به نام خدا
🔴 خلأ پنهان تا رخنه دشمن
🔷 دو هفته از حمله اسرائیل به ایران میگذرد و هنوز پاسخی از سوی ایران داده نشده. که این وضعیت را میتوان خلأ پنهان نامید. فضایی که در اثر حمله مستقیم اسرائیل در حوزه عمومی ایران، جبهه مقاومت و کل جهان بوجود آمده است.
♦️ طبیعی است که در اثر این حمله گسترده علیرغم ناکامی دشمن، خسارات و تلفاتی وارد شده است. اما اثر مخرب تر آن، همان فضایی است که به آن خلأ پنهان گفته شد. این فضا که در حوزه عمومی جامعه و بلکه جوامع مختلف ایجاد میشود، فضایی است که دشمن میتواند در آن رخنه کرده و ضرباتی اساسی وارد کند.
🔷 حداقل انتظار این بود که بعد از انتخابات آمریکا پاسخ داده میشد، اما با گذشت زمان شاهد گسترش فضای خلأ پنهان در حوزه عمومی خواهیم بود. فضایی که با رخنه رسانه ای دشمنان افکار عمومی در خطر تصرف است. با طرح پرسشهایی مانند اینکه :
آیا باز هم مسئولین دارند گول میخورند؟
آیا بازهم منتظر گفتگو با ترامپ اند؟
آیا امکان ادامه مقابله نیست؟
و ....
♦️ این وضعیت بسیار آسیب زننده تر از خود حمله است. و هر چه سریعتر میبایست این وضعیت را به فضای دشمن منتقل میکردیم. و اکنون که وارد وضعیت جدیدی در مقابله با دشمن هستیم، شایسته بود همان روز بعد حمله، این آمادگی بود که پاسخ کوبنده داده میشد.
🔷 این تعلل در پاسخ دادن ها عواقب مطلوبی نخواهد داشت و فقط موجب ایجاد فضایی برای دشمن و رخنه کردن، در خلأ پنهانی است که خودمان ایجاد کرده ایم.
♦️ شایان ذکر است، جبهه مقاومت که متکی بر جوامع خود است، و در واقع این مردم اند که پشتیبان این جبهه هستند و نه قدرتهای سیاسی. پس نیاز به شفاف سازی و حفظ اعتماد است. و تداوم و گسترش این خلأ های پنهان، یعنی تخریب عقبه و پشتیبانی جبهه مقاومت. و ایجاد یک گسست بزرگ، که ادامه راه را مشکل خواهد کرد.
🔷 امید است به این طنز « در زمان لازم و مکان لازم » پایان داده شود. و به دشمن تفهیم شود. هر حمله و قصد سوء ، واکنشی چند برابر و بلافاصله را بدنبال خواهد داشت. و قطعا افرادی نفوذی و غربگرا هم، دانسته و ندانسته، در ایجاد این فضای خلأ پنهان اثرگذارند. و از اتاق های فکر و راهبردی باید پاکسازی شوند، نه امثال جناب ظریف مدیر راهبردی باشند در دولت.
✍ سید محمود احمدزاده
https://eitaa.com/ghalam_ahmadzadeh
به نام خدا
🔴 همیشه میترسم جنگ بشه
🔷 جنگ، واژه ای پارسی و کهن و پر کاربرد به معنای هر گونه شناخت و آمادگی درگیری(ذهنی و لفظی و بدنی) افراد با خود یا با دیگران، خصوصاً به معنای زد و خورد خشن میان گروهها و اقوام و ملتها و کشورها به انگیزه های مختلف است. یعنی اینکه ایرانی میدانسته همواره در نبرد است و زندگی یعنی نبرد در میادین مختلف، از درون تا برون، با خود تا دیگران، خودی تا بیگانه. و این یعنی بینش و شناخت کهن ایرانی از خود و پیرامونش. و حدود اختلاف سلیقه داخلی با تهاجم بیگانه را میدانسته.
♦️اما آنچه در ذهن ما مانده، و یا بهتر است بگوییم کاشته اند، مفهوم بیگانه « WAR » است. مفهومی که هم بار منفی دارد و هم ما را متوجه ضعف نظامی در برابر قدرت غرب میکند. و در واقع از ریشه های خود قطع شده و در زمین بیگانه به بازی گرفته شده ایم. و همیشه باید از ترس ذهنی این واژه خود را باخته و تسلیم بدانیم.
🔷 شاید وقتی امام خمینی(ره) میگفت: قرآن چیزی بالاتر از جنگ را گفته. و اشاره به رفع فتنه در عالم را، از قول خدا مطرح نمودند. اشاره به این نکته بود که جنگ، در معنای کلی و ریشه دار ایرانیش را، به ما توجه داده باشند. و بدانیم آفند و پدافند بخش کوچکی از جنگ است. و همواره در جنگ فتنه ها هستیم و تا پایان فتنه باید ایستاد.
♦️ ما فکر میکنیم مانند غزه و لبنان بمباران نمیشویم و این یعنی در جنگ نیستیم. اما متوجه انواع جنگ های دیگر توسط همان دشمن و بمباران هایی که در آن قرار گرفته ایم نیستیم. جنگ فرهنگی دشمن، جنگ اقتصادی دشمن، جنگ سیاسی دشمن، جنگ رسانه ای دشمن و .... لذا مهیای نبرد هم نمیشویم. و خود را جدا میدانیم. و بدتر اینکه نه غزه نه لبنان در ذهن برخی باشد.
🔷 عدم درک مبنایی از جنگی که در آن هستیم، در راس جامعه یعنی برخی مسئولان کشور هم وجود دارد. و در حالی که دشمن با آرایش تهاجمی و جنگ در انواع مختلفش قرار گرفته، دغدغه جناب پزشکیان و اطرافیان وی رفع فیلترینگ است.
♦️ و این همان چیزی است که بعنوان خلأ پنهان به آن اشاره شد. فضایی که بخشی از جامعه و دولت متوجه اولویت ها نیست. وفاق ملی؛ یعنی سخنگوی دولت بداند کجای این فتنه دشمن و جنگ هستیم و چه باید بگوید. نه اینکه مانند کودکی در جهت خوشایند جناح خاص خود، با ذوق سخن براند. و در پاسخ سوالات اساسی کشور توسط مجری سیما ( خانم شریفی) بگوید نمیدانم!!!
♦️ جامعه ایرانی از جنگ به معنای کهن آن ترسی ندارد، و همواره آنرا زندگی کرده است.
اما همیشه از آن می ترسیدم که مفهوم جنگ خودمان را کنار گذاشته، و در خلأ پنهان تحمیلی غرب، یعنی war گرفتار شویم. و این ها راهبردی است که طی دهه ها در ذهن جوامع مسلمین تحت عنوان مدرنیته کاشته اند. و جنگ اصلی ما ایستادگی و پایداری در مقابل این اسارت نوین به نام مدرنیته غربی بوده و خواهد بود.
✍ سید محمود احمدزاده
https://eitaa.com/ghalam_ahmadzadeh
به نام خدا
🔴 از بسیج چه مانده است ؟
🔷گاهی میپرسند، از بسیج چه مانده است؟ که در پاسخ باید در مفهوم بسیجی دقت کرد تا بتوان به پاسخ دقیقی برای این پرسش دست یافت. بسیجی که امام خمینی(ره) آنرا شجره طیبه نامید بسیار متفاوت است با علف های هرز پیرامون این شجره. که بیشتر بدنبال هویت یابی دنیایی خویشند.
♦️ بسیج مکتب و مدرسه عشقی است، که قبول شدگان و عشق آموختگان این مکتب را میتوان در توبه نامه شهید ۱۳ ساله, علیرضا محمودی پارسا؛ لبخند شهید محمدرضا حقیقی در وقت خاکسپاریش یافت.
بسیجی، همان ها هستند که در شوق و ذوق حقیقت؛ شریعت و طریقت را یک جرعه سر کشیدند. و هیچ دردی در این مجاهدت نداشتند و به مقام «مَا رَأَیْتُ إِلَّا جَمِیلًا» رسیدند. و البته گروهی هم مردودین. همان هایی که دلیل مردودی خویش را اشتباه بودن راه دانستند و در پی اصلاح راه افتادند تا اصلاح خویش.
🔅 از بسیج چه مانده است ؟
🔷 شهید مجید شهریاری همه شب در سجده بود و اشک و عجز و توسل به حضرت زهرا (س) و در گمنامی تمام از دانشمندان بزرگ جهان بود و فقط با حقوق تدریس دانشگاهی و زندگی ساده، بزرگترین گره های علمی کشور را می گشود. و درست در همان زمان برخی بعنوان بسیجی و چفیه به گردن در حال خالی کردن صندوق ها بودند.
🔅 از بسیج چه مانده است ؟
♦️ و این سوال که اساساً غلط است. و باید پرسید از بسیجی بودن ما چه مانده است؟ نسبت ما با آن شاخص های بسیجی چیست؟ بسیج و بسیجی ثابت و استوار مانده است و همچون همیشه تاریخ، در گمنامی و مجاهدت و شهادت است. بسیج یک الگو و یک فرهنگ است و تغییر ناپذیر. و آنچه تغییر پذیر است میزان انحراف ما از این الگو است.
🔷 بسیجی اهل معرفت است و میدان شناس، علف هرز اهل دنیا و موقعیت شناس. بسیجی اهل مجاهدت در گمنامی و ذکرش کم من ثنا جمیل لست اهلا له نشرته… و علف هرز اهل شهرت و میز و عنوان و جلوی دوربین و تشویق دیگران.
📌 رهبری:
« پدیده بسیج چون اصیل است، ماندنی است. »
✍ سید محمود احمدزاده
https://eitaa.com/ghalam_ahmadzadeh
✨توبه نامه شهید ۱۳ساله علیرضا محمودی پارسا:
بار خدایا از کارهایی که کردهام به تو پناه میبرم از جمله:
از این که حسد کردم…
از این که تظاهر به مطلبی کردم که اصلاً نمی دانستم…
از این که زیبایی قلمم را به رخ کسی کشیدم….
از این که در غذا خوردن به یاد فقیران نبودم….
از این که مرگ را فراموش کردم….
از این که در راهت سستی و تنبلی کردم….
از این که عفت زبانم را به لغات بیهوده آلودم…..
از این که در سطح پایین ترین افراد جامعه زندگی نکردم….
از این که منتظر بودم تا دیگران به من سلام کنند….
از این که شب بهر نماز شب بیدار نشدم….
از این که دیگران را به کسی خنداندم، غافل از این که خود خنده دارتر از همه هستم….
از این که لحظه ای به ابدی بودن دنیا و تجملاتش فکر کردم….
29.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خاطره گویی مادر شهیدان محمد رضا و محمود رضا حقیقی.
به نام خدا
🔴 جنگ امروز ما
🔷 واقعیت جنگ امروز ما سلاح و قدرت نظامی محض نیست. و مرز های جغرافیایی هم محدوده های جنگ را تعیین نمیکند. نبردهای نظامی امروزه، نتیجه پیشران های سیاسی اجتماعی است. پیشرانی مانند انتخابات ریاست جمهوری ایران، که در واقع انتخابی بود بین عزت خواهی و ذلت پذیری.
♦️ فعال شدن این پیشرانه اجتماعی سیاسی در ایران موجب شد تا گردش بزرگی در پیشرانه های سیاسی اجتماعی کشورهای منطقه رخ دهد. و نمود آنرا میتوانیم از پذیرش آتش بس در لبنان، رفع جنگ از تل آویو، و منتقل شدن آن به سوریه و دمشق، حرکت ترکیه بسوی بازیابی امپراطوری عثمانی و تصرف سوریه دانست.
🔷 در مورد سوریه میتوان گفت که با رسیدن مزدوران ترکیه به شهر حمص در روزهای آینده، باید شاهد ورود نیروهای اسرائیلی به سوریه و سقوط دمشق هم باشیم. و سپس در مرز شمالی ایران و از دست رفتن زنگزور. و کشیده شدن جنگ به مرزها و شهرهای ایران.
♦️ وقتی جامعه به شخصی رای میدهد که خود و کشورش را آدم نمیداند و میگوید: آمریکایی ها باید ما را آدم حساب کنند!! یعنی پیشرانه ذلت پذیری را فعال کردن. و عواقب این پیشرانه برای کشور ، متأسفانه جدی و پر هزینه خواهد بود.
🔷 سرباز دشمن دیگر فقط آن سرباز یونیفرم پوش صهیونیستی نیست. همین هموطن خودمان، همین مسئول خودمان سربازی است برای دشمن در لایه ای دیگر که توسط رسانه و فناوری روز سازمان دهی شده است. و شاید کسانی از این حرف ناراحت شوند. چون نمیدانند جنگ امروز چگونه شکل میگیرد و به نظرش این حرف توهین است.
🔷 جنگ امروز ما، تقابل سه مولفه یا سه پیشرانه اصلی در ایران و کشورهای منطقه و دشمنان است. دو پیشران ذلت پذیری و عزت خواهی در ایران و منطقه و البته بیشتر در ایران. و از سوی دیگر مولفه سلطه خواهی. و در واقع برآیند تقابل دو مولفه ذلت پذیری و عزت خواهی تعیین کننده نتیجه پیروزی یا شکست پیشران های متهاجم سلطه خواهان خواهد بود.
♦️عقب نشینی از پیشران عزت خواهی به موضع پیشران ذلت پذیری، نه تنها موجب گشایش امور و لبخند دشمن نمیشود. بلکه شاهد بروز فشارهای بیشتر و رفتن کشور به لبۀ پرتگاه های جدی است. همان امری که رهبری آز آن بعنوان غضب الهی یاد کردند.
📌 امید است با عنایات الهی و توجه بقیه الله و به برکت خون شهدا، دلهای گرفتار، از این مصیبت غرب پرستی رهایی یابد. که همین دلهای گرفتار تعیین کننده نتیجه جنگ های فعلی و پیش رو است.
📌توضیح:
پیشران ها، نیروهای محرکی هستند که باعث حرکت و تغییر متغیرهای مختلف و ایجاد وضعیت ها و تعادل های جدید می شوند.
✍ سید محمود احمدزاده
https://eitaa.com/ghalam_ahmadzadeh
به نام خدا
🔴 هم ارزی در جوامع
🔷 برخی افراد، گروه ها و یا جوامع، علیرغم اینکه در روش و راه و شعار دارای اختلاف هستند. اما در نقطه مبدأ اندیشه و فکر کردن مشترکند، و در نتیجه به یک هدف خواهند رسید. که این حالت را هم ارزی مینامیم و به معنای تشابه و یک شکل بودن نیست.
♦️ به نظر میرسد واژه « جِبت» در قرآن به همین نکته در جوامع اشاره دارد و بشدت مردم را از آن نهی کرده است. جِبت حالتی است که گرایش فرد یا جامعه، از تعالی گرایی به خودگرایی ( بت پرستی) تغییر میکند. یعنی برخی افراد که ادعای تعالی گرایی دارند. در تفکر و اندیشه مانند مشرکین و کفار شوند و اسم این کار را بگذارند تدبیر یا وفاق.در همین راستا میتوان متوجه شد که چرا جایی که امام خمینی(ره) آمریکا را شیطان بزرگ معرفی کرد. دیگرانی آمریکا را برادر معرفی میکنند و همواره آنرا تطهیر میکنند. و تفاوت ها در کلام رهبری با دیگران، که مبدأ تعالی گرا دارد نه خودگرا.
🔷 در وقایع سوریه، تحلیل ها و صحبت های فراوانی در حال انجام است. برخی آنرا یک پیروزی دانسته و شادی میکنند، مانند بخشی از مردم سوریه و ....؛ و برخی آنرا یک شکست برای جبهه مقاومت میدانند و اظهار گله مندی و تاسف.
♦️ آنکه خوشحالی میکند و به نظرش فتح الفتوحی کرده، و آنکه غصه محور مقاومت و خون شهدای مدافع حرم را میخورد و میگوید پس این هزینه ها چه شد؟؟ ... همه اینها در یک مبدأ هم ارزی هستند. یعنی مبدأ فکری هر دو یکی است. و دارای بینشی هم ارز هستند. هر دو از یک منظر به یک چیز فکر میکنند. یکی بخاطر بدست آوردنش شاد است. و دیگری بخاطر از دست دادنش خود را در شکست یا آستانه شکست می پندارد.
🔷 برای دشمنان مهم این است که جوامع در یک مبدأ فکری و هم ارزی قرار بگیرند. و عناوین مهم نیستند. خواه با عنوان یک انقلابی در ایران، یا با عنوان یک تروریست در سوریه، زیرا هم ارزی فکری در ادامه به یک همبستگی و یک هم سطحی میرسد. که برآیند آنها به یک نقطه میرسد. و آن هم نابودی هم ارزی فکری مردم با مبدأ تعالی گرایی در جوامع است. زیرا این مبدأ مولد انسان هایی است فراتر از خودگرایی و سدی مقابل نظام سلطه و استکبار جهانی.
♦️ در فضایی که همه از سوریه و بشار اسد و ترکیه و ضربه به مقاومت میگفتند. رهبری دقیقا از منظر تعالی گرایی بار دیگر آمریکا و اسرائیل را مسبب این جنایات نشان داد. تا مردم مواظب اهالی جِبت باشند و متوجه باشیم که با تطهیر شیطان، ایران را به پای تعظیم چه بُتی میکشانند به اسم رفع تحریم ها و گشایش اقتصادی. و نتایج آن سوریه ای است که میبینیم.
✍ سید محمود احمدزاده
https://eitaa.com/ghalam_ahmadzadeh