eitaa logo
*نهضت روشنگری (غفارعلیپور)
414 دنبال‌کننده
551 عکس
298 ویدیو
119 فایل
باسلام و عرض ادب و احترام. به منظور روشنگری و بصیرت افزایی در عرصه های تربیتی، معرفتی و مهارتی، در محافل حوزوی ،دانشگاهی، مجالس و محافل فرهنگی و مذهبی و از طریق پیام رسان ایتا و سروش، خدمت بزرگواران هستم.
مشاهده در ایتا
دانلود
پرفسور صهیونیست: اگر این موج مهاجرت ادامه پیدا کند دیگر اسرائیلی وجود نخواهد داشت! پزشکان ارشد از بیمارستان‌ها ناپدید می‌شوند. دانشگاه‌ها به‌سختی می‌توانند اعضای هیئت علمی در رشته‌های حیاتی استخدام کنند.» این سخنان چیخانور، پرفسور اسرائیلی در اشاره به موج گستردهٔ مهاجرت از فلسطین اشغالی است. این پروفسور اسرائیلی گفته: زمانی که ۳۰ هزار نفر از این افراد اسرائیل را ترک کنند، دیگر اسرائیلی وجود نخواهد داشت! منابع صهیونیستی در ماه‌های گذشته خبر داده‌اند که هزاران شهرک‌نشین به‌دنبال جنگ از اسرائیل مهاجرت کرده‌اند. وبگاه اسرائیلی «والا» ماه گذشته دراین‌باره گزارش کرد: تنها هزاران اسرائیلی بعد از عملیات طوفان‌الاقصی فلسطین اشغالی را ترک کرده‌اند و به کانادا رفته‌اند.
نگاه ما به مهدویت نه تنها باید یک نگاه فرامذهبی و فرادینی باشد، بلکه باید تمام موضوعات سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اعتقادی جامعه را دربرگیرد. موعودگرایی در نیم قرن اخیر با یک رویکرد ویژه‌ای در عرصه سیاست جهانی مطرح شده است، حتی برخی مرتاضان هندی نیز پیش‌بینی کرده‌اند که در آینده‌ای نه چندان دور فردی در خاورمیانه از کشور عربستان ظهور خواهد کرد که مجهز به مدرن‌ترین تجهیزات نظامی روز دنیاست و ابرقدرت‌های شرق و غرب را در هم خواهد کوبید. همین پیش‌گویی‌ها امروز ابرقدرت‌ها را بر آن داشت تا در خاورمیانه حضور فعال نظامی و سیاسی داشته باشند، انگیزه اصلی حضور استکبار در منطقه ترس و وحشتی است که از ظهور مهدویت در خاورمیانه دارد.
دفع حمله زمینی ارتش رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان در محور حدب عیتا الشعب توسط رزمندگان حزب الله ‌دیشب، رزمندگان حزب الله پس از رصد دقیق تحرکات دشمن متوجه عبور گروهی از سربازان دشمن از مرز به سمت منطقه جنگلی مقابل شهرک عیتا الشعب شده و با کمین بی‌نظیر خود تهاجم زمینی دشمن را خنثی کرده و پس از آن با حمله های موشکی و خمپاره ای باعث عقب نشینی آن ها گردیده و‌ تلفات جدی نیز به آن ها وارد نمودند.
نقشه شوم کشورهای اروپایی چند کشور اروپایی از جمله فرانسه، انگلیس و آلمان طرحی دارند برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین اما داستان از جایی شروع می‌شود که برای این شناسایی یک پیش‌شرط هم دارند. پیش‌شرط آنها برای شناسایی فلسطین، دادن تضمین‌های امنیتی از سوی ایران است؛ از جمله پایان حمایت از گروه‌های مقاومت در منطقه. پیش‌شرط آنها در واقع شناسایی غیرمستقیم رژیم صهیونیستی از سوی ایران است. در واقع آنها به دنبال رساندن نفعی به فلسطین نیستند؛ بلکه می‌خواهند رژیم صهیونیستی را از نابودی نجات دهند و این طرح خبیثانه را در زرورق پیچیده‌اند. بدون شک، جمهوری اسلامی با این توطئه همراهی نخواهد کرد و البته همین همراهی نکردن هم برای آنها خالی از فایده نیست. می‌گویند می‌خواستیم فلسطین کشور شود و ایران نگذاشت! دانستن این نکته هم مهم است که تاکنون ۱۴۶ کشور از جمله سه کشور اروپایی (اسپانیا، ایرلند و نروژ) فلسطین را به رسمیت شناخته‌اند؛ اما این نه باعث تشکیل کشور واقعی فلسطین شده و نه جلوی نسل‌کشی رژیم صهیونیستی را گرفته است.
۳ دروغ برای دور زدن مجلس که لو رفت افراطیون مدعی اصلاحات، چند دروغ را با هم گفتند تا الزام قانونی درباره بررسی صلاحیت وزیران پیشنهادی در مجلس را دور بزنند: ۱- کابینه در هماهنگی کامل با رهبری بسته شده، بنابراین نیازی به ورود مجلس نیست(!) ۲- درباره یکایک وزیران پیشنهادی از وزارت اطلاعات، استعلام گرفته شده و بنابراین نیازی به بررسی مجدد مجلس نیست(!) ۳- اکثریت نمایندگان انقلابی، با تایید مطلق و دربستی کابینه مشکلی ندارند و فقط نمایندگان منسوب به جبهه پایداری مخالفت می کنند(!) ادعای اول دروغ بود، چرا که رهبر انقلاب چند هفته قبل، صراحتا و موکدا از نمایندگان مجلس خواستند با عمل به قانون، ۱۲ شرط را در وزیران پیشنهادی احراز کنند. همچنین امروز آقای قالیباف، تذکر آقای رسایی را دقیق دانست و تایید کرد. رسایی گفت: "این ادعا که وزرا با تایید رهبری معرفی می‌شوند، درست نیست و قبلا دفتر رهبر انقلاب چنین موضوعی را تکذیب کرده‌اند". دروغ بودن ادعای دوم هم امروز آشکار شد؛ آنجا که آقای کوثری، دیگر نماینده مردم تهران گفت: "آقای خطیب وزیر اطلاعات، در جلسه کمیسیون امنیتی اعلام کرد دست ما برای اعلام استعلام وزرا بسته است و ما فقط تابعیت و محکومیت قضایی را اعلام می‌کنیم". ضمن این که استعلام، حتی اگر جامع و فراگیر بود و به دو مورد مذکور محدود نمی شد، ناظر به سوء سابقه و تخلفات افراد است و نه بررسی کفایت و کارآمدی آنها. ادعای سوم هم، به چند دلیل دروغ است: اول این که نه آقایان ثابتی و رسایی عضو جبهه پایداری نیستند. ثانیا در حالی که امثال رسایی و ثابتی در انتخابات، لیستی جدا از فهرست شانا (تحت عنوان ائتلاف امناء) ارائه کرده بودند، جبهه پایداری اتفاقا همراه با ائتلاف شانا بود و فهرست مشترک ارائه کرده بود. ثالثا و مهم تر از همه، این که "فتنه، خط قرمز است"، خط قرمز شرعی و عقلی نظام در دفاع از جمهوریت و اسلامیت است و نوع نمایندگان منسوب به جبهه انقلاب، آن را خط قرمز خود می دانند، نه این که خط قرمز یک حزب و گروه خاص باشد. این که نامزد پیشنهادی برای تصدی وزارت بهداشت، در فتنه سال ۱۳۸۸ از شورش اشرافیت غربگرا علیه جمهوریت و اسلامیت حمایت نموده و در فتنه صهیونیستی سال ۱۴۰۱ نیز هیزم کشی می کرده و امثال او در مظلومیت شهدایی مانند روح الله عجمیان و آرمان علی وردی و ده ها شهید دیگر شریک بوده اند، خیانتی نیست که بشود با راه انداختن دعواهای حیدری- نعمتی میان نمایندگان منسوب به جبهه انقلاب پوشاند. همین طور است سوء سابقه فرد پیشنهادی برای وزارت تعاون و کار و رفاه، به واسطه همراهی با تحصن مجلس ششم و امضای نامه تسلیم طلبانه در برابر فشارهای آمریکا. اینها که گفته شد، علاوه بر صلاحیت های فنی و تخصصی یکایک وزیران پیشنهادی است که باید از سوی نمایندگان مجلس احراز شود و قابل مسامحه و چشم پوشی و سهل انگاری نیست.
‏هجمه گسترده جریان اصلاحات و برخی اصولگرایان در رسانه ها و مجازی به ‎امیرحسین ثابتی صرفاً بخاطر مخالفت با ‎عراقچی نیست؛ هم کینه ها قدیمی است هم اینکه ثابتی نکته مهمی را گفته! در همه دوره ها برخی با دروغگویی برای رأی به وزرا یا تصویب طرح ها از رهبری مایه می‌گذارند! اینکه رئیس جمهور‏ درباره وزرای پیشنهادی کشور، اطلاعات و امور خارجه با رهبری مشورت می‌کند یا قبل از ارائه به مجلس به ایشان هم معرفی می کند که مخالفت نداشته باشد، یک مشی کلی است و رهبری در 99 درصد موارد هم مخالفتی با پیشنهادهای رئیس جمهور ندارند ولی مجلس را از انجام وظیفه خود هم باز نمی دارند! اما ‏برخی در دولت ها و مجالس همواره اینگونه غالب کرده اند که رهبری فلانی را معرفی کرده و دستور داده فلانی وزیر شود! در حالیکه این ادعاها، هم دروغ و خلاف واقع است هم خلاف مشی رهبری است و هم نفی وظایف و اختیارات مجلس است! برخی نمیفهمند با اینکار چه ضربه به جایگاه رهبری وارد می‌کنند.
وزیر پیشنهادی اقتصاد ، متهم پرونده اقتصادی!! طبق گزارش سازمان بازرسی کل کشور ، آقای عبدالناصر همتی ، وزیر پیشنهادی اقتصاد ، در میان متهمین بانک مرکزی ، متهم ردیف اول پرونده فساد چای دبش می باشد . جناب آقای پزشکیان کسی را برای تصدی پست وزارت اقتصاد و سر و سامان دادن به اوضاع اقتصادی کشور پیشنهاد کرده که خود دارای پرونده مفاسد اقتصادی می باشد . جالب است در مورد مواضع سیاسی آقای همتی بدانیم که ایشان آشوب های 1401 که حاصل توطئه سازمان های جاسوسی خارجی با همراهی عوامل داخلی شان بود را یک خیزش اجتماعی ! دانسته و می گوید : «واکنش مردم بعد از مرگ مهسا امینی ، برآمده از خیزش اجتماعی و از متن جامعه می باشد و غیر قابل جمع شدن است . برداشت من این است با این حکمرانی نمی شود ادامه داد .» همتی همچنین در تاریخ 30 آذر 1401 وضعیت ایران را بدتر از وضعیت عراق در زمان صدام دانسته ، می گوید : «برخی می گویند شرایط فعلی ایران شبیه شرایط اجماع جهانی علیه صدام قبل از حمله آمریکاست ، شرایط بدتر از آن دوره است.» آیا چنین فردی صلاحیت تصدی هیچ پست دولتی را دارد؟!
جزئیاتِ مهم رای‌گیریِ دیشبِ وزرای پیشنهادی در فراکسیون انقلاب؛ دیشب جلسه فراکسیون انقلاب اسلامی برگزار و در آن رای گیری برای رای اعتماد به وزرای پیشنهادی پزشکیان انجام شده است؛ افرادِ دارایِ کمترین رای در فراکسیون انقلاب، به شرح زیر هستند؛ ۱. محمدرضا ظفرقندی: ۳۵ رای ۲. سیدرضا صالحی امیری: ۵۱ رای ۳. احمد میدری: ۶۲ رای ۴. عبدالناصر همتی: ۷۳ رای درباره‌ی رای‌گیری پرحاشیه‌یِ دیشب و تبعات آن چند نکته‌ی مهم وجود دارد: ۱. فراکسیون انقلاب اسلامی، ۲۱۱ عضو دارد که امشب ۱۵۳ عضو آن در جلسه شرکت کرده بودند؛ فراکسیون مستقلین نیز ۱۱۳ عضو دارد. ۲. قرار نبوده امشب رای‌گیری شود، پس از مُجاب کردن نمایندگانِ فراکسیون انقلاب به رای گیری نیز قرار بر این شده که رسانه‌ای نشود، که جزئیاتِ جلسه بیرون آمد! ۳. با رای‌گیری امشب و رسانه‌ای شدنِ آن توسط فراکسیون انقلاب، احتمالا فراکسیون مستقلین نیز بر روی سناریوی خطرناکی برود و بخواهند یکدست به "اسکندر مومنی" رای ندهد که مشخص نیست موفق شوند. ۴. محسن پاک نژاد، ۹۹ رای موافق و خانم فرزانه صادق مالواجرد، ۱۰۰ رای موفق کسب کرده اند‌. ۵. نکته بسیار عجیب‌ اینکه "محمد اتابک" ۱۰۷ رای در فراکسیون انقلاب آورده است!
جزئیات طرح آتش‌بس آمریکا برای غزه چیست؟ حماس با پیشنهادی که «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا درباره آتش‌بس در غزه داده بود، موافقت کرده است، ولی دولت آمریکا نتوانسته بنیامین نتانیاهو را در این خصوص قانع کند. اسرائیلی‌ها مسائل مهمی را که در طرح بایدن وجود داشت، کنار گذاشته و حاضر به پذیرش آن نشده‌اند. آنچه نتانیاهو درباره موافقت با طرح جدید آمریکا می‌گوید، به این معناست که دولت آمریکا نتوانسته است وی را برای پذیرش طرح قبلی قانع کند. اما جزئیات طرح آمریکا چیست؟ در این طرح، آتش‌بس دائم در غزه به عنوان بندی برای مذاکره در مرحله دوم مذاکرات بیان شده است و بر اساس یک سقف زمانی معین بررسی خواهد شد. کما اینکه عملیات امدادرسانی در غزه هم به موافقت همه طرف‌ها با شروط توافق گره زده شده است. بر اساس پیشنهاد آمریکایی‌ها که بسیار به شروط رژیم صهیونیستی نزدیک است، درباره محور فیلادلفیا نیز باید «مذاکرات فنی» آغاز شود. در زمینه بازگشت آوارگان به نوار غزه نیز سازکار نظارتی ایجاد خواهد شد؛ همان خواسته رژیم صهیونیستی که بارها بنیامین نتانیاهو گفته بود اجازه نخواهد داد بدون نظارت، ساکنان شمال غزه به محل زندگی خود بازگردند. این طرح آمریکا هیچ‌ اشاره‌ای به خروج رژیم اشغالگر قدس از نوار غزه در مرحله دوم مذاکرات نمی‌کند. در زمینه بازسازی نیز آمریکایی‌ها می‌گویند که این روند باید در مرحله دوم مذاکرات بررسی شود. موضوعی که به وضوح به اثبات می‌رساند همه اقدامات آمریکا صرفاً برای خرید زمان است تا صهیونیست‌ها به کشتار ادامه دهند. رهبران حماس درباره طرح جدید آمریکا نیز به صراحت اعلام کرده‌اند: ما فقط خواستار اجرای طرح بایدن هستیم که قبلا با آن موافقت کردیم، [نه طرح جدید آمریکا]. ما چیزی از طرح جدید نمی‌دانیم، ولی هیئت صهیونیست که به دوحه سفر کرده، شروطی را مطرح کرده است که با طرح قبلی در تناقض بود. حماس همچنان بر شروط گذشته‌اش اصرار دارد و اعلام می‌کند هرگونه توافق باید شامل مسائل مهمی از جمله توقف جنگ، عقب‌نشینی نظامیان صهیونیست از نوار غزه و بازسازی باشد. شرایطی که نشان می‌دهد چشم‌انداز روشنی برای توافق وجود ندارد!
تعداد آرای هر یک از وزرا به ترتیب بیشترین تا کمترین رای: ۱- وزارت دفاع، عزیز نصیرزاده ۲۸۱ رای ۲- وزارت فرهنگ، سید عباس صالح شریعتی ۲۷۲ رای ۳- وزارت آموزش و پرورش، علیرضا کاظمی ۲۶۸ رای ۴- وزارت دادگستری،  امین حسین رحیمی ۲۶۸ رای ۵- وزارت ارتباطات ستار هاشمی ۲۶۴ رای ۶- وزارت اطلاعات، سید اسماعیل خطیب ۲۶۱ رای ۷- وزارت کشور، اسکندر مومنی ۲۵۹ رای ۸- وزارت نیرو، عباس علی آبادی ۲۵۵ رای ۹- وزارت ورزش و جوانان، احمد دنیامالی ۲۵۳ رای ۱۰- وزارت کشاورزی، غلامرضا نوری قزلجه ۲۵۳ رای ۱۱- وزارت امور خارجه، عباس عراقچی ۲۴۷ رای ۱۲- وزارت راه، خانم فرزانه صادق مالواجرد ۲۳۱ رای ۱۳- وزارت صنایع، معادن و تجارت، محمد اتابک ۲۳۱ رای ۱۴- وزارت نفت، محسن پاکنژاد ۲۲۲ رای ۱۵-وزارت علوم،حسین سیمایی صراف ۲۲۱ رای ۱۶- وزارت امور اقتصادی و دارایی، عبدالناصر همتی ۱۹۲ رای ۱۷- وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، احمد میدری ۱۹۱ رای ۱۸- وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی، محمدرضا صالحی امیری ۱۶۸ رای ۱۹- وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، محمدرضا ظفرقندی ۱۶۳ رای
متاسفانه همه وزرای انقلابی و غیرانقلابی از نمایندگان مجلس انقلابی و غیرانقلابی رای اعتماد گرفتند!!!