8.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باسلام
ایا خاتمی و روحانی با همه وزرایشان که در ستاد پزشکیان جمع شده اند ، میتوانند پاسخ این چند سوال دکتر سید صولت مرتضوی را منطقی و بدون جیغ و داد بدهند ؟؟
در اینجاست که یا زیر میز می زنند و یا متواری میشوند ؟؟
نتایج انتخابات تا این لحظه
🔹کل آرای شمارششده: ۱۴.۰۷۰.۴۶۲ رأی
🔹مسعود پزشکیان: ۵.۹۵۵.۷۸۱ رأی
🔸سعید جلیلی: ۵.۵۶۰.۳۲۱ رأی
🔹محمدباقر قالیباف: ۱.۸۹۱.۳۸۵ رأی
🔸مصطفی پورمحمدی: ۱۱۱.۹۶۷ رأی
اسامی شهدای حمله اشرار به خودروی صندوق رای
ستاد انتظامی سیستان و بلوچستان:
سرباز وظیفه انتظامی «فرهاد جلیل» و گروهبانیکم مرزبانی «ابراهیم مرمزی» بامداد امروز در پی حمله اشرار مسلح به خودروی حامل صندوق اخذ رای در منطقه جکیگور این استان به شهادت رسیدند.
افراد مسلح ناجوانمردانه جهت ربودن صندوق آرای منطقه جکیگور به خودروی عوامل اجرایی و انتظامی صندوق أخذ رای از چند جهت تیراندازی کردند.
با رشادت ماموران انتظامی محافظ، صندوق ارای مردم حفاظت ولی تعداد ۵ نفر از عوامل اجرایی و انتظامی مجروح و به مرکز درمانی منتقل که متاسفانه ۲ نفر به نام سرباز وظیفه انتظامی فرهاد جلیل و گروهبانیکم مرزبانی ابراهیم مرمزی به شهادت رسیدند.
دیشب تا الآن بیشتر متوجه شدیم که خطر اصلاحاتی ها از رگ گردن به ما نزدیک تر است!!
خداوند بطور اساسی همهمان را چلاند؛ خوب هم چلاند!
شاید هیچکداممان فکر هم نمیکردیم که احتمال برگشت به دههی خسارتبار نود، از رگ گردن به ما نزدیکتر است!
آخر چه کسی باور میکرد نمایندهی دولتی که روزگار مردم را سیاه کرده بود، حدود نیمی از آراء را بهدست آورد آن هم درست بعد از شهادت شهید جمهور! نیمی از آراء را بهدست آورد نه در مشارکت ۷۰ درصدی به بالا؛ بلکه در مشارکت زیر ۵۰ درصد که همیشه تصور میکنیم، آنان کسانی هستند که به انقلاب و انقلابیها باور دارند!
حتی تصور اینکه امروز خاتمی و روحانی به پزشکیان به عنوان رئیسجمهور تبریک میگفتند هم کشنده بود.
اما خطر از آنچه فکر میکنیم به ما نزدیکتر است؛
اولاً: ما همه شرمندهی رهبر عزیزمان شدیم در عدمتحقق مشارکت حداکثری؛
ثانیاً: بسیاری از انقلابیها در هر دو گروه، لحظه را نشناختند و چه بسیار که حرمتهای برادرانمان را نگه نداشتند؛
ثالثاً: بیش از آنکه به رقیب اصلی بپردازند، رفیق و برادر خودمان را نواختند؛
رابعاً: رقیب را بسیار و بسیار ناچیز دیدند؛
خامساً: با کنشهای مجازیِ کمثمرِ انتخاباتی سرگرم شدند!
امروز باید بدانیم که در حساسترین نقطهی عالم ایستادهایم؛
یک هفتهی آخرالزمانی در پیش داریم.
دست همهی برادران قالیبافیام که بارها در روضهی اباعبدالله و سرزمینهای نور و سفر اربعین با هم گریستیم، میبوسیم و عاجزانه میخواهیم دوباره یک صف بشویم؛ همان که خدایمان فرمود «کانهم بنیان مرصوص».
زمان برای گلایه و بگومگوهای برادرانه بسیار است.
به این سوال بیاندیشیم که شنبهی دیگر چه شنبهای است؟
روزی که انقلاب خمینی و خامنهای که امید این ملت نجیب و مستضعفان عالم است، چند قدم به طلوع خورشید ولایت عظمی امام زمان(علیهالسلام) نزدیک میشود یا شبی ظلمانی و تاریک که ما را عبرت آیندگان خواهد کرد؟!
مدافعان حرم یک پدیدۀ شگفتانگیز هستند/ حرکت مدافعان حرم، ایران و منطقه را نجات داد
متن بیانات رهبر انقلاب در دیدار اعضای ستاد برگزاری کنگره بینالمللی شهدای مقاومت و مدافع حرم که ۳۰ خرداد برگزار شده بود، صبح امروز در محل برگزاری این کنگره در حرم مطهر رضوی منتشر شد.
حضرت آیتالله خامنهای در این دیدار، مدافعان حرم را یک پدیده شگفتانگیز و مهم و یکی از مظاهر جهاننگری نظام جمهوری اسلامی خواندند و تأکید کردند:
حضور جوانانی با ملیتهای مختلف در قالب مدافعان حرم نشان داد انقلاب اسلامی بعد از گذشت بیش از چهار دهه، قدرت بازآفرینی همان شور و حماسه اول انقلاب را دارد.
رهبر انقلاب اسلامی با گرامیداشت یاد و خاطره همه شهدای مدافع حرم و جبهه مقاومت بهویژه سردار شهید سلیمانی، دفاع از حرم را یک جنبه نمادین در دفاع از تفکر و آرمانهای صاحب آن حرم و اهلبیت(ع) دانستند و گفتند:
آرمانهای بلند مکتب اهلبیت(ع) همچون عدالت، آزادی، مبارزه با قدرتهای ظالم و «ایثار و فداکاری در راه حق»، همواره در میان وجدانهای پاک طالب دارند.
حضرت آیتالله خامنهای حرکت دانشجویان دانشگاههای آمریکا در دفاع از مردم غزه را نمونهای از وجود وجدانهای پاک در دنیا برشمردند و افزودند:
مهم این است این پیام دفاع از حرم که در واقع دفاع از آرمانهای انسانیت است، به گوش وجدانهای پاک در دنیا رسانده شود.
ایشان یکی دیگر از ابعاد موضوع دفاع از حرم را جهاننگری انقلاب اسلامی دانستند و خاطرنشان کردند:
هر حرکت و نهضت و انقلابی که از محیط بینالمللی و منطقهای خود غافل شود، قطعاً ضربه خواهد خورد، همانگونه که حرکت ملت ایران در قضیه مشروطه و در قضیه ملی شدن صنعت نفت به دلیل سرگرم شدن به مسائل داخلی و غفلت از دخالتگران خارجی آسیب دید و به سرانجام نرسید.
رهبر انقلاب اسلامی افزودند:
امام بزرگوار(ره) از همان روزهای آغازین نهضت اسلامی و همچنین از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی همواره متوجه دخالت بیگانگان و نگرش جهانی و منطقهای و سرگرم نشدن به مسائل داخلی بود و در بیانات خود در این زمینه تذکر و هشدار لازم را میداد.
حضرت آیتالله خامنهای حضور رزمندگان مدافع حرم در کشورهایی که دشمن برای آنها نقشه بسیار خطرناکی را طراحی کرده بود، از مظاهر جهاننگری انقلاب اسلامی دانستند و گفتند:
دشمن در طراحی خود قصد داشت با تصرف منطقه و همزمان با وارد کردن فشارهای اقتصادی و سیاسی و همچنین «عقیدتی و مذهبی» به ایران، نظام اسلامی را از بین ببرد اما جمعی از جوانان با ایمان، با مرکزیت جمهوری اسلامی، این نقشه پرخرج استکبار را به شکست کشاندند.
ایشان تأکید کردند:
با چنین نگاهی باید گفت حرکت مدافعان حرم ایران و منطقه را نجات داد.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به ماهیت خشن و بیرحم و غیرانسانی تشکیلات داعش و گروههای همسو با آن که با حمایتهای تسلیحاتی و تبلیغاتی آمریکا و غرب شکل گرفته بودند، افزودند:
هدف از این تشکیلات، ناامن کردن منطقه و بهویژه ایران بود اما مدافعان حرم این خطر بزرگ را نیز خنثی کردند.
حضرت آیتالله خامنهای، نمایش توان انقلاب اسلامی در بازآفرینی شور و حماسه ذاتی خود در ابتدای پیروزی را یکی دیگر از ابعاد حرکت مدافعان حرم برشمردند و افزودند:
حضور جوانانی که امام و دوران دفاع مقدس را ندیده بودند برای دفاع از حرم، نشان دهنده قدرت عجیب انقلاب اسلامی در بازآفرینی همان انگیزههای دینی و انقلابی چهار دهه پیش است.
ایشان با اشاره به انتظار و تحلیلهای برخی افراد دارای مبانی فکری غربی مبنی بر روبه ضعف رفتن انقلاب اسلامی و تفکرات و آرمانهای آن، تأکید کردند:
صفا، شجاعت، ایثار، اخلاص و «اعتقاد عمیق به مبانی دینی» در جوانان مدافع حرم، پدیدهای شگفتانگیز و بینظیر است که غلط بودن تحلیلهای غربگرایان را نشان داد و این موضوع جز با لطف و عنایت الهی و اهلبیت(ع) نمیتوانست شکل بگیرد.
رهبر انقلاب اسلامی برگزاری راهپیماییهایی همچون ۲۲ بهمن و یا تشییعهای شگفتآوری همچون تشییع سردار سلیمانی و یا شهدای خدمت را جلوههای دیگری از قدرت بازآفرینی انقلاب اسلامی دانستند و تأکید کردند:
شهدای مدافع حرم و خانوادههای آنها مایه افتخار و سرافرازی و نجات و کامیابی ایران اسلامی هستند و انقلاب اسلامی قطعاً رهین این شهدا و خانوادههای آنها است.
هشتمین گزارش از نتایج چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری:
تعداد شعب شمارش و تجمیع شده: ۴۷۶۰۴ شعبه
تعداد شهرستان: ۴۴۲ شهرستان
تعداد آرای مأخوذه: ۱۹۰۶۹۷۱۷
مسعود پزشکیان: ۸۳۰۲۵۷۷
سعید جلیلی: ۷۱۸۹۷۵۶
محمدباقر قالیباف: ۲۶۷۶۵۱۲
مصطفی پور محمدی: ۱۵۸۳۱۴
گزارش و تجمیع آرا همچنان ادامه دارد.
خانم و آقای ایرانی،
اگر واقعاً به خدا و آخرت ایمان داری بدان که برای بالابردن مشارکت و انتخاب اصلح باید کار کنی وگرنه اتفاقات بدی خواهد افتاد که اثرش رو حتی روی جبهه فلسطین و یمن هم خواهد گذاشت و ممکنه در امر پیروزی گره بیافته.
یادت که نرفته شیعه داشت پیروز میشد که عمروعاص بین لشگر علی تفرقه انداخت و تا امروز صفحه تاریخ به غلط ورق خورد.
یک کار اساسی برای بالابردن مشارکت و انتخاب اصلح اینه که هریک از ما برای خدا با ۵ نفر از فامیلمون که میدونیم رأی نمیده یا به دولت سوم روحانی رأی میده تماس بگیریم و باهاشون صحبت کنیم.
نگو : فایده نداره
تو به تکلیفت عمل کن و یادت نره که باید در محضر خدا جواب بدید.
📞همین الان اولین زنگ رو بزن.
بسم الله...
" مشارکت۳۲/۶ مردم گیلان در انتخابات ریاست جمهوری دوره چهاردهم "
در استان گیلان 657663 نفر به شعب اخذ رای مراجعه و احراز هویت شدند که پس از دریافت برگ تعرفه 656936 نفر برگه خود را به صندوق انداخته که از این تعداد 26571 رای جزو آرا باطله بوده است!
ترتیب آرای چهار نامزد محترم در استان گیلان:
1-آقای پزشکیان 317248 رای (48 درصد )
2-آقای جلیلی 216339 رای(33 درصد)
3-آقای قالیباف 90019 رای(14درصد)
4-آقای پورمحمدی6759 رای(1 درصد)
اصلاحطلبان، نقش «قُوِه»ای را بازی می کنند که این شکاف را به مرز جدایی برسانند!
حواله کردن انبوه اراجیف و ناسزاهای علنی، خطاب به طیف های حاضر در جبهه انقلاب به خاطر این که دوباره می خواهند اتحاد کنند، نشان از به دست و پا افتادن بدخواهان مردم و انقلاب دارد. این سرآسیمگی و به هم ریختگی، از درستی مسیر همدلی نیروهای انقلاب حمایت می کند.
در عین حال، باید این همدلی را به عمق جامعه بسط داد و دوباره، روح امید را در فضای عمومی زنده کرد. این حرکت، نیاز به موج سازی اجتماعی دارد و اگر همت و تدبیر پای کار بیاید، می تواند حماسه ای تازه بیافریند.
اکنون نه فقط مردم متدین و زجر کشیده، به وحدت نیروهای مومن انقلاب امید بسته اند، بلکه چشم دوستان و دشمنان ما در جهان، به این حرکت دوران ساز است.
برای دور دوم انتخابات ریاست جمهوری،
از صدا و سیما میخواهیم مناظره زنده ای را بین آقایان دکتر سعید جلیلی و دکتر مسعود پزشکیان برگزار نماید.
برگزاری چنین مناظره ای حداقل دو فایده دارد؛
۱. بسیاری از مردمی که همچنان بین انتخاب این دو بزرگوار مردد هستند و تفاوتهای فراوان آنها را نمیدانند، با شنیدن حرفهای آنها خطاب به همدیگر راحت تر تصمیم خواهند گرفت و به جای تصویری که رسانه های موافق و مخالف سعی می کنند از نامزدها ارائه کنند، از این طریق مردم می توانند بدون واسطه، حقیقت واقعی شخصیت آقایان جلیلی و پزشکیان را بهتر بشناسند.
۲. برگزاری چنین مناظره ای حتما به افزایش شور انتخاباتی و مشارکت مردم کمک می کند؛ کما اینکه درتاریخ بعد انقلاب تنها در یک دوره مشارکت مردم به عدد خیره کننده ۸۵ درصد رسید که از قضا آن انتخابات دقیقا همان دوره ای بود که صداوسیما در اقدامی درست و شجاعانه، به جای مناظره های دسته جمعی و خسته کننده، اقدام به برگزاری مناظره های دو نفره کرده بود.
مقایسه آرای باطله و سفید 2 انتخابات اخیر ریاست جمهوری در 1400 و 1403