فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏅قهرمانان دفاع مقدس
*حاج صادق آهنگران... آمده درکنار تخت رزمندهی جانبازی که درخواست کرده بود دلم برای صدای آهنگران تنگ شده....
تقدیم به جاماندگان یاران ....راویان فتح*
🍃🌷
#قاف_عشق
@ghafeshgh 👈👈
۱۸ اسفند ۱۴۰۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹ببينيد
«یاران آخرالزمانی»
🌟حاج قاسم سلیمانی:
اما من معتقد هستم، آن چیزی که دیدم، صحنههایی که دیدیم و شما هم دیدید خیلیهاتون، معتقدم، امام زمان(عج) که ظهور بکنند، حکومتی که ایجاد میکنند، قلهی آن حکومت آن دوره بود که در دفاع مقدس ما در بخشها و حالاتش اتفاق افتاد.
🌟بهمناسبت نیمه شعبان و میلاد امام زمان (عج)
🍃🌷
#قاف_عشق
@ghafeshgh 👈👈
۱۸ اسفند ۱۴۰۱
setareha151200.mp3
1.34M
🌟#با_این_ستارهها
🌷به یاد: شهید حسین علی اکبری
🎙راوی: برادر محمدعلی فلاحت
📻رادیو_اصفهان
💢بایگانی برنامههای شبهای روشن و با این ستارهها در اپلیکیشن رادیو اصفهان
👇👇👇
http://cafebazaar.ir/app/?id=radio.esfahan&ref=share
🍃🌷
#قاف_عشق
@ghafeshgh 👈👈
۱۸ اسفند ۱۴۰۱
۱۹ اسفند ۱۴۰۱
🌟یکی از لقب های معروف امام زمان(عج) لقب «ناطق» است
♦️ در زیارت عاشورا آمده است:
«ان یرزقنی طلب ثارکم مع امام مهدی ناطق؛ از خداوند متعال درخواست می کنم
که توفیق انتقام گرفتن از دشمنان شما را به همراه امام و راهنمای ناطق روزی ام کند».
♦️لقب ناطق را رسول خدا(ص)
به حضرت مهدی(عج) دادند
♦️و در حدیثی در معرفی تک تک
ائمه اطهار علیهم السلام ، بیان فرمودند.
این لقب از آن رو به امام عصر(عج) داده شده است که ائمه قبلی بر اثر تسلط دشمنان، بسیاری از امور و اسرار را نمی توانستند بیان کنند؛ چون خطرهای فراوانی اساس اسلام را تهدید می کرد.
♦️ اما حضرت مهدی(عج) وقتی ظهور کنند از چنان قدرت و عظمتی برخوردار خواهند بود که تمام طاغوت ها را سرکوب کرده، همه علوم و معارف را بدون هیچ گونه نگرانی بیان،و حکم خداوند را جاری می فرمایند.
🍃🌸
#قاف_عشق
@ghafeshgh 👈👈
۱۹ اسفند ۱۴۰۱
🍃🔹ای رفته کمکم از دل و جان، ناگهان بیا!
🍃اللّهم عجّل لولیک الفرج🍃
🍃🌸
#قاف_عشق
@ghafeshgh 👈👈
۱۹ اسفند ۱۴۰۱
4_6014646727867367545.mp3
1.78M
🍃🔹دعای عهد
اللهم عجل لولیک الفرج
🍃🌸
#قاف_عشق
@ghafeshgh 👈👈
۱۹ اسفند ۱۴۰۱
🍃🌟مهدی موعود (عج) عالم را پر از عدالت خواهد کرد
♦️امام خمینی(ره):در زمان ظهور مهدی موعود( سلام الله علیه)که خداوند ذخیره کرده است او را از باب اینکه هیچ کس در اولین و آخرین ، این قدرت برایش نبوده است و فقط برای حضرت مهدی موعود بوده است که تمام عالم را ، عدالت را در تمام عالم گسترش بدهد.
📚صحیفه نور جلد ۱۲ صفحه ۲۰۷
🍃🌸
#قاف_عشق
@ghafeshgh 👈👈
۱۹ اسفند ۱۴۰۱
🍃🌟 قبل از ظهور مهدی موعود، در میدانهای مجاهدت، انسانهای پاک امتحان می شوند
♦️امام خامنه ای :
قبل از دوران مهدی موعود، آسایش و راحت طلبی و عافیت نیست. در روایات، «والله لتمحصن» و «والله لتغربلن» است، به شدت امتحان می شوید، فشار داده می شوید.
♦️امتحان در کجا و چه زمانی است؟ آن وقتی که میدان مجاهدتی هست.
♦️قبل از ظهور مهدی موعود، در میدانهای مجاهدت، انسانهای پاک امتحان می شوند. در کوره های آزمایش وارد می شوند و سربلند بیرون می آیند و جهان به دوران آرمانی و هدفی مهدی موعود (ارواحنا فداه) روزبه روز نزدیکتر می شود
🍃🌸
#قاف_عشق
@ghafeshgh 👈👈
۱۹ اسفند ۱۴۰۱
🏅قهرمانان دفاع مقدس
اَللّهُمَّ ارْزُقْنا تَوْفِیقَ الشَّهادَةِ فِیسَبِیلِکَ
تَحْتَ رایَةِ وَلِیِّکَ الْمَهْدِی (عج)
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🍃🌸
#قاف_عشق
@ghafeshgh 👈👈
۱۹ اسفند ۱۴۰۱
🍃🔻به مناسبت سالگرد شهادت توسط حکمران عثمانی/اسفند ۱۲۷۵ شمسی
🖼 #تصویر_ویژه از سید جمال الدین اسدآبادی از مریدان مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری رضوان الله/نفر سوم نشسته از راست/طهران۱۳۰۴ قمری
🌹رهبرمعظم انقلاب:امروز باید علاوه براعتقاد به اسلام اعتقاد به حاکمیت اسلام هم در دلها و ذهنها راسخ کرد؛ این کاریست که امثال سیدجمال بدنبالش بودند! ۷۷/۲/۲
🍃🌷
#قاف_عشق
@ghafeshgh 👈👈
۱۹ اسفند ۱۴۰۱
🍃♦️سالگرد شهادت سید جمال الدین اسدآبادی
( ۱۹ اسفند ۱۲۷۵)
🔹سید جمالالدین اسدآبادی، در سال ۱۲۱۷ شمسی در اسدآباد همدان متولد شد. از پنج سالگی به فراگیری دانش نزد پدر خود پرداخت و بخاطر استعداد و نبوغ خود، بزودی با تفسیر قرآن آشنا شد. برای ادامه تحصیل به قزوین و سپس تهران مهاجرت کرد و سپس در ۱۲۲۸ عازم نجف شد و از محضر دو مرجع تقلید بزرگ زمان، شیخ مرتضی انصاری و ملاحسینقلی درجزینی همدانی بهره برد.
🔸 سید جمال در ۱۲۳۲، بنا به دستور شیخ انصاری عازم هندوستان شد و ضمن آشنایی با علوم جدید سعی کرد تا مردم و خصوصا مسلمانان را علیه استعمار انگلستان بسیج کند. اما به دلیل سلطه همه جانبه انگلیسیها پس از یک سال و نیم آنجا را ترک و عازم عثمانی شد و چون با حسادت علمای درباری آنجا مواجه شد به مصر مهاجرت نمود.
🔹سید جمالالدین اسدآبادی در مصر توانست یک نهضت فکری ضد استعماری و ضد انگلیسی را پایه گذاری کند و تشکیلاتی به نام انجمن مخفی را به وجود آورد اما بر اثر فشار انگلستان مجبور به ترک مصر شد. حرکت سید جمال، توسط شاگردانش ازجمله شیخ محمدعبده دنبال و در سالهای بعد زمینه ساز قیام مردم مصر علیه استعمار انگلستان شد.
🔸سید جمال پس از ترک مصر، مدتی در هند اقامت نموده و سپس راهی اروپا شد. در پاریس با همکاری محمد عبده اقدام به انتشار روزنامه "عروه الوثقی" نمود و به پاسخگویی به "ارنست رنان" که مقالاتی علیه اسلام در یکی از روزنامههای پاریس، مینوشت، پرداخت.
🔹سید جمال بعدها به دعوت ناصرالدین شاه، به ایران آمد و گمان میکرد که میتواند با نزدیکی به شاه، اندیشههای اصلاح طلبانه خود را به اجرا بگذارد، اما چون ماهیت و طبع شاهانه با هیچ اصلاحی موافق نبود و سید نیز، شاه را آشکارا عامل بدبختی مردم معرفی میکرد، از ایران اخراج شد. سید جمال وقتی برای دومین بار به ایران آمد، به آستانه حضرت عبدالعظیم در شهر ری تبعید شد و در آنجا علیرغم کنترل ماموران، مردم را به قیام علیه بیدادگری شاه تشویق میکرد؛ لذا ناصرالدین شاه دستور اخراج او را در حالیکه بشدت بیمار بود صادر کرد.
🔸سید جمال پس از اخراج از ایران وارد بصره شد و با سید علیاکبر شیرازی نامهای به آیتالله العظمی سید حسن شیرازی مینویسد و به ظلم های فراوان شاه به مردم ایران اشاره میکند. عدهای معتقدند که این نامه در صدور فتوای مشهور تحریم تنباکو از جانب آیتالله میرزای شیرازی و جنبش تنباکو در نتیجه آن، تاثیر بسزایی داشته است.
🔹حضور سیدجمالالدین اسدآبادی در طی سالهای ۷۱-۱۲۷۰ در عراق تاثیر بسزایی در حیات فکری، سیاسی واسلامی شهرهای شیعه نشین و گسترش تبلیغ و دعوت در جامعه اسلامی گذاشت؛ به طوریکه همگان او را بعنوان رهبر حرکت «تجدید در اسلام» میشناختند. سیدجمال الدین اسدآبادی منادی بیداری مسلمانان و بازگشت به اسلام و بدعت زدایی بود و اتحاد اسلام و پرهیز از تفرقه بین مذاهب اسلامی را تبلیغ میکرد و در آخر هم جان خود را در همین راه از دست داد.
♦️سیدجمال، اواخر عمر خود را در عثمانی سپری کرد و غیر مستقیم تحت نظر سلطان عبدالحمید، امپراطور عثمانی قرار داشت. وقتی خبر قتل ناصرالدین شاه توسط میرزا رضا کرمانی، از شاگردان سید جمال، به اسلامبول رسید، سلطان عبدالحمید، به هراس افتاد و دستور قتل سید جمال را داد و سرانجام در ۱۹ اسفند ۱۲۷۵ برابر با ۹ مارس۱۸۹۷ او را مسموم ساختند و جنازه او را در قبرستان مشایخ اسلامبول به خاک سپردند. در سال ۱۳۲۴، فیض محمدخان، سفیر وقت دولت افغانستان در آنکارا، موافقت دولت ترکیه را برای نبش قبر سید بدست آورد بقایای جسد سید جمالالدین اسدآبادی را در تابوتی به کابل انتقال دادند
🍃🌷
#قاف_عشق
@ghafeshgh 👈👈
۱۹ اسفند ۱۴۰۱