وی یک سلبریتی است
دغدغه معیشت مردم از خصوصیات بارز وی است. در حالی که سوار بر ماشین چند میلیاردی در مسیر ویلای شهر های شمالی اش است، با آیفون ۱۳پرومکس خود پستی در مذمت سیاستمدارانِ هیچی ندانِ نجومی بگیرِ دزد میگذارد و از اینکه قدمی ولو اندک در مسیر تحقق عدالت در جامعهاش برداشته مشعوف میشود
دین او انسانیت است و هرجا از هرکسی رفتاری خلاف انسانیت ببیند، قلبا دچار انزجار شده و از هیچ تلاشی برای قیام ارزشهای انسانی دریغ نمیورزد و اگر میبینیم که نسبت به مصائب دنیای اسلام ساکت است حتما و حکما به محضر منورشان نرساندهاند اخبار را و یا شاید هم دستش بند کمک به سگی بینوا بوده
سگ محبوبترین حیوان وی است. دم تکان دادن و لیس زدن این حیوان وفادار، او را کیفور میکند. در راستای تلاش برای اصلاح وجهه اجتماعی این موجود دوست داشتنی پویش #من_سگ_هستم یا #سگ_فحش_نیست راه میاندازد.
تنویر افکار عمومی و روشنگری را رسالت اصلی خود میداند و در زندگی شخصی و حرفهای همواره چراغی روشن گر برای مردمش میباشد. البته بستگی دارد چراغ آمریکا و غرب کدام سمت را روشن کند.
انسان برای او تعریف دیگری دارد. موجودی ناطق و دوپا و و دودست که دارای قوه ادراک و عقل است و چشمانی رنگی وموی بور دارد.
روابط بین الملل برای وی حائز اهمیت است تا جایی که برای بدست آوردن دل ملکه الیزابت در جشن تولد او که به میزبانی سفارت انگلیس برگزار شد حضور بهم رسانیده و مراتب مخلصم و چاکرم را ابراز کردند
شهرت وی اورا دچار توهم محبوبیت کرده و نمیداند که مدتهاست مردم از آنها عبور کردهاند. امید است که دست از تظاهر برداشته و قلبا قدم در مسیری که مردم طی میکنند بگذارد
غلیان
@ghalayan
فرمول جذابیت
❓فکر کردن راجع به جذابیت و مورد توجه گرفتن ته دل همه مارا یک قلقلکی میدهد. دوست داریم انسان های کاریزماتیک باشیم و نگاه ها را به سمت خود بکشیم. فارغ از اینکه این احساس نیاز چقدر واقعی است، شما را دعوت میکنم به خواندن فرمول اصلی جذابیت.
🔥۱.ممکن است بگویید راز جذابیت پول است. کسی که پولدار شد حتما مورد توجه همه است. باید عرض کنم که کاملا درست است. اما این خصوصیتِ پول است و نه شما. اگر پولی نبود شما هم ارزشی ندارید. و اگر پولدار باشید بازهم از ته دل از جذابیتتان راضی نخواهید بود. فکرش هم مشمئز کننده است که به خاطر پول به شما توجه کنند.
🔥۲.زیبایی چهره هم جذاب است. از پول بهتر است چون مربوط به خودتان است. اما زیبایی یک نعمت خدادادی است و نظر شما در شکل گیری چهرهتان نقشی ندارد. البته ممکن است بتوان زیبایی تصنعی و ساختگی برای خود دست و پا کرد. اما هیچ یک از زیبایی های خدادادی و ساختگی دوام ندارند. از پنجاه سالگی به بعد باید به دست به دامن عمل های زیبایی متعدد شوید و در نهایت این گذر ایام و پیری است که موفق میشود.
🔥۳.استعداد یا مهارت خاص هم جذابیت آور است. از دو مورد اول بهتر است چرا که اصالت دارد و اتصالش به ما واضح است. هرکسی میتواند داشته باشد و زائل شدنی نیست. اما دو نقص جدی دارد. یکی اینکه همه مهارت ها و استعداد ها برای همه جذاب نیستند و دیگر اینکه با مرگ ما زائل میشود. بله بعد از مرگ هم میتوان جذاب بود.
از این قبیل موارد مثل قدرت، شهرت، اختراع یا کشف بزرگ و... میتوان شمرد که همگی دارای نقص های جدی در محبوبیت هستند. ما به دنبال عمیقترین و فراگیرترین نوع جذابیتی هستیم که تا ابد باقی بماند...
🌿عمیق ترین و فراگیرترین دوست داشتنیِ همه مردم جهان موجودی است به نام الله. یکایک افراد بشر به عمق ناپیدایی به این موجود علاقه مندند و این سرشت و فطرتی است که در جانمان نهاده شده. قرب حقیقی به این منبع لایزال جذابیت، شما را به طرز وحشتناکی تا ابد جذاب خواهد کرد چرا که خود وعده داده إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَٰنُ وُدًّا«همانا آنان که به خدا ایمان آوردند و نیکوکار شدند خدای رحمان آنها را (در نظر خلق و حق) محبوب میگرداند»(مریم-۹۶)
خدایش بیامرزد مرد محبوب خدا و خلق، حاج قاسم عزیز را..
غلیان
@ghalayan
مردم شریف
نگران بودم کلاهی سرم برود و در این معامله ضرر کنم. یک پایین شهر نشین ساده که میخواست برای پسربچهاش دوچرخهای بخرد. روال معمولی اش را طی کرد و بدون تکلف دوچرخه را خرید. به سادگی زندگیاش
نگرانیام منطقی به نظر میرسید. اعتماد بدون شناخت یعنی تو بازندهای. این روزها پدر به پسر رحم نمیکند. نباید ساده باشم. هرکسی به دنبال منفعت خودش است.
همه ما تجربه یک بدبینی حاد نسبت به اطرافیان را داریم. نسبت به غریبهتر ها بیشتر اما بلایی است که به جان ارتباطمان با نزدیکان هم افتاده. با هزارویک گزاره ظاهرا منطقی به گونهای توجیهش میکنیم که اگر کسی برخلاف آن رفتار کند حتما سادهلوح است.
اجازه بدهید کمی ساده لوحانه حرف بزنم!
امام جعفر صادق(ع): سخن برادرت را مادامی که حمل بر خیرخواهی توانی کرد هیچگاه آن را بر بدبینی و غرضورزی حمل مکن. (بحار، ج ٧٨، ص ٢٥١)
شاید تجربهاش را داشته باشید. شخصی در نهایت مهربانی و آغوش باز به گونهای با ما رفتار میکند که همه نگرانی مارا از اینکه نکند ضرری از او به ما برسد میشورد و میبرد. همه رفتار و کلام او را با نهایت خوش بینی تحلیل میکنیم.
چه شد؟ ما همان آدم بدبینی هستیم که نزدیکترین ها از تیر آن در امان نبودند اما حالا چه اتفاقی افتاده که خود را به دست او سپردهایم؟ چگونه شد که اعتماد کردیم؟
خیلی ساده است. انسان های اطراف ما و خود ما دل ضرر زدن و رنجاندن دیگران را نداریم. ما انسان های شریفی هستیم که کمی نسبت به یکدیگر بیاعتماد شدیم. باید روح حاکم بر ارتباطاتمان را عوض کنیم
اینکه ریشه این بدبینی نوظهور کجاست و چیست بماند. اما بیایید تصمیم بگیریم خوشبین باشیم. نگذاریم تعداد محدود منفعت طلب اطرافیان مارا نسبت به همه بیاعتماد کند. بگذارید بعضی جاها ضرر کنیم. میارزد که این فرهنگ سمی ریشه کن شود. میتوان از نزدیک ترین ارتباطات شروع کرد.
ما مردم شریفی هستیم فقط کمی بدبین شدیم
همین!
@ghalayan