26.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 قدیری ابیانه: *مطالبه از دولت مثل مطالبه حواریون از خدا* ‼️
⏰ ۳:۲۶ دقیقه
⬅️ لطفا برای دیگران ارسال فرمایید.
🎥 https://bayanbox.ir/info/7840857069047914326/IMG-20230312-000330-451
📲 سایت و کانالهای محمد حسن قدیری ابیانه در ایتا و بله
www.ghadiri.ir
@ghadiri1404
@Gozideha1404
💠 تحویل دولت به آقایرئیسی با بدهی بیش از ۵۳ میلیون تومانی به ازای هر خانواده ۴ نفری
‼️ ۱۱۴۳ هزار میلیارد تومان بدهی انتقالی به رئیسی
📰 کیهان: دولت روحانی برخلاف ادعای وی، نه «خزانه پر»، بلکه ۶۴۳ هزار میلیارد تومان بدهی به سیستم بانکی، ۵۰۰ هزار میلیارد تومان بدهی (سود اوراق) و ۴۸۰ هزار میلیارد تومان کسری بودجه را تحویل بعدی داد.
📆 ۱۵ دی ۱۴۰۱
📣ملاحظات: این رقم، یعنی دولت آقایرئیسی خزانه را با بدهی سنگین از دولت روحانی تحویل گرفته است. یعنی بدهی خزانه به ازای هر ایرانی ۱۳۲۹۰۶۹۷ تومان و هر خانواده ۴ نفری ۵۳۱۶۲۷۷۸ تومان (بیش از ۵۳ میلیون تومان) بوده است.
روحانی اخیرا به دروغ ادعا کرد که خزانه را پر تحویل دولت رئیسی داده است.
او راست میگوید که خزانه "خالی" تحویل نشده، بلکه خزانه را پر از "بدهی" تحویل داده است.
✍️ محمد حسن قدیری ابیانه
هدایت شده از گزیدهها gozideha1404@
🚨ذلت ملکه پهلوی
⭕️ تاج الملوک همسر «رضا شاه» در سال 1979 میلادی در حالی مرد که جنازهاش در بیمارستان مرکزی نیویورک حدود 2 ماه روی زمین ماند و هیچ یک از اقوام برای دفنش اقدامی نکردند.
«ربع پهلوی» نوهاش هم از پرداخت پول برای مراسم خاکسپاری مادربزرگش امتناع کرد و سرانجام «فرح پهلوی» مجبور شد مبلغ 5000 دلار از پاریس برای «غلامرضا پهلوی» که در پول پرستی معروف بود بفرستد،
⭕️اما او پول را صرف اعتیادش کرد!
⭕️در نهایت جنازه «تاج الملوک» با کمک شهرداری نیویورک در قطعه افراد معتاد و ولگرد یک گورستان حاشیهای دفن شد
📚 منبع: کتاب پهلویها را بشناسیم، ص ۴
📲سایت و کانالهای محمد حسن قدیری ابیانه در ایتا و بله
www.ghadiri.ir
@ghadiri1404
@Gozideha1404
📕 *چاپ نسخه اسپانیولی کتاب خاطرات رهبری کلید مبارزه با استعمار است*
سفیر سابق ایران در مکزیک گفت: اقدام به چاپ کتاب خاطرات رهبری به زبان اسپانیولی درحقیقت کلید مبارزه با استعمار را در سختترین شرایط به نمایش می گذارد و می تواند الگویی برای این کشورها باشد.
محمد حسن قدیری ابیانه در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به رونمایی از نسخه اسپانیولی کتاب خاطرات دوران مبارزات رهبر انقلاب اسلامی در کاراکاس مبنی بر آشنایی ملتهای عدالتخواه با یکدیگر، اظهار داشت: اقدام به ترجمه خاطرات مقام معظم رهبری به زبان اسپانیایی کار ارزشمندی است که میتواند به هم افزایی کشورهای عدالتخواه کمک کند.
وی ادامه داد: همچنین برگزاری مراسم رونمایی از این کتاب در کشور ونزوئلا که یک کشور اسپانیولی زبان است مقدمه خوبی برای ترجمه سایر کتب ارزشمند ما به این زبان خواهد بود.
سفیر سابق ایران در مکزیک با بیان اینکه جمعیت کشورهای اسپانیولی زبان به بیش از ۵۰۰ میلیون نفر میرسد، افزود: اکثر کشورهای آمریکای لاتین به غیر از برزیل و یکی دو کشور بسیار کوچک مابقی همگی اسپانیولی زبان هستند. حتی در ۴ ایالت جنوب آمریکا که جزو مکزیک بوده و در حال حاضر جزو آمریکا محسوب میشود، زبان اسپانیولی رایج است.
🔍 *نارضایتی مردم ونزوئلا از سلطه آمریکا*
قدیری ابیانه تصریح کرد: متأسفانه مردمان کشورهای اسپانیایی زبان مظلوم واقع شدند و بسیاری از آنها در فقر و فلاکت ناشی از استعمار این کشور در گذشته قرار گرفتهاند. خودبزرگ بینی و خودبرتر بینی که در مردم آمریکا وجود دارد در مردم آمریکای لاتین دیده نمیشود بلکه در اثر تبلیغات خودشان را به نسبت غربیها کوچک میبینند.
فعال سیاسی اصولگرا با بیان اینکه کشورهای اسپانیایی زیان کشورهای ثروتمندی هستند، عنوان کرد: بخشی از مردم آمریکای لاتین مثل مردم ونزوئلا از وضعیت موجود بخاطر سلطه آمریکا ناراضی هستند.
سفیر سابق ایران در مکزیک اظهار کرد: چاپ کتاب رهبری میتواند راه مبارزه با استعمار و سیاستهای استعماری را به این کشورها نشان و آموزش دهد که این مهم میتواند کمک کند تا آنها از حرکت به سمت استقلال ناامید نشوند.
🔍 *ایالات متحده، آمریکای لاتین را حیات خلوت خود میداند*
قدیری ابیانه ادامه داد: ایالات متحده، آمریکای لاتین را حیات خلوت خود میداند و به خود اجازه میدهد هرگونه دخالتی انجام دهد و منابع آنها را غارت کند. بنابراین اقدام به چاپ کتاب خاطرات رهبری به زبان اسپانیولی در حقیقت کلید مبارزه با استعمار را در سختترین شرایط به نمایش میگذارد و میتواند الگویی برای این کشورها باشد. یعنی چاپ این خاطرات صرفاً برای شناخت آنها از شخص رهبری و کشور ایران نیست بلکه میتواند کمک کند تا مسیری که این کشورها باید تا آزادی از سلطه استعمار و آزادی از تخریبی که اروپاییها و غربیها علیه مردم آمریکای لاتین ترویج کردند، را بشناسند و کامل طی کنند.
وی عنوان کرد: امروز به وضوح آشکار است که ایران و در رأس آن مقام معظم رهبری در مقابل همه استکبار و ۴۴ سال توطئه علیه نظام جمهوری اسلامی، ایستادند.
فعال سیاسی اصولگرا یادآور شد: تحریمهایی که آمریکا و غربیها علیه ونزوئلا اعمال کردند تحریمهای سنگینی بود که با کمک ایران بخشی از آنها برطرف شد، مثل کشتیهای سوختی که ما برای آنها ارسال کردیم؛ که این موضوع از یاد و خاطره مردم ونزوئلا نخواهد رفت.
قدیری ابیانه ضمن تبریک به ترجمه کنندگان این کتاب به زبان اسپانیولی، افزود: البته معتقدم که چاپ این کتاب نباید در چاپ کاغذی خلاصه بماند بلکه باید زمینه انتشار دیجیتال آن نیز فراهم شود تا از طریق اینترنت و فضای مجازی برای جمعیت ۵۰۰ میلیون نفری اسپانیایی زبانها ارسال شود. همچنین باید بخشهایی از خاطرات درج شده در این کتاب را به صورت جداگانه ترویج کنیم.
وی با اشاره به تأثیر این کتاب در هم افزایی ملتهای عدالتخواه، گفت: این کتاب در این زمینه بسیار مؤثر است و ایجاد هم افزایی ملتها بویژه در بحثهای فرهنگی نیازمند شناخت است و این شناخت میتواند از طرق مختلف از جمله چاپ خاطرات، فیلمها، مستندها و… منتقل شود.
سفیر سابق ایران در مکزیک در پایان با بیان اینکه اینگونه کتابها زمینهای برای شناخت اسلام را نیز فراهم میآورد، خاطرنشان کرد: بنابراین ضرورت دارد تا مردم آمریکای لاتین با تاریخ و انقلاب ایران آشنا شوند و هم مردم ما با تاریخ آنها آشنایی پیدا کنند. البته اگر اشکالاتی در فرهنگ آنها وجود دارد تلاش کنیم این اشکالات شناخته و رفع شود.
به گزارش خبرگزاری مهر، کتاب سلول شماره ۱۴ خاطرات و زندگینامه حضرت آیتالله خامنهای را در دوران مبارزه با رژیم دستنشانده استکبار و پیش از پیروزی انقلاب اسلامی روایت میکند. ...
https://mehrnews.com/xZKpf
📰قدیری ابیانه: تجارت خارجی؛ فرصتها و خلأها
گامهای محکم با وجود تحریم و کارشکنیهای داخلی
✍️روزنامه کیهان حسن رضایی
📆۲۲ اسفند ۱۴۰۱
🔍 *کمبود نیروی انسانی کارآمد در حوزه تجارت خارجی*
محمدحسن قدیری ابیانه، کارشناس مسائل استراتژیک و سفیر سابق ایران در کشورهای استرالیا و مکزیک به گزارشگر کیهان میگوید: «ما باید علاوهبر اتخاذ سیاستهای لازم در این زمینه، ابزارها و نیروی انسانی کارآمد را هم برای پیگیری این موضوع و تحقق آن سیاستها داشته باشیم. گاهی احساس میشود که در انتخاب این نیروها دقت نمیشود و کسانی اعزام میشوند که با چنین هدفی، سنخیت و سازگاری ندارند. یعنی برخی اوقات اعزام به مأموریت خارجی افراد برای حل مشکلات اقتصادی و مالی مأمور انجام میشود نه برای حل مشکلات اقتصادی کشور و این درگذشته خیلی رایج بوده است. بهنحویکه مثلاً وزارت خارجه در یک برههای پای دستگاههای اقتصادی را از حضور در خارج از کشور قطع میکرد تا کارمندان خودش به مأموریت بروند! درصورتیکه اصولاً وزارت خارجه پرورشدهنده نیروهای اقتصادی نیست، ثانیاً مأموریت مهم وزارت خارجه و سفارتخانهها، فراهمکردن زمینه حضور فعالان اقتصادی ایرانی در کشورهای مقصد است. این مسئله به حدی مهم است که من یادم میآید زمانی یکی از کشورهای غربی گفته بود اگر سفارت ما نتواند منافع تجاری برای ما تأمین کند، اصلاً نیازی به داشتن سفارت در یک کشور نداریم. چون بههرحال داشتن سفارت هزینه دارد.»
این کارشناس حوزه اقتصاد در ادامه میافزاید: «در مورد انتخاب رایزنهای بازرگانی، وزارت صمت چندی قبل فراخوانی منتشر کرد و اعلام کرد مجموعه نیروهای وزارت صمت که خودشان را شایسته تصدی این جایگاه میدانند، اعلام نامزدی کنند. کار خوبی بود؛ اما بهتر این است که بهجای آنکه خودشان را به کارمندان وزارت صمت محدود کنند، فضا برای حضور دیگران هم فراهم شود، حتی به نظرم میتواند این فرد یک ایرانی خارج از کشور باشد یا کارمند رسمی دولت هم نباشد یا خارجیهای دلبسته به ایران و فرهنگ ایرانی باشند. بههرحال، اگر کسی با بازار یک کشور آشنا است و میتواند مؤثر باشد ما باید او را به کار بگیریم، چه بهصورت رسمی چه بهصورت کارمندان محلی و غیررسمی. یک زمانی وزارت خارجه مأموریت خارج کشور را محدود به نیروهای خودش کرده بود و حالا وزارت صمت دارد همان اشتباه را تکرار میکند. ما در این زمینه ضعف داریم و باید هرچه زودتر این ضعف را مرتفع کنیم. مثلاً ما به عراق و سوریه کمک کردیم تا از سلطه داعش رها شوند درحالیکه ترکیه هم به عراق تجاوز کرده و بخشی از خاک این کشور را اشغال کرده است و هم به سوریه و عامل مرگ بسیاری از شهروندان این کشورها هم بوده است، اما او توانسته است بازار این دو کشور را در دست بگیرد!»
🔍 *لزوم نگاه تجاری به تحولات بینالمللی*
قدیری ابیانه با بیان اینکه یکی از عوامل موفقیت ترکیه در این حوزه، فعالبودن بخش خصوصی این کشور در حوزه تجارت خارجی است، میافزاید: «بعضی جاها بخش خصوصی ترکیه جادهصافکن حضور دولت در کشورهای دیگر میشود. ما در ایران ولی متأسفانه این تحرک را در مجموعه بخش خصوصی و اتاق بازرگانی نمیبینیم. انگار همه منتظرند تا دولت کاری برایشان صورت دهد. یکی از کارهایی که مسئولین بخشهای دولتی و خصوصی باید انجام بدهند، رصد تحولات سیاسی جهان و تأثیر این تحولات بر بازار کشورهای مختلف است. یعنی ما باید بدانیم از هر تحول سیاسی بینالمللی میتوانیم چه سودی ببریم. الان جنگ اوکراین واقع شده است و ادامه دارد، خب ما ببینیم اوکراین قبلاً چه محصولاتی به کجا صادر میکرد و آیا ما میتوانیم جایگزین این کشور در بازارهای هدفش باشیم؟ یا در وضعیتی که روسیه تحت تحریمهای شدید قرار گرفته، چه بازارهای صادراتی جدیدی برای ما در این کشور ایجاد شده است؟ مراکز خصوصی و دولتی متولی امر تجارت و روابط خارجی، باید پاسخهای دقیق و نقدی به سؤالاتی از این دست در رابطه با هر تحول بینالمللی داشته باشند و برای اجراییشدن آن هم تلاش کنند.»
سفیر سابق ایران در مکزیک میافزاید: «ما باید در انتخاب مسئولین بازرگانی و سفرا، جنبه تجاری را در نظر بگیریم. سفارت خانههای ما باید تسهیلگر تجارت برای طرفهای ایرانی در کشور مقصد باشند. یک زمانی، دیپلماتهای ما نگران این بودند که اگر زمینه را برای فعالیت بخش خصوصی فراهم کنند، مورد اتهام قرار خواهند گرفت. درصورتیکه اصلاً همه باید بپذیرند که کار سفارتخانهها، فراهمکردن زمینه فعالیت بخش خصوصی در کشورهای مقصد است. چرا که هرچه روابط تجاری با یک کشور بیشتر باشد، ثبات در روابط با آن کشور هم بیشتر خواهد بود.»
https://kayhan.ir/fa/news/261815
9.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 *خاطره جالب قدیری ابیانه از دیدار با آقای پرتینی رئیس جمهور وقت ایتالیا در مورد گروگانهای لانه جاسوسی آمریکا در ایران*
32.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 سخنرانی قدیری ابیانه در جمع پیشکسوتان فراجا در سمنان ۲۴ اسفند ۱۴۰۱
هدایت شده از نهضت جهانی مقاومت
🔴 انحطاط انسان تاکجا؟
▪️واقعا جای خجالت نداره!؟ چِندِش آوره بخدا. البته که داره اما قرار این چیزا عادی و مد بشه در دنیا...
🌎نهضت جهانی مقاومت🌍
http://eitaa.com/joinchat/1357578243Cf32533097a
🆕آخرین اخبارمنطقه،جهان،جبهه مقاومت
#نهضت_جهانی_مقاومت