فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 دوقطبی چیست؟؟؟
🔷جناب آقای پناهیان، همانطور که حضرتعالی از فناوری روز (تبلت) در روی منابر خود استفاده میکنید. قطعا مستحضرید که مستمعین شما دارای حداقل یک گوشی هوشمند هستند که بوسیله آن و با یک سرچ ساده متوجه بشوند که در علوم اجتماعی، دو قطبی شدن مبتنی است بر عدم وجود عدالت، رضایت و منافع مشترک جمعی. نه روزنامه کیهان و اطلاعات و جمهوری اسلامی و..... آنچه در این روزنامه ها میبینم نمودی است از آن.
♦️انقلاب اسلامی در مقابل پارادایم های غربی است و در واقع مبنای این دو قطبی ایستادگی و عدم تسلیم شدن به غرب است و این دو قطبی مختص ایران نیست. و دلیل افزایش آن در کشور وجود نظام اشرافیت خواه و دنیا طلبی در برخی روحانیت و مسئولین، رانت خواری و آقازاده های ژن خوب است که هنوز هم متاسفانه در جلسات دولت بخاطر ژن خوبشان شرکت میکنند.
♦️لطفاً به جناب قالیباف بفرمایید قوانینی در جهت برقراری عدالت، منافع مشترک برای جامعه و رضایت جمعی تدوین نمایند و در امتداد سخنان رهبری به اعمال حکمرانی در فضای مجازی فکری کنند و نفوذ دشمن.
مشکل مردم و ریشه های دو قطبی روزنامه ها نیستند.
✍ ارادتمند شما
سید محمود احمدزاده
جامعهشناس سیاسی و پژوهشگر رسانه
https://eitaa.com/ghalam_ahmadzadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عن امیرالمونین علی عليه السلام :
كَثرَةُ الوِفاقِ، نِفاقٌ.
وفاقِ زياد، [نشانه] نفاق است؛
غرر الحكم : ۷۰۸۳ و ۷۰۸۴
✍ سید محمود احمدزاده
https://eitaa.com/ghalam_ahmadzadeh
به نام خدا
🔴 روایت ها(۲)
« نظام فکری »
🔷فلاسفه معتقدند که عقل، روایتگری است در تعریف هر چیز. عقل در ابتدا یک نظام فکری میسازد که فرایند تفکر و رویکرد و تصمیم در آن نظام فکری شکل میگیرد.
♦️بطور کلی به نظر میرسد، نظام های فکری، اساساً مبتنی بر معرفت (شناخت) انسان نسبت به خود و محیط پیرامونش شکل میگیرند. و موجب هماهنگ شدن رفتار انسان در عرصه های مختلف میشود. و اگر نتواند مثلاً در امر سیاسی و اقتصادی و دینی و ... به هماهنگی لازم در نظام فکری خویش برسد، دچار تشتت رفتاری خواهد شد. که میتواند موجب تشتت در کنش های اجتماعی نیز باشد.
🔷شناخت یا معرفت که اساس نظام فکری را تشکیل میدهد خود مبتنی بر « علم و دین » یا « شبه علم و شبه دین » است. و مشکل از آنجا شروع میشود که انسان بخواهد در تشکیل نظام فکری خویش، از « علم و شبه دین » و یا از « دین و شبه علم » استفاده کند. که بدلیل ایجاد ناهماهنگی در نظام فکری، انسان دست به حذف دین یا علم میزند.
♦️امروزه رسانه ها با تکنیک های مختلف و فناوری پیشرفته، نقش مهمی را در تشکیل نظامهای فکری و ایجاد شناخت ایفا میکنند. و در واقع توانسته اند جای بخش عظیمی از فعالیت عقل، که اندیشیدن است را بگیرد. و با توجه به اینکه اندیشیدن از دشوارترین کارهای بشری است، جوامع با شدت و ضعف از این جایگزینی که همراه با پوشش های زیبای بصری و سمعی بوده استقبال کردهاند.
🔷بشری که تا گذشته نه چندان دور، در حوزه علم و دین، بدنبال اندیشه و نظریات اندیشمندان بود، اکنون روایت های رسانه ای را جایگزین آن در نظام فکری خود کرده است. بطوریکه در رخدادها هر رسانه ای زودتر به روایت خود در مورد آن رخداد ها بپردازد، توانسته نظام فکری بخش عظیمی از جوامع را بدست آورد. که به آن تکنیک « ضربه روایت اول » میگویند.
♦️به نظر کارشناسان، این روند بشر را بسوی عصر حجر سوق خواهد داد. بشری که بجز دیدن و شنیدن ( روایت) در نظام فکری خود چیز دیگری نخواهد داشت. نشانه های این حالت را میتوان در کشور خودمان و در گفتگوها مشاهده کرد. که بیشتر آنها نقل و بازگویی روایت هایی است که رسانه ها در نظام فکری آنها کاشته اند. ( نظریه کاشت).
🔷این حالت عصری حجری یعنی بازگشت به حالت « شبه علم و شبه دین » و متأسفانه این جریان در رسانه ملی و فضای مجازی کشور نیز وجود دارد. که تداوم آن جامعه را به حالت استثمار نخبگان توسط عوام خواهد رساند. مانند تعیین تکلیف و روش تدریس اولیا دانش آموازان برای معلمان که رایج شده.
✍ سید محمود احمدزاده
جامعهشناس سیاسی و پژوهشگر رسانه
https://eitaa.com/ghalam_ahmadzadeh
به نام خدا
🔴 نقدی بر یک خبر
🔷اینکه جناب حسینی به دلیل اظهار نظر و پاسخ مجری کشور دیگری میبایست از برنامه کنار گذاشته می شد، آیا کاری درست بوده یا غلط؟ در پاسخ باید گفت: قطعا درست است. اما چرا درست است و اشکال کار کجاست؟؟
♦️صدا و سیما بدلیل دولتی بودن و اصرار بر حکومتی بودن تمام شبکه های خود حتی شبکه های استانی، باعث شده تمام مطالبی که از آنتن نشر میشود بعنوان موضع رسمی حکومتی تلقی شده و بازتاب های داخلی و خارجی داشته باشد. که در حوزه خارجی میشود،
« دیپلماسی رسانهای »
🔷در دنیای رسانه ای با ایجاد شبکه های ظاهراً خصوصی و غیر دولتی مانند اینترنشنال و ... حرف دلشان را میزنند و مخاطب عام را پای شبکه خود میکشانند. اما شبکه های رسمی بدلیل بار حقوقی و سیاسی دارای محدودیت هستند. که این امر بر کیفیت کار اثرگذاری دارد.
♦️شبکه های رسانه ملی میباید با سیاست های دولت هماهنگ باشد و مجریان نمیبایست مواضع شخصی خود را روی آنتن زنده عنوان کنند. و این محدودیت باعث عقب ماندگی رسانه ملی در برابر اینگونه شیطنت های رسانه ای بیگانه است.
🔷لذا به نظر میرسد، با ایجاد شبکه هایی اجتماعی و محلی و غیر رسمی، میتوان در جنگ رسانه ای با دست بازتری به مقابله پرداخت. و اینگونه محدودیت ها را تا حدی کاهش داد. تا رفت و آمد یک مجری، چالش هایی اینچنین بوجود نیاورد. همچنین در همبستگی ملی و اثرگذاری و جذب مخاطب موفق تر عمل خواهند کرد.
✍ سید محمود احمدزاده
https://eitaa.com/ghalam_ahmadzadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍂 پیشبینی سردار شهید
حاج اسماعیل فرجوانی:
انقلاب اسلامی مختص ایران نیست. جنگهای ما به جنگ های خاکی و کوهستانی ختم نمی شود. ما باید در مقابل کفر بجنگیم. چه در آسمان، چه در خشکی و چه در آب و در سواحل اسرائیل
جزیره مجنون / ۱۳۶۳
به نام خدا
🔴 دفاع مقدس
« مظلوم مقتدر »
🔷 در آغاز انقلابی نوپا، هجمه ای سنگین به کشور صورت گرفت. تا در یک هفته کشور زیر چکمه و غرش تانکهای بعثیون رود. نه ایرانی بماند و نه انقلابی و نه اسلام راستینی. و در مقابل این هجوم وحشیانه مفهومی از شجاعت و ایثار و شهادت شکل گرفت تا فرهنگی نوظهور را به دنیای مادی ارائه دهد. لذا نام آن شد دفاع مقدس. اما با پایان هشت ساله آن، مفهومی جدید شکل گرفت که تاکنون ادامه دارد. و آن دفاع از دفاع مقدس است.
♦️امام حسین(ع) در کربلا فرمودند: لقمه حرام مانع دریافت حق و موجب غفلت است. اما این کلام برای برخی در یک روضه و گریه بر امام خلاصه شد، و خروجی آن شد مفهوم «آقازاده ها» و دیگرانی این کلام امام معصوم را سرلوحه زندگی کردند تا به غافلان نپیوندند و شدند شهدا، و حاصل عمر و شهادتشان، خَلق فرهنگی نوین شد به نام دفاع مقدس.
🔷 دفاع مقدس، فرهنگی است که نظام اشرافیت و استکبار را به چالش کشید. لذا دشمنان و غافلان آن را بعنوان جنگ عنوان میکنند. تا با معیارهای نظامی آنرا تحقیر کنند. و جلوی گسترش و ادامه آن را در داخل ایران و خارج از آن بگیرند.
♦️مظلومیت دفاع مقدس، از آنجا شروع شد، که اشرافیت آقازاده پرور داخلی، تحمل فرهنگ دفاع مقدس را نداشت و بااین فرهنگ نمیتوانست تفکرات غربی خود را در کشور حاکم کند. و همیشه در پی حذف و تحقیر آن بودند. و از همان ابتدا با تفحص پیکر شهدا در مناطق جنگی مخالفت کرد. تا مهر پایانی بر همه چیز بزند. یا برای رفتن جوانان به دبی و ترکیه و تایلند و ... ارز اختصاص دادند. اما راهیان نور را سنتی غلط و بیخود و خشونت طلبی عنوان کردند. در نظام آموزشی سند ۲۰۳۰ را تصویب، و دفاع مقدس را یا حذف نمودند و یا با اجرای غلط ( تکنیک ضد تبلیغ) آن را در اذهان نسل های بعدی تخریب و تحقیر کردند.
🔷 در رسانه های دشمن با برجسته سازی برخی موارد مانند عدم دستاور های نظامی و یا حضور کودکان در دوران جنگ تحمیلی سعی در مقابله گسترده با ترویج این فرهنگ نوین و دشمن شکن کردند.
♦️اما با همه این فتنه های داخلی و خارجی، اقتدار فرهنگ دفاع مقدس را امروز، در غزه و لبنان و یمن و عراق و دیگر نقاط جهان شاهدیم. اقتداری که هیچ سلاحی یارای مقابله با آن نیست. اقتداری که تفکر جاهلی سازش با کفار را، به آگاهی جامعه در صبر و مقاومت و توکل و اعتماد به قدرت خالق هستی رسانده است. و تلاش دشمن برای برگشت جوامع به جهل و سازش و تسلیم را ناکام گذاشته است. و شاهد بیداری و جنبش های اجتماعی حتی در آمریکا هستیم.
🔷 همانطور که سردار سلیمانی فرمود: « دفاع مقدس در همه موضوعات یک قله است و بقیه سلسله جبال این قله هستند قله دماند یک قله مرتفع رشته کوه البرز است که طول البرز 100 کیلومتر است که معرف آن دماوند است. بنابراین دفاع مقدس نیز مانند دماوند است و مرتفعترین قله دفاعهای مقدس دیگر است.»
♦️ حیات و انسجام جامعه به فرهنگ اوست. و سیاست های ضد فرهنگی و تصرف سنگرهای فرهنگی و رسانه ای از بزرگترین عملیات های امروز دشمن است. تصرف قله فرهنگ دفاع مقدس، و جاسازی روایت های خود از آن در اذهان جامعه، یعنی تسلط بر همه قله های دیگری مانند، اقتصاد، سیاست و... لذا حفظ و ترویج این فرهنگ بسیار مهم است و کسانی که دانسته و ندانسته در تخریب، تحریف و یا به فراموشی سپردن آن قلم میزنند غافلانی هستند که باید به لقمه های خود بنگرند.
✍ سید محمود احمدزاده
https://eitaa.com/ghalam_ahmadzadeh
به نام خدا
🔴 معامله تا مبارزه
( جام زهر ۲ )
🔷 هنوز چند سالی از آغاز حرکت حزبالله نگذشته بود که نامه ای از رئیس جمهور ایران(خاتمی) به آمریکا رفت که در مقابل عادی سازی روابط، حاضر به خلع سلاح حزبالله(معامله) شد. و جای تعجب نیست که امروز در امتداد همان خط فکری رئیس جمهور دیگری از تسلیم شدن و خلع سلاح مقاومت، آنهم در اوج جنگ با اسرائیل سخن بگوید و مشخص نیست که پشت پرده چه حرفهای قشنگتری زده است؟؟؟
♦️امروز باید از همگرایی و همبستگی گفت. و از سخنان تفرقه انگیز خودداری کرد. اما همبستگی با چه کسانی؟
همبستگی با کسی که در سنگر تو است اما به دشمن چشمک میزند؟
اصلا مگر میشود با کسی که دلش در عشق شیطان بزرگ میتپد همدلی کرد؟
🔷 حق و باطل دو خط موازی و در مقابل هم نیستند که مشخص باشند. بلکه عناصری از آنها، آمیخته به هم هستند و شهادت ها بهایی است که برای شفاف شدن ماهیت ها و مواضع حق و باطل پرداخته میشود. وقتی آمریکا را برادر خود میخوانی باید بیش از ۸۰ بمب یک تنی آمریکایی بر سر سید حسن نصرالله فرود آید تا دروغ و حقارت تو روشن شود و همگان بدانند که آمریکا همان شیطان بزرگی است که روح الله گفت نه برادری که تو گفتی.
♦️اما شواهد نشان از بستر سازی و فضا سازی در راستای نوشاندن جام زهری دیگر است. همان چیزی که سالهاست بدنبال آن هستند. گاه با نامه مجلسیان، گاه با فتنه کف خیابان و گاه با سازش و هموار کردن خط ترور.
🔷 اگر چه فرمان ترور ها و کشتار توسط نتانیاهو است. اما آنها عمق میدان ما را دیده اند. چشم های بسته، دهان های یاوه گو، و دستان لرزان بر ماشه و حیرت. و چقدر سخت گذشت بر علی وقتی براو شمشیر کشیدند و گفتند به مالک بگو برگردد تا معاویه بماند و با گفتگو مشکلات را حل کنیم.
♦️ اما اینبار قضیه یک امت است و اسلام، و دلهای بیدار و آکاه یک امت در منطقه. و نفرت جهانی از صهیونیسم امریکایی. و با همه ناتوانی در فهم و درک و گفتار رئیس جمهورمان و ظریفان اطرافش ، امت اسلامی و ملت انقلابی ایران در کنار رهبری ایستاده و جام زهر را در حلقوم صهیونیسم امریکایی و نوکران و شیفتگانشان خواهد ریخت. امروز قضیه قدس فراتر از اموری است که در تعاریف دیپلماتیک بگنجد. و چنانچه رهبری فرمودند :
« قضيه فلسطين كليد رمزآلود گشوده شدن درهاي فرج به روي امت اسلام است »
📌آنهایی که یک عمر گفتند: عجل علی ظهورک. بسم الله.
به نظر میرسد کلید رمز آلود، همان فهم مردم و خواص است. و ایستادگی پای فلسطین و مقاومت، امتحانی بر حراست از نور خدا، امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف باشد.
✍ سید محمود احمدزاده
https://eitaa.com/ghalam_ahmadzadeh
به نام خدا
🔴 آغاز انحراف
« عملیات رسانه ای امروز دشمن »
🔷 متناسب با شرایط امروز تقریباً همگان از واژه هایی مانند « نیروی نیابتی » و «تله جنگ» در گفتگو ها و حتی بحث های کارشناسی در رسانه های مجازی و رسانه ملی استفاده میکنم و توجه نمیکنیم که این واژه ها را چه کسی در ذهن و قلم ما انداخته است.
♦️ متأسفانه در فهم رسانه دارای ضعف گسترده در همه ابعاد آن هستیم و مدیریت های سفارشی و غیر مرتبط مزید بر این عقب افتادگی است تا جایی که همین رسانه های داخلی موجب تحریف و پیاده کردن اهداف دشمنانند.
🔷 واژه نیروی نیابتی یا جنگ نیابتی از واژه proxy گرفته شده. واژه ای که به نیروهای خط مقاومت اطلاق میکنند. یعنی نیروهایی که به نیابت یا بجای ایران در حال مبارزه با اسرائیل هستند. و این تعبیری بسیار انحرافی است که رسانه های غربی تمایل دارند همین معنا را در اذهان جوامع دنیا و بویژه ملتهای محور مقاومت جا بیاندازند.
♦️ نیروی نیابتی، به گروه یا کشوری میگویند که برای منافع دیگری وارد نبرد با کشور ثالثی میشود و خود نیز در این بین منافعی را بدست خواهد آورد. و این همان تعبیر مادی و حقیری است. که در آن تلاش میشود ذهن ها از روح معنوی و عقیدتی محور مقاومت به تفکرات مادی و غربی منتقل، و سپس با شبهه ها و تحلیل های سود و زیان و منفعت در حمایت و پشتیبانی ملت ها از جبهه مقاومت خلل و شکاف ایجاد کنند.
🔷 آنچه بعنوان نیروهای مقاومت وجود دارد. برادران و خواهران مسلمان ما هستند و همه ما حول محور حق طلبی و مبارزه با ظلم جهانی شیاطین جن و انس، با مسلمین و منافع مسلمین بنا به دستورات خداوند متعال. در یک جبهه گرد هم جمع شده ایم. و هیچکدام نیروی نیابتی دیگری نیست. و این اصطلاح تحقیر آمیز و منحرف کننده را نباید جایگزین واژه اسلامی و انسانی « مومنان» نماییم.
♦️با توجه به فرمایشات و تفکرات رهبری، این نکته کاملا مشهود است، که همه تلاش ها در جهت بازگرداندن عزت و اعتماد بنفس ملتهای مسلمان است. و همیشه از نیروهای مقاومت با تعابیر جوانان همان مناطق در سخنانشان یاد کرده اند. و این نکاتی است که باید دقت داشته باشیم. رهبری اگرچه مسئله فلسطین را اولویت اول جهان اسلام میداند اما سرنوشت فلسطین را متوجه مبارزه و انتخاب مردم فلسطین میداند.
🔷 امید است رسانه ملی، در کنار همه تلاشهایش با ایجاد یک قرارگاه رسانه ای و متناسب با شرایط امروز، و استفاده از افراد خُبره این میدان، در شناسایی و مقابله با ترفندها و عملیات های رسانه ای که همسو با عملیات های نظامی دشمن است. بتواند نقش خود را، بطور موثرتری ایفا کند.
📌 و در نهایت مردم انقلابی نیز به این واژه ها دقت داشته باشند. و بدانیم که همه در محور مقاومت برادران و خواهران مسلمان و مومن هم هستیم و کسی نیروی نیابتی دیگری نیست. و در دام تفرقه افکنی دشمن نباید افتاد. و این فتنه های دشمن را خنثی نمائیم.
✍ سید محمود احمدزاده
https://eitaa.com/ghalam_ahmadzadeh
به نام خدا
🔴 بازهم علی عازم نماز است جان در دست و از غضب الهی میگفت
🔷 در حالی نائب امام زمان (عج) نماز جمعه این هفته را انجام میدهند. که دشمن صهیونیستی سخن از ترور ایشان گفته است. اما براستی چرا کار به اینجا رسیده که دشمن ذلیل شده باید سخن از حذف بالاترین مقام کشور کند؟ و چرا رهبری باید برای بازگشت اقتدار و بستن دهان یاوه گوی صهیونیستی وارد این میدان شوند؟
♦️ عده ای رجل سیاسی برای ماندن بر قدرت راه صلح و سازش و گفتگو را عَلم کردند و با اعتماد مجدد به امضای این و آن آمریکایی، زمانی مناسب را برای اسرائیل فراهم نمودند تا ضرباتی جدی با ترور شخصیت های کم نظیری چون سید حسن نصرالله، بر اقتدار نظام و جبهه مقاومت وارد کند.
🔷 کار به جایی رسید که رهبری جهت بازسازی این خلاء زمانی، حکم واجب بر کمک رسانی به لبنان و جبهه مقاومت را دادند. و رسماً خود را عزادار سید حسن نصرالله معرفی کند تا بفهماند که برای ضربات کیفی دشمن، پاسخی کَمی جوابگو نیست. و اینک جای استغفار به درگاه الهی است، نه ابراز شادی. زیرا خداست که حامی ما در این رویارویی است و جایگزین کردن اعتماد به آمریکا بجای اعتماد به وعده های الهی شرکی آشکار است.
♦️ رهبری هشدار غضب الهی را فرمودند. و به نظر میرسد غضب الهی محروم شدن ما از وجود افرادی همچون سردار سلیمانی و سید حسن نصرالله و ... باشد. و اینها استغفار و عزادار شدن دارد تا شادی و خوشحالی از زدن چند موشک و ضربات مادی بر پیکر دشمن.
خودمان چقدر هوشیار شده ایم؟
🔷 این رفتار ما با نائب امام زمان (عج) است. و قطعا در صورت قیام و ظهور امام یاری دهنده ای کم خواهد داشت، در میان مدعیان بسیار.
و بعدها میخوانند؛ لعنت بر کسانی که به شمر زمان اعتماد کردند و لعنت بر آنانکه به آنها رای دادند و لعنت بر کسانی که سکوت کردند و راه را بر ظهور فرزند زهرا سلام الله علیها بستند.
♦️و اینک نايب امام زمانمان میگوید؛ شخصا عزادارم و جان خویش در کف دست، عازم نماز است. و عزادار غضب الهی بر امتش. که این رسم انبیا و اولیاء و سنت پاکان است ؛ که غصه دار اُمتدند و نه خودشان و دنیایشان.
📌خواهشمند و ملتمسم که تا فردا به درگاه خدا استغفار کنیم و دلها را متوجه حضرت بقیه الله العظم نماییم. تا انشاالله با شفاعت ایشان، غضب الهی به نصرت الهی تبدیل شود.
✍ سید محمود احمدزاده
https://eitaa.com/ghalam_ahmadzadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ولایت قضا ندارد
» خبری در راه است »
به نام خدا
🔴 سیاست های الهی (۱)
🔷 به نظر میرسد هنوز از اهمیت نماز جمعه نصر غافلیم و آن را در حد شجاعت رهبری بخاطر حضورشان، تقلیل میدهیم. که این امر تنها یکی از ابعاد آن بود.
♦️نتانیاهو، یعنی سخنگو و پیشقراول همه نظام سلطه غرب، بلافاصله بعد از ترور سید حسن نصرالله، تئوری راهبردی نظام سلطه را در سازمان ملل به دنیا اعلام کرد( تسلیم یا سرکوب) که آن را بعنوان ( رحمت یا مصیبت) عنوان کردند. و نکته قابل توجه این است. که این سخنان در حالی گفته شد، که بیشتر نمایندگان دولت ها سالن سخنرانی نتانیاهو را به نشانه مخالفت ترک کرده بودند.
🔷 اعلان سیاست های شیطانی غرب و مخالفت بسیاری از دولت ها و ملتها با آن، نیاز به یک راهبرد جهانی، جهت همگرایی ملتها در مقابل راهبرد ( تسلیم یا سرکوب) را بوجود آورد. تا این خلاء ناشی از فقدان نظریه ای متقابل را پر کند. و به نظر میرسد این نکته مهمی بود که رهبری در جهت ترمیم آن شجاعانه پا به میدان گذاشت و تئوری « سیاست های الهی » ( مقاومت و نصرت ) را به دنیا ارائه داد. یعنی نظریه ای فراتر از نژاد و مرزها و فرهنگ ها و ...
🔷 حال محور مقاومت، مبتنی بر این نظریه بتدریج در دنیا شکل توسعه یافته ای خواهد یافت. بطوریکه از جنبش دانشجویان آمریکا و اروپا تا مردم غزه و مسیحیان و .... میتوانند حول آن جمع شده و یک مقاومت جهانی را مقابل نظام سلطه شکل دهند.
یعنی سازماندهی جناح حق جهانی در مقابل جناح کفر جهانی.
♦️شایان ذکر است در یک مدیریت هوشمند، ابتدا اعلام میشود که رهبری نماز را اقامه میکند، سپس اسرائیل موشکباران می شود و اسرائیل دم از ترور رهبری در نماز میزند. بطوریکه همه دنیا متوجه این نماز و رهبری شد و از شبکه های تلویزیونی دنیا مثل CNN پخش مستقیم شد. و خطبه ها برای همه دنیا و بویژه کل منطقه و جوامع عربی خوانده شد. و عَلم جدیدی در مقابل کفر جهانی به چشم جهانیان دیده و رونمایی شد.
رهبری: « میدان، میدان غزه و اسرائیل نیست. میدان، میدان حق و باطل است.»
ادامه دارد...
✍ سید محمود احمدزاده
https://eitaa.com/ghalam_ahmadzadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قاتل سید حسن؛ شخص یا جریان؟!
به نام خدا
🔴 سیاست های الهی ( ۲ )
« تبیین راهبرد مقاومت »
🔷 برای شناخت بهتر این راهبرد، ابتدا باید به مفهوم دقیقتر واژه مقاومت پرداخت. زیرا غالبآ با شنیدن این واژه، بیشتر گروه های درحال مبارزه با اسرائیل را به یاد می آوریم. در حالی که مفهومی عمیق تر و وسیع تر را دارا است. مقاومت یک واکنش در مقابل کُنشهای واکنش پذیر است ( تهاجم و تجاوز ) . و در عرصه های مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و جغرافیایی و ... میتواند رخ دهد. و در واقع عکس العملی است. و توجه دادن جامعه به این نکته که مقاومت، نتیجه و عکس العمل چیست؟؟
♦️راهبرد مقاومت، تنها سلاح در دست گرفتن و جنگ در میدان نیست. که این پوسته است و در عمق آن لایه های دیگری است که هر فرد میتواند در لایه های مختلف آن ایفای نقش کند.
🔷 به نظر میرسد بزرگترین کار در این جهت تبیین این راهبرد است. زیرا بخشی از جامعه ایرانی و دیگر جوامع منطقه، طی چندین دهه مورد تهاجم و تجاوز فکری (۱) قرار گرفته و هنوز متوجه واکنشی بودن مقاومت نیست و میگوید چرا باید مقاومت کنیم؟ و آنرا کُنشی دیده، لذا از عقلانیت و مذاکره سخن میگویند. و یا شکلی از مقاومت را رسم میکنند که از بنیان های معرفتی و رسانه ای بیگانگان تغذیه شده است. بطوریکه جای متجاوز و مقاومت را برعکس میبینند و میگویند نزنید تا نزنند. اگر ۷ اکتبر نبود فاجعه کشتار کودکان در غزه هم نبود!!!
♦️و از سوی دیگر بخشی از مردم چون در خط مقدم نبرد خود را نمیبینند و یا نمیتوانند باشند، فکر میکنند وظیفه ای ندارند و دیگرانی در حال نبردند. و میگویند چه کنیم؟ وظیفه ما چیست؟ که باید گفت:
تغییر آگاهی و بینش نسبت به مفهوم راهبرد مقاومت و تولید تدریجی فرهنگ و بسط آن، میتواند منجر به تغییر اراده و کنش های لازم در جوامع شده، و در تداوم آن، باعث تغییر نگرش در نظام های فکری و رفتارهای ظالمانه و استکباری نسبت به ما، و تسلیم وعقب نشینی آنها باشد. و قدرت ایستادگی ما، همیشه بعنوان خاری در چشمان آنها خواهد ماند.
🔷لذا به نظر میرسد کمبود مباحث نظری و تولید نظریه های لازم در این خصوص مهمترین نیاز امروز جامعه است. جوامع محور مقاومت باید متوجه بشوند که این راهبرد ریشه در تاریخ و تعریفی از هویت ما در آینده است. و مسئولیتی تاریخی در قبال آن داریم و قطعا در این راه با فشارهای گوناگون خارجی و نفاق داخلی و نفوذ و ... مواجه ایم. و شناخت دقیق از راهبرد مقاومت باعث میشود تا در جای درست تاریخ قرار بگیریم.
📌«فَلا تَهِنُوا وَ تَدْعُوا إِلَى السَّلْمِ وَ أَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ وَ اللَّهُ مَعَکُمْ وَ لَنْ یَتِرَکُمْ أَعْمالَکُمْ.»
📌« مبادا در مبارزه کوتاهی کنید و به دشمن پیشنهاد سازش دهید. شما بالاترید چون خدا با شماست و مطمئن باشید نتیجه مقاومت را بیکم و کاست به شما میدهد. » ( سوره محمد،۳۵)
(۱) تجاوز فکری = تصرف فکر و اندیشه
✍ سید محمود احمدزاده
https://eitaa.com/ghalam_ahmadzadeh
به نام خدا
🔴 خلأ پنهان تا رخنه دشمن
🔷 دو هفته از حمله اسرائیل به ایران میگذرد و هنوز پاسخی از سوی ایران داده نشده. که این وضعیت را میتوان خلأ پنهان نامید. فضایی که در اثر حمله مستقیم اسرائیل در حوزه عمومی ایران، جبهه مقاومت و کل جهان بوجود آمده است.
♦️ طبیعی است که در اثر این حمله گسترده علیرغم ناکامی دشمن، خسارات و تلفاتی وارد شده است. اما اثر مخرب تر آن، همان فضایی است که به آن خلأ پنهان گفته شد. این فضا که در حوزه عمومی جامعه و بلکه جوامع مختلف ایجاد میشود، فضایی است که دشمن میتواند در آن رخنه کرده و ضرباتی اساسی وارد کند.
🔷 حداقل انتظار این بود که بعد از انتخابات آمریکا پاسخ داده میشد، اما با گذشت زمان شاهد گسترش فضای خلأ پنهان در حوزه عمومی خواهیم بود. فضایی که با رخنه رسانه ای دشمنان افکار عمومی در خطر تصرف است. با طرح پرسشهایی مانند اینکه :
آیا باز هم مسئولین دارند گول میخورند؟
آیا بازهم منتظر گفتگو با ترامپ اند؟
آیا امکان ادامه مقابله نیست؟
و ....
♦️ این وضعیت بسیار آسیب زننده تر از خود حمله است. و هر چه سریعتر میبایست این وضعیت را به فضای دشمن منتقل میکردیم. و اکنون که وارد وضعیت جدیدی در مقابله با دشمن هستیم، شایسته بود همان روز بعد حمله، این آمادگی بود که پاسخ کوبنده داده میشد.
🔷 این تعلل در پاسخ دادن ها عواقب مطلوبی نخواهد داشت و فقط موجب ایجاد فضایی برای دشمن و رخنه کردن، در خلأ پنهانی است که خودمان ایجاد کرده ایم.
♦️ شایان ذکر است، جبهه مقاومت که متکی بر جوامع خود است، و در واقع این مردم اند که پشتیبان این جبهه هستند و نه قدرتهای سیاسی. پس نیاز به شفاف سازی و حفظ اعتماد است. و تداوم و گسترش این خلأ های پنهان، یعنی تخریب عقبه و پشتیبانی جبهه مقاومت. و ایجاد یک گسست بزرگ، که ادامه راه را مشکل خواهد کرد.
🔷 امید است به این طنز « در زمان لازم و مکان لازم » پایان داده شود. و به دشمن تفهیم شود. هر حمله و قصد سوء ، واکنشی چند برابر و بلافاصله را بدنبال خواهد داشت. و قطعا افرادی نفوذی و غربگرا هم، دانسته و ندانسته، در ایجاد این فضای خلأ پنهان اثرگذارند. و از اتاق های فکر و راهبردی باید پاکسازی شوند، نه امثال جناب ظریف مدیر راهبردی باشند در دولت.
✍ سید محمود احمدزاده
https://eitaa.com/ghalam_ahmadzadeh
به نام خدا
🔴 همیشه میترسم جنگ بشه
🔷 جنگ، واژه ای پارسی و کهن و پر کاربرد به معنای هر گونه شناخت و آمادگی درگیری(ذهنی و لفظی و بدنی) افراد با خود یا با دیگران، خصوصاً به معنای زد و خورد خشن میان گروهها و اقوام و ملتها و کشورها به انگیزه های مختلف است. یعنی اینکه ایرانی میدانسته همواره در نبرد است و زندگی یعنی نبرد در میادین مختلف، از درون تا برون، با خود تا دیگران، خودی تا بیگانه. و این یعنی بینش و شناخت کهن ایرانی از خود و پیرامونش. و حدود اختلاف سلیقه داخلی با تهاجم بیگانه را میدانسته.
♦️اما آنچه در ذهن ما مانده، و یا بهتر است بگوییم کاشته اند، مفهوم بیگانه « WAR » است. مفهومی که هم بار منفی دارد و هم ما را متوجه ضعف نظامی در برابر قدرت غرب میکند. و در واقع از ریشه های خود قطع شده و در زمین بیگانه به بازی گرفته شده ایم. و همیشه باید از ترس ذهنی این واژه خود را باخته و تسلیم بدانیم.
🔷 شاید وقتی امام خمینی(ره) میگفت: قرآن چیزی بالاتر از جنگ را گفته. و اشاره به رفع فتنه در عالم را، از قول خدا مطرح نمودند. اشاره به این نکته بود که جنگ، در معنای کلی و ریشه دار ایرانیش را، به ما توجه داده باشند. و بدانیم آفند و پدافند بخش کوچکی از جنگ است. و همواره در جنگ فتنه ها هستیم و تا پایان فتنه باید ایستاد.
♦️ ما فکر میکنیم مانند غزه و لبنان بمباران نمیشویم و این یعنی در جنگ نیستیم. اما متوجه انواع جنگ های دیگر توسط همان دشمن و بمباران هایی که در آن قرار گرفته ایم نیستیم. جنگ فرهنگی دشمن، جنگ اقتصادی دشمن، جنگ سیاسی دشمن، جنگ رسانه ای دشمن و .... لذا مهیای نبرد هم نمیشویم. و خود را جدا میدانیم. و بدتر اینکه نه غزه نه لبنان در ذهن برخی باشد.
🔷 عدم درک مبنایی از جنگی که در آن هستیم، در راس جامعه یعنی برخی مسئولان کشور هم وجود دارد. و در حالی که دشمن با آرایش تهاجمی و جنگ در انواع مختلفش قرار گرفته، دغدغه جناب پزشکیان و اطرافیان وی رفع فیلترینگ است.
♦️ و این همان چیزی است که بعنوان خلأ پنهان به آن اشاره شد. فضایی که بخشی از جامعه و دولت متوجه اولویت ها نیست. وفاق ملی؛ یعنی سخنگوی دولت بداند کجای این فتنه دشمن و جنگ هستیم و چه باید بگوید. نه اینکه مانند کودکی در جهت خوشایند جناح خاص خود، با ذوق سخن براند. و در پاسخ سوالات اساسی کشور توسط مجری سیما ( خانم شریفی) بگوید نمیدانم!!!
♦️ جامعه ایرانی از جنگ به معنای کهن آن ترسی ندارد، و همواره آنرا زندگی کرده است.
اما همیشه از آن می ترسیدم که مفهوم جنگ خودمان را کنار گذاشته، و در خلأ پنهان تحمیلی غرب، یعنی war گرفتار شویم. و این ها راهبردی است که طی دهه ها در ذهن جوامع مسلمین تحت عنوان مدرنیته کاشته اند. و جنگ اصلی ما ایستادگی و پایداری در مقابل این اسارت نوین به نام مدرنیته غربی بوده و خواهد بود.
✍ سید محمود احمدزاده
https://eitaa.com/ghalam_ahmadzadeh
به نام خدا
🔴 از بسیج چه مانده است ؟
🔷گاهی میپرسند، از بسیج چه مانده است؟ که در پاسخ باید در مفهوم بسیجی دقت کرد تا بتوان به پاسخ دقیقی برای این پرسش دست یافت. بسیجی که امام خمینی(ره) آنرا شجره طیبه نامید بسیار متفاوت است با علف های هرز پیرامون این شجره. که بیشتر بدنبال هویت یابی دنیایی خویشند.
♦️ بسیج مکتب و مدرسه عشقی است، که قبول شدگان و عشق آموختگان این مکتب را میتوان در توبه نامه شهید ۱۳ ساله, علیرضا محمودی پارسا؛ لبخند شهید محمدرضا حقیقی در وقت خاکسپاریش یافت.
بسیجی، همان ها هستند که در شوق و ذوق حقیقت؛ شریعت و طریقت را یک جرعه سر کشیدند. و هیچ دردی در این مجاهدت نداشتند و به مقام «مَا رَأَیْتُ إِلَّا جَمِیلًا» رسیدند. و البته گروهی هم مردودین. همان هایی که دلیل مردودی خویش را اشتباه بودن راه دانستند و در پی اصلاح راه افتادند تا اصلاح خویش.
🔅 از بسیج چه مانده است ؟
🔷 شهید مجید شهریاری همه شب در سجده بود و اشک و عجز و توسل به حضرت زهرا (س) و در گمنامی تمام از دانشمندان بزرگ جهان بود و فقط با حقوق تدریس دانشگاهی و زندگی ساده، بزرگترین گره های علمی کشور را می گشود. و درست در همان زمان برخی بعنوان بسیجی و چفیه به گردن در حال خالی کردن صندوق ها بودند.
🔅 از بسیج چه مانده است ؟
♦️ و این سوال که اساساً غلط است. و باید پرسید از بسیجی بودن ما چه مانده است؟ نسبت ما با آن شاخص های بسیجی چیست؟ بسیج و بسیجی ثابت و استوار مانده است و همچون همیشه تاریخ، در گمنامی و مجاهدت و شهادت است. بسیج یک الگو و یک فرهنگ است و تغییر ناپذیر. و آنچه تغییر پذیر است میزان انحراف ما از این الگو است.
🔷 بسیجی اهل معرفت است و میدان شناس، علف هرز اهل دنیا و موقعیت شناس. بسیجی اهل مجاهدت در گمنامی و ذکرش کم من ثنا جمیل لست اهلا له نشرته… و علف هرز اهل شهرت و میز و عنوان و جلوی دوربین و تشویق دیگران.
📌 رهبری:
« پدیده بسیج چون اصیل است، ماندنی است. »
✍ سید محمود احمدزاده
https://eitaa.com/ghalam_ahmadzadeh
✨توبه نامه شهید ۱۳ساله علیرضا محمودی پارسا:
بار خدایا از کارهایی که کردهام به تو پناه میبرم از جمله:
از این که حسد کردم…
از این که تظاهر به مطلبی کردم که اصلاً نمی دانستم…
از این که زیبایی قلمم را به رخ کسی کشیدم….
از این که در غذا خوردن به یاد فقیران نبودم….
از این که مرگ را فراموش کردم….
از این که در راهت سستی و تنبلی کردم….
از این که عفت زبانم را به لغات بیهوده آلودم…..
از این که در سطح پایین ترین افراد جامعه زندگی نکردم….
از این که منتظر بودم تا دیگران به من سلام کنند….
از این که شب بهر نماز شب بیدار نشدم….
از این که دیگران را به کسی خنداندم، غافل از این که خود خنده دارتر از همه هستم….
از این که لحظه ای به ابدی بودن دنیا و تجملاتش فکر کردم….
29.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خاطره گویی مادر شهیدان محمد رضا و محمود رضا حقیقی.
به نام خدا
🔴 جنگ امروز ما
🔷 واقعیت جنگ امروز ما سلاح و قدرت نظامی محض نیست. و مرز های جغرافیایی هم محدوده های جنگ را تعیین نمیکند. نبردهای نظامی امروزه، نتیجه پیشران های سیاسی اجتماعی است. پیشرانی مانند انتخابات ریاست جمهوری ایران، که در واقع انتخابی بود بین عزت خواهی و ذلت پذیری.
♦️ فعال شدن این پیشرانه اجتماعی سیاسی در ایران موجب شد تا گردش بزرگی در پیشرانه های سیاسی اجتماعی کشورهای منطقه رخ دهد. و نمود آنرا میتوانیم از پذیرش آتش بس در لبنان، رفع جنگ از تل آویو، و منتقل شدن آن به سوریه و دمشق، حرکت ترکیه بسوی بازیابی امپراطوری عثمانی و تصرف سوریه دانست.
🔷 در مورد سوریه میتوان گفت که با رسیدن مزدوران ترکیه به شهر حمص در روزهای آینده، باید شاهد ورود نیروهای اسرائیلی به سوریه و سقوط دمشق هم باشیم. و سپس در مرز شمالی ایران و از دست رفتن زنگزور. و کشیده شدن جنگ به مرزها و شهرهای ایران.
♦️ وقتی جامعه به شخصی رای میدهد که خود و کشورش را آدم نمیداند و میگوید: آمریکایی ها باید ما را آدم حساب کنند!! یعنی پیشرانه ذلت پذیری را فعال کردن. و عواقب این پیشرانه برای کشور ، متأسفانه جدی و پر هزینه خواهد بود.
🔷 سرباز دشمن دیگر فقط آن سرباز یونیفرم پوش صهیونیستی نیست. همین هموطن خودمان، همین مسئول خودمان سربازی است برای دشمن در لایه ای دیگر که توسط رسانه و فناوری روز سازمان دهی شده است. و شاید کسانی از این حرف ناراحت شوند. چون نمیدانند جنگ امروز چگونه شکل میگیرد و به نظرش این حرف توهین است.
🔷 جنگ امروز ما، تقابل سه مولفه یا سه پیشرانه اصلی در ایران و کشورهای منطقه و دشمنان است. دو پیشران ذلت پذیری و عزت خواهی در ایران و منطقه و البته بیشتر در ایران. و از سوی دیگر مولفه سلطه خواهی. و در واقع برآیند تقابل دو مولفه ذلت پذیری و عزت خواهی تعیین کننده نتیجه پیروزی یا شکست پیشران های متهاجم سلطه خواهان خواهد بود.
♦️عقب نشینی از پیشران عزت خواهی به موضع پیشران ذلت پذیری، نه تنها موجب گشایش امور و لبخند دشمن نمیشود. بلکه شاهد بروز فشارهای بیشتر و رفتن کشور به لبۀ پرتگاه های جدی است. همان امری که رهبری آز آن بعنوان غضب الهی یاد کردند.
📌 امید است با عنایات الهی و توجه بقیه الله و به برکت خون شهدا، دلهای گرفتار، از این مصیبت غرب پرستی رهایی یابد. که همین دلهای گرفتار تعیین کننده نتیجه جنگ های فعلی و پیش رو است.
📌توضیح:
پیشران ها، نیروهای محرکی هستند که باعث حرکت و تغییر متغیرهای مختلف و ایجاد وضعیت ها و تعادل های جدید می شوند.
✍ سید محمود احمدزاده
https://eitaa.com/ghalam_ahmadzadeh
به نام خدا
🔴 هم ارزی در جوامع
🔷 برخی افراد، گروه ها و یا جوامع، علیرغم اینکه در روش و راه و شعار دارای اختلاف هستند. اما در نقطه مبدأ اندیشه و فکر کردن مشترکند، و در نتیجه به یک هدف خواهند رسید. که این حالت را هم ارزی مینامیم و به معنای تشابه و یک شکل بودن نیست.
♦️ به نظر میرسد واژه « جِبت» در قرآن به همین نکته در جوامع اشاره دارد و بشدت مردم را از آن نهی کرده است. جِبت حالتی است که گرایش فرد یا جامعه، از تعالی گرایی به خودگرایی ( بت پرستی) تغییر میکند. یعنی برخی افراد که ادعای تعالی گرایی دارند. در تفکر و اندیشه مانند مشرکین و کفار شوند و اسم این کار را بگذارند تدبیر یا وفاق.در همین راستا میتوان متوجه شد که چرا جایی که امام خمینی(ره) آمریکا را شیطان بزرگ معرفی کرد. دیگرانی آمریکا را برادر معرفی میکنند و همواره آنرا تطهیر میکنند. و تفاوت ها در کلام رهبری با دیگران، که مبدأ تعالی گرا دارد نه خودگرا.
🔷 در وقایع سوریه، تحلیل ها و صحبت های فراوانی در حال انجام است. برخی آنرا یک پیروزی دانسته و شادی میکنند، مانند بخشی از مردم سوریه و ....؛ و برخی آنرا یک شکست برای جبهه مقاومت میدانند و اظهار گله مندی و تاسف.
♦️ آنکه خوشحالی میکند و به نظرش فتح الفتوحی کرده، و آنکه غصه محور مقاومت و خون شهدای مدافع حرم را میخورد و میگوید پس این هزینه ها چه شد؟؟ ... همه اینها در یک مبدأ هم ارزی هستند. یعنی مبدأ فکری هر دو یکی است. و دارای بینشی هم ارز هستند. هر دو از یک منظر به یک چیز فکر میکنند. یکی بخاطر بدست آوردنش شاد است. و دیگری بخاطر از دست دادنش خود را در شکست یا آستانه شکست می پندارد.
🔷 برای دشمنان مهم این است که جوامع در یک مبدأ فکری و هم ارزی قرار بگیرند. و عناوین مهم نیستند. خواه با عنوان یک انقلابی در ایران، یا با عنوان یک تروریست در سوریه، زیرا هم ارزی فکری در ادامه به یک همبستگی و یک هم سطحی میرسد. که برآیند آنها به یک نقطه میرسد. و آن هم نابودی هم ارزی فکری مردم با مبدأ تعالی گرایی در جوامع است. زیرا این مبدأ مولد انسان هایی است فراتر از خودگرایی و سدی مقابل نظام سلطه و استکبار جهانی.
♦️ در فضایی که همه از سوریه و بشار اسد و ترکیه و ضربه به مقاومت میگفتند. رهبری دقیقا از منظر تعالی گرایی بار دیگر آمریکا و اسرائیل را مسبب این جنایات نشان داد. تا مردم مواظب اهالی جِبت باشند و متوجه باشیم که با تطهیر شیطان، ایران را به پای تعظیم چه بُتی میکشانند به اسم رفع تحریم ها و گشایش اقتصادی. و نتایج آن سوریه ای است که میبینیم.
✍ سید محمود احمدزاده
https://eitaa.com/ghalam_ahmadzadeh