اندیشه و قلم | احمد قدیری
🔴 تبعات آتشبس حملات غزه به اسرائیل پایان یافت، شرارتهای رژیم صهیونیستی علیه جبهه مقاومت از سر گر
🔺 پیشبینی محقق شده: شدت گرفتن شرارتهای اسرائیل علیه ایران پس از پایان جنگ غزه
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🔴 عصبانیسازی قطع برق به خودیخود برای کسبه خسارتبار و برای مردم موجب کلافگی و عصبانیت است. عصبان
🔺 تحلیل اثبات شده: قطعی مکرر برق در ایام تایید صلاحیتها علیرغم عدم قطعی پس از آن درعین گرمتر شدن هوا
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🗳 حربههای محتمل حربههای محتمل حریف در امید به پیروزی: توافق زودهنگام هستهای و ارز پاشی حمایت شب
🔺 موارد محقق شده از مجموعه هشدارهای مذکور:
-فشار روحانی بر عراقچی برای تعجیل در انعقاد توافقی ناقص
-حمایت خاتمی و دیگر چهرههای اصلاحات از همتی
-برنامه لورفته تیم امنیتی دولت در انتشار مجموعه کلیپهای تخریبی علیه رییسی
-فشار سنگین اصلاحطلبان برای انصراف همتی
-تحریم انتخابات توسط بخشی از جریان اصلاحات
-اخلال و تاخیر عمدی دولت در فرایند رای گیری
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🚨 هشدار! امکان توسل دولت به تقلب و تکرار فجایع انتخابات مجلس ششم و دولت دوازدهم قویا وجود دارد. ای
🔺 پیشبینی محقق شده: کارشکنی دولت در امر انتخابات با اخلال و تاخیر در فرآیند رای گیری
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🗳 انصراف اصلاحطلبان نتوانستند موج راه بیاندازند و متنخوانیشان در مناظرات مبتنیبر رئیسی هراسی و
🔺 پیشبینی محقق شده: افشای فشار گسترده اصلاحطلبان بر همتی برای انصراف از رقابتها
اندیشه و قلم | احمد قدیری
⚠️ هشدارهای مهم رهبر معظم انقلاب: دشمنان میدانند که اگر حضور مردم ضعیف بشود و کشور ضعیف بشود، آن و
🔺 و اما پاسخ به یک پرسش مهم:
چرا پیشبینی تحقق آشوب پس از انتخابات محقق نشد؟ آیا موارد مطرح شده ناشی از خطای محاسباتی نگارنده بود؟
آنچه نگارنده در مقام تحلیلگر و براساس رصد فرایند فزایندهی شاخصهای تهدید پیشبینی کرده بود، عینا در هشدار چهارشنبه پیش از انتخابات رهبر انقلاب نیز متجلی شد.
آنچه طرح دشمن را به «تعویق» انداخته، مشارکت فراتر از انتظار مردم در انتخابات و حمایت ضمنی از نظام بود.
اکنون نیز معتقدم تمام شرایط برای آشوب مهیاست و دشمنانمان به موازات ضربات پیدرپی اقتصادی و امنیتیای که به کشور وارد میآورند، درصدد آشوبآفرینی گسترده نیز هستند، همچنانکه در سالهای اخیر و به دفعات چنین کردهاند.
🔻«حضرت آقا»یی که خودم میپسندم | مهدی جمشیدی
🔹۱- وجودت که آکنده از «عقده» شده بود ... آرام گرفت یا همچنان حرف - «عقده» - ناگفتهای داری؟! بشمار در یک متن، چند بار «فرزند شهید» بودنت را به بهای گزاف، به مخاطب فروختی؟! چه بد تصویری از فرزندان شهدا در ذهن مخاطب ساختی! آنان که ما میشناسیم، عقدهایهای «هرزهنویس» و «بدزبان» و «مدّعی» نیستند! «نجیب» هستند و «خویشتندار»! «مناعت طبع» دارند! «باجگیری» هم حدّی دارد! چه «نردبانِ بلند»ی ساختهای از خونِ پدرِ شهیدت!
🔹۲- «اسلام قاعدین»، «ابرساکت نهضت خمینی»، «ساکتین نهضت امام»، «اسلام مصباح»، «اسلام تکفیری»، «فرقۀ مصباحیه»، «انجمنی»، «خوارجمسلک»، «مؤسسۀ امام خمینی منهای جمهوریت»، «استاد تمساح» و ... . عبارتهایت را دربارۀ مصباح، با «روزنامههای زنجیرهایِ دهۀ هفتاد» مقایسه کن! اگر اندک تفاوتی یافتی، بگو! همان روزنامههایی را میگویم که به تعبیر تو، «حضرت آقا» با حکم حکومتی، دکّان خدعهبازیشان را بست! شناختت از «اسلام مصباح»، با یادداشتهای «روزنامههای زنجیرهای»، مو نمیزند! جز اینکه اگر آنها بهرهای از «ادب» داشتند، تو از این فضیلت نیز بیبهرهای! چه شده که سخن همانها را «تکرار» میکنی! آن هم خطاب به «حضرت آقا»! چه خاطراتِ تلخی را در ذهنِ «حضرت آقا» بازآفریدی!
🔹 ۳- راستی! هاشمیرفسنجانی نیز از «رفاقتِ» خود با «حضرت آقا» سخن میگفت و در «عمل»، به او جفا میکرد، و تو نیز مینویسی «حضرت آقا» و از ارادتِ اثباتنشدهات به ایشان سخن میگویی، امّا در هر سطری از هجونامهات، بر سخن وی میتازی و انکار میکنی! تعبیرِ «حضرت آقا»، دهانبند منتقدانت است؟! قلمت را با «صداقت»، آشتی بده! قربان کسیکه میگوید «خامنهای»، امّا در نظر و عمل، وفادار است.
🔹۴- مصباح، مخالف «جمهوریّت» است؟! او «صد جلد کتاب» دارد؛ کافیست «یک ارجاع» بدهی! مصباح در کجا گفته که «جمهوریّت» را برنمیتابد؟! در روزنامههای زنجیرهای بگرد، شاید آنها ارجاعی داده باشند که به کار لجنپراکنیِ امروز تو بیاید!
🔹۵- نوشتهای: «کشتند جماعت نفهم، ما را با چهار تا تعریفی که شما از مصباح کردهاید»! چه کنیم؟! ایشان تعریف کرده است! همان «حضرت آقا»! نباید تعریف میکرد؟! نمیدانی چه پاسخی بدهی؟! مفرّی نداری؟! در گلویت گیر کرده است؟! بلای جانت شده است؟! زیرکانه، سخن «حضرت آقا» را با تعبیر «چهار تا تعریف»، تقلیل نده! میخواهی شأن مصباح را فروبکاهی، حتّی به بهای فروکاهیدنِ سخنِ «حضرت آقا»؟! آری، «حضرت آقا»یی بودنت هم «دلبخواهانه» و «گزینشی» است!/رجانیوز
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
◼️ آنچه از حسن روحانی نمیدانید 🔹متولد ۹ دی ۱۳۲۷ (شناسنامه ۲۱ آبان ۱۳۲۷) سرخه است. 🔹هفت فرزند بودن
🔥 جهنم روحانی
برقتان قطع است؟ گرمازده و کلافهاید؟ از کار و زندگی افتادهاید؟ وسایل برقیتان سوخته است؟
در عوض به لطف روحانی، عضو معاهده باکلاس پاریس شده و همچون برجام کاپ اخلاق را بردهایم!
دنیا خواهد گفت دولت ایران از سرعت ساخت نیروگاههای برق کم کرد درحالیکه مردمش در آتش تابستان میسوختند.
@GhadiriNetwork
جناب آقای اردکانیان وزیر محترم نیروی دولت تدبیر و امید بهمنماه ۱۳۹۶ یعنی قریب به چهار سال پیش فرمودند که زیربار "مافیای نیروگاهسازی" نمیروند و استدلال کردند که "ساخت نیروگاه برای جوابگویی به ۲۰۰ ساعت مصرف پیک، توجیه اقتصادی ندارد".
ما نمیدانیم تولیدکنندگان برق از چه زمانی و طی چه فرآیندی در کسوت "مافیا" درآمدهاند، اما چنانکه در جاهای دیگر مبسوط بحث کرده و مستندات را مرور کردهام، نیک میدانیم که عدم توسعه ظرفیت نیروگاهی کشور از محل سوختهای فسیلی، ناشی از اجرای غیرقانونی #توافق_پاریس است.
با دقت در استدلالهای ارائه شده برای پوشش این سیاست نیز، نکات جالبی عایدمان میشود. آقای اردکانیان میگویند "ساخت نیروگاه برای جوابگویی به ۲۰۰ ساعت مصرف پیک، توجیه اقتصادی ندارد".
این سخن در شرایطی درست است که شما سیاست صادرات برق نداشته باشید و بخواهید ظرفیت نیروگاهی را صرفا با مصرف داخلی تراز کنید. اما اگر سیاست شما افزایش صادرات برق باشد، فلسفه ساخت نیروگاه دیگر جوابگویی به ۲۰۰ ساعت مصرف پیک نخواهد بود، بلکه نیروگاهسازی با هدف اجتناب از خامفروشی نفت و گاز و البته مقابله با ضربهپذیری درآمد حاصل از صادرات نفت و گاز صورت خواهد گرفت که تکلیف بند ۱۲ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی است. در این صورت و به تبع ظرفیت بالای تولید برق، در ساعات پیک مصرف داخلی نیز فجایعی که امروز شاهد آن هستیم، رخ نخواهد داد.
متاسفانه از آنجائیکه سیاست دولت عدم افزایش تولید برق از محل سوختهای فسیلی بوده، روند روبه رشد خالص صادرات برق کشور نیز با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید رو به نزول گذاشته و خالص صادرات ما از ۷۸۷۹ مگاوات در سال ۹۲ به ۲۷۲۳ مگاوات در سال ۹۹ رسیده است. یعنی خسارات وارد شده به کشور از ناحیه اجرای توافق پاریس، صادرات برق کشور ما را نیز متاثر کرده است.
با شرایط ایجاد شده و با توجه به مدت زمان لازم برای احداث نیروگاه، معالاسف چارهای نیست جز اینکه تابستان سال جاری را با خاموشیها سپری کنیم. از ابتدای روی کار آمدن دولت آیتالله رئیسی انشاءالله سیاست توسعه ظرفیت نیروگاهی کشور از سر گرفته خواهد شد تا سالهای آینده این روزهای تاریک تَکرار نشود...
سیدیاسر جبرائیلی
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🔴 بسترهای براندازی آیا برای آشوب سراسری، چیزی بیش از گرانی، قحطی، قطعی آب و برق، اعتصاب، اپوزوسیون
🔺 همزمان با قطعیهای سرسامآور صورت گرفت؛ ناآرامیهای پراکنده در سطح کشور