" نوید اخراج غرب از منطقه"
پس از عملیات موفق طوفانالاقصی در هفتم اکتبر، تحولات میدانی و شرایط غرب آسیا بسیار پیچیده شده است و دیگر نمیتوان مانند قبل رخدادهای غرب آسیا را تحلیل و ارزیابی کرد.
به نظر میرسد دیگر تاریخ انقضاء محاسبات غرب و در رأس آنها ایالات متحده درباره این منطقه به سر آمده و هیچ کارکرد درستی ندارد؛ در نتیجه این محاسبات اشتباه، غرب پیدرپی در دریایی از آشوب و سردرگمی و شکست غرق شده است.
تصویر غرب آسیا در سال ۲۰۲۴ تصویری از مردمان آزادهای است که به دنبال استقلال از استکبار جهانی و توسعه و رشد بومی و ملی خود هستند.
مردمان این منطقه خسته از ناامنی فزاینده چندین دههای هستند که غرب برایشان به ارمغان آورده است، دروغها و فریبکاریهای چندین ساله غرب با سر دادن شعارهای رنگین و پر طمطراق دیگر جذابیتی برایشان نداشته و به دنبال بازیابی هویت اصیل اسلامی خود هستند.
در این بازی، فلسطین به عنوان اصلیترین محل برخورد تمدنی اسلام با غرب فهمیده میشود. هر چند همچنان برخی دولتمردان منطقهای درک صحیحی از وقایع ندارند و بعضا دچار برخی اشتباهات محاسباتی میشوند که البته این اشتباهات را نیز میتوان نتیجه نفوذ غرب در دستگاههای حاکم این دولتها تحلیل و ارزیابی کرد، اما قاطبه امت اسلامی به یک باور و درک صحیح از هویت و جایگاه خود در نظام بینالملل دست پیدا کردهاند. البته این باور و درک درست را نیز مدیون انقلاب اسلامی هستند.
رهبر معظم انقلاب هم ضمن اشاره صریح به خباثتها و کینهتوزیهای ایالات متحده پس از حملات موشکی سپاه پاسداران به پایگاههای نظامیان تروریست آمریکایی در عینالاسد اظهار داشتند: «بحث انتقام بحث دیگری است، در مسئله حمله به عینالاسد یک سیلی به آنها زده شد، اما در مقام مقابله، این اقدامات نظامی به این شکل کفایت نمیکند؛ بلکه باید حضور فسادبرانگیز آمریکا در منطقه تمام شود.»
رهبر فرزانه انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه ملتهای منطقه و دولتهای برخاسته از ملتها بدون تردید ادامه این حضور فسادبرانگیز آمریکا را قبول نمیکنند، گفتند: «حضور غرب در این منطقه و در هر جای دیگر دنیا، جز جنگ، اختلاف، فتنه، ویرانی و خراب شدن زیربناها هیچ نتیجه دیگری نداشته است و آنها همین فساد و ویرانگری را برای ایران عزیز و جمهوری اسلامی هم آرزو و اصرار دارند.»
نکته پایانی اینکه امروز با تحولات رخ داده میان مردم منطقه شناخت خوبی نسبت به دشمن و ذات خبیث غرب به وجود آمده است؛ شناختی که نویدبخش اخراج غرب از منطقه و حکمرانی مردم در منطقه است.
در انتخابات امسال تمام مردم میتوانند با هر کدام از مدارک شناسنامه، کارت ملی، کارت پایان خدمت، گواهینامه و پاسپورت رای دهند.
همچنین امسال به جای درج مهر بر شناسنامه، رای دادن افراد در سامانه ثبت احوال، ثبت میشود.
انتخابات در ایران به دلیل حضور معتمدین مردم در هیاتهای اجرایی و نظارت، همواره با اقبال مواجه بوده است. ممکن است نرخ مشارکت با فرازونشیب همراه بوده باشد، اما مردم همیشه استقبال کردهاند.
راهاندازی حدود ۲۰۰ کانال تلویزیونی برای تبلیغات انتخاباتی نامزدهای هر حوزه انتخابیه که نامزدهای هر حوزه با ارائه یک کلیپ ۲۰ دقیقهای در این کانالها، به تبلیغات برای خود میپردازند.
از کلیه داوطلبان یک شماره حساب گرفته شده که صرفا برای هزینههای انتخاباتی و تبلیغاتی مورد استفاده قرار میگیرد تا هر فرد و تشکیلاتی که میخواهد به نامزدها کمک مالی کند، شفاف باشد و گردش مالی نامزدها برای تبلیغات انتخاباتی مشخص شود.
پولهای این حساب تنها باید در چهار بخش ستاد انتخاباتی، تجمعات انتخاباتی، تبلیغات و حقالزحمه عوامل صرف شود. سقف هزینهکرد هر نامزد در هر حوزه انتخابیه هم مشخص شده است.
بر اساس قانون، یک هشتم حوزههای انتخابیه چندنمایندگی مجاز به برگزاری انتخابات تمامالکترونیک هستند.
بر همین اساس و طبق تاییدیه شورای نگهبان، در این دوره در چهار حوزه آبادان، رشت، قم و ملایر انتخابات مجلس و خبرگان به صورت تمامالکترونیکی برگزار خواهد شد.
در مورد تعرفهها نیز به منظور سهولت فرایند برای رایدهندگان، تعرفههای انتخابات مجلس و انتخابات خبرگان ادغام شده است و هر رایدهنده یک تعرفه دریافت میکند.
"عمدهترین ابهامات و ایرادات شورای نگهبان به برنامه هفتم"
لایحه «برنامه پنجساله هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران» پس از بررسی در شورای نگهبان، اخیرا به مجلس بازگردانده شد.
بررسی این لایحه که پیش از تصویب نهایی آن و براساس نسخههای غیررسمی در شورای نگهبان آغاز شده بود و تا روزهای قبل ادامه داشت، از جهت تعداد جلسات شورا و گزارشات کارشناسی تهیه شده توسط پژوهشکده شورای نگهبان کمنظیر است. شورای نگهبان برای بررسی این مصوبه ۵۴ جلسه فشرده و پیاپی، گاه در سه نوبت صبح، ظهر و شب، برگزار کرد که طی آن مواد مصوبه به دقت مورد بررسی قرار گرفت. در کنار جلسات شورا، مجمع مشورتی فقهی نیز گزارشات خود را به شورا ارسال میداشت و پژوهشکده شورای نگهبان نیز جلسات متعددی با ذینفعان، کارشناسان و نهادهای مرتبط برگزار کرد و در نتیجه این جلسات و بررسی کارشناسان پژوهشکده نزدیک به ۷۰۰ صفحه گزارش کارشناسی در خصوص احکام برنامه هفتم آماده گردید که مورد توجه و استفاده اعضای شورای نگهبان قرار گرفت.
عمده ابهامات و مغایرتهای این لایحه که در موارد متعددی مورد ایراد شورای نگهبان قرار گرفته است، عبارتند از:
الف) عدم تعریف اصطلاحات جدید
یکی از ابهامات رایج شورای نگهبان در این مصوبه، روشن نبودن تعریف برخی مفاهیم و اصطلاحات به کار رفته در مصوبه است. شورای نگهبان به دلیل فقدان تعریف قانونی و روشن نبودن مصادیق این مفاهیم و اصطلاحات آنان را واجد ابهام شناخته است. مفاهیمی مانند «کیفیت دارایی بانکها و مؤسسات اعتباری غیربانکی» در جزء (۳) بند (ب) ماده (۸)، «اوراق گواهی اعتبار مولد (گام)» در جزء (۱) بند (ث) ماده (۱۰)، «الگوی (مدل) مالی» در جزء (۱) بند (الف) ماده (۵۴) و «داراییهای نامشهود» در بند الحاقی (۱) ماده (۶۶) از این جملهاند.
ب) مشخص نبودن نسبت احکام با اختیارات سایر مراجع قانونی
از دیگر ابهامات شورای نگهبان نسبت به این مصوبه، روشن نبودن نسبت میان برخی از احکام آن با صلاحیت سایر نهادهای قانونی همچون شورای عالی انقلاب فرهنگی، شورای عالی فضای مجازی و ستاد کل نیروهای مسلح است. به طور مثال چون مشخص نبود که احکام مذکور در فصل ارتقای فرهنگ عمومی و رسانه با توجه به مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی انجام میشود یا خیر، واجد ابهام شناخته شد. همچنین نسبت احکام موجود در بند (ب) و بند الحاقی (۳) ماده (۶۵) با مفاد «سند راهبردی جمهوری اسلامی ایران در فضای مجازی» مصوب شورای عالی فضای مجازی مشخص نبود که از این حیث شورای نگهبان آن را واجد ابهام دانست.
ج) واگذاری اختیار قانونگذاری به نهادهایی غیر از مجلس
به استناد قانون اساسی، قانونگذاری از صلاحیتهای انحصاری مجلس بوده و قابل تفویض به نهادی دیگر نیست. در بخشهای مختلف مصوبه بدون تعیین ضوابط تقنینی لازم برخی موضوعات به قوهمجریه واگذار شده بود و از این جهت مغایر اصل ۸۵ قانون اساسی شناخته شد. به طور مثال در تبصره بند خ ماده (۹) تعیین ضوابط تأسیس و فعالیت کانونهای صندوقهای قرضالحسنه به صورت مطلق به شورای پول و اعتبار واگذار شده بود. در بند پ ماده (۱۶) تعیین استاندارد میزان اموال غیر منقول مورد نیاز دستگاههای اجرایی به صورت مطلق به وزارت امور اقتصادی و دارایی تفویض شده بود. در بند پ ماده (۴۰)، زمان قطع موقت سهمیه آب چاههای کشاورزی بدون تعیین ضابطه و به صورت مطلق به هیأت وزیران واگذار شده بود که تمام موارد مذکور مغایر با اصل ۸۵ قانون اساسی شناخته شدند.
د) ابهام در ضوابط و معیارها
یکی از پرتکرارترین ایرادات شورای نگهبان به این مصوبه، عدم تعیین چارچوبهای ضوابط پیشبینی شده در مصوبه است. به طور مثال در بند الف ماده ۶، شرایط و معیارهای تأیید یا رد صلاحیت مؤسسات، نهادها و شرکتهای ارائهدهندهی خدمات توسعه کسبوکار مشخص نشده بود. یا در بند ت ماده (۳۳) ویژگیها، شرایط و ضوابط «مناطق گلخانهای بزرگ مقیاس» مشخص نشده بود یا در جزء ۱ بند ت ماده (۴۰) شرایط و ماهیت فعالیت «تشکلهای بهرهبرداران» مبهم بود. همچنین در جزء ۴ بند الف ماده (۶۹) شرایط و ضوابط اعطای مجوز کاروری سلامت الکترونیکی به شرکتهای دارای صلاحیت تعیین تکلیف نشده بود. تمام این موارد برای رفع ابهام توسط مجلس شورای اسلامی در اظهارنظر شورای نگهبان منعکس شدند.
همچنین مجلس در بخشهای مختلف مصوبه، احکامی به لایحه دولت اضافه کرده بود که اجرای برخی از احکام اضافه شده، منجر به افزایش هزینههای عمومی میشد و از این حیث مغایر اصل ۷۵ قانون اساسی بود. اما با توجه به حکم بند ب ماده (۱۱۸)، احکامی که منجر به افزایش هزینه های عمومی میشود در حدودی که منابع لازم آن توسط دولت در لوایح بودجه سنواتی پیشبینی شود، اجرا میشود. لذا شورای نگهبان اظهارنظر در رابطه با احکامی که منجر به افزایش هزینههای عمومی میشود را به مراحل بعدی و بعد از تعیین تکلیف نهایی این بند موکول کرد.
دعای هر روز ماه رجب:
بسم الله الرحمن الرحیم
"یا مَنْ اَرْجُوهُ لِکُلِّ خَیْرٍ"
ای که برای هر خیری به او امید دارم
وَآمَنُ سَخَطَهُ عِنْدَ کُلِّ شَرٍّ
و از خشمش در هر شری ایمنی جویم
یا مَنْ یُعْطِی الْکَثیرَ بِالْقَلیلِ
ای که میدهد (عطای) بسیار در برابر (طاعت) اندک
یا مَنْ یُعْطی مَنْ سَئَلَهُ
ای که عطا کنی به هرکه از تو خواهد
یا مَنْ یُعْطی مَنْ لَمْ یَسْئَلْهُ
ای که عطا کنی به کسی که از تو نخواهد
و مَنْ لَمْ یَعْرِفْهُ
و نه تو را بشناسد
تَحَنُّناً مِنْهُ وَرَحْمَهً
از روی نعمت بخشی و مهرورزی
اَعْطِنی بِمَسْئَلَتی اِیّاکَ
عطا کن به من به خاطر درخواستی که از تو کردم
جَمیعَ خَیْرِ الدُّنْیا وَجَمیعَ خَیْرِ الاْخِرَهِ
همه خوبی دنیا و همه خوبی و خیر آخرت را
وَاصْرِفْ عَنّی بِمَسْئَلَتی اِیّاکَ
و بگردان از من به خاطر همان درخواستی که از تو کردم
جَمیعَ شَرِّ الدُّنْیا وَشَرِّ الاْخِرَهِ
همه شر دنیا و شر آخرت را
فَاِنَّهُ غَیْرُ مَنْقُوصٍ ما اَعْطَیْتَ
زیرا آنچه تو دهی چیزی کم ندارد (کم نیاید)
وَزِدْنی مِنْ فَضْلِکَ یا کَریمُ
و بیفزا بر من از فضلت، ای بزرگوار
یا ذَاالْجَلالِ وَالاِْکْرامِ
ای صاحب جلالت و بزرگواری
یا ذَاالنَّعْماَّءِ وَالْجُودِ
ای صاحب نعمت و جود
یا ذَاالْمَنِّ وَالطَّوْلِ، حَرِّمْ شَیْبَتی عَلَی النّارِ
ای صاحب بخشش و عطا، حرام کن محاسنم را بر آتش دوزخ
برحمتک یا ارحم الرّاحمین
لینک کانال نهضت روشنگری (غفارعلیپور ) در پیام رسان های داخلی:
سروش
splus.ir/ghaffaralipour
ایتا
https://eitaa.com/ghaffaralipour
بله
https://ble.ir/7090gh
روبیکا
https://rubika.ir/ghaffaralipour
" تفاوت ایرانی های باغیرت و بی غیرت برای شرکت در انتخابات، درک و وفاداری به کشوری با ویژگی های ۴۰ گانه زیر است:"
۱- ایرانی که در زمره امن ترین کشورهای جهان است . (طبق رده بندی دو موسسه معروف انگلیسی بنام «انترنشنالsos» و «کنترل ریسک»)
۲- ایرانی که قطب پزشکی خاورمیانه است.
۳- ایرانی که نامی از آن در لیست 50 کشور پر سرطان جهان وجود ندارد.
(طبق لیست منتشر شده توسط بنیاد بین المللی پژوهش در مورد سرطان)
۴- ایرانی که دارای دومین ارتش قدرتمند سایبری جهان (به اقرار نشریه اکونومیست)
۵- ایرانی که چهارمین کشور جهان در زمینه علم نانو است.
۶- ایرانی که دارای سومین مرکز پیوند عضو برتر جهان (بیمارستان نمازی شیراز)
۷- ایرانی که سریع ترین کشور جهان از نظر رشد نوآوری است.
۸- ایرانی که سومین کشور پیشرفته جهان در زمینه دانش سلول های بنیادی است.
۹- ایرانی که ششمین کشور پرتاب کننده موجود زنده به فضا است.
۱۰- ایرانی که طراح و سازنده قدرتمند ترین سلاح تک تیرانداز جهان است . (باهر)
۱۱- ایرانی که دومین کشور جهان در زمینه ساخت «هواپیمای خورشیدی استراتژیک ارتفاع بالا» بعد از آمریکا است .
۱۲- ایرانی که بزرگترین تولید کننده متانول جهان است .
۱۳- ایرانی که یکی از چند کشور سازنده جت جنگنده در جهان است. (جت کوثر)
۱۴- ایرانی که پنجمین کشور تولید کننده کاغذ از سنگ در جهان است.
۱۵- ایرانی که تنها سازنده داروی آنژی پارس(درمان زخم های دیابتی) و ایمود (کنترل بیماری ایدز) در جهان است.
۱۶- ایرانی که یکی از چند کشور سازنده دستگاه جراحی الکتریکی فرکانس بالا در جهان است.
۱۷- ایرانی که 37 امین صادر کننده برتر جهان دربین 227 کشور است. (طبق گزارش بخش اقتصادی سازمان سیا)
۱۸- ایرانی که دومین کشور سازنده دستگاه شتاب دهنده خطی پرتو درمانی در جهان است.
۱۹- ایرانی که بزرگترین شکارچی پهپادهای فوق پیشرفته جاسوسی جهان است.
۲۰- ایرانی که دوازدهمین کشور جهان در زمینه دندانپزشکی است.
۲۱- ایرانی که یکی از چند کشور جهان که بیش از 95 درصد داروهای مورد نیاز مردمش را خودش تولید میکند.
۲۲- ایرانی که سیزدهمین قدرت برتر جهان از نظر سیاسی نظامی و اقتصادی (طبق گزارش روزنامه ایندیپندنت انگلستان) است .
۲۳- ایرانی که پرشتاب ترین کشور دنیا در زمینه رشد امید به زندگی (طبق جدول سازمان ملل) است.
۲۴- ایرانی که یکی از چند کشور سازنده ناوشکن های اقیانوس پیما در جهان است.
۲۵- ایرانی که پر سرعت ترین کشور جهان در زمینه رشد شاخص توسعه انسانی است.
(بر اساس جدول سازمان ملل)
۲۶- ایرانی که پنجمین کشور جهان در زمینه فناوری برتر قرن 21 یعنی لیزر است.
۲۷- ایرانی که رتبه اول خاورمیانه و هفدهم جهان در زمینه پرورش آبزیان است.
۲۸- ایرانی که هشتمین کشور جهان از نظر گسترش خطوط لوله کشی گاز و بهره مندی مردم از گاز است.
۲۹- ایرانی که از پیشرفته ترین کشورهای جهان در زمینه درمان ناباروری است.
۳۰- ایرانی که بیستمین کشور جهان از نظر ترانزیت دریایی است.
۳۱- ایرانی که دارنده چهارمین نیروی بزرگ دریایی جهان است.
(بر اساس رده بندی وب سایت آمریکایی BusinessInsider)
۳۲- ایرانی که دارنده بالاترین نرخ رشد پذیرش دانشجوی خارجی در جهان است.
(طبق گزارش سازمان یونسکو)
۳۳- ایرانی که پانزدهمین کشور جهان در زمینه دانش سلول های بنیادی است.
۳۴- ایرانی که پر افتخار ترین کشور جهان از نظر فعالیت های قرآنی و تنها کشور جهان که یکی از شروط تصویب قانون در آن ، عدم تضاد با قرآن است.
۳۵- ایرانی که رتبه نخست جهان در زمینه مبارزه با مواد مخدر در خاک خود را دارد . (طبق گزارش سازمان ملل)
۳۶- ایرانی که برگزار کننده و مدیریت کننده بزرگترین تجمعات گسترده تاریخ جهان است. (راهپیمایی های داخلی و خارجی و پیاده روی اربعین)
۳۷- ایرانی که تنها کشور جهان است که شکل حکومت آن از طریق انتخابات مشخص شده است. (رای 98 درصدی به جمهوری اسلامی)
۳۸- ایرانی که تاب آورده ترین، مقاوم ترین و بالنده ترین کشور جهان در زیر سنگین ترین و گسترده ترین تحریم های جهان است.
۳۹- ایرانی که هدف مسموم ترین موج های شایعه و القای اخبار نا امید کننده است.
۴۰- ایرانی که بزرگترین نگرانی آمریکا بوده و هست.
و..........
شرکت در انتخابات حق مردم ایران است و سپس تکلیف دینی ، سیاسی ، اجتماعی و......
رأی میدهیم:
به کوری چشم بدخواهان،
به انقلاب اسلامی،
به نظام مقدس جمهوری اسلامی،
به امامین انقلاب و ولایت فقیه،
به مکتب شهدا و مکتب حاجقاسم،
به جبهه مقاومت،
به عفاف و حجاب،
به غیرت دینی مردم ایران،
به امر به معروف و نهی از منکر
و به هرکس که حافظ ارزشهای اسلام و انقلاب باشد.
غفارعلیپور
بهمن ماه ۱۴۰۲
هدف دقیق و اصلی نظام ما چیست؟
ما امروز اگر مردم را به وسط میدان دعوت میکنیم، هدف چیست؟ این باید مشخّص بشود. هدفهای دست دوّم، هدفهای فرعی، مورد توجّه نیست.
هدف عبارت است از:
حاکمیّت اسلام، عزّت ملّی، صلاح کامل ملّت ایران، اعتلای ملّت ایران و مقابلهی با استکبار.
دو روز پیش، کدام دولت یمن به قطعنامه ضد ایرانی سازمان ملل، رای مثبت داد؟!!
بعد از اعتراضات مردمی یمن و خروج علی عبدالله صالح به آمریکا به بهانه درمان در سال ۲۰۱۲ منصور هادی با حمایت ریاض و توافق احزاب یمن به عنوان دومین رییس جمهور یمن معرفی شد!
حوثی ها که ناراضی بودن ۲ سال بعد وارد صنعا میشن و کاخ ریاست جمهوری رو تصرف میکنن و منصور هادی هم استعفا میده و از طرف حوثی ها در حصر خانگی قرار میگیره اما شبانه به عدن فرار میکنه!
حوثی ها مجدد حمله میکنن و منصور هادی رو شکست میدن و اونم مجبور میشه به عربستان فرار کنه و همونجا بمونه!
همین موضوع باعث میشه عربستان به بهانه برگردوندن منصور هادی به قدرت ۸ سال با یمن و بخصوص حوثی ها درگیر جنگ بشه!
بعد از اتفاق آرامکو و تمایل عربستان به آتش بس منصورهادی با فشار عربستان مجبور به عزل نماینده دائم یمن در سازمان ملل و جایگزینی عبدالله السعدی که شدیدا با حوثی ها و ایرانیها دشمن هست و مهره عربستان و آمریکاست به این سِمَت میشه!
نهایتا منصور هادی خودش هم با فشار عربستان مجبور به استعفا میشه و اعلام میکنه تمام قدرت و اختیاراتش رو به یکگروه ۷ نفره به ریاست رشاد علیمی واگذار کرده و بر همین اساس هم این گروه ۷ نفره تحت عنوان "دولت انتقالی" که تحت حمایت عربستان و امارات و آمریکا قرار دارن تمام مسئولیت اداره یمن رو برعهده میگیرن!
حوثی ها زیر بار نمیرن و بعد از ائتلاف با کنگره ملی خلق یمن، دولتی رو با اسم "دولت نجات ملی" تحت حمایت ایران تشکیل میدن!
حالا دیگه موضوع روشن شد...!!!
دولتی که پدر اسراییل رو درآورده و کشتی ها رو توقیف میکنه، "دولت نجات ملی" هست که یحیی سریع سخنگوی این دولته!
دولتی هم که در سازمان ملل علیه ایران رای داده، "دولت انتقالی" هست که تحت حمایت عربستان و آمریکا و امارات هست!
سازمان ملل دولت انتقالی رو قبول داره چون اختیاراتش رو از رییس جمهور مثلا قانونی خودش یعنی منصور هادی گرفته!
اما دولت نجات ملی(حوثی ها) مورد تایید سازمان ملل نیست و آن را به رسمیت نمیشناسد!
بنابراین، "دولت نجات ملی" یمن اصلا کرسی در سازمان ملل نداره که بخواد علیه ایران رای بده که اگه کرسی داشت، حتما به نفع ایران رای میداد و این رای مثبت علیه ایران، مربوط به "دولت انتقالی" هست که دشمن حوثی هاست.
" استفتائات مقام معظم رهبری به برخی سوالات و شبهات از سوی رای دهندگان جهت انتخابات "
حکم شرکت در انتخابات
س۱. آیا شرکت در انتخابات جمهوری اسلامی ایران شرعا واجب و عدم شرکت، حرام است؟
ج. شرکت در انتخابات نظام جمهوری اسلامی برای افراد واجد شرایط، یک وظیفه شرعی، اسلامی و الهی است.
واجب عینی بودن شرکت در انتخابات
س۲. آیا شرکت در انتخابات جمهوری اسلامی ایران واجب عینی است یا کفایی؟
ج. واجب عینی است.
وظیفه خواص در قبال شناساندن اصلح
س۳. وظیفه روحانیون و خواص در قبال شناساندن فرد اصلح چیست؟ آیا از لحاظ شرعی تکلیفی بر عهده آنها می باشد؟
ج. همگان به ویژه خواص و علما وظیفه دارند با حداکثر دقت، افراد اصلح را با حجت شرعی شناسایی کرده و به مردم معرفی کنند و مردم را در انتخاب درست یاری دهند. عدم دخالت خطرناک است؛ دخالت بدون بصیرت و حجت هم خطرناک است.
معیارهای نامزد اصلح
س۴. به نظر معظم له معیارهای نامزد اصلح چه مواردی است؟
ج. با وجود شرایط قانونی، اهم معیارهای اصلح به شرح زیر است:
- تدیّن؛
- تعهّد و خوشنامی؛
- وفاداری به انقلاب و ایستادگی در راه آن؛
- عزم، اراده و نفوذ ناپذیری در مقابل دشمن و افراد ناصالح؛
- دارای برنامه و کفایت لازم؛
- مرعوب نشدن در مقابل دشمنان؛
- ساده زیستی و دوری خود و بستگان از اشرافی گری؛
- مردمی و آشنا به درد مردم، خدمتگزاری؛
- اعتقاد واقعی به راه امام راحل(ره)؛
- تقید به مسائل اخلاقی نظیر پرهیز از معامله گری، رشوه و توصیه پذیری و توجه به منافع طبقات محروم جامعه؛
- تثبیت مواضع عزت آفرین، صحیح، عاقلانه و حکیمانه انقلاب و نظام؛
- پرهیز از اسراف یا هزینه از بیت المال یا اموال شبهه ناک در تبلیغات و غیر آن؛
- پرهیز از طرح اموری که در اختیار آنها نیست؛
- شناخت اولویت ها و فوریت های نظام و مردم و پرداختن به آنها؛
وظیفه شخص در صورت نشناختن نامزد اصلح
س۵. اگر اصلح را نشناسیم وظیفه چیست؟ از طرفی اگر تحقیق کنیم و به شخص اصلح نرسیم می توانیم در انتخابات شرکت نکنیم؟
ج. در تشخیص فرد اصلح می توانید از کسانی که به لحاظ تعهد دینی و بصیرت انقلابی مورد اعتمادند، کمک بگیرید و در هر صورت شرکت در انتخابات نظام جمهوری اسلامی برای افراد واجد شرایط، یک وظیفه شرعی است.
رأی سفید
س۶. حکم رأی سفید و بی نام دادن چیست؟ در صورت عدم شناخت و تحقیق، یا تحقیق کافی و عدم وصول به نتیجه و تحیّر در انتخاب اصلح چطور؟
ج. در هر صورت اگر رأی سفید دادن موجب تضعیف نظام اسلامی باشد، حرام است.
روز تولد حضرت امام علی (ع) تنها روز پدر نیست، بلکه روز بزرگداشت مقام مردانگی و انسانیت هم است.
میلاد امام علی (ع) آغازگر اشاعه عدالت و مردانگی و معرف والاترین الگوی شهامت و دیانت، بر رهروانش مبارک.
" تحلیلی بر ردصلاحیت حسن روحانی "
یکی از آزمونهای نظام جمهوری اسلامی، نحوه برخورد با حسن روحانی است. این چهره امنیتی در ساختار نظام، اگر تا قبل از ریاست جمهوری سال ۹۲ گزینه ناشناختهای برای انقلاب اسلامی بود، با کارنامهای که در دوره ریاست جمهوریاش به جا گذاشت، دیگر آن چهره چند لایه نیست و بعید است کسی از ماهیت و جهتگیری تفکرات و علایق روحانی بیاطلاع باشد.
روحانی با قرار گرفتن در جایگاه ریاست جمهوری، پرده از چهره خود کنار زد و نشان داد تا چه اندازه در خدمت سیاستهای استکبار جهانی است و تا چه اندازه از آرمانهای انقلاب فاصله گرفته به طوری که تقابل او با سیاستها و آرمانهای غیرقابل تغییر انقلاب اسلامی بر کسی پوشیده نیست و از همه عیانتر تقابل مواضع علنی او با مواضع علنی رهبر انقلاب است.
به این نمونهها توجه کنید:
۱- حسن روحانی درباره جایگاه زن و خانواده: «گذشت آن زمان که زنها در خانه بمانند و خانهداری کنند.»
امام خامنهای چند هفته پس از این نظر روحانی: «یکی از شئون و مشاغل حضرت فاطمهزهرا، نقش "مادری، همسری و خانهداری" است. برخی افراد با به رُخ کشیدن حرفهای ناقص و پوچ غرب در خصوص نگاه اسلام به زن، خدشه وارد میکنند. این فریفتگان غافل، خانهداریِ زن را تحقیر میکنند. خانهداری یعنی تربیتِ انسان و تولید والاترین محصول و متاع عالم وجود یعنی بشر.»
۲-ﺍﻣﺎﻡ ﺧﺎﻣﻨﻪﺍﯼ: ﺑﻪ این ﻣﺬﺍﮐﺮﺍﺕ (مذاکرات هستهای برجام) ﺑﺪﺑﯿﻨﻢ.
ﺣﺴﻦ ﺭﻭﺣﺎﻧﯽ: در سیاست خارجی، خوش بینی و بدبینی معنا ندارد.
۳- امام خامنهای: ﻋﻠﻮﻡ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﺳﻼﻣﯽ ﺷﻮﺩ.
حسن ﺭﻭﺣﺎﻧﯽ: اسلامی شدن علوم انسانی معنی ندارد. ﮐﺠﺎﯼ ﻋﻠﻮﻡ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﺳﻼﻣﯽ ﺷﻮد.
۴- حسن روحانی: ما از عاشورا درس مذاکره میگیریم.
امام خامنهای: آیا تاریخ را اینطور میفهمید که امام حسین با دشمنان خدا مذاکره کرد!
۵- امام خامنهای: مسئولان فرهنگی ﻧﮕﺬﺍﺭند ﺑﺎ ﻣﻄﺎﻟﺐ ﻧﺎﺻﺤﯿﺢ، ﺩﯾﻦ ﻣﺮﺩﻡ ﺭﺍ ﻟﺠﻦ ﻣﺎﻝ ﮐﻨﻨﺪ.
حسن ﺭﻭﺣﺎﻧﯽ: ﺑﺎﯾﺪ ﺳﺎﻧﺴﻮﺭ ﻭ ﻣﻤﯿﺰﯼ ﺭﺍ ﺑﺮﺩﺍﺭﯾﻢ، ﻣﺮﺩﻡ ﺧﻮﺩﺷﺎﻥ میفهمند.
۶- امام خامنهای: اگر آمریکاییها برجام را پاره کنند، ما آن را آتش میزنیم.
حسن ﺭﻭﺣﺎﻧﯽ: برخیها تصور میکنند منقلی وجود دارد که میتوانند قطعنامهها را روی آن بیندازند و آتش بزنند.
۷- حسن ﺭﻭﺣﺎﻧﯽ: ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﻢ ﻣﺮﺩﻡ ﺧﻮﺩﺷﺎﻥ ﺭﺍﻩ ﺑﻬﺸﺖ ﺭﺍ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﮐﻨﻨﺪ، ﻧﻤﯽﺗﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﺯﻭﺭ ﻭ ﺷﻼﻕ ﻣﺮﺩﻡ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺑﻬﺸﺖ ﺑﺮﺩ.
امام خامنهای: ﮔﺎﻫﻰ ﺷﻨﯿﺪﻩ می شود ﮐﺴﺎﻧﻰ ﺩﺭ ﮔﻮﺷﻪ ﻭ ﮐﻨﺎﺭ میگویند، ﺁﻗﺎ ﻣﮕﺮ ﻣﺎ ﻣﻮﻇّﻔﯿﻢ ﻣﺮﺩﻡ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺑﻬﺸﺖ ﺑﺮﺳﺎﻧﯿﻢ؟ ﺧﺐ ﺑﻠﻪ؛ ﻓﺮﻕ ﺣﺎﮐﻢ ﺍﺳﻼﻣﻰ ﺑﺎ ﺣﮑّﺎﻡ ﺩﯾﮕﺮ ﺩﺭﻫﻤﯿﻦ ﺍﺳﺖ، ﺍﯾﻦ ﻭﻇﯿﻔﻪ ﻣﺎ ﺍﺳﺖ.
۸- امام خامنهای: ﺍﻳﻦ ﻣﻨﺒﺮﻫﺎ ﻳﻚ ﻭﺳﻴﻠﻪ ﻣﻨﺤﺼﺮ ﺑﻪ ﻓﺮﺩ ﺍﺳﺖ، ﺍﮔﺮ ﻣﺤﺘﻮﺍ ﻭ ﻣﻀﻤﻮﻥ ﻣﻨﺒﺮﻫﺎی ﻣﺎ ﺷﺎﻳﺴﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ، ﻫﻴﭻ ﻭﺳﻴﻠﻪای نمیتواند ﺑﺎ ﺁﻧﻬﺎ ﻣﻮﺍﺟﻬﻪ ﻭ ﻣﻘﺎﺑﻠﻪ ﺑﻜﻨﺪ.
حسن ﺭﻭﺣﺎنی: ﺩﻭﺭﺍﻥ ﭘﻴﺎمهای یکطرفه ﺑﻪ ﺳﺮ ﺁﻣﺪﻩ، ﺩﻭﺭﺍﻥ ﺭﺳﺎﻧﺪﻥ ﭘﻴﺎﻡ ﺍﺯ ﻃﺮﻳﻖ ﺑﻠﻨﺪﮔﻮﻫﺎی یکطرفه، ﻣﻨﺒﺮﻫﺎی یکطرفه ﻭ ﺳﻨﺘﻲ ﺑﻪ ﺳﺮ ﺁﻣﺪﻩ.
۹- امام خامنهای: کسانی که ﺑﺮﺍﯼ ﺗﺌﻮﺭﯾﺰﻩ ﮐﺮﺩﻥ ﺳﺎﺯﺵ، ﺗﺴﻠﯿﻢ ﻭ ﺍﻃﺎﻋﺖ ﻣﻘﺎﺑﻞ ﺯﻭﺭﮔﻮﯾﺎﻥ، ﻧﻈﺎﻡ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﻨﮓﻃﻠﺒﯽ ﻣﺘﻬﻢ میکنند ﺧﯿﺎﻧﺖ میکنند ﻭ ﺩﺭﻭﻍ میگویند. ﻧﻈﺎﻡ ﺍﺳﻼﻣﯽ، ﻧﻈﺎﻡ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ، ﻧﻈﺎﻡ ﺷﺮﻑ ﻭ ﺳﻼﻣﺖ ﻭ ﺗﮑﺮﯾﻢ ﺑﺸﺮ ﺍﺳﺖ.
حسن ﺭﻭﺣﺎﻧﯽ: ﻣﺎ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺑﺮ ﺭﻭﯼ ﺩﻧﯿﺎ ﭘﻨﺠﻪ ﺑﮑﺸﯿﻢ ﻭ ﺩﺍئما ﺳﺮ ﺟﻨﮓ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﻢ. ﻋﺪﻩﺍﯼ ﺣﯿﺎﺕ ﺳﯿﺎﺳﯽﺷﺎﻥ ﺩﺭ ﺩﺭﮔﯿﺮیها ﻭ ﺁﺷﻮبهاﺳﺖ.
۱۰- امام خامنه ای: ﻣﺎ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺍﺯ ﻟﻔﻆ "ﺟﺎﻣﻌﻪ ﺟﻬﺎﻧﯽ" ﺑﺮﺍﯼ ﭼﻨﺪ ﺩﻭﻟﺖ ﻣﺴﺘﮑﺒﺮ ﻭ ﺯﻭﺭﮔﻮ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﻢ. ﺑﻨﺪﻩ ﻣﺨﺎﻟﻔﻢ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺭﺍ ﺟﺎﻣﻌﻪ ﺟﻬﺎﻧﯽ ﺑﺪﺍﻧﯿﻢ.
حسن ﺭﻭﺣﺎﻧﯽ: ﻣﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺎ ﺟﺎﻣﻌﻪ ﺟﻬﺎﻧﯽ ( ۱+۵ ) ﺗﻌﺎﻣﻞ ﻭ ﻣﺬﺍﮐﺮﻩ ﮐﻨﯿﻢ.
بعید است کسی با دیدن این چند نمونه در کنار بسیاری از نمونههای دیگر (که رسانهای و علنی نشده) به حسن روحانی ظلم کند و او را فدایی رهبر انقلاب بداند. روحانی اگر اهل فدا شدن باشد، درحال فدا شدن برای جای دیگری است که همه میدانیم و نیاز به توضیح ندارد.
" اکنون فقهای شورای نگهبان چه میکنند؟ "
آیا همین موارد کافی نیست تا شورای نگهبان درباره عدم صلاحیت حسن روحانی به جمعبندی برسد؟
با وجود این موارد دمدستی آیا لازم است شورای نگهبان برای ردصلاحیت روحانی به ۱۷سال سفر مشکوک روحانی به انگلیس در پوشش تحصیل یا سرقت علمی وی در نگارش پایاننامه دکتریاش یا وجود شائبه قوی تابعیت دومش یا مسأله پر ابهام قتل پسرش با اسلحهای که در اختیار او بوده، استناد کند؟
آیا همچنان لازم است به ناتوانی وی در اداره کشور در دوره ۸ساله ریاست جمهوری و تصمیمات دشمن شادکن یا ترک فعلهایش استناد کند؟
واقعا اگر کس دیگری هم این تقابل در مواضع را با ولایت فقیه داشت، صلاحیتش توسط فقهای شورای نگهبان تأیید میشد؟
آیا با تأیید صلاحیت چنین فردی، ذهنهای پر از مسأله ی کف جامعه دچار تناقض و طبعا قهر با صندوق نمیشود؟!
" مردان واقعی، تشنه ی روز مرد نیستند "
مردها به یک روز قدردانی در سال نیازی ندارند، مرد آفریده شده تا تکیه گاه شود نه متکی باشد، مرد به این حساس نیست که از کی و چی کادو میگیرد؟
همین که تبسم را بر لب اطرافیانش ببیند، برای مرد کافیست و او خود را خوشبخت می بیند.
مرد آمده تا دیگران را خوشبخت کند،
آمده تا شود ستون خانواده،
آمده بسوزد تا روشنایی بخشد،
هیچ هدیه ای، هیچ کادویی، هیچ گوهر گرانبهایی هیچ مردی را خوشحال نمیکند مگر آرامش خانوده اش!
مرد مهرورزی بلد نیست، چون مادر نیست!
مرد مهروزی اش را به زبان نمیآورد، نشان میدهد!
بهترین هدیه برای یک مرد، یک تشکر واضح و شفاف به همراه لبخند و رضایت و آرامش خانوده اش هست.
عمرشان دراز و عزتشان افزون باد.
ث) نظارت سیاسی
این نوع نظارت به مسئولیت سیاسی وزرا، رئیسجمهور و هیئت وزیران در برابر مجلس اشاره دارد که در صورت عدمتفاهم میان مجلس و آنها، در قالبهایی، چون استیضاح و سؤال از سوی مجلس اجرا میشود. این مسئولیت هم متوجه تک تک وزرا و رئیسجمهور است و هم همه آنها در قبال تصمیمات هیئت وزیران، مسئولیت جمعی دارند. بر اساس نکته اخیر، ولو وزیری به مصوبهای از هیئت دولت رأی منفی یا ممتنع داده باشد، باز در قبال آن مسئولیت دارد.
به طور خلاصه و کلی، مهمترین وظایف و اختیارات قانونی مجلس شورای اسلامی به شرح زیر است:
۱. وضع قانون در عموم مسائل در حدود مقرر در قانون اساسی
۲. شرح و تفسیر قوانین عادی
۳. بررسی لوایح دولت و ارائهی طرحهای قانونی به پیشنهاد حداقل پانزده نفر از نمایندگان و همچنین اعطای رأی اعتماد به وزرا، حق سؤال و استیضاح وزرا و رئیسجمهور
۴. حق تحقیق و تفحص در تمام امور کشور
۵. تصویب عهدنامهها، مقاولهنامهها، قراردادها و موافقتنامههای بینالمللی
۶. تصویب هر گونه تغییر در خطوط مرزی. البته این امر ممنوع بوده مگر اصلاحات جزئی با رعایت مصالح کشور، به شرط این که یک طرفه نباشد و به استقلال و تمامیت ارضی کشور لطمه نزند و به تصویب چهار پنجم مجموع نمایندگان مجلس شورای اسلامی برسد.
۷. تصویب برقراری حکومت نظامی و محدودیتهای ضروری موقت در حالت جنگ و شرایط اضطراری نظیر آن.
۸. تصویب گرفتن و دادن وام یا کمکهای بدون عوض داخلی و خارجی از طرف دولت.
۹. تصویب و صدور مجوز استخدام کارشناسان خارجی از طرف دولت در موارد ضروری.
۱۰. تصویب انتقال بناها و اموالی دولتی که ملی اعلام شده (در صورتی که انتفاع منحصر به فرد نداشته باشد).
با توجه به آنچه گفته شد، تقریباً هیچ موضوع یا مسألهای نیست که با مجلس شورای اسلامی مرتبط نباشد. بنابراین، در تلاش برای تعیین اعضای این مجلس باید به صورت حداکثری در انتخابات شرکت کرد تا ضمن دادن بسط ید به منتخبان و انتخاب اصلح، شاهد بهبود وضعیت کشور باشیم.
از امیرالمومنین امام علی علیه السلام پرسیدند مومن واقعی کیست؟
فرمودند مؤمن کسی است که:
کسبش حلال است،
اخلاقش مهربان و رئوف است،
قلبش سالم از کینه و کدورت است،
زیادی مالش را انفاق می کند،
زیادی سخنش را نگه میدارد،
با انصاف با ديگران برخورد میكند،
مردم از شرّش در امان باشند،
و به خیرش امیدوارند.
منبع: نصایح ۲۸۱
روزى بندگان بر دو قسم است:
روزیای که تو را میجوید، و روزیای که تو او را میجویى.
پس هرکس دنیا را بجوید، مرگ نیز او را طلب کند، تا اینکه او را از دنیا بیرونش کند،
و کسى که آخرت را طلب کند، دنیا او را میجوید تا روزی او را کاملا به او بپردازد.
منبع: نهج البلاغه حکمت۴۳۱
سالروز وفات حضرت زینب کبری سلام الله علیها، اسوه صبر و فداکاری را به محضر همه عزیزان تسلیت عرض می نمایم.
" پیامدهای ناشی از راهبرد ترور "
رژیم اسرائیل راهبرد زنجیره واکنش در مقابل محور مقاومت را در پیش گرفته است و این راهبرد را با جوخه ترور پیش می برد تا جنگ کوچک را به یک جنگ بزرگ بگستراند.
زنجیره واکنش و ترورهای هدفمند راهبرد قطعی اسرائیل برای دوگانگی جنگ مستقیم، ادامه زنجیره واکنش را خلق کرده است.
زنجیره واکنش، ایران را به نقطه ای رساند که از ماهواره بر قائم ۱۰۰ (آن هم با سوخت جامد و ماهواره ثریا برای تقویت سازمان فضایی)رونمایی کند و عملا به این زنجیره حمله کند
این بهترین زمان برای رونمایی از کارت ماهواره بر قائم ۱۰۰ با سوخت جامد بود تا صهیونیست ها بیش از پیش به پیامدهای استمرار و توسعه جنگ فکر کنند.
"تحلیلی بر اقتصاد جهان در سال ۲۰۲۴ "
اقتصاددانان برجسته جهان به تازگی در نشست سالانه مجمع جهانی اقتصاد دور هم نشستند و درباره این که دنیای اقتصاد در سال ۲۰۲۴ آبستن چه حوادثی خواهد بود؛ نظرات خود را ابراز کردند.
اقتصاددانان ارشد جهان در این نشست عنوان کردند که وضعیت بالقوه اقتصاد جهانی نامشخص است و انتظار میرود این حیطه در طول سال ۲۰۲۴ نیز بیثبات و نامشخص باقی بماند.
همچنین در نشست سالانه اقتصاددانان برجسته جهان چشمانداز اقتصادی سال آینده نیز پیشبینی شد- که طبق گزارشهای منتشر شده درباره آن بیش از نیمی از اقتصاددانان ارشد پیشبینی کردهاند که اقتصاد جهانی در سال جاری ضعیف خواهد شد.
در این میان همچنین گفته میشود که هفت نفر از هر ۱۰ اقتصاددانان برجسته جهان انتظار دارند که سرعت تجزیه ژئواکونومیک در دنیا در سال ۲۰۲۴ تسریع خواهد شد.
عدم قطعیت و بیثباتی همچنان نام جریان غالب اقتصاد جهان در سال ۲۰۲۴ خواهد بود.
برای برخی از اقتصاددانان برجسته جهان، اقتصاد هنوز هم وضعیت دشواری را پشت سر میگذارد و به نظر میرسد که این وضعیت در سال آینده نیز ادامه خواهد داشت و روند تضعیف اقتصادی بیشتر خواهد شد.
با این حال طبق چشمانداز اقتصاددانان ارشد مجمع جهانی اقتصاد در ژانویه ۲۰۲۴، یک گروه کوچک از کارشناسان اقتصادی نیز برای سال آینده یک چشمانداز اقتصادی ثابت یا رو به بهبودی را پیشبینی میکنند.
این ابرهای عدم اطمینان البته اتفاق جدیدی نیست و سال گذشته نیز چنین ابرهایی در آسمان چشمانداز اقتصادی سال دیده میشدند. با این حال با توجه به سرعت اندک فعالیت اقتصادی جهانی، شرایط مالی سخت و تنشهای فزاینده ژئوپلیتیکی، احتمالاً بسیاری از نوسانات در سال جاری نیز باقی خواهند ماند.
صندوق بینالمللی پول برای اقتصاد سال ۲۰۲۴ یک کاهش خفیف را در زمینه رشد جهانی پیشبینی کرده و بر این عقیده است که رشد اقتصادی جهان در سال جاری در حدود ۲.۹ درصد خواهد بود که در قیاس با رشد ۳ درصدی سال ۲۰۲۳ تفاوت اندکی دارد. با این حال بیشتر این رشد ناشی از فعالیت بازارهای نوظهور است، و گرنه رشد اقتصادهای پیشرفته هنوز ضعیف است.
بر اساس چشمانداز اقتصادی سال آینده انتظارات تورمی نیز تقریباً در تمام مناطق جهان از سطح بالای خود فاصله گرفته و کاهش یافته است. اقتصاددانان همچنین انتظار دارند که بازار کار و شرایط مالی در طول سال ۲۰۲۴ گشایشهایی داشته باشد.
#خودتان را درگیر طوفان هایی که دیگران برایتان در زندگی میسازند نکنید؛ شما آنقدر وقت ندارید به هر کسی که به شما سنگ پرتاب میکند واکنش نشان دهید.#
" تحلیلی بر بیانیه حسن روحانی، پس از رد صلاحیت "
در بیانیه ی حسن روحانی ضمن ابراز ناراحتی، دهها اتهام به نظام وارد کرده که اتفاقا این بیانیه می تواند سند محکمی بر عدم صلاحیتش باشد.
۱- آقای روحانی! شما زمانی که مردم را با دروغ های مختلف فریب دادی وبه ریاست رسیدی از صلاحیت افتادی.
۲- وقتی که هزاران میلیارد از بیت المال را به بهانه خصوصی سازی، به ثمنبخش دادی و حقوق نجومی از اموال مردم به مدیران و اعضای هیاتمدیره و آقازادههای منصوب در شرکتهای دولتی، بخشیدی از صلاحیت افتادی.
۳- وقتی حدود ۲۵ میلیارد دلار ارز و ۶۰ تن سکه را در کوران تحریم و جنگ اقتصادی بر باد دادی و با قبول اسناد ننگین ۲۰۳۰، معاهده پاریس، FATF و... و توافقات پنهان و ناپیدای برجام، دشمنان را خوشحال و امیدوار کردی؛ از صلاحیت افتادی.
۴- وقتی از ساخت مسکن مهر و گسترش حوزههای گاز و نفت و... سر باز زدی و با اختلال در روابط ما با روسیه و چین و کشورهای همسایه برای مجبورشدن کشور به تسلیم دربرابر غرب اقدام کردی؛ از صلاحیت افتادی.
۵- وقتی تقویت صنعت موشکی کشور را مسخره می کردی و آن را مانع اجرای برجام می دانستی و در خانه اشرافی چند ده میلیاردی ساکن شدی و مدعی نظرسنجی اوضاع مردم از پشت شیشه ماشینت شدی؛ از صلاحیت افتادی.
۶- وقتی رسیدگی به پرونده فساد مالی اطرافیان و برادرت را خط قرمز دانستی و به منتقدانت فحاشی می کردی و سیمان در تجهیزات اتمی ریختی و دانشمندان اتمی را اخراج کردی؛ از صلاحیت افتادی.
۷- وقتی به دشمن جرات ترور سردار سلیمانی را دادی وبه بهانهFATF ، واکسن کرونا را وارد نکردی تا روزانه ۷۰۰ نفر کشته شدندوادعا کردی که صبح جمعه متوجه گرانی بنزین شده ای از صلاحیت افتادی.
و..............
چرا خیانت خودی ها به خودی های انتخاباتی؟!
همانها که سالها سفرهٔ مردم را کوچک کردند و خیابانها را آتش زدند و خوبان شهر را ترور کردند، پروژهٔ مشارکت پایین در انتخابات را هم دنبال میکنند.
اما ابزار نهایی این خناسان برای قهر مردم با صندوق رأی چیست؟
دو هدف میانی دارند:
اول اینکه رأی مردم در گذشته بیاثر بوده است. دوم اینکه در آینده هم بین این و آن تفاوتی نیست.
1⃣ سهم خودیها در پروژهٔ اول دشمن:
دستهٔ اول کسانی هستند که تصور میکنند با تخریب و اتهامزنی و بهاصطلاح افشاگری، موجب روشنگری و رونق انتخابات میشوند و متأسفانه این اقدام زشت و زننده را هم اخیرا کلید زدند. این افراد نمیدانند که ثمرهٔ نهایی این دست اقدامات، فارغ از قضاوت اخلاقی و شرعی و قانونی، تنها و تنها تأیید گزارهٔ فساد سیستمی دشمن است که این روزها و در شب #انتخابات، هر دم بدان میدمند.
2⃣ سهم خودیها در پروژهٔ دوم دشمن:
دستهٔ دوم برخی از مسئولین هستند.
برخی تصمیمات شتابزده در این زمان کوتاه که موجب سوءتفاهم و خطای ادراکی در جامعه میشود، فرصت را برای دشمنیها فراهم میکند.
پروژهٔ دشمن این است که صندوق رأی در گذشته مؤثر نبوده است و رفتوآمد دولتها موجب اصلاحات یا توسعه نمیشود.
از اینسو تصمیمات خلقالساعهای که در این زمان اندک فرصت روشنگری و اقدام رسانهای مؤثر برای آن وجود ندارد، تنها پاس گل به دشمنیهاست.
مصادیق هر دو بخش کم است، اما کمش هم در شب انتخابات بسیار است!!
هتل بیمارستان گاندی و براندازان نظام!!
رئیس هتل بیمارستان گاندی گفته باید نظام هزینه ساخت مجدد بیمارستان رو کمک کنه!
آقای دکتر بنیاسد!! شما که منتظر براندازی نظام بودین عزیز دلم!! اجازه بدین برفهای بهمن که آب شد و نظام سقوط کرد، از شاهنشاه درخواست کمک کنید!!
نظام به جای کمک به ساخت هتل براندازان، خودش بیمارستان دولتی میسازه برای ملت.
سال قبل چقدر شما و پرسنل و پزشکانتون هشتگ و اقدام علیه نظام کردین؟! نه! شما دوست ندارید مزدور و جیره خور رژیم اسلامی بشید به قول خودتون!
شماره کارت بدین، براندازها و شاهزاده و جنیفر لوپز و آنجلینا جولی و ترامپ و مکرون پول بریزند براتون!
دولت، هم زمین دارد، هم بودجه! و هم خیّرانی هستند که دنبال ساخت بیمارستانهای عامالمنفعه برای قشر ضعیف جامعه باشند نه مولتی میلیاردرهای ......
پررویی همحدی دارد،اینقدر وقاحت! البته طبیعیست!وقتی رئیس جمهوری داشتیم که تمام قد وقاحت تام بود،این موجودات شبه برانداز هم تاسی به او میکنند.
ایشان بابت عدم توجه به هشدارهای داده شده، آنهم ۵ مرتبه ،باید جریمه شود و کل هزینه را (اعم از خسارت وارده به ساختمان و هزینه آتشنشانی و غیره) را از جیب خود بپردازد.
در بعضی کشورها این نوع عدم تمکین قانونی که منجر به حادثه خطرناک میشود را حادثه شبه عمد تلقی میکنند.
امیدوارم این حادثه و تنبیه مدیران خاطی،درس عبرتی شود برای فراریان از قانون!
البته بستگی دارد به شیوه برخورد مسئولین(خصوصا قوه قضائیه)با این پرونده!!
جنگ تهرانی ها و برخی قبیله های دیگر با امام زمان علیه السلام
عَنْ يَعْقُوبَ السَّرَّاجِ قَالَ سَمِعْتُ أَبَا عَبْدِ اللَّهِ (علیه السلام) يَقُولُ ثَلَاثَ عَشْرَةَ مَدِينَةً وَ طَائِفَةً يُحَارِبُ الْقَائِمُ أَهْلَهَا وَ يُحَارِبُونَهُ أَهْلُ مَكَّةَ وَ أَهْلُ الْمَدِينَةِ وَ أَهْلُ الشَّامِ وَ بَنُو أُمَيَّةَ وَ أَهْلُ الْبَصْرَةِ وَ أَهْلُ دَسْتُمِيسَانَ[1] وَ الْأَكْرَادُ وَ الْأَعْرَابُ وَ ضَبَّةُ وَ غَنِيٌّ وَ بَاهِلَةُ وَ أَزْدٌ وَ أَهْلُ الرَّيِّ.
یعقوب سراج می گوید: شنیدم امام صادق (علیه السلام) می فرمود: سیزده شهر و طایفه مردمش با قائم می جنگند و او نیز با آنان می جنگد: اهل مکّه و اهل مدینه و اهل شام و بنی امیّه و اهل بصره و اهل دشت میسان و کردها و اعراب و ضبّه و غَنی و باهِلَه و أزْد و و مردم ریّ .
الغيبة للنعماني/ص299
چرا باید از انقلاب اسلامی دفاع کرد؟
انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی ایران موجب نفی استبداد، استثمار و استعمار،
ایجاد نظام مقدس مبتنی بر اسلام همراه با حضور سرنوشتساز مردم،
استقلال همهجانبه در ابعاد فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و دفاعی_امنیتی،
استقرار و اجرای عدالت اجتماعی،
اجرای قوانین الهی و شرعی مبتنی بر اسلام ناب محمدی(ص)،
برپایی و حفظ ارزشها و کرامتهای والای انسانی،
آزادی همراه با مسئولیتپذیری انسانها در برابر خدای متعال،
ایجاد محیط و فضای مناسب برای رشد فضائل اخلاقی،
مبارزه دائمی علیه تمامی مظاهر فساد و تباهی، توجه به حقوق همهجانبه اقشار مختلف جامعه مبتنی بر ارزشهای انسانی و اسلامی،
نفی و مبارزه دائمی با استعمار و سلطه خارجی، حمایت از مسلمانان و مستضعفان سراسر جهان و تلاش برای گسترش اسلام ناب در سراسر جهان،
تلاش جامعالابعاد برای وحدت مسلمانان در جهان و... شد.
وقتی ما از انقلاب دفاع میکنیم، به این معنا نیست که از بیعدالتیها، فسادها و آسیبهای اجتماعی دفاع میکنیم؛ بلکه ما از حرکتی که به سوی عدالت آغاز شده دفاع میکنیم .
ما در دامنه قله قرار داریم و برای رسیدن به قله فاصله داریم .
بنابراین برای پیمودن این مسیر درست و سخت، لحظه ای نباید تردید به خود راه دهیم.
انتخابات بهترین عرصه برای نشان دادن همراهی با انقلاب حضرت امام خمینی (ره) بزرگ است که ان شاءالله در 11 اسفند به بهترین شکل محقق خواهد شد تا نشان داده شود انقلاب حضرت امام (ره) همچنان زنده و رو به جلو است.
دوازده بهمن ماه چه روزی است؟
- ورود حضرت امام خمینی (ره) به وطن اسلامی و آغاز دهه مبارکه فجر
- ۴۵ سال پیش در چنین روزی در سال ۱۳۵۷ هجری شمسی، امام خمینی (ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، پس از پانزده سال دوری از وطن در میان استقبال پرشور مردم قدم به خاک میهن اسلامی گذاشتند. پس از یکصد و هفده روز توقف امام خمینی (ره) در نوفل لوشاتو، امام (ره) ساعت سه و سی دقیقه به وقت تهران به سوی تهران حرکت کردند.
- با آنکه پخش مستقیم مراسم ورود امام از شبکه تلویزیون میلیونها نفر را در خانهها پای تلویزیون نشانده بود، در تهران سیل جمعیت برای دیدار رو در رو با امام خمینی خود را به مسیر تعیین شده و خیابانهایی که از فرودگاه تا بهشت زهرا به عنوان معبر امام انتخاب شده بود رسانده و در سوی خیابان ها مستقر شدند.
- به نوشته روزنامهها طول جمعیت استقبال کننده از امام خمینی به ۳۲ کیلومتر می رسید.
- در هواپیما دویست نفر امام را همراهی می کردند که پنجاه تن از آنان همراهان و هواداران و نزدیکان امام خمینی و ۱۵۰ نفر دیگر از خبرنگاران بودند.
- راس ساعت نه و سی و هفت دقیقه و سی ثانیه امام در میان حلقه گروه منتخب استقبال کنندگان از پله های هواپیما فرود آمدند.
- خودروی حامل امام خمینی و افراد اسکورت با سرعتی متعادل به سوی میدان آزادی به راه افتادند تا از آنجا راهی دانشگاه تهران شوند و سپس راه را در مسیر خیابان آزادی تا بهشت زهرا ادامه دادند.
- امام (ره) در این روز ابتدا در فرودگاه با ایراد بیاناتی از تمامی افرادی که در این مدت در به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی نقش ایفا کردند تشکر کردند.
- ایشان سپس با حضور در کنار شهدای انقلاب اسلامی درباره مواردی چند از جمله غیر قانونی بودن مجلس و دولت منصوب شاه و مفاسد رژیم گذشته ایراد سخن کردند.
- ایشان همچنین در این روز طی پیامی از افسران، درجه داران و سربازان ارتش خواستند با دولت غاصب بختیار همکاری نکنند.
- آن حضرت همچنین در مدرسه رفاه تهران در میان اعضای کمیته برگزاری استقبال از دستاوردهای انقلاب سخن گفتند.
- ۱۲ بهمن ماه بازگشت پر افتخار حضرت امام خمینی (ره) و شروع دهه فجر را به شما بزرگواران تبریک و تهنیت عرض می نمایم.
دهه فجر انقلاب اسلامی بر همه فجر آفرینان ایران قوی و مقتدرمان مبارک باد
" توانایی تشخیص خبر درست از غلط "
امروزه با عمومی شدن هوش مصنوعی، دیگه کار از فتوشاپ و عکس گذشته و فیلم ها هم قابل اعتماد نیستن.
پس هر خبری ممکنه دروغ و فیک باشه؛ حتی اخبار رسمی!!
این یعنی فقط سواد رسانه به معنای شناخت روش های رسانه ها کارایی کاملی نداره پس چه کنیم؟!
سواد رسانه وابسته به تفکر افراده و شما هر قدر هم براش از سواد رسانه خالص بگی، تهش این میشه که از کجا معلوم تو راست میگی و منابعت کجاست ؟!
جوابی هم نداریم چون ما هم مثل اون اخبار رو با واسطه میگیریم، فقط منابعمون فرق داره.
بهترین راهکار برای تربیت رسانه، کار کردن روی مبانی فکری انسان هست چون هر چقدر شما تکنیک رسانه بگی یکی نخواد قبول کنه هیچ جوره نمیپذیره ... مبانی فکری ادما خیلی مهمه.
"ظهور صغرا و ظهور کبرا و یاد گرفتن و اجرای ۸۰ وظیفه شیعیان در عصر غیبت"
برای حضرت مهدی عجل الله یک غیبت صغری و یک غیبت کبرا است، یعنی درست مانند آفتاب وقتی می خواهد پنهان شود ابتدا قرص خورشید پشت افق پنهان میشود ولی هوا نیمه روشن است و کم کم این روشنایی برچیده میشود و تاریک میشود برای ظهورش.
هم یک ظهور کبرا و یک ظهور صغرا است مانند موقعی که آفتاب می خواهد طلوع کند قرص خورشید هنوز پیدا نشده اما هوا نیمه روشن است و بعد خورشید دیده میشود.
مرحله غیبت ایشان در دو مرحله واقع شده است و ظهور ایشان هم ظهور صغرا و هم ظهور کبرا دارد.
در ظهور صغری توجه مردم به امام زمان علیه السلام زیاد میشود و همه جا صحبت از امام زمان علیه السلام است و جلسات امام زمان علیه اسلام پرشور میشود و بحث های امام زمان علیه السلام همه جا را میگیرد وضع طوری میشود که مردم تشنه میشوند و آماده میگردند.
ما ان شاءالله در بین الطلوعین ظهور حضرت مهدی علیه السلام قرار داریم .
پنجاه سال قبل موسساتی که به نام حضرت مهدی علیه السلام بود خیلی کم بود و کتاب هایی که درباره حضرت مهدی علیه السلام نوشته شده بود بهاندازه امروز نبود و سخن از امام مهدی علیه السلام به این گستردگی نبود. اگر کسی چهل یا پنجاه سال قبل مسجد جمکران می رفت در بهترین شب ها ده یا بیست نفر بودند اما الان صدها هزار نفر در بعضی از شب های حساس هستند.
ما به سوی طلوع کبرا پیش می رویم .
اگر می خواهیم به آن ظهور کمک کنیم این ظهور صغرا را توسعه دهیم، همین بحث های مختلف درباره حضرت را میان جوانان و بزرگسالان و زنان و مردان و مسلمانان و غیر مسلمانان توسعه دهیم و به رسانه ها بکشانیم.
نام مهدی علیه السلام را به همه دنیا برسانیم و این ظهور صغرا را پر رنگ کنیم تا نام حضرت مهدی علیه السلام در همه جلسات ظهور و حضور پیدا کند.
از همه مهمتر آموزش ۸۰ وظیفه شیعیان در عصر غیبت هست و اگر این کار را بکنیم این یک مصداق عملی دعای تعجیل فرج میشود.
غفارعلیپور
بهمن ماه ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انتخاب ما کدام است؟!
در ویدیو بالا شاخص طرفداران عدم شرکت در انتخابات را در تابلوی سمت راست مشاهده می کنید، همگی از مفسدین هستند.
ولی نماد نیکان و خوبان که از جان خود گذشتند تا جمهوری اسلامی بماند و توصیه همگی شرکت فعال در انتخابات است .
اما ما که به سن رای دادن رسیدیم، دوست داریم با چه کسانی محشور شویم ؟
خداوند به ما عقل داده و سپس آزادی و اختیار، که راه مستقیم را از بیراهه تشخیص دهیم، در واقع سرنوشتمان را خودمان انتخاب می کنیم ،
اما به حیوانات عقل نداد، لذا اختیار هم ندارند، در واقع خداوند حرکت و رفتار کنترل شده را در نهاد حیوان قرار داد، حق انتخاب ندارد.
مثلا حیوان علف طبیعی سمی را نمی خورد (غیر طبیعی سمی هم باشد می خورد مثل مواد پلاستیکی) چون نمی داند، لذا در نهاد حیوان خدا قرار داده، تا بو بکشد و مواد طبیعی سمی تشخیص دهد، اگر چنین قدرتی خداوند متعال در نهاد حیوان نمی گذاشت، آیا ظلم نبود؟
انسان با انتخاب و عمل خود می تواند تاج سر شود و همین انسان با عمل خود می تواند خاک برسر گردد.
ما تصمیم داریم با حضور پر شکوه خود در انتخابات جهت تحکیم نظام، در صندوق ها، رای به نامزد مورد علاقه خود دهیم و ضمن عاقبت بخیری، راه شهدا را ادامه دهیم.
" شناسایی دهها جاسوس و عناصر تروریست وابسته به رژیم نژادپرست صهیونیست در 28 کشور جهان و در سه قارهی آسیا، آفریقا و اروپا"
1. تعدادی جاسوس در تهران و چند استان کشور نیز شناسایی و مورد برخورد قانونی واقع شده یا تحت مراقبتهای امنیتی قرار گرفتند. همچنین چند جاسوس ایرانی مقیم خارج از کشور شناسایی شدند که متناسب با وضعیت هر یک از آنها و سطح روابط این وزارتخانه با سازمانهای اطلاعاتی کشورهای محل اقامت جواسیس، تصمیمگیری خواهد شد.
2. مشخصات جاسوسهای بیگانهی فعال در کشورهایی که با جمهوری اسلامی ایران روابطِ تبادل اطلاعات مؤثر و کاربردی دارند، به آن کشورها ارائه شده و سرویسهای امنیتی ذیربط پس از اعمال مراقبتهای مقتضی، با تأیید صحت اطلاعات ارائه شده، متناسب با راهبردهای ضداطلاعاتی مورد نظر خویش، جواسیس مورد بحث را بازداشت یا مورد بهرهبرداری مضاعف اطلاعاتی قرار دادهاند. بدیهی است ارائه اطلاعات جواسیس مرتبط به سایر کشورها، تابع شرایط خاصی خواهد بود.
3. در بررسی سوابق جاسوسهای مرتبط با 28 کشور مورد بحث، مشاهده میشود که برخی افراد فرومایه بهصورت داوطلبانه برای همکاری اطلاعاتی با موساد و خیانت علیه کشورهای خویش اقدام کردهاند. تأسفبارتر آنکه دیده میشود سرویس جهنّمی موساد برای راستیآزمایی انگیزهی همکاری مدعیان، آنها را وادار به انجام انواع عملیات خائنانه علیه منافع کشورهای متبوع و امنیت هموطنان خود کرده است!
4. علاوه بر شیوهی پیشگفته، سرویسهای جاسوسی رژیم با طراحی روشهای شیطانی متنوع و با سوءاستفاده از بسترهای مورد بهرهبرداری عمومی مردم از قبیل فضای مجازی و شبکههای اجتماعی، سایتهای مهاجرت و کاریابی، نشان افراد در سفرهای خارجی، با شناسایی نقاط ضعف مترددین، مبادرت به برقراری ارتباط با طعمهها تحت پوششهای مختلف نموده و در مراحل بعدی به جمعآوری اطلاعات از آنها یا محوّل کردن مأموریتهای خرابکارانه به قربانیان پرداختهاند. در همین راستا و بین اسناد بهدست آمده، برخی از اراذل و اوباش دخیل در چند عملیات تروریستی در ایران نیز شناسایی و بازداشت شدند که در این مورد متعاقباً اطلاع رسانی خواهد شد.
5. با توجه به اینکه بررسی اطلاعات بهدست آمده همچنان ادامه دارد، وزارت اطلاعات با هماهنگی مرجع محترم قضایی، برای معدود افرادی که به هر صورت و به هر دلیل به دام سازمان جاسوسی رژیم نامشروع صهیونیست افتادهاند، در صورت معرفی پیشدستانه خود به ستاد خبری وزارت اطلاعات (سامانه 113) حداکثر مساعدت را اعمال و نهایت ارفاقات قانونی را درخواست خواهد نمود.