فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 معمولا ۲۴ یا ۴۸ ساعت قبل از صبح چهارشنبه، اعدامیها را از بند به قرنطینه منتقل میکنند. خانواده برای دیدار آخر و خداحافظی به زندان میآیند.
این ساعات بسیار عجیب است و شخصیت واقعی و بدون آلایش و نقاب افراد معمولا خود را نشان می دهد.
دقایقی قبل از اعدام قاتل شهید علی محمدی دانشمند هسته ای جمهوری اسلامی ایران، قاتل نکاتی را گفته که دیدنی است.
دوستان این رو در کانالها و گروه های مختلف پخش کنید برای همه کسانی که دچار غفلت شدند شاید یک تلنگری بخورند ...
هدایت شده از محمد حسن قدیری ابیانه
نشست بصیرتی گروه جهاد تبیین_روشنگری
موضوع: جهاد تبیین و رفع شبهه اغتشاشات اخیر
سخنرانی: دکتر محمد حسن قدیری ابیانه
(سفیر سابق ایران در استرالیا و مکزیک)
زمان:دوشنبه ۱۲ دی ماه ساعت ۲۱ تا ۲۲
🔷به همراه مسابقه پیامکی📲📲
لینک جلسه
https://www.skyroom.online/ch/nasra1401/idea-114710/l/fa
#انقلابیون_شهر_مادوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 سخنرانی قدیری در مراسم سالگرد نادر طالب زاده
📆 ۱۳ دی ۱۴۰۱
⏰ ۸ دقیقه
هدایت شده از مسعود رضانژاد
سالگرد نادر طالبزاده.mp3
559.2K
🎙 دکتر قدیری ابیانه
مراسم سالگرد نادر طالبزاده
🗓 ۱۳ دی ۱۴۰۱
📣 کانال شبنامه | عضویت ↙️
💫 🌟 🌟🌟
🔗 @mrtahliilgar
🔸رتبهبندی کشورهای جهان در سال ۲۰۲۲ از منظر شاخص قدرت
نشریه "یو اس نیوز اَند ورلد ریپورت" شاخص قدرت کشورهای جهان را به لحاظ قدرت سیاسی، نفوذ اقتصادی، صادرات، ائتلافهای بینالمللی و قدرت نظامی بررسی کرد.
در مورد ایران که در رتبه هجدهم قرار گرفته نوشته شده: ایران یکی از بزرگترین اقتصادهای خاورمیانه بر اساس میزان تولید ناخالص داخلی و سرانه محسوب میشود و به دلیل موقعیت استراتژیکش در خاورمیانه و فراوانی نفت و گاز و سایر منابع طبیعی جز کشورهایی بوده که مورد توجه قدرتهای جهانی واقع شده است
وستانیوز(فراخط)
📉 *۱۱۴۳ هزار میلیارد تومان بدهی خزانه تحویلی به رئیسی*
📰 کیهان: *دولت روحانی برخلاف ادعای وی، نه «خزانه پر» بلکه ۶۴۳ هزار میلیارد تومان بدهی به سیستم بانکی، ۵۰۰ هزار میلیارد تومان بدهی (سود اوراق) و ۴۸۰ هزار میلیارد تومان کسری بودجه را تحویل بعدی داد.*
📆 ۱۵ دی ۱۴۰۱
⚫️ *تحویل دولت به رئیسی با بدهی بیش از ۵۳ میلیون تومانی به ازای هر خانواده ۴ نفری*
‼️ *۱۱۴۳ هزار میلیارد تومان بدهی انتقالی به رئیسی*
📰 کیهان: *دولت روحانی برخلاف ادعای وی، نه «خزانه پر» بلکه ۶۴۳ هزار میلیارد تومان بدهی به سیستم بانکی، ۵۰۰ هزار میلیارد تومان بدهی (سود اوراق) و ۴۸۰ هزار میلیارد تومان کسری بودجه را تحویل بعدی داد.*
📆 ۱۵ دی ۱۴۰۱
ملاحظات: این رقم یعنی دولت رئیسی خزانه را با بدهی سنگین از دولت روحانی تحویل گرفته است. یعنی بدهی خزانه به ازای هر ایرانی ۱۳۲۹۰۶۹۷ تومان و هر خانواده ۴ نفری ۵۳۱۶۲۷۷۸ تومان (بیش از ۵۳ میلیون تومان) بوده است.
روحانی اخیرا به دروغ ادعا کرد که خزانه را پر تحویل دولت رئیسی داده است.
او راست میگوید که خزانه خالی تحویل نشده بلکه خزانه را پر از بدهی تحویل داده است.
✍️ *محمد حسن قدیری ابیانه*
هدایت شده از نیروی قدس (جبهه مقاومت)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 سخنرانی لوئیس فراخان رهبر دینی سیاهپوستان در آمریکا خطاب به ترامپ درباره شهید سلیمانی
🛑 ترامپ برادر من قاسم سلیمانی را کشت؛ شما چه غلطی در عراق میکردید؟!
⚠️ به #نیروی_قدس_سپاه بپیوندید:
🚨 eitaa.com/joinchat/639434752C60c801636b
کانال فاتحان قدس ☝️☝️
قدیری ابیانه:♨️ *اروپا اسیر دام پهنشده آمریکا*
محمدحسن قدیری ابیانه، سفیر سابق ایران در مکزیک با بیان اینکه وضعیت طبقه متوسط و پایین در اروپا بسیار دشوارتر از قبل شده است، گفت: اخباری منتشر شده که نشان میدهد اروپاییها باید میان پرداخت پول برای انرژی و غذا یکی را انتخاب کنند. این مشکلات از سویی و قطع گاز روسیه به اروپا از سوی دیگر از نظر اقتصادی به نفع آمریکا شده است، زیرا منابع گاز خود را به مایع تبدیل و آن را به اروپا صادر میکند و به بیش از چهار برابر قیمت قبلی میفروشد.
*اروپا اسیر دام پهنشده آمریکا*
به گزارش «راهبرد معاصر»؛ در حالی که تا یک ساله شدن جنگ اوکراین زمان زیادی باقی نمانده است، کشورهای اروپایی برخلاف تصورها به مراتب بیشتر از روسیه درگیر بحران شده و آسیبپذیری خود را نشان داده اند.
سرمای بیامان اروپا تازه آغاز شده است، اما این کشورها به دلیل تحریم نفت و گاز روسیه شرایط دشواری را از نظر تأمین سوخت سپری می کنند. اروپا که به واسطه صادرات انرژی از روسیه سرمای طاقت فرسای خود را پشت سر می گذراند، به دلیل قطع دسترسی به منبع انرژی برای رفع این نیاز به شدت ضروری با دشواری جدی مواجه است.
در این میان آمریکا بیشترین بهره را از جنگ اوکراین برد، زیرا هم بازاری همیشگی برای تسلیحات نظامی خود یافته و هم اروپا را به خرید گاز مایع خود آن هم به چند برابر قیمت مجبور کرده است. کشورهای اروپایی که به پشتگرمی آمریکا در مقابل روسیه ایستادند و تحریم های زیادی را علیه این کشور وضع کردند، در میانه سرمای زمستان چارهای جز مواجهه با بحران انرژی، گرانی و خرید گاز مایع آمریکا به قیمتی گزاف ندارند. دردناک تر اینکه به نظر نمی آید در میدان نبرد با روسیه هم توفیقی نصیب سران اروپا شود.
👈متن کامل👇
http://ghadiri.ir/post/7417
محمدحسن قدیری ابیانه، سفیر سابق ایران در مکزیک درباره بحران این روزهای اروپا به «راهبرد معاصر» گفت: ناآرامی ها در کشورهای اروپایی دلایل متعددی دارد؛ یکی از دلایل این است که معیشت مردم در کشورهای اروپایی به هم خورده و هرچند معمولا اروپایی ها هزینه و مخارج برابری داشتند، اما اگر در مواردی مخارج بیشتر شود، تعادل بر هم میخورد.
وی با بیان اینکه جنگ اوکراین وضعیت معیشتی مردم اروپا را بدتر کرده است، افزود: اوکراین و روسیه نزدیک به 30 درصد صادرات غلات، گندم و دانه های روغنی جهان را در اختیار دارند که اوکراین به دلیل جنگ از ردیف صادرکنندگان غلات خارج شده است. روسیه نیز صادرات غلات را متوقف و اعلام کرده است تنها به برخی کشورها ازجمله ایران صادرات غلات انجام خواهد داد.
سفیر سابق ایران در مکزیک ادامه داد: این وضعیت باعث گرانی کالاها شده است. به عنوان نمونه توقف صادرات دانه های روغنی که روغن خوراکی از آن به دست می آید، باعث گران شدن ۴۰۰ درصدی قیمت روغن در اروپا شده است و بقیه اقلام نیز به همین صورت گران شده اند. بنابراین یکی از دلایل گرانی و بحران معیشت در اروپا کمبود مواد غذایی و گران شدن قیمت جهانی آن است. نکته قابل توجه اینکه روسیه حاضر بود برای کاهش فشار بر کشورهای فقیر به آنها غلات صادر کند، اما اروپایی ها مسیر کشتیها را عوض میکردند و اقلام مذکور به جای کشورهای فقیر سر از اروپا درمی آورد.
این کارشناس سیاسی بُعد دیگر مشکل اروپا را مصرف گاز دانست و تصریح کرد: دو خط لوله گازی نورد استریم 1 و 2 روسیه (اولی دایر و دومی در حال ساخت بود) به وسیله آمریکا تحریم و منفجر شد و در نتیجه گاز روسیه به آلمان و اروپا نرسید. هرچند آمریکایی ها نورد استریم 1 را منفجر کردند، ولی مسئولیت آن را برعهده نگرفته اند. این موضوع باعث افزایش قیمت سوخت شد و با وجود تحریم انرژی روسیه، به دلیل کمبودها قیمت گاز به شدت بالا رفت و درآمد روسیه با صادرات گاز کمتر از قبل بیشتر شد.
وی با بیان اینکه تحریم بیشتر بر اروپا تأثیر گذاشت تا روسیه، گفت: روسیه در واکنش به تعیین سقف قیمت از سوی کشورهای اروپایی برای نفت خود، صادرات را به آنها متوقف کرد که خود باعث گرانتر شدن فرآوردههای نفتی و گاز شد و این در گرانتر شدن محصولات تولیدی و در نتیجه هزینههای مردم اثر داشت.
قدیری ابیانه یادآور شد: کشورهای اروپایی برای کاهش مصرف سوخت مالیات سنگینی وضع می کنند که این در شرایط عادی است، ولی برخی کشورهای اروپایی سعی کردند با پرداخت یارانه بحران را کمتر کنند که البته مبلغ تصویب شده جبران گرانی قیمت سوخت را نخواهد کرد و قیمت سوخت به نوبه خود بر قیمت سایر کالاها اثر می گذارد و این وضعیت مردم اروپا را دچار چالش کرده است .
این کارشناس سیاسی در بررسی ابعاد دیگر موضوع گفت: یکی از موضوعاتی که مردم اروپا مطرح می کنند، این است که قرار بود با تحریم، روسیه زیر فشار قرار بگیرد، اما تحریم ها به زیان اروپایی ها شده است. یکی از دلایلی که ارزش پول روسیه با وجود تحریم افزایش یافت، این بود
که روس ها اعلام کردند نفت گاز خود را به روبل می فروشد و خریداران آن مجبور به خرید روبل شدند و باعث افزایش ارزش پول روسیه در میانه تحریم شد .
قدیری ابیانه تأکید کرد: در حال حاضر وضعیت طبقه متوسط و پایین در اروپا بسیار دشوارتر از قبل شده است. جالب اینکه اخباری منتشر شده که نشان می دهد مردم باید میان پرداخت پول برای انرژی و غذا یکی را انتخاب کنند. در انگلیس برخی به غذای حیوانات روی آورده اند یا به دلیل اینکه توان تأمین کالاهای اساسی را ندارند، وام می گیرند .این مشکلات از سویی و قطع گاز روسیه به اروپا از نظر اقتصادی به نفع آمریکا شده است، زیرا آمریکا منابع گاز خود را به مایع تبدیل و آن را به اروپا صادر می کند و به بیش از چهار برابر قیمت قبلی می فروشد. در نتیجه آمریکایی ها از بحران انرژی برای غارت اروپا بهره می گیرند .
این کارشناس سیاسی در تشریح دیگر ابعاد بحران فعلی در اروپا گفت: در نتیجه این بحران، کسب و کارها رو به کسادی رفت، اشتغال کمتر و بیکاری بیشتر شده است و در نتیجه چنین شرایطی معمولاً افکار عمومی خواستار اخراج مهاجران میشوند.
قدیری ابیانه تأکید کرد: غرب از توافق مینسک با روسیه خلف وعده کرد. به تازگی آنگلا مرکل و فرانسوا اولاند اعتراف کردند، غرب از ابتدا قصد عمل به توافق مینسک را نداشت و هدفشان فرصت خریدن برای تقویت نظامی اوکراین بود. غربی ها برای اینکه اوکراین بتواند در مقابل روسیه دوام بیاورد، سلاح های زیادی در اختیار کی یف قرار دادند، اما با این کار بخش قابل توجهی از انبار مهمات اروپا و آمریکا خالی شده است.
وی گفت: اقتصاد جهانی در حال انتقال از غرب به شرق است. دیگر مانند گذشته نیست که اروپا و آمریکا محور اقتصاد جهان باشند. در حال حاضر چین، هند، ژاپن و روسیه در حال ارتقای جایگاه خود هستند. طبق نظر سیاسیون جهان، ایران در آستانه رشد اقتصادی هشت درصدی است و حتی مایک پمپئو، وزیر امور خارجه سابق آمریکا نسبت به این موضوع ابراز نگرانی کرد.
📆۱۵ دی ۱۴۰۱ https://rahbordemoaser.ir/fa/news/166670/fa/news/166670
متن کامل👈 http://ghadiri.ir/post/7417
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نقد قدیری ابیانه بر اظهارات این خانم در محضر مقام معظم رهبری:
من طرفدار ساخت خانههای ۲۵ متری هستم.
صورت مسئله این نیست که خانه ۲۵ متری بهتر است یا پنت هاوس.
مسئله این است که آیا ازدواج زوج های جوان در خانه ۲۵ متری محقق شود و یا چون امکان تهیه خانه ۱۰۰ متری را ندارند ازدواج نکنند..
تاخیر در ازدواج یعنی گسترش فساد، بالا رفتن سن ازدواج، و فرزند کمتر.
پس این خانم حرف بی اساسی زده است.
در اروپا پر است از خانه های ۲۵ متری برای زوج های جوان. که البته زوج ها هر دو کار می کنند تا بتوانند یک چنین خانهای را کرایه کنند.
ر چقدر است و اگر آنها در ایران هستند، مشغول به چهکاریاند؟ تا زمانی که آماری نداشته باشیم، نمیتوانیم تحلیلی هم ارائه دهیم. این بحث جدی است وقتی اعلام میشود، سهمیه فرزندان شهدا در رشتههای پزشکی را بالا ببریم تا مهاجرت در این گروه کمتر شود، به اثرات مخرب آن که مورد تاکید است، بیتوجهی شده است.»
🔍 *کپرنشینی ۲۰ نفر برای فارغالتحصیلی هر دانشجو*
سردبیر سایت خبری تجارت نیوز اینبار قدیری را بهطور مستقیم خطاب قرار داد و با این توضیح که آمار مهاجرت در میان کارآفرینان بالا رفته و بخش زیادی از آنها فقط برای دستیابی به اینترنت به ترکیه میروند، از او خواست درباره راههای نگهداری از نخبگان توضیح دهد. اما قدیری اینبار بحث دیگری را مطرح کرد که با واکنشهای زیادی ازسوی حاضران در این نشست و کارشناسان اصلی همراه شد: *«متاسفانه در کشور تصورات اشتباهی از اقتصاد وجود دارد، مثلا در بودجه امسال پیشبینی شده روزانه یکمیلیون و ۴۰۰هزار بشکه صادر شود -یعنی برای هر ایرانی ماهانه کمتر از نصف یکبشکه- که البته این مقدار محقق نشد. در ردیف بودجه برای صادرات نفت، میعانات گازی، به ازای هر ایرانی ماهانه ۳۵۰هزار تومان پیشبینیشده که محقق نشد. اما اگر از هر ایرانی بپرسیم چقدر صادرات نفت داریم، تصورشان دهها و صدها میلیون تومان در ماه به ازای هر ایرانی است. تصور آنها این است که با این درآمدها، میتوان تمام نیازها را برآورده کرد. نهتنها مردم که مسئولان هم چنین تصوری دارند. درحالیکه درآمدهای دولت چنین توان اقتصادیای ندارد. بههمیندلیل مردم وقتی شرایط را حتی با کشورهای همسایه مقایسه میکنند، احساس تبعیض میکنند و میگویند نظام اقتصادی فاسد است.» او ادامه داد: «مردم حقوق کشورها را مقایسه کرده و از هزینهها غفلت میکنند. مردم کشورهای دیگر بسیار قانع زندگی میکنند. زن و مرد سالها با هم کار میکنند. درحالیکه مردم ایران منتظرند حکومت کاری برایشان انجام دهد. بودجه دانشگاه شریف با ۱۰هزار و ۲۰۰دانشجو، ۶۸۴میلیارد تومان است؛ یعنی سرانه هرسال بیش از ۶۷میلیون تومان است. همین عدد نشان میدهد، برای تامین هزینه هر دانشجو، دولت سهم ۲۰نفر از نفت را گرفته و خرج یکدانشجو کرده است، اما دانشجو پس از فارغالتحصیلی طلبکار است، او فراموش کرده که ۲۰نفر برای دانشجو شدن او کپرنشین شدهاند!»*
🔍 *چرا مهاجران بر نمیگردند؟*
در همینجا سردبیر سایت تجارت نیوز اعلام کرد، دولت برای این دانشجو چه اقدامی کرده؟ ایجاد شغل، وظیفه دولت است اما قدیری پاسخ داد که این تصور اشتباه است. خود فهرغالتحصیلان هم باید کارآفرینی کنند. مگر دیجیکالا و دیوار را دولت راهاندازی کرده است؟
باید بخشخصوصی هم فعال شود. او در ادامه درباره علت مهاجرتها از کشور مثالهای شخصی از اقوامشان آورد و در ادامه بهاستناد همین مثالها توضیح داد: «مردم سرابی از مهاجرت دارند. در رسانهها فقط از مهاجران موفق صحبت میشود، از آنهایی که زندگیشان را فروختهاند و موفق نشدهاند و رویشان نمیشود برگردند.» او در پاسخ به این سوال که دلیل بازنگشتن مهاجران چیست، باردیگر پاسخاش را تکرار کرد: «رویشان نمیشود برگردند.» و ادامه داد: «تصور مردم از زندگی در اروپا غیرواقعی است. آنها در خانههای ۳۰متری، در بدترین و سختترین شرایط زندگی میکنند. من سفیر استرالیا بودم، دندانپزشک مهاجر، رانندهتاکسی شده بود.» قدیری در پاسخ به این سوال که کشور چه اقداماتی انجام داده تا افراد مهاجرت نکنند، گفت: «ما نشستهایم حکومت برایمان کاری کند. درحالیکه دولت حتی نمیتواند حقوق کارمندانش را بدهد. ۸ و نیم میلیوننفر حقوقبگیرند. با افزایش سن امیدبهزندگی، کشورهای انگلستان و آلمان سن بازنشستگی را به ۶۷سال رساندهاند و در آمریکا به ۶۷سال و ۸ماه. در ایران سن امیدبهزندگی ۷۶سال است اما فرد با ۳۰سال بیمه میتواند بازنشسته شود. دولت میخواست سن بازنشستگی را دو سال بیشتر کند که مجلس مخالفت کرد. من میگویم، سن بازنشستگی باید به ۶۵سال برسد.» او با اعلام اینکه در ایران چهارمیلیون شاغل و ۴ و نیم میلیون بازنشسته وجود دارد، گفت: «امسال ۲۰۰هزار میلیارد تومان به صندوق بازنشستگی کمک شد که برای سال دیگر این بودجه باید به ۳۰۰هزار میلیارد تومان برسد تا بتواند حقوق بازنشستگان را پرداخت کند؛ درحالیکه دولت پول ندارد. تصور نادرست درباره درآمدها، منجر به ناامیدی و نارضایتی شده است. در حال حاضر کشور با مازاد نیرو مواجه شده است.»
🔍 *مشارکت اقتصادی ۴۰درصدی، فاجعه است*
در ادامه مدیر رصدخانه مهاجرت ایران اعلام کرد، با وجود اینکه با مازاد نیرو مواجهایم، چرا دنبال افزایش جمعیت هستند؟ قدیری اما پاسخ داد، اگر قرار بود به اتکای منابع طبیعی تأمین باشیم، ۱۰میلیون نفر هم زیاد بود. ژاپن یکچهارم ما وسعت دارد،منابع.نفتی و معادن مادرا هم ندارد ولی ۵۰میلیون نفر بیشتر از ما
اختلاف بر سر ماندن و رفتن
میل به مهاجرت در میان ۵۴ درصد کادر درمان/ تعداد فرزندان خارج از کشور مسئولان اعلام شود
📡پایگاه خبری تحلیلی کیاپرس(Kiapress.ir):
📆۱۴ دی ۱۴۰۱
*برای پرورش پزشکان وفادارتر سهمیه فرزندان شهید و ایثارگران افزایش یابد!*
اختلاف بر سر ماندن و رفتن است. چرا باید در کشور ماند؟ چرا آنها که رفتهاند، باز نمیگردند و رتبه کشور را در بازنگشتن مهاجران بالا بردهاند؟ چرا میل به پناهجویی افزایش یافته و چرا مشارکت اقتصادی فقط ۴۰درصد است؟
به گزارش سلامت نیوز به نقل از روزنامه هم میهن، دیروز در نشست «بررسی آینده جمعیتی ایران با نگاهی به روند مهاجرت ایرانیان» که از سوی سایت خبری «تجارت نیوز» در رصدخانه مهاجرت ایرانیان در دانشگاه شریف برگزار شد، بهرام صلواتی، مدیر رصدخانه مهاجرت ایران، سیمین کاظمی، جامعهشناس و محمدحسن قدیری ابیانه، استراتژیست و سفیر اسبق ایران در مکزیک و استرالیا حضور داشتند و مرضیه محمودی، سردبیر تجارت نیوز پرسشهای مهاجرتی مطرح کرد. نکته قابلتوجه در این نشست، اختلافنظری بود که میان کارشناسان حاضر در جلسه بر سر موضوع دلایل مهاجرت و بازنگشتن جوانان به کشور ایجاد شد. سفیر اسبق بهعنوان یکی از چهرههای اصولگرا، با دفاع از فیلترینگ و کندی اینترنت در شرایط اغتشاش، همچنین رواج اینترانت، مهاجرت ایرانیان به خارج از کشور را به دلیل زیادهخواهیهای اقتصادی توصیف و اعلام کرد، بهتر است برای پرورش پزشکان وفادارتر به کشور، سهمیه فرزندان شهید و ایثارگران برای ورود به رشتههای پزشکی افزایش یابد. اظهارات این چهره اصولگرا که سالها سفیر ایران در استرالیا بوده و کشورهای زیادی را از نزدیک دیده، منجر به ایجاد تنش در این نشست شد و درنهایت با مخالفت تعدادی از حاضران در جلسه و سوالوجواب درباره تعریف آنها از بهخطر افتادن امنیت ملی کشور و جاسوس خواندن تعدادی از بازداشتیهای اعتراضات اخیر ، تمام شد.
👈 متن اصلاح شده👇
http://ghadiri.ir/post/7418
🔍 *ثبت بالاترین درخواست پناهجویی در انگلستان*
سردبیر تجارت نیوز از بهرام صلواتی پرسید، آیا مهاجرت به مرحله هشدار رسیده است؟ و صلواتی پاسخ داد: «در سالنامه مهاجرتی ایران ۱۴۰۱، آخرین آمار کمیوکیفی درباره وضعیت مهاجرت منتشر شد. نکته اصلی این است که ما در فراز مهاجرتی قرار داریم، شواهد کمیوکیفی زیادی نشان میدهد بعد از هشتسال وارد تراز ۶۶هزار نفر در مهاجرفرستی شدهایم که این عدد قبلا بالای ۵۰هزار نفر بود. این عدد نشاندهنده سرعت افزایش مهاجرت دانشجو به خارج از کشور است. همه اینها در شرایطی است که نظام آماری ما خیلی بهروز نیست و این امکان که تعداد دقیق دانشجوی خارج از کشور چقدر است، وجود ندارد. اخیرا یکی از مسئولان اعلام کرده بود، تعداد خروج نخبگان را نداریم اما نگرانی هم در این زمینه نداریم. این حرفها با هم تناقض دارد.» براساس اعلام او، در بخش مهاجرت ایرانیان در سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۱، ۸۶هزار ویزا یا اجازه اقامت غیرتوریستی صادر شده است. این عدد در ۱۲سال اخیر، بهطور متوسط ۱۶هزار ویزای تحصیلی و ۱۲هزار ویزای اقامتی و کاری برای مقاصد آمریکا، استرالیا، کانادا و انگلستان بود. همچنین دو هزار ویزای استارتآپی فقط برای کانادا و انگلستان در سهسال اخیر برای ایرانیان صادر شده است. نکته اینجاست که پناهجویی ایرانیان در سال ۲۰۲۱ هم افزایش ۳۵درصدی داشته، درحالیکه میانگین پناهجویی در دنیا ۳۰درصد است.
مدیر رصدخانه مهاجرت ایران در توضیح بیشتر گفت: «در سال ۲۰۲۱ میزان درخواست پناهجویی جدید، ۲۰هزار و ۵۰۰بود که ایران را در رتبه نخست ثبت پناهجویی در انگلستان قرار داد. به استناد آمارها، بالاترین نرخ پناهجویی در این کشور در سال ۲۰۲۱، متعلق به ایران بود.» او با اعلام اینکه میانگین نرخ رشد جمعیت دانشجویان بینالمللی در خارج از کشور پس از ۱۰سال، دوباره بالاتر از میانگین جهانی شده است، اعلام کرد: «در سایر حوزهها هم شاهد افزایش در مهاجرتها هستیم. نکته کلیدی اما این است که دنیا بهسمت افزایش جمعیت و پیری بهویژه در کشورهای توسعهیافته، پیش میرود و نیاز به جذب نیرویجوان برای کار دارد که بتواند با تغییرات تکنولوژی همسان باشد. مسئله مهم اینجاست که هرچقدر جمعیت کشور ما افزایش پیدا کند، سبد جهانی مهاجرت هم اضافه میشود.»
سوال دیگر درباره سهم گروههای مختلف در مهاجرتهاست، مدیررصدخانه مهاجرت ایران دراینباره گفت، آمار دقیقی وجود ندارد اما به استناد آمارهای جمعآوری شده، در میان دانشجویان و فارغالتحصیلان، پرستاران، پزشکان، فعالان کسبوکارها، همچنین دانشجویان بینالمللی داخل کشور، میل مهاجرت بالای ۶۰درصد و بهطور خاص برای کادر درمان ۵۴درصد بوده است. با این حال او تاکید کرد، آمار واقعی خروج از کشور را اداره گذرنامه باید اعلام کند: «همین که ۳۲۳هزار نفر درخواست آزادسازی مدرک داشتهاند، نشان میدهد زمینههای او
لیه مهاجرت در حال انجام است. بااینحال هنوز عدد دقیق مهاجرت گروههایی مثل کشاورزان و صنعتگران، اساتید دانشگاه و حتی پزشکان تولید نشده است و فکر نمیکنم ارادهای برای جمعآوری این آمار وجود داشته باشد.»
🔍 *۸عامل اصلی مهاجرت*
در ادامه این نشست مجری برنامه از سیمین کاظمی، جامعهشناس درباره اینکه چه عواملی منجر به افزایش میل به مهاجرت و پایین آمدن میزان تمایل برای بازگشت به کشور است، پرسید. این جامعهشناس برای توضیح این موضوع جزئیات پژوهشی که درباره مهاجرت کادر درمان انجام داده را تشریح کرد. براساس اعلام او، این پژوهش که از اینترنهای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بهصورت مصاحبه انجام شد، نشان داد مهاجرت این گروه، هشتعامل اصلی دارد؛ شرایط نامناسب تحصیل و شغل، تنزل جایگاه و منزلت اجتماعی پزشکان و سایر اعضای کادر درمان، فقدان تعادل بین کار و زندگی در ایران، فقدان انگیزه و تاثیرپذیری از دیگران، شرایط عمومی کشور از نظر وضعیت اجتماعی، اقتصادی و سیاسی و از همه اینها مهمتر مقایسه وضعیت ایران با کشورهای مقصد. او درباره شرایط تحصیل دانشجویان علوم پزشکی در ایران توضیح بیشتری داد: «دانشجویان رشتههای پزشکی اعلام میکنند، کیفیت آموزشینامطلوب است و سلسهمراتب در بیمارستانها برای آنها قابلتحمل نیست. درسخواندن در دوره رزیدنتی در ایران به مرحله دشواری در تحصیل تبدیل شده، دانشجویان در طول دورههای تحصیل با مشکل معیشت مواجهاند. کشیکهای طولانی، استرسهای زیاد، خبرهایی که درباره خودکشی رزیدنتها میآید و…، آنها را تحتفشار روانی قرار میدهد و درنهایت منجر میشود برخی از این افراد از تحصیل انصراف دهند.» او ادامه داد:« در ایران گفته میشود پزشکان جزو گروههای مرفهاند، اما این مسئله فقط برای یک اقلیت است که سهامدار بیمارستان هستند. درحالیکه پزشکان عمومی در سطح پایینی از درآمد قرار دارند، مخصوصا آنها که برای بخش دولتی کار میکنند. بسیاری از پزشکان در مناطق محروم کار میکنند و همواره از تاخیر در پرداخت حقوقشان گلایه دارند. بخش زیادی از آنها از بیمه طلب دارند. موضوع دیگر مربوط میشود به پزشکان طرحی. عمده مشکل آنها امنیت جانی است. آنها میگویند در مناطق دوردست، احساس امنیت ندارند. آنجا رفاه وجود ندارند و آنها با تبعید خودخواسته مواجهاند.» براساس اعلام این جامعهشناس و بهاستناد پژوهش انجامشده، بیشتر پزشکان دنبال پیدا کردن شغل در شهرهای بزرگاند، به همین دلیل فرصت شغلی در این مناطق برایشان کم است، آنها بهجای رفتن به مناطق دوردست، ترجیح میدهند به کشورهای پیشرفته مهاجرت کنند و آنجا فعال شوند. این پژوهشگر در ادامه به خشونت کلامی و فیزیکی در میان کادر درمان اشاره کرد. براساس اعلام کاظمی، بیش از ۸۰درصد پزشکان تجربه خشونت کلامی داشتند و نزدیک ۲۰درصد، تجربه خشونت فیزیکی. این اعداد برای پرستاران خیلی بیشتر است، ۱۰۰درصد آنها خشونت کلامی را تجربه کردهاند و بخشی سطح بالاتری از خشونت فیزیکی. او گفت، ناامیدی از آینده در میان این گروه وجود دارد. آنها آینده را مبهم میبینند و میگویند، با گذشت زمان وضعیت نابسامانتر میشود و امیدی به اصلاح ندارند. او در پاسخ به این سوال که عوامل مهاجرت برای سایر گروهها چیست هم پاسخ داد: «بسیاری از این عوامل برای گروههای دیگر هم وجود دارد و فقدانامید به اصلاح، یکی از عمدهترین آنهاست که قطعا در ماههای اخیر این مسئله تشدید شده است.»
🔍 *تعداد فرزندان خارج از کشور مسئولان اعلام شود*
در همینجا اما محمدحسن قدیری ابیانه، سفیر اسبق پرسشی خطاب به کاظمی مطرح کرد. او پرسید، وضعیت مهاجرت پزشکانی که سهمیه شهید داشتند، به چهصورت بود؟ کاظمی تاکید کرد، آماری در این زمینه ندارد. با این حال قدیری گفت: «بهنظر میرسد *میزان وفاداری فرزندان شهدا و ایثارگران به آرمان انقلاب بیشتر است، بنابراین اگر سهمیه آنها را در رشته پزشکی بالا ببریم، ماندگاری بیشتری در کشور دارند.»* در همینجا اما بحث دیگری شکل گرفت، کاظمی از او خواست آماری در این زمینه ارائه دهد و قدیری اعلام کرد که آماری ندارد. بااینحال کاظمی تاکید کرد: «کسانی که از امتیازاتی مانند سهمیه برخوردارند، مورد حمایتهای ویژهای هم قرار میگیرند و احتمالا مشکلات معیشتی برای آنها کمتر است.» در ادامه صلواتی هم توضیحاتی اضافه کرد و گفت: «شاید اگر تعداد فرزندان مسئولان که در خارج از کشور بهسر میبرند اعلام شود، به شاخص بهتری برسیم. اگر بخواهیم با این فرض که هرکسی از سهمیهای استفاده کند میزان ماندگاریاش هم بیشتر است، باید با آمار صحبت کنیم. اینکه چه تعداد از فرزندان مسئولان در خارج از کشور بهسر میبرند، در اختیار نهادهای خاص است. این اعداد حساس است و میتواند نشانگر بسیاری از مسائل اجتماعی در کشور باشد. اتفاقا باید این مطالبه پررنگ شود که تعداد فرزندان مسئولان در خارج از کشو
شکلات کشورهای دیگر آگاهند. او میداند اگر به کشور بازگردد، چیزی تغییر نمیکند. هرروز ارزش پولملی، کم میشود. وقتی قرار نیست هیچ مسئلهای حل شود، چرا باید شرایط آنجا را رها کنند و به کشور بازگردند. ما جامعه بحرانی هستیم، هرکسی که رفت، خود را از این شرایط نجات داده است.»
در ادامه این نشست، قدیری هم توضیحهایی اضافه کرد. او گفت، دانشجو بهجای اینکه بگوید دولت برای حلمشکلات چه کرده، بپرسد که خودش چهکاری کرده است؟ او در پاسخ به سوال حاضران در این نشست درباره محدودیتهای پیشروی اشتغال و کارآفرینی مانند محدودیت دسترسی به اینترنت گفت: «وقتی در مقاطعی از اینترنت برای برهم زدن امنیت کشور استفاده میشود، یا تلگرام برای عملیات جاسوسی بهکار گرفته میشود، باید هم قطع شود. بررسی شده که ۹۵درصد استفاده از شبکههای اجتماعی، برای کارهای غیرضروری است. سیاست نظام این است که اینترانت را تقویت کند، اینترنت داخلی مانع دسترسی به اینترنت خارجی نیست. در کشور پلتفرمهای روبیکا، بله، ایتا و… فعال است، مردم از اینها استفاده و تقویتشان کنند.» یکی از حاضران در این نشست اعلام کرد، شاید مردم دلشان نمیخواهد از این پلتفرمها استفاده کنند که قدیری پاسخ داد: «چراکنباید بخواهند؟ در این پلاتفرمها میتوانند مشاغل مربوطه خود را داشته باشند.»
https://www.kiapress.ir/%D8%A8%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86%DB%8C/132233
👈 *ملاحظات*: در این خبر بخشی از صحبتهای قدیری ابیانه را تقطیع؛ تحریف و حذف کردهاند که سعی شد در اینجا اصلاح شده آن درج شود.
👈 متن اصلاح شده👇
http://ghadiri.ir/post/7418
جمعیت دارد اما برای افزایش جمعیت مشوق گذاشته است. تفاوت ما با آنها در این است که آنها نیروی کارکن تربیت میکنند، ما مطالبهگر.» او در ادامه با اشاره به شرایط نامناسب کشورهای اروپایی تاکید کرد، اکثریت کسانی که مهاجرت میکنند، پشیمان میشوند اما رویشان نمیشود برگردند. در ادامه این نشست، صلواتی از نحوه پاسخگویی قدیری انتقاد کرد و گفت: «نباید از وضع موجود دفاع یا نقد کورکورانه کرد. نمیتوان بحث را به مثالهای شخصی محدود کرد. آمارها نشان میدهد، ما چهارمین کشور دانشجوی دکترا فرست به آمریکا هستیم و اولین کشوری هستیم که نرخ ماندگاری در آمریکا دارد.» بهگفته او، نرخ مشارکت اقتصادی در ایران ۴۰درصد است، یعنی از ۸۵میلیون نفر جمعیت، ۶۳میلیون نفر در سن کار قرار دارند که ۴۰درصدشان میتوانند کار کنند: «ما باید به سمت بهرهوری نیروی انسانی برویم. اما برای آنها چه کردهایم؟ هیچ کاری. مسئله مهاجرت این است که برنامه منسجمی برای بهکارگیری سرمایه انسانی برای حالا و آینده نداریم. افراد چشمانداز روشنی برای کشور خود نمیبینند. آینده کشور برایشان مبهم است. همین آماری که برای مهاجرت کادر درمان ازسوی خانم کاظمی مطرح شد، برای استارتآپها و سایر مشاغل هم صدق میکند. بیشتر از این چیزی نمیگویم که متهم به سیاهنمایی نشوم.» بهگفته او، چالش اصلی کشور، خشکسالی، ازدیاد مصرف انرژی، حاشیهنشینی، آلودگی محیطزیست، شهرنشینی نامتوازن و نبود تعادل بین کار و زندگی است. نکته اینجاست که منابعطبیعی دیگر تعیینکننده آینده و خوشبختی افراد نیست: «صحبت از افزایش جمعیت میشود، هماکنون در دنیا ۲۵ تا ۳۰سال زمان برای اینکه مشکلات رفع و رجوع شوند، زیاد است. در کشورهای دیگر تلاش میکنند ظرفیت بهکارگیری نیروی انسانی را در لحظه بالا ببرند. ما باید چه کنیم؟ باید افراد را براساس شایستگیها سر کار بگذاریم و بگوییم اگر کار کنند، درآمد بالاتری خواهند داشت، جایگاه کاری بالاتری پیدا میکنند و درنهایت این اقدامات منجر به ماندگاری آنها در کشورشان میشود. آمار مشارکت اقتصادی ۴۰درصدی فاجعه است.» در همینجا قدیری واکنش نشان داد: «دلیل آن این است که افراد کار نمیکنند.» اما صلواتی پاسخ داد: «زمانیکه اینترنت محدود میشود، ظرفیتها محدود میشود و دیگر نمیتوان انتظار مشارکت اقتصادی بالا را داشت.» بهگفته او، در شاخص رقابتپذیری جهانی، بیشترین افت کشور در نگهداشت سرمایه انسانی است: «ما ظرفیت سرمایه انسانی را از دست میدهیم. نمیتوان ۲۵سال صبر کرد تا فرد وارد بازار کار شود. دنیا بهسمت جذب نیرویکار جوان رفته است. نیروی مولد تبدیل به نیروی غیرمولد شده و در آنطرف مرزها، دنبال کار میگردد. باید این سوال پرسیده شود که برای پنجسال آینده چه وضعیتی برای نیرویانسانی تبیین شده است؟ تمام شاخصهای ما گذشتهنگر است. با وضعیت فعلی نمیتوان به آینده مطلوب رسید. کشورهای دنیا با باز کردن تکنولوژی و تحول در صنعت و حوزه اقتصاد اجتماعی، در تلاش هستند تا از سرمایه انسانی خود استفاده کنند و تقاضا را بالا ببرند. اگر بدانیم آینده خوبی در انتظار فرزندانمان است، همه دنبال فرزندآوری میرویم.»
🔍 *اینکه نفت فروخته نمیشود تقصیر ماست؟*
در ادامه این نشست سردبیر سایت تجارتنیوز از کاظمی (جامعهشناس) پرسید، چرا میل به بازگشت مهاجران ایرانی کمتر از یکدرصد است؟ کاظمی اما در ابتدا ترجیح داد به بخشی از صحبتهای قدیری پاسخ دهد. او با انتقاد از صحبتهای وی گفت: «حرفهای او، نماینده یکتفکر است، رویکرد او به مسائل اجتماعی بسیار جالب و البته مخرب است. متاسفانه این رویکرد فکری او و همفکران، همچنین مبرا دانستن نظام سیاسی از هر مشکلی، عموما سادهانگارانه و مبتنی بر توطئه است. وقتی تمام مشکلات را به گردن کنشگران اجتماعی که نیروهای خلاقیاند، دیگر احساس نیاز به اصلاحات پیدا نمیکنند. این نگاه بهشدت مخرب است. او در دفاع از دولت میگوید، برآورده کردن نیازهای مردم، وظیفه دولت نیست. درحالیکه براساس اصلهای ۲۹ و ۳۰ قانون اساسی، آموزش و درمان باید رایگان باشد. ما در آذرماه بالاترین میزان تورم در حوزه بهداشت و درمان را داشتیم، تا جایی که طبقه متوسط برای گرفتن خدمات درمانی، فقیر میشوند.» او درباره صحبتهای قدیری درمورد درآمدهای نفتی و بیپولی دولت گفت: « اینکه نفت به فروش نمیرسد، تقصیر ماست؟ آیا سیاستهای کلان را ما تعیین میکنیم؟ چرا از خودتان سلبمسئولیت میکنید؟ مدیریت دست شماست. چرا میگویید برای فارغالتحصیل شدن یک دانشجو ۲۰نفر کپرنشین میشوند، چرا احساسگناه تولید میکنید؟ چرا اصلا باید کپرنشین وجود داشته باشد؟ چرا دانشجوی سیستانوبلوچستانی حق آموزش ندارد. نمیتوان گفت دولت وظیفهای ندارد.»
🔍 *مهاجرتها آگاهانه است*
کاظمی در ادامه درباره دلیل بازنگشتن مهاجران هم توضیح داد: «افراد، آگاهانه مهاجرت میکنند. از م
قدیریابیانه:🚩 *خدمت به مردم و لرزه انداختن در دل دشمن*
✍️پایگاه بصیرت / ملیحه زرینپور
📡سردار سلیمانی چگونه تبیین میشود و چرا این مکتب را روزآمد شده مکتب قرآن و اهل بیت(ع) در جامعه امروز میخوانند؟ چرا برای ساخت ایران قوی در عرصههای گوناگون، تبیین این مکتب از ضروریات روز جامعه اسلامی است؟
صبح صادق برای بررسی بیشتر این مهم پای صحبتهای دکتر «محمدحسن قدیریابیانه» استراتژیست، عضو شورای بینالملل پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی نشسته است.
📡شهید سلیمانی و شخصیت مدیریتی، فرماندهی و صلابت این سردار شهید را چگونه ارزیابی میکنید؟ چرا حاج قاسم محبوب دلها بود، اما پشت دشمن را به لرزه میانداخت؟
✅خداوند شهید سلیمانی را دوست داشت و تشییع پیکر این سردار شهید و برگزاری مراسمهای مردمی برای بزرگداشت وی در جای جای ایران حکایت از آن داشت که مردم هم سردار سلیمانی را دوست دارند. این محبوبیت نشان میدهد، کسی که بتواند رضایت خدا را جلب کند، میتواند رضایت مردم را هم جلب کرده و آنها را به خود جذب میکند؛ هر چند تنها به دنبال خدمت به آنها باشد. به قول سردار سلیمانی، فرد باید شهید باشد تا شهید شود و به نظر من باید بهشتی باشد تا وارد بهشت شود و شهید سلیمانی از آن افرادی بود که به یقین جایش در بهشت بود. چند باری توفیق دیدار سردار شهید را داشتم و آنچه در وی مشاهده کردم، صلابت در اوج مهربانی و نورانیتی همراه با تزریق آرامش به دیگران بود؛ همین نورانیت و صلابت موجب میشد که دشمن خونخوار به وحشت بیفتد.
سردار سلیمانی به همراه یارانی که شاید خیلی هم شناخته شده نبودند، توانستند با وجود تعداد کم، دشمنان را به شکست بکشانند؛ دشمنانی که با حمایت اروپا و آمریکا و دستنشاندگان آنها و ارتجاع عرب و به طور کلی مجموعه بزرگی از تروریستهای مزدور جهان، نابودی کشورهای اسلامی از جمله سوریه و عراق را برنامهریزی کرده بودند؛ به راستی این موفقیت از صلابت در مدیریت و فرماندهی مقتدر سردار سلیمانی حکایت داشت.
ترکیه، رژیم صهیونیستی، اروپا، آمریکا و ارتجاع عرب همه بسیج شده بودند تا حکومت بشار اسد در سوریه را سرنگون کنند؛ اما ما توانستیم با تعداد محدودی از نیروی سپاه قدس و فاطمیون و مدافعان حرم به فرماندهی سردار سلیمانی نیروها، تجهیزات و امکانات وسیع دشمن را از بین ببریم و این موضوعی بود که دور از تصور دشمن و حتی خود سوریه بود.
📡 گفته میشود امنیت امروز ایران، منطقه و حتی جهان مدیون شهید سلیمانی است و مکتب حاج قاسم امروز الگوی راهی برای آزادیخواهان است. این امر را چطور تبیین میکنید؟
✅ ببینید قسمتهای وسیعی از عراق به تصرف داعشیها در آمده بود، نیروهایی که به هر جنایتی دست میزدند و وقتی صحبت از ورود داعش به منطقهای میشد، لرزه بر اندام ساکنان آنجا حتی نیروهای نظامی آنها میافتاد و برعکس وقتی خبر میرسید شهید سلیمانی وارد منطقهای شده، همان داعشیها به وحشت میافتادند.
شهید سلیمانی سرلشکر بود؛ اما به تنهایی بیش از یک لشکر بود و دشمن از او حساب میبرد؛ چرا که وقتی وعدهای میداد، عمل میکرد و وقتی تهدید میکرد، وحشت در جبهه دشمن فراگیر میشد.
قرار بود خیلی بیشتر از جنایاتی که داعشیها در سوریه و عراق مرتکب شدند، در ایران انجام دهند؛ اما با کارهای شهید سلیمانی موفق نشده و شکست خوردند. آنها تصور میکردند با ترور شهید سلیمانی میتوانند جلوی ادامه این پیروزیها را گرفته و حتی آن را به شکست تبدیل کنند، اما اشتباه میکردند؛ چراکه امروز مکتب حاج قاسم راه را برای آینده روشن ساخته، کینه مردم از دشمن را عمیقتر و ضربات وارده بر دشمن را مستمرتر کرده و در عین حال نور امید در دل مبارزان را روشن و امید به پیروزی نهضتهای آزادیبخش را پررنگتر کرده است.
امروز برای ملت ما با هر گرایشی شهید سلیمانی اسطوره و مکتب وی راهگشای مبارزان جهان است و نام او به منزله کسی که قدرتهای بزرگ را شکست داد، همیشه در تاریخ خواهد درخشید.
📡 ضرورت تبیین مکتب حاج قاسم برای جامعه امروز چیست؟ این مکتب چگونه باید برای مدیران، مسئولان و دستاندرکاران اجرایی الگو شود؟
✅شهید سلیمانی امروز نیست، اما راه و مکتب وی ادامه دارد و شکستهای بیشتری را به دشمن تحمیل خواهد کرد. جهان در حال تحول است و دشمنان ما روز به روز ضعیفتر و پراکندهتر و جمهوری اسلامی و نهضتهای آزادیبخش روز به روز قویتر و مقتدرتر میشوند. شهید سلیمانی الگویی از اقتدار و صلابت در برابر دشمنان و مظهر محبت و تواضع در برابر مردم بود؛ لذا خدمت به مردم را یک موهبت میدانست و نسبت به آن کوتاهی نمیکرد.
مسئولان ما امروز باید مکتب حاج قاسم را الگوی خود قرار دهند و از این روش تبعیت کنند؛ یعنی هم دشمنشناس باشند و هم در مقابل دشمن با صلابت برخورد کنند؛
👈ادامه در
basirat.ir/fa/news/335401
🚩ادامه و متن کامل مصاحبه👈
قدیریابیانه:🚩 *خدمت به مردم و لرزه انداختن در دل دشمن*
مسئولان ما امروز باید مکتب حاج قاسم را الگوی خود قرار دهند و از این روش تبعیت کنند؛ یعنی هم دشمنشناس باشند و هم در مقابل دشمن با صلابت برخورد کنند؛
👇👇👇
تبیین مکتب حاج قاسم یکی از ضروریات امروز جامعه ماست؛ چرا که وی هر کاری به عهده میگرفت، به بهترین نحو انجام میداد. مکتب حاج قاسم میتواند برای تیم مذاکرهکننده با غربیها هم الگو باشد؛ چنانچه مذاکرهکنندگان باید چند شاخصه مهم داشته باشند، از جمله اینکه ترسی از دشمن نداشته و مانند حاج قاسم دشمنشناس باشند؛ توان و امکانات کشور را بشناسند و باور کنند و در مذاکره نه مرعوب دشمن و نه مجذوب او شوند. متأسفانه، این ویژگیها در مذاکرات دولت قبل در بیشتر موارد وجود نداشت؛ ولی در این دولت شاهد بروز این ویژگیها هستیم.
منبع: هفته نامه صبح صادق
👈 متن کامل مصاحبه
https://basirat.ir/fa/news/335401
هدایت شده از م پارسا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 برای حل مشکل مسکن چه راهحل واقعی و عملیاتی وجود دارد؟
👤 #سعید_جلیلی
🔹️ طبق آمار ارائه شده تقریبا به اندازه کل تسهیلات مسکنی که در سال به کل مردم ایران توسط بانک ها ارائه میشود ، بانک ها به کارکنان خود وام میدهند!
✅ چه کسی قرار است جلو این وضع را بگیرد؟
کارمندان بانک ها با وام های بی حساب و کتاب خدایی میکنند، بعضا تا سه برابر حقوقشان قسط وام برمیدارند و چند خانه میخرند و به لطف تورم فئودال شده اند.
💢جلوی وام های بی حساب و کتاب کارمندان بانک ها باید گرفته شود.
30.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 سخنرانی قدیری ابیانه در مورد شهید طالبزاده
⏰ ۸ دقیقه
📆 ۱۳ دی ۱۴۰۱
تقدیر شهید سلیمانی از مدیر انجمن شهید ادواردو آنیلی بخاطر تولید اثر شهید حججی و دو آرزو
بسمه تعالی
برادر عزیز جناب اقای طاهری
سلام علیکم
از کار ارزنده ی جنابعالی و تمامی دست اندرکاران صمیمانه سپاسگذارم
این نوع اقدامات بدور از بحث های تحصصی و شیوه های نگارشی برای اثر گزاری بسیار ارزشمند است.
امیدوارم خداوند این اقدام با اهمیت و ضروری در راه خود ثبت فرماید
برادرتان سلیمانی
۲۲/۱۱/۹۷
🌐 @rahyafte_com
📆 برنامههای قدیری ابیانه در دهه فجر. ۱۴۰۱
📆احتمالا استان یزد ۱۲ و ۱۳ بهمن
📆لاهیجان و ... ۱۵ بهمن
📆 ...
✍️ *محمد حسن قدیری ابیانه*
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تغییر دین یا تکمیل دین
هدایت شده از بیداری ملت
🔴 گروه هکری Ares اطلاعات 500 هزار ایرانی اینستاگرام رو منتشر کرد.
🔹 این اطلاعات شامله نام و نام کاربری و شماره تلفن هست.
🔹 چقدر هم امن هستن، اگه این اتفاق تو پیام رسان ایرانی بود چقدر این خود تحقیران ایران رو مسخره میکردند، اما چون پیام رسان غربی هست اصلا هییچ مشکلی نداره
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
🇮🇷
🔻پدرش سه بار ازدواج کرد تا یک "پسر" به دنیا بیاید، چون فقط پسر شایسته ادامه حکومت و سلسله سلطنت بود.
🔹همسر اولش فوزیه، دختر به دنیا آورد و مورد بیمهری قرار گرفت و در حالی که هرزگی محمدرضا پهلوی را میدید، چارهای جز جدایی نداشت.
🔺تاریخ دردش میگیرد وقتی امروز سلطنت طلبان شعار "زن و آزادی" سر میدهند.
🇮🇷
📝 درصد شکاف دستمزد میان زنان و مردان در نظام سرمایهداری
❄️🌹❄️
🔻نظام سرمایهداری درحالی دم از برابری زن و مرد در اشتغال میزند که وقت حساب و کتاب دستمزد کمتری به زنان میپردازد!
🔺پر واضح است که ادعای برابری، تنها نقابی برای جذب کارگر ارزان (زنان) به بازار است!
🆔 http://rubika.ir/meyar_pb
🆔 http://eitaa.com/meyarpb
✡️ ده سال حبس برای جاسوسی برای اسرائیل مضحک است.
حکم جاسوسی برای دشمنان ایران باید اعدام باشد.
✍️محمد حسن قدیری ابیانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴حمله به رستوران برای به دست آوردن غذا در انگستان
🔶متاسفم در انگلستان، در سرزمین ملکه ها، چنین تصویری برای انسان ها میبینم که از فرط گرسنگی به رستوران ها حمله ور میشوند
عمیقا برای آزادی مردم انگلستان واروپا از دست چنین حکومت هایی دعا میکنیم.
🔴 #حقیقت_غرب 👇
https://eitaa.com/joinchat/3959554299C7b558c3f51
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 *دموکراسی و دیکتاتوری*: سخنرانی قدیری ابیانه
🎓در جمع اساتید دانشگاه
☘️ کرج پردیس کشاورزی دانشگاه تهران
⏰ ۵۶ دقیقه
📆 ۱۸ دی ۱۴۰۱
✅ولایت مطلقه در حکومتها
✅ملزومات تصمیمگیری
✅جمهوریت و اسلامیت نظام
✅ نقش شوراس نگهبان
✅دور باطل
✅اختیارات مجلس خبرگان رهبری
✅ و ...