اندیشه و قلم | احمد قدیری
survey.porsline.ir/s/mTnAU2Y @GhadiriNetwork
📸 جمعه ۶ خرداد، شیراز
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🔴 پیشنیاز جنگ معیار من در اینکه اسرائیل چه میزان در جنگ افروزی علیه ایران جدی است، وضعیت میدانی ل
🔴 همبستگی فتنهها
همبستگی فتنههای ایران، عراق، لبنان و سوریه به استناد آنچه در ۹۸ و ۱۴۰۰ واقع شد، برکسی پوشیده نیست و هنوز چند ماه بیشتر از دستبردن در انتخابات پارلمانی عراق برای پیشانداختن جریان صدر نمیگذرد.
چهبسا با کاهش کرسیهای جریان ۸ مارس در پارلمان، لبنان را نیز درگیر و زمینگیر کنند!
۱۴۰۱/۲/۲۷
@GhadiriNetwork
🔴 آینده محتمل
برای آینده احتمالی مینویسم:
استفاده از پهپاد -به عنوان شناسنامه تسلیحاتی ایران- در هدف قراردادن تجمع ضدانقلاب، خودزنی اسرائیل است؛ چه آنکه مانند تیرباری که شهید فخریزاده را ترور کرد، در داخل سرهم شده باشد و یا مانند پهپادی که مقر پهپادی کرمانشاه را زد، به مرز ورود کرده باشد.
۱۴۰۱/۲/۲۷
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🔴 بسترهای براندازی آیا برای آشوب سراسری، چیزی بیش از گرانی، قحطی، قطعی آب و برق، اعتصاب، اپوزوسیون
🔴 ضد اعتصاب
وقتی معضلی بروز مییابد، گسترش آن نیز محتمل است.
مشابه اعتصاب امروز اتوبوسرانان پایتخت را در دیگر اصناف سراسر کشور خواهیم دید.
راهحل البته مشخص است: برگزاری آزمون استخدامِ احتیاطی برای تمام دستگاهها، که هم موجب امیدواری متقاضیان استخدام است و هم بازدارنده و دافع اعتصاب کارکنان.
۱۴۰۱/۲/۲۷
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🚨 تهدید حیات از آغاز جنگ اوکراین، ناقوس قحطی در جهان به صدا درآمده و این برای کشور خشکی چون ایران ک
🚨 تروریسم غذایی
۲۱ اردیبهشت: آتشسوزی مزارع #گندم منطقه پیان ایذه
۲۲ اردیبهشت: واژگونی تریلی #روغن در سهراه سیاهمنصور دزفول
۲۶ اردیبهشت: آتشسوزی مزارع #گندم ارمو درهشهر
۲۷ اردیبهشت: واژگونی تریلی #گندم در محور بندر چابهار به ایرانشهر
ادامه دارد...
@GhadiriNetwork
پنجشنبه ۲۹ اردیبهشت
ساعت ۱۴:۳۰ الی ۱۷:۳۰
دانشگاه فرهنگیان، پردیس نسیبیه
در جمع دانشجویان دانشگاههای شهید بهشتی و فرهنگیان
با موضوعات «جنگ شناختی و دشمن شناسی» و «الزامات کار تشکیلاتی»
جمعه ۳۰ اردیبهشت
ساعت ۱۶:۳۰ الی ۱۸
دانشگاه تهران، پردیس علوم
در جمع دانشجویان دانشگاه تهران
با موضوع «جنگ شناختی و دشمن شناسی»
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🚨 تروریسم غذایی ۲۱ اردیبهشت: آتشسوزی مزارع #گندم منطقه پیان ایذه ۲۲ اردیبهشت: واژگونی تریلی #رو
⚠️ امشب اخبار نت را بررسی کردم، متاسفانه حوادثی چون آتشافروزی در مزارع و واژگونی تریلیهای حامل #گندم در کشور طی یک هفته اخیر، بیش از مواردی است که در گنجایش یک توییت برشمردم!
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🔷 جهاد تبیین 🔸جهاد تبیین، نیاز به هشتگ و همایش ندارد! مرد میدان میخواهد برای شبههزدایی و گرهگشای
🔶 نکات پیشرو مطالبی است که برای جمعی از مسولان نهاد نمایندگی ولیفقیه در دانشگاههای کشور ارائه شد که خلاصه آن برای امکان استفاده همگان، اینجا نیز تقدیم میگردد:
🔹در فراخوان به یک همایش، اطلاع رسانی (رویکرد حداقلی) کافی نیست؛ بلکه تبلیغ و ترویج (رویکرد حداکثری) لازم است تا به واسطه تنوع و فراوانی آن، مخاطب به حضور ترغیب شود.
🔹قالب همایش را اگر موضوع آن سیاسی و مناظرهپذیر است، به صورت مناظره برگزار کنید تا به این واسطه بتوانید مخاطبان و حامیان طرف دیگر مناظره را نیز مستمع صحبت خویش قرار دهید و یک گفتمان را با حضور نماینده آن نقد کنید تا اثرگذاری بیشتری داشته باشد.
🔹اگر موضوع یک نشست یا همایش مناظرهپذیر نیست، اینجا نیز حداقل از دو سخنران دعوت نمایید تا اولا تنوع سخنرانان سبب ترغیب بیشتر مخاطبان به حضور شود و ثانیا هم به سبب وقت کمتر اختصاص یافته به سخنرانان و هم به سبب در معرض مقایسه بودن آنان با یکدیگر، غنا و محتوای کلامشان ارتقا یابد.
🔹در اعلام زمان یک برنامه، بهترین روش ترغیب مخاطب به حضور، التزام به حداقل دو موج تبلیغی است؛ ابتدا یک هفته پیش از برگزاری بهجهت فراهم کردن امکان برنامهریزی برای حضور، و سپس یادآوری ترجیحا پیامکیِ آن، چند ساعت قبل از شروع برنامه.
🔹چنین برنامههایی عموما گاهی تا یک ساعت پس از اعلام رسمی آن در اطلاعیه آغاز میشود که چون مخاطب این را میداند، او هم دیر و حتی در میانه همایش ملحق میشود!
برخی نیز به اطلاعیه اعتماد میکنند و سر ساعت حضور مییابند که نتیجه فقط اتلاف وقتشان است.
🔹اینجا بهترین راهکار آن است که براساس اعلام قبلی، ابتدای همایش، سینمایی یا مستند یا کلیپهایی مرتبط با موضوع، پخش و نتایج زیر حاصل گردد:
افزایش جذابیت همایش با افزودن بر تنوع سبد محتوایی آن،
افزایش سطح دانش مخاطب نسبت به موضوع و فراهم آوردن امکان استفاده بهتر و بیشتر از سخنرانی،
جلوگیری از هدررفت وقت حضاری که به موقع آمدهاند،
آغاز بخش سخنرانی یا مناظره با حداکثر جمعیت.
🔹لازم است مجموعهای از کتب، فیلمها و نرمافزارهای فرهنگی موجود باشد که در حاشیه هر مراسم به صورت با/بدون تخفیف عرضه گردد. طبیعتاً مطلوبتر آن است که محتوای میز کتاب با موضوع همایش همسنخ باشد.
🔹تا میتوانید از حواشی و مقدمات برنامه نظیر سرود، تلاوت قرآن، شعرخوانی، خوشامدگویی و نظایر آن کم کنید و فرصت و حوصله مخاطب را صرف محتوای اصلی نمایید.
🔹سقف حوصله مخاطب برای بهترین و جذابترین نشستها دو ساعت است و در صورت برگزاری برنامه به صورت چند سخنران، برای هر فرد تخصیص مجموعا ۱۵ الی ۳۰ دقیقه کفایت میکند؛ هرچند خود او اصرار به زمان بیشتری داشته باشد.
🔹برنامههای تبیینی لازم است حتما دو طرفه و به صورت پرسش و پاسخ باشد و این موضوع نیز به عنوان یک وجه جذابیت در پوستر و تبلیغات ذکر گردد.
🔹برای پرسشها حتما هر دو رویکرد کتبی و شفاهی را توامان فراهم آورید. شفاهی برای کسانی که مایلند دیده شوند؛ و کتبی برای کسانی که مایل نیستند هویتشان آشکار گردد.
🔹سخنرانان نیز لازم است از بیان آیات و روایات و مَطلع طولانی در ابتدای سخن پرهیز کرده و به یک «بسمالله» اکتفا نمایند؛ درغیر این صورت موجب پرشذهنی مخاطب خواهند شد.
🔹همچنین توجه داشته باشند که استفاده از اعداد و ارقام دقیق و مستندات و مطالب جدید و نیز بهکار بردن ابزار تصویر در ارائه، از وجوه اتقان و جذابیت کلام است.
🔹تمام آنچه تا اینجا برای برگزاری یک همایش پرمخاطب و پرمحتوا گفته شد، نهایتا نیمی از راه است. متاسفانه برگزار کنندگان به دریافت بازخوردهای مثبت در جلسه اکتفا میکنند و توجه ندارند که اگر این محتوا برای مخاطبان چندصد نفری داخل سالن مفید بوده، برای مخاطبان چند ده/صد هزار نفری فضای مجازی نیز حتما مفید است.
🔹لازم است بانیان همایشها، خود اقدام به تنظیم خبر و گزارش برنامه نموده و آن را به خبرنگاران حاضر در جلسه که معمولا در تنظیم خبر دقت کافی ندارند، واگذار نکنند.
🔹باید بانکی از خبرگزاریها، سایتها، کانالهای خبری-تحلیلی و روزنامهها را به همراه شماره یا آیدی تماس آماده داشت و خبر و گزارش تنظیم شده را به همه مجاری ارتباطی آن رسانهها (ایمیل، فکس و آیدیهای کانالهای شبکههای اجتماعی مختلف) ارسال کرد تا ضریب پذیرش و انتشار مطلب بالا رود.
🔹مهمتر از تهیه خبر و گزارش مکتوب، انتشار فیلم صحبتها در فضایی چون یوتیوب و آپارات است؛ و مهمتر از آن تهیه یک/چند کلیپ کوتاه از گزیده گفتهها که متناسب با ذائقه عمومی است و بازدید بسیار بالایی میخورد.
🔹همچنین مطلوب است اگر برگزار کنندگان نشستها مجموعه ثابتی هستند، علاوه بر درج در پوستر، در نشست نیز، آدرس کانال خود را ذکر کنند و بهعلاوه با دریافت شماره شرکت کنندگان، آنان را از برنامههای بعدی مطلع نمایند.
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🔴 جمعیت درحالیکه رهبر انقلاب کاهش و پیری جمعیت را «بزرگترین» خطر برای کشور میدانند، شورای نگهبان -
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام به همهی کسانی که دلسوزانه و عاقبتاندیشانه به فعالیت در حوزهی جمعیت روی آوردهاند، و با تشکر از مسئولانی که در مجلس و دولت به چارهجوئی برای نجات کشور از آیندهی هولناک پیری جمعیت میپردازند، بار دیگر تأکید میکنم که تلاش برای افزایش نسل، و جوان شدن نیروی انسانی کشور و حمایت از خانواده، یکی از ضروریترین فرائض مسئولان و آحاد مردم است. این فریضه دربارهی افراد و مراکز اثرگذار و فرهنگساز، تأکید بیشتر مییابد. این یک سیاست حیاتی برای آیندهی بلندمدت کشور عزیز ما است. کاوشهای صادقانهی علمی نشان داده است که این سیاست را میتوان با پرهیز از همهی آسیبهای محتمل یا موهوم پیش برد و آیندهی کشور را از آن بهرهمند ساخت.
به دستاندکاران این حسنهی ماندگار توصیه میکنم که در کنار تدابیر قانونی و امثال آن، به فرهنگسازی در فضای عمومی و نیز در نظام بهداشتی اهمیت دهند.
توفیقات همگان را از خداوند متعال مسألت میکنم.
سیّدعلی خامنهای
۱۴۰۱/۲/۲۸
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🚨 بحران جمعیت در بحث جمعیت، آنچه گفته میشود، کم و پیر شدن نفوس است؛ و آنچه بنابر ملاحظاتی گفته نم
✉️ پیام مخاطب
سلام جناب قدیری
اتفاقا چند سالی هست که بنده ذهنم درگیر این مساله است.
در کرمانشاه هم به شدت جمعیت اهل سنت رو به افزایش هست.
غالبا هم از لحاظ کسب و کار، فعال هستن؛ مثلا اکثر قنادیهای بزرگ شهر، برخی از عمده فروشیهای مواد غذایی، بسیاری از خُشکبار فروشیهای عمده و...
خیلی زیاد هم از مرز در تمام این سالها، کالا قاچاق میکنن دو طرفه؛ به همین دلیل غالبا از لحاظ مالی هم وضعیت مطلوبی دارن.
کاملا مشخصه که برنامه ریزی شده و با حمایتهای پیدا و پنهان، این مساله داره رقم میخوره.
خدا شاهده از بیخیالی و گیجی و گُنگی بخشی از مسئولین، داغ به دل شدیم ما!
لطفا در مباحث و جلساتی که دارین، مساله کرمانشاه رو هم در نظر داشته باشید.
۱۴۰۱/۲/۲۸
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
بسم الله الرحمن الرحیم با سلام به همهی کسانی که دلسوزانه و عاقبتاندیشانه به فعالیت در حوزهی جمعیت
⚠️ جمعیت
به عبارات رهبر انقلاب در پیام به فعالان حوزه جمعیت توجه کنید:
«چارهجوئی برای #نجات کشور از آینده #هولناک | از #ضروری ترین #فرائض مسئولان و #آحاد مردم | سیاست #حیاتی برای آینده»
حال اگر متوجه شدید چرا طرح خوب معافیت مشمولان دارای دو فرزند، رد و متوقف شده، برای من نیز توضیح دهید!
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
وقتی بخش عمده جریان نخبگانی جبهه انقلاب، صرفا در فضای مجازی، آن هم نوعا و صرفا در توییتر متمرکز و مت
به همه دوستانی که در شبکههای اجتماعی تلگرام، اینستاگرام و توییتر، کانال یا صفحه دارند، مؤکدا توصیه میکنم با توجه به تجربه سال ۹۶ و احتمال تکرار کندی یا قطعیِ کلی یا جزئی اینترنت بینالملل و مشخصا شبکههای اجتماعی، همه تخممرغهای خود را در سبد پیامرسانهای خارجی نگذارند و کانالها و صفحات احتیاطی خود را با قید فوریت از هماکنون در پیامرسانهای ایرانی نظیر روبیکا و ایتا به صورت موازی فعال نموده و به اطلاع مخاطبان خود برسانند.
چه آنکه اولا دیگر پیامرسانها نیز مخاطبان اختصاصی خود را دارند و ثانیا «احتیاط شرط عقل است» و «کار از محکم کاری عیب نمیکند».
۱۴۰۱/۲/۲۸
eitaa.com/GhadiriNetwork