قدیریابیانه: 🌍وزارت خارجه به تنهایی قادر به فعال کردن دیپلماسی اقتصادی نیست.
قدیریابیانه گفت: برای فعال کردن اقتصاد در وزارت خارجه باید فراتر از دستگاه دیپلماسی عمل کنیم و از افراد مجرب بهره بگیریم نه اینکه تنها به ماموریت فرستادن کارمندان وزارت خارجه بسنده کنیم.
برنامه "گفتوگوی سیاسی" با موضوع (الزامات و بایستههای تسریع دیپلماسی اقتصادی با تمرکز بر ظرفیت ها و اولویتهای ج.ا.ایران) در ادامه با حضور دکتر محمدحسن قدیری ابیانه، سفیر سابق ایران در مکزیک و استرالیا روانه آنتن شبکه رادیوگفتوگو شد.
محمدحسن قدیریابیانه در مصاحبه با رادیوگفتوگو اظهار کرد: سفیر در خارج از کشور نماینده کل نظام محسوب میشود، لذا افرادی که کادر سفارتخانه هستند یا از سایر دستگاهها در هر کشوری حضور دارند باید با سفیر هماهنگ باشند. به نوعی میتوانیم بگوییم سفیر، نمایندهای فراتر از قوه مجریه است. بنابراین وقتی یک نماینده نظامی هم به خارج از کشور میرود باید با سفیر هماهنگ باشد و این به معنای آن نیست که همه اطلاعات نظامی را در اختیار سفیر قرار بدهد. اما سفیر مسئول است و همانطور که مقام معظم رهبری بارها فرمودند سفیر نماینده کل نظام محسوب میشود. لذا مبحث اقتصادی نیز یکی از بخشهای مهم سفارت است و ما در روابط اقتصادی با کشورهای دیگر قصد داریم منافعی را برای خودمان تامین کنیم و سفارتخانه نیز باید در این مسیر گام بردارد.
وی افزود: برای فعال شدن دیپلماسی اقتصادی در دستگاه وزارت خارجه تغییراتی حاصل شد که یک معاونت اقتصادی به آن اضافه شد که نظرم به نتیجه نمیرسد. زیرا دستگاه وزارت خارجه از کارمند جزء آن تا ردههای بالاتر دوست دارند که ماموریتهای خارجی به آنها محول شود و پای افراد سایر دستگاهها به ماموریتهای خارجی باز نشود. برای مثال من در مکزیک سفیر بودم و در سفارتخانه چند کارشناس اقتصادی تغییر کردند بدون اینکه تجربهای در این زمینه اقتصادی داشته باشند.
سفیر سابق ایران در مکزیک ادامه داد: در حالی که برای فعال شدن دیپلماسی اقتصادی باید از افراد مجرب و زبده که در زمینه اقتصادی دانش، تجربه و مسئولیت دارند در ماموریتهای خارج از کشور استفاده کرد. در حالی که ما افرادی را برای ماموریتهای اقتصادی به خارج از کشور میفرستیم که تجربه ای در حوزه اقتصاد ندارند و از طرفی به نقاط ضعف و قوت کشور خودمان هم واقف نیستند و شیوههای کار اقتصادی را نمیدانند و اطلاعات درستی نیز از کشور هدف ندارند.
محمدحسن قدیریابیانه گفت: لذا معتقدم خوب است که بخشی برای فعالیت اقتصادی در وزارت خارجه داشته باشیم اما باید فراتر از دستگاه دیپلماسی عمل کنیم و از افراد مجرب کشور بهره بگیریم نه اینکه تنها به ماموریت فرستادن کارمندان وزارت خارجه بسنده کنیم چون با این رویکرد، دیپلماسی اقتصادی محقق نمیشود. از طرفی وقتی به سایر دستگاههای اقتصادی نیز نگاه میکنیم، میبینیم آنها نیز به دنبال فرستادن نیروهای مجرب و کارآمد کشور برای فعال کردن اقتصاد در بخش بینالملل نیستند و تنها برخی افراد دستگاه خود را میخواهند به ماموریتهای خارجی بفرستند برای همین تا وقتی نگاه ما به فعالیتهای اقتصادی در سطح بینالملل تغییر نکند، دیپلماسی اقتصادی شکل نمیگیرد.
دکتر محمد حسن #قدیری #ابیانه
#سایت:
Ghadiri.ir
شبکههای اجتماعی
@Ghadiri1404
#ارتباط_مستقیم
@GhadiriAbyaneh
#توییتر
mobile.twitter.com/ghadiri1404
#اینستاگرام:
Instagram.com/ghadiri.ir
#ایمیل:
Mh.ghadiri@gmail.com
قدیری ابیانه:👈بودجه فرهنگی شهردای در مراسم رقص هزینه میشود.
یک کارشناس سیاسی و فرهنگی گفت: آنچه به عنوان عدم کمک و حمایت از هیات مذهبی از اعضای شورای شهر شنیده شد دور از انتظار نبود! چرا که نمیتوان از مدیران شهری اصلاح طلب انتظار داشت در صف تقویت فرهنگ مذهبی حاضر شوند.
خبرگزاری تسنیم: یک کارشناس سیاسی و فرهنگی گفت: آنچه به عنوان عدم کمک و حمایت از هیات مذهبی از اعضای شورای شهر شنیده شد دور از انتظار نبود! چرا که نمیتوان از مدیران شهری اصلاح طلب انتظار داشت در صف تقویت فرهنگ مذهبی حاضر شوند.
محمدحسن قدیری ابیانه با بیان اینکه عدم حمایت مالی شورای شهر تهران از مراسم عاشورای حسینی دور از انتظار نبود، گفت: هر چند که این موضوع قابل تأیید است که مردم نباید انتظار داشته باشند هزینههای برگزاری سوگواری امام حسین علیهالسلام به صورت دولتی و یا از سوی نهادهایی، چون شهرداری تامین شود، اما کمک نهادهای دولتی و عمومی به برگزاری هر چه با شکوهتر کردن مراسم عزاداری حسینی نیز قابل احترام است. بیشک مردم در طول قرنهای گذشته به صورت خود جوش مراسم سوگواری حسینی را برگزار کردهاند و نیازی به حمایتهای دولتی و حکومتی نداشتهاند. اما آنچه به عنوان عدم کمک و حمایت از هیات مذهبی از اعضای شورای شهر شنیده شد دور از انتظار نبود! چرا که نمیتوان از مدیران شهری اصلاح طلب انتظار داشت در صف تقویت فرهنگ مذهبی حاضر شوند.
وی با بیان اینکه بودجه فرهنگی در مراسم رقص هزینه میشود عنوان کرد: بیتردید رفتارها و سیاستهای مدیران شهری اصلاح طلب نشان داده بودجه فرهنگی مورد نظر آنها خرج مراسم رقص و آواز و برگزاری کنسرت میشود مشابه مراسم رقص دختران در حضور شهردار وقت نجفی آن هم در روز میلاد بانوی عصمت و طهارت.
قدیری ابیانه گفت: با آنکه شهرداری تهران بودجه قابل توجه و عظیم فرهنگی در اختیار دارد، اما متأسفانه بودجه یاد شده در مسیری هماهنگ میشود که با ارزشهای اسلامی همخوانی ندارد. مدیران شهری کنونی دوستان و همفکران مدیران در آموزش و پرورش و وزارت ارشاد و فرهنگ و آموزش عالی هستند که تلاش میکنند طرح ۲۰۳۰ را در میان کودکان، نوجوانان و جوانان این سرزمین پیاده کنند، بنابراین نمیتوان از آنها انتظار همراهی با برنامههای دینی را داشت.
این کارشناس سیاسی و فرهنگی با اشاره به این موضوع که از کسانی که دو میلیارد تومان باج به سران اصلاحات برای ورود به شورای شهر میدهند آیا میتوان انتظار مشارکت در فرهنگ سازی دینی داشت، بیان کرد: مسلما رسالت فرهنگی مدیران شهری و مدیران اصلاح طلب در حوزه فرهنگ مغایر با فرهنگ سازی اسلامی است، لذا فرصتی برای انجام فعالیتهای فرهنگی دینی یا حتی رسیدگی به وظایف ذاتی نهاد خود، چون مسائل زیر بنایی عمرانی و پاسخگویی به نیازهای شهری مردم را ندارند. نمیتوان از اعضای شورای شهری که برای وارد شدن به شورا و قرار گرفتن در لیست نمایندگی شورا دو میلیارد تومان به بزرگان اصلاح طلب پرداخت میکنند! توقع داشت در فعالیتهای مذهبی و همسو با انقلاب اسلامی شرکت کنند از سوی دیگر ذکر این نکته حائز اهمیت است که مشارکت در مراسم مذهبی فاقد رانت است لذا هنگامی که رانتی در میان نباشد حتما انگیزهای برای مشارکت اعضای شورا ومدیران شهری در آن باقی نمیماند.
لینک کوتاه خبر: farda.fr/003ePV
دکتر محمد حسن #قدیری #ابیانه
#سایت:
Ghadiri.ir
شبکههای اجتماعی
@Ghadiri1404
#ارتباط_مستقیم
@GhadiriAbyaneh
#توییتر
mobile.twitter.com/ghadiri1404
#اینستاگرام:
Instagram.com/ghadiri.ir
#ایمیل:
Mh.ghadiri@gmail.com
دد.📰مصاحبه مفصل روزنامه اعتماد با قدیری ابیانه: ربنای شجریان که گوگوش را در آغوش میکشد نباید از صدا و سیما پخش شود.
📅چهارشنبه, ۲۱ شهریور ۱۳۹۷
صدای ربنای شجریان که گوگوش را در آغوش میگیرد نباید از صداوسیما پخش شود/ صداوسیما حدود هزار میلیارد تومان بدهی دارد/ آنهایی که ماهواره میبینند به فساد کشیده میشوند.
نظرات یک فعال سیاسی اصولگرا درباره شجریان و عملکرد صداوسیما در گفتوگو با «اعتمادآنلاین»
برنامه مذهبی را با صدای کسی نمیگذارند که برود گوگوش را در آغوش بگیرد!
محمدحسن قدیری ابیانه، فعال سیاسی اصولگرا درباره ناکارآمدی صداوسیما گفت: صداوسیما اگر بخواهد فیلم و برنامهای تولید کند که پر بیننده باشد جاهایی لازم است که هزینه کند.
اعتمادآنلاین| انتقادهایی که در این سالها نسبت به عملکرد صداوسیما وجود داشته است برخی از نمایندگان مجلس را به این فکر انداخته تا تلاش کنند برای اعمال نظارت بیشتر بر این سازمان قوانین مربوط به آن را اصلاح و سازماندهی کنند. یکی از مواد این ساختارمند کردن سازمان صداوسیما تبدیل ریاست آن به مدیریت هیاتامنایی بود که همچنان درباره آن در کمیسیون فرهنگی مجلس تصمیمگیری نشده است.
محمدحسن قدیری ابیانه، یکی از فعالان سیاسی اصولگرایی است که هرچند انتقاداتی به عملکرد صداوسیما دارد اما به این عملکرد نمره خوبی میدهد. او علاوه بر نامناسب دانستن اداره این سازمان به صورت هیاتامنایی، همه ایرادات وارده بر این سازمان را هم از مدیریت آن نمیداند.
قدیری ابیانه نظرات بر کار صداوسیما را در حد دیدن برنامههای این سازمان میداند و تاکید دارد که رییس صداوسیما نمیتواند همه برنامههایی را که قرار است از این سازمان پخش شود قبل از روی آنتن رفتن ببیند.
او همچنین درباره ایرانیانی که به دلیل کیفیت پایین برنامههای این سازمان و یکجانبهگرایی آن برنامههای پخش شده از آن را نمیبینند و به دیدن ماهواره روی میآورند، معتقد است که این افراد منحرف میشوند و درست پرورش پیدا نکردهاند. هرچند که در کنار آن تاکید میکند اگر از ماهواره برنامههای علمی دیگر شبکههای جهان را ببینند، ایرادی ندارد.
مشروح گفتوگوی قدیری ابیانه با «اعتمادآنلاین» را در زیر بخوانید.
*آقای قدیری ابیانه، اداره صداوسیما به صورت هیاتامنایی در کمیسیون فرهنگی مجلس مورد بررسی قرار گرفته و رد شده است. تحلیل شما از اینگونه اداره صداوسیما چیست؟
✔بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، بسیاری از امور در قانون اساسی اول شورایی بود؛ یعنی با نظر جمع تصمیم گرفته میشد بنابراین هر زمان که مورد مواخذه قرار میگرفتند، گفته میشد که رای با اکثریت بوده است. فلذا مسئولیتپذیری نبود و حتی صحبت از شورای رهبری بود. به همین دلیل در اصلاحیه قانون اساسی جنبه شورایی مدیریتها حذف شد و به مسئولیت فردی واگذار شد در این صورت فرد مسئول و پاسخگو است.
صداوسیما دستگاهی است که ممکن است لازم باشد که لحظهای درباره امور آن تصمیم گرفته شود آیا این موضوع باید پخش شود یا نه و چگونه پخش شود که موارد زیادی از این دست را داشتهایم. اینجا نمیتواند تصمیمگیری در اموری که فوریت دارد به شورا واگذار شود، بنابراین وضع فعلی مطلوب است.
اما رییس سازمان میتواند از مشورت استفاده کند، ضمن اینکه سه قوه ناظرانی در شورای نظارت بر صداوسیما دارند که اگر موردی بود میتوانند به رییس سازمان تذکر دهند و اگر رضایتدهنده نبود موضوع را به مقام معظم رهبری منعکس میکنند.
لذا بحث هیات امنایی منتفی است یعنی به صلاح نیست، اما اینکه آیا هر برنامهای که پخش میشود به این معناست که رییس سازمان صداوسیما با آن موافق است، چنین چیزی نیست.
در اتاق رییس صداوسیما به اندازه همه شبکههای تلویزیونی مانیتور وجود دارد، هرگز برای رییس صداوسیما ممکن نیست که همه برنامهها را حتی ببیند چه برسد که بخواهد از قبل چک کند. بنابراین یک سیستم آنجا حاکم است. به صداوسیما مانند هر دستگاه دیگری انتقاداتی هم وارد است. اما یادمان نرود که نمره زیر 20 هم نمره خوبی است. مهم این است که ارزیابی درستی از نحوه مدیریت داشته باشیم.
* یعنی شما نمره خوبی به صداوسیما میدهید؟
✔ نمیخواهم نمره بدهم مثال زدم.
*اما عملکردی که از صداوسیما دیده میشود باعث طرح انتقادات زیادی شده است؟
✔مثلا؟
*به طور کل صداسیما چقدر مخاطب داشته است؟ چند برنامه پربیننده هست که مردم مینشینند و آنها را میبینند؟ در بقیه موارد مخاطب صداوسیما چقدر است؟ این عدم توجه مردم به رسانهای که قرار بوده رسانه ملی باشد و بسیاری آن را میلی میدانند به نظرتان مهم نیست؟
👈ادامه مصاحبه در👇
ghadiri.ir/post/6299
@Ghadiri1404
Ghadiri.ir
قدیری ابیانه: 👈تشکیلات موازی با دولت اصولا امکان ایجاد ندارد.
مجله سورنا: محمدحسن قدیری ابیانه: تشکیلات موازی با دولت اصولا امکان ایجاد ندارد
,افزایش نارضایتی ها در جامعه,سفیر اسبق ایران,تشکیلات موازی با دولت
مجله سورنا: محمدحسن قدیری ابیانه: تشکیلات موازی با دولت اصولا امکان ایجاد ندارد
به گزارش اعتماد، چهره های دولتی تخریب دولت از تریبون ها و رسانه های طیفی از جناح اصولگرا را برخلاف منافع ملی خوانده اند. آنها گوشزد می کنند که بحران ها و مشکلات اقتصادی و اجتماعی و افزایش نارضایتی ها در جامعه به نفع هیچ کس نیست.
مقام معظم رهبری نیز در دیدار با خبرگان تاکید کرده اند که «دعوا کردن راه اصلاح نیست، همچنان که ایجاد تشکیلات و کار موازی با دولت نیز به صلاح و موفق نخواهد بود و تجربه ثابت کرده است که کار باید به وسیله مسوولان آن در مجاری قانونی انجام بگیرد.» از محمدحسن قدیری ابیانه، سفیر اسبق ایران در استرالیا و از فعالان سیاسی اصولگرایی که بارها نقدهای زیادی به دولت مطرح کرده است، درباره این توصیه رهبری و مصادیق آن پرسیدیم.
✔تشکیلات موازی چطور ایجاد می شوند و چه آسیب هایی به دولت می زنند؟
تشکیلات موازی با دولت اصولا امکان ایجاد ندارد. هر کس باید به وظیفه خود عمل کند و دولت نیز باید وظیفه خود را انجام دهد و اگر نقصی در سیاست ها و عملکرد دولت وجود دارد، باید آن را برطرف کند. این یک امر طبیعی است. انتقاد از دولت اگر هم بحق باشد، باید در جهت اصلاح قرار بگیرد. اگر دولت اصلاح ناپذیر است، در انتخابات بعدی باید مراقبت کرد.
این عبارت مقام معظم رهبری نشان می دهد که عده زیادی از عملکرد دولت راضی نیستند و معتقدند که دولت به وظیفه خود عمل نکرده است؛ نمی تواند یا نمی خواهد. اگر چنین موضوعی صحت داشته باشد، به انتخاب مردم در زمان انتخابات برمیگردد. به جای فکر کردن به ایجاد تشکیلات موازی که عملی هم نیست باید تلاش کرد تا همین دولت به وظیفه خود عمل کند. البته همان طور که مقام معظم رهبری فرمودند، دولت می تواند به وظیفه خود عمل کند که البته باید بخواهد. به نظر بنده هم می تواند اگر بخواهد و خود را متعهد به اقتصاد مقاومتی کند. اما در عین حال معتقدم همه باید به وظیفه خود عمل کنند.
این مساله شامل دولت و سایر دستگاه ها و تک تک مردم می شود. مثلا همه شاهد احتکار توسط دستگاه ها و شرکت های دولتی مثل خودروسازی بودیم؛ هم وارد کنندگان، تولیدکنندگان و توزیع کنندگان و هم فروشگاه ها و فروشندگان و متاسفانه هم مردم. مردمی که به خاطر نگرانی از کمبودها بیش از همیشه خرید می کنند و در حد توان خویش به احتکار در منزل روی می آروند. این امر نیز موجب بروز کمبود مصنوعی شده و گرانی بیش از اندازه می کند.
✔بالاخره رهبری گفته اند که تشکیلات موازی به صلاح نیست. به نظر شما مقصود ایشان چه نوع تشکیلاتی بوده است؟
باید از خود ایشان سوال کنید. ممکن است عده ای به خاطر ناامیدی از دولت، به فکر راه حلی بیفتند. که از نظر مقام معظم رهبری آنچه آنها می اندیشند، راه حل نیست و به نتیجه نخواهد رسید.
✔یعنی معتقدید رهبری مخالف این هستند که راه حلی جدا از سازوکار و مجاری قانونی پیگیری شود؟
در مواردی این گونه است اما این قابل تعمیم به همه چیز نیست. مثلا دولت، بنیاد مستضعفان، کمیته امداد امام، سازمان بهزیستی و امثالهم درصدد کمک به محرومان هستند. اما این به آن معنا نیست که مردم سازمان های خیریه راه نیندازند. بلکه این مساله مورد تاکید معظم له است. در مواردی مثل زلزله همه باید به میدان بیایند. این به معنای کار موازی نیست بلکه به معنای کمک به دولت در رفع مشکلات و مشارکت در امور است.
✔برای اینکه راهکار جناح های سیاسی در راستای کمک به دولت باشد، چطور باید عمل شده و نقدها بیان شود؟
نحوه نقد باید واقع بینانه، منصفانه، سازنده و با توجه به امکانات موجود باشد و به حل مساله کمک کند اما دولتمردان نیز باید از پیشنهادات و انتقادات استقبال کنند؛ آنها را مورد بررسی قرار دهند و اگر پیشنهادات را معقول می یابند، به آنها عمل کنند. به طور مثال میزان صادرات نفت ایران به ازای هر ایرانی در هر ماه کمتر از یک بشکه است. در بودجه امسال پس از کسر سه رقم از درآمد نفتی یعنی سهم صندوق توسعه ملی، شرکت نفت و سه درصد کمک به مناطق نفتخیز و محروم پیشبینی شده است که ۹۶ هزار میلیارد تومان درآمد حاصل شود.
یعنی به ازای هر ایرانی ماهانه فقط ۱۰۰ هزار تومان نفت، گاز و میعانات گازی صادر شود. دولت به ازای هر ایرانی از کودک شیرخوار تا مسن ترین افراد حدود ۱۰ میلیون تومان بدهکاری به بار آورده است. این درحالی است که در معرض تحریم های روز افزون هستیم. بنابراین توقعات از دولت باید مبتنی بر واقعیت ها و امکانات باشد.
👈ادامه مصاحبه در👇
sornamag.com/news/news-siyasi/c0333334
ادامه👈قدیری ابیانه: 👈تشکیلات موازی با دولت اصولا امکان ایجاد ندارد
... دامن زدن به مطالبات بیش از امکانات کشور به حل مسائل کمک نمی کند؛ بلکه برعکس بر مشکلات می افزاید. لذا دولت هم نباید با توجه به وضعیت اقتصادی در انتخابات وعده های بیجا و نشدنی میداد و بر توقعات میافزود. اما کاری است که شده. رسانه های گروهی نیز باید واقعیت های اقتصادی را برای مردم تشریح کنند. اما دولت و همه دستگاه ها باید بدانند که اختلاس ها، حقوق های نجومی، ریخت و پاش ها و اسراف کاری ها به هیچ وجه قابل قبول نیست. باید در مقابل آن ایستاد و قاطعانه برخورد کرد. نه اینکه کسانی را که نجومی بگیر هستند، ذخیره های نظام معرفی کرد.
✔آیا مشکلی که بعد از دی ماه برای کشور به وجود آمد، مشکل همه جناح های سیاسی و دستگاه های حکومتی است یا فقط دولت را مسوول می دانید؟
در حکومت، دولت و مجلس مسوول بحران های به وجود آمده اند، اما مردم هم در این ماجرا نقش دارند. متاسفانه ایران با وجود همه امتیازات، کشوری پرتعطیلات، با ساعات مفید کاری کم بوده و جزو مسرف ترین ملت های جهان هستیم. گفته شده که دورریز غذای ایرانیان غذای ۱۵ میلیون نفر است. میزان مصرف سوخت در کشور به اندازه چین است که یک میلیارد و چند صد میلیون نفر جمعیت و آن همه تولیدات دارد. بنابراین هم دولت به وظیفه خود عمل نکرده و هم مجلس و هم مردم.
✔جناح های سیاسی را هم مسوول می دانید؟
برخی جناح های سیاسی نیز به وظیفه خود عمل نکردند. مثلا یکی از مصوبات قانونی شفافیت اقتصادی بوده و دولت موظف بوده تمام دریافتی های کارکنان حکومتی اعم از حقوق و پاداش و مزایا را در سایت اینترنتی منتشر کنند. اما دولت به وظیفه خود عمل نکرده است. همچنین مجلس نیز به اندازه ای که باید پیگیر امور نیست. گفته شده که رییس سازمان امور اداری استخدامی کشور بهانه آورده که همه دستگاه ها اطلاعات خود را در اختیار دولت قرار نداده اند و بنابراین دولت نیز این کار را نمی کند. این نگاه نشان دهنده وجود فساد در دستگاه های دولتی است. درحالی که مجلس و قوه قضاییه باید مسوولانی را که از انجام این قانون طفره رفته اند محاکمه، مجازات و عزل کنند.
✔دولت به چه دلیل می گوید که برخی طیف های اصولگرا به جای کمک به دولت، آن را تخریب می کنند؟
معتقدم که بیش از هر کسی مقامات دولتی به تخریب منتقدین روی آورده اند؛ از جمله حواله کردن منتقدان به جهنم، توهین های مکرر، دعوت به شستن دست و صورت با صابون. هیچ دولتی تا این حد منتقدان را تحقیر و به آنها توهین نکرده بود. غرور و تکبری که تا حدودی با افزایش سرسامآور قیمت ارز و سکه شکسته شده است.
✔چقدر ناامید کردن مردم از دولت در افزایش اعتراضات جامعه موثر بوده است؟
اتفاقا دولتی ها بیشترین نقش را در ناامید کردن مردم از دولت و وضع موجود و آینده داشتند؛ با وعدههای بیاساس و نشدنی و همچنین دست داشتن مسوولان و نزدیکان دولتی در اختلاسهای کلان. این موضوع اعتماد به دولت را به شدت خدشه دار کرد. همین الان نیز صحبت از تابعیت مضاعف برخی از مسوولان عالیرتبه است که در صورت صحت، جایی برای اعتماد باقی نمیگذارد.
✔اصولگراها در این مدت اصلا مردم را ناامید نکردهاند؟ نقد درون جریانی بعد از بحرانهای به وجود آمده نداشتید؟
دولت برای بودجه امسال پیش بینی کرد که بنزین را به ۱۵۰۰ تومان برساند. از جناح های مختلف اعم از اصولگرا و اصلاحطلب انتقاداتی به این خواسته دولت مطرح کردند. من هم نسبت به این مساله انتقاد داشتم. انتقاد من این بود که هدفمندسازی یارانهها را در چند سال گذشته فراموش کردهاند و بنزین را فقط به۱۵۰۰ تومان افزایش میدهند؛ درحالی که باید بیشتر باشد. قیمت سوخت باید واقعی باشد.
درحالی که نفت سفید را بشکهای دو تا ۶ دلار به مصرف کننده عرضه میکنیم. این کار نه فقط اقدام اشتباه بلکه عملی احمقانه است. من به همه کسانی که در سالهای گذشته هدفمندسازی یارانهها را انجام ندادند و هم به کسانی که مانع واقعیشدن قیمت سوخت شدند، انتقاد دارم. هرچند معتقدم احزاب اصولگرا با نیت خیر دچار چنین اشتباهی شدهاند. بسیاری از انتقاداتی که این دولت نسبت به دولت قبل داشته نیز انتقادات بیاساسی است. درست است که در دولت گذشته اشکالاتی وجود داشته اما انتقاد باید اصولی و واقعبینانه باشد.
✔برخی می گویند که روحانی به اصولگرایان نزدیکتر شده است. شما موافقید؟
احتمالا دولت از زیادهخواهیهای اصلاحطلبان عاصی شده باشد. آقای روحانی همه جناحها را به همکاری دعوت میکند. این مساله لااقل باید در انتصاباتش هم بروز و ظهور داشته باشد. در دورههای گذشته شرط انتصاب مسوولان به برخی سمتها مثل وزارت علوم، وزارت کار و آموزش و پرورش داشتن سابقه مشارکت در فتنه بود. در دولت قبل آقای روحانی اصولگرایان را منزوی و عزل کردند.
👈ادامه👇
sornamag.com/news/news-siyasi/c0333334/
ادامه👈قدیری ابیانه: تشکیلات موازی با دولت اصولا امکان ایجاد ندارد
قسمت پایانی👇
... در دولت قبل آقای روحانی اصولگرایان را منزوی و عزل کردند. آیا آقای روحانی این سیاست را تغییر داده است؟ آنچه گفته میشود که آقای روحانی از اصلاحطلبان دور شده به خاطر زیادهطلبی آنها است؛ البته اگر صحت داشته باشد. کسانی که دولت را رحم اجارهای نامیدند، باید دست از زیاده خواهیشان بردارند.
sornamag.com/news/news-siyasi/c0333334
دکتر محمد حسن #قدیری #ابیانه
#سایت:
Ghadiri.ir
شبکههای اجتماعی
@Ghadiri1404
#ارتباط_مستقیم
@GhadiriAbyaneh
#توییتر
mobile.twitter.com/ghadiri1404
#اینستاگرام:
Instagram.com/ghadiri.ir
#ایمیل:
Mh.ghadiri@gmail.com
احمدینژاد به مردم گزارش دهد: چندهزار میلیاردتومان بودجه خاص فرهنگی دراختیار مشایی را کجاهزینه کردند؟
آیاهزینهها وامکانات تبلیغی وسفرهای فعلی احمدینژاد وتیمش ازمحل آن بودجه تأمین نشده؟
Ghadiri.ir
اصولگرایان غفلت نکنند
سیاست > احزاب و شخصیتها - اصولگرایان هیچ وقت نباید غافل شوند و خیالشان راحت باشد که پیروز قطعی عرصه انتخابات آینده هستند، آنها از همین امروز باید برای تنویر افکارعمومی اقدام کنند.
محمدحسن قدیریابیانه *
جناح اصلاحطلب به خاطر عملکرد خودش توسط مردم در انتخابات آینده طرد میشود. اصلاحطلبان چوب شعارها و فریبکاری های خود را در انتخابات آینده خواهند خورد بنابراین پیش بینی آقای زیباکلام را درست می دانم. البته این پیش بینی برای او اعترافی تلخ است چون جز کسانی بود که برای پیروزی لیست امید همه جوره حمایت و تبلیغ کرد.
برخلاف کسانی که میگویند زیباکلام قصد انحراف افکار اصولگرایان را داشته، معتقدم زیباکلام در خودش این توان نمی بیند که بخواهد اذهان اصولگرایان را منحرف کند هرچند همیشه درصدد انحراف افکارعمومی بوده اما ارزیابی نسبتا صادقانه ای را بروز داده است تا خود را نزد افکارعمومی توجیه کند چراکه خود او نیز به خاطر حمایت هایش از برنامه های انتخاباتی اصلاح طلبان زیر سئوال است.
نکتهای که نباید از آن غافل بود این است که رسانه های بیگانه مثل گذشته زمان انتخابات به نفع اصلاحطلبان وارد عرصه میشوند و با ترفندهایی تلاش میکنند از پیروزی اصولگراها جلوگیری به عمل آورند چون میخواهند افراد ضعیف در مجلس و دولت ایران باشند تا وقتی غرب فشار می آورد، آنها از روی ترس امتیاز دهند.
البته اصولگرایان هیچ وقت نباید غافل شوند و خیال شان راحت باشند که پیروز قطعی عرصه انتخابات آینده هستند، آنها از همین امروز باید برای تنویر افکارعمومی اقدام کنند چون برخی از اصلاح طلبان شعار خدمت دادند اما به مردم خیانت کردند. اصولگرایان باید درباره مصادیق این واقعیت برای مردم روشنگری کنند، نه آنکه کار را به روزهای آخر بگذارند. ضمن آنکه با چهره های جدید، سالم به لحاظ مالی شایسته، توانا و کارآمد به میدان بیایند.
khabaronline.ir/detail/802028/Politics/parties
دکتر محمد حسن #قدیری #ابیانه
#سایت:
Ghadiri.ir
شبکههای اجتماعی
@Ghadiri1404
#ارتباط_مستقیم
@GhadiriAbyaneh
#توییتر
mobile.twitter.com/ghadiri1404
#اینستاگرام:
Instagram.com/ghadiri.ir
#ایمیل:
Mh.ghadiri@gmail.com
قدیری ابیانه: 👥احمدینژاد میخواست پست ریاست جمهوری در فامیل او دست بدست گردد.
✅آقای احمدینژاد گفته با اینکه دو برادر در رأس دو قوه باشند مخالفم.
✅من هم با اینکه پدر عروس و داماد نفر اول و دوم قوه مجریه باشند و بخواهند پست ریاست جمهوری را در در درون فامیل خود دست به دست کنند مخالفم.
✅منظور از عروس و داماد پسر احمدی نژاد و دختر مشایی است که با هم ازدواج کردند.
✅احمدی نژاد میخواست بعد از خودش پدر عروسش رئیسجمهور شود. یعنی پست ریاست جمهور بین پدران عروس و داماد دست بدست شود و از فامیل او خارج نگردد.
✅ضمناً رئیس قوه قضائیه را رهبری انتخاب میکنند و رئیس مجلس را نمایندگان مجلس و اصلاً اهمیتی ندارد که آقای احمدینژاد با این انتصاب و انتخاب مخالف بوده و یا هست.
✅اولاً این انتصابات به رئیس جمهور هیچ ربطی ندارد.
✅ثانیاً فعلا احمدینژاد از دادن گزارش به مردم در مورد نحوه هزینه کردن چند هزار میلیارد تومان بودجه خاص فرهنگی که در اختیار پدر عروسش قرار داده بود طفره نرود.
goo.gl/SNcBBK
دکتر محمد حسن #قدیری #ابیانه
#سایت:
Ghadiri.ir
شبکههای اجتماعی
@Ghadiri1404
#ارتباط_مستقیم
@GhadiriAbyaneh
#توییتر
mobile.twitter.com/ghadiri1404
#اینستاگرام:
Instagram.com/ghadiri.ir
#ایمیل:
Mh.ghadiri@gmail.com
👈فوزیه همسر اول و عرب (مصری) شاه ملعون. قرار بود ولیعهد ایران عرب زاده باشد. بعد شاهپرستان به سیدها که از نسل پیامبرند ایراد میگیرند.
جالب است که سفارت انگلستان بانی این ازدواج بود.
دکتر محمد حسن #قدیری #ابیانه
#سایت:
Ghadiri.ir
شبکههای اجتماعی
@Ghadiri1404
#ارتباط_مستقیم
@GhadiriAbyaneh
#توییتر
mobile.twitter.com/ghadiri1404
#اینستاگرام:
Instagram.com/ghadiri.ir
#ایمیل:
Mh.ghadiri@gmail.com
قدیری ابیانه:👈چرایی به انحراف کشیده شدن فرزندان بزرگان انقلاب و روحانیت.
مطلبی به نقل از فرزند شهید بهشتی در نقد رهبری منعکس شده است که او گفته "به دبیِ امارات زمان پهلوی نگاه کنید و به دبی الان. مدیران امارات به فکر رفاه مردمند."
یک زمانی موقعیت شهیدبهشتی و شهیدمطهری بالاتر از موقعیت آن دوران حضرت آیتالله خامنهای بود.
اگر آندو به شهادت نمیرسیدند به احتمال بسیارقوی بعداز حضرت امام (ره) به عنوان رهبر انتخاب میشدند.
این موضوع را فرزندان این دوشهید نیز واقفند وشاید همین موضوع که میتوانستند فرزندرهبر باشند در انحراف آنها مؤثربوده باشد.
فرزندان مرحوم هاشمی رفسنجانی نیز مایل بودند که پدرشان جایگزین حضرت امام(ره) باشد. تصوراینکه اگر هاشمی جایگزین رهبری شده بود فرزندانش چه جولانها میتوانستند بدهند برای آنها آزاردهنده هست و این موضوع درمواضع آنها برضد رهبری بیتأثیر نبوده است.
قرآن ماجرای فرزندنوح پیامبر(ع) و نیز فرزندان حضرت یعقوب (ع) که به قتل یوسف(ع) کمرهمت بستند را برایمان روشن ساخت.
فرزندان حضرت یعقوب (ع) هم مایل بودند که بعداز آن حضرت خودشان به مقام پیامبری برسند و ازدیدن اینکه برادر کوچکترشان از مادری دیگر مورد علاقه خاص پیامبر خدا بوده و احتمال جایگزینی او به عنوان پیامبربعدی وجود دارد از حسد به خود میپیچیدند.
پسران امام خمینی (ره) اما سرنوشتی دیگر داشتند.
مصطفی که به فیض شهادت نائل آمد و احمد نیز که درحمایت از ولایت حضرت آیتالله خامنهای سنگ تمام گذاشت و بر اثر بیماری به دیارباقی شتافت. اما برخی نوههای حضرت امام (ره) نیز دچار سرنوشت فرزندان نوح شدند وبرخی از آنها مثل سیدحسین ودختران مرحوم اشراقی مسیری متفادت و بلکه در تضاد با امام راحل را پیمودند و سیدحسن نیز درمعرض وسوسهانگیزی معارضینی با مقام عظمای ولایت قرار گرفته که همسو و همفکر حضرت امام (ره) نبوده و تلاش میکنند وسوسه رهبرشدن را در او برانگیزند و اورا دوره کردهاند درحالیکه از فتنهگرانند.
خلاصه آنکه این موضوع ازنظر روانشناسی قابل بررسی است که کسانی که موقعیت پدر یا پدربزرگشان بالاتر از مقام رهبری فعلی در آن دوران بوده است زمینه سقوط درمواضع انحرافی را بیشاز دیگران دارند والبته این بدین معنی نیست که الزاماً وحتماً این انحراف رخ خواهد داد کما اینکه مرحوم حاج احمدخمینی مخالفان رهبری را در خط آمریکا دانسته و با آنها مخالفت میکردند.
به عنوان نمونه از انحراف فکری و مواضع فرزندان آن بزرگان میتوان از علی مطهری فرزندناخلف شهید مطهری و نیز علیرضابهشتی فرزندناخلف شهید بهشتی نام برد.
از قول علیرضابهشتی اخیراً در نقد مدیریت رهبری نقل شده است که "به دبی زمان پهلوی و به دبی امارات متحده عربی امروز بنگرید که چگونه برای رفاه مردم خود کار میکنند". و گفته که "تشخیص این تفاوت به آیکیوی بالایی نیاز ندارد".
این اظهارات نشاندهنده کمبود آیکیو در اوست.
او نمیداند که یکسال صادرات نفت یک تبعه امارات معادل حدود ۸۰سال صادرات نفت یک تبعه ایرانی است و اززمانی که نفت در امارات کشف وسرمایهگذاری زیادی روی تولید و صادرات نفت امارات و کشورهایی مثل کویت و عربستان و قطر صورت گرفته این پترودلارها چهره این کشورها را تغییر داده است و البته جوجه را باید آخر پائیز شمرد. یعنی زمانی که نفتشان تمام شود وبرای نسلهای بعدی چیزی باقی نماند ومردم این کشورها نیز مثل بخشی از مردم آفریقا به فقر وفلاکت گرفتار شوند.
آیا او نمیبینند که آنچه دولتمردان امارات به مردم خود میدهند بسیارکمتر از سهم واقعی آنها از نفتشان است. آیا علیرضا بهشتی از هواپیماهای اختصاصی و طلاکاری شده شخصی و زندگیهای افسانهای و ولخرجیهای سران امارات در داخل و خارج کشور و هزینههای گزافی که خرج عیاشیهای آنها میشود خبر ندارد.
چینیها ضرب المثلی دارند که میگویند " منابع طبیعی ارثی نیست که از گذشتگان به ما رسیده باشد بلکه عاریتی است که از آیندگان نزد ما به امانت گذاشته شده است".
در زمان پهلوی نیز روزانه ۵۴۰۰۰۰۰ بشکه نفت صادر میشد در حالی که جمعیت کشور در سال آخر آن رژیم ۳۶ میلیون نفر بود. یعنی در مقایسه با روزی ۲۳۰۰۰۰۰ بشکه صادرات نفت با جمعیت ۸۰میلیونی امروز کشور یعنی به ازای هر ایرانی در قبل از انقلاب بیش از ۵برابر هرایرانی در زمان کنونی نفت صادر میگردید و علیرغم آن بیش از نیمی از مردم در زیر خط فقر زندگی میکردند و عمر متوسط یا امید به زندگی در آن زمان ۵۲ سال بوده و اکنون به ۷۲ سال برای مردان و ۷۶ سال برای زنها رسیده است. یعنی ۲۰ تا ۲۴ سال بر امید به زندگی افزوده شده است.
خوب است این آقازادهها سطح رفاه خود را با سطح رفاه زندگی امام خمینی (ره) و زندگی و رفاه امروز مقام معظم رهبری و فرزندان رهبری مقایسه کنند.
به این آقازادهها باید گفت فهم این موضوعات آیکیوی زیادی نیاز ندارد.
Ghadiri.ir
@Ghadiri1404
✅توهین تتلو وخیمتر از توهین سلمان رشدی است.
✅به همین لحاظ نیز حکم اعدام سلمان رشدی در مورد او نیز صدق میکند و نیازی نیست که حکم جدیدی در مورد او صادر گردد. اما حکم اعدام سلمان رشدی مختص فقط خود او نبود و تمام کسانی را نیز که با آگاهی نسبت به اهانتآمیز بودن کتابش به نشر آن بپردازند نیز شامل میگردد.
بنابراین غافلگیر نخواهم شد اگر خبر مرگ وی، حتی خیلی زود، به گوش برسد.
✅تتلوی احمق خود را با همه شیعیان جهان درگیر کرده است و البته بسیاری از اهل سنت نیز به تقدس حضرت امام حسین (ع) و حضرت فاطمه زهرا (س) اعتقاد دارند.
✅توصیهام به افراد مختلف این است که تا میتوانند از تتلو در هر کجای دنیا که باشند دوری جویند تا قربانی انتقام از این عنصر کثیف و حقیر نشوند. ✅هر چند اگر با او به همکاری بپردازند شریک جرم او محسوب خواهند شد.
👈حکم.امام در مورد سلمان رشدی به شرح زیر است:
✅حکم اعدام و قتل سلمان رشدی، به مسلمانان جهان
بسمه تعالی
إنا للَّه و إنا إلیه راجعون
به اطلاع مسلمانان غیور سراسر جهان میرسانم مؤلف کتاب «آیات شیطانی» که علیه اسلام و پیامبر و قرآن، تنظیم و چاپ و منتشر شده است، همچنین ناشرین مطلع از محتوای آن، محکوم به اعدام میباشند. از مسلمانان غیور میخواهم تا در هر نقطه که آنان را یافتند، سریعاً آنها را اعدام نمایند تا دیگر کسی جرأت نکند به مقدسات مسلمین توهین نماید و هر کس در این راه کشته شود، شهید است ان شاء اللَّه. ضمناً اگر کسی دسترسی به مؤلف کتاب دارد ولی خود قدرت اعدام او را ندارد، او را به مردم معرفی نماید تا به جزای اعمالش برسد.
و السلام علیکم و رحمة اللَّه و برکاته.
روح اللَّه الموسوی الخمینی
صحیفه امام، ج21، ص: 263
زمان: 25 بهمن 1367/ 7 رجب 1409 ✅دکتر محمد حسن #قدیری #ابیانه
#سایت:
Ghadiri.ir
شبکههای اجتماعی
@Ghadiri1404
#ارتباط_مستقیم
@GhadiriAbyaneh
#توییتر
mobile.twitter.com/ghadiri1404
#اینستاگرام:
Instagram.com/ghadiri.ir
#ایمیل:
Mh.ghadiri@gmail.com
قدیری ابیانه:👈 ضرورت آگاهسازی مردم نسبت به تبلیغات دروغین کالاها و بانکها
✍️بانکها مجدداً مسابقه افزایش سود گذاشتهاند.
به خاطر همین تبلیغات بوده که ۷۰ درصد سپردههای مردم از بانکهای دولتی به بانکهای خصوصی مهاجرت کرد و مردم را با مشکل مواجه ساخت و در نهایت دولت خود را مجبور یافت تا از جیب بقیه مردم ایران زیان مردم را جبران نماید.
ادعای سپردهگذاران این بود که چون این بانکهای خصوصی با مجوز بانک مرکزی تأسیس شدهاند و چون تبلیغات بانکها از صدا و سیما پخش شده، پس ما اعتماد کردیم و لذا دولت باید زیان مردم را جبران نماید!
حال آنکه دادن مجوز فعالیت به معنی پذیرش مسئولیت و تعهد به جبران خسارت از بیتالمال عمومی نیست.
همچنین صدا و سیما مسئول تأیید کیفیت محصولاتی که تبلیغ میشوند نیست و و به خاطر بدهیهای سنگین و نیز ضرورت پرداخت حقوق کارکنان خود و یا تأمین هزینههای سازمان ناچار به تبلیغات بوده و فقط فضای خود را به تبلیغکنندگان میفروشد و اصولاً نمیتواند ادعاهای تبلیغ کنندگان را تأیید نماید.
این مشکل در رابطه با تبلیغات شهرک خصوصی پدیده در مشهد نیز پیش آمد.
لذا باید تبلیغات گستردهای صورت پذیرد تا این دو موضوع برای افکار عمومی روشن شود که مسئول جبران خسارات وارده ناشی از اعتماد افراد به تبلیغات شرکتها و بانکهای خصوصی، خود آن شرکتها هستند و دولت نمیتواند و نباید از کیسه مردم به جبران آن بپردازد.
برای اینکار لازم است در صدا و سیما مرتب این موضوع تکرار شود که صدا و سیما مسئولیتی در قبال صحت ادعاها و یا حتی سلامت محصولات ندارد. مثلاً میتواند در قبل از آغاز تبلیغات بر این نکته تأکید کند که مسئولیتی در قبال صحت تبلیغات ندارد.
مثلاً همه میدانیم.که پفک برای سلامتی مضر هست ولی تبلیغ میشود.
در رابطه با بانکها مناسب است متنی حقوقی تهیه شود و همه صاحبان حسابهای بانکی در بخش خصوصی قبل از افتتاح حساب آن را امضاء نمایند که میدانیم که حکومت به هیچوجه موظف به پرداخت خسارات احتمالی بانکهوی خصوصی نیست.
اینجا این سوال پیش میآید که پس اگر بانکها و یا تبلیغکنندگان کالاها و یا خدمات، موجب زیان افراد شوند چه باید کرد؟!
در این موارد افراد میتوانند به دستگاه قضا شکایت برند و دستگاه قضا نیز با استفاده از اموال بانکها و شرکتهای تبلیغکننده و در محدوده اموال آنان، حکم به جبران خسارت صادر نماید.
نه دولت و نه دستگاه قضا حق ندارند از بیتالمال عمومی به جبران خسارات بپردازند.
معمولاً خسارت دیدگان کسب مجوز و نظارت مراکز دولتی را دلیلی برای ضرورت پرداخت خسارت به خود از سوی دولت برمیشمارند.
شهرداریها مجوز ساخت بنا را میدهند و بر ساخت آن نیز نظارت دارند.
اما بارها شاهد بودهایم که مالکین این ساختمانها یک آپارتمان را با فریبکاری به چندین نفر فروخته و سر مردم کلاه گذاشتهاند. آیا منطقی هست که خریداران این املاک بگویند چون ما پول آپارتمان را به فرد کلاهبردار دادهایم و چون شهرداری مجوز ساخت داده و بر ساخت آن نظارت داشته، پس شهرداری باید به ما آپارتمانی مشابه بدهد و خسارات بیدقتی و یا طمعورزی ما را جبران کند؟!
معمولاً کلاهبرداری بر مبنای ایجاد طمع برای سود بیشتر انجام میگیرد.
طمع در دریافت سود بیشتر از سپردهگذاری در بانکها یا خرید خانه زیر قیمت، زمینه فریب خوردن را فراهم میآورد.
البته بانک مرکزی و دستگاههای مربوطه باید نظارت بیشتری را بر بانکها اعمال کنند و وزارت بهداشت و درمان موظف است با تولیدکنندگان اقلام فاسد و مضر به سلامت برخورد کند، اما اگر مثلاً رستورانی بهداشت را رعایت نکرد و از مواد مسموم استفاده نمود، این صاحب رستوران است که باید جبران خسارت کند و نه وزارت بهداشت. اما میتوان مسئولین را به خاطر کوتاهی در انجام وظایفشان عزل و محاکمه کرد ولی نمیتوان خسارات وارده را از جیب مردم یعنی بیتالمال عمومی هزینه نمود.
مثلاً با توجه به مشکلات پیشآمده در بانکهای خصوصی و نظارت ناکافی بانک مرکزی مناسب با مسئولین.مربوطه برخورد نمود. البته این برخورد نباید محدود فقط به روسای بانک شود و تمام افرادی که در نظارت و برخورد با تخلفات کوتاهی کردند باید به نحو مناسب توبیخ گردند.
متاسفانه مطابق با برخی گزارشات، ساعات متوسط مفید کاری در بخش اداری دولتی ۲۲ دقیقه میباشد که قطعاً شامل بخشهای نظارتی و بازرسی نیز میباشد.
این وضعیت باید تغییر کند.
ghadiri.ir/post/6307
دکتر محمد حسن #قدیری #ابیانه
#سایت:
Ghadiri.ir
شبکههای اجتماعی
@Ghadiri1404
#ارتباط_مستقیم
@GhadiriAbyaneh
#توییتر
mobile.twitter.com/ghadiri1404
#اینستاگرام:
Instagram.com/ghadiri.ir
#ایمیل:
Mh.ghadiri@gmail.com
قدیری ابیانه: 👈بدهکارید نه طلبکار !
✍️یادداشت قدیری ابیانه در روزنامه حمایت / ۱۳۹۷/۷/۳
✍️1. حمله تروریستهای اجارهای نظام سلطه در اهواز یکی از بزنگاههایی بود که چهره بدون روتوش غرب در حوزه حقوق بشر را بیش از گذشته نمایان کرد. اندکی پس از انتشار این خبر، رسانههای زنجیرهای وابسته به غرب، با استفاده از عملیات روانی، تلاش کردند به تطهیر چهره تروریستها بپردازند و همه نیروی خود را بکار بستند تا ایران اسلامی بهعنوان بزرگترین قربانی تروریسم شناخته نشود.
اما مهمتر از آن، سکوت مرگبار و سنگین مدعیان حقوق بشر در اروپا و آمریکا است که نهتنها هیچ توجیهی برای آن وجود ندارد، بلکه امری مسبوق به سابقه نیز هست. سران کشورهای غربی که کوشیدهاند همواره خود را در خط مقدم حمایت از حقوق بشر در نزد افکار عمومی جلوه دهند، در قبال ریخته شدن خون شمار زیادی از افراد بیگناه و زخمی شدن تعداد بسیاری دیگر، حتی خم به ابرو نیاوردند چه رسد به آنکه به خود زحمت داده و چیزی در این رابطه بگویند!
2. این در حالی است که اگر چنین عملیاتی با مقیاسی بهمراتب کوچکتر ازآنچه در اهواز رخ داد، در یکی از پایتختهای همین کشورهای مدعی و داعیهدار حقوق بشر اتفاق میافتاد – شبیه آنچه در فرانسه، انگلیس، آمریکا و ... شاهد بودیم – امروز سیل همدردی، محکومیتها و راهپیماییهای همبستگی به راه میافتاد و مقامات اتوکشیده غربی در مقابل دوربینها ظاهرشده و غرب را قربانی بزرگ تروریسم معرفی میکردند.
از لزوم برخورد سخت و پاسخگو کردن عاملان آن سخن به میان میآورند و مجامع بهاصطلاح بینالمللی به هواخواهی آنها برمیخاستند اما ازآنجاکه استانداردهای دوگانه در تار و پود سیاستهای غرب نهادینهشده، تروریستها میتوانند به دو دسته «خوب» و «بد» یا «میانه رو» و «افراطی» تقسیمشده و هر جریان و فردی که علیه ایران اسلامی اعتراض و اقدامیکند، ازجمله گروهک «الاحوازی»، «منافقین» و «جندالشیطان» در زمره «معترضین»، «اپوزیسیون» و یا حداکثر «گروههای مسلح» قرار میگیرند!
افزون بر این، سکوت مرگبار پرچمداران کذاب حقوق بشر در این ماجرا ثابت کرد که ارزش جان انسانها برای آنها به موقعیت جغرافیایی قربانیان وابسته است و شهدای حمله تروریستی اهواز و تهران با کشتهشدگان پاریس و لندن، با یکدیگر بسیار تفاوت دارند. اگر نژاد آنها اروپایی باشد و شناسنامه غربی داشته باشند، باید قیصریه را به آتش کشید و اگر مسلمانان بیگناه کشورهای اسلامی باشند، جانها چندان اهمیتی ندارد!
رفتار متناقض انگلیس در این میان، پررنگتر از دیگر کشورهای اروپایی است. استعمار پیر سالهاست که گروههای معاند و شبکههای ماهوارهای آنها را میزبانی و حمایت میکند که شبکه «ایران اینترنشنال» نیز ازجمله شبکههایی است که مورد مراحم ملوکانه سلطنتی قرارگرفته است. این شبکه نقشی کلیدی در ساماندهی گروههای ضد ایرانی ایفا میکند؛ همانگونه که دیگر عناصر بدنام و ضدانقلاب نیز در بوقهای رسانهای انگلیس سالهاست که مشغول لجن پراکنی و انکار واقعیتها هستند.
3. با این حساب میتوان گفت که بسیاری از سازمانهای حقوق بشری اعم از سازمانهای مردمنهاد، کشوری و بینالمللی، ساختهوپرداخته یا تحت نفوذ کشورهایی هستند که بیش از هر مجموعه و کشور دیگری به نقض حقوق بشر میپردازند و از حقوق بشر بهعنوان حربهای برای فشار بر سایر کشورها استفاده میکنند.
از یاد نبردهایم که مطابق با اعترافات ریگی، مقامات اطلاعاتی و نظامی آمریکا از وی خواسته بودند که دامنه ترورها و ناامنیها را از شرق کشور به شهرهای مرکزی و بزرگ ازجمله تهران بکشانند.
از سوی دیگر، از ضرورت پیوستن ایران به معاهدات بهاصطلاح ضد تروریستی و پختوپز شده در پستوی نظام سلطه سخن به میان میآورند و در مقابل، انواع و اقسام امکانات را در اختیار تروریستها قرار میدهند.
بهعنوان نمونه، حزبالله که بخش بزرگی از بدنه سیاسی لبنان است و درعینحال، برای دفاع از کیان این کشور میجنگند یا حماس را که مقابل رژیم سفاک صهیونیستی قد علم کرده را تروریست مینامند اما همزمان از جنایات دولت تروریست صهیونیستی دفاع میکنند، هواخواه خونریزی آل سعود علیه ملت مظلوم یمن هستند، خالق و حامی تروریستهای آدمخوار و خونریز داعش هستند و درعینحال، ادعای آنها در دفاع از حقوق انسانها گوش فلک را کرکرده است!
👈✍️ ادامه در👇
ghadiri.ir/post/6308
goo.gl/dQyMnq
Ghadiri.ir
@Ghadiri1404
ادامه✍️ بدهکارید نه طلبکار ! به قلم قدیری ابیانه
📰روزنامه حمایت / ۱۳۹۷/۷/۳
✍️... 4. ازجمله فضاحتهای سازمانهای بینالمللی که این روزها برای تروریستهای الاحوازیه بالوپر بازکردهاند این است که یکبار هم که در اتفاقی نادر، علیه کودک کشی قارونهای عربستان در یمن گزارش منتشر میشود، دبیر کل سازمان ملل اعلام میکند که به دلیل تنگناهای مالی و ارتزاق این سازمان از پولهای کثیف آل سعود، مجبور است که نام ریاض را از لیست جانیان بینالمللی حذف کند و اگر چنین نکنند، جیره و مواجب آنها از سوی عربستان قطع میشود!
بدتر از آن، قبیله قرونوسطایی سعودی را بر کرسی یکی از پنلهای حقوق بشر سازمان ملل مینشانند و اعجاب جهانیان را برمیانگیزند. نکته طنز ماجرا این است که گزارشگران ویژهای که از طرف شورای حقوق بشر سازمان ملل برای ایران تعیین میشوند، از بین کسانی دستچین میشوند که جهتگیری گزارش آنها در خصوص ایران، متناسب با دریافتی آنها از رژیمهای مرتجع منطقه و آمریکا است ولی حتی یکبار هم برای عربستان گزارشگر ویژه تعیین نشده است، چراکه اساساً از اعدامهای وحشیانه، شکنجهها و بازداشتهای غیرقانونی نگرانی ندارند.
5. با این پیشینه و سوءنیت بارز، از عدم همکاری ایران با گزارشگران بهاصطلاح ویژه سازمان ملل گلهدارند و مدعیاند که چرا جاسوسها و عناصر نفوذی دستگیر و زندانی میشوند !
تعجبی ندارد که از کودک کشی پدرجد تروریستها احساس ناراحتی نکرده و بهطریقاولی، قدمی برای ممانعت از تداوم جنایتهای این رژیم برندارند. این در حالی است که گروههای برانداز و تروریستهای نشاندار در مجامع عمومی و رسمی اروپا و آمریکا آزادانه رفتوآمد میکنند، جلسه ترتیب میدهند و مثل فرقه رجوی شوی تبلیغاتی به راه میاندازند اما زمانی که جمهوری اسلامی برای حراست از امنیت ملی خود، قطعنامههای ضد ایرانی در حوزه حقوق بشر سازمان ملل را رد میکند، هیاهو و جنجال به پا میکنند.
و بالاخره اینکه از دریچه حمله تروریستی اهواز که داعش و الاحوازیه مدعی آن شدند، بر همه دنیا روشن شد که ایران اسلامی، یکی از اصلیترین کشورهای قربانی تروریسم است و درنتیجه، کشورها و سازمانهای مدعی حقوق بشر، افزون بر قطع فوری حمایت از آنها، باید از جمهوری اسلامی بابت همه پشتیبانیها و جانبداریهای مغرضانه خود از سازمانهای تروریستی و برانداز علیه ایران در طول قریب به 4 دهه، عذرخواه و بدهکار باشند.
ghadiri.ir/post/6308
goo.gl/dQyMnq
دکتر محمد حسن #قدیری #ابیانه
#سایت:
Ghadiri.ir
شبکههای اجتماعی
@Ghadiri1404
#ارتباط_مستقیم
@GhadiriAbyaneh
#اینستاگرام:
Instagram.com/ghadiri.ir
#ایم
قدیری ابیانه:👈تعدیل نیرو یا حفظ نیروهای اضافی؟!
✅زیمنس ۲۹۰۰ فرصت شغلی را در آلمان حذف میکند
yjc.ir/fa/news/6677332/
👈ملاحظات: در کشورهای غربی برای اینکه اقتصاد شرکت جوابگو باشد، تعدیل نیرو می کنند. در نتیجه شرکت به کار اقتصادی خود ادامه میدهد اما ما در ایران به بهانه اینکه تعدیل نیرو موجب بیکاری تعدیل شدگان و مشکل در زندگیشان میشود از تعدیل نیرو خودداری کرده و در نتیجه کار مثل شرکت ارج به تعطیلی و بیکاری همه کارکنان میانجامد و یا مثل الان صنایع خودرو سازی هزینههای کارکنان اضافی را خریداران خودروهای گران تمام شده میپردازند.
دکتر محمد حسن #قدیری #ابیانه
#سایت:
Ghadiri.ir
شبکههای اجتماعی
@Ghadiri1404
#ارتباط_مستقیم
@GhadiriAbyaneh
#اینستاگرام:
Instagram.com/ghadiri.ir
#ایمیل:
Mh.ghadiri@gmail.com
قدیری ابیانه در گفتگو با قدس آنلاین مطرح کرد
"تجزیهطلبی" و "قوم گرایی" مظهر جنایت و جاهلیت/برنامهریزی آمریکا از ابتدای انقلاب برای تجزیه ایران بود/بیشک حکام آل سعود پشت سر این توطئهها قرار دارند
یک کارشناس مسائل سیاسی تلاش برای ایجاد حساسیتهای قومی و نژادی و تجزیهطلبی و تلاش برای ایجاد اختلافات مذهبی و ایجاد فرقه های ضاله را از برنامههای استعمار برای ایجاد اختلاف و افزایش تنش در کشورهای اسلامی عنوان کرد.
محمد حسن قدیری ابیانه کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با خبرنگار سیاسی قدس آنلاین، اهداف دنیای غرب را در ایجاد اختلاف و افزایش تنش در کشورهای اسلامی اینگونه عنوان کرد: سیاست استعمار برای سلطه بر جهان و بخصوص بر کشورهای اسلامی سیاست «تفرقه بیانداز و حکومت کن» بوده است که تاکنون تلاشهای زیادی برای تحقق آن صورت داده است؛ دامن زدن به مسائل نژادی و تلاش برای تحقیر یک نژاد توسط نژاد دیگر از جمله موضوعاتی است که استعمار همواره آن را دنبال کرده است. تقسیم مرزها بنحوی که دو کشور همسایه همواره بر سر مناطقی در حال نزاع باشند نیز از جمله سیاست های استعمار برای تضعیف کشورهاست.
✔ایجاد حساسیتهای قومی و نژادی و تجزیه طلبی از جمله سیاست های استعمار
قدیری ابیانه دراین باره افزود: از دیگر سیاستهای استعمار برای تضعیف کشورها می توان به ایجاد حساسیت های قومی و نژادی و تجزیه طلبی و تلاش برای ایجاد اختلافات مذهبی و فرقههای ضاله و وابسته به استعمار همانند وهابیت قادیانیت و بهائیت، ایجاد اختلاف بین شیعه و سنی , سنی با سنی و شیعه با شیعه اشاره کرد.
این کارشناس مسائل سیاسی اتحاد را رمز پیشرفت دنیای غرب عنوان کرده خاطر نشان شد: با اینکه تاریخ غرب لبریز از درگیری و کشمکش و آدم کشی است و تفاوت های زیادی بین غربی ها وجود دارد, اما در یک رفتار دسته جمعی با تلاش در راستای ایجاد وحدت در پی افزایش قدرت روز افزون خود برآمدند بنحوی که با یکسان کردن پول خود به واحد یورو, ایجاد اتحادیه اروپا و سازمان سیاست خارجی واحد, برداشتن مرزهای مختلف از بین خود و حق انتقال سرمایه و سرمایه گذاری درصدد افزایش اتحاد و نزدیکی خود برآمدند. دنیای غرب می داند که اتحاد موجب تقویت آنها شده است,فلذا همواره سیاست هایی در جهت عدم اتحاد جهان اسلام و فروپاشی آن اتخاذ نموده اند.
قدیری ابیانه توطئه های غرب را در راستای ممانعت از وحدت جهان اسلام توضیح داده دراین باره گفت :با توجه به اینکه استعمار جهانی به این نکته واقف است که جهان اسلام بسیار گسترده است و نیمی از نقاط استراتژیک جهان به جهان اسلام تعلق دارد؛ با در نظر گرفتن منابع عظیم نفت، گاز و سایر معادن و دین واحد در صورتی که جهان اسلام متحد شود به عنوان یک ابر قدرت جهانی می تواند در برابر غرب بایستند, لذا در راه ممانعت از اتحاد جهان اسلام و غارت منابع کشورهای اسلامی درصدد جلوگیری از پیشرفت کشورهای اسلامی و ملتها بوده اند.
وی افزود: پیروزی انقلاب اسلامی شکست بزرگی بر سر راه سیاست استعمار واستکبار بود. استراتژیستهای دوست و دشمن اتفاق نظر دارند که انقلاب اسلامی ایران در این راستا منجر به ایجاد تحولی عظیم شد چرا که اقتدار جمهوری اسلامی ایران در جهان آغازگر شکل گیری تمدن اسلامی به شمار می رود.
✔تجزیه ایران برنامه آمریکا از همان ابتدای انقلاب
این کارشناس مسائل سیاسی تجزیه ایران را برنامه آمریکا از همان ابتدای انقلاب عنوان کرده تصریح نمود: دنیای غرب ایران را فقط به عنوان یک کشور مستقل بزرگ ثروتمند اسلامی ضد استکباری نمی نگرند، بلکه ایران اسلامی را محور تمدن اسلامی می دانند, از این رو با توجه به این موضوع برنامه ریزیهای توطئه آمیز دارند. بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران و کشف مدارک در لانه جاسوسی یا سفارت آمریکا درایران مشخص شد که آمریکایی ها از همان ابتدای پیروزی انقلاب درصدد تجزیه ایران بوده و گروه های تروریستی و تجزبه طلب را مورد حمایت قرار داده اند.
وی گفت: حمایت از گروههای تروریستی در چهل سال گذشته همواره ادامه داشته است و کشورهای غربی به عنوان مقر گروه های تروریستی برای تداوم جنایات آنها برایشان امنیت آفریده اند. با توجه به نفوذ ایران و قدرت ما در دنیا، دشمن با سیاست هایی درصدد دشمنی های بیشتر بود. علی رغم تلاش و دشمنی های غرب علیه جهان اسلام و علیه سوریه ،عراق وحزب الله و فلسطین سرمایه گذاری های چندین هزار میلیارد دلاری آنها به دلیل قدرت و حمایت ایران از برادران مسلمان خود بر باد رفت, از این رو دشمن بر تلاش های خود علیه امنیت منطقه و ایران افزود, هر چند هیچ یک از توطئه ها قادر به عدم پیشرفت ایران اسلامی نیست.
👈بقیه در 👇
ghadiri.ir/post/6310
@Ghadiri1404
ادامه👈قدیری ابیانه👈"تجزیهطلبی" و "قوم گرایی" مظهر جنایت و جاهلیت/برنامهریزی آمریکا از ابتدای انقلاب برای تجزیه ایران بود/بیشک حکام آل سعود پشت سر این توطئهها قرار دارند
👈 ،،،قدیری ابیانه نقش قومیت های ایران را در عدم تجزیه ناپذیری مورد تقدیر قرار داده و تصریح نمود: کما اینکه در صدر اسلام نیز توطئه های صورت داده شده نتوانست مانع گسترش دین نوظهور شود. حرکتهای تروریستی منافقین در ایران و سایر گروه ها در شهرهای مرزی از جمله کردستان و سیستان و بلوچستان تا کنون نتوانسته قومیت های ایرانی را برعلیه اتحاد ایران بسیج کند، چرا که خوشبختانه قومیت های ایران بیش از هر جای دیگر با تجزیه طلبی ها و تفرقه افکنی ها مقابله کرده اند؛ کما اینکه اعراب خوزستان در دفاع از ایران در مقابل تجاوز صدام و حامیانشان جانفشانی ها کردند.
✔قوم گرایی مظهر جاهلیت است
این کارشناس امور بینالملل با بیان اینکه قوم گرایی مظهر جاهلیت است عنوان کرد: تجزیه طلبی و قوم گرایی مظهر جاهلیت است. قوم گرایی غیر از قوم دوستی است. قوم دوستی نشانه ایمان و قوم گرایی مظهر جاهلیت است. "حب الوطن من الایمان".
گروه تروریستی الاحوازی مزدوران و مزد بگیران بیگانه هستند. بی شک حکام آل سعود پشت سر این توطئه ها قرار دارند، هر چند که برنامه های تروریستی با هماهنگی کامل آمریکا؛ رژیم صهیونیستی و انگلیس صورت داده می شود.
سفیر اسبق ایران در مکزیک و استرالیا با ذکر جنایت های آل سعود گفت: چگونه ممکن است اعراب ایرانی که از مواهب نظام جمهوری اسلامی برخوردارند تحت سلطه ال سعود بودن را بپذیرند؟ ال سعودی که پیشینه برادر کشی خود و جنایات امروز دنیای اسلام و یمن و سوریه را در کارنامه خود دارد چگونه می تواند حامی ایرانیان عرب زبان باشد؟ بی شک همه مردم ایران از قومیت های مختلف خواهان مقابله با تروریست ها هستند. حامیان تروریست ها بدانند در قبال هر اقدام تروریستی که درایران انجام می دهند امنیت خودشان را به خطر انداخته اند.
✔لزوم برخورد قاطع با تروریستها و حامیانشان
وی درخواست خود در این زمینه را از دستگاه های نظامی و قضایی اینگونه عنوان کرد: انتظار می رود دستگاه های امنیتی، نظامی و قضایی هر گونه حمایت اعم از مسلحانه، سیاسی یا تبلیغاتی از تروریست ها را با قاطعیت مجازات نمایند. تجزیه طلبی جرمی سنگین است بنابراین باید قوانین سختتری برای آن از سوی نمایندگان مجلس شورای اسلامی تدوین شود.
این کارشناس مسائل سیاسی در واکنش به نادیده گرفتن عنوان تروریست در شبکههای خارجی معاند نظام از تروریست ها عنوان نمود: نباید انتظار داشت که رسانه های غربی که خود عامل تروریسم , مشوق و ایجاد کننده گروههای تروریستی هستند مزدوران خود را تروریست بنامند! نکته جالب این است که غربی ها پیمان هایی را به ایران پیشنهاد می کنند که تلویحا ضد تامین مالی تروریست هاست اما آنها خود تامین دهنده و مقر استقرار تروریست ها به شمار می روند.
قدیری ابیانه در پایان در توصیه ای به برخی از سلبریتی ها گفت: هر چند برخی از سلبریتیها رفتارهایی خلاف اتحاد از خود بروز می دهند اما در زمانی که خون زنان و کودکان و سربازان این سرزمین به دست تروریست های ناپاک ریخته است توصیه می شود با سکوت و عدم حمایت از آنها دامن خود را بیش از این آلوده نکنند و موجب ایجاد حس نفرت در میان مردم نشوند.
ghadiri.ir/post/6310
qudsonline.ir/news/621163
دکتر محمد حسن #قدیری #ابیانه
#سایت:
Ghadiri.ir
شبکههای اجتماعی
@Ghadiri1404
#ارتباط_مستقیم
@GhadiriAbyaneh
#اینستاگرام:
Instagram.com/ghadiri.ir
#ایمیل:
Mh.ghadiri@gmail.com
قدیری ابیانه: 🌎مواضع رئیس جمهور در محکومیت آمریکا قاطع و صریح بود.
محمدحسن قدیری ابیانه، کارشناس مسائل سیاست خارجی با بیان اینکه سخنان رئیسجمهور آمریکا در مجمع عمومی سازمان ملل متحد، او را مضحکه جهانیان کرد، گفت: در مقابل، آقای روحانی مواضع قاطع و محکمی علیه آمریکا اتخاذ و حملات مستقیم و شدیدی را متوجه دولتمردان این کشور کرد.
وی افزود: رئیسجمهور در سخنرانی خود راه مذاکره با آمریکا را نبست اما آن را مشروط به بازگشت دولت ترامپ به برجام و عمل به قطعنامه شورای امنیت کرد و در مجموع می توان گفت که سخنان آقای روحانی مثبت و باصلابت بود.
منبع: روزنامه جام جم
press.jamejamonline.ir/Newspreview/3457834853517893014
دکتر محمد حسن #قدیری #ابیانه
#سایت:
Ghadiri.ir
شبکههای اجتماعی
@Ghadiri1404
#ارتباط_مستقیم
@GhadiriAbyaneh
#اینستاگرام:
Instagram.com/ghadiri.ir
#ایمیل:
Mh.ghadiri@gmail.com
قدیری ابیانه:👈 حق انتقام حادثه تروریستی اهواز برای ایران محفوظ است
کارشناس مسائل سیاسی گفت:ایران این حق را دارد هر نقطهای از جهان که تروریست ها در آنجا پایگاه دارند مورد حمله قرار دهد.
محمدحسن قدیری ابیانه در گفتگو با خبرنگار قم فردا اظهار داشت: در تاریخ نمی توان یک جنایتکاری را پیدا کرد که به کشورهای دیگر تجاوز کرده باشد و به کشتار مردم پرداخته باشد و اعلام کرده باشد که من جنایتکار هستم، تمامی افرادی که دست به جنایت میزنند سعی می کنند رفتار خودشان را بزک کنند و عمل خودشان را با عبارات مثبت می پوشانند.
وی خاطرنشان کرد: عربستان این همه جنایت علیه مردم بی دفاع یمن انجام می دهد و اعلام می کند ما خواستار ایجاد ثبات و امنیت در یمن هستیم، صدام به ایران تجاوز کرد و اعلام کرد ما خواستار پس گرفتن حقمان از ایران هستیم، منافقین بیش از 17هزار نفر از مردم ایران را تحت عنوان عدالت و آزادی ترور کردند، انگلستان، فرانسه و دیگر استعمارگران نام خود را استعمارگر نامیدند که در لغت از عبارت عمران ناشی می شود و خود را عامل عمران و آبادانی در کشورهای دیگر دانستند.
✔تروریست ها نمی تواند از مجازاتی که مستحق آن هستند فرار کنند
کارشناس مسائل سیاسی تصریح کرد: ترامپ و دیگر سردمداران آمریکا با کشورهای مستقل و آزاد مبارزه می کنند و می گویند مبارزه ما در راستای آزادی و دموکراسی است اما از رژیم های مستبد مانند رژیم عربستان حمایت می کنند و حمایت خودشان را در راستای پیشرفت کشور عربستان و آمریکا میدانند.
قدیری ابیانه تأکید کرد: اینکه تروریست هایی که در اهواز جنایت کردند و مردم را به رگبار گلوله بستند اعلام کنند ما برای حمایت از مردم و آزادی فعالیت می کنیم یک رفتار طبیعی تروریستی است. البته این مسئله چیزی از ماهیت پلید و ضد مردمی و مزدورانه آنها کم نمی کند و این ادعاها نمی تواند آنها را از مجازاتی که مستحقشان است و بهزودی اجرا می شود نجات دهد.
✔سگ و گربههای سلبریتی کشته شود خواستار اشد مجازات عاملانش می شوند
وی در واکنش به رفتار سلبریتی ها در فضای مجازی قبل و بعد از این حادثه تروریستی اهواز و فعالیت های حمایتی آنها از تروریست ها در غالب گروه های فعال مدنی اظهار داشت: اگر یک شخصی پیدا شود و سگ و گربه این به اصطلاح سلبریتی ها را بدزدد و به دروغ ادعا کند که سگ و گربه ها را کشته است، آنوقت شاهد این خواهیم بود این سلبریتی ها خواستار اشد مجازات برای آنها خواهند شد در حالی که از کسانی که دست به جنایت های فجیع زده اند حمایت می کنند و خود را مخالف اعدام آنها اعلام می نمایند.
کارشناس مسائل بین المللی اظهار داشت: سلبریتی ها کسانی هستند که عمرشان را در خودآرایی و خودنمای گذراندهاند و وقتی هم که می خواهند ژست روشنفکرانه بگیرند مطالبی را بیان می کنند که همسو با غربی ها و دشمنان کشور است، اغلب آنها خودشان هم نمی فهمند که چه می گویند. چقدر خوب می شود که این سلبریتی ها در مسابقات معلومات عمومی شرکت کنند تا حتی مردم هم متوجه شوند که اینها اطلاعاتشان در حد مدرک سیکل هم نیست.
قدیری ابیانه تصریح کرد: اینها معمولاً کسانی هستند که بهجای محتوای داخل سرشان و مغزشان بیشتر روی ظاهر سرشان کار کرده اند و از یک نظر افراد دروغگویی هستند زیرا آنها که به آرایش ظاهر خود میپردازند در حقیقت خود را متفاوت از آنچه که هستند نشان می دهند و این یک نوع دروغگویی است.
✔مردم نگاهشان به انتقام نیروهای مسلح است
کارشناس مسائل بین المللی با تأکید بر اینکه مردم به نیروهای مسلح اعتماد دارند و از آنها می خواهند که انتقام حادثه تروریستی اهواز را بگیرند خاطرنشان کرد: مردم برای انتقام از تروریست ها نگاهشان به نیروهای مسلح است، بخصوص پس از موشکباران پایگاه داعش در دیرالزور و پایگاه حزب دمکرات در کردستان عراق که اهداف مورد نظر با دقت بسیار بالا مورد حمله قرار گرفت با توجه به این اقدامات موفقیت آمیز مردم انتظار دارند نیروهای مسلح هم مزدوران را مجازات کنند هم عاملین حرکت تروریستی اهواز را مجازات کنند.
وی تأکید: ایران این حق را دارد هر نقطهای از جهان که تروریست ها در آنجا پایگاه دارند مورد حمله قرار دهد اما اینکه صلاح است یا صلاح نیست و یا هر نقشه و برنامه دیگری وجود دارد بسته به تصمیم نیروهای مسلح دارد اما در کل حق این انتقام برای ایران محفوظ است.
قدیری ابیانه افزود: دشمن تلاش می کند قومیت گرایی و تجزیه طلبی را در ایران دامن بزند، قوم دوستی نشانه ایمان است اما قومیت گرایی ملاک جاهلیت و ارتجاع است ، اسلام نژادپرستی را منع می کند چه رسد به قوم پرستی و قوم گرایی که در ذیل نژاد پرستی قرار می گیرد،
👈ادامه👇
www.qomefarda.ir/news/226841
@Ghadiri1404
ادامه قدیری ابیانه: 👈حق انتقام حادثه تروریستی اهواز برای ایران محفوظ است
... وطن دوستی نشانه ایمان است اما وطن دوستی واقعی نه قوم گرایی و ایجاد تفرقه، زیرا این رفتارها در اسلام منع شده است.
کارشناس مسائل سیاسی تصریح کرد: اروپایی ها که از تجزیه طلبی در کشورهای اسلامی به هر طریق ممکن از جمله قومیت گرایی حمایت می کنند و به اختلافات دینی و مذهبی دامن می زنند خواستار تضعیف همه این قوم ها هستند، این در حالی است که وحدت عامل قدرت است.
وی بیان داشت: خود اروپایی ها با وجود این که از نژادها و زبان های مختلف و تاریخ متفاوت و مذاهب متفاوت هستند و وقوع جنگ های جهانی اول و دوم و هزاران جنگ تاریخی دیگر بین خودشان رخداده است به دنبال وحدت هستند و در همین راستا اتحادیه اروپا، بازار مشترک اروپا، پارلمان اروپا و واحد پولی مشترک را ایجاد کردند و به دنبال این هستند که مرزهای بین خود را کمتر و فاصله ها را کمرنگ کنند اما همان ها به دنبال تجزیه جهان اسلام به قطعات کوچکتر به بهانههای مختلف هستند تا جهان اسلام را تجزیه و در نهایت تضعیف کنند، لذا تجزیه طلبی مظهر ارتجاع و حماقت و مزدوری است.
www.qomefarda.ir/news/226841
قدیری ابیانه: ترس از قحطی خطرناکتر از خود قحطی است.
اردیبهشت سال ۹۱ بود که در مراسمی برای کودکان که برنامه خاله شادونه با حضور عمو پورنگ و انبوه کودکان در معیت فرزندانشان برگزار شده بود فاجعهای رخ داد و سه کودک جان خود را از دست داده و عدهای نیز زیر دست و پا آسیب دیدند و کارشان به بیمارستان کشید.
ماجرا از این قرار بود که لامپی ترکید و خانوادهها فکر کردند انفجاری رخ داده و همین ترس و وحشت بیجا و هجوم ناشی از آن موجب گردید در قسمت خروجی درب سالن اذهام ایجاد شود و همین ترس و وحشت فاجعه آفرید.
این ماجرا شبیه به وضعیت فعلی اقتصادی کشور است.
همه از ترس گرانتر شدن اقلام به احتکار و خرید اقلام برای به سلامت عبور کردن از وضعیت فعلی روی آورده و در حال آفریدن فاجعهای به مراتب عظیمتر از فاجعه خرم دره هستند.
رسانههای بیگانه عامداً تلاش میکنند به مردم بباورانند که قحطی در پیش است و مردم را به تأمین اقلام مورد نیاز ۶ ماه آینده خود ترغیب کنند.
شبکه بهایی و ضد انقلاب "من و تو" حتی توصیه کرد که اقلام مورد نیاز مردم را خریداری کرده و انبار کنند تا در زمان گرانتر شدن آن بتوانند آن را به قیمت بالاتر بفروشند و از این طریق پول مورد نیاز خود را برای گذران زندگی در شرایط بحرانیتر تأمین نمایند.
این تاکتیک آنها مثل این است که در سالن خرمآباد عدهای بر وحشت بیجای مردم بیافزایند و بگویند برای نجات خود و کودک خود لازم است از روی بدن کودکان دیگر عبور کنند تا کودک خود را نجات دهند.
هجوم مردم ناشی از نگرانی و از ترس گرانتر شدن و یا بروز کمبودها خود موجب بروز کمبود میگردد. کسانی که مردم را ترغیب به خریدن نیازهای ۶ ماه آینده میکنند، این پیشنهاد را از سر دلسوزی مطرح نمینمایند، بلکه دشمنی و ضدیت با مردم موجب چنین پیشنهادی میشود.
هجوم برای خرید ارز و طلا و هر کالای بادوام دیگر هم نه تنها کمکی به وضعیت اقتصادی کشور نمیکند بلکه بر وخامت اوضاع میافزاید.
از سوی دیگر عدهای، اقشار مختلف مردم را به اعتصاب و اغتشاش در اعتراض به مشکلات این ایام و گرانیها دعوت میکنند.
پیشنهاد دهندگان میدانند که بروز اغتشاش و اعتصاب بر وخامت اوضاع میافزاید.
دشمن که خود در دامن زدن به این اوضاع دخیل است، سعی می کند زمینه را برای ضربه زدن به مردم و کشور مهیاتر کند.
یکی از سیاستهای غربیها در مورد کشور خودشان این است که احساس امنیت را مهمتر از خود امنیت می دانند، احساس آزادی را مهمتر از خود وجود آزادی محسوب مینمایند و احساس برخورداری را مهمتر از برخورداری و رفاه ارزیابی میکنند.
لذا حتی در نبود امنیت، آزادی و رفاه و در نبود برخورداری، تلاش می کنند احساس امنیت، آزادی و رفاه و برخورداری را به جامعه القاء نمایند.
یک نمونه آن مد جلوه دادن.پاره بودن شلوار لی است. پارچه لی از استحکام بیشتری نسبت به پارچه های دیگر برخوردار است و لذا شلوار کار در مزارع و کارگری و ... محسوب میشود و طبیعتاً بعد از مدتی این.شلوارها هم پاره می شوند. خیلی ها قدرت خرید شلوار نو را ندا ند. غربیها برای اینکه اینکافراد فقیر احساس فقر نکنند شلوار پاره لی را تن هنرپیشگان میکنند و آن را با تبلیغات مد روز جلوه میدهند تا ندارها احساس فقر نکنند. آنگاه مشاهده میکنیم که در ایران عده ای شلوار لی پاره را گرانتر از شلوار سالم میخرند و با پوشیدن آن احساس روشنفکری و مد روز به آنها دست میدهد.
غربیها در تبلیغات خود برای جوامعی مثل ایران سعی میکنند عکس آن را القاء نمایند.
هم اکنون نیز رسانههای بیگانه و ضدانقلاب تلاش میکنند بروز قحطی در ایران را القاء نمایند. وجود چنین احساسی قطعاً خطرناکتر از خود بروز قحطی است.
انبار کردن نیاز چند ماه در منازل خود موجب بروز کمبود گردیده و در کمبودها، افزایش قیمتها رخ می دهد.
یکی از دلایل افزایش قیمت ارز و طلا، علاوه بر اشتباهات مسئولین، عملکرد مردم و تأثیرپذیری آنها از جنگ روانی دشمن است.
قطعاً میتوان ضعف مردم و بازیچه قرار گرفتن آنان توسط رسانههای بیگانه، علاوه بر ضعف خود مردم و قوّت رسانهای و تبلیغاتی دشمنان انقلاب اسلامی، ضعف رسانههای گروهی کشورمان دانست.
و اما حتی مقصر ضعف مدیران نیز باز خود مردمند، زیرا این مردمند که رئیس جمهور و نمایندگان مجلس را انتخاب کرده و بر مسند مهمترین قوای کشور مینشانند.
و تصمیمات اقتصادی نیز با این دو قوه هست.
رهبر انقلاب در اسفند ۹۴ فرمودند که "انتخاب خوب شما به خودتان برمیگردد، انتخاب با غفلت هم بدیاش به خودتان برمیگردد"
اگر انتقادی به مدیریتها هست که هست، نتیجه غفلت در انتخاب مسئولان است و البته این غفلت در سبک اقتصادی و فرهنگی زندگی مردم نیز از جمله در مواجهه با مشکلات پیش آمده مشاهده میشود.
و اما قحطیای در کار نیست و اگر مردم رهنمودهای مقام معظم رهبری را که سرلوحه همت و عمل خویش قرار دهند، اوضاع به سرعت بهبود مییابد
قدیری ابیانه: 👈ترس از قحطی خطرناکتر از خود قحطی است.
اردیبهشت سال ۹۱ بود که در مراسمی برای کودکان که برنامه خاله شادونه با حضور عمو پورنگ و انبوه کودکان در معیت فرزندانشان برگزار شده بود فاجعهای رخ داد و سه کودک جان خود را از دست داده و عدهای نیز زیر دست و پا آسیب دیدند و کارشان به بیمارستان کشید.
ماجرا از این قرار بود که لامپی ترکید و خانوادهها فکر کردند انفجاری رخ داده و همین ترس و وحشت بیجا و هجوم ناشی از آن موجب گردید در قسمت خروجی درب سالن اذحام ایجاد شود و همین ترس و وحشت فاجعه آفرید.
این ماجرا شبیه به وضعیت فعلی اقتصادی کشور است.
همه از ترس گرانتر شدن اقلام به احتکار و خرید اقلام برای به سلامت عبور کردن از وضعیت فعلی روی آورده و در حال آفریدن فاجعهای به مراتب عظیمتر از فاجعه خرم دره هستند.
رسانههای بیگانه عامداً تلاش میکنند به مردم بباورانند که قحطی در پیش است و مردم را به تأمین اقلام مورد نیاز ۶ ماه آینده خود ترغیب کنند.
شبکه بهایی و ضد انقلاب "من و تو" حتی توصیه کرد که اقلام مورد نیاز مردم را خریداری کرده و انبار کنند تا در زمان گرانتر شدن آن بتوانند آن را به قیمت بالاتر بفروشند و از این طریق پول مورد نیاز خود را برای گذران زندگی در شرایط بحرانیتر تأمین نمایند.
این تاکتیک آنها مثل این است که در سالن خرمآباد عدهای بر وحشت بیجای مردم بیافزایند و بگویند برای نجات خود و کودک خود لازم است از روی بدن کودکان دیگر عبور کنند تا کودک خود را نجات دهند.
هجوم مردم ناشی از نگرانی و از ترس گرانتر شدن و یا بروز کمبودها خود موجب بروز کمبود میگردد. کسانی که مردم را ترغیب به خریدن نیازهای ۶ ماه آینده میکنند، این پیشنهاد را از سر دلسوزی مطرح نمینمایند، بلکه دشمنی و ضدیت با مردم موجب چنین پیشنهادی میشود.
هجوم برای خرید ارز و طلا و هر کالای بادوام دیگر هم نه تنها کمکی به وضعیت اقتصادی کشور نمیکند بلکه بر وخامت اوضاع میافزاید.
از سوی دیگر عدهای، اقشار مختلف مردم را به اعتصاب و اغتشاش در اعتراض به مشکلات این ایام و گرانیها دعوت میکنند.
پیشنهاد دهندگان میدانند که بروز اغتشاش و اعتصاب بر وخامت اوضاع میافزاید.
دشمن که خود در دامن زدن به این اوضاع دخیل است، سعی می کند زمینه را برای ضربه زدن به مردم و کشور مهیاتر کند.
یکی از سیاستهای غربیها در مورد کشور خودشان این است که احساس امنیت را مهمتر از خود امنیت می دانند، احساس آزادی را مهمتر از خود وجود آزادی محسوب مینمایند و احساس برخورداری را مهمتر از برخورداری و رفاه ارزیابی میکنند.
لذا حتی در نبود امنیت، آزادی و رفاه و در نبود برخورداری، تلاش می کنند احساس امنیت، آزادی و رفاه و برخورداری را به جامعه القاء نمایند.
یک نمونه آن مد جلوه دادن.پاره بودن شلوار لی است. پارچه لی از استحکام بیشتری نسبت به پارچه های دیگر برخوردار است و لذا شلوار کار در مزارع و کارگری و ... محسوب میشود و طبیعتاً بعد از مدتی این.شلوارها هم پاره می شوند. خیلی ها قدرت خرید شلوار نو را ندا ند. غربیها برای اینکه اینکافراد فقیر احساس فقر نکنند شلوار پاره لی را تن هنرپیشگان میکنند و آن را با تبلیغات مد روز جلوه میدهند تا ندارها احساس فقر نکنند. آنگاه مشاهده میکنیم که در ایران عده ای شلوار لی پاره را گرانتر از شلوار سالم میخرند و با پوشیدن آن احساس روشنفکری و مد روز به آنها دست میدهد.
غربیها در تبلیغات خود برای جوامعی مثل ایران سعی میکنند عکس آن را القاء نمایند.
هم اکنون نیز رسانههای بیگانه و ضدانقلاب تلاش میکنند بروز قحطی در ایران را القاء نمایند. وجود چنین احساسی قطعاً خطرناکتر از خود بروز قحطی است.
انبار کردن نیاز چند ماه در منازل خود موجب بروز کمبود گردیده و در کمبودها، افزایش قیمتها رخ می دهد.
یکی از دلایل افزایش قیمت ارز و طلا، علاوه بر اشتباهات مسئولین، عملکرد مردم و تأثیرپذیری آنها از جنگ روانی دشمن است.
قطعاً میتوان ضعف مردم و بازیچه قرار گرفتن آنان توسط رسانههای بیگانه، علاوه بر ضعف خود مردم و قوّت رسانهای و تبلیغاتی دشمنان انقلاب اسلامی، ضعف رسانههای گروهی کشورمان دانست.
و اما حتی مقصر ضعف مدیران نیز باز خود مردمند، زیرا این مردمند که رئیس جمهور و نمایندگان مجلس را انتخاب کرده و بر مسند مهمترین قوای کشور مینشانند.
و تصمیمات اقتصادی نیز با این دو قوه هست.
رهبر انقلاب در اسفند ۹۴ فرمودند که "انتخاب خوب شما به خودتان برمیگردد، انتخاب با غفلت هم بدیاش به خودتان برمیگردد"
اگر انتقادی به مدیریتها هست که هست، نتیجه غفلت در انتخاب مسئولان است و البته این غفلت در سبک اقتصادی و فرهنگی زندگی مردم نیز از جمله در مواجهه با مشکلات پیش آمده مشاهده میشود.
واما قحطیای درکار نیست و اگر مردم رهنمودهای مقام معظم رهبری را که سرلوحه همت و عمل خویش قرار دهند، اوضاع به سرعت بهبود مییابد
📉پیشبینی سال 95 قدیری ابیانه از سقوط اقتصاد کشور مثل پلاسکو.
✅قدیری ابیانه: 👈اگر این دولت تمدید شود، اقتصاد کشور مثل پلاسکو فرو میپاشد.
Ghadiri.ir
@Ghadiri.ir