قدیری ابیانه:👈التقاط و انحراف در معرفی اسلام با توجیه تلاش برای حفظ اسلام
✍️ استاد میرباقری: حتماً حوزهها مکلفاند که علوم مدرن را بفهمند و سخن دین را نسبت به آن ارائه کنند، ولی این کار یک قواعدی دارد. اگر درست عمل نکنیم، ممکن است خدایناکرده ما در دهههای آینده به یک فضلایی تبدیل شویم که ابزار عرفیسازی دین میشویم.
⚡️ انسان تا جزو عبادالله نشده و به فرقان دست پیدا نکرده است نباید سراغ کتب ضاله برود.
⚡️ اگر من بدون اینکه جهاز هاضمۀ خودم را تقویت کرده باشم که بتواند اطلاعات را تصفیه کند، انبوهی از اطلاعات فیلسوفان مادی را در جهاز هاضمه خودم بریزم، طبیعی است که مسموم میشوم.
⚡️ این یک انحراف خطرناک است که فرایند اصلاحات اجتماعی را براساس ادبیات مدرن تعریف کنیم و بپذیریم، و بعد بگوییم امام حسین(ع) هم همین کار را میکردند!
«من یک هشدار جدی میدهم نسبت به این انبوهخوانیهایی که از علوم انسانی و اجتماعی مدرن در حوزه دارد اتفاق میافتد. اینها کتبی هستند که انسان تا #فرقان ندارد نباید سراغشان برود. بله، اگر کسی جزو عبادالله شد و نورانی به نور هدایت الهی شد و فرقان داشت، میتواند سراغشان برود (فَبَشِّرْ عِبَادِ الَّذِينَ يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ). تا به آنجا نرسیدی، «فَلْيَنْظُرِ اَلْإِنْسانُ إِلى طَعامِهِ»؛ آدم باید به طعام خودش نگاه کند؛ در معنای این آیه فرمود: «عِلْمُهُ اَلَّذِي يَأْخُذُهُ عَمَّنْ يَأْخُذُهُ». علمتان را ببینید از چه کسی میگیرید.
این نکته را من جدی میگویم. این کسانی که فیلسوفان دوره مدرن که دست به بدنشان بزنی باید بروی آب بکشی، این نجاست مال روحشان است که به بدن سرایت کرده است. روح کافر نجس است که جسمش نجس میشود. قرآن به ما گفته است اینقدر فاصلهگذاری کنید. حال اگر من بدون اینکه جهاز هاضمۀ خودم هم تقویت کرده باشم که بتواند آن اطلاعات را تصفیه کند، انبوهی از آن اطلاعات آنها را در جهاز هاضمه خودم ببرم، طبیعی است که مسموم میشوم.
این انبوهخوانی که بهخصوص جوانان عزیز ما، و گاهی طلبههای جوان ما، انجام میدهند، با فرقان، خیلی خوب است و آدم میداند دارد چه کار میکند. اما اگر بخوانیم تا ببینیم که حق کجاست، این اولِ خطاست. آنها حق و باطل را با هم قاطی کردهاند و قاطی کردنش اینطوری است که «كَلِمَةُ حَقٍّ يُرَادُ بِهَا بَاطِلٌ». اگر فرقان نباشد، یکموقعی خداینکرده ما در دهههای آینده تبدیل میشویم به یک فضلایی که ابزار #عرفیسازی_دین میشویم و دین را به نفع مفاهیم عرفی و به نفع مفاهیم مدرن و به نفع علوم مادی تغییر میدهیم و ابزار این کار میشویم.
البته حتماً حوزهها مکلفاند که بر این علوم، مُشرف بشوند و سخن دین را نسبت به آنها بفهمند و ارائه کنند؛ اصلاً اینطوری، #جامعهسازی و جامعهپردازی میشود؛ اصلاً مسئله امروز ما این است. ولی این کار یک قواعدی دارد. اینکه ما از آن طرف بیاییم و مفاهیم عرفی را بگیریم و فرایند اصلاحات اجتماعی را براساس ادبیات مدرن [تعریف کنیم و بپذیریم،] و بعد بگوییم امام حسین(ع) هم همین کار را میکردند و [بگوییم] «إِنَّما خَرجْتُ لِطَلَبِ إلاصلاحِ فی أُمَّةِ جَدّی» یعنی همین، و حضرت هم همین کار را میکرده است، این حرف، قطعاً انحراف است و انحراف خطرناکی هم هست؛ فرق نمیکند آن کسی که این انحراف را دارد خدایینکرده ملبس باشد یا نباشد. باید با قرآن و با معارف اهل بیت(ع) و با یک رفتوبرگشت مستمر بین معارف قرآن و اهل بیت(ع) بتوانیم به مفاهیم اساسی برسیم [و این امور را تحلیل کنیم.]».
🌐نظر👈قدیری ابیانه: از افرادی که به این وادی گرفتار شدند و سعی میکنند اسلام را با این مفاهیم نظریهپردازان و ارزشهای غربی یکسان کنند به جای اینکه آنها را با معیار اسلامی بسنجد، تلاش میکنند به نحوی با تفسیر و تأویل، اسلام و قرآن را به آن معیارها تطبیق دهند افراد التقاطی زیر هستند:
آقایان صانعی
سروش
روحانی
سید محمد خاتمی
آقامیری
بازرگان
و اصولا اغلب افراد موسوم به اصلاحطلب
آنها نظرات نظریهپردازان را بر نظر خداوند در قرآن افضل میدانند و این خطا را در جهت حفظ افراد در اسلام توجیه میکنند.
طوری صحبت میکنند که اگر خداوند موقع نزول قرآن با آنها مشورت میکرد قرآن به نحو مترقیتری نازل میشد. یعنی فهم خود را بالاتر از فهم خدا میدانند.
#خیانت_به_اسلام در پوشش حفظ اسلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تحقیر رئیس جمهور صربستان توسط ترامپ
هنگامی که ترامپ اعلام می کند که رئیس جمهور صربستان در توافقنامه همکاری با آمریکا پذیرفته که سفارت صربستان در اسرائیل را از تل آویو به بیت المقدس منتقل کند، رئیس جمهور صربستان با تعجب به متن توافقنامه مراجعه می کند و می بیند که چنین بندی در آن وجود دارد و متعجب و شگفت زده می شود که بدون مطالعه متن توافقنامه آن را امضا کرده است
یادداشت قدیری ابیانه: 1️⃣👈عزم عدلیه برای مبارزه با فساد
دو سال پیش بهمنظور تسریع در مبارزه با مفاسد اقتصادی، جلوگیری از اطاله وقت و اعمال قاطعیت مضاعف در این امر، نامهای از سوی رئیس وقت عدلیه به مقام معظم رهبری برای اخذ اختیارات ویژه به نگارش درآمد تا این فرایند با سرعت و دقت بیشتری به گردونه اجرا وارد شود. این مجوز که دوره زمانی آن دو سال بود، به پایان رسید و برای تداوم این فرایند لازم بود که این اختیارات تمدید شوند. لذا پس از درخواست آیتالله رئیسی، رهبر حکیم انقلاب با تداوم فعالیت شعب ویژه دادگاه انقلاب اسلامی جهت رسیدگی به پروندههای اخلالگران و مفسدان اقتصادی با لحاظ برخی اصلاحات موافقت کردند.
نکتهای که رئیس قوه قضائیه در این نامه بر آن تصریح و تأکید کردند این است که با توجه بهضرورت استمرار مقابله ویژه با مفاسد اقتصادی، به زودی پیشنهادات و نیازمندی های قانونی عدلیه در جهت مبارزه قاطع،سریع و توام با عدالت به مجلس شورای اسلامی تقدیم خواهد شد.
از سوی دیگر، عدلیه در دوره تحول کارنامه موفقی داشته و قضات شجاع این دستگاه حاکمیتی، چندین هزار میلیارد از اموال به غارت رفته را به بیتالمال بازگرداندهاند.
تلاش برای احقاق حقوق عامه و برخورد بدون ملاحظه با کسانی که از خط قرمزهای قانون و شرع عبور کردهاند، موجبات دلگرمی افکار عمومی و افزایش میزان اعتماد به نظام نیز شده است. نتایج چشمگیر این مبارزه فراگیر تا جایی به ذائقه مردم خوش آمده که حتی منتقدان مدیریت انقلابی نیز به توانمندی مدیران جهادی اذعان کرده و خواستار تغییر ردههای مدیریتی با روحیهای مشابه شدهاند.
بخشی از این موفقیتهای بزرگ در مصاف با هیولای هفتسر فساد، مرهون محکوم شدن مفسدین منسوب به برخی از مدیران و مسئولان است. چنگال عدالت وقتی گریبان آقازادهها، یقهسفیدها و دانهدرشتها را فشرد و از همه مهمتر، این فرایند تداوم یافت، موجی از اطمینان را در میان جامعه سرازیر کرد که مفری برای نوری چشمیها نیست و دیر یا زود، حاشیه امن آنها از بین خواهد رفت. اساساً هر نوع تبعیض و بیعدالتی در معماری نظام اسلامی، اعوجاج در طراحی این بنای عظیم و شکوهمند به شمار میآید و هر ناظری را متوجه آن خواهد کرد. لذا زدودن و پیرایش هر آنچه باعث لطمه زدن به آرمان عدالتطلبانه جمهوری اسلامی شود، با استقبال و دلگرمی صاحبان اصلی انقلاب مواجه خواهد شد.
یکی از امور مستحسن و قابلتقدیر دیگر عدلیه و روشنکننده بارقه امید در دلهای مردم، راهاندازی «سامانه گزارشگران فساد» است که افراد بدون اینکه نامی از آنها برده شود، مستندات و گزارشهای خود از فساد را از این طریق ارائه میکنند و پس از بررسی و اقدام، نتیجه آن به اطلاع خواهد رسید.
بخش دیگر نیز به پالایش درونی قوه قضائیه بازمیگردد. عدلیه در این راستا، افزون بر افراد صاحب رتبه و برگزاری دادگاههای این افراد، بر برخورد با قضات فاسد نیز اصرار دارد. این رویکرد ثابت میکند دستاندرکاران این نهاد مردمی، در مورد خطای کارگزاران خود اهل مماشات نیستند و زدودن سطوح مدیریتی خود از این آلودگیها را حتی بر سایر مفاسد ارجح میدانند. برگزاری جلسات متعدد دادگاه طبری و اعلام عمومی نام و چهره قضات متخلف، علاوه بر این، حاکی از آن است که دستگاه قضا همچنان که ریشهکن کردن فساد در سایر نهادها و سازمانها را مطالبه میکند، خود پیشگام این فرایند است و موضعی را اتخاذ نمیکند که پیشتر به آن عملنکرده باشد.
از سوی دیگر، همانگونه که رئیس قوه قضائیه بهکرات و در مناسبتهای مختلف به آن اشاره کردهاند، باید با ریشههای فساد نیز برخورد شود. روشن است که عدلیه مسئول مبارزه با عاملان و عوامل فساد محسوب میشود و مادامیکه مجموعهای از اصلاحات در قوانین و روال اجرایی کشور صورت نگیرد، حتی با دستگیری و محاکمه مجرمین، باز هم شاهد ورود پروندههای ریز و درشت در این خصوص به محاکم قضایی خواهیم بود.
باید توجه داشت که ازاله ریشههای فساد، در تصمیمات، تدابیر، قوانین و مقررات قوای مجریه و مقننه نهفته است. طبعاً بخشنامهها و قوانین ناکارآمد و تنقیح نشده که تبعات سهمگینی همچون عدم شفافیت در ساز و کارهای اجرایی و تقنینی کشور را موجب شدهاند، بسترساز مسائل و مصائبی هستند که این روزها در برخی از سازمانها و ارگانها شاهد آن هستیم.
در حقیقت، درمان بیماری فساد زمانی ممکن است که با نسخههای پرهیزی همراه باشد، در غیر این صورت، بهبود ریشهای محقق نشده و دیر یا زود دوباره سر باز خواهد کرد.
ناگفته نماند که هرچند طبق قانون اساسی، حوزه فعالیت قوه قضائیه در برخورد با همه زیرشاخههای فساد و جرائم تعریفشده، آنچه اما بیش از گذشته نیاز کشور به شمار میآید، قلعوقمع و مبارزه همهجانبه با مفاسد اقتصادی است.
👈ادامه در👇
portal.hemayat.net/?nid=4845&pid=1&type=0#pagedetails
ادامه یادداشت قدیری ابیانه: 2️⃣👈عزم عدلیه برای مبارزه با فساد
دستاندازی به منابع کشور، سوءاستفاده از موقعیت و رانتخواری، جریان تولید و روند طبیعی رشد اقتصادی را م
مختل و در نتیجه، آسیبهای عمدهای به معیشت مردم وارد کرده است.
و بالاخره اینکه با تدابیر دستگاه قضا، کسانی که دستشان به فساد آلوده است و یا قصد ارتکاب آن را دارند، در وحشت گرفتار شدن در چنگال عدالت به سر میبرند و ناامنی آنها نویدبخش امنیت اقتصادی و پویایی در بخشهای مختلف کشور خواهد بود.
افزون بر این، اهتمام رئیس قوه قضائیه برای برگزاری مداوم دادگاههای ویژه اقتصادی، مهر تأیید مجدد رهبر حکیم انقلاب بر آن و التزام مجلس شورای اسلامی بر همیاری و همافزایی با عدلیه حاکی از آن است که برخلاف ادعای دشمنان و دنبالههای داخلی آنان، فساد در کشور سیستماتیک نیست بلکه عارضه و آفتی قابلدرمان است و دستیابی به این هدف بزرگ، محقق خواهد شد.
👈متن کامل👇
portal.hemayat.net/?nid=4845&pid=1&type=0#pagedetails
✍️یادداشت قدیری ابیانه: خود برتربینی آمریکایی ها
📰روزنامه جام جم ۱۸ شهریور ۹۹
اصولا آمریکایی ها اعم از دموکرات و جمهوریخواه احساس خودبرتربینی نسبت به سایر ملل دارند و این ویژگی ها نه تنها شامل دولتمردان آمریکایی است بلکه این حس به مردم این کشور هم منتقل شده و شهروندان آمریکایی خودشان را برتر از سایر ملت ها می دانند و این حق را به خود می دهند که برای سایر کشورها تعیین تکلیف کنند.
منفعت اندیشی و خودبرتربینی، چنان در وجود فرهنگ آمریکایی رخنه کرده که اگر مثلا رئیس جمهور ایالات متحده، جنگی به پا کند و صدها هزار نفر را بکشند، کافی است برای افکار عمومی توجیه کند که خون های ریخته شده برای ایجاد رفاه بیشتر مردم آمریکا بوده است. با چنین توجیهی، جنگ و کشتار مردم سایر نقاط جهان، از نظر آمریکایی ها قابل قبول است. این ویژگی البته در مورد آمریکایی ها از این جهت صدق می کند که آنها نیز گرفتار خودبرتربینی حتی نسبت به شهروندان خود هستند و از نظر برخی از آمریکایی ها آنها حق بیشتری نسبت به بقیه برای برخورداری از امکانات و بهره های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی دارند.
در خود آمریکا سفیدپوستان خود را برتر از رنگین پوستان می دانند. نوع رفتار و برخورد سفیدپوستان و به ویژه پلیس این کشور نسبت به شهروندان رنگین پوست و سیاهپوست آمریکایی، حاکی از تسلط فرهنگ خودبرتربینی است و از این جهت است که شاهد بروز نارضایتی در قشر وسیعی از جامعه آمریکایی هستیم.
اساسا اعتراض هایی که در حال حاضر در ایالات متحده آمریکا رخ داده حکایت از این دارد که شهروندان رنگین پوست ...
ادامه👇
ghadiri.ir/post/7032
@Ghadiri1404
قدیری ابیانه:👈 چگونگی استخدام بنیصدر در سیا، سازمان جاسوسی آمریکا
👈 بنیصدر رئیس جمهوری که منافق از کار در آمد.
محمدحسن قدیری ابیانه تحلیلگر مسائل سیاسی درباره بنی صدر گفته است: در اسناد لانه جاسوسی آمده که یکی از روانشناسان آمریکایی دو بار بدون اینکه خودش را معرفی کند به بهانهای با بنی صدر ملاقات داشته و در ملاقات دوم گزارش میدهد که روی بنی صدر میشود از طریق مالی سرمایه گذاری کرد و علتش هم این است که در جلسه دوم، ساعت بسیار گرانقیمتی در دست بنی صدر دیده است که این نشان میدهد از نظر مالی میتوان روی او نفوذ کرد و بعد از این هم مامور دیگری تحت عنوان نمایندگی یک شرکت بین المللی با بنی صدر ملاقات میکند و به او پیشنهاد میکند که ماهی هزار دلار به او پرداخت کند تا به این سازمان بین المللی مشورت بدهد و بنی صدر میپذیرد. خود بنی صدر هم در خاطراتش میگوید که ۱۰۰۰ دلار نبود، بلکه سه هزار دلار بود و من هم نپذیرفتم در حالی که جاسوس CIA در گزارش سری خودش دروغ نمیگوید؛ زیرا باید برای این موضوع پول را پرداخت کند.
او در ادامه گفته است علاوه بر این بنی صدر زن و بچه هایش در پاریس ساکن بوده و اینها هزینههای بسیاری داشتند که حقوق ریاست جمهوری کفاف آنها را نمیداد ، از همین رو نیز این پیشنهاد را پذیرفت، البته برای بنی صدر محرز بود که او یک جاسوس است و نماینده یک شرکت بین المللی نیست، ولی او میدانست که اگر کسی مورد حمایت سازمان جاسوسی آمریکا باشد از پشتیبانی او برای رسیدن به قدرت میتواند استفاده کند.
donya-e-eqtesad.com/fa/tiny/news-3689628
قدیری ابیانه: 👈عادیسازی روابط امارات و بحرین با اسرائیل، این رژیم را از سرنوشت حتمی فروپاشی نجات نخواهد داد
کارشناس مسائل بینالملل گفت: رژیم صهیونیستی دیر یا زود فروپاشیده خواهد شد و این روابط هم آنها را از این سرنوشت حتمی نجات نخواهد داد.
محمدحسن قدیریابیانه کارشناس مسائل بینالملل در گفتگو با خبرنگار یزدرسا پیرامون عادیسازی روابط کشورهای امارات و بحرین با رژیم صهیونیستی گفت: حکام مرتجع کشورهایی مانند امارات، بحرین و عربستان میدانند که در کشورشان پایگاه مردمی ندارند و متکی به مردم نیستند لذا برای حفظ قدرت دست به دامان آمریکا و رژیم صهیونیستی میشوند.
وی افزود: از آنجایی که لابی صهیونیستی در مناسبات ایالات متحده آمریکا تعیینکننده است، حکام عربی برای جلب رضایت آمریکا به دنبال رابطه با رژیم صهیونیستی هستند و امارات نیز امتیاز بسیار بزرگی به اسرائیل داد تا رابطه برقرار کند.
قدیریابیانه خاطرنشان کرد: از سوی دیگر رژیم صهیونیستی نیز به شدت نیازمند رابطه با کشورهای عربی است؛ این در حالی است که با توجه به نزدیکی انتخابات در آمریکا، این عادیسازی روابط بین کشورهای عربی با صهیونیستها به ترامپ هم کمک میکند.
وی با بیان اینکه امارات و بحرین با این اقدام خودشان را بیآبرو کردند و از این بابت ضرر خواهند کرد، اظهار داشت: این اقدام حکام مرتجع منطقه خیانت به اسلام و آرمان فلسطین و همچنین خیانت به کشور و مردم خودشان است.
سفیر اسبق ایران در استرالیا و مکزیک عنوان کرد: البته باید یادآور شد که هم آمریکا در ضعف به سر میبرد و هم رژیم صهیونیستی بسیار متزلزل است و دیر یا زود فروپاشیده خواهند شد و این روابط هم آنها را از این سرنوشت حتمی نجات نخواهد داد.
قدیری ابیانه تأکید کرد: ما هم در ایران برای امارات حساب دیگری باز خواهیم کرد و اگر اسرائیل در منطقه بخواهد علیه ما غلطی بکند، ما امارات و بحرین را هم شریک آنها میدانیم و متناسب با تنبیهی که لازم است اقدام خواهیم کرد، لذا امارات و بحرین از این مسئله سودی نخواهند برد.
وی با اشاره به موضع عربستان در این رابطه، تصریح کرد: بنسلمان در حال حاضر جرأت این را ندارد که به صورت آشکارا با رژیم صهیونیستی ارتباط برقرار کند چرا که مردم در عربستان مخالف این مسئله هستند؛ البته او با سران صهیونیستی روابط شخصی دارد و این روابط توسط حاکم کشوری که خودش را خادمالحرمین میداند و مکه و مدینه در آن واقع شده، خیانتی به مراتب خطرناکتر از سایر کشورها است.
کارشناس مسائل بینالملل اضافه کرد: بنسلمان برای اینکه در راه رسیدن به پادشاهی عربستان موفق شود، حاضر شده باجهای زیادی به آمریکا و اسرائیل بدهد؛ اما تردیدی نیست که حکومت او هم دوام نخواهد آورد، به ویژه آنکه او با خامیهایی که انجام داده، اقتصاد عربستان را دچار مشکلات اساسی و دولت را بدهکار کرده است.
yazdrasa.ir
قدیری ابیانه:1️⃣👈 هدف جریان هتک حرمت به مقدسات اسلامی برجستهنشدن سناریوی عادیسازی روابط است.
سفیر پیشین ایران در استرالیا و مکزیک با بیان اینکه همزمانی توطئهچینی علیه جهان اسلام با اوج گرفتن اقدامات اسلامهراسانه یا ایرانهراسانه در غرب مسبوق به سابقه است، گفت: اقدام اخیر نشریه شارلی ابدو و هتک حرمت پیامبر(ص) نیز در عین حال که برای ایجاد تنفر نسبت به اسلام است اما سناریوی تحت مدیریت صهیونیستها با هدف برجسته نشدن موضوع عادیسازی روابط اعراب و اسرائیل است.
محمدحسن قدیری ابیانه، کارشناس عالی مدیریت استراتژیک و سفیر اسبق ایران در استرالیا و مکزیک، در گفتوگو با ایکنا؛ درباره تکرار توهین به پیامبر(ص) و قرآن کریم در غرب و ارتباط و همزمانی این اتفاق با تسریع روند عادیسازی روابط اعراب و اسرائیل گفت: صهیونیستها بر رسانههای غربی حاکمیت دارند و نفوذ بسیار زیادی در آنها دارند و حداقل این است که سیاست خاورمیانهای رسانههای غربی را مشخص میکنند و دولتمردان غربی اگر هم بخواهند نمیتوانند کاری در مقابل صهیونیستها انجام دهند.
قدیری ابیانه اظهار کرد: صهیونیستها از دو مؤلفه قدرتآفرین ثروت و رسانه بهرهمند هستند و هر کسی در غرب بخواهد در رأس حکومت قرار بگیرد و به عضویت پارلمان دربیاید عملاً بدون حمایت صهیونیستها نمیتواند موفق شود. لذا برای کسب قدرت در سطح دولت و مجلس رقابتی در بین احزاب غربی برای ارائه خدامات بیشتر به صهیونیستها وجود دارد.
✅مدیریت صهیونیستها بر توطئه اهانت به پیامبر(ص)
این کارشناس مسائل سیاسی بیان کرد: از طرفی صهیونیستها خود را محدود به یک حزب یا جریان در هر کشور غربی نکرده و بین همه جریانها یارگیری میکنند. به همین دلیل است که با وجود تفاوت رویکرد احزاب سیاسی در کشورهای غربی اما اکثر آنها در مواجهه با رژیم صهیونیستی موضع مشترک و حمایتی دارند و کمتر از این رژیم انتقاد میکنند.
سفیر پیشین ایران در استرالیا و مکزیک ابراز کرد: تکرار اهانتها به ارزشهای اسلامی که توسط صهیونیستها مدیریت میشود نیز در چارچوب طرح کلان اسلامهراسی و اسلامستیزی با هدف رویگردانی مردم از اسلام و ایجاد تنفر از این دین در غرب است تا کسی حتی برای مطالعه و آشنایی با اسلام ترغیب و کنجکاو نشود.
قدیری ابیانه تصریح کرد: نکته مهم و ظریف در این رابطه آن است که هر بار توطئهای در جهان اسلام می خواهد انجام شود تبلیغات ضد اسلامی یا ضد ایرانی اوج میگیرد تا آن خیات و توطئه علیه جهان اسلام و به نفع صهیونیستها تحتالشعاع قرار گرفته و برجسته نشود که در مورد اخیر خیانت امارات و بحرین به آرمان فلسطین با اعلام عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی با هتک حرمت پیامبر(ص) و قرآن کریم در سوئد و فرانسه همزمان شده است.
✅عادیسازی روابط؛ ضمانت تداوم حمایت آمریکا از اعراب
وی ادامه داد: حتی یکی از مقامات امارات اعلام کرده اگر اسرائیل وارد جنگ با حماس شود خدشهای به این روابط ایجاد نمیکند. این به خاطر آن است که مقامات این کشورها به مردم خود متکی نیستند و حفظ موقعیت خود را به حمایت آمریکا گره زدهاند و میدانند برای تداوم حمایتهای آمریکا باید در خدمت رژیم صهیونیستی باشند و لذا عادیسازی روابط با اسرائیل را ضمانت ادامه پشتیبانی آمریکا از حکومتهایشان تلقی میکنند.
این کارشناس مسائل سیاسی ابراز کرد: مسئله جالب این است که امارات برای داشتن رابطه با اسرائیل میتوانست امتیاز بگیرد اماو امتیازات زیادی هم به آنها داده است به گونهای که کنترل صهیونیستها بر اوضاع اطلاعاتی امارات و بحرین تثبیت شده و حتی امارات در جزیرهای که در جنوب یمن به اشغال خود درآورده، پایگاههایی در اختیار صهیونیستها قرار داده تا آنها رفت و آمدها در دریای سرخ را کنترل کنند.
وی یادآور شد: رژیم صهیونیستی برای اینکه فشار زیادی از سوی افکار عمومی ملتهای مسلمان به حکومتهای عربی به خاطر آشکار کردن روابط با اسرائیل وارد نشود سناریوی تکراری توهین به مقدسات اسلامی و پیامبر اکرم(ص) را توسط مجله «شارلی ابدو» کلید زد.
✅بالابردن هزینه اقدامات توهینکنندگان
قدیری ابیانه بیان کرد: هرچند در جهان اسلام واکنشهای مناسبی به اسلامهراسی اخیر نشان داده شد، اما این واکنشها به نوعی به شهرت این مجله میافزاید و بهترین و مؤثرترین راهکار بالا بردن هزینه این توهینهاست که میتواند امنیت توهینکنندگان را هم شامل شود.
وی تأکید کرد: وقتی بزرگان از توهین به مقدسات اسلامی سخن میگویند دیگران باید بدانند حکم توهینکنندگان به مقدسات اسلامی چیست و قطعاً اقداماتی توسط مسلمانان در سراسر جهان برای ضربه زدن به اهانتکنندگان به پیامبر (ص) انجام خواهد شد.
این کارشناس مسائل سیاسی اظهار کرد: در این میان رئیسجمهور فرانسه ...
👈ادامه در
http://iqna.ir/fa/news/3922964
ادامه قدیری ابیانه:2️⃣👈 هدف جریان هتک حرمت به مقدسات اسلامی برجستهنشدن سناریوی عادیسازی روابط است.
این کارشناس مسائل سیاسی اظهار کرد: در این میان رئیسجمهور فرانسه این توهین را مصداق آزادی بیان اعلام میکند، اما در همین کشور مدعی آزادی بیان تحقیق و اظهار نظر مخالف دیدگاه رسمی درخصوص هولوکاست و تعداد کشتههای یهودی در جنگ جهانی دوم، ممنوع و خط قرمز است. همین نوع اظهارنظرهای دولتمردان غربی در حقیقت چراغ سبزی به توهینکنندگان به اسلام و جریان اسلامهراسی در این کشورهاست.
وی ادامه داد: لذا یکی از کارهایی که باید از صلیب سرخ جهانی مطالبه و بر آن اصرار شود این است که لیست افراد کشته شده در اردوگاههای نازی رسماً منتشر و اعلام شود و این مسئله ای است که صهیونیستها به شدت با آن مخالفند زیرا همه ادعاهای آنها را در خصوص شش میلیون کشته یهودی زیر سؤال میبرد.
سفیر پیشین ایران در استرالیا و مکزیک ابراز کرد: لذا هم نباید گذاشت خیانت امارات و بحرین و سایر کشورهای عربی تحتالشعاع اقدامات اسلامهراسانه غربیها قرار گیرد و بر روی افکار عمومی این کشورها و مجموعه جهان اسلام کار رسانهای، تبیینی و تبلیغی انجام شود و از طرفی هم مقابله با توهین به ارزشهای اسلامی در جهان اسلام در حوزههای سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و حقوقی و حتی امنیتی به طور جدی پیگیری شود.
قدیری ابیانه در پایان تصریح کرد: مسلمانان جهان باید بدانند اگر فتوای امام خمینی(ره) را درباره هر کسی که عامدانه به مقدسات اسلامی توهین میکند اجرا کنند ریشه این اهانتها خشکیده میشود و حداقل با ترسآفرینی نسبت به عواقب هتک حرمت به ارزشهای جمعیت میلیاردی مسلمانان، بازدارندگی ایجاد میشود.
iqna.ir/fa/news/3922964
قدیری ابیانه:👈خروج از برجام کفایت نمیکند/ باید اعلام کنیم اجازه حضور هیچ بازرسی را در ایران نخواهیم داد
محمّدحسن قدیری ابیانه، کارشناس مسائل سیاسی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس با اشاره به تلاش آمریکا برای فعال شدن مکانیسم ماشه و برگشت ۶ قطعنامه تعلیق شده شورای امنیت علیه ایران گفت: آمریکاییها نمیتوانند طبق برجام و مصوبه شورای امنیت مکانیسم ماشه را فعال کنند امّا احتمالاً اعلام خواهند کرد که از نظر ما مکانیسم ماشه فعال شده و بر اساس آن شروع میکنند با کشورهایی که با ایران ارتباط تجاری و اقتصادی دارند برخورد میکنند.
وی ادامه داد: در چنین شرایطی، اروپا هم اقدامی عملی علیه آمریکا انجام نخواهد داد، هرچند به قانونی بودن استفاده از ماشه توسط آمریکا اذعان نکنند.
سفیر اسبق ایران در مکزیک و استرالیا با بیان اینکه بسیاری از اقداماتی که آمریکاییها علیه ما انجام میدهند غیرقانونی و برخلاف مصوبات سازمان ملل و قوانین بینالملل است، گفت: ملاک آمریکا برای اقدامات خود، قُلدری است، تا حدی که گفتهاند قضات دیوان بینالمللی که علیه آمریکا رأی صادر کنند، تحریم میشوند؛ این معنایی جز قلدری ندارد.
قدیری ابیانه با تأکید بر اینکه از نظر سازمان ملل مکانیسم ماشه قانونی نخواهد بود، اظهار داشت: البته انگلیس و فرانسه هر آن اراده کنند میتوانند از تهدید به استفاده از مکانیسم استفاده خواهند کرد تا ایران را تحت فشار قرار دهند.
وی افزود: وقتی اروپاییها میگویند میخواهیم برجام را حفظ کنیم منظورشان عمل کردن ایران به تعهدات است نه اینکه خودشان به تعهداتشان عمل کنند.
کارشناس مسائل استراتژیک با بیان اینکه ما همان ابتدا که آمریکا از برجام خارج شد و تحریمهای جدید را اعمال کرد باید از برجام خارج میشدیم و اصالاً نباید برجام را امضاء میکردیم، تصریح کرد: اکنون حتی خروج از برجام هم کفایت نمیکند بلکه باید اعلام کنیم اگر تعهدات غربیها در برجام عملی نشود، ما تعهداتمان به NPT را تعلیق خواهیم کرد و به هیچ بازرسی اجازه حضور در ایران را نخواهیم داد.
قدیری ابیانه با یادآوری اینکه بیش از ۹۰ درصد بازرسیهای آژانس بین المللی آژانس انرژی هستهای در جهان از ایران انجام شده و هیچ تخلفی مشاهده نشده و این را بارها در گزارشات خود اعلام کردهاند، خاطرنشان کرد: اصولاً تعهد کشورها به NPT دوطرفه است، یعنی کشورها تعهد میدهند به سمت ساخت سلاح هستهای نروند و به آژانس انرژی اتمی اجازه بازرسی بدهند و در مقابل، آژانس به کشورها در برخورداری از مواهب صلحآمیز هستهای کمک خواهد کرد. با این حال، ما بالاترین تعهدات را به آژانس دادهایم، ولی آنها به وظیفهشان عمل نکردهاند.
وی ادامه داد: ممکن است به لحاظ تبلیغی ما نگوییم از NPT خارج میشویم، امّا باید بگوییم تعهدات خود به آژانس را معلق میکنیم و بررسی مجدد تعهد به NPT به دو عامل بستگی خواهد داشت؛ نخست اخذ تضمین از آژانس انرژی هستهای برای عمل به تعهدات خودش در برخورداری ایران از مواهب صلحآمیز هستهای، دوم نظارت آژانس بر فعالیتهای هستهای رژیم صهیونیستی.
کارشناس مسائل سیاسی با یادآوری اینکه رژیم صهیونیستی به دلیل عدم عضویت در معاهده NPT اجازه بازرسی به آژانس را نمیدهد، اظهار داشت: آژانس هم میگوید چون رژیم صهیونیستی عضو NPT نیست ما نمیتوانیم آنها را مورد بازرسی قرار دهیم. پس اگر کسی عضو نباشد فشاری بر آن نخواهد بود.
قدیری ابیانه ادامه داد: اگر ایران بازگشت مجدد به NPT را مشروط به نظارت از فعالیتهای هستهای رژیم صهیونیستی کند، این موضع ما باعث میشود عدم عضویت رژیم صهیونیستی در NPT و نفاقی که غربیها در این باره دارند نزد افکار عمومی جهان تا حدودی افشا بشود.
وی با بیان اینکه غربیها پس از خروج آمریکا از برجام سعی کردهاند طوری موضعگیری کنند که اگر ایران از برجام خارج شود تقصیر آن را به گردن ایران بیاندازند، گفت: اگر زمانی که ترامپ برجام را پاره کرد، ما به قول مقام معظم رهبری برجام را آتش میزدیم، مقصر آن، آمریکا معرفی میشد، و این تعللی است که دولت ما انجام داد. با این حال، اگر آن زمان از برجام خارج میشدیم، آقایان اصلاحطلب و دولتیها ادعا میکردند اگر از برجام خارج نمیشدیم، تحریمها تشدید نمیشد و اروپاییها جبران میکردند.
قدیری ابیانه تصریح کرد: ثابت شد ماندن ایران در برجام و عمل به تعهداتش هیچ فایدهای برای ما ندارد و تحریمهای آمریکا علیه ایران خیلی سنگینتر از تحریمهایی است که قطعنامههای شورای امنیت صادر کرده بود.
کارشناس مسائل سیاسی افزود: اگر تهدید کنیم که علاوه بر خروج از برجام، تعهداتمان به آژانس را هم تعلیق میکنیم، از این طریق اروپاییها به آمریکا فشار میآورند و میگویند با کاری که شما کردهاید، هرگونه نظارتی که قبل از برجام بود هم از بین رفته است.
farsnews.ir/amp/13990626000556
قدیری ابیانه:👈1️⃣«بایدن» و همسویی با برنامه های ضدایرانی «ترامپ»
محمدحسن قدیری ابیانه: آقای جوبایدن به مراتب برای جمهوری اسلامی ایران خطرناک تر از آقای ترامپ است به این دلیل که هر دو گرگ هستند اما ترامپ گرگ در لباس گرگ و جوبایدن گرگی در لباس میش.
به گزارش راهبرد معاصر؛ جو بایدن، کاندیدای دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا به تازگی یادداشتی را در وبسایت شبکه خبری «سیانان» منتشر کرده است که به موضوع ایران و سیاست احتمالی وی در این زمینه در صورت انتخاب به عنوان رئیس جمهور میپردازد. یادداشت جدید او تقریبا مؤید انتظارات و اظهارات و مواضع مقامات رسمی ایرانی است. عنوان مقاله بایدن تقریبا خلاصه و هدف سیاست خارجی وی در قبال ایران را به زبانی ساده بیان میکند: «راه بهتری برای فشار بر ایران وجود دارد». گزاره فوق نشان میدهد که بایدن اختلاف نظری را با دونالد ترامپ، رئیس جمهور فعلی آمریکا در زمینه اصل فشار بر ایران ندارد، بلکه تفاوت آنها در روش، کیفیت و سلیقه اعمال فشار بر تهران است.
محمد حسن قدیری ابیانه در گفت و گو با راهبرد معاصر درخصوص تازه ترین اظهارات جو بایدن در خصوص اعمال تحریم ها بر جمهوری اسلامی ایران خاطر نشان کرد: تفاوت دموکراتها با جمهوریخواهان یا تفاوت آقای اوباما و جوبایدن با آقای ترامپ مثل مثال سگ زرد برادر شغال است، حتی به عبارتی می توان گفت آقای جوبایدن به مراتب برای جمهوری اسلامی ایران خطرناک تر از آقای ترامپ است به این دلیل که هر دو گرگ هستند اما ترامپ گرگ در لباس گرگ و جوبایدن گرگی در لباس میش است.
وی در این باره اظهار داشت: گرگی چون آقای اوباما و جوبایدن که با هوشیاری در لباس میش پنهان شده به مراتب بسیار خطرناک تر از گرگی در لباس واقعی خود است. شکی دراین موضوع وجود ندارد که سیاستمداران هر دو حزب آمریکا همواره جمهوری اسلامی ایران را تهدید کرده و با نظام جمهوری اسلامی ایران دشمن هستند بنحوی که خانم کلینتون حتی ایران را تهدید به بکارگیری سلاح هسته ای کرد.
کارشناس مسائل استراتژیک با اشاره به چرایی آمدن اوباما پای میز مذاکره گفت: آقای اوباما در یک مصاحبه تلویزیونی توافق آمریکا با ایران را در قالب برجام اینگونه تحلیل کرد که هدف از توافق با جمهوری اسلامی ایران تداوم تحریم ها بود چرا که تحریمهای وضع شده علیه ایران عملا در حال فروپاشی بود، لذا برای حفظ تحریمها جمهوری اسلامی ایران را پای میز مذاکره و میز توافق برجام نشاندیم!
وی دراین باره توضیح داد: در حالی که دولتمردانی چون آقای روحانی و ظریف مدعی بودند که ما به خاطر حذف تحریمها امضای برجام را پذیرفتیم، و مرور زمان نشان داد که آقای اوباما به هدف خود رسیده، نه آقای روحانی و نه تنها تحریم ها لغو نشد بلکه با شدت بیشتری از سوی آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران دنبال شد.
قدیری ابیانه با اظهار اینکه تفاوت دو حزب حاکم در آمریکا در دوره قبلی و دوره آقای ترامپ چیست گفت: آقای اوباما با سیاست هوشمندانه شیطانی که در پیش گرفت توانست کشورهای مختلف را نیز همگام با آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران بسیج کند، حتی توانست توافق و امضای چین و روسیه را برای تحریم ایران بگیرد. آقای جان کری در مصاحبههای خود عنوان کرده بود که اقدام آقای ترامپ در خروج زود هنگام از برجام اشتباه بود چرا که ما هم قصد داشتیم در مدت کوتاهی از گذشت توافق برجام محدودیت های دیگری را با برجام های بعدی به ایران از طریق هدف قرار دادن موضوعات حقوق بشری و مسائل موشکی و نفوذ منطقهای ایران اعمال کنیم.
وی دراین باره خاطر نشان کرد: جان کری تاکید کرده بود آنها به دنبال محدودسازی حضور ایران در منطقه هستند، لذا در صورت نپذیرفتن برجام های بعدی از طرف ایران دولت یا حزب آقای اوباما هم از برجام خارج می شدند، لذا دموکراتها بر این بودند تا همانند آقای ترامپ با به کارگیری مکانیزم ماشه جمهوری اسلامی ایران را تحت فشار قرار دهند.
وی در ادامه تصریح نمود: هم حزبی های آقای اوباما مثل آقای جو بایدن در حقیقت به دنبال اعمال تحریمهای هوشمند علیه جمهوری اسلامی ایران هستند تا بنحوی بتوانند یک بار دیگر علیه ایران اجماع جهانی ایجاد کنند . تحقق سیاست های قبلی و تداوم آن مورد نظر آقای جوبایدن است تا سیاست های کثیف و توطئه های خود را علیه ایران را در چارچوب دشمنیهای همیشگی با ظاهری شیک تر دنبال کنند.
محمد حسن قدیری ابیانه خاطر نشان کرد: هر دو حزب سیاسی آمریکا برای رسیدن به هدف اعمال فشار بر ایران از طریق فشارهای معیشتی بر مردم وارد می شوند تا با سخت گرفتن بر زندگی بر مردم آنها را علیه نظام اسلامی به خیابان ها بکشانند، منتها حزب آقای جو بایدن این سیاست را اینگونه مطرح میکند که ما در حمایت از ملت ایران دولت و نظام جمهوری اسلامی را تحریم میکنیم یعنی همان سیاست دشمنی را تحت عنوان
👈ادامه مصاحبه
rahbordemoaser.ir/fa/amp/news/59070