اندیشه و قلم | احمد قدیری
🔵 گرگ آبی ۱/ جان کری در مصاحبهای گفته بود «تفاوت ما با ترامپ در این است که او اول از برجام خارج ش
🔴 جنگ ارادهها
جنگ، جنگ ارادههاست و هدف آمریکا از مدتها وقتکشی و درنهایت اعلام آمادگی برای «مذاکره» در دقیقه نود، شکستن اراده مردم و مسؤلان و به انفعال و اختلاف کشاندن ایران است.
مکانیسم ماشهای که بایدن به ایران بخشید، چیزی جز کارت سوخته ترامپ نیست و تحریمهای کنونی، ماهیتی جز ثانویه ندارد.
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🗳 انتخاب هوشمند ۱. برخی نامزدهای مجلس، هم اکنون نماینده هستند. اگر گفتند در مجلس بعد چنان خواهم کر
🗳 بیست گفتار انتخابات
بخش اول
۱. تصور نگارنده بر آن است که احمدینژاد تایید صلاحیت میشود زیرا ردصلاحیت مجدد وی تبعات سنگینی دارد که کمترینش افت شدید مشارکت است؛ همچنانکه احتمال میدهم رئیسی نیز در نهایت وارد صحنه شود زیرا تنها کسی است که توان مهار و شکست احمدینژاد را دارد.
۲. گرچه احمدینژاد با مواضع لیبرالیسم فرهنگی، اشتیاق به مذاکره و معامله با آمریکا، مخالفت با نظارت استصوابی، موضعگیری علیه حضور ایران در سوریه و فاصلهگذاری آشکار با رهبری، به یک اصلاحطلب تمامعیار تبدیل شده، اما در این انتخابات اندک تعارفات نیز کنار گذاشته خواهد شد و اصلاحطلبان رسما از او حمایت خواهند کرد.
۳. حمایت اصلاحطلبان از احمدینژاد عجیبتر از حمایت آنان از هاشمی در ۸۴، پس از تخریب گسترده او در دولت اصلاحات نیست و این تجربه بار دیگر درخصوص احمدینژاد تکرار خواهد شد.
۴. اگرچه حضور رئیسی ریسکی برای اوست اما ریسک بزرگتر باخت نظام و انقلاب و فروپاشی اقتصادی و انفجار اجتماعی است؛ بنابراین «رئیسی نیاید»های بعضا خیرخواهانه، عجیب و غیرمنطقی است.
۵. در ۹۶ با «هیولا» ساختن از رئیسی مانع پیروزی او شدند و در ۱۴۰۰ با «فرشته» سازی از او و اینکه «حیف است رئیسی از قوه برود» سعی در تقلیل آراءش خواهند داشت؛ موضوعی که میبینم برخی نیز در دام آن افتادهاند. البته پازل عملیات روانی متوقف بر آن نخواهد ماند و با ادعای اینکه «درصورت شکست رئیسی، او مجددا رئیس قوه قضائیه خواهد شد» سعی میکنند به هر نحو مانع شکست خود و پیروزی وی شوند.
۶. اگر قرار باشد فردی که در سمتی موفق بوده به سمت بالاتر نرود، پس چه کسی برود؟ کسی که موفق نبوده؟! با این رویکرد، به دلیل کارنامه درخشان رئیسی در آستان نیز نباید از رفتن او به قوه استقبال میکردیم!
۷. ویژگی حضور دو ساله رئیسی در قوه این بوده که دست به اقدامات ساختاری و تحولات اداری و قضایی زده و به عبارت دیگر قطار را روی ریل انداخته است. ضمن آنکه حد یقفی برای کار در یک دستگاه وجود ندارد. اگر صد سال هم رئیسی در قوه باشد، به اندازه صد سال کار برای انجام هست. آنچه اهمیت دارد، دعوت از اصلح مقبول برای تحولات بزرگتر و مناصب بالاتر است.
۸. همه دلسوزان و مطلعان و از جمله رؤسای قوه قضائیه بارها به درستی اذعان کردهاند که مهمترین راه مبارزه با فساد، پیشگیری بهواسطه خشکاندن بسترهای ایجاد آن است. اگر مبارزه با فساد را در اولویت، و اقدامات قوه را در برخورد با مفاسد مطلوب میدانیم، باید تلاش کنیم تا این اقدامات از مجرای ریاست جمهوری ارتقاء و گسترش یابد.
۹. درحال حاضر متاسفانه جوانگرایی به بچهبازی تنزل پیدا کرده و هرکسی به صرف جوان بودن و فالوور داشتن خود را یک گزینه میپندارد! البته اینها میدانند که نه مقبولیت دارند و نه صلاحیت، و هدفشان چهرهسازی از خود و دستیابی به مقام و موقعیتی همچون وزارت است.
۱۰. بسیاری از «میآیم»ها برای تست افکارعمومی و یا بالا بردن قیمت خود است؛ همچنانکه بسیاری از «نمیآیم»ها برای مصون ماندن از تخریبهای انتخاباتی تا زمان ثبت نام است. به شدیدترین انکارها و تکذیبها هم اعتمادی نیست و کاندیداها با ادعای احساس «تکلیف» و یا فشار و درخواست «مردم» ثبت نامشان را توجیه خواهند کرد.
۹۹/۱۲/۱۱
بخش دوم:
eitaa.com/ghadirinetwork/3049
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🗳 بیست گفتار انتخابات بخش اول ۱. تصور نگارنده بر آن است که احمدینژاد تایید صلاحیت میشود زیرا ردص
🗳 بیست گفتار انتخابات
بخش دوم
۱۱. تعدد کاندیداهای انقلابی از دو جهت مطلوب است؛ بالا رفتن مشارکت و تب انتخابات و نیز افزایش فرصت به چالش کشیدن گفتمان و مدیریت کنونی کارگزاران-اصلاحطلبان.
۱۲. فن سخنوری، پیشتر یکی از امتیازات فرعی کاندیداها بود که در برابر کارنامه و برنامه و علم و تجربه آنان چندان به حساب نمیآمد، اکنون اما متاسفانه به مهمترین مؤلفه عیارسنجی و رأیآوری نامزدها تبدیل شده است!
۱۳. باید بدانیم که میان آنچه یک کاندیدا هست و آنچه به واسطه تصویرسازیها از او تصور میکنیم، تفاوت بسیاری است و چهبسا فرد مذکور به مراتب بهتر یا بدتر چیزی باشد که گمان میکنیم.
۱۴. کاندیدا شدن افراد با سنین و سطوح مختلف، اگرچه از نظر ما عجیب و مضحک باشد اما خلاف شرع و قانون نیست؛ آنچه خلاف شرع است، تمسخر و تخریب کاندیداها و فروختن آخرت خود به دنیای دیگران است.
۱۵. سیاست کاملا ملموسی است که طیفی از جریان موسوم به «عدالتخواه» از یکسو با زدن دولت و اصلاحطلبان، نزد جریان انقلابی اعتبار کسب میکنند تا در موقع مناسب آن را تقدیم احمدینژاد نمایند؛ و از سوی دیگر نیز به هر بهانهای به موجهین انقلاب حمله میکنند تا وی را به عنوان جریان سوم و یگانه ناجی جا بیندازند.
۱۶. فعالیت حجاریان در توییتر، شمشیر کشیدن علنی تاجزاده، برعهده گرفتن مدیریت تشکیلات موسوم به «ناسا» توسط بهزاد نبوی و نامهنگاری خاتمی، نشان دهنده فعال شدن سران فتنه ۸۸ و تکرار سناریوی آشوب است؛ خصوصا که دموکراتهای آمریکا اربابان براندازی هستند و بدنه دولت بایدن همان طراحان فتنه ۸۸ در دولت اوباما است.
۱۷. حمله به قالیباف با هدف از اعتبار انداختن رقیب قدرتمند دیروز و فردای انتخاباتی اصلاحطلبان است. حمله به کلیت مجلس نیز اولا با هدف تسلیم و منفعل کردن قوه مقننه در برابر دولت و شخص روحانی و ثانیا به قصد بیاعتبار شدن مجلس انقلابی و به تبع آن دولت انقلابی و کاندیداهای آن جریان نزد مردم است. با این حال متاسفانه دیده میشود برخی افراد و اکانتها فارغ از انگیزهشان، به اسم انقلابی، مطالبهگر و عدالتخواه، بدون بیان محاسن و اقدامات مفید مجلس، بیرحمانهترین حملات را به آن میکنند که نتیجهای ندارد جز تقدیم دوباره نهادهای حاکمیتی به امثال روحانی و لاریجانی.
۱۸. گزینه نظامی، موضوع جدیدی نیست و افرادی چون شمخانی، رضایی و قالیباف در انتخاباتهای مختلف با شکست مواجه شدهاند. حال اینکه برخی گمان میکنند گزینههای نظامی پدیده انتخابات خواهند شد، نشان از بازی خوردنشان دارد. در دوقطبیسازی خیروشر نمیتوان چند هیولا ساخت. علت آنکه فعلا ماشین جنگ روانی ضدانقلاب و اصلاحطلبان علیه گزینه نظامی فعال نشده این است که نمیدانند اقبال به چه کسی خواهد رفت و لذا شلیک زودهنگام به او بیفایده و به خطا رفتن تیر است. اما اگر به فرض قریب به محال، گزینه نظامی با اقبال مواجه شود، «دولت پادگانی» و «حکومت نظامی» را محور عملیات روانی سنگین خود خواهند کرد. جریانی که توانست از قاضی خوشنامی چون رئیسی «آیتالله اعدام» بسازد، از نظامیان هم هیولایی به مراتب وحشتناکتر خواهد ساخت.
۱۹. فریب آمارهای کنونی و عدم مقبولیت روحانی را نباید بخوریم. انتخاباتها تنگه اُحد است که حریف با اندکی غفلت ما، ورق را برمیگرداند. رأی دوباره و بیشتر روحانی در ۹۶ قدرت و اعجاز رسانه و جنگ روانی را بار دیگر اثبات کرد و اینکه چه میزان مردم استعداد بازی خوردن دارند؛ خصوصا که طرف مقابل برگ برنده خود را در حاشیهسازی و جنجالآفرینی حول مسائلی چون احکام قضایی، حصر، حجاب و فیلترینگ میداند.
۲۰. انتخابات به دو دلیل لازم است پیامکی برگزار شود. اول آنکه در شرایط کرونا هستیم و احتمال دارد به موج چهارم یا پنجم برخورد کنیم و دیگر آنکه بخشی از کاهش انگیزه مشارکت با افزایش سهولت در مشارکت، مرتفع میشود. آنچه در این خصوص پیشنهاد میکنم ارسال اسامی نامزدها به همه شماره موبایلهای کشور است و اینکه فرد کد ملی خود را برای تایید، همراه با عدد کاندیدای مد نظر ارسال نماید و به فرض ارسال چند رأی از خطوط متعلق به یک فرد، تنها اولین مورد آن پذیرفته و بقیه جزء آراء باطله محاسبه شود.
۹۹/۱۲/۱۱
بخش اول:
eitaa.com/ghadirinetwork/3048
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🔴 بازگشت و براندازی دموکراتها متخصص براندازی نرم هستند. شاگردان جین شارپ، جرج سوروس و مایکل لدین
🔴 مهار از درون
در سال ۸۸، غرب در آستانه امتیازدهی به ایران آشوب داخلی را در دستور قرار داد تا تحریم را جایگزین توافق کند.
اکنون نیز که پایان ضربالاجل سه ماهه ایران، به انتخابات میکشد، بحرانی دیگر تضمینی است بر مهار ایران.
خصوصا که غرب دو کارت مضیقه معیشتی و مدیران نفوذی را نیز در اختیار دارد.
۹۹/۱۲/۱۶
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🗳 بیست گفتار انتخابات بخش دوم ۱۱. تعدد کاندیداهای انقلابی از دو جهت مطلوب است؛ بالا رفتن مشارکت و
🔴 اربابان براندازی
فعالیت حجاریان در توییتر، شمشیر کشیدن علنی تاجزاده، برعهده گرفتن مدیریت تشکیلات «ناسا» توسط بهزاد نبوی و نامهنگاری خاتمی، نشان دهنده فعال شدن سران فتنه ۸۸ و تکرار سناریوی آشوب است؛ خصوصا که دموکراتها اربابان براندازی هستند و بدنه دولت بایدن همان طراحان ۸۸ در دولت اوباما است.
۹۹/۱۲/۱۱
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🗳 بیست گفتار انتخابات بخش اول ۱. تصور نگارنده بر آن است که احمدینژاد تایید صلاحیت میشود زیرا ردص
🗳 انتخاب سخت
تصور نگارنده بر آن است که احمدینژاد تایید صلاحیت میشود زیرا ردصلاحیت مجدد وی تبعات سنگینی دارد که کمترینش افت شدید مشارکت است؛ همچنانکه احتمال میدهم رئیسی نیز در نهایت وارد صحنه شود زیرا تنها کسی است که توان مهار و شکست احمدینژاد را دارد.
۹۹/۱۲/۱۱
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🗳 بیست گفتار انتخابات بخش اول ۱. تصور نگارنده بر آن است که احمدینژاد تایید صلاحیت میشود زیرا ردص
🗳 فرار از تخریب
بسیاری از «میآیم»ها برای تست افکارعمومی و یا بالا بردن قیمت خود است؛ همچنانکه بسیاری از «نمیآیم»ها برای مصون ماندن از تخریبهای انتخاباتی تا زمان ثبت نام است. به تکذیبها اعتمادی نیست و کاندیداها با ادعای احساس «تکلیف» و یا فشار «مردم» ثبت نامشان را توجیه خواهند کرد.
۹۹/۱۲/۱۱
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🗳 بیست گفتار انتخابات بخش دوم ۱۱. تعدد کاندیداهای انقلابی از دو جهت مطلوب است؛ بالا رفتن مشارکت و
🗳 اسب تروا
سیاست ملموسی است که طیفی از جریان موسوم به «عدالتخواه» از یکسو با زدن دولت و اصلاحطلبان، نزد جریان انقلابی اعتبار کسب میکنند تا در موقع مناسب آن را تقدیم احمدینژاد نمایند؛ و از سوی دیگر نیز به هر بهانهای به موجهین انقلاب حمله میکنند تا وی را یگانه ناجی جلوه دهند.
۹۹/۱۲/۱۱
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🗳 بیست گفتار انتخابات بخش دوم ۱۱. تعدد کاندیداهای انقلابی از دو جهت مطلوب است؛ بالا رفتن مشارکت و
🗳 دفع مقدم
حمله به قالیباف با هدف از اعتبار انداختن رقیب دیروز و فردای انتخاباتی اصلاحطلبان است. حمله به کلیت مجلس نیز اولا با هدف تسلیم و منفعل کردن قوه مقننه در برابر دولت و شخص روحانی و ثانیا به قصد بیاعتبار شدن مجلس انقلابی و به تبع آن دولت انقلابی و کاندیداهای آن نزد مردم است.
۹۹/۱۲/۱۱
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🗳 انتخابات پیامکی «کاهش انگیزه مشارکت در انتخابات» اگرچه به همین صورت نوشته و تحلیل میشود، اما عب
🗳 سهولت در مشارکت
انتخابات به دو دلیل لازم است پیامکی برگزار شود. اول آنکه در شرایط کرونا هستیم و احتمال دارد به موج چهارم یا پنجم برخورد کنیم و دیگر آنکه بخشی از کاهش انگیزه مشارکت با افزایش سهولت در مشارکت، مرتفع میشود. آنچه در این خصوص پیشنهاد میکنم ارسال اسامی نامزدها به همه شماره موبایلهای کشور است و اینکه فرد کد ملی خود را برای تایید، همراه با عدد کاندیدای مد نظر ارسال نماید و به فرض ارسال چند رأی از خطوط متعلق به یک فرد، تنها اولین مورد آن پذیرفته و بقیه جزء آراء باطله محاسبه شود.
@GhadiriNetwork
4_5910991291361004051.mp3
21.32M
🔉 فایل صوتی عرایض اینجانب پیرامون انتخابات ۱۴۰۰ مورخ ۹۹/۱۲/۱۴
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🚨 آژیر خطر خرابکاری امنیتی و انفجار مهیب گمرک اسلامقلعه، اگرچه در خاک افغانستان و با تلفات جانی ا
💥 برای دومین بار آتشسوزی در مرز افغانستان و ایران به وقوع پیوست. این آتشسوزی امروز درمیان تانکرهای حامل نفت و گاز گمرک ابونصرفراهی رخ داد و تجهیزات لازم برای مهار این آتش وجود ندارد.
@Farsna
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🔴 مهار از درون در سال ۸۸، غرب در آستانه امتیازدهی به ایران آشوب داخلی را در دستور قرار داد تا تحری
🔴 مهار هستهای
با آغاز شمارش معکوس گریز هستهای ایران، شاهد موجی از اقدامات بیثبات کننده و ضدامنیتی در قالب جنگ نیابتی هستیم:
فعال کردن تروریستهای انتحاری، انفجار و آتشافروزی در واحدهای تجاری صنعتی، تلاش برای هواپیما ربایی و بهزودی کمبود و گرانی کالا و فتنه انتخاباتی به عنوان ضربات نهایی.
۹۹/۱۲/۱۶
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
✝ پیام پاپ ابتکار این دیپلماسی الهیاتی به نام پاپ ثبت است، نه آقای سیستانی. ضمن آنکه پیام پاپ نیز
🔵 فرامتن یک دیدار
دیدار دو رهبر مذهبی، حتما پسندیده و مبارک است.
مشکل اما متن دیدار نیست، فرامتن آن است.
اینکه عدهای ساده یا مغرض با «سرنوشتساز» نامیدن یک عکس یادگاری، درصدد وزن دادن بیش از حد به آیتالله سیستانی هستند و طوری القاء میکنند که گویی ایشان مرجع «صلح» است و رهبر انقلاب مرجع «جنگ»؛ و این درحالی است که منطقه را از شر داعش، نه دعا و تسبیح پاپ نگهداشت و نه سکوت و هیبت آیتالله سیستانی؛ بلکه تدبیر و تصمیم فرمانده کلقوا و ولیامر مسلمین جهان و حضور قاطع و بهموقع حاجقاسم و نیروهایش بود که نگذاشت پیروان ادیان الهی در شام توسط تروریستهای خونآشام قتلعام شوند.
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🔵 اصول دیپلماسی لیوان را سروته نگیرید! ۱. قالیباف سفر دارد ۲. چون سفر دارد تحویل پیام به او سپرده
🔵 نماینده دربرابر نماینده
زمانی که پوتین رهبر انقلاب را به مسیح تشبیه کرد، دو ساعت گفتگوی خصوصی با حاجقاسم داشت و از فرودگاه مستقیم به محضر رهبری رفت، از حاکمیت دوگانه و استعمار روس گفتند و اکنون که در شرایط کرونا و طبق عرف دیپلماتیک، توازن در رفت و برگشت پیام و پاسخ آن رعایت شده از تحقیر ایران میگویند!
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🔵 نهضت توزیع هرچقدر در تولید محتوا قوی هستیم، در توزیع و انتشار آن ضعیف عمل کردهایم. گزیده کتابه
📖 کتاب محوری
پیشنهادی برای فعالان شبکههای اجتماعی:
به انتخاب خودتان حداقل سه کتاب تاریخی، سیاسی و دینی بردارید و نکات مهم آن را پست کنید.
چند کتاب، تا تنوع مطالبتان حفظ گردد و پیامها تک موضوعی و یکنواخت نشود.
اینگونه علاوه بر نشر معارف اسلام و انقلاب، فرهنگ کتابخوانی را نیز ترویج کردهاید.
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
📖 کتاب محوری پیشنهادی برای فعالان شبکههای اجتماعی: به انتخاب خودتان حداقل سه کتاب تاریخی، سیاسی و
✉️ پیام مخاطب
سلام
زمانی که در توئیتر فعالیت داشتم از همین روش شما استفاده میکردم و در نزدیک به سه ماه با همین روش نزدیک به ۴کا دنبال کننده داشتم.
@GhadiriNetwork
هدایت شده از حسینیه امام خمینی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فرازی از صلوات حضرت موسیبن جعفر علیهالسلام
اَللهُمَّ صَلِّ عَلى مُوسَى بنِ جَعفَرٍ وَصیِّ الاَبرارِ وَ اِمامِ الاَخیارِ وَ عَیبَةِ الاَنوارِ
حَلیفِ السَّجدَةِ الطَّویلَةِ وَ الدُّموعِ الغَزیرَةِ وَ المُناجاةِ الکَثیرَة؛ اللٰهمّ صَلّ علیه و علی آبائه و ابنائه الطّیّبین الطّاهرین المعصومین و رَحمة الله و برکاته.
#شهادت_امام_کاظم علیهالسلام
🚩 صفحه ویژه مراسمهای حسینیه امام خمینی
💻 @hoseinie_emamkhomeini
🔴 یکسال با کرونا
ویروس منحوس کرونا با همه مصائبش اثرات مثبتی نیز داشته:
۱. افزایش بهداشت عمومی
۲. سهولت و افزایش ازدواج
۳. گسترش همدلی
۴. رشد صنعت و صادرات دارویی و بهداشتی
۵. گسترش دولت الکترونیک:
کاهش ترافیک
کاهش مصرف انرژی
کاهش آلودگی هوا
کاهش تخریب محیط زیست
کاهش هزینههای عمومی دولت و خانوار
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🔵 فرامتن یک دیدار دیدار دو رهبر مذهبی، حتما پسندیده و مبارک است. مشکل اما متن دیدار نیست، فرامتن آ
🔴 بوی باروت
من بوی جنگ را از پیام صلح پاپ استشمام کردم.
گویی برنامهای برای بههم ریختن عراق و سرکوب حشدالشعبی دارند و با تجلیل و تمجید از سکوت آیتالله سیستانی، قصد دارند ایشان را در این موضع تثبیت و از ایفای نقش برحذر نمایند.
طرح شوم شرطیسازی که اینبار برای شخص آیتالله سیستانی پیاده شده.
۹۹/۱۲/۱۹
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
📖 کتاب محوری پیشنهادی برای فعالان شبکههای اجتماعی: به انتخاب خودتان حداقل سه کتاب تاریخی، سیاسی و
💠 حدیث محوری
در مناسبتهای مذهبی میشود به تبریک عید و تسلیت عزا بسنده کرد، و میشود حدیثی هم از حضرات معصومین که آن روز منتسب به ایشان است، ضمیمه کرد.
دومی حتما دارای ثواب مضاعف و مصداقی از بهرهوری فرهنگی است.
پیامبر اعظمﷺ: عبادت هفتاد جزء است که افضل آن کسب روزی حلال است.
عید مبارک 🌺
@GhadiriNetwork
هدایت شده از KHAMENEI.IR
✨🌹روز مبعث بزرگترین و عزیزترین روز تاریخ است.🌹✨
رهبرانقلاب: روز #مبعث، بیشک بزرگترین روز تاریخ بشر است؛ زیرا هم آن کسی که طرف خطاب خداوند قرار گرفت و مأموریت بر دوش او گذاشته شد - یعنی وجود مکرّم نبىّ بزرگوار اسلام صلّیاللَّهعلیهوآلهوسلّم - بزرگترین انسان تاریخ و عظیمترین پدیده عالم وجود و مظهر اسم اعظمِ ذات اقدس الهی است؛ یا به تعبیری خودِ اسم اعظم الهی وجود مبارک اوست و هم از این جهت که آن مأموریتی که بر دوش این انسانِ بزرگ گذاشته شد - یعنی هدایت مردم به سوی نور، برداشتن بارهای سنگین از روی دوش بشر و تمهید یک دنیای مناسبِ وجود انسان و بقیه وظایف لایتناهی #بعثت انبیا - وظیفه بسیار بزرگی بود. یعنی هم مخاطب بزرگترین است؛ هم وظیفه بزرگترین است. پس، این روز بزرگترین و عزیزترین روز تاریخ است. ۱۳۷۷/۰۸/۲۶
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 سخنرانی تلویزیونی رهبر انقلاب به مناسبت عید مبعث
🔹️ حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی امروز (پنجشنبه) به مناسبت سالروز عید مبعث پیامبر اعظم صلیاللهعلیهوآلهوسلم بهصورت زنده و مستقیم با ملت شریف ایران سخن خواهند گفت.
👈 سخنرانی رهبر انقلاب ساعت ۱۰:۳۰ به صورت زنده از شبکههای رسانهی ملی و همچنین از پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR و حسابهای این پایگاه در شبکههای اجتماعی پخش خواهد شد.
اندیشه و قلم | احمد قدیری
📣 شیپور توییتر موجسازی در خلاء ممکن نیست. بذر جریانسازیها توسط شاهمهرههای عملیات روانی، کاشت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 جنگ روایت و اکثریت
عموم مردم همراه و همرنگ اکثریتی میشوند که تصور میکنند وجود دارد.
به همین دلیل به موازات جنگ روایتسازی، جنگ اکثریتنمایی نیز جریان دارد.
اینجاست که باتها و باندها با ضریب دادن چندصد برابری به روایت خود، انگارهای را در فضای مجازی میکارند تا نهایتا در محیط حقیقی برداشت نمایند.
۹۹/۱۲/۲۱
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🔴 مهار هستهای با آغاز شمارش معکوس گریز هستهای ایران، شاهد موجی از اقدامات بیثبات کننده و ضدامنی
🔴 هشدارهای مشابه
هشدارها و کلیدواژگان امروز رهبری، همان چیزی بود که در فتنه ۸۸ مکررا بهکار میبردند: #بصیرت و #جنگ_نرم.
انتخابات ۱۴۰۰ شباهتهای بسیاری به ۸۸ دارد که منشاء این هشدار است: نقطه عطف هستهای، بازگشت تیم اوباما و نامزدی احمدینژاد؛
با دو تفاوت خطرناک: وخامت معیشت و برمسند بودن روحانی.
۹۹/۱۲/۲۱
@GhadiriNetwork