#امام_رضا علیه السلام:
🌟امام مونسی است غمگسار، و پدری است مهربان، و برادری است دلسوز، و (در عواطف مانند) مادری است نیک رفتار نسبت به فرزند خردسال، و او پناه مردمان است به هنگام پیش آمدهای ناگوار.
📗اصول کافی، ۱/۲۰۰
#همه_خادم_الرضاییم
🍃🌸
#قاف_عشق
@ghafeshgh 👈👈
🔰 #پیام_فرمانده | #الهی_شدن_ملت
🔻امامخمینی(ره):
الان من گاهی که وصیتنامهی بعضی از شهدا را میبینم یا وضع جبهه ها را می بینم یا شعارهایی که در جبهه ها؛ همان شبی که فردا احتمالدارد که شهید بشوند میبینم، میبینم که ملت الهی شده است.
۱۳۶۰/۹/۱۱
🍃🌷
#قاف_عشق
@ghafeshgh 👈👈
🔰 #پیام_فرمانده | #راه_شهدا
🔻امامخامنهای:
راه شهدا را ادامه بدهیم یعنی چه؟!
اگر میگوییم راه شهدا را باید ادامه بدهیم، یعنی این احساس که اسلام و انقلاب اسلامی، به تلاش و مجاهدت و صبر ما نیازمند است. این احساس، همان احساسی است که شهدای عزیز ما را از خانه و کاشانه و آسایش و درس و کار و تلاشهای روزمرهی زندگی جدا کرد و به جبهههای نبرد کشانید.
۱۳۷۰/۱۱/۳۰
🍃🌷
#قاف_عشق
@ghafeshgh 👈👈
#عملیات_بیت_المقدس_هفت
✍۲۳ خرداد ۱۳۶۷ با رمز «یا اباعبدالله الحسین»
در محور شلمچه - کانالماهی بصورت گسترده
به فرماندهی سپاه پاسداران آغاز شد.
👈تشنگی ، گرما ، گلوی زخمی ، قطعی آب ،
محاصره ، اسارت و شهادت ....
بیتالمقدس۷ را باید «عملیات عطش» نامید!
عملیاتی كه در آن رزمندگان اسلام با لب تشنه
به فرمان امامخمینی لبیك گفته و با ایستادگی
به دشمن زبون بعث اجازه ندادند مجدد به حریم كشور تجاوز كرده وحتی در این راه با كام سرخ و ذكر "یاحسین" به دیدار مولای خود شتافتند.
♦️ در آن گرمای ۵۰ درجه ، برخی گردانها در تله گیر افتادند. بسیاری از نیروهـا به خاطر نرسیدن آب به خط مقدم از تشنگی و گرمازدگی شهید شدند و عدهای دیگر در نبرد شهید یا اسیر شدند.
تصویر : لحظات آخر عملیات بیتالمقدس ۷
تشنگان در قتلگاه شلمچه جاماندند ....
#یاد_کنید_شهدا_را_باصلوات
🍃🌷
#قاف_عشق
@ghafeshgh 👈👈
▪️امروز سالگرد فاجعهی اسپایکر، هولناکترین فاجعهی قرن است...
♦️سال ۲۰۱۴ داعش وارد دانشگاه هوایی تکریت عراق شد و قریب ۲۰۰۰ هزار دانشجوی جوان شیعه عراقی را قتل عام کرد و به دجله انداخت، طوری که رودخانهی دجله به رنگ قرمز درآمده بود!
♦️توجه کنیم به تفکر حاج قاسم سلیمانی تا کشور به چنین سرنوشت شومی مبتلا نشود
#قاف_عشق
@ghafeshgh 👈👈
🔳حتما بخوانید
🍃✍امالقصی، روایتی دیگر از «اسپایکر»
🔸قسمت اول
🔻امروز که سالگرد فاجعه اسپایکر است، میخواهم از «علیة صالح الجبوری» بنویسم؛ از «ام قصی» که بارها از او گفتهاند و نوشتهاند و خواندهایم اما این بار درباره شخصیت او، از «مادر عراق» و ناجی جوانان اسپایکر پس از آن کشتار غریب و فجیع.
🔻علیة صالح الجبوری معروف به ام قصی سالهاست که ضربههای دردناک روزگار متلاطم را صبورانه به جان خریده است؛ بیگلایه با تاریخی از غربت و رنج. متولد سال ۱۹۵۸ و ساکن منطقه العلم در استان صلاح الدین است از زمان تولدش تا همین حالا. در ۷ سالگی، عنصر اصلی امنیتش یعنی پدری مهربان را دیگر نداشت. در ۱۳ سالگی ازدواج کرد و ثمره ازدواج او ۱۰ فرزند بود.
🔻زندگی را با همه دردهایش موهبتی الهی میداند حتی به آن سوگند میخورد: «سوگند به خدا و حیاتم، دردها و مصیبتهایی در زندگیام دیدم که کسی ندیده است. امیدوارم در زندگی بتوانم بخوانم و بنویسم؛ سرگذشتم را بنویسم. اگر داستان زندگیام را برایت بگویم، پیر میشوی؛ نه فقط تو بلکه عراق را هم پیر میکند.»؛ با دستمال، چشمها را مقابل دوربین تلویزبون از اشکهایش به آرامی خشک میکند.
🔻«موصل و بیجی که سقوط کردند همسر و پسرم با برادرزادهام بیرون رفتند که اوضاع را بررسی کنند. آنها را گرفتند و هر سه را سربریدند.»؛ این را ام قصی میگوید. بعد از سیطره داعش بر موصل در سال ۲۰۱۴ این گروه تروریستی برای ورود به استان صلاح الدین خیز برداشت و آنجا بود که اقدام به یکی از زخمناکترین فجایع خود کرد؛ فاجعهای که تا امروز جراحتش تازه است؛ اسپایکر.
🔻پیش از شرح فاجعه اجازه دهید از خود اسپایکر بگوبم؛ خود اسپایکر تنها یک پایگاه هوایی در حومه شمالی تکریت به فاصله ۱۲ کیلومتری از شهر نیست؛ مقصود، شخص «میشل اسکات اسپایکر» است؛ خلبانی آمریکایی که در حمله آمریکا موسوم به عملیات توفان صحرا مشارکت کرد و در ۱۷ ژانویه ۱۹۹۱ (۲۷ دیماه ۱۳۶۹) بر جنگندهاش نشست به این امید که از عرشه ناو هواپیمابر «ساراتوگا» در خلیج فارس، فاتحانه و سرمست به بمباران عراق بپردازد اما در غرب استان الانبار، یک جنگنده دیگر راهش را سد و پرندهاش را منهدم کرد. اسپایکر کشته شد و پس از اشغال عراق به دست آمریکاییها، نام او بر این پایگاه هوایی گذاشته شد. گذاشتند نامش اسپایکر بماند تا یادآور شومی دوباره و چندباره تجاوزگری آمریکاییها و داعشیها باشد و تا سالها نام او نه فقط احساسات مردم عراق بلکه هر وجدان آزادی خواهی را در هر نقطه ای از جهان نیشتر بزند و همچنان از این زخم خون بچکد.
🔻در ژوئن ۲۰۱۴ یک هزار و ۷۰۰ نیروی جوان؛ دقیقتر بنویسم یک هزار و ۷۳۲ نفر؛ همگی زیر ۲۲ سال؛ عمدتا شیعه و بدون سلاح در این پایگاه، غافلگیرانه و مظلومانه به اسارت داعشیها درآمدند؛ بسیاری از آنان به بیابانهای تکریت، منتقل، گروه گروه به خارج از کامیونها پرتاب و با دستهای بسته در چالههای از پیش آماده شده گلولهباران شدند و مدفون. بعضی هم پیش از آنکه سرب داغ اثر کند، زنده به گور شدند. هنوز هم بعد از چند سال هر از گاهی، گوری دسته جمعی کشف می شود و زمین داغ تکریت، رازی دردآلود را از دل خود بیرون میریزد.
🔻بعضی از سربازان عراقی توانستند از آن کشتارگاه تکفیری بگریزند. آنها راه منطقه العلم را در پیش گرفتند؛ جایی که هیچ کس نمیدانست در بیشههای اطراف دجله، زنی به نام ام قصی منتظر آنها میماند و گریختگان از اسپایکر، خود را بر کرانه سبز دجله یافتند اما در پیگرد و تیررس داعش با کورسویی از امید نجات. دوست «خالد»، پسر ام قصی در میان فراریان از کشتار اسپایکر بود. با او تماس گرفت و آدرس نقطهای در کرانه دیگر دجله را داد. ۷ سرباز به آنجا گریخته بودند. خالد، موضوع را با مادرش ام قصی در میان گذاشت. ام قصی تردید نکرد و گفت: خواهرت را با خود ببر. ماشین را سوار شوید و همه را نجات بده!
🔻ام قصی میگوید: خالد گفت که من میروم و اگر به داعشی ها خوردم می گویم مرا بکشید .. تکه تکه ام کنید اما با خواهرم که در دست آنان می ماند چه کنم؟ چه میگویی مادر؟! پاسخ میشنود که داعشیها با کسانی که زنی با چهره پوشیده همراهشان باشد کاری ندارند. هیچ نگو خالد فقط برو! ام قصی این را هم میگوید که «البته این تاکتیک داعشیها در روزهای اول بود تا اعتماد مردم را جلب کنند؛ این طور مردم را فریب میدادند.»
#قاف_عشق
@ghafeshgh 👈👈
✍علیة صالح الجبوری معروف به ام قصی کسی که این داستان در مورد او است...
#قاف_عشق
@ghafeshgh 👈👈
🔳حتما بخوانید
🍃✍امالقصی، روایتی دیگر از «اسپایکر»
🔸قسمت دوم
🔻خالد با خواهرش راهی میشود تا به موازات نقطه مورد نظر میرسد یعنی روبروی محل اختفای سربازان در آن سوی دجله؛ جایی که پیشتر قایقی پارویی در کرانه مجاور سربازان مستقر شده بود. باید تصمیمش را بگیرد. چارهای جز شنا کردن عرض دجله ندارد و از آن بدتر، ناگزیر، باید خواهرش را در این سوی دجله به امید خدا رها کند. خالد به آب میزند شناکنان خودش را به قایق در سوی دیگر رود میرساند و هر ۷ نفر را در قایق مینشاند.
🔻خالد میگوید: عرض دجله را باید یک بار دیگر شنا می کردم تا هم قایق سبک تر باشد و هم پیش راندن آن تسریع شود. باید شنا می کردم و قایق را به سمت جلو فشار می دادم در حالی که یکی از سربازان پارو می زد. بالاخره به ماشین رسیدیم؛ خسته اما راضی و خوشحال به رضای خدا. آنها را با سرعت به منزل مادر آوردم.
🔻ام قصی با علم به اینکه پناه دادن به حتی یک فراری؛ نه پناه دادن که حتی غذا و آدرس دادن به او به معنای قتل عام خانواده و به اسارت رفتن دخترانش است به آنان پناه می دهد و غذا. هنوز هم نام تک تک آنها را مانند پسرانش به خاطر دارد و وقتی اسمشان را می گوید به پهنای صورت می خندد.
🔻با آگاهی از خطری که در کمین همه است، ام قصی دست به کار میشود. ابتدا برای همه ۷ سرباز در خانه خودش هویتی جعلی روی کاغذ میسازد. همه را دانشجو مینامد. چه دانشگاهی از این قویتر در مکتب ام قصی! این کار را میکند تا از ایست و بازرسیهای متعدد داعش آنها را به سلامت بیرون ببرد؛ به سوی کرکوک و بعد بغداد.
🔻در یکی از پستهای داعشی، با تردید عناصر داعش درباره سرنشینان خودروی ون، خودش را به بیهوشی و بدحالی میزند طوری که خانوادهاش فریاد میزنند «قند خونش بالاست و باید سریعا درمان شود». عملیات فریب جواب میدهد و نجات یافتگان اسپایکر با درایت و شجاعت همزمان این زن از کرکوک راهی بغداد میشوند. اینچنین ام قصی به چشم سر و جان، داعشیها را چشم و گوش بسته و مصداق آیه «وَجَعَلْنَا مِن بَیْنِ أَیْدِیهِمْ سَدًّا وَمِنْ خَلْفِهِمْ سَدًّا فَأَغْشَیْنَاهُمْ فَهُمْ لَا یُبْصِرُونَ» میبیند.
🔻درباره نجات بافتگان از اسپایکر خونین روایت های متعددی هست؛ برخی می گویند ام قصی ۵۸ سرباز را نجات داد؛ در روایتی دیگر از ۲۵ نفر گفته اند و خود ام قصی بر ۷ سرباز متمرکز می شود؛ ۷ بی سلاح؛ ۷ انسان و ۷ سرمایه گرانبهای عراق؛ تو بگو یک انسان، وقتی پناه دادن به دیگری بهایش قتل تمام خانواده ات باشد. ام قصی از آن زن هایی است که می بینی و می فهمی تابوتش را سال هاست دارد بر دوش می کشد؛ ستبر و استوار؛ ریشه دار «بر تراز بی بقای خاک». از آن شیرزنانی که می خندند و دلگرمی می دهند اما اگر به تقاطع نگاهش برسی به صلابت دیدگان نافذ، راه عبورت را می بندد؛ از چنین زنی می نویسم و بیش از این.
🔻ام قصی بعدها هم به این اکتفا نکرد تا نقد جانش را بخرد. به حشد الشعبی پیوست تا یک بار دیگر ثابت کند از مرگ نمیهراسد. از آن زنانی است که تن اشباه الرجال داعشی را میلرزاند. شهید ابو مهدی المهندس فرمانده حشد الشعبی هم او را در کنف حمایت نیروهایش گرفت.
🔻مادر عراق، سنی مذهب و حیدری مسلک، آرزوی زیارت امام رضا (ع) را در دل می پروراند. بارها این را گفته است که در میان خواهران و برادران ایرانی اش احساس غربت نمی کند؛ از آنهایی که مرجع بزرگ دینی عراق، آیت الله سیستانی را یاد طوعه (زنی که به حضرت مسلم بن عقیل در خانه اش پناه داد) انداخت و همین نام را برایش برگزید. ام قصی بعدها حسینیه ای هم در کنار منزلش بنا کرد.
🔻یک جایی یکی از جوانان گریخته از اسپایکر گفته است که «از اسارت و قتل داعش گریختیم بی آنکه بدانیم در ایستگاه ام قصی دوباره اسیر و آزاد خواهیم شد؛ اسیر و رهای محبت و شجاعت یک زن». اگر بتوانم شجاعت را به کوهی مرتفع تشبیه کنم یقینا قد ام قصی به بلندای چکاد و قله آن است که از ابرها بالا می زند.
✔️مطلبی از: جواد ارشادی؛ منبع: ایرنا
#قاف_عشق
@ghafeshgh 👈👈
15.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️درخواست استاندار شهید از میزبان چه بود؟
🔺مادر شهید حسین اجاقی از مهمانی سرزده شهید مالک رحمتی در شب قبل از شهادتش می گوید.
🍃🌷
#قاف_عشق
@ghafeshgh 👈👈
setareha190301.mp3
1.21M
🌟#با_این_ستارهها
🌷به یاد: شهید چرم فروشان
🎙راوی : برادر محمدعلی نصر اصفهانی
📻رادیو_اصفهان
💢آرشیو با این ستارهها و شبهای روشن در اپلیکیشن رادیو اصفهان
👇👇👇
http://cafebazaar.ir/app/?id=radio.esfahan&ref=share
🍃🌷
#قاف_عشق
@ghafeshgh 👈👈
هدایت شده از فرهنگ و ارشاد اصفهان 🇮🇷
🟢برگزاری نخستین جشنواره بینالمللی شعر «خدمت تا شهادت»
✳️مهلت ارسال اثر به نخستین جشنواره بینالمللی شعر «خدمت تا شهادت» تا ۲۵ خردادماه سال جاری اعلام شده است.
✳️علاقهمندان میتوانند در این محورها آثار خود را ارسال کنند:
🔸️سید شهیدان خدمت، آیتالله رئیسی
🔹️شهید حسین امیرعبداللهیان
🔸️شهید آیتالله آل هاشم
🔹️شهید مالک رحمتی
🔸️دیگر شهدای خدمت در واقعه اخیر
🔹️مکتب خادمان و شهیدان جمهور
🔸️مکتب کار جهادی و بیمنت برای خدا و مردم
🔹️تشییع تاریخی شهید جمهور و دیگر شهیدان خدمت
✳️بنا بر اعلام دبیرخانه قرار است به سه نفر نخست ۲۰ میلیون تومان، به سه نفر برگزیده بعدی ۱۵ میلیون تومان و به سه برگزیده نهایی نیز ۱۰ میلیون تومان جایزه تعلق گیرد.
شاعران منتخب ملل نیز به ترتیب ۸٠٠ دلار، ۵٠٠ دلار و ۳٠٠ دلار دریافت خواهند کرد.
✳️علاقهمندان میتوانند آثار خود را به نشانی www.artfest.ir ارسال کنند
┄┄┅═✧❁🇮🇷❁✧═┅┄
#وزارت_فرهنگ_و_ارشاد_اسلامی
#شعر
#شهید_جمهور
┄┄┅═✧❁🇮🇷❁✧═┅┄
@isf_farhang