرمان؛ با بیان اینکه کسانی که دم از مذاکره با آمریکا می زنند، اصول اولیه دیپلماسی و روابط بین الملل را نمی شناسند، گفت: مطرح کنندگان مذاکره حاضر نیستند از تجربیات گذشته درس بگیرند.
این کارشناس مسائل بین الملل با تأکید بر اینکه مذاکره با آمریکا با دموکرات ها و جمهوری خواهان هیچ فایده ای ندارد، عنوان کرد: اگر برجام هم توسط ترامپ لغو نمی شد؛ برای ما خسارت محض بود؛ چرا که در مقابل تعهدات سنگین ما این توافق نامه هیچ عایده ای جز زیان برای جمهوری اسلامی ایران نداشت.
وی ادامه داد: مهمترین دستاورد این نرمش قهرمانانه این بود که برای مردم آشکار شد که مذاکره با آمریکا هیچ فایده ای ندارد و حتی جان کری وزیر خارجه آمریکا در دوران اوباما بیان کرده بود که آنان نیز قصد زیر پا گذاشتن تعهدات را داشتند، اما در زمان مناسب.
قدیری ابیانه بیان کرد: یک اصل اساسی و مسجل در روابط بینالملل وجود دارد که اگر کشوری تحت فشار، خواسته های دشمن را بپذیرد نه تنها آن فشارها کم نخواهد شد بلکه افزایش پیدا خواهد کرد؛ چرا که این اهرم فشار کارایی خود را نشان داده است.
این کارشناس مسائل بین الملل تأکید کرد: مذاکره با آمریکا و ترامپ که تمام تعهدات خود را زیر پا گذاشته و دستور ترور سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی را داده است؛ نشانه بیکفایتی و نداشتن عقل سلیم پیشنهاد دهندگان مذاکره است.
وی افزود: آمریکا نشان داده است که به هیچ یک از تعهدات بینالمللی و حتی مصوبات شورای امنیت پایبند نیست؛ بنابراین با چنین دولت و مقاماتی چگونه می توان مذاکره کرد؛ آمریکاییها از قبل هم گفتهاند که از مذاکرات چه میخواهند؛ معتقدم کسانی که دم از مذاکره با آمریکا میزنند، باید برای همیشه از سیاست خداحافظی کنند.
قدیری ابیانه با بیان اینکه دولت آمریکا با مردم کشور خود نیز با زبان زور صحبت می کند و کسانی که پیشنهاد مذاکره با این دولت را بیان می کنند یا مأمور و یا غافل هستند، خاطر نشان کرد: در مجلس یازدهم اجازه تکرار اشتباه مذاکره با آمریکا داده نمیشود و در برابر این دولت فقط باید رویکرد مقاومت و تهدید در مقابل تهدید و ضربه در مقابل ضربه اتخاذ شود.
dana.ir/news/1616541.html
🌷﷽🌷
موضوع :
#حقوق_زن_در_اسلام
📚با حضور
#استاد_محمدحسن_قدیری_ابیانه
🎞 زندگینامه استاد قدیری
📽 aparat.com/v/1w4aZ
زندگینامه مکتوب PDF
🗂 b2n.ir/501447
📠 آدرس کانال و سایت استاد قدیری
🖥Www.ghadiri.ir
📲 @ghadiri1404
📲 @Gozideha1404
🖼Instagram.com/ghadiri.ir
⏰ ساعت گفتگو: ۲۱
🗓 زمان: چهارشنبه ۱۳۹۹/۰۳/۲۱
🌍 مکان: گروه #گام_دوم_انقلاب_اسلامی
لینک گروه:
http://eitaa.com/joinchat/1963524107C2412dc3224
🛑 برای #گفتگویآنلاین با میهمان برنامه در این سمینارمشارکت و ما را همراهی بفرمائید 🛑
یادداشت قدیری ابیانه:1️⃣✍️ گام بلند برای تحقق عدالت
📰روزنامه حمایت
📆21 خرداد 98
انقلاب اسلامی، تحولی ناب و بر پایه تعالیم اهلبیت (ع) و قرآن بود و همه کسانی که در غلبه بر رژیم فاسد پهلوی سهیم بودند، برای پیروزی نهضت امام خمینی (ره) از جان مایه گذاشتند. اما این از ویژگیهای انسان است که هر فردی در هر مقام و موقعیتی تا لحظه مرگ در حال انتخابات خیر و شر است. با این مبنا، ممکن است صاحبمنصبانی در همه ردههای حکومتی و اداری دچار لغزش شده و به فساد مبتلا شوند. این اتفاق نه مختص ما، بلکه در سایر انقلابها از جمله انقلاب روسیه، الجزایر، فرانسه و ... رخ داد. با این تفاوت که روی کار آمدن مسئولین مفسد در سایر انقلابها، به تسری یافتن فساد در ارکان انقلاب و انحراف از مسیر اصلی منجر شد، حال آنکه در انقلاب اسلامی ایران، منحرفین، مفسدین و متظاهرین که درصدد خارج کردن قطار انقلاب از ریل خود بودند، از جریان اصلی حاکمیت اسلام سیاسی حذفشده و خواهند شد.
در غرب مثلی از «فرانتس فانون»، نویسنده فرانسوی رایج است که میگوید: «انقلاب فرزندان خود را میخورد». در کشورهای دیگر خوانده و دیدهایم که افرادی میکوشند بر شریانهای قدرت حاکم شده تا انقلابیون اصیل را کنار بزنند و حتی آنها را اعدام کنند اما در انقلاب ما این اتفاق نیفتاد و انقلابینماها مجال نیافتند که صاحبان اصلی نظام و کشور و مسئولین خدوم را به حاشیه برانند. ترورهای کور منافقین، عدهای از وفاداران اصیل آرمان امام راحل (ره) را از ما گرفت ولی راه آنها پرقدرتتر ادامه یافت و رویشهای فراوان، جای خالی آنها را پر کرد.
به بیان دیگر، در انقلابهای دیگر، بهتدریج فساد سیستماتیک حاکم شد و این اتفاقاً اتهامی است که بیگانگان سالهاست در حال وارد آوردن به جمهوری اسلامی هستند. سرنوشت کسانی که در مصادر حکومتی نفوذ و مرتکب فساد شدند یا هنگامیکه به این مناصب دست یافتند، به خطا و لغزش گرفتار آمدند، یکسان است و دیر یا زود اسیر چنگال عدالت خواهند شد، چراکه جوهره پاک انقلاب، اجازه رخنه کردن مفسدین را نمیدهد و با آنها تسویهحساب میکند. ازاله مسئولین و متصدیان مفسد هرچند در برخی موارد ممکن است دردناک باشد، ولی کنار رفتن آنها دردها و رنجها را از چرخه نهادها و سازمانها زدوده و نویددهنده سلامت در همه سطوح نظام اسلامی است.
از سوی دیگر، محاکمه طبری و دیگر دانهدرشتها ، احیاکننده امید و نویددهنده آیندهای روشن به مردم است. از زمان آغاز مسئولیت رئیس دستگاه قضا، روند رسیدگی قاطعانه و بدون ملاحظه به جرائم و تخلفات یقهسفیدها، رانتخواران و متخلفان برخوردار از حاشیه امن، شدت یافته و در کنار افزایش اعتماد عمومی به حاکمیت، بخش عمدهای از پروپاگاندای منفی رسانههای دشمن برای القای فساد سیستماتیک را نیز خنثی کرده است. دستگیریها و محاکمههای مقامات پیشین ثابت کرد که هیچ مفسد و مجرمی نمیتواند از چشمان تیزبین نگهبانان عدالت مخفی شود و هرچند در رسته مسئولین بلندپایه قرار داشته باشد، بهزودی گرفتار خواهد شد. به بیان گویاتر، نظام جمهوری اسلامی با هیچکس عقد اخوت نبسته و هر مسئول خاطی و فاسدی در هر مقام و رتبهای هرچند عالی، باید پاسخگوی رفتار و کردار خود باشد.
افزون بر این، برخوردهای عاری از ملاحظات سیاسی و جناحی اما درعینحال، عادلانه و قاطعانه با خاطیان و مفسدان، جنبه بازدارندگی دارد. گاهی افرادی در موقعیت و مسئولیتی قرار میگیرند که در ابتدا پاک دست هستند اما بهمرور یا شیفته ثروت و یا فریفته قدرت میشوند. به جریان افتادن برخی پروندههای مختومه و رسیدگی دقیق به جرائم نیز اتفاق بسیار مبارکی است. چهبسا در مواردی با اعمال نفوذ افراد ذینفع، جای مجرم و شاکی عوضشده و کسانی متضرر هزینههای مالی و عرِضی شده باشند. از این رو، رسیدگی مجدد به پروندههایی ازایندست، این امید را به مردم میدهد که میتوانند به احقاق حقوق ازدسترفته خود اقدام کنند و مطمئن باشند که جریان محاکمه طبری نه یک استثنا بلکه یک روند پرقدرت است که در آینده نیز ادامه خواهد یافت و دست مفسدان و مجرمان را از بازو قطع میکند.
👈ادامه👇🏾
portal.hemayat.net/newspaper/item/49570