اندیشه و قلم | احمد قدیری
🔴 هدف نهایی کمک نظامی ترکیه به آذربایجان و اعزام مزدور به این کشور علیه ارمنستان، هدفی فراتر از مدا
«موقعیت مهدی» تنها یک فیلم سینمایی موفق و فاخر نیست؛ مهمترین اثر فرهنگی و بصری در مقابله با لایههای پنهان شکلگیری تفکرات پانترکیسم است؛ هم از آن جهت که به زیباترین شکل حیات و مجاهدت یک قهرمان ملی از خطه آذربایجان و همسرش را روایت میکند و هم از این حیث که اکثر گفتگوهای فیلم به زبان آذری است.
امیدوارم این هوشیاری در نهادهای حاکمیتی و خصوصا امنیتی وجود داشته باشد که پیش از اتمام اکران، با توزیع و اهدای گسترده بلیط رایگان میان اهالی تبریز و ارومیه، امکان مشاهده فیلم را در «سینما» که اثری مضاعف بر بیننده دارد، فراهم آورند.
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🎥 دشمنی شیاطین جن و انس با شیعیان امام زمان به روایت رهبر انقلاب: هم دشمنان جنی و هم دشمنان انسی وجو
یکم. به مطالعه یا مشاهده میدانیم که اشرار و شیاطین جن و انس در طول تاریخ و گستره جغرافیا چگونه ثمرات نفی توحید و معاد را در حوزههای سیاسی اجتماعی چیدهاند.
دوم. همه از غوغایی که برنامه توحیدی «زندگی پس از زندگی» بهپا کرده اطلاع داریم و ضدیت بدخواهان در تخریب اقدامات و آثار موفق و اثرگذار دینی و فرهنگی را به کرات دیدهایم.
سوم. نگرانی خود را با شما به اشتراک میگذارم در اینکه عباس موزون را هر نحو حذف و حرکت پرشتاب برنامه را متوقف نمایند.
آیا برای حفاظت و حراست از آن سردار جنگ فرهنگی و دستاورد بزرگش تدبیری اتخاذ شده؟
بعید میدانم!
۱۴۰۱/۲/۲۱
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🇸🇦 شجره خبیثه عبدالعزیز (مؤسس حکومت نوین سعودی) وصیت کرده بود که تا کسی از فرزندان پسر زنده است، حک
🇸🇦 شجره ملعونه
پیشتر در مطلبی که در سال ۹۵ به رشته تحریر درآورده بودم، مناسبات سیاسی و ساختار قدرت آل سعود را تشریح نمودم که با توجه به تحولات سال ۹۶ تاکنون در دربار سعودی در تغییر جایگاه «محمد بن سلمان» و «محمد بن نایف» به عنوان دو گزینه همچنان اصلیِ پادشاهی، این نکات افزوده را نیز باید مدنظر داشته باشیم که با برکناری «محمد بن نایف» از ولیعهدی و وزارت کشور، «محمد بن سلمان» با حفظ سمتِ وزارت دفاع، ولیعد پدرش شده، و بهجای «محمد بن نایف»، برادر زاده او «عبدالعزیز بن سعود بن نایف» به وزارت کشور نائل گشته.
لازم است بدانیم جمهوریخواهان و خصوصا شخص ترامپ تمایل به پادشاهی «محمد بن سلمان» دارند؛ درحالیکه دموکراتها و شخص بایدن مخالف او بوده و «محمد بن نایف» را ترجیح میدهند.
باوجود ثبات ظاهریِ فعلی در حکومت سعودی، به اعتقاد نگارنده وضعیت آل سعود بهمثابه آتش زیر خاکستر است، که با مرگ قریب الوقوع «سلمان بن عبدالعزیز» پادشاه بیمار عربستان، گدازههای پرتلفات اختلاف و نزاع داخلی زبانه خواهد کشید؛ خصوصا که از یک سو دولت کنونی آمریکا مایل به پادشاهی ولیعهدِ متحد ترامپ نیست و از سوی دیگر نیز ایران بهواسطه نیروهای پنهان مقاومت در عربستان، مترصد ضربه زدن به گاو شیرده آمریکا است.
تحولات جهان با سرعت بالا پیش میرود و همه چیز مهیای عصر جدیدی است که امید داریم عصر ظهور باشد.
۱۴۰۱/۲/۲۲
مطلب مرتبط:
eitaa.com/ghadirinetwork/2049
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🚨 تهدید حیات از آغاز جنگ اوکراین، ناقوس قحطی در جهان به صدا درآمده و این برای کشور خشکی چون ایران ک
⚠️ نظم نوین جهانی
تبدیل تهدید به فرصت، اصل و رویکردی شناخته شده برای کشورهاست.
چه آنجا که ایران، تهدید ظهور داعش را به فرصت گسترش کمی، کیفی و جغرافیایی مقاومت در منطقه تبدیل کرد؛ و چه جایی که روسیه تهدید گسترش ناتو به شرق را با حمله برقآسا به اوکراین پاسخ داد و ناتو و گرایش پیوستن به آن را در میان کشورهای اروپای شرقی عقب راند.
آمریکا (صهیونیسم) هم از قاعده فرصتسازی مستثناء نیست و دنبال بهرهبرداری از جنگ روسیه و اوکراین به نفع اهداف و سیاستهای همیشگی خود است:
۱. براندازی کمهزینه روسیه از درون به واسطه عصیان علیه جنگ و پوتین،
۲. معرفی روسیه به عنوان عامل و مسبب قحطی و ایجاد موج روس ستیزی در دنیا،
۳. پیگیری پروژه کاهش جمعیت جهان بهواسطه مرگ و میر ناشی از قحطی،
۴. ایجاد آشوب به قصد براندازی در حوزه مقاومتِ درگیر با تحریم و خشکسالی،
۵. واداشتن کشورهای جهان سوم به فروش هرچه بیشتر و ارزانتر منابع فسیلی خود،
۶. دامن زدن به جنگ و نزاع میان کشورهای درگیر بحران غذا و افزایش فروش تسلیحات نظامی.
بحرانهای کرونا و خصوصا اوکراین را باید دو نقطه عطف بزرگ تاریخی در تغییر نظم کنونی دانست که چهره دنیا را بهکلی دگرگون کرده و بیتردید منجر به برخورد تمدنها و جنگ جهانی سوم خواهد شد.
۱۴۰۱/۲/۲۲
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🚨 تهدید حیات از آغاز جنگ اوکراین، ناقوس قحطی در جهان به صدا درآمده و این برای کشور خشکی چون ایران ک
🔥 متاسفانه به هشدار مذکور در بند اول درخصوص حفاظت از مراکز تولید و نگهداری محصولات کشاورزی توجهی نشد و امروز بخشی از مزارع ایذه خوزستان با آتشافروزی عناصر محارب از بین رفت.
asriran.com/fa/news/839344
@GhadiriNetwork
سه قحطی بزرگ و تأثیر آن بر سرنوشت ایران
🖋 عبدالله شهبازی
درباره سه قحطی بزرگ تاریخ ایران، که پیامدهای عظیم در سرنوشت ایران داشت، کار تحقیقی کافی نشده. از این منظر، کتابهای آقای دکتر محمدقلی مجد ارزشمند است زیرا برای اولین بار بطور جدی ما را با ابعاد فاجعه انسانی که در ایران رخ داده آشنا میکند. اولین قحطی بزرگ در سال ۱۲۸۸ ق./ ۱۸۷۱ میلادی رخ داد. در این مورد از سال ۱۳۷۰ کار تخصصی میکنم و حاصل کارم باید در جلد پایانی «زرسالاران» منتشر شود.
قحطی ۱۲۸۸ ق. کمر ایران را شکست. این قحطی قریب به سه میلیون نفر یعنی حدود یک سوم از جمعیت ایران آن روز را نابود کرد، توده کثیری را در جستجوی نان و کار به مهاجرت به خارج، بویژه به قفقاز، وادار ساخت و ایران پرجمعیت و ثروتمند را به کشوری نسبتاً فقیر تبدیل کرد که برای تأمین نیازهای اولیه خود درمانده است. درباره این قحطی گفتهاند: گرانی که آدمخوری باب گشت/ هزار و دویست است و هشتاد و هشت.
دومین قحطی بزرگ، قحطی سالهای جنگ جهانی اول است که حدود ۸ الی ۱۰ میلیون نفر از جمعیت ایران را از بین برد. کتاب «قحطی بزرگ» دکتر مجد در این باره است که امروز مطلع شدم ویرایش دوم آن انتشار یافته. ویرایش دوم با چاپ دوم متفاوت است یعنی مطالب و اسناد جدید بر کتاب افزوده شده هم در متن انگلیسی و هم در ترجمه فارسی آن.
سومین قحطی بزرگ، قحطی سالهای جنگ جهانی دوم است که خوشبختانه کتاب دکتر مجد در این زمینه نیز منتشر اخیراً شده و مؤسسه مطالعات و پژوهشهای سیاسی ترجمه آن به فارسی را آغاز کرده است. دکتر مجد تلفات قحطی جنگ جهانی دوم در ایران را حدود چهار میلیون نفر برآورد میکند.
حداقل رقمی که برای جمعیت ایران در حوالی سال ۱۹۰۰ میلادی مورد اجماع است رقمی است که ویلیام مورگان شوستر بیان کرده یعنی ۱۳ الی ۱۵ میلیون نفر. اگر دستکم را مبنا قرار دهیم یعنی ۱۳ میلیون نفر و میزان (نرخ) رشد جمعیت در ایران را ۱٫۲ درصد بدانیم، که بنظر من نرخ رشد جمعیتی پائینی است برای ایران آن زمان، در سال ۱۹۴۴، یعنی در پایان جنگ جهانی دوم، جمعیت ایران باید ۲۱٬۹۷۲٬۸۲۵ نفر باشد. اگر نرخ رشد را ۳ درصد بگیریم، که با توجه به بافت عشایری ایران آن زمان معقول است مانند پاکستان که در دهه ۱۹۸۰ نرخ رشد بالای ۳ درصد داشت و الان ۱٬۶ درصد است، جمعیت ایران در پایان جنگ دوم جهانی باید ۴۷٬۷۲۸٬۸۷۹ نفر باشد. این در حالی است که جمعیت ایران در سال ۱۹۴۴ بار دیگر ۱۳ میلیون نفر ارزیابی میشود و در سرشماری ۱۳۳۵ ش./ ۱۹۵۶ م. به ۱۹ میلیون نفر نزدیک میشود. به این ترتیب، ملاحظه میشود که به دلیل قحطی ناشی از دو جنگ جهانی چه فاجعه بزرگ انسانی در ایران رخ داده است.
عجیب اینجاست که همه ملتهایی که با چنین فاجعهای مواجه بودهاند درباره آن فراوان سخن میگویند و تحقیق و تبلیغ میکنند و گاه اغراق؛ از هولوکاست یهودیان تا هولوکاست لهستانیها و ارامنه و اخیراً اوکرائینیها. همه این مرگومیرها به دلیل قتل نبوده بلکه به دلیل عوارض جنگ مانند قحطی و بیماری نیز بوده است. ولی در مورد ایران زمانی که چنین مسائلی بیان میشود با مقابله جدی و گاه حتی تخطئه مواجه میشویم.
در زمان جنگ جهانی دوم قحطی بزرگی سراسر شوروی را فراگرفت. روزنامههای آن زمان پر است از قحطی وحشتناک روسیه. این قحطی شامل اوکرائین نیز میشد. طبعاً در جریان قحطی عمومی جنگ جهانی دوم در شوروی سابق در اوکرائین نیز عده کثیری مردند. ارقام تلفات از ۱٫۸ میلیون نفر شروع میشود و بعضی بیشتر تخمین میزنند.
در سالهای اخیر که ناسیونالیسم ضدروسی در اوکرائین اوج گرفت، ناسیونالیستهای اوکرائین غربی مفهومی ساختند بنام «هولودومور» به تقلید از واژه «هولوکاست». «هولودومور» پس از انقلاب نارنجی ۲۰۰۴ ایجاد شد و در سال ۲۰۰۶ ویکتور پوشچنکو، رئیس جمهور غربگرای اوکرائین، آن را رسماً بعنوان سیاست سازمانیافته روسها برای نسلکشی در اوکرائین از طریق ایجاد قحطی مصنوعی تعریف کرد.
محققین جدی میدانند که قحطی فوق اختصاص به اوکرائین نداشت و مردم روسیه نیز قربانی آن بودند، ولی کانونهای ضد روسی از این مفهوم برای تقویت ناسیونالیسم ضد روسی در اوکرائین حمایت کردند تا بدانجا که دولت استفن هارپر در كانادا در مه ۲۰۰۸ اولین دولتی بود که «هولودومور» را به رسمیت شناخت و شخص هارپر در سخنرانی معروفی رقم تلفات اوکرائین در قحطی جنگ جهانی دوم را به ده میلیون نفر افزایش داد.
۱۳۹۴/۱۲/۲۶
@GhadiriNetwork
Ghadiri.mp3
19.52M
🚨 تحلیل و بررسی ابعاد اقتصادی، امنیتی و رسانهای تصمیم دولت درخصوص حذف ارز ترجیحی
۱۴۰۱/۲/۲۳
#نشر_حداکثری
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🚨 تحلیل و بررسی ابعاد اقتصادی، امنیتی و رسانهای تصمیم دولت درخصوص حذف ارز ترجیحی ۱۴۰۱/۲/۲۳ #نشر_حدا
✉️ پرسش مخاطب و پاسخ اینجانب
#پرسش:
فایل صوتیتون رو گوش دادم.
سوالی که دارم اینه همزمان با این طرح و شاید قبلتر از این، بعضی از کارشناسان اقتصادی (آقای جبرائیلی پررنگتر) به این موضوع اشاره داشتن که اساسا این طرح برگرفته از ایدههای نئولیبرالیسم هست و توسط افرادی به عنوان کارشناس و مشاور اقتصادی به دولت ارائه شده که راهبردی که اتخاذ کردن دقیقا همانی است که برای شیلی اتخاذ شده بود و از اونها با عنوان شاگردان مکتب فریدمن و بچههای شیکاگو یاد میکنن. حتما مطالبی که با این هشتگها نوشتن رو خوندین.
جدا از بحثهایی که تو سطح بینالمللی مطرح کردین میخواستم بدونم آیا واقعا این طرح میتونه کارا باشه یا از چاله به چاهه؟
#پاسخ:
آقای جبرائیلی و دیگران چالش اجرای این طرح را به درستی تشخیص دادند که البته به استناد تلاش همیشگی دشمن در وارد کردن ضربه به کشور از جمله در سنوات گذشته، موضوع ناپیدا و پیچیدهای هم نبود.
چیزی که این دوستان را دچار اشتباه محاسباتی کرده، عدم توجه به آن روی سکه، یعنی وضعیتی است که به دلیل تبعات وخیم تداوم وضع موجود، با تکانههای به مراتب شدیدتر اقتصادی و امنیتی و مشخصا قحطی مواجه شویم.
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🚨 تحلیل و بررسی ابعاد اقتصادی، امنیتی و رسانهای تصمیم دولت درخصوص حذف ارز ترجیحی ۱۴۰۱/۲/۲۳ #نشر_حدا
یک روز پس از آنکه در تبیین ضرورت اتخاذ تدابیر پیشگیرانه مدیریت توزیع و مصرف در راستای مقابله با قطحی رو به تزاید جهانی، بیان کردم که به زودی دیگر تولید کنندگان اقلام کشاورزی هم محدودیتهای صادراتی را اتخاذ مینمایند (دقیقه ۷) امروز هند نیز صادرات گندم را ممنوع کرد.
لازم به ذکر است با کمبود روغن و گندم در بازارهای جهانی، اقلام جایگزین (غلات، حبوبات، برنج، ذرت، سیبزمینی و...) نیز به تبع آن با کمبود و افزایش شدید قیمت مواجه میشود.
در این شرایط هرگونه اقدام در مقیاس ملی یا فردی برای افزایش تولید محصولات کشاورزی و تامین خوراک جامعه، مصداق جهاد و البته بسیار درآمدزا و سودآور خواهد بود.
۱۴۰۱/۲/۲۴
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
پمپئو، وزیر خارجه ترامپ گفته است «آمریکا برای راضی کردن کشورهای منطقه به عادی سازی روابط خود با اسر
🔴 جنین دو رگه
۱. در چند محلهی یک یا دو شهر کشور چند ده/صد نفر از عناصر سازماندهی شده را برای تجمع و طرح شعارهای هماهنگ و ساختارشکنانه بهخط میکنند
۲. با بزرگنمایی و ضریبدهی سنگین رسانهای و استفاده از تکنیک «تعمیم» تحرکات مذکور را اولا به نام مردم و ثانیا استان و کشور میزنند و از استفاده از فیلمهای منتشر شده/نشده سالهای قبل نیز دریغ نمیکنند
۳. طی چند مرحله و در چند نقطه کشور، تحرکات محدود را با هدف القاء «مردمی» و «سراسری» بودن، سازماندهی مینمایند
۴. پس از خطشکنی عناصر گروهکی و پشتیبانی گسترده رسانهای، پای دیگر طیفهای جرأت یافته ضدانقلاب را نیز به خیابان باز میکنند
۵. با تشدید تنشها، سلبریتیهای به ظاهر خاکستری عرصه سیاسی-هنری-ورزشی نیز طبق معمول مأمور به وطن فروشی و حمایت از اغتشاشگران میشوند و اینگونه نطفه نامشروع فتنه پرورش مییابد؛ غافل از آنکه این جنین دو رگه سعودی-اسرائیلی نیز مانند همه فتنههای کوچک و بزرگ گذشته سِقط و سَقط خواهد شد؛ اینبار توأم با هدفگیری کانون خارجی آشوب و یکسره شدن کار اسراییل و عربستان
۱۴۰۱/۲/۲۵
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🔷 گزیده عرایض اینجانب در مسجد حضرت زینب(س) پردیسان قم، مورخ ۱۴۰۰/۷/۱۶ 🔸انقلاب اسلامی ایران به مأمور
گفت باید طوری برنامهریزی کنیم که بتوانیم بدون نیاز به نفت کشور را اداره کنیم؛
از انرژی هستهای گفت و اینکه برق هستهای نیاز قطعی نسلهای آینده است؛
از اقتصاد مقاومتی و لزوم خودکفایی در تولید گندم گفت؛
از اینکه به آمریکاییها نباید اعتماد کرد و خلف وعده میکنند؛
از اینکه توان نظامی و موشکی ناموس ملی و نیاز حیاتی کشور است؛
و اینکه هزینه سازش بیش از مقاومت است و...
رهبر حکیم و صادق الوعد!
تحریم نفت، قطعی برق، قطحی غذا، شکست برجام و جنگهای جهان، تماما درستی هشدارهای شما را گواهی میدهد.
امنیت، تمامیت و حیات خود را مدیونتان هستیم.
چه خوندلها که نخوردهای از دست نااهلان.
سرت سلامت، سایهات مستدام.
@GhadiriNetwork