حضرت آية الله صافي گلپليگاني: شايسته است كه دوستداران اميرالمؤمنين عليه السلام در اين روز (عيد سعيد غدير) مراسم جشن و سرور و شادماني را با عظمت و شكوه بسيار برگزار نمايند و در نماز جماعت عيد غدير كه مستحب است شركت نمايند و به حالت اجتماع در جشن هاي اين عيد سعيد حضور داشته باشند. تجليل از عيد سعيد غدير وظيفه همه ي شيعيان و دوستداران خاندان عصمت و طهارت عليهم السلام است. احياي امر غدير، يعني احياي تمام دستورات شرع مقدس اسلام كه اكمال دين و اتمام نعمت بزرگ خداوند مي باشد.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ستاد احیای ایام غدیریه
🆔 @ghadiriam12
4_5791855083322868084.mp3
2.01M
علـــے علیــہالسّــــلام
ذڪر لب صــاحــبزمان استــــــ
#شادباشیم
#در15روز_شادی_غدیری
🎊ایام غدیریہ10تا25ذیالحجہ
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
▫️ #ستاد_احیای_ایام_غدیریه
🆔 ghadiriam12
💎 200 سالِ بعد...
🌈 سلسله پستهاے همراه با امام رضا صلواتاللهعلیه تا « #عید_غدیر ». [ش 3]
عدّهای (راستش چی بگم؟!!!) هنوز هم در عصر جاهلیّت به سر میبرند!
مثل زمان امام رضا صلواتاللهعلیه با اینکه 200 سال از جریانِ غدیر گذشته بود، اما هنوز برایشان سؤال بود که چرا خداوند حکیم در روز «18 ذی الحجه» فرمود: «الْيَوْمَ اكْمَلْتُ لَكُمْ دينَكُمْ؛ امروز دینتان را برای شما تکمیل کردم».[1]؟!!!
مولای ما امام رضا صلواتاللهعلیه وقتی این مردمِ جاهل را میبیند، نه فقط برای اونها بلکه تا به امروز و برای من و شما، با زبانِ کبریائیِ خویش فرمودند:
و [روز 18 ذی الحجه، روز عید غدیر] آن روزی است که خداوند در آن روز، دین را کامل کرد و 👈🏻 این کامل کردن به سبب نصب کردنِ امیرالمؤمنین صلواتاللهعلیه به عنوان شاخصِ امامت، توسط پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآلهوسلم است و 👈🏻 فضیلت و برتری و جلوهای نورانی امیرالمؤمنین صلواتاللهعلیه را آشکار نمود و آن روز را روزه گرفت. 👈🏻و بهدرستیکه آن روز، روز کمال است...[2]
💕 ای شیعیانِ مولا،
و ای دوستداران اربابِ دلها،
بیاییم با احیای «ایام غدیریه»
ابتدا در تکامل خود قدمی برداریم،
سپس دیگران را از خواب جاهلی بیدار نماییم...
🎊 15 روز شادیِ غدیری «ایّام غدیریه» در ماهِ ولایت مبارڪ.
👈🏻«10 تا 25 ذی الحجه».
📖 ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
[1] سورۀ مبارکۀ مائده، آیۀ 3.
[2] وَ هُوَ الْيَوْمُ الَّذِي أَكْمَلَ اللَّهُ بِهِ الدِّينَ فِي إِقَامَةِ النَّبِيِّ ع عَلِيّاً أَمِيرَ الْمُؤْمِنِينَ عَلَماً وَ أَبَانَ فَضِيلَتَهُ وَ وِصَاءَتَهُ فَصَامَ ذَلِكَ الْيَوْمَ وَ إِنَّهُ لَيَوْمُ الْكَمَالِ... إقبال الأعمال (ط - القديمة)، ج1، ص: 464
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
▫️ #ستاد_احیای_ایام_غدیریه
🆔 @ghadiriam12
#کاروان شادی غدیر🌺☘
دوشنبه ازمیدان کوثر به سمت میدان امیرالمؤمنین( امام علی علیه السلام)🌷
ساعت 19🍄
@Divartollabsemnan
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
▫️ #ستاد_احیای_ایام_غدیریه
🆔 @ghadiriam12
🎇 بخشش فدک
✍ پس از جنگ خيبر، سرزمين وسیع و سرسبز #فدک تنها به وسيلۀ #پيامبر_اکرم صلی الله علیه وآله و #اميرالمؤمنين علیه السلام فتح شد. پس از فتح خداوند به #پيامبر_اکرم صلی الله علیه وآله وحی فرستاد و فرمود:
«وَآتِ ذَا الْقُرْبی حَقَّهُ ؛ حق نزدیکانت را بده!»
#پيامبر_اکرم صلی الله علیه وآله سؤال کردند: «ذی القربی کیست و حقش چیست ؟» جبرئيل از سوی خداوند جواب آورد: «ذی القربی فاطمه علیها السلام است وحقش فدک است، وباید فدک را به #حضرت_فاطمه علیها السلام تقدیم کنید!»
...
📖 برگرفته از کتاب ماه ولایت
ستاد غدیریه
💎 پاداشی شگرف 👆 از زبان دلربای مولای ما #امامهادے علیہالسلام در بوسیدن شاخۀ گل و نهادن آن گل بر چ
💎 اثرے شگرف در بوسیدن گل و فرستادن صلوات
آرامشــــ انسانـــــ بعد از برداشتہشدنِ بارے از دوشش بســــیار لذتبخشـــ استــــ ... مخصوصاً اگر آن بارِ سنگین بر روی وجدانِ آدمے باشد، مثل گناهـ ...
حالا ببینید مولاے ما امام هادے صلواتاللہعلیہ با چہ پیشنهادے این بار سنگین را از دوش ما برمیدارد:
ابوهاشمجعفری میگوید: به خدمت مولایم #امامهادے صلواتاللهعلیہ رسیدم. یکی از کودکانش آمد و #شاخہگلے به ایشان داد. حضرت آنرا #بوسید و بر چشم نهاد. سپس به من داد و فرمود: ابوهاشم! هرڪه گل یا شاخهای از ریحان بگیرد و آنرا ببوسد و #برچشمنهاد، سپس بر محمّدوآلمحمّد #صلوات بفرستد، خداوند به شمار ریگهاے ڪوه عالج[تپہهاے شنی] برایش حسنه مینویسد و به شمار آن گناهانش را محو میکند.[1]
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ
وَ عَجّـلْ فَرَجَـهُمْ وَ الْعَـنْ أعْدائَهُمْ
📖ــــــــــــــــــــــــ
[1] عَنْ أَبِی هَاشِمٍ الْجَعْفَرِیِّ قَالَ: «دَخَلْتُ عَلَی أَبِی الْحَسَنِ صَاحِبِ الْعَسْکَرِ صلواتاللهعلیه فَجَاءَ صَبِیٌّ مِنْ صِبْیَانِهِ فَنَاوَلَهُ وَرْدَةً فَقَبَّلَهَا وَ وَضَعَهَا عَلَی عَیْنَیْهِ ثُمَّ نَاوَلَنِیهَا وَ قَالَ یَا أَبَا هَاشِمٍ مَنْ تَنَاوَلَ وَرْدَةً أَوْ رَیْحَانَةً فَقَبَّلَهَا وَ وَضَعَهَا عَلَی عَیْنَیْهِ ثُمَّ صَلَّی عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ الْأَئِمَّةِ کَتَبَ اللَّهُ لَهُ الْحَسَنَاتِ مِثْلَ رَمْلِ عَالِجٍ وَ مَحَا عَنْهُ مِنَ السَّیِّئَاتِ مِثْلَ ذَلِکَ»، الڪافی، ج۶، ص۵۲۵.
💎 🌷سخنِ ویژۀ امام هادی صلواتاللهعلیه دربارۀ #مادر خویش (سمانۀ مغربیّه)
1️⃣ #مادرم (سمانه[1]) به حقّ من #عارف بود [و حقّ مرا به عنوانِ #امام به خوبی میشناخت؛ به راستی که ایشان شناخت کاملی به مقام امامتِ اهل بیت علیهم السلام و فرزندشان امام هادی صلواتاللهعلیه داشتند؛ به همان معارفِ بلندی که خودِ امام هادی صلواتاللهعلیه در #زیارتجامعۀکبیره در شأن و مقام و جایگاهِ امامتِ اهل بیت علیهم السلام بیان فرمودند].
2️⃣ ایشان از اهل بهشت هستند؛
3️⃣ و شیطان سرکش به وی نزدیک نمیشود،
4️⃣ و مکر ستمگرِ لجوج نیز به او نمیرسد.
5️⃣ #مادرم هماره در پناه چشمِ همیشه بیدارِ خداوند است،
6️⃣ و در ردیف مادرانِ صدیقان و صالحان قرار دارد.[2]
📖ــــــــــــــــــــــــ
[1] مرقد حضرت سمانه، در سامرا، در حرم عسکریین و در مجاورت فررندش امام هادی و امام عسکری صلواتاللهعلیهما، نرجس خاتون (مادر امام زمان)، حکیمه (دختر امام جواد) و حدیثه (مادر امام عسکری) علیهمالسلام است.
[2] مُحَمَّدُ بْنُ الْفَرَجِ وَ عَلِيُّ بْنُ مَهْزِيَارَ، عَنِ السَّيِّدِ (عَلَيْهِ السَّلَامُ) أَنَّهُ قَالَ: «أُمِّي عَارِفَةٌ بِحَقِّي، وَ هِيَ مِنْ أَهْلِ الْجَنَّةِ، لَا يَقْرَبُهَا شَيْطَانٌ مَارِدٌ، وَ لَا يَنَالُهَا كَيْدُ جَبَّارٍ عَنِيدٍ، وَ هِيَ مَكْلُوءَةٌ بِعَيْنِ اللَّهِ الَّتِي لَا تَنَامُ، وَ لَا تَتَخَلَّفُ عَنْ أُمَّهَاتِ الصِّدِّيقِينَ وَ الصَّالِحِينَ»، دلائل الإمامة (ط - الحديثة)، ص: 410.
💎 ماجرای کافری که شیعه شد
#امامهادے صلواتاللهعلیہ در سال 243 ه.ق، از مدينه به سامرا به دستور #متوكل عباسی #تبعيد شد و #يحيىبنهرثمه مأمور این کار بود و همانطور که انتظار میرفت، در ابتداى اين سفر از خود قاطعيت و #سختگيرى بسيارى نشان داد.
اما در بين راه اتفاقات و كرامتهای عجیبی از امام علیهالسلام میبیند كه سبب علاقهمندى و در نتیجه تشیّع وی میشود[1].
◽️برخی از رخدادهاى عجیب بين راه:
1️⃣ یحیی مىگويد: «در بين راه دچار #تشنگى شديدى شديم؛ به گونهاى كه در معرض هلاكت قرار گرفتيم. بدین خاطر امام علیه السلام ما را از جاده خارج كرد و پس از شش میل راه به #دشتسرسبزى رسيديم كه گلها، باغچهها، چشمهها، درختها و نهرهاى بسيارى در آن بود اما احدى از مردم در آنجا دیده نمیشد! و بدون آن كه كسى را در اطراف آن ببينيم، خود و مركبهايمان را سيراب و تا عصر استراحت كرديم. بعد هر قدر مىتوانستيم، آب برداشتيم و به راه افتاديم. پس از اين كه مقدارى از آنجا دور شديم، وقتی از پسرم آب خواستم، ديدم زبانش گرفت و لكنت پيدا كرد، نگاه كردم متوجه شدم که ظرف آب را فراموش كرده و در منزل قبلى كه بوديم به جاى نهاده. فورى بازگشتم، ولى وقتى به آنجا رسيدم، چيزى جز #بيابان خشك و بىآب و علف نديدم! كوزه را يافته و به سوى كاروان برگشتم، از اين جريان چيزى نفهميدم. هنگامىكه خدمت امام رسيديم، بى آنكه چيزى بگويد، با تبسّمى فقط از كوزه پرسيد و من گفتم كه آن را يافتهام»[2].
2️⃣ روز ديگری زير #آفتاب بسيار سوزندهاى بوديم که ناگهان امام على النقى صلواتاللهعلیہ از جاى خود حركت كرد، و لباس #بارانىاش را پوشيد!... اهل قافله (از عمل آن حضرت) تعجب كرده خنديدند، گفتند: اين مرد حجازى موقع آمدن باران را نمیداند؟! اما همينکه چند ميلى راه رفتيم ابر تاريكى از طرف قبله پيدا شد. به سرعت بالاى سر ما قرار گرفت و #باران شدیدی بر سر ما ريزش كرد به نحوى كه آب از لباسهاى ما به بدنمان سرايت كرد، كفشهاى ما پر از آب باران شد، باران از آن سريعتر بود كه ما بتوانيم پياده شويم و نمد اسبها را برداريم. ما (نزد امام عليه السّلام) رسوا شديم، آن حضرت از روى تعجب به كار ما لبخند میزد[3].
3️⃣ در يكى از منزلگاهها زنى پسرش دچار #چشمدرد شده بود و دائماً میگفت: مرا نزد آن مرد علويّ (امام هادی صلواتاللهعلیہ) كه با شما میباشد راهنمائى كنيد تا براى چشم پسر من دعا كند! ما آن زن را به حضور آن حضرت برديم، امام على النقى عليه السّلام چشم آن كودك را به طورى باز كرد كه من هم ديدم، وقتى كه دقيقاً به چشم آن كودك نگاه كردم شكى براى من نماند در اينكه #كور شده است. اما امام عليه السّلام دست خود را لحظهاى روى چشم آن كودك نهاد، لبهاى مبارك خود را حركت داد، همينکه دست خود را برداشت ديدم كه چشم آن بچه باز و صحيح شده و كوچكترين عيبى ندارد[4].
حیف، منقدرِتورا خوبنمیدانم حیف
بازهم جامعه را خوبنمیخوانم حیف
شبقدراست كه میقاتِ تو را میفهمد
مَطلعُ الفَجر مناجـــــاتِ تو را میفهمد
📖ــــــــــــــــــــــــ
[1] «وَ قَدْ كُنْتُ كَافِراً وَ إِنَّنِي الْآنَ قَدْ أَسْلَمْتُ عَلَى يَدَيْكَ يَا مَوْلَايَ قَالَ يَحْيَى وَ تَشَيَّعْتُ وَ لَزِمْتُ خِدْمَتَهُ إِلَى أَنْ مَضَى»، الخرائج و الجرائح، ج1، ص: 396.
[2] «و روي عن يحيى بن هرثمة قال: رأيت من دلائل أبي الحسن عليه السّلام الأعاجيب في طريقنا...»، اثبات الوصية، ص: 233.
[3] «قال يحيى: و خرج في يوم صائف آخر و نحن في ضحو و شمس حامية تحرق فركب من مضربه و عليه ممطر...،»، اثبات الوصية، ص: 234.
[4] «قال يحيى: و صارت إليه في بعض المنازل امرأة معها ابن لها أرمد العين و لم تزل تستذلّ و تقول: معكم رجل علوي دلّوني عليه...»، اثبات الوصية، ص: 234.