ظرفیتهای آفندی و پدافندی ایران مبتنی بر هوش مصنوعی
توسعه سامانههای دفاعی و امنیتی کشورمان براساس اصول و فناوریهای نوین، ازجمله اولویتهای ضروری است که باید مدنظر دلسوزان کشور قرار گیرد.
سامانههای دفاعی کشورمان با ارتقای زیرساختهای هوش مصنوعی، میتوانند تواناییهای خود را در تحلیل و پیشبینی رفتار دشمن و واکنش سریع و دقیق به تهدیدات هواپایه بهبود بخشند.
تشکیل واحدهای تخصصی هوش مصنوعی در سازمانهای دفاعی و امنیتی و تجهیز این واحدها به پیشرفتهترین الگوریتمها و تجهیزات پردازشی، گامی راهبردی در راستای افزایش قابلیتهای پدافند هوایی و دفاعی کشور به شمار میآید.
با توجه به آنچه در عملیات اخیر رژیم صهیونیستی رخ داد، واضح است که ضعفهای پدافندی کنونی تنها با پذیرش تغییرات فناورانه و بهرهگیری از فناوریهای نوظهور جبران میشود. در پایان، میتوان گفت عملیات اخیر رژیم صهیونیستی علیه کشورمان، با وجود ناکامی نهایی، نشان داد که روندهای حاکم بر جنگهای آینده به سمت هوشمندسازی و دیجیتالی شدن پیش میروند و ابزارهای جنگی جدید مبتنی بر هوش مصنوعی، با دقت و سرعت بالا میتوانند حملات پیچیدهای را طراحی و اجرا کنند.
از این رو، تحولات ساختاری و فناورانه در سامانههای پدافند هوایی کشور و توسعه قابلیتهای مرتبط با هوش مصنوعی، گامی راهبردی در راستای حفاظت از مرزها و تأمین امنیت ملی بهشمار میآیند.
آیندهنگری و تقویت سامانههای دفاعی براساس اصول فناوریهای نوین و دیجیتال، نهتنها نیاز امروز است؛ بلکه ضرورتی اجتنابناپذیر برای مقابله با تهدیدات منطقهای و بینالمللی به شمار میآید.
تصویر ۲ کولبری که در ترور شهید فخریزاده نقش داشتند
این دو کولبرِ اهل آذربایجانغربی در همکاری با رژیم صهیونیستی اقدام به وارد کردن سلاح مخصوص به کشور کرده و باعث ترور شهید فخریزاده شدند.
دستگاه قضایی، این اشخاص را به اعدام محکوم کرد.
دغدغه دولت اصلاحطلبان :
▪️ریجستری و آزادکردن واردات آیفون
▪️بازگشت دانشجویان اخراجی(با جرائم امنیتی و سیاسی)
▪️دادن پست های دولتی مهم به محکومین امنیتی و اشتغال آنها در بدنه دولت و انتقام و دهن کجی به انقلاب و رهبری و خیانت به خون شهدا
▪️رفع فیلترینگ سکوههای بیگانه که همه کشورها نسبت به آن قانون و ممنوعیت دارند.
▪️گدایی بیفایده اجرای FATF از دشمن جهت رفع تحریم.
▪️دنبال کردن سیاست التماس به آمریکا و اعتماد به دشمنی که بارهها از او بدعهدی دیدیم و جنایت.
و...
دغدغه دولت شهید رئیسی :
▪️پیوستن به شانگهای
▪️پیوستن به بریکس
▪️حل مشکل آب سیستان و بلوچستان
▪️حل مشکل کارخانه های از کار افتاده
▪️حل مشکل برق و راه آهن کشور
▪️دادن سبد غذایی به خانوارهای کم برخوردار .
برقرای ارتباطات سیاسی و اقتصادی و امنیتی با کشورهای همسایه مانند سعودیها
پرداخت یارانه نان به مردم
طرح مسکن ملی
جمع آوری دستگاهای پز و وصل به پرونده های مالیاتی
سامانه ای کردن مجوزهای کسب و کار و برداشتن امضاهای طلایی
حضور بین مردم مناطق فقیر و مشاهده مشکلات مردم و رفع آنها
و ....
آیا عوامل شادی بخش را می شناسید؟!
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله می فرماید: بوی خوش، شادی بخش است.
عسل، شادی بخش است.
تماشای سبزه، شادی بخش است.
سوارکاری، شادی بخش است.
آنچه زندگیتان را زلال و آرام میکند، چیزهایی نیستند که به آن اضافه میکنید بلکه چیزهایی هستند که از آن حذف میکنید!!
حذف کنید از زندگی تان:
اندوه،
کینه،
نفرت،
خشم
و استرس را،
تا زلال و آرام باشید.
آنگاه نه تنها آرامش دارید بلکه منبع آرامش خواهید شد.
شاد و زلال و آرام باشید.
ترامپ رئیسجمهور منتخب آمریکا، «سوزی وایلز» یکی از مشاوران ارشد کارزار انتخاباتی خود را به عنوان رئیس دفتر خود انتخاب کرده که طبق گزارشها، یکی از مورد اعتمادترین نزدیکان او در سیاست است.
نشریه پالتیکو با انتشار این مطلب نوشت: وایلز که به عنوان یکی از 2 مدیر کارزار انتخاباتی ۲۰۲۴ ترامپ نفوذ خارقالعادهای پیدا کرده است، اولین زنی خواهد بود که سمت ریاست دفتر رئیسجمهوری آمریکا در کاخ سفید را عهدهدار میشود.
بسیاری، دلیل عملکرد حرفهای آخرین کارزار انتخاباتی ترامپ را مدیریت وایلز دانستهاند.
ترامپ در بیانیهای در این باره گفت:
سوزی وایلز به من کمک کرد به یکی از بزرگترین پیروزیهای سیاسی در تاریخ آمریکا دست پیدا کنم و بخش جداییناپذیر کارزارهای انتخاباتی موفقم در ۲۰۱۶ و ۲۰۲۰ بود.
او در توصیف وایلز افزود:
سوزی سرسخت، باهوش، خلاق و در سطح جهانی مورد تحسین و احترام است.
سوزی به طرز خستگیناپذیری تلاش خواهد کرد تا عظمت را به آمریکا بازگرداند.
رئیسجمهور منتخب آمریکا انتخاب وایلز به این سمت به عنوان اولین زنی که عهدهدار آن میشود را باعث افتخار دانست.
6.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جواب منطقی و عالی به این سوال که چرا نباید با سگ انس بگیریم؟
ترامپ ۲۰۲۴ به مراتب از ترامپ ۲۰۱۶ ضعیف تر است، زیرا آمریکای ۲۰۲۴ از آمریکای دوره های قبل ضعیف تر است.
ترامپ را بیهوده گنده نکنید و ترسناک جلوه ندهید؛ جنایاتی که بایدن خواب آلود کرد را ترامپ ۲۰۱۶ هم نکرد. در دوران ترامپ یک حاج قاسم شهید شد، اما در دوران بایدن نصرالله، زاهدی، سید رضی، نیلفروشان و تمام حلقه اول فرماندهی حزب الله به شهادت رسیدند.
آنچه باید مورد پرسش قرار بگیرد این است که با ترور این عزیزان حرکت رو به جلوی مقاومت آیا متوقف شد؟
آمریکا و اسرائیل قبل از شهادت این عزیزان شکننده تر بودند یا آمریکا و اسرائیل بعد از شهادتشان؟
بازگشت ترامپ از استیصال و ناتوانی آمریکا حکایت دارد، آن وقت عده ای در داخل این ضعف را قدرت آمریکا میبینند. قوی تر و کله خراب تر از ترامپ جُرج بوش بود که هیچ غلطی نکرد؛ مکارتر از او اوباما و کارتر و کلینتون و ریگان بودند که راه به جایی نبردند؛ آن هم کِی؟
آن زمان که ایران یک چهارم توان امروز را هم نداشت! آمریکایی که از اوباما به ترامپ شیفت میکند و بعد از ترامپ، گیج و منگی چون بایدن را بر مسند مینشاند و دوباره به دیوانگی ترامپ بازمیگردد در مسیر افول قرار دارد نه در مسیر احیای قدرت.
آنها باز هم خواهند فهمید که با ترامپ ۲۰۲۴ نیز هیچ غلطی نخواهند کرد. همه اینها دست و پا زدن و تلاش های ناکامی برای حفظ نظم آمریکایی دنیا است که در معرض فروپاشی قرار دارد.
ترامپ جنگ اوکراین را متوقف میکند؟
خب چه بهتر!
آیا میدانید هزینه این توقف برای ایالات متحده چقدر است؟
آیا میدانید عقب نشینی آمریکا از جبهه اوکراین یعنی شکست آشکار ناتو در برابر پوتین و قدرت گرفتن روسیه و البته بلوک شرق؟!
همه اینها وجود دارد و صد البته که راهی هم جز عقب نشینی تحت القای دوستی ترامپ و پوتین نیست!
راهی جز القای رفاقت ترامپ و کیم جونگ اون نیست!
دیوانه ای که اینبار قرار است نقش یک عاقل را بازی کند و مسیرهای اشتباه آمریکا را اصلاح نموده و از حجم ضررها بکاهد!
اوکراین ویران شده؟
به درک! م
گر برای آمریکا مهم است؛ مهم آن است که اروپا حالا در معرض خطرات امنیتی قرار دارد و احساس میکند در برابر روسیه بی دفاع تر از همیشه است؛ اروپایی که حالا وابسته تر از همیشه به آمریکا است؛ آن هم آمریکای ترامپ!
ترامپی که قبل از آمدن بایدن، اروپایی ها او را بایکوت کرده بودند، حال آنکه اکنون مجبورند با او تعامل کنند؛ چرا؟
چون بایدن آنها را برای تحقق اهداف ترامپ خلع سلاح کرده است!
هریس، دلقکی بیش نبود؛ یک رئیس جمهور خیالی که اروپایی ها فکر میکردند می آید و با آنها همکاری ها را ادامه میدهد. اروپایی های بدبخت هم مثل بعضیها در داخل ایران فکر میکردند یک زن دموکرات رئیس جمهور میشود؛ شاید کارتون سیمپسون ها را زیاد میدیدند یا حس نوسترآداموسی شان گل کرده بود! شاید هم تصور میکردند رئیس جمهور واقعا از دل آرای مردم آمریکا بیرون می آید؛ یا خیال میکردند بایدن واقعا احمق و ترامپ واقعا دیوانه است؛ و البته که تصور نمیکردند و هنوز هم نمیکنند که همه اینها یک بازی است! عقلای دنیا اما میفهمند!
همه آنهایی که میگویند دموکرات و جمهوری خواه هیچ فرقی ندارند جزو عاقل ترین ها هستند؛ درست مثل جمهوری اسلامی ایران.
آقای لاریجانی، مواظب حرف زدن خودت باش!!
علی لاریجانی رئیس سابق مجلس در گفتگوی ویژه خبری در شبکه خبر اظهار داشت:
نباید در دام اسرائیل بیفتیم و عکس العمل غریزی و احساسی نشان دهیم!!
در خصوص این اظهارات چند نکته باید ذکر شود:
1️⃣ مقام معظم رهبری بر خطای راهبردی و محاسباتی اسرائیل در تجاوز به ایران تاکید کردند و به صراحت خواستار واکنشی شدند که این ادراک و محاسبه غلط را تغییر دهد.
پرواضح بوده که تاکید امام خامنه ای بر پاسخی است که اسرائیل و دولتمردان جنگ طلبش را بر جای خود بنشاند.
در این شرایط که سپاه و ارتش آماده حمله به اسرائیل شده اند ، لزوم در دام اسرائیل نیفتادن که آقای لاریجانی آن را در صدا و سیما بیان می کند ، چه معنایی به ذهن مخاطب متبادر می سازد ؟
2️⃣ اسرائیل برای اولین بار پس از جنگ با صدام، به خاک ایران تعرض کرد ؛ در این شرایط اتفاقا عین عقلانیت است که جمهوری اسلامی شدیدترین و سخت ترین واکنش را نشان دهد تا حمله و تجاوز به تمامیت ارضی و امنیت ملی او عادی سازی نشود؛ اما ظاهرا آقای لاریجانی این حمله و مجموعه اقدامات اسرائیل را دامی می پندارد که نباید پاسخی احساسی و غریزی به آن داد.
3️⃣ اسرائیل پس از حدود ۱۴ ماه نبرد سنگین هنوز نتوانسته در غزه و لبنان به اهدافش برسد و وارد یک جنگ فرسایشی شده که تبعات اجتماعی ، سیاسی و نظامی وخیمی برای این رژیم در پی داشته است و اتفاقا طرفی که باید بترسد و حواسش را جمع کند، نتانیاهوست ؛ زیرا نظام تحت فرمان اوست که در دام جنگ فرسایشی جمهوری اسلامی ایران افتاده و هر چه دست و پا می زند نمی تواند از آن خلاصی یابد.
در این شرایط جناب لاریجانی از کدام دام اسرائیل صحبت می کنند ؟
4️⃣ شرایط میدانی به ضرر رژیم صهیونیستی است و در داخل رژیم نیز اختلافات سیاسی و جنگ قدرت بالا گرفته ؛ در این وضعیت نتانیاهو سعی دارد با گرفتن تصمیمات سخت و ریسک های سنگین ، اوضاع را به نفع خود تغییر دهد.
حال در این شرایط ضعف و بی عملی مدنظر آقای لاریجانی که در پوشش عبارات زیبایی همچون واکنش احساسی و غریزی به محاق می رود ، به سود اسرائیل خواهد بود یا به ضرر آن ؟ و آیا این سخنان خدای ناکرده (و البته بدون قصد و غرض)، تعارف زدن به اسرائیل برای ادامه تجاوزات و تجاسراتش و ایضا راحت کردن خیال نتانیاهو از عدم تبعات جنایت هایش در حق ملت و تمامیت ارضی ایران نیست؟
در مورد وضعیت سیاسی و عملکرد آقای علی لاریجانی سخن فراوان بوده و کافی است اظهارات اخیر او را در کنار مواضعش هنگام ریاست بر مجلس درباره تصویب ۲۰ دقیقه ای برجام سراسر خسارت و قانون پیوستن ایران به کنواسیون پالرمو بگذاریم تا به یک قضاوت روشن برسیم.
البته تا جایی که آقای لاریجانی اظهارنظرهای شخصی خود را در تلویزیون بیان کنند ، جای نگرانی وجود ندارد؛ اما ترس نگارنده از آن است که مبادا این مواضع، منتسب به نگاه و راهبرد کلی مسئولین گردد!!
رئیس و نمایندگان مجلس باید پاسخگو باشند که چه کردند با عزل جناب ظریف؟!
چرا مسئلهی نقض قانونِ انتصابات توسط رئیس جمهور، مسکوت مانده؟!
شما اقتدار نظام و مجلس را که در رأس امور
است خدشهدار میکنید!
اگر قادر به صیانت از اجرای قانونِ مصوب نیستید برای چه در ایام تبلیغ انتخابات، آن همه ادعا داشتید؟
شما کوتاه آمدید که یک نادان به خود اجازه میدهد برای حمایت از ظریف به کل جبهه مقاومت توهین کند!!
ملت درگیر گرانی؛ دولت درگیر حواشی!!
این روزها مردم درگیر مشکلات اقتصادی و معیشتی نظیر هزینه بالای مسکن، تورم و گرانفروشی کالاهای اساسی، خاموشیهای احتمالی در زمستان، تلاطم بازار به دلیل عدم ثبات نرخ ارز و … هستند.
دولتیها بیتفاوت به این مسائل خود را با حاشیههایی مثل رجیستری آیفون و گزارشگری عادل فردوسیپور سرگرم کردهاند.
ظاهرا دغدغههای آنها هیچ تناسبی با دغدغههای مردم ندارد و در دنیایی موازی زندگی میکنند که اصلیترین مشکل مردمش تعیین گزارشگر مسابقات فوتبال است!