6.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جواب منطقی و عالی به این سوال که چرا نباید با سگ انس بگیریم؟
ترامپ ۲۰۲۴ به مراتب از ترامپ ۲۰۱۶ ضعیف تر است، زیرا آمریکای ۲۰۲۴ از آمریکای دوره های قبل ضعیف تر است.
ترامپ را بیهوده گنده نکنید و ترسناک جلوه ندهید؛ جنایاتی که بایدن خواب آلود کرد را ترامپ ۲۰۱۶ هم نکرد. در دوران ترامپ یک حاج قاسم شهید شد، اما در دوران بایدن نصرالله، زاهدی، سید رضی، نیلفروشان و تمام حلقه اول فرماندهی حزب الله به شهادت رسیدند.
آنچه باید مورد پرسش قرار بگیرد این است که با ترور این عزیزان حرکت رو به جلوی مقاومت آیا متوقف شد؟
آمریکا و اسرائیل قبل از شهادت این عزیزان شکننده تر بودند یا آمریکا و اسرائیل بعد از شهادتشان؟
بازگشت ترامپ از استیصال و ناتوانی آمریکا حکایت دارد، آن وقت عده ای در داخل این ضعف را قدرت آمریکا میبینند. قوی تر و کله خراب تر از ترامپ جُرج بوش بود که هیچ غلطی نکرد؛ مکارتر از او اوباما و کارتر و کلینتون و ریگان بودند که راه به جایی نبردند؛ آن هم کِی؟
آن زمان که ایران یک چهارم توان امروز را هم نداشت! آمریکایی که از اوباما به ترامپ شیفت میکند و بعد از ترامپ، گیج و منگی چون بایدن را بر مسند مینشاند و دوباره به دیوانگی ترامپ بازمیگردد در مسیر افول قرار دارد نه در مسیر احیای قدرت.
آنها باز هم خواهند فهمید که با ترامپ ۲۰۲۴ نیز هیچ غلطی نخواهند کرد. همه اینها دست و پا زدن و تلاش های ناکامی برای حفظ نظم آمریکایی دنیا است که در معرض فروپاشی قرار دارد.
ترامپ جنگ اوکراین را متوقف میکند؟
خب چه بهتر!
آیا میدانید هزینه این توقف برای ایالات متحده چقدر است؟
آیا میدانید عقب نشینی آمریکا از جبهه اوکراین یعنی شکست آشکار ناتو در برابر پوتین و قدرت گرفتن روسیه و البته بلوک شرق؟!
همه اینها وجود دارد و صد البته که راهی هم جز عقب نشینی تحت القای دوستی ترامپ و پوتین نیست!
راهی جز القای رفاقت ترامپ و کیم جونگ اون نیست!
دیوانه ای که اینبار قرار است نقش یک عاقل را بازی کند و مسیرهای اشتباه آمریکا را اصلاح نموده و از حجم ضررها بکاهد!
اوکراین ویران شده؟
به درک! م
گر برای آمریکا مهم است؛ مهم آن است که اروپا حالا در معرض خطرات امنیتی قرار دارد و احساس میکند در برابر روسیه بی دفاع تر از همیشه است؛ اروپایی که حالا وابسته تر از همیشه به آمریکا است؛ آن هم آمریکای ترامپ!
ترامپی که قبل از آمدن بایدن، اروپایی ها او را بایکوت کرده بودند، حال آنکه اکنون مجبورند با او تعامل کنند؛ چرا؟
چون بایدن آنها را برای تحقق اهداف ترامپ خلع سلاح کرده است!
هریس، دلقکی بیش نبود؛ یک رئیس جمهور خیالی که اروپایی ها فکر میکردند می آید و با آنها همکاری ها را ادامه میدهد. اروپایی های بدبخت هم مثل بعضیها در داخل ایران فکر میکردند یک زن دموکرات رئیس جمهور میشود؛ شاید کارتون سیمپسون ها را زیاد میدیدند یا حس نوسترآداموسی شان گل کرده بود! شاید هم تصور میکردند رئیس جمهور واقعا از دل آرای مردم آمریکا بیرون می آید؛ یا خیال میکردند بایدن واقعا احمق و ترامپ واقعا دیوانه است؛ و البته که تصور نمیکردند و هنوز هم نمیکنند که همه اینها یک بازی است! عقلای دنیا اما میفهمند!
همه آنهایی که میگویند دموکرات و جمهوری خواه هیچ فرقی ندارند جزو عاقل ترین ها هستند؛ درست مثل جمهوری اسلامی ایران.
آقای لاریجانی، مواظب حرف زدن خودت باش!!
علی لاریجانی رئیس سابق مجلس در گفتگوی ویژه خبری در شبکه خبر اظهار داشت:
نباید در دام اسرائیل بیفتیم و عکس العمل غریزی و احساسی نشان دهیم!!
در خصوص این اظهارات چند نکته باید ذکر شود:
1️⃣ مقام معظم رهبری بر خطای راهبردی و محاسباتی اسرائیل در تجاوز به ایران تاکید کردند و به صراحت خواستار واکنشی شدند که این ادراک و محاسبه غلط را تغییر دهد.
پرواضح بوده که تاکید امام خامنه ای بر پاسخی است که اسرائیل و دولتمردان جنگ طلبش را بر جای خود بنشاند.
در این شرایط که سپاه و ارتش آماده حمله به اسرائیل شده اند ، لزوم در دام اسرائیل نیفتادن که آقای لاریجانی آن را در صدا و سیما بیان می کند ، چه معنایی به ذهن مخاطب متبادر می سازد ؟
2️⃣ اسرائیل برای اولین بار پس از جنگ با صدام، به خاک ایران تعرض کرد ؛ در این شرایط اتفاقا عین عقلانیت است که جمهوری اسلامی شدیدترین و سخت ترین واکنش را نشان دهد تا حمله و تجاوز به تمامیت ارضی و امنیت ملی او عادی سازی نشود؛ اما ظاهرا آقای لاریجانی این حمله و مجموعه اقدامات اسرائیل را دامی می پندارد که نباید پاسخی احساسی و غریزی به آن داد.
3️⃣ اسرائیل پس از حدود ۱۴ ماه نبرد سنگین هنوز نتوانسته در غزه و لبنان به اهدافش برسد و وارد یک جنگ فرسایشی شده که تبعات اجتماعی ، سیاسی و نظامی وخیمی برای این رژیم در پی داشته است و اتفاقا طرفی که باید بترسد و حواسش را جمع کند، نتانیاهوست ؛ زیرا نظام تحت فرمان اوست که در دام جنگ فرسایشی جمهوری اسلامی ایران افتاده و هر چه دست و پا می زند نمی تواند از آن خلاصی یابد.
در این شرایط جناب لاریجانی از کدام دام اسرائیل صحبت می کنند ؟
4️⃣ شرایط میدانی به ضرر رژیم صهیونیستی است و در داخل رژیم نیز اختلافات سیاسی و جنگ قدرت بالا گرفته ؛ در این وضعیت نتانیاهو سعی دارد با گرفتن تصمیمات سخت و ریسک های سنگین ، اوضاع را به نفع خود تغییر دهد.
حال در این شرایط ضعف و بی عملی مدنظر آقای لاریجانی که در پوشش عبارات زیبایی همچون واکنش احساسی و غریزی به محاق می رود ، به سود اسرائیل خواهد بود یا به ضرر آن ؟ و آیا این سخنان خدای ناکرده (و البته بدون قصد و غرض)، تعارف زدن به اسرائیل برای ادامه تجاوزات و تجاسراتش و ایضا راحت کردن خیال نتانیاهو از عدم تبعات جنایت هایش در حق ملت و تمامیت ارضی ایران نیست؟
در مورد وضعیت سیاسی و عملکرد آقای علی لاریجانی سخن فراوان بوده و کافی است اظهارات اخیر او را در کنار مواضعش هنگام ریاست بر مجلس درباره تصویب ۲۰ دقیقه ای برجام سراسر خسارت و قانون پیوستن ایران به کنواسیون پالرمو بگذاریم تا به یک قضاوت روشن برسیم.
البته تا جایی که آقای لاریجانی اظهارنظرهای شخصی خود را در تلویزیون بیان کنند ، جای نگرانی وجود ندارد؛ اما ترس نگارنده از آن است که مبادا این مواضع، منتسب به نگاه و راهبرد کلی مسئولین گردد!!
رئیس و نمایندگان مجلس باید پاسخگو باشند که چه کردند با عزل جناب ظریف؟!
چرا مسئلهی نقض قانونِ انتصابات توسط رئیس جمهور، مسکوت مانده؟!
شما اقتدار نظام و مجلس را که در رأس امور
است خدشهدار میکنید!
اگر قادر به صیانت از اجرای قانونِ مصوب نیستید برای چه در ایام تبلیغ انتخابات، آن همه ادعا داشتید؟
شما کوتاه آمدید که یک نادان به خود اجازه میدهد برای حمایت از ظریف به کل جبهه مقاومت توهین کند!!
ملت درگیر گرانی؛ دولت درگیر حواشی!!
این روزها مردم درگیر مشکلات اقتصادی و معیشتی نظیر هزینه بالای مسکن، تورم و گرانفروشی کالاهای اساسی، خاموشیهای احتمالی در زمستان، تلاطم بازار به دلیل عدم ثبات نرخ ارز و … هستند.
دولتیها بیتفاوت به این مسائل خود را با حاشیههایی مثل رجیستری آیفون و گزارشگری عادل فردوسیپور سرگرم کردهاند.
ظاهرا دغدغههای آنها هیچ تناسبی با دغدغههای مردم ندارد و در دنیایی موازی زندگی میکنند که اصلیترین مشکل مردمش تعیین گزارشگر مسابقات فوتبال است!
جمهوری اسلامی ایران فقط به دنبال پاسخ دادن به رژیم نیست، بلکه ایران دارد دستاوردهای استراتژیک برای خود میسازد و اسرائیل از این مسئله کاملا پرت است.
" یاد حرف رهبر کوبا افتادم "
فیدل کاسترو تفاوت بین دو حزب ایالات متحده را چه شیرین بیان کرد!
سال 1960 بود که از فیدل کاسترو پرسیدند ترجیح می دهی نیکسون رییس جمهور شود یا کندی؟
وی در پاسخ اظهار داشت:
" تفاوت قائل شدن بین دو لنگه کفشی که یک شخص به پا کرده غیر ممکن است. آمریکا توسط یک حزب اداره می شود و آن حزب صهیونیست است و این حزب دو شاخه دارد: شاخه جمهوری خواه که خط افراطی قدرت صهیونیزم را نمایندگی میکند
و شاخه دموکراتیک که قدرت نرم صهیونیزم را نمایندگی می کند.
در اهداف و راهبردها هیچ تفاوتی بین آنها وجود ندارد و تفاوتشان در شیوه و ابزار است.
اتفاقاتی عجیب در سمنان و شاهرود بر علیه رژیم صهیونیستی
ایران در ۱۲ آبان، نوتامی هفت روزه تا ۱۸ آبان در محدوده ۶۰۰۰ کیلومتر مربعی در اطراف تأسیسات فضایی شاهرود در استان سمنان اعلام کرد.
اکنون ویدیویی منتشر شده است که نشان میدهد پرتابه ای از این پایگاه پرتاب شده است. هنوز ماهیت این پرتاب مشخص نیست که آیا این یک پرتاب ماهواره بر جدید است یا تست موشکی جدید و یا ...!!
اما موضوعی که این پرتاب را جالب میکند، دو رشته توئیت توسط اکانت منتسب به فرماندهی فضایی سمنان است که در این بازه منتشر شده است.
توئیت اول صبح پنج شنبه ۱۷ آبان منتشر شد: "چشمانتان را که در این شب های ناآرام بی وقفه در حال رصد هوا و فضا هستند ،کور خواهیم نمود تا از رویت آنچه به سوی شما می آید فارغ شوید. شریان خون رسان به مولفه های قدرتتان را قطع. و مولفه های قدرتتان را ناتوان خواهیم نمود. و جهان شاهد این شگفتی خواهد بود..."
و توئیت دوم دقایقی پیش با این مضمون منتشر شده است:
"پیام ما از شاهرود به تل آویو ارسال شد. ما اثبات نموده ایم شما از رسیدن به اهدافتان در پایگاه شاهرود ناکام مانده اید. حالا شما باید منتظر پاسخ قاطع ما از هوا و فضا به با ارزش ترین داشته هایتان باشید."
با توجه به اینکه ویدیوی مذکور در فاصله زمانی بین این دو توئیت منتشر شده است، برخی کارشناسان گمانه زنی میکنند احتمالا عملیاتی علیه ماهواره های جاسوسی نظامی رژیم اسرائیل صورت گرفته باشد! یا عملیات دیگری که قدرت و برتری موشکی و فضایی ایران را به رخ اسرائیل و آمریکا میکشاند.
شکست صدراعظم متوهم و بنبست سیاسی در برلین
سرانجام همان گونه که پیش بینی می شد، ائتلاف حاکم در برلین از هم فروپاشید و دولت پرادعا اما تهی و بی بنیه ای که از ترکیب سه حزب سوسیال دموکرات، دموکراتهای آزاد و سبز تشکیل شده بود عملا از هم فروپاشید.
اولاف شولتس، اصلی ترین شریک اروپایی نتانیاهو در جنایت و نسل کشی غزه، اکنون باید برای بقای حداقلی و بی خاصیت خود و دولتش ( در قالب دولت حداقلی) تلاش کند و در غیر این صورت، تن به برگزاری انتخابات زودهنگام دهد.
فروپاشی احتمالی دولت آلمان در آستانه ورود ترامپ به کاخ سفید، ضریب آسیب پذیری برلین و متعاقبا اتحادیه اروپا در برابر واشنگتن را افزایش خواهد داد.
دولت پزشکیان برای عقب نگه داشتن مردم از زندگی و رشد واقعی، دریغ نمی کند!
لازمه سلطه و برتری منفعتطلبانه اصلاحطلبان و مستکبرین، به استضعاف کشیدن مردم در حوزههای سیاسی، اجتماعی، اقتصادی ، فرهنگی و.... است؛
از این رو برای جلوگیری از پیشرفت و رفاه آنها از هیچ اقدامی فروگذار نیست.
تولید برق هستهای را دولت یازدهم و دوازدهم با برجام، متوقف کرد و با توافق آب و هوائی پاریس، تولید برق در نیروگاهها (با سوخت فسیلی) را به محاق برد و بیشترین رکوردهای قطع برق منازل و کارخانهها را به ثبت رساند!!
در موضوع تولید و مصرف برق گفتنی است که مصرف برق در کشور از ۶۲ هزار مگاوات در اوایل مرداد ۱۴۰۰ (آخرین ماه فعالیت دولت روحانی)، به بیش از ۷۹ هزار مگاوات در اوایل مرداد ۱۴۰۳ رسید.
مصرف برق در ۴ مرداد ۱۴۰۰، معادل ۶۱۴۳۰ مگاوات، و در ۵ مرداد همان سال، معادل ۶۰۶۷۵ بود.
مصرف برق در سه سال اخیر، به موازات موفقیت دولت شهید رئیسی در مهار کرونا (افزایش فعالیت کارخانهها و شرکتها)، احیای هشتهزار کارخانه تعطیل و نیمه تعطیل، و همچنین افزایش قابل توجه دمای تابستانی، ۱۸ تا ۱۹ هزار مگاوات افزایش داشته است. اما با این وجود، به اعتبار همت وزارت نیرو در دولت شهید رئیسی، ناترازی تولید و مصرف و قطعی برق (در مقایسه با دولت روحانی) به حداقل رسید.
جمعبندی این که نباید چالش تامین برق و گاز و بنزین در کشور را به ماجرای استفاده یا عدم استفاده از سوخت مازوت تقلیل داد، بلکه مسئله اصلی، اعتماد به مشورتهای غلط و دیکتههای سیاسی غرب است که موجب شده از ظرفیتهای ساخت پالایشگاه و نیروگاه (هستهای/ فسیلی) غفلت شود، ضمن این که موضوع مدیریت مصرف منابع از طریق هوشمندسازی سامانههای ذیربط نیز باید جدی گرفته شود.