اندیشه و قلم | احمد قدیری
🇺🇳 دعوای ایران علیه آمریکا به قلم دکتر پوریا عسکری فردا [۳ فوریه، ۱۵ بهمن] ساعت ۱۷:۳۰ به وقت تهران
🇺🇳 دعوای قطر علیه امارات
به قلم دکتر پوریا عسکری
امروز دیوان بینالمللی دادگستری در تصمیمی بحث برانگیز اعلام کرد که صلاحیت رسیدگی به دعوای قطر علیه امارات بر مبنای کنوانسیون تبعیض نژادی را ندارد.
قطر در این دعوا سیاستهای مبتنی بر اعمال محدودیت برای اتباع قطر توسط امارات را به چالش کشیده بود و به طور خاص بر این نظر بود که این سیاستها مغایر کنوانسیون منع تبعیض نژادی است و بنابراین دیوان بر مبنای ماده ۲۲ کنوانسیون صلاحیت دارد.
امارات به صلاحیت دیوان اعتراض داشت زیرا به زعم این کشور، کنوانسیون مزبور شامل تبعیض مبتنی بر تابعیت نمیشود.
دیوان به تفسیر کنوانسیون پرداخت و با تأسی به معنای متداول واژگان به این نتیجه رسید که تفسیر خوانده را ملاک قرار دهد و تصریح کرد که سیاستهای مبتنی بر تابعیت در قوانین بسیاری از کشورها وجود دارد و مصداق نقض کنوانسیون نیست.
دیوان همین نتیجه را با توجه به کارهای مقدماتی مربوط به انعقاد کنوانسیون هم احراز کرد و نتیجه گرفت که اعمال محدودیت بر مبنای تابعیت در نظر تدوین کنندگان این معاهده نبوده است.
این درحالی است که کمیته تبعیض نژادی در سال ۲۰۱۹، دعوی قطر علیه امارات را بر همین مبنا و با استناد به نظریه تفسیری شماره ۳۰ خود مورد پذیرش قرار داده و دیوان نیز در سال ۲۰۱۸ در همین پرونده دستور موقتی علیه امارات صادر کرده بود.
ولی در نهایت در رای امروز دیوان تصمیم گرفت که تفسیری متفاوت را ملاک قرار دهد و در نتیجه حکم به عدم صلاحیت خود داد.
تکمله:
تصمیم دیوان تصمیمی سختگیرانه است. دیوان نظریه تفسیری شماره ۳۰ کمیته را بررسی کرده ولی ترجیح داده که مسیر خود را علنا از این رکن جدا کند. یادآور اختلاف در مفهوم و آستانه کنترل بین ICJ و ICTY است با این تفاوت که در اینجا حوزه اعمال قاعده یکسان است. علت عمده مخالفت ۶ قاضی دیوان هم همین است. به ویژه نظریههای مخالف قاضی باندری و قاضی رابینسون را ملاحظه کنید. قاضی ترینداد هم رای منفی داده ولی در کمال تعجب، نظریه جداگانهای ارائه نداده است. به نظرم دیوان میتوانست با اندکی تساهل از ماده ۲۲ مدد بگیرد و بعدتر در بررسی ماهیت به جنس تبعیض روا شده از سوی امارات (که به زعم قطر شامل مستقیم و غیرمستقیم است) و تطبیق آن با معاهده بپردازد.
@GhadiriNetwork
اندیشه و قلم | احمد قدیری
🔴 رهاسازی تدریجی اگر گمان میکنید کاسبانی چون یاشار سلطانی، مهناز افشار و وریا غفوری، خودجوش شیطنت
🔴 قلادههای طلا
برخی افراد گمان میکنند که سلبریتیهای عرصه ورزش و هنر، وابستگی سیاسی-تشکیلاتی ندارند و طبق تشخیص یا احساسات خودشان موجسازی میکنند!
جالب آنکه راجع به وابستگی و سرسپردگی برخی سیاسیون و خبرنگارها کسی تردید ندارد، اما باور این یارکشی از میان سلبریتیهایی که با تعطیلی سینما و کندی پروژهها، بیکار شده و در مخارج خود ماندهاند، برای عدهای همچنان دشوار است.
سلبریتیهای سیاستباز، چند ویژگی دارند که آنها را طعمه سرویسها یا سیاسیون کرده، و در صف اول نزاع قرار داده است:
۱. عموما تقید به دین و همسویی با انقلاب و آرمانها ندارند.
۲. در رفت و آمد مکرر به خارج کشور و متقاضی اقامت و تابعیت هستند.
۳. حیاتشان به شهرت و محبوبیتشان وابسته است و برای بقاء و ارتقاء این دو، دست به هر کاری میزنند.
۴. پول پارو کردن را دوست دارند و نقش بازی کردن را خوب بلدند.
۵. هوادار و دنبال کننده دارند.
مجموعه این ویژگیهاست که بسیاری از این صنف را به همراهی نسبی با اپوزوسیون واداشته و البته آنچه فعلا میبینید، نوک کوه یخ است؛ نه همه این قماش، فعلا عنادشان را علنی کردهاند و نه آنهایی که تاکنون بهخط شدهاند، همه منویات خود را بیرون ریختهاند.
لشکری از سلبریتیها، سیاسیون، روحانیون و نظامیان فاسد، در آمادهباش حمله به ارکان نظام هستند؛ اگر میبینید فعلا خبری نیست، هنوز دستور عملیات نرسیده است.
@GhadiriNetwork
سخنرانی دکتر احمد قدیری ۱۶ بهمن ماه ۱۳۹۹.ogg
44.25M
🔉 فایل صوتی سخنرانی اینجانب با موضوع «شبهات انقلاب اسلامی»
پنجشنبه، ۱۶ بهمن ۹۹، مسجد النبی
@GhadiriNetwork
#نشر_حداکثری
🔴 #مهم
تکبیرهای ۲۱ بهمن، حد وسط ندارد.
اگر گفته شود و جایی که گفته میشود، اثرش بسیار مطلوب است و اگر گفته نشود و مناطقی که گفته نمیشود، اثرش بسیار بد و مصداق خودزنی و ضدتبلیغ است.
امسال هم فراخوان تکبیر اعلام عمومی شده. باید با تمام توان تهدید را به فرصت تبدیل کنیم با به حداکثر رساندن تکبیرها، خصوصا که امسال راهپیمایی هم نداریم.
متن پیشنهادی جهت ارسال به دیگران و انتشار در صفحات اجتماعی خود:
به مناسبت ۴۲مین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران، ۲۱ بهمن، مطابق رسم هر سال، رأس ساعت ۲۱ تا ۲۱:۱۰ هر جای شهر و کشور که هستیم، در خانه یا خیابان، پرشور و کوبندهتر از هر سال، بانگ تکبیر سر خواهیم داد...
@GhadiriNetwork
🇮🇷 شکرانه انقلاب
به مناسبت ۴۲مین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران، ۲۱ بهمن، مطابق رسم هر سال، رأس ساعت ۲۱ تا ۲۱:۱۰ هر جای شهر و کشور که هستیم، در خانه یا خیابان، پرشور و کوبندهتر از هر سال، بانگ تکبیر سر خواهیم داد...
@GhadiriNetwork
944.9K
🔉 نکاتی مهم پیرامون نهضت تکبیر ۲۱ بهمن
#نشر_حداکثری
@GhadiriNetwork
🇮🇷 ایمان آهنین
امام کاظم علیه السلام: مردی از قم، مردم را به حق دعوت میکند. گروهی با او هم پیمان میشوند که مانند پارههای آهن هستند، بادهای تند قدمهایشان را نمیلغزاند، از نبرد و دفاع ترسی ندارند و از آن خسته نمیشوند، و توکلشان بر خدا است.
بحار الانوار، ج ۵۷، ص ۲۱۵
رَجُلٌ مِنْ أَهْلِ قُمَّ یَدْعُو النَّاسَ إِلَى الْحَقِّ یَجْتَمِعُ مَعَهُ قَوْمٌ کَزُبَرِ الْحَدِیدِ لَا تُزِلُّهُمُ الرِّیَاحُ الْعَوَاصِفُ وَ لَا یَمَلُّونَ مِنَ الْحَرَبِ وَ لَا یَجْبُنُونَ وَ عَلَى اللَّهِ یَتَوَکَّلُونَ وَ الْعاقِبَةُ لِلْمُتَّقِینَ
@GhadiriNetwork