در عالم دو دسته انسان داریم:
انسانهایی که طرف حقاند،
و آنها که طرف، دنبالهرو و پیرو باطلاند.
اینکه ما میگوییم خاکستری، برای آنهایی است که هنوز باطنشان رو نشده.
و زمانهای مصیبت و ابتلا، رشحهای از همان زمان تبلی السرایر است که باطنها رو میشود.
وضعیتی که در آن انسانها دیگر خاکستری نیستند، یا سیاهند یا سفید.
و در آخر الزمان به دلیل شدت ابتلائات، باطنها بیش از قبل، آشکار میشود، تاجایی که دیگر ابهامی برای تشخیص نمیماند.
معیار شناخت افراد را به پیروی از حق و باطل بشناسیم.
جمعبندی دو گزارش راجع به حادثه بالگرد:
۱. سه بالگرد در ساعت ۱۳:۰۰ عازم تبریز میشوند. بالگرد بل ۲۱۲ رئیس جمهور در وسط دو بالگرد دیگر قرار داشته که سومی، بالگرد میل ۱۷ حامل آقایان بذرپاش، اسماعیلی و محرابیان بوده است. آرایش بالگردی نیز از راست به چپ از پایین به بالا(پلکانی) بوده است.
در خصوص پیاده شدن لحظه آخری آقای بذرپاش از بالگرد نیز گفته میشود به درخواست شهید رئیسی برای جناب استاندار و یا شهید امیرعبداللهیان برای کار مهم با رئیس جمهور بوده است.
مطابق گزارش هواشناسی، هوا نسبتا صاف بوده و دید نیز مشکلی نداشته و به همین خاطر تصمیم به پرواز گرفته میشود. هر چند یک ابهام در این خصوص وجود دارد و آن تفاوت وضعیت مسیر پروازی کریدوری و مسیری است که کاروان بالگردی قرار بوده از آن عبور کنند. همچنین در گزارشات هواشناسی نکتهای در خصوص دید و ابرها دیده میشود که جای بررسی دارد.
۲. پس از حدود نیم ساعت، بالگردها به یک توده ابر کومولینمبوس برخورد میکنند. دستور شهید مصطفوی ارتفاع گرفتن بالگردها برای عبور از توده است که این دو به سختی موفق به عبور میشوند اما بالگرد رئیس جمهور به دلیلی که تاکنون مشخص نیست از زیر توده عبور میکند. برخی دلیل را فنی و برخی دیگر آن را تصمیم خلبان برای عدم ریسک پرواز بالای توده با توجه نوع بالگرد و عبور از توده از زیر ابر با رصد چشمی میدانند.
۳. اما در حالی بالگرد رئیس جمهور در ارتفاع پایین پرواز کرده که هوا نیز کاملا مه و بارانی شده و عملا دید به صفر رسیده است.
بنابراین پس از گذشت زمانی، ناگهان خلبانان خود را در نزدیکی سینهکش کوه در بالاترین ارتفاع نزدیک به خطالراس میبینند و از این رو اقدام به اوجگیری شدید و سریع میکنند.
۴. اما به دلیل نزدیکی بیش از حد به سطح و ارتفاعگیری ناگهانی، دم بالگرد به زمین اصابت کرده و از آن جدا میشود.
از این لحظه به بعد و با توجه به نبودِ دم، کابین هلیکوپتر به سرعت و به اندازه تعداد حرکت پرهها به دور خود میچرخد و به دلیل نزدیکی به زمین به سطح نیز اصابت میکند بطوریکه درب بالگرد نیز از جا کنده شده و آیتالله آل هاشم و دکتر رحمتی به بیرون پرتاب میشوند که به نظر شهید آل هاشم به سمت دره پرتاب شده (بطوریکه بر پیکر ایشان جای کبودیهای زیادی بود و در اثر خونریزی عروج میکنند) و دکتر رحمتی نیز به وضوح دارای شکستگیهای شدید و متعدد بودند.
۵. کابین نیز بعد از چند دور منفجر شده که خلبانان با سوختگی شدید و دکتر امیرعبداللهیان و آیتالله رئیسی بین ۸۰ تا ۱۰۰ درصد سوختگی داشتند بطوریکه پیکر شهید رئیسی از روی انگشتر ایشان قابل تشخیص بوده است.
موارد بالا بر اساس شواهد موجود است.
تا کنون شواهد خاصی مبنی بر ترور با وسیله انفجاری، پرتابه یا حتی جمینگ دیده نشده است. جناب مهرابی زنده هستند. همچنین تصویر یک سوراخ روی دم نیز مربوط به زیر دم بوده و احتمالا در اثر برخورد دم به زمین است.
ابهاماتی هنوز وجود دارد که با گذشت زمان و انتشار گزارشهای رسمی حادثه روشن خواهد شد.
محمد خنیفر می گوید:
کارگران هفت تپه ۴۸ ساعت در راه بودهاند تا خود را به مراسم بدرقه رئیس جمهور در تهران برسانند
آن قدر آقای رئیسی با ما دیدار داشت و پیگیر حق و حقوق ما بود که اسامی ما را بلد بود
آقای رئیسی حق بزرگی بر ۶ هزار کارگر و خانواده آنها دارد و حضور ما گوشهای از ادای دین ما به ایشان است.
امروز کشورمان نه رئیس جمهور دارد و نه رئیس مجلس و نه وزیر امور خارجه اما امام و امت هيچ نگرانی ندارند!!
رئیسجمهور کشور شهید شده است.
مجلس قبل به پایان رسیده و مجلس تازهنفس هنوز انتخاب رئیس نکرده است.
در حال حاضر کشور نه رئیسجمهور دارد، نه رئیس مجلس و نه وزیر امور خارجه!
اما سر سوزنی در بین مردم نگرانی احساس نمیشود، چون ایران شما را دارد آقا!
حادثه سقوط بالگرد، حادثهای بسیار خطیر، بزرگ و تکاندهنده است!
اما این مملکت دورانی را به خود دیده که تنها ظرف ۴ ماه! تنها ۴ ماه! چنین اتفاقات سهمگینی در آن افتاده است:
1⃣ رئیس قوه قضائیه ترور و شهید شد (بهشتی)
2⃣ رییسجمهور و نخست وزیر ترور و شهید شدند(رجایی و باهنر)
3⃣ ۴ وزیر ترور و شهید شدند
4⃣ ۳۰ نماینده مجلس ترور و شهید شدند
5⃣ دادستان کل کشور ترور و شهید شد (قدوسی)
6⃣ رئیس شهربانی ترور و شهید شد (وحید دستجردی)
7⃣ دو روحانی بلندپایه ترور یا شهید شدند (آیتالله خامنهای و مدنی)
8⃣ رییس ستاد مشترک ارتش (فرمانده ارتش) شهید شد (فلاحی)
9⃣ قائم مقام سپاه شهید شد (کلاهدوز)
🔟 وزیر دفاع شهید شد (نامجو)
1⃣1⃣ در همان سال، حداقل دوهزار نفر از مردمش ترور و شهید شدند!!
و اکنون ۴۳ سال از آن «۴ماه» میگذرد!
این یکی از نقاط قوت جمهوری اسلامی است که ساختار و بافتار سیاسی آن به نحوی است که با وجود شهید شدن نفر اول اجرایی کشور، باز هم خللی در زندگی روزمره مردم و جریان عمومی کشور ایجاد نمیشود و باز هم این جمله امام در ذهنها برجسته میشود که «دست غیب پشت سر این انقلاب است!
عکسی رهبران مقاومت در تهران که لرزه به جان صهیونیستها انداخته است
گفتنی است رهبران مقاومت به دلیل شرکت در مراسم تشییع آیت الله رئیسی در ایران حضور پیدا کردند.
انتشار نخستین گزارش ستاد کل نیروهای مسلح از حادثه بالگرد رئیس جمهور
بخش قابل توجهی از اطلاعات در زمینههای مختلف تخصصی، فنی و عمومی که میتوانست در وقوع سانحه دخیل باشد جمعآوری شده است.
برخی از اقدامات برای اظهار نظر قطعی نیاز به زمان بیشتری دارد که در دست بررسی بوده و برخی از موارد را می توان با قاطعیت اعلام نمود که مورد اشاره قرار می گیرند:
۱-بالگرد در مسیر پیش بینی شده از قبل ادامه مسیر داده و از مسیر تعیین شده پروازی خارج نگردیده است. حدود یک و نیم دقیقه قبل از سانحه بالگرد.
۲- خلبان بالگرد سانحه دیده با دو بالگرد دیگر گروه پروازی ارتباط برقرار نموده است.
۳- آثار اصابت گلوله و یا موارد مشابه آن در اجزای باقی مانده بالگرد سانحه دیده مشاهده نگردیده است.
۴- بالگرد سانحه دیده پس از برخورد با ارتفاع، دچار آتش سوزی شده است.
۵- به دلیل پیچیدگی منطقه، مهگرفتگی و درجه حرارت پایین، عملیات تجسس به شب کشیده شده و در طول شب نیز استمرار می یابد و در بامداد صبح روز دوشنبه (ساعت ۵ صبح) با کمک پرنده های بدون سرنشین ( ایرانی) نقطه دقیق محل سانحه مشخص و نیروهای زمینی عملیات تجسس در آن نقطه حضور پیدا می کنند.
۶-در مکالمات برج مراقبت با گروه پروازی نیز مورد مشکوکی مشاهده نگردیده است.
بخش قابل توجهی از اسناد و مدارک مرتبط با سانحه بالگرد یاد شده جمع آوری شده است و برای بررسی برخی از قطعات و اسناد، نیاز به زمان بیشتری می باشد.
میراث دولت شهید رئیسی
یکی از دستاوردهای مهم و سرنوشتساز دولت رئیسی عزیز در حوزه سیاست خارجی که ابعاد آن چندان برای افکار عمومی آشکار و تبیین نشده، کریدور راهبردی شمالـ جنوب است. دولت آیتالله رئیسی از ابتدای شروع به کار خود در چارچوب سیاست همسایگی و فعالسازی ظرفیتهای منطقهای، تمرکز ویژهای در جهت راهاندازی کریدور شمالـ جنوب داشته است. منافع این رخداد از حیث اقتصادی، سیاسی و امنیتی برای ایران فوقالعاده چشمگیر خواهد بود.
واقعیت آن است که آینده ایران و نسلهای آینده در گرو نقشآفرینی ایران در کریدور شمالـ جنوب و به عبور آن از خاک کشورمان وابسته است. این مسیر اگر به نقطه نهایی برسد، سبب میشود راه ۱۷ هزار کیلومتری انتقال کالا از آسیای جنوب شرقی به اروپا به حدود ۷ هزار کیلومتر تقلیل یابد. دولت شهید رئیسی از ابتدای شکلگیری، با اراده جدی به سمت تکمیل این پروژه حرکت کرده است.
کریدور شمالـ جنوب سه بخش اصلی دارد. بخش اول از روسیه، قزاقستان و ترکمنستان عبور کرده و سپس به ایران میرسد. این مسیر هماکنون آماده شده و به مرحله بهرهبرداری رسیده است. در یال شرقی کریدور شمالـ جنوب امکان انتقال ۱۵ میلیون تن کالا در سال وجود دارد. نکته اساسی در این زمینه آن است که تا پیش از تشکیل دولت شهید رئیسی عزیز، رقم ذکر شده صفر بود. البته رفع کاستیهای این پروژه که عبارت است از تکمیل راه آهن چابهارـ زاهدان و زاهدانـ بیرجند میتواند به افزایش ظرفیتهای شاخه شرقی کریدور بینجامد.
بخش میانی کریدور شمالـ جنوب از سمت دریای خزر است، که نیازمند تقویت بنادر، جرثقیلهای بزرگ، اسکله و کشتیهای روـ رو است که ایران و روسیه در حال طراحی و اجرای برخی اقدامات هستند. بخش سوم کریدور شمالـ جنوب از روسیه و آذربایجان شروع شده و از سمت غرب وارد ایران میشود. در این بخش مشکل اساسی تکمیل پروژه ۱۶۲ کیلومتری راه آهن رشتـ آستاراست.
در اردیبهشت ۱۴۰۲ در سفر رئیسجمهور شهید به مسکو، ایران و روسیه برای تکمیل گذرگاه ریلی شمالـ جنوب که جنوب آسیا را به شمال اروپا متصل میکند، توافقنامه احداث راه آهن رشتـ آستارا را امضا کردند. گذرگاه ریلی شمالـ جنوب یکی از مسیرهای اصلی ترانزیت کالا از جنوب آسیا به شمال اروپا به شمار میرود که احداث و تکمیل آن از ۲۳ سال پیش در دستور کار بوده و در دولت آیتالله رئیسی با شتاب بیشتری برای فعالسازی این ظرفیت ریلی تلاش شده است. اگر این خط آهن ساخته شود، عملاً بین سنپترزبورگ و خلیجفارس ارتباط ریلی برقرار میشود. ایران و روسیه تصمیم گرفتهاند احداث این خط آهن از سال ۲۰۲۴ آغاز شود و تا سال ۲۰۲۷ به نتیجه برسد.